A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi! A lombik sem jár több sikerrel mint az inszem. Mint már régebben is mondtam, hogy én nagyon örültem volna ha nem lombikkal indítanak, hanem inszemmel.

KépKép
jiny

Gtündi,
A decapeptyl injekciót hasfalba bőr alá kell beadni. Ez a stimulációhoz készíti elő a szervezetet. Én a második lombikomat kezdtem most.
A decapeptylt a ciklus 20. napján kell elkezdeni, minden nap egy kapsz két hétig. Két hét után kontroll és, ha akkor nincs cisztád adják a merional injekciót, amit fenékbe, izomba kell adni. Ez változó, hogy hármasával vagy négyesével. Innentől kb. 7-10 nap a punkcióig majd 2-3 nap a transzferig, de ezek egyénileg változó időpontok, meg a mennyiségek is.
Remélem tudtam segíteni.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nviki
Csak az a gond, hogy nálam inszem lesz és cisztám sincsKép És a doki egyet írt felKép
gtünde

Gtündi!
Bocsi, most olvasom, hogy inszemed lesz nem lombikod. Akkor felejtsd el, amiket írtam valószínű ezek rád nem vonatkoznak.

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Lányok úgy begörcsölt mind két petefészkemnél, hogy egy ideig nem tudtam fel állni, most kezd elmúlni, mi lehetet ez?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Olvaslak ám benneteket, csak ma elég sok munkám volt, meg sokan voltak az irodámban. Kicsit ciki lett volna, ha látják a képernyőn, hogy miket olvasok.

BarbiKép
Szerintem senki nem fogja tudni mi lehetett a görcsöd. Ezer oka lehet. Az is elképzelhető, hogy semmi köze az inszemhez, az is lehet, hogy van. Mi mindenre jobban odafigyelünk, ami a testünkben zajlik. Nekem pl. a bal petefészkem körül fájdogál néha egy picit, pedig pé után vagyok. Szerintem régen ezt észre sem vettem volna.

SzilvaKép
Úgy várom már, hogy jelentkezz. Nagyon drukkolok.

TündeKép
Éreted mikor kell izgulni?

Sajnos péntektől nem tudok babanetezni, mert aznap vizsgáztatok, hétfőtől-szerdáig pedig egy képzésen leszek Ráckevén. Szerintem vissza sem tudom majd olvasni, amit az egy hét alatt írtatok.

Kép
Kép
tiza

sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Képzeljétek elrmolott az UH úgyhogy ma nem tudtam meg semmitKép Holnapra beutalt egy másik rendelőbe ahol megcsinálják. Nekem tökre az az érzésem, hogy volt már pé-m. Mert a hőm is 37 már és az LH teszten is nahony halvány már a csíkom ami tegnap erősebb volt bár nem volt pozitív. Na mindegy, majd kiderül.

Kép

KépKép
babcsi

Tiza
Értem jövő csütörtökön-pénteken kell izgulni. Akkor lesz UH+inszem.Kép Miből vizsgáztatsz, ha szabad kérdeznem?

Babcsibe
De azért az akciózás nem maradt el, ugye?Kép Nehogy már lemaradj. Hányadik napon vagy?
gtünde

Tiza
Hát igen, ha több napig nem leszel, nehéz lesz visszaolvasni és még meg is jegyezni, hogy kivel mi történtKép

Lányok
Szilva mit mondott, meddig nem jön? Már nagyon kiváncsi vagyok, mi van vele.
gtünde

TündeKép
Akkor majd gondolok rád. Addigra már itthon leszek. Remélem addigra lesznek már jó hírek is.

Parkgondozókat fogok vizsgáztatni. Igazából csak a vizsgabizottság tagja vagyok, mert az Agrárkamaránál dolgozom és nekünk kötelező a v.bizottsági tagság. Amúgy tök jó, nem kell azért mindenhez érteni, de EU-s ismeretekből mindig én kérdezem a hallgatókat, mert a többi vb tag keveset konyít hozzá.
Én is nagyon kíváncsi vagyok Szilvára.

Kép
Kép
tiza

Tüncsibe
Ma vagyok a 11. cn.-on és persze akció az vanKép Csak olyan furi a hőm, eddig még sosem volt 37 és most hirtelen megugrott de le nem ment csak fel. Bár a dokim azt mondta, hogy a hőemelkedése lehet azért is mert jól reagálok a gyogyira. Én úgy látom, hogy ő nem tulajdonít túl nagy fontosságot ezeknek a teszteknek és méricskélésnek, igazán az UH-ban hizs. Bár a hőgörbémet mindig megnéziKép Persze az akkor fontos igazán ha jó magas sokáig és nem jön meg. Akkor jó jelKép
Úgy tudtam Szilcsibe ma már kéne, hogy legyen. Vajon miért nem ír? már tűkön ülünkKép

Kép

KépKép
babcsi

Tiza
Értem.Kép Köszi, hogy gondolsz majd rám. Remélem, segíteni fogKép
Hát én is várom már a jó híreket, mert olyan rossz, hogy mostanában nincs belőlük. Veled mi van? Lehet, hogy már századszor kérdezem, de ebben a korban már nehezebben fog az agyKép
gtünde

Babcsibe
A dokinak igaza van, hogy az UH-ban hisz, mert azzal lát mindent. Ráadásul a hőt olyan sok minden befolyásolhatja. De azért rendes tőle, hogy megnézi a táblázataidatKép Most megint elterveztem, hogy én is fogom nézni a hőmet. Majd meglátjuk mennyire bírom rávenni magamKép
gtünde

TündeKép
Én sem tudom mindig követni, hogy ki hol tart, mi lesz (volt) neki stb.
Én most várakozok. Kb vasárnap volt a pém, időzítés jó volt. Már a hőm 36.9. Nem szokott ilyen hamar ennyire felmenni, de legalább egyértelmű a pé.
A párom kiskatonavizsgálata tök jó lett és az én 4. napi hormonom is. Hétfőn megyek újabb vérvételre hormon nézőbe. Utána vissza a dokihoz (még megvárom, hátha ez a hónap összejön, mindig reménykedek) és meglátjuk mi lesz.
Nekem egyébként egyáltalán nem nyűg a hőt mérni. Digitálissal kb. fél perc alatt megmutatja a frankót. Utána még egy percig szoktam tartani, de legfeljebb 0,1 fokkal megy feljebb. Ez csak nyelv alatt igaz. Hónaljban kb. 8-10 perc alatt ad reális eredményt.

Kép
Kép
tiza

Tiza
Ez az, a reményt soha nem szabad feladni. Nektek is jobb lenne, ha spontán összejönne. Ma én is voltam vérvételen, holnap megyek az eredményért. Kiváncsi vagyok, minden rendben van-e.
Én is beszereztem egy digitálisat, úgyhogy így nem lesz akkora nyűgKép
gtünde

Mára elköszönök. Megyek a férjemmel almát szedni a telkünkre mielőtt a munkások megeszik az összeset.
Holnap még benézek hozzátok.

Kép
Kép
tiza

Tiza
Jó almázást!Kép
gtünde

Sziasztok!
Én is úgy emlékszem, Szilva azt mondta, szerdáig nem lesz.

Babcsi
Te szegény, mindig így jársz. A múltkor a pisit borították ki, most meg ez. Kép Nem baj, hátha jót jelent.
Egyébként nekem nagyon úgy tűnik, hogy megvolt a pé-d. Szerintem ez leesésnek számít, és utána fokozatosan nőtt. Nekem mindig így van. Az Lh-ról is biztos lecsúsztál. Aztán lehet h csak a gyógyszer miatt van az egész.

Krisz
Én a ciklus első felében szedem az aspirint. Menstruáció után, hiszen utána kezdi újra felépíteni a nyálkahártyát. Harmadik hét után már szerintem sincs értelme, addigra vagy már beágyazódott, vagy le fog válni.

Kép
mofly

Tüncsibe
Szerintem tényleg jó ha méred a hődet, mert azért elég sok mindent megmutat. Egyrészt a pé-d de ami a legfontosabb minél magasabbra megy annál több a remény, hogy ott babuci van. Az oldalon ahol vezetem a görbém meg lehet nézni mások görbéjét és mindenhol ahol + teszteltek ott a hő jó magasra kiugrott. Szóval tessék méricskélni!Kép Remélem szupi lesz a hormoneredményed! Küldök pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem meg tökre fáj a fejem és szédelgek is egy kicsit. A pocim is itt-ott nyom Kép lehet hogy jön az eső?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Nálunk már esett reggel. Most is borult, de még nem áll esőreKép
Te hol vezeted a görbédet?
gtünde

Mofly
Tudod a múlt hónapban is az 5.cn-on volt legalul 36.4 a hőm és utána ment fel bár nem ennyire ugrott meg. Lehet, hogy az 5. cn.-on van pé-m? Ez azért elég furi nem?
Veled mi a helyzet? Hányinger, szédelgés?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tüncsibe
én a www.fertlilityfriend.hu -n vezetem. Szerintem tök jó és egy ideig vannak VIP-es szolgáltatások is amit persze egy idő után letiltanak és akkor fizethetsz. Bár arra gondoltam, hogy új felhasználóként bejelentkezemKép Vezetheted a hődet, teszteket, különböző tüneteket stb. sőt az együttléketek isKép prószáld kiKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Vmiért nem jön be. Mondjuk a plusz l betűdet kihagytam, de így sem jóKép
gtünde

Jajj, de h....vagyok www.fertilityfriend.com

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
KösziKép Most megyek Monk-ot nézniKép
gtünde

MoflyKép
Ja, és még annyi, hogy nekem az a furi, hogy egy hónap kivételével, amikor volt pozitív LH tesztem, folyamatosan van ilyen-olyan csíkom a teszten. Lehet, hogy túl magas az LH szintem? vagy ez normális?

Kép

KépKép
babcsi

Kriszti!
Kérdeztél a Lázár Erikáról!
Egyszer voltam nála, de szerintem csodálatos ember!!!50-60 év közötti lehet, nagyon kedves, érdeklődő, alapos.Szóval, egy tündéri Doktornéni!
Kazincbarcikán voltam nála, ott péntekenként rendel.Amúgy Budapesten lakik, gondolom ott is rendel.Ha érdekel a tel.száma, szívesen megadom, de inkább emailban.Ha küldesz címet,akkor válaszolok neked.
Üdv:Crys
crys74

SziasztokKép
megvolt a mai UH. Ajobboldalon 5 és 10-12 mm-esek, baloldalon 5 és 6-7 mmesek. Szóval a baloldal továbbra is le van maradva. De a doki nem aggódott túlságosan, szóval próbálok én is nyugiba lenni.

Utrót lehet használni kúpnak is és be is lehet venni, de kúpként 70-80% felszívódik, szájon át meg 10-15. Ez nekem fura, mert elég sok kifolyik belőle mindig, de állítólag így van.

wish

Wish
Lehet, hogy az utrónál, ami kifolyik az a kötőanyag, a hatóanyag meg addigra felszívódik.
Szép számú tüszőid vannak. Ha a dokid nem aggódik, te se tedd.
gtünde

WishKép
Jól hangzanak a tüszőcskéid, ezek még sokat nőnek, igaz? Tényleg, mekkorának kell lenniük?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Úgy érted a controll csíkon kívül? Az elég furcsa. Nekem egy nap kivételével semmilyen második csík nem jelenik meg.
Nagyon úgy néz ki, hogy 5-6. napon van pé-d. Holnap reméljük többet megtudunk.
Velem, köszi, sajnos semmi sincs. Még egy vacak mellfájás se. Ma vagyok 19. cn-on. Tegnap voltam vérvételen. Egy hét múlva lesz csak eredményem. Kiváncsi vagyok milyen lesz a progi szintem.

Kép
mofly

Wish Kép
Ne aggódj, tudod, hogy még sokat nőnek. És akár a jobboldali is elég lesz, nem? Gondolj bele, már az is ötös iker! Kép

Úgy tudom, 20 mm-től ideális.

Kép
mofly

wish Kép ooo, fognak azok meg noni. Majd amikor 185 cm es fiad lesznek !!!! +++++

Babcsii Kép akkor holnap tobbet tudunk...csak ilyenkor idegesito varni - mondom en...hahaha

majd meg olvasok vissza

saci
saci

MoflyKép
Igen a kontrollcsíkon kívül. Abban a hónapban amikor erősebb volt 4 napig mint a kontrollcsík nem is volt előtte még halovány csík sem. Most meg mindig van valamilyen csík.
Drukkolok, hogy jó legyen az eredményed!!!

SaciKép
Igen, holnap de. kiderül van-e valami tüszőcske ott bent vagy nincs vagy mi van?Kép Most is érzek ilyen gyenge menzi előtti vagy inkább ov. szerű fájdogálást.

Kép

KépKép
babcsi

babcsi Kép azt hiszem az jo jel ! akkor "fociznak a tojasok" ( tuszo = sok nyelvben tojasnak hivjak hohoohh)
saci

Saci
Azt gondolod jó jel? Akkor jóKép A kis tojásaim fociznak...höhöhöhöKép Csaj repedjenek is szét amikor kell! hihihi...majd befogja őket a siserehad!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe, Saci
Látom jól elvagytokKép
gtünde

Hali!
Crys 74
Arra kíváncsi vagyok, hogy mi volt Lázár Erikánál. Tudom, hogy rendel itt, egy barátnőm járt hozzá. Tényleg alapos. De ő mivel nem itt él csak a kivizsgálásokhoz tud segítséget nyújtani...azokon én meg már túl vagyok...vagy van akivel elküldessem magam. Ha van kedved leírni itt vagy nekem e-mailben mizu veletek, én kiváncsi vagyok rá. Kép
E-mail címem:vizkrisz@msn.com
Most mennem kell...megszeretgetem az embert...kicsit felhúzta magát vmin.

Kép
vizkriszisback

Sziasztok estiek!

Wish, nagyon jooooóóóóóóóó!

Saci, Babcsi, Tünde halihó!
Kandi eltűntél?

Szilva?

Kép
Kép
Kép
amica

Babcsi Kép
Amikor 20 mm körüliek lesznek akkor kapjuk meg a repesztőt aztán másfél nap múlva punkció Kép

wish

Sziasztok Lányok Kép
Ismét dolgozom!
Nem tudok visszaolvasni, van valami jó hír?

Pénteken megtörtént a transzfer!
Képzeljétek mind a 8 szépen osztódott.
3-at kaptam vissza, 5-öt pedig lefagyasztottak 2 adagban (2-3).

Wish Kép
Te mint tapasztalt!
Kb. 2 napig éreztem valamit a pocakomban, szúrkált, meg olyan érdekeseket éreztem (és ez nem a leszívási szúrás volt). Aztán teljesen elmúltak azok az érzések. Mostanra minden olyan, mint szokott. Semmi különöset nem érzek.
Szerinted?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Végre itt vagy, már olyan nagyon várt ám mindenki!
Mesélj légyszíves hogy milyen volt a transzfer!
Szűcs csinálta? Fájt? Vagy csak kellemetlen volt? Meddig voltál bent? És mi a véleményed Sz. dokiról?

Nagyon-nagyon-nagyon szorítok, hogy legalább két baba megtapadjonKép Egy kisfiúKép és egy kislányKép
Jó lesz így?
mary78

Szilva Kép
Szerintem sikerült Kép
Egyébként nincs recept, hogy melyik érzés mit jelent, va n aki semmit nem érzett és sikerült, van akinek meg fáj, szúr, puffad és úgy sikerül.
Mostanra már úgyis eldölt, de azért csak lightosan azt a munkát Kép
Majd három hónap múlva, mikor elkezd rugdosni azt tuti érezni fogod Kép

wish

Mary Kép
Nagyon aranyos vagy, meg is lennék elégedve a két babócával Kép Kép
Sz. ügynök csinálta, szerintem nem is rosszul. Le a kalappal a team előtt. Nagyon jól sikerült a doki részéről a stimu, a biológus részéről a szuri, és mindenki nagyon kedves volt végig.
A transzfer egyáltalán nem fáj, és utána is csak 1 órát kellett feküdni. Úgy érzem ideális volt minden, a többi már csak rajtam múlik!
Kérdésedre a válasz, nekem "bejött" Sz. ügynök, szakmailag is, és emberileg is!

Wish Kép
Remélem igazad van Kép
A munkát nem viszem túlzásba!
Kedden megyek vérvételre, addig még 5 nap, soha nem múlik el...
Te hogy állsz? Bocs, most nem fogok tudni visszaolvasni!

Kép
Kép
szilva069

Szilvia, örülök hogy vissza jöttél közénk remélem már többes magaddalKép
Az a munkával csínyán tessék foglalkozni. Jövő héten már tudni fogod az erdményt , de jóKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép

Köszi, nagyon megnyugtattál Sz. ügynökkel kapcsolatban. Bevallom egy hete azon gondolkodtam, hogy mivel ő még kezdő, nincs nagy rutinja, nehogy azért ne sikerüljön majd. De most eloszlattad minden kételyemet. Köszönöm!

És nagyon várom én is a keddet! Addig is vigyázz magatokra!KépKépKép
mary78

Sziasztok!

Szilva! Mennek a drukkok! Nagyon jók ezek a jelek. Nekem már az elejétől fájt a pocim. Nem is sikerült. És tényleg csak módjával azt a munkát!!!!

Nekem még mindig nem jött meg. Már éppen hat hete. Holnap reggel tesztelek egyet megint, csak úgy megszokásból... Kép

KépKép
jiny

SZilvaKép
5-5 tüszőm van. 6-12 mmig. Talán hétfőn lesz punkció

wish

Barbi Kép
Te, hogy vagy? Mikor kell visszamenned?

Jiny Kép
Köszi a drukkokat! Kép
A teszthez sok sikert!

Mary Kép
Én éppen azért maradtam Sz. ügynöknél, mert szerintem Õ bizonyítani akar, és ahogy észrevettem, több idelye van ránk, és a problémás eseteket mindig megkonzultálja a "nagyobb" ügynökökkel.

Kép
Kép
szilva069

Szilvi,jövő hét pénteken kell visszamennem, nem bízom annyira benne, de ki tudja, Inszem napján ( éjjel ) barnáztam másnapig. Dokit hívtam és Reménykedjünk mondatával lerázott.
A cici feszül és fáj, de az a kuptól van, viszont a kelleténél többet szúrnak a petevezetékeim, lehet hogy Tizának igaza van hogy csak azért tűnik fel jobban, mert mindenre oda figyelek.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?