2005.09.20 19:55
2005.09.20 20:34
), és a Sudoval is szorgalmasan kenegetem.
Látom, hogy a jobb felső örlő is piros dudort nyomott már magának, de még eltart amíg kibújik. Az lesz a 8. fogunk! Alul még mindig csak a 2 középső van.
)2005.09.21 12:44
[
[2005.09.21 16:53
2005.09.21 17:16
2005.09.21 20:17
Tegnap sem volt könnyű éjszakánk, de ma külön készülök! Szegénykém is egyre taknyosabb, pedig már vasárnap óta adom Neki a Fenistil cseppet és a Calcimuscot, mert akkor már hallottam szopi közben, hogy valami készülődik. De csak nem úsztuk meg!
2005.09.22 13:37
2005.09.22 18:26
Olyan aranyos volt
[
[2005.09.22 23:48
2005.09.23 12:14
2005.09.25 19:23
Lassan de biztosan "virágba" borulok!
Nudliból meg nincs határ, hacsak nem szabunk neki!
2005.09.25 20:41
Mi van a babanettel???
Az esti is most fél óra trükközés után sikerült, mert erőltetni nem akarom, de tudom, hogy csak azért nem akar szopizni, mert nem kap levegőt. Aztán végül sikerült becsempésznem a cicit a szájába
és először szegénykém megint "pár slukk-szájon át levegő-pár slukk-szájon át levegő" technikával kezdte, de aztán szerencsére a szopi jótékony hatására kitisztult az orra és jól ki tudta szívni a beton cicimet. Ne tudjátok meg mekkora megkönnyebbülés! Remélem ha elmúlik ez a kórság, akkor rendeződik a dolog szopi ügyben!
Jobbulást!

Fotók???
És a másik oldalon is nagyon kibújóban van! 2005.09.26 08:17
Jobbulás sajnos még nincs, de köszi. Tegnap este szerencsére tudott aludni este 8-kor már kidölt és aludt reggel 7-ig. Szopizni ő is nagyon nehezen tudott és nem is próbálkozott sokáig. Reggel viszont már megint 37,7 volt úgyhogy azt hiszem megyünk ma dokihoz, 11-től rendel.
Most ez a betegség a lehető legrosszabbkor jött mert most nem fogja gyakorolni a többi lépést
Neked is jobbulást kívánok ! Milyen színre festetted a szobát? Jó nektek h még van szabad szobátok
[
[2005.09.26 21:44
Lehet, hogy a többiek is ezért nem írnak?
Szerencsére mi azt kihagytuk, de a taknyossága reggel még mindig ugyanolyan volt, így mikor mentünk át Karcsival Gödöllőre levetetni a gipszet, akkor bevittem Gergőt a fül-orr-gégészetre és sajnos hurutos a füle.
Most nem is kicsit és ez az én hülyeségem miatt, mert elfelejtettem ráadni a fülmelegítő sapiját. A dokinéni most mondta, hogy ha legközelebb náthás lesz, akkor rögtön sapizni kell és nem lesz ez. Kaptunk orrcseppet és ott kiszívták az orrát, hát az elég szörnyű volt, mert úgy üvöltött szegénykém, hogy mind a ketten leizzadtunk.
DE át is mosták az orrüregeit, szóval utána sokkal jobb lett, így ma már alig folyt az orra. Meg szerintem az orrcseppnek is köszönhető. Holnap is vissza kell mennünk orrleszívásra, remélem már azt fogja mondani a dokinéni, hogy kicsit jobb!
Nekem rosszabb ez, mint neki, én annyita szerettem ezeket az összebújásokat! De szerencsére délután úgy rácuppant, hogy az hihetetlen, totál kiszívta az egyik cicim, el is szunyókált közben.
Viszont úgy érzem kevesebb lett a tejem az elmúlt napok miatt.
Remélem visszaállunk!
most ennyi.
2005.09.27 06:18
Az ido is kegyes volt hozzank. Vegig napsuteses meleg idonk volt. Nagyon jot furodtunk. Mi az elmenyfurdoben voltunk. Lili annyira elvezte, hogy alig lehetett kivenni a vizbol. Nekem sajnos begyulladt a kulso hallojaratom. De elegge. Nem a viztol, hanem a hallokeszulektol. Minden evben ez ketszer elofordul sajnos.
Ennek ellenere azert sikerult nekem is elveznem a furdot.
Meg most is nagyon faj a fulem. Meleg soval borogatom, fulcseppet hasznalok. De a bal fel fejem le van benulva ugy faj. Mondjuk ma mar jobban vagyok, mint ahogy Szombaton voltam. Az volt a legrosszabb.
Nalunk most csak en vagyok beteg a fulemmel.
No, jo, ez csak en vagyok. Mindenki maskepp gondolja.
Majd ha Lili magatol ugy dont kell neki, akkor csinaltatok neki.
2005.09.27 06:41
2005.09.27 19:01
2005.09.27 21:58
2005.09.28 06:47
Idovel feladtuk.
Nem lehet igy jo. Maya majd idovel megvaltozik. Remeljuk. Nem lehet konnyu most neked. Azert hianyzol nagyon itten a forumon. Nem tudsz megiscsak egy kicsit gyakrabban jonni?
2005.09.28 11:59

Ha van kedved róla beszélgetni priviben (kicsit kipanaszkodni magad), akkor írj! Néha jól esik egy teljesen kívülállónak kiönteni a szíved!
Nagyon trükkös!
Hál istennek azóta visszaállt a rend, most már sokkal jobban van, de ma is votunk orrszíváson.
Az nagyon sokat segít! Így már tud szopizni, de azt hiszem egy szopit már így is el fog hagyni. Most ebéd után aludt, így szopizott, de szerintem a délutánit már ki fogja hagyni. Éjjel viszont megint a cicimen lóg, pontosabban hajnalban. Úgy láttam, mintha fent is jönnének a fogai, így már nem is tudom egyszerre hány jön! Legalább 4.
2005.09.28 19:21
És mint már többen is... jók a képek!
, de valószínűleg Medve lesz a vége és fluoreszkáló csillagok a mennyezeten. Most a Medve a sláger. Van egy nagy ovisoknak való készségfejlesztőnk (hugomtól örökölt könyv), amit nagyon szeret, de a macikat mutatja a legtöbbször, még a medvés hálózsákot is jobban kedveli a tengeri csillagosnál.
2005.09.28 20:12
Én is tervezem, hogy összeszedem magam és elkezdem Gergőt visszahurcolni éjszaka, lassan meg kéne szokja, hogy végig ott laszik. Igaz szerintem nem lesz gondja, mert cici után mindig nagyon jól elalszik, de nem szeretném, ha nagyon hozzászokna, hogy ott szuszogunk mellette. Így ha erőt tudok venni magamon és ébren tudok majd maradni a szopik után, akkor vissza fogom vinni az ágyikójába. 

Bírsz ám írni olyanokat!
De milyen igazad van!
2005.09.29 12:40
Hiszti: Nálunk is ez megy még mindig h amint beteszem az ágyba, sírás rögtön aztán még el lehet terelni a figyelmét az állatos könyvekkel de amint azokat megnéztük és már tudja h jön az alvás megint felpattan és sír. Most én is inkább felveszem és ringatom mondván h beteg csak azon kesergek h ez napról napra tovább tart. Na meg ő nem olyan h majd kinővi. Azt vettem észre h nála mondjuk 3x csinálok valamit és már megszokta. Persze ez csak arra igaz ami nekem rossz. És tényleg igazad van abban h sokkal jobban tud sírni mint régebben. Ha most kellene leszoktatnom a szopiról ezt már nem bírnám hallgatni. Igaz az az altatásos könyvem is ezt írta h 1 év felett már inkább ott kell ülni mellette. Kipróbáltam azt is de ő ugyanúgy üvöltött mintha bennt sem lettem volna a szobában.
Milyen autót néztek?
Hiányoltam a kormeghatározást a babóról
[
[2005.09.29 20:30
), de most, hogy új szobája lesz, felnőtt ágyat kep, és NINCS MENEKVÉS!

!
2005.09.29 20:45
2005.09.29 20:51
Hátha mégiscsak elmúlik! Fő a pozitív gondolkodás!
Tegnap kicsit korábban kelt először és utána visszavittem, de rá 1 órára már fent volt, így jött közénk, mert szerintem semmit nem aludtam volna. Sajnos most meg kell várnom, míg ezek az egyszerre jövő fogacskák kibújnak, mert ezek miatt most megint rosszabbul alszik.
2005.09.29 23:44
2005.09.30 06:16
Cserszegtomaj merre van? Sose hallottam rola. Van ott valami?
Ha kerdezzuk "Mi ez?" a pillangora mutatva, mindig mondja, hogy pil es az "l" betunel kidugja a nyelvet.
2005.09.30 10:15
2005.09.30 12:01
Lehet kirándulni Keszthelyre és Hévízre és a fönt említett Kehidára is. manó is egyre jobban szereti az állatos könyveket, szintén kutya-macska párti illetve még a kacsa is kedvenc. Most kapott egy mosómedve bábot anyutól, azt nyúzza ezerrel. Szerencsére a nappali alvása visszaállt arra h megebédel és utána lerakom az ágyába, befordul a fal felé, énekelek egy kicsit és alszik. De az estinél maradt a cirkusz. Szóval nem értem h nappal el tud aludni és este miért nem? Ráadásul pár napja felkel 5-6 között, rángatja a pólómat h szopizni akar de utána legalább jutalmul visszaalszik hiszti nélkül kb fél 8-ig.
Én a kis kocsikat szeretem
[
[2005.09.30 12:01
2005.09.30 13:17
2005.09.30 22:09
Viszont Apa "mulatni" ment a sógorommal az uncsitesó érkezésének örömére és tuti nem bírom kivárni, míg hazaér!
Mi is használtuk már jócskán, a csőbe soha nem ment bele a trutyi, csak a nagy gyűjtő részbe és onnan simán ki lehet mosni. Még úgy is, ha véletlenül beleszáradt, mert csak beáztatod egy műanyag edényben és utána a csapnál kimosod. Ez kb.1000 Ft volt, 1 éve vehettük. Én tuti nem vennék üveget, ezt annyiszor leejtettük már, hogy az nem igaz, ráadásul Gergő is nagyon szereti megkaparintani.
A márkájára már nem emlékszem, de kék doboza volt, azon valami fotóval, vagy rajzzal és magyar gyártmány.
Nagyon édes lehet! Gergő még mindig csak a saját kis nyelvén karattyol, de hihetetlen, hogy mindent, de tényleg mindent ért! És néha csinálja is, ha valamire megkérem. Mikor van hozzá kedve.
Õ is mindenre mutogat, de valamiért nem akar szavakat mondani. Pontosabban dumál ezerrel, de csak Õ tudja mi mit jelent.
Viszont megint szóba került a szopi alatti babavárás (végül is ezért beszéltem Zitával, hogy megnyugtasson
) és a doki nagyon köti az ebet a karóhoz. Úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy fogadja majd, ha sikerül a kistesó! Azért remélem nem lesz annyira vaskalapos, hogy el sem vállal! Itt az ideje, hogy legyen a praxisában egy szoptatós várandós kismama is, nem igaz?
2005.09.30 22:19
2005.10.01 13:51

2005.10.02 08:11
Azon gondolkodom, hogy elmenjek-e a novemberi börzére? Nem tudjátok ott mennyivel szokott olcsóbb lenni a pelenka?
2005.10.02 12:14
Úgy sajnálom, hogy a régi jó kis csapatunk ennyire szétszéledt!
Én próbálom itt tartani a frontot, de nagyon reménytelen a dolog.
2005.10.02 12:56

2005.10.02 19:45
Annyira kis csini!!!
2005.10.03 09:57
van olyan könyvünk melyben nem csak a grafika hanem a szöveg is iszonyat("búgó hangon szól a tündér:furulyádon hívtálengem ,mért szomorkodsz kedves legény?nyájad vesztetted el talán?")..Még helyesen sm tudnak írni
Szegény menekült előle
Meglátta a medencét és nem érdekelte h. én otthagyom ment oda és bele akart meni.Alig bírtam elhozni.

2005.10.03 11:08
A gyerekem kb. 11.30-tól szokott 14-14.30-ig aludni. Ehelyett szegénykém tegnap is egy óra alvá s után üvöltve kelt fel.
MÉg most bírja, de nem tudom meddig, de ha felébred valakire rátöröm az ajtót!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|