2005.09.28 11:23
2005.09.28 22:56
Viszont én jóval később is fekszem le este, mint ő. Én is nézetem vele a tv-t bár mostanában csak a homemovie érdekli. van apás videónk meg olyan amin csak őnagysága van. ezeket már tudja kivülről. mindíg nagyon szokott örülni magának.

2005.09.29 07:58
még jó, hogy nem volt erős a reakciója a csípésre, képzelem, milyen rossz lehetett neki
szegény az embert az ág is húzza
a vadlibák meg nagyon agresszíven támadták a kerítést Liza szendvicsének láttán
, az almának meg nem is örültek
Lizát nem az állatok, inkább az erdő, a farönkök megmászása jelenti a boldogságot
2005.09.29 13:42
Bölcsivel mi újság? A kiruccanás meg biztos klassz volt.
2005.09.29 14:12

: 2005.09.29 21:14
2005.09.29 22:36
2005.09.30 12:12
. Sztem Eszter a TE lányod
.
. ui annak kell kitakarítani, aki ott volt
.
.
. 2005.10.01 05:50
Eszter és Niki
pelusügyben. "tele volt a gatyája", az apja megszabadította tőle, mindeközben persze megszabadult a ruháktól, majd egy hirtelen fordulattal pucér seggel lefordult a pelenkázóról és az ágyában termett (aki nem tudná, nálunk összeépített az ágy és a pelenkázó), apja kihalászta onnan és letette a szőnyegre, ahová hamarjában pisilt egyet. az apja lehúzta róla a maradék ruhát és elment szőnyegtisztítóért. így a csaj otthagyta és bement a mi szobánkba, felült az ágyra, a laptop mellé és ott nézegetett, amikor az anyám bejött a teraszról (teregetett), hát nézett egy nagyot, mert Liza pucéron csak zokniban üldögélt és békésen szopta az ujját
ráadásul még csak fel sem akart öltözni
2005.10.01 12:44
Mami mit szólt?
A babaúszás nagyon gáz. Semmit nem hajlandó csinálni, kapaszkodik belénk, mint egy kismajom, és ha megpróbálunk valami feladatot csinálni vele, akkor ordít, mint a sakál. Már azon is gondolkodtunk, hogy abbahagyjuk az egészet, de az oktatók meggyőztek, hogy adjunk neki még egy kis időt. Persze, bizonyos szempontból logikus, amit mondanak, de elviselni alkalomról-alkalomra ezt a tortúrát idegörlő. Mindenesetre ma vettünk még egy 4 alkalmas bérletet, így még 3 hetet biztos megyünk akármilyen szar is lesz. Utána meg majd meglátjuk. Igazából sajnálnán, ha föl kéne adni, mert az eddigi, már majdnem 1,5 éves munkánk kárba veszne.
2005.10.01 12:49
,hajnalban felkelteni őt!
2005.10.01 21:05
Viszont a következő hónapban jön haza !!!!

2005.10.02 14:29
2005.10.03 11:10
ne haragudj, hogy csak most.
ráadásul kellő pozitív élményt ad a szorulások elkerüléséhez
legalábbis, reménykedjél ebben
próbáljátok meg félidőig, vagy csak játszani végig, és majd legközelebb a feladatokat... nincs más ötletem. mi most kihagyjuk, minden 2. szombaton már meló van, és apa ne küzdjön vele egyedül. dackorszakkal együttérzésem
nálunk is zajlik
nem értem
végül a kajálás után (ez is másfél óra volt), az autóban peluccsere volt, majd rögötn elaludt, fel sem tudtam ébreszteni, pedig próbáltuk, pizsibe ráztuk és aludt reggel 6-ig. 2005.10.03 14:39
2005.10.03 21:38
.
. Annyira sajnáltam, bőgtem, alig tudtam visszafogni magam
.
.
. A teszt negatív lett, nem tudom mi van
. Mondtam az orvosomnak, h Eszter még szopik 22 hósan, nemrég hagyta el az éjszakait, de napi 3 megvan még. Remélem, nem az lesz, amit mondanak páran (gyógyk.....s).
. 2005.10.03 23:27
) Megint 2 napig nem kakázott és utána persze, hogy megint a küzdés van. Ma este egy kis darabot azért sikerült kitornázni, de olyan kemény volt, mint a kő. Úgy sajnálom szegényt, annyira küzd.
2005.10.05 08:20
. Baba sincs
, de legalább minden rendben.
. 2005.10.05 11:58
.
.
?
), de tényleg nem bántanak, jobban félnek, mint Te.
2005.10.05 19:41
Én is olyat akarok majd!)
Pik-pakk, költözés. Minden elismerésem. Amúgy, köszi jól vagyunk. Bár Boga nem annyira, mert tegnap óta taknyos. Főleg az elalvásnál gáz, mert nem kap levegőt.
Tegnap vissza is kellett vigyem a régi helyére elaltatni.
Ez most vicc akart lenni. 2005.10.05 22:16

2005.10.06 04:48
a csajod pedig teljesen meggyógyult? egy csapásra, hirtelen fordulattal mindent eszik? csupa jó hír
gondolom, rendesen ideges voltál, hogy minél előbb találjatok ti is valamit. mikor költöztök? a végén még hamarabb lesztek új lakásban, mint mi
én már nagyon mennék
de még csak jövő héten burkolnak
mármint anyós miatt. tesóprojekt - be lehet húzni
, hogy összejöjjön
, már unom a sok mosást. de nem lehet bent tartanom egésznap
2005.10.07 10:44
tisztára, mint egy tinilány
azt még nem tudjuk mikor költözünk, így azt sem, mikor kezdjem el a beszoktatást a bölcsibe. valszeg beszélek a gondozónőkkel és tanácsot kérek tőlük. vigyem már most 1 napra egy héten? vagy ráérek még? szívem szerint elkezdeném a hónap végén, heti 1 nappal. csak hát a beszoktatás heti 1 napokkal nehezebb, vagy nem?? 2005.10.07 13:28
az nagy eszem-iszom mindig. Hízok vagy 3kilót tuti
nekem kell észnél lenni, mert ha bilire ültetem akkor bele megy pisi-kaki, sőt séta közben nem pisil egyáltalán, tartogatja hazáig
itthon viszont a játék hevében képes a bili mellett 10 cm-re a szőnyegre pisilni
, aztán persze többet nem is mert ráülni
régen csak a csupasz vascső mászókák voltak, most meg a felújított játszik már tényleg tutik

meg homokot lapátolni egyik vödörből a másikba
télen nem tudom mi lesz velünk, akkor csak nem ücsöröghet a hideg
2005.10.07 16:36
így mostanában nem is próbálom pelus nélkül hagyni, mert nyáron is pisilt, sőt kakált a bugyiba, aztán szaladt tovább, vagy ráült. 2005.10.07 22:00
Ez a pelusos dolog már nagyon jól megy nektek. Ha vissza tudja tartani séta alatt, akkor már szobatiszta. Legalábbis számomra !!! Én úgy gondoltam, hogy 2 éves korára az én kölköm is az lesz, de hát nem úgy néz ki. Szép nálatok a játszó. Nálunk szétverik a barmok az újat meg a régit is. Törném el a kezét, ha meglátnám...
én hülyét kapnék, ha hirtelen emeletes házba költöznénk, mert Nikit se lehetne leimátkozni a lépcsőről és biztos sokat perecelne. Én is el szoktam csodálkozni, hogy hogy ér el dolgokat, aztán rájövök, hogy bozony nől ez a gyerek !!!

Õ meg forgott és kereste.
Ezt is megértük, eddig a tenyeremből evett (néha) most meg a tenyerembe szajik.

2005.10.08 08:12
hétfő délre megyek dolgozni és este fél 7-ig ott vagyok. egyszóval KEDD. de az tuti
mostanában jelzi, ha kaki van, de a pisire rá se hederít
ügyesek a csajok!
én is szoktam engedni, hogy felmásszon mindenre, meg kipróbálja, mert érdekli. aztán ha fél, akkor úgyis nekem kell segíteni, ha meg nem, akkor megy egyedül. szerencsére van 1-2 játszó, amit nem tettek tönkre, így aztán ez nem gond. bár jobban szereti Liza a nagy kirándulásokat, amikor hempereghet az avarban, meg kavicsot dobálhat, na az a tuti
szerencse, hogy nem lett komolyabb baja, bár az ijedtség biztos így is nagy volt
2005.10.08 09:55
2005.10.08 15:04
,biztosan nem egyszerű egyeztetni a picit meg a kicsit!
)
2005.10.08 21:57
A szobába nem tudnak bejönni a te kis kedvenceid, nem ? Vagy látod is őket ? Mert akkor kérünk képet !!!! Holnap nem akarsz átugrani a Gödi játszóra délután ???
2005.10.09 10:24
az anyukámat kirepítettük a buszpályaudvarra és jöttünk haza reggelizni. fél10-ig csendesek voltunk, majd felébresztettük szép lassan apát és én is aludtam még egy órát. igaz, ekkora már Lizának nem nagyon sikerült csnedben maradni, de nekem akkor is jól esett az az egy óra.
kicsit sokkolt engem, így 35 felett, fiatalok, 20-30 között ÉLÕ rockyzenére ropták, és iszonyú füstben, tengernyit ittak
a raffeisen banknál dolgozó tőzsdei elemző srác hívott minket, akivel minden csüt. reggel "nyitom a tőzsdét". egy pincében (Blahától nem messze, Amigo) csupa dagadt Elvis hasonmás-szerű, emberformájúnak látszó lény, emellett 60-as évek szintén elvis-frizurájával büszkélkedő rémséges férfiszerű alakok. csajok kevesen, azok normálisabban néztek ki. emellett jó volt, mert az élő zene tényleg jó, és hát a rock and roll is oké. még táncoltam is
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint