Szia Lányok!
Én is bekukk! Õrült napon vagyok túl és még nincs vége...
Először is Sziszka mindenkit puszil és nemsokára aktivizálja is magát. Csak egy picit maradozott el tőlünk, de azért néma üzemmódban közénk jár
Tündi!
Megkaptam, és egye fene, most az egyszer meg is bocsátom.

T'od, mit? Nekem is lesz mit kívánni, bár ma 2:22-kor is kívántam egyet
Réka(korek)!
Nagyon köszi a leírást. Közben én is számoltam, hogy nem 13., hanem a 14. napomon megyünk és ált. 15. napon szokott lenni pé.m, de már 14. este is halvány az LH-teszt. Szóval szerintem is oksi a dátum, igyekszünk majd koradélután megoldani az akciót és este 7 körülre menni. Ugye szerinted is jó ez így?
És még egyszer gratula is meg drukkok is, de ezerrel!
Kedves Tüszők!
Igazán tudhatnátok már, hogy leendő édesanyátok mennyire vágyik már arra, hogy legalább egyikőtökből igazi hús-vér kisbaba legyen.
De azt talán még nem tudjátok, hogy aki ebben a "versenyben" győz, annak olyan nyereményben lesz része, mint nagyon keveseknek a világon: WishAndi lesz az édesanyja!! Hát lehet ezt kihagyni? Úgyhogy hajrá a győzelemért!! És a holtverseny is ér!!
Dido!
Nekem is hónapok óta rövid a mensim és nagyon gyenge. Még a fogamzásgátló idejében is erősebb volt. Ezért nézettem meg legutóbb a méhnyálkahártyámat, hogy nem vékonka-e. De megnyugtattak, hogy minden rendben. Utána meg tök gyogyinak éreztem magam, hogy ezen is parádézom. Szóval szerintem még ne aggódd halálra magad, ha a jövő havi is ilyen lesz (ami persze tudjuk, hogy nem lehet, hiszen nem is lesz), akkor esetleg kérdezd meg a dokidat, nem?
Babus!
Bocsi, elfelejtettem még megkérdezni a szemészdokit. De szerencse, hogy Unique szóbahozta.
Unique!
A gömbölyödést én is úgy értettem, hogy tőled kérdezem majd a tapasztalataidat, mert természetesen addigra én is elkezdek gömbölyödni

, úgy mint most a fejem álmodozás közben.
A KIKÁ-s bútorokkal csak óvatosan! Jól nézzétek meg a minőségét. Mi már többször ráfaragtunk (IKEA dettó)
Évi77!
Tök jó, hogy mostanában többször írsz. És mindig elémkerül a mosolygós, egészséges kismama tekinteted!
Móni!
Sokat gondoltam ma Rád! Úgyhogy egészen biztosan minden rendben van!
Puszi Mindenkinek:
réka