A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci!
Nem is haragudtam Kép Majd jól eltesszük olyan vendégeknek, akik ilyen mérgeket esznek-isznak Kép
Petra meg el is felejtette...Kép
Mint ahogy a zsiráfot is, Juc!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na nem nevessetek de olyan buta vagyokKép MSN hez nem érteni ámKép Jucus most sötétített fel.

eszterdom@hotmail.com

Bogárka!

Örülök hogy tetszik a könyvKép

Gigi!

Hát még nem tudom de ha jó írok mindenképp!!! IGÉREM!!

Zsanci!

Sajna hogy nem taliztunkKép remélem fogcsi jól van! Akit Bogárka ajánlott Jó dokinő, régrn én is hozzá jártam míg gréten laktam!
eszti25

Johi!
Akartam mondani, a talin is, de valahogy kimaradt: tök jó az új frizkód!!! Kép Szerintem nagyon jól áll! Ma a hajmosásnál én is azt gondoltam, hogy irány a fodrász (Petrával is így 3 hó táján vágattam le olyasmire, mint a tiéd), de végül úgy döntöttem csak a végéből vágatok pár centit Anyukámmal, mert akkor legalább össze tudom fogni, és úgy nem hullik...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszi lányokKépa felvételt

Megyek mert megjött apa !! Jó éjt!
eszti25

Zsanci!

Már nagyon vártunk benneteket és az én kis duli-fulim(aki ma nem is volt az) Boriszra nagyon rákészült!De már annyira mennünk kellett,szóval majd gyertek fel vagy mi megyünk!

Bogárka!

Teljesen megértelek,én is a saját gyerekemmel
így vagyok,de azért szívesen ott hagytam volna petrának zsicit.

Juc
20170114224602

Gumicsizmát nagyon szívesen cipeltemKép

Zsanci!

nekem mit Te megköszöni?Nem tettem semmit
20170114224602

Oxi, en meg a Mayaban voltam kuka, akkor szép paros lettünk volna maKép Doki mit mondott kislanyodrol, ugye nincs baja??? Az oké, hogy a talin résztvevöknek elmondtad, de az itthonmaradottak lemaradtakKép

Bogarka, irigykedtem is Ratok, hogy ott vagytok együttKépKép És Moose-ra nagyon kivancsi voltam eddig is, ezentul meg meg jobban!Kép

Gigi, Te meg a hugomnal is fiatalabb vagy akkorKép Te vagy a juca... too much babys nevü az MSN-en? Tegnap irtam Neked akkor.

Pocak, Balu sulya rulez, Balint 5 hosan volt annyiKép

Jaj, ma este nagyon furan viselkedett kicsi fiam, elöször egy oraig sirt, meg a karomban is, neha a setalastol elhallgatott. Utana meg csak feküdt az ölemben mozdulatlanul sokaig (sosem szokott ilyet!!!). Nem tudom, mi lehet, piros pöttyök jelentek meg a hasan, dokinö szerint a virus mellekhatasa, semmi egyeb... Örjitö allapotKép

KépKép
fibi

Akkor azoknak akit érdekel: (pelus)
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?forumid=65401
Oxi: nem csak pesten, hanem az egész megyében működik ingyen, sőt néhány más megyében is! Van köztük ami nem annyira jön be, de szerintem jó minőségűek!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Juc!
hát megköszönöm, hogy szivesen cipelted nekem a gumicsimmát, ami mellesleg RULEZ!!! remélem holnap esni fog!!!
Ja, és B is eléggé rákészült Somára, a kocsiban már hiányolta is...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi!
Akkor vsz. 3 napos láza volt! De a pöttyök már az utsó fázis!!! Kép

Na jóccakát Mindenkinek!!!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lányok, annyira jó lehetett a tali, itten szomorgok Kép na majd legközelebb!!!

Zozi,
dejó hogy újra vagy, mi újság veletek? Kép

Beet,
Lillusnak jobbulást!!!! Kép szegényke, remélem, gyorsan elmúlik ez a kiütés! Álnéven felvettelek skype-partnerek közé Kép

Fibi,
te manódnak is jobbulást Kép

Ildi,
nagyon szar helyzet ez Kép ha látok valamit, természetesen azonnal szólok!
kisün

Ildi, az a fejvadász komolytalan (csaló), amelyik tőled kér pénzt közvetítésért! ne adj egy vasat se! mikor keresnek valakit egy állásra, sok pénzt kapnak a megbízótól érte. és ha csak az adatbankukba vesznek fel, az is már az ő hasznuk, hiszen több emberből tudnak vkit kiajánlani. szóval nem létezik, hogy még te fizess!
drukkolok nagyon, hogy összejöjjön a meló párodnak!

imádom a Bogárka-parkot!!!! KépKép

Petra és Isti tényleg összemelegedtek Kép lehet, hogy Isti az idősebb csajokra bukik? Kép

ma több dolgot is imádtam: Vince huncutkodását, Fanni "dorombolását", Zsombi hihetetlen nyugalmát, Benke első "sikolyát" Kép, azt, ahogy Soma melegítette a kaját Petra mikrosütőjében, és ahogy mutatta Istinek a búgócsigát, és hogy Kókuszdió nekem elmagyarázta, hogy különbözteti meg az ikreket, bibibeeee Kép

mindenkinek pusz, beteg babócáknak, egészségeseknek, egy-egy zsákkal!

ui, Pocak, hol az a jó kis kép? de olyat rakj fel, amin Te is rajt vagy! Kép ügyes volt a járókabeszerzés! a pelus dolog engem is érdekel, most olvastam épp arról, hogy Bécsben ez marha jól működik.

Zsebi, engem is kiosztottál, a kinőtt hordozónk miatt! most már nem tudok nyugodni, nem merek közlekedni se, míg nem veszünk nagy autósülést

votiv 8)
votiv

Bogarka,
igen, 3 napos laza volt, de a 3. nap tegnap lejart. Ezert nem ertem a hangulatingadozasaitKép

KépKép
fibi

Jó éjt csajok!
Kidőltem, de legalább LH kedvtermométere kicsit felfelé, a jó, illl. egyész jó tartományban leledzett. csak nem visszakapom a KisBotrányomat?!

Jóccakát vánszmór.
Ada
ada007

Szia Lányok!

Na hát gyorsan elolvastam a mai termést. Szóval akkor a tali jól sikerültKépRögtön reagálok is pár dologra, mert felizgattatok:

Ada! Csak keményen, pénteken én is balhézom a Heim Pálba. Visszaakarttam vinni a kiscsajt ahhoz a dokinénihez, aki először kezelte, majd közölték, hogy mindig más van( kvázi nem mondják meg ő mikor dolgozik) és majd más megnézni.Biztos tisztában lesz a korábbi kórképpel nem?

Eszti te milyen balhét csaptál a Kenguruban, leüvöltötted őket?

Gigi!
Nem mondod komolyan, hogy 83-ban születtél?

Juc!
Ezer gyógypusz Pannának. Nem ilyettél meg a vér láttán. Én biztos kiakadtam volna.

Zsani!
Te miket vittél a talira, hogy méregnek titulálod őket?

Johi!
Kiváncsi lettem az új frizurádra!

Dr. Votiv!
Jó hogy összeszedted a dolgokat én iis elmentem magamnak. Engem érdekelnek a motivációs levelek, nekem mindig azzal volt bajom. Küldesz nekem a beatrixhid@interware.hu-ra párat? Köszi

Na én is megjártam a patchwork tanfolyamot. Egész türhető volt bár szeritem én voltam a legfiatalabb, az átlag életkor 50 felett. Viszont feltöltödtem és televagyok ötletekkelKép))) Ezt hiányoltam eddig.

Na most megyek mert álmi vagyok. Jó éjt!
beetrix

Ja én lenni kicsit béne, de magyarázza el nekem valaki , hogy működik a vatera?
köszi
beetrix

majdnem lemaradt: Katus, gyönyörű a kisbabád. igazán elragadó. és milyen magas homloka van! egy igazi kis bölcs Kép és szépség

votiv 8)
votiv

Itten vannak a képek, kapaszkodjatok!!!
(igaz már egy hetesek, mert mostanában nincs elem a gépben, de LESZ)
Szundi:
Kép

Ez is szundiKép
Kép

Marci tanulmányozza Balut:
Kép
Kép

Múlt héten Rampusz elaludt mikor jöttek a tesómék, Patrik jól eljátszogatott, Marci meg egy órácskát "pihent"Kép
Kép

Elég ennyi?

pocakpacni

Na még kettő, nehogy hiányérzet gyötörjön TiteketKép

Ezen én is rajta vagyokKépKép
Kép

Marci játszik a ZapávalKép
Kép

pocakpacni

Jó éjszakát Mindenkinek!!!

pocakpacni

Pocak, hát Te pont olyan vagy, mint Daniella, csak nagyobban! Kép
még mindig szépek vagytok!!!

votiv 8)
votiv

Bogarka, ismet koszonjuk a vendeglatast! Szuper a park! Ma mar nyuszi is felfedezte, alaposan benyargalta egyedul, nem is erdekelte, hogy megyek-e utana... szoval minimum lenyugozo Kép

Pocak Kép ez a srac tenyleg nagyon belendult!

Kisun, te utolso izemicsoda! Hogyhogy csak igy egyszeruen nem jottel? Meg Beet, meg Green, meg mindenki, aki logott... Hat a csalad meg a regi baratok mar fontosabbak a pikniknel? Kép

Fibi, ne dolj be a tobbieknek! Szigoru es kotozkodo vagyok, csak ma Zsebi helyettesitett Kép

Jucus, Soma nagyon kedves volt! En mindig megkerdeztem, hogy megengedi-e hogy lefenykepezzem, es mindig megengedte Kép meg meg is varta, amig kattintok es csak aztan csuszott le a csuszdan, es azt is megtudtam, hogy szereti az ovit es minden jatek a kedvence, egy tunder volt Kép es Panna is tunder volt Kép Beni viszont marhara nem akarta, hogy fotozzam, de majd meglatjatok, ha holnap feltoltom a kepeket. Sajnos sokszor lemaradtam, mert nem mindig volt a kezemben, peldaul arrol, amikor Beni kis muanyag jatekfuresszel nekiesett az egyik fanak a kertben Kép

Oxi, ne haragudj, hogy elvettem toled a kis piros pottyos labdat Kép a csajom nagyon csip teged es minden jatekot neked akart adni, hiaba magyaraztam neki, hogy melyik babanak visszuk Kép

Zs, de kar hogy nem tudtal elobb jonni!
moosejaw

Proone!
Sajnálom, hogy végül nem jöttél Te sem!!! Kép Pedig vártalak ám, nagyon! Úgy örültem volna, ha megint lett volna pocakos mama a talin Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, jóóóó reggelt!!! Kép

Doni félórája felverte a családot az örömsikolyaival, úgyhogy alvásról ma ennyit ...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó Reggelt Lányok!

Bogárka:
Doninak is jó reggelt akkor, meg Petrának is ! Mi minden reggel fél6-6 körül kelünk Kép meg lehet ám szokni Kép Kép Kép, ez az ára az átaludt éjszakáknak.
Ti ma örömsikolyra ébredtetek, mi meg az éhenhalás hangjaira Kép
Persze most visszaaludt LH, de nemsoká indulunk Ringatóra.
ada007

Sziasztok!

Zsanci: Jó lett a gumicsizma, felpróbáltad? Nem kicsi? (Pedig reménykedtem Kép)

Moose: Persze, értem én, hogy irigy vagy, mert nem neked adta Nyúl a labdát, hanem nekem Kép A macit is olyan édesen nyomta a kezembe Kép

Pocak: Köszi a linket! Meg a képeket... Szépek vagytok!

Fibi: A dokinőn jól felhúztam magam... Végül is nem mondott semmit. Kép Már keresem az utódját Kép Nem ez volt az első húzása, de az utolsó, az tuti.

KépKép
oxigen
Györköny

Jah, mi beszélgetésre keltünk 6 körül, Vikka a babájának mesélte, hogy mit álmodott... Kép Pedig a héten már rászokott a 7kor kelésre, most hamarabb sikerült.

KépKép
oxigen
Györköny

Pocak: hát, irigykedem a 3 kőcre....csodálatosak, igaz most Bendit diszkrimináltad Kép

Ildi: huhh, már én is akartam írni amit Votiv írt, hogy aki pénzt kér állásvadászatért, az KÓKLER, vagy csak sima munkaközvetítő, de semmiképpen nem fejvadász!!!!!!!!!!!!
A fejvadász maga keresi meg a potenciális jelöltet, akár telefonos elcsábítgatással is; ők a közép -és felsővezetőkre specializálódtak. Az alkalmazottól (leginkább szellemi) a középvezetői kategóriáig az ún személyzeti tanácsadók foglalkoznak a dolgozó néppel; a fizikai munkásokat, és esetleg alkalmazottakat (de nem amolyan menő cégekhez) pedig a munkaközvetítők keresik.
Van néhány, aki pénzt is kér, de azokhoz nem szabad menni.
Mindegyik szereti magát fejvadásznak hívni, mert jól hangzik, de igazi fejvadász cég csak nagyon kevés van.

Ha valóban érdekel pl. árufeltöltői (ez egyébként jellemzően éjszakai!!!!!!), vagy egyéb ilyesmi munka, akkor simánszimplán hívjátok fel, vagy leginkább nézzétek meg a hipermarketek honlapját, ott általában MINDIG keresnek eladót, pénztárost, árufeltöltőt, stb.
Sok szerencsét és javaslom még a www.jobpark.hu-t, ott sok rendszergazdát keresnek pl.

The end.
ada007

Köszönöm a bókot a picur nevében is. Kép
Lányok! Ti kb hány óránként raktátok mellre a picit az elején? Mert ahány ember, annyifélét mond, már kezdek immunis lenni a gyökeres ellentmondásokra. És mikor vittétek elöször levegözni? A védönö szerint már a héten lehet, viszont a helyettes doki szerint csak 5 hetesen, annál hamarabb nem, marad az otthoni nyitott ablaknál való levegöztetés. Meg mivel túlette magát, ezért 3 óránál hamarabb ne tegyen mellre. De nem óramü szerint lesz éhes! Hogy csináltátok? Vagy agyjak neki vizet is, hogy ne sírjon? Mert a gyakori (óránkénti) mellretételtöl meg megfájdul a hasa... De a kétóránkénti is sok?
mkatus

Pocak, nagyon aranyosak vagytok, még mindigKép

Moose, most mar nem hiszek Neked, beeee Kép

Nalunk valtozatlanul siras-rivas van, valami nem stimmel... Folyton vakarja a fülét (régen is csinalta neha, de most intenziven). Hétfön mondtam dokineninek, belenyult az ujjaval, és annyit mondott, hogy szaraz, viszket neki, kenjem olajjal... Megtörtent, azota jobban vakarjaKépKép Lanyok, akinek volt ilyen: a fülgyulladas lehet a 3 napos laz szövödménye????

Fibiakilassankikészül

KépKép
fibi

Sziasztok!

Ada, Votiv!

Az ominózus eset a fejvadász céggel ismerős körében volt! Én nem adnék egy fillért sem nekik!
Köszönöm a bíztatást!
Az árufeltöltői melókra meg diákokat keresnek, mert utánuk kevesebbet kell fizetni a bevásárló központoknak!
Ma is keresgélünk, nézelődünk, aztán meglátjuk!

Oxi!
Kérdeznék majd Tőleg MSN-en! Jó? Ha lesz időd!

ILdi
ildi76

Oxi, mi is mar a masodik dokit fogyasztjuk, ugy latszik, mindenhol ez vanKép

Katus, en kb 2 orankent szoptattam Balintot, de ha 1 vagy masfel orankent kert, akkor is adtam neki. Azt olvastam, hogy az hogy nem tudja megemeszteni, meg tulette magat: baromsag, mert az anyatej nagyon könnyü, masreszt a baba gyomra nagyon pici meg ilyenkor. Mi sem pontosan 3 orankent ehezünk meg...

KépKép
fibi

Ildi,
én semmi okosat nem tudok írni, csak azt, h hajrá! Tudod, férjem másfél évig volt ebben a cipőben. Kép
Az egészhez nem más kell, "csak" mázli. Mázlit kívánok egy kalappal, és ne adjátok fel, úúúgyis lesz valahogy!!! Mi akkor jutottunk el ehhez az álláshoz (sima hírdetés, CV küldés, interjú, szóval a szokásos), amikor már lejárt a munkanélküli segély, minden létező szóbajöhető ismerőstől kölcsönkértünk, hiteleket felvettünk, stb, szóval tényleg nem volt több esély. És erre jött a meló! 23.óra 59.percében. NE ADJÁTOK FEL ÉS NE VESZEKEDJETEK, NEM TI TEHETTEK RÓLA!! Legalább a hátországban legyen béke, ha a külvilág már ilyen rohadt!
neet
neet

Katus, en vizet sem adtam neki, mert az anyatej nemcsak taplalek, hanem folyadek is. És olyan is van, hogy megnyugvas celjabol keri a cicit, lelki szükségletböl! A levegöztetesre mindenki mast mond, en probaltam a közeputat valasztani, ergo kb 4 hetesen vittem ki 5 percre, aztan mindig kicsit hosszabb ideig. De B. téli baba, most a jobb idöben lehet batrabban kicsit, és délben vidd ki szerintem, amikor a legmelegebb van.

Zanza, Reku hogy van?? Adtal neki antibigyot?

KépKép
fibi

Azt ugye írtam, hogy vasárnap kezdtünk bekeményíteni alvásügyben? Csütörtök van, és úgy néz ki, mi győztünk. Kép Eszter már csak 1-2x ébred fel, kicsit nyüsszög, kiabál, de 1-2 perc alatt (MAGÁTÓL!!) visszaalszik. Tegnap elfelejtettem cumit vinni magunkkal, és a buszon már álmos volt, cumi sehol, hát a szegény utazótársak leckét kaptak a "Hogyan szoktassuk le gyermekünket a segítséggel való elalvásról?" rövidített kiadásából. Az első 5 percet végigvisítottuk, aztán mélyalvás következett nagyon sokáig és aztán mosolyogva ébredés. Kép
Úgyhogy éjjelre sem kapott cumit...
neet
neet

Akit bővebben érdekel a szadista módszer és szereti a szakiodalmat, annak ajánlom: Anette Kast-Zahn, Dr Hartmut Morgenroth: Minden gyerek megtanul aludni c. könyvét.
neet
neet

MKAtus: Ezt így nem lehet megmondani. Az igény szerinti szoptatás épp azért az, mert minden gyereknek más az igénye. Ha kell a nyugicici neki, de hasfájós, inkább adj neki cumit. Ha éhes, ki fogja köpni és kéri az igazit. De ezt csak te fogod tudni, ebben nem tud érdemben senki segíteni, bízz magadban!
Levegőzni meg addig vidd, amíg jó idő van, mert ősszel a ködben esőben úgy sem lehet. Ne sokat legyen kint, de sztm nem ártasz neki vele.

Ildi: OK! Te vagy az álneves? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok,

Bogárka: köszi a lehetőséget és kár, hogy bezár a Bogárpark, mert mindig olyan jóóóóóóóóó nálatok.

Bogárka és más hajdicsérők: köszi a bókot, jól esik.

Votiv: köszi az olajat, este kipróbáltuk. Olyan de olyan kedvesen és lágyan tudsz szólni a babákhoz, biztosan imád Istók.

Istók és Petra között valóban alakult valami, úgyhogy Neet tényleg, jó, ha odafigyelsz egy kicist.....

Gigi: remélem nem haragszol, hogy igy rácsodálkoztam a korodra....

Eszti: nálatok remélem jobbra fordul a helyzet, drukkolok ezerrel.

Manó: hogy bírod igy a pindur mellett a lakásfelújítást? én nem mertem bevállani, mondjuk nem is annyira sűrgető, de jó lenne beépíteni nálunk is a padlást.

Zsanci: kár, hogy későn jöttél. Aranyér ügyben lett volna kérdésem. No persze nem ezért kár, de ezt meg elfelejtettem tegnap. Meg persze azt is, hogy vittem neked a nagy vastag fejlődéslélektant, arra az esetre, ha az óriás lakásban nem leltél volna rá. Na ezt is jól elfelejtettem a hideg úgy látszik rontja az amúgy is szar memóriámat.

Lányok: nálunk extra szar volt az éjszaka... lányom 3*kelt, pedig nem szokott ennyit, úgyhogy enyhén zombibahajló a fejem.

Ildi: tényleg ne vitázzatok, semmi értelme, attól csak rosszabb lesz, nemhogy jobb. Bár ezt igy qva könnyű mondani. Tényleg nektem mi van Dévényügyileg?

Beet: hát egyszer sétálhatunk együtt, vagy átjöhettek és akkor meglátod frizkómat. Ma már nem vágatnám le, de nem bántam azért meg. Na ezt most jól megmondtam.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi, Neked is megvan a Fejlödéslélektan? A Cole könyv? Tanultatok belöle suliban?
akkor mar csak nekem kell beszerezni...

KépKép
fibi

Sziasztok!

Ma már írtam de a hszem elszállt és feladtamKép

Szóval!

Gigi!

Nem hiszem hogy a péntek összejön, mert nagyon fáj a torkom, és így is félek hogy Domi elkapja! Nem szeretnélek titeket is ferőzniKép de ha már minden oké, akkor szívesen mennénkKép nem úszod megKép

Ja és Gigi!
Tegnap apa hazajött és mit kapott anya csak úgy? Hugo Boss Deep Red! Nincs hari? Képilyet régen csinált hogy így meglepett, és nagyon örültem nekiKép

Fibi!

Sajnálom, hogy nem tudtatok jönniKép könyvedet eladtam, de ha lezs mayás tali veszek! OKÉ?
Mesi neked is!
Pocak!

Babók nagyon drágák!!!!
Gyönyörűek, és aranyosak!

Na megyek hagymateát iszogatni(PFFFFÚÚJJJJJJJ ilyen rossz) de muszáj hogy Domit megóvjam!

Puszi
eszti25

Beet!

Végül szerencséjükKép volt és nem balhéztam.
Annyi a sztory hogy vettem 6db 1500ftos zöris könyvet. Fizettem mindezért 11.390et. És igazából mivel rohantam haza, nem is fogyeltem ésa itthon jöttem rá hogy valahogy ez nem stimmel. Visszamentem, megkérdeztem, és azt mondta a csaj hogy az egyiken rossz kód volt és mindegyiket arra akódra ütötte. Hihiető voltKép a pénzt meg visszaadták. Amúgy először mindig szépen kérek,beszélek, szólok. De ha ez nem ér semmit, akkor jön a hajleüvöltés! Kép

Johi!

KösziKép én is remélem.
eszti25

Oxi!

Írtam mélt! úgy néz ki MSN-hez béna vagyok!
ildi76

ZSanci!

Örülök,hogy a fiúk rákészültek egymásra csak kevés idejük volt.Tudod,Soma eddig nem barátkozott és ez most annyira boldoggá teszi a szívemet .

Moose!

Nagyon örültem,hogy SOma "normálisan"sőt mondhatnám kedvesen viselkedett.Ezt az óvinak tudom be.remélem most már így is marad.Képeket meg izgalommal várom!Nyuszi édes nagylány lett,Õ is nő nem csak a picikékKép

Juc
20170114224602

Eszti!

Jól nem beszéltük meg a hajamatKép

Jucus
20170114224602

Sziasztok lányok!
Nagyon jó volt a tali, ismét köszönet Bogárkának a szép kertért.
Jucus! Add már meg ezt a tésztasali receptet, annyira finom!
Zsanci! bújkálsz előlünk?
Most megyek mosni, mosogatni, felmosni Kép

KépKép
KépKép
lindicita

hahó,
na akkor tisztázzunk valamit,az a szám ami a nevem mögött van azt az évet jelzi amikor születtemKépez az infó közhírré tétetikKépsenkire nem haragszom a megbotránkozás végettKépde ha méééééééééééééééééééééééééééééééég egyszer vki rácsodálkozik irgum burgum lesz!!!!!!!ja és én tudom hogy azért ti mind mind irigyek vagytokKép mert ilyen fiatalon vagy egy férjem meg egy GYÖNYÖRÛ fiam meg lesz egy csajom isKép meg még valami amit dob a gépKépés mire én 30 leszek addigra kezdődik nekem az élet.....piálni a fiammal,megfúrni a nőit meg ilyenek...Képrulez leszKép

eszti,
gyógyulgassál és szólj ha jöttökKéphát ez a deep red rosszul esett,de nincs hari mert nekem is lesz zsebitőlKépbibiííííííííííííííííííííKépde nagyon jó hogy meglepett,enyim is jó rég csinált ilyentKépde majd szólok nekiKép

fibi,
nem olvastamKépmit írtál??????

gigi
Vendég

Lindi!

OK,majd ide írom be mert más is kérte

Pusza:Jucus
20170114224602

Gigi!

Igen én lenni nagyon irígységes a te korodra!Kép
De tudod,mi öregasszonyok,két gyerekkel ,férj nélkül már csak ilyenek vagyunkKép

Amikor te születtél,én már a pályaválasztáson gondolkodtam.

Juc
20170114224602

Votiv!
van egy eladó ülésünk 4000 Ft-ért...Kép Zsebi az én beépitett ügynököm!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv! leheg, hogy én vagyok a balfék anya, de egyelőre sajna kisebb gondom is nagyobb annál, minthogy talira menjek, pedig annyira szeretnék!! nekem már az is újdonság, ha újságost látok, meg fagyizót. tegnap pl. Heni egész du. sírt, fél órákra aludt el, így nem indulnék el vele sehova, mert nem tudom higgasztani a kocsiban Kép. remélem, hogy hamarosan átvészeljük ezt a csúnya időszakot.

Jucus! helyrejött már Panka szeme?
Vera! gondolom lábpedálost nem használtál, ugye?

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?