Pviki
Dóri,a pancsoló kislány nagyon cuki
Remélem minden rendben lesz a vizsgálatoknál.Dóri pontosan mennyi idős?A férjem egyik ismerősénél volt ilyen permanens hőemelkedése a gyereknek,vagy fél évig állandóan visszatért,ott sem találtak semmit a vizsgálatok,valószínűleg a fogzás miatt volt,mert aztán egyik napról a másikra elmúlt. Ildi
Leestem a székről a röhögéstől,vizuálisan megjelenítettem a megközelíthetetlen Rozikáért epekedő,haverok által megtámogatott söröző Marcipánt
már jól indul a napom
Nem is tudtam h március 10én született.Mi akkorra voltunk kiírva,de Vince kiváncsi fáncsi volt és kistartolt 3 nappal korábban
Akkor még Marcipán is Halak ugye? Altatás:eddig Vince is cicin aludt el,de ennek kb 1-2 hónapja vége:beturbítja az esti adagját és aztán teljesen felfrissülve nézeget,az ágyába hiába teszem,nem alszik el,így kijön még pörög egy kicsit(1-2 órát)a nappaliban,aztán bealszik.Én sem hagyom sírni,mert a szívem szakad meg,de nem vagyok benne biztos,h jól csinálom,h ő irányítja az estéinket,de én is úgy gondolom,kicsi ő még a vasfegyelemhez.Amit Connie olvasott-xideig sírni hagyni,odamenni,megnyugtatni,+ hogy fontos,h ott ébredjen ahol elaludt,ugyanolyan körülmények között:ez az aludj jól gyermekem módszer,két barátnőmnek be is jött,de ők 8 ill. 1 éves korban csinálták meg,mert a gyerekeik 1 óránként keltek és már nem bírták idegileg.
Jégvirág
Gratula az ajándékhoz!Gréti nagyon kapós menyecske
Egyébként Vince nem akarta lecsapni Marcipánt a kezéről
Erre azért vigyázunk Ildivel
Zsisske
van ám Rólatok is képem,ha nem ébred föl Vince mindjárt felteszem
Angéla
Nem tennéd közkinccsé(így írják??) az olivaolajas hajpakolás részleteit?Katasztrófaövezet lett a hajam
És ennyi ragyám életemben nem volt,nem tudom mit művelnek a hormonjaim
Gyorsan elküldöm,mert állandóan akadozik az internet kapcs.
Virág