2005.09.28 06:56
2005.09.28 08:15
2005.09.28 08:45
2005.09.28 09:03
? 2005.09.28 09:36
2005.09.28 10:03
2005.09.28 23:24
A férjem kivett néhány szabadnapot, így egy kicsit tovább tudtunk maradni, és nagyon jól éreztük magunkat. Végre eljutottam kozmetikushoz is!!! Zsoltika olyan jól érezte magát, hogy nem is akart hazajönni, közölte, hogy ő Szentesen marad... Tulajdonképpen hagyhatnánk is, csak hát ugye mi még szopizunk.
Nagyon csini kismama vagy
Poci már gömbölyödik, azt látom! Ez az új rózsaszín kismamanadrág? Húúúúú, ez a fotó! El sem hiszem, hogy van ilyen igazából
Bár sajnos nagy valószínűséggel van
Persze csak ha készen lesz, de akkor tegyél fel egy albumnyit
De tényleg nagyon ügyi vagy, le a kalappal! Csak így tovább!
Tudod, az igazán csak a szervezetedet terhelné meg. A legeredményesebb, ha szépen, lassan mennek le a kilók, ehhez pedig idő kell! Szerintem már ez az 55,8 is nagyon-nagyon jó, és fog az még menni lejjebb, de valszeg egyre lassabban. A lényeg, hogy ne törődj anyóssal! Csak csináld a diétát, ahogy tudod, és meglesz az eredménye
Derekad
De annak örülök, hogy jobban van
De nem baj, már beletörődtem, hogy ennyi maradok és kész. Viszont nagyon szuper aerobic órát tartott itt a suliban egy új csajszi. Tulajdonképpen most az itt tornázó társaság megnéz néhány jelöltet, és holnap döntünk, hogy kit fogunk választani. Volt eddig 2 ugrálós aerobicos lány és egy callanetics-es. Nekem az aerobic jött be, szuppppper jó volt! Végig mozogtunk 50 percet, egész jó kis koreográfia jött ki a végére, nekem meg fülig ért a szám, annyira élveztem, hogy megint mozgok, jó kis zenére, mindent bele!
Aztán jött egy kis hasizom, de olllllyan kemény volt, hogy na! Van is izomlázam: popsi, vádli és hasi
A torna nagyon népszerű, már vagy 40-en voltunk! Ez azért is jó, mert így olcsóbb is, hiszen a terembérlet + edző költsége többfelé oszlik.
Ki szeretném próbálni, utánaolvastam, és nagyon jókat írnak róla. 2005.09.29 06:30
2005.09.29 08:39
2005.09.29 13:49
2005.09.29 18:30
Mondjuk ma nem főztem, hekket ettek, amit hazafelé vettük a kikötőben...na olyan illat volt a kocsiban...gyümölcsnapon
Átfutottam a gyümölcsgondokat, tényleg nagyon sajnálom. Nekem szerencsére nincs tőle bajom, de nem győzöm eleget ismételni, hogy a banán pl. nem savas, az nem csinálja ki az ember gyomrát, nyelőcsövét. Mondjuk egy idő után unalmas tud lenni. De én egyébként el tudom azt is képzelni, hogy valaki zöldségnapra cserélje a gyünmölcsöket(Motiot?). Valamelyik nap tök jót csináltam magamnak: pici olajon hagyma, arra friss szeletelt gomba, majd cukkini, zöldpaprika, piros színű paprika, só, bors, isteni lett. Mondjuk azóta úgy is ettem, hogy kacsazsíron indult, de tényleg csak picin
3,5 kilónál tartok különben. De összességében voltam már kevesebb is. Én majd akkor szólok, ha 70 alá megyek, jó?
Reagálásra már nincs időm, kölkecnek vacsiznia kell. Most már próbálok jönni, puszka mindenkinek! 2005.09.30 07:41
2005.09.30 08:37
2005.09.30 09:52
2005.09.30 10:11
2005.09.30 14:01
Rólam annyit, hogy totál kimerültem, mert még mindig nem alszunk éjjel, amúgy imádnivaló a fiam
A fogyásom megállt, úh. most nem érdekel (most telik majd le a 33 nap, én meg maradtam a kb. 2 kilónál). Tesótéma nálunk is napirenden... de még nem tudom lesz-e, főleg mikor (nem csak rajtunk múlik ugyebár...) Remélem 7végén be tudok ugrani, és akkor visszaolvasok meg írok bővebben is. Sziasztok!2005.09.30 14:23
,mi meg apával biliárdoztunk a jójátékon, 5-4-re kikent
.
2005.09.30 14:39
De vasárnap jövünk vissza. A férjemnek kell kontrollra mennie, mert már hetek óta szenved a torkával, fáj neki és köhög. Az itteni körzeti orvosunk egy nulla, ott pedig van ismerős
Szerinted talál magának máshol munkahelyet? Sajnos én is látom ezt a folyamatot, mert anyósom és apósom is egyészségügyisek. Anyós a szentesi kórházban volt műtősnő, még nyugdíjasan is, tavaly viszont elbocsátották. Nem is nagyon bánta, mert már annyira kevesen voltak, a munka egyre több lett, és már nem bírta. Szörnyű ez az egész, és mindenki szív, hiszen akit elküldenek, nehezen talál munkát, mi meg ha betegek vagyunk (vagy szülünk), ki vagyunk szolgáltatva fáradt és elcsigázott kórházi személyzetnek.
Hányszor kel éjjel a kisfiad? Mi pont ezért vártunk a kistesóval, mondván, hogy először kipihenjük magunka
De rájöttünk, hogy ez még odébb van, talán úgy 15 év múlva
A 2 kiló nem túl sok... Mozogni tudsz a kúra mellett? Írj a hétvégén bővebben!
De az jó, hogy a fogad jobban van, most már biztos nem fog fájni! Nem tudom, írtam-e, hogy néhány hónapja nekem a fogdokinő egy eret talált el a szurival, és haematómám lett? Jól megdagadt, és bekékült a fél arcom
Na ahhoz képest a tiéd legalább múlik, nekem vagy másfél hónapba telt, mire a sárgászöld foltom begyógyult...
De azért jobb lenne, ha inkább kisebb méretben hozna kosztümöt, esetleg ha kicsit gonoszkodik, akkor meg is teszi, akkor viszont azért esik le az álla, mert jó rád a kosztüm, ő meg azt hitte, hogy kicsi lesz
Bonyolítom a dolgot
Na a lényeg, hogy Te fogysz és csinosodsz. Kivi vagyok, anyósod mennyit fogyott!
A neten talált súlykalkulátor szerint az 54 kiló lenne számomra az ideális.
Amikor elkezdtem, nagyon szorgalmas voltam, volt hogy heti 4x is végigcsináltam a videokazettát. Azóta igyekszem, hogy legalább hetente 2x becsülettel végigcsináljam. Ha nincs időm, akkor legalább a rövidített változatot, vagy csak hasizmot dolgozok. Most már könnyebb a helyzetem, mert itt a torna a suliban. Végül úgy alakult, hogy hétfőn callan. lesz, csütörtökön aerobic, vasárnap pedig extra kemény aerobic
Ez így nekem pont jó!
Most már az új autót, itt Bp-en a jó nagy forgalomban
Persze még apukámmal, de szükség is van rá, annyira rutintalan vagyok... De nagyon élvezem, nagyon tetszik, és már alig várom, hogy nagyobb távokat is megtehessünk úgy, hogy én vezetek. 2005.09.30 14:43
2005.10.01 08:56
A kosztümhöz és áll-leeséshez drukk! 42-es kosztümöt nekem is hozhatna valaki
Ha olyan a szabása, rám jönne
Én sütöttem, mondhatom, hogy baromira jó lett
2005.10.03 06:45
2005.10.03 07:15
Megint éjszaka üvöltés ment (most már ráadásul feláll a kiságyban, úgy csinálja, így esély sincs, hogy magától visszaalszik.) Már azon gondolkodom, hogy elviszem dokihoz, mert másfél hónapja ez megy. Amúgy születése óta mindig nagyon jól aludt: 5 hetes koráig 1x ébredt éjjel 1 körül szopizni, utána már átaludta az éjszakákat. Néha volt 1-2 hét amikor párszor felsírt (pl. amikor az első fogai jöttek) de ilyen még soha nem volt. Van, h. 10-15 percenként elkezd ordítani, szóval nem is tudom, hányszor egy éjjel. Van hogy órákon keresztül semmivel nem tudom megnyugtatni. ha odaveszem magunkhoz, akkor is még sokáig ordít, páros lábbal rugdalja a hasam stb
Most már nem csak fizikailag, hanem lelkileg is tropának érzem magam, főleg emiatt a tehetetlenség miatt.
De a diétázást abbahagyom, mert lejárt a 33 nap (mint írtam kb. 2 kiló ment le... és azt írták akár 10-et levisz, tény, h. képtelen voltam szóról szóra betartani). Most majd igyekszem odafigyelni a kajálásra, nagyjából betartom a kódokat, aztán meglátjuk, hogy dönt az a maradék 3 kilo
Bár lehet, h. az ideg hipp-hopp leviszi. 2005.10.03 09:10
Jók a képek!!Mi sem zenebölcsizünk, mert Balázs még mindig alszik 8 óra óta - most pótolja az éjszakai lemaradást. Ok. talit majd egyeztetjük
Kezd sütni a nap, talán elugrunk piacra ha felébred. Nagyon szép lett a ház is! Irigykedek
Mi még csak a tervezésnél tartunk...2005.10.03 09:17
2005.10.03 11:21
2005.10.03 11:24
2005.10.04 07:45
2005.10.04 13:02

2005.10.04 13:48