Köszi szépen a köszöntést!
Holnap írok többet,de most hulla vagyok.Még annyi,hogy ma vásárolgatni voltunk Gigivel és Domi 3x pisilte le az ingemet.
Puszi.Dia
2005.09.30 20:11
2005.10.01 08:27
), úgyhogy azért nem jöttem + Gábor és a sógorom céges vacsorán voltak, úgyhogy Ágival együtt volt a fürdetés, fektetés. Már nagyon késő volt, hogy tudtam volna jönni, de akkor már nagyon hulla voltam.
).
(Bocsi, hogy tegnap nem jöttem
)
Mit vettetek végül? Tetszett a játékbolt?
A héten vettem térdzoknit az én zoknitépegetőmnek, kiváncsi vagyok azt sikerül-e magáról levarázsolnia. Majd beszámolok.
Várjuk a beszámolót, amikor ide tudsz kerülni!
Egy hónap múlva Rátok is nagyon izgalmas nap köszönt!
2005.10.01 10:47
2005.10.01 13:47
Úgyhogy arra gondoltam, hogy amiket még veszek neki, átviszem az anyuhoz és megkérem, hogy dugja el előlem
2005.10.01 14:39
Tetszenek a képek.Nagyon nagyfiús Bence/Domihoz képest mindenképp/.
De azért nekem is sikerült egy csomó pénzt elköltenem.
Meg ugye ruhát is muszály voltam venni a pisis fickónak.
Vörösrózsákat kaptam és illatszert.
De amit mondtam neked pénzt,az kiderült,hogy csekkekre vitte.
Nálunk is megy a nagy zene-bona.
Tegnap kint a folyosón zenélt a szomszédasszonynak,és táncolt hozzá a komppal.
Miket kapot Norbika?Milyen tortája van,volt?
2005.10.01 20:50
2005.10.01 21:38
El is érzékenyültem ahogy olvastalak,hogy mennyire boldog vagy.Tényleg hihetettlen,hogy hogy megnőttek,megváltoztak a fickók.Mennyi haja volt Norbikának?!
Szinte olyan mintha tegnap lett volna,hogy egymást bátorítottuk a nagy nap előtt,vagy izgultuk végig valaki szülését.Most meg már az 1 éves évfordulót ünnepeljük sorban.
Én személy szerint örülök,hogy rátok találtam!Köszönöm,hogy vagytok Nekem!!
Puszi.jó éjt!Dia2005.10.02 07:09
Olyan hihetetlen tényleg, hogy ezek a pici emberkék milyen gyorsan felnőnek. Én csatlakozom a meghatódottak táborához
, teljesen elérzékenyültem miközben olvastalak. Asszem én is egy meghatódós anyuka leszek.
Soha nem értettem, egészen mostanáig, hogy anyu mit tud pityeregni, miközben én pl. az oviban anyák napján énekelek, vagy ballagok. Asszem már értem.
És azért ez a gyakoribb. Csak imádja ha fényképezik, és ilyenkor szerepel. Lehet, hogy modell lesz (Isten ments!)
Bence egyébként nem harapdálja a nyakamat, hanem szívja. Tisztára olyan ez neki, mint valami pót cici.
Komolyan. Ha valamin kiborul, vagy csak úgy eszébe jut játék közben, akkor odajön, fölkapaszkodik a nyakamba, cuppog egy-kettőt, és megy tovább.
Annyira aranyos! Én vagyok a mobil cumi, és idegnyugtató egyben.
Imádom!

2005.10.02 08:03
Tetszik a mobil cumi elnevezés is.
Ja és a múltkor elfelejtettem írni,hogy én is irigy vagyok ám az alakodra!
Gigi még azt is szokta mondani neki,hogy hím ringyó,ez is illik rá.
Puszi.Dia2005.10.02 09:54
, aranyos lehet ahogy zsörtölődik. Bence is szokott néha hiszterikázni, tegnap valami nem tetszett neki, és miközben mászott a földön, dobálta a lábait, meg a kezeit, majd szétesett.
Úgy nevettünk rajta. Egyébként ő is olyan, ha nem kap meg valamit, akkor boldogtalankodik...ilyen pl. a távirányító, stb. Szerencsére azért elég hamar el lehet terelni a gondolatait.
Hím ringyó?!
Ez a Gigi miket nem mond!
Dominak, ha jól emlékszem már van motorja is, és hintája is, ugye?!
De a tüzijáték legalább tetszett neki rajta.
A kiságyban egyébként szintén nem alszik, csak üvölt. Szerencsére este azért nincsen még gond. Kop-kop-kop! 2005.10.02 12:22
De természetesen Domi is a mobil-lal és a távirányítóval szeret játszani.
Könyvet nem veszek neki/egyenlőre/mert megeszi.
Szerencsére ezt kinőtte!Babakocsiban egyáltalán nem alszik
csak a válamon.De szerencsére egyre kevesebb utat kell megtenni vele fel-le a szobában.Kb:5-10 percig kell így vinni,közben halkan dúdolni a jó éjt gyerekek.....dalt és amikor elaludt leteszem a kiságyba.Ha fáradt vagyok,akkor a franciaágyra szoktam tenni és együtt alszunk.Ekkor kb:1 órával is többet szokott aludni a szokásostól.
De úgy,hogy leteszem és majd elalszik egyedül még sose volt.
Néha bánom,néha nem.
Egyszer majd el jön az az idő is.
Csak hát ugye egyre nehezebb a valaga....
Szóval nyugi!Nem Te vagy az egyedüli aki cipeli a törpét altatáskor!
Puszi.Dia2005.10.02 19:02
2005.10.02 19:04
Sajna nálam bilifüle effektus lépett fel, ami egyrészt (gondolom én...) köszönhető Marci 2-3 napos nemalvásának, hisztijeinek, folyamatos nyüszijeinek (ma este Gáborral fogvizsgálatot végzünk, lehet, hogy a következő játszik így be), másrészt meg kell jönnie.
Remélem a mai is jól sikerült. A képek miatt azért felkukucskálnék
2005.10.03 06:51
Csak még várunk, hogy addig is fejlődjön ügyességileg, hogy tuti tudja élvezni a játékait. A lego szerinted még nem korai? Még nem láttam olyan legot, ami illatos és rágni is lehet. Ilyet hol lehet kapni? Vagy ebben a boltban is van, csak nem voltam elég figyelmes. Ezt a korai dolgot csak azért kérdezem, mert pl. Bence még nem elég ügyes hozzá, és ezért szerintem nem érdekelné. Domi már tud ilyen játékokkal játszani? Vagy szerinted érdemes megvenni, és akkor majd miközben próbálkozik vele játszani rájönn, hogy hogyan kell?
Szerencsére este leteszem, és ő akkor már alszik is, de ugye ő még szopik, és a cicin ilyenkor bealszik. Gondolom, ha már nem fog szopizni, akkor nálunk sem lesz ilyen egyszerű, de azért reménykedem.
Bence még csak áll, már kapaszkodás nélkül is néha, de még nem lépeget, bár azért nem siettetem. Anyósék rendesen ki tudnak akadni, amikor ilyen időben leteszem az udvaron, hogy csússzon-másszon.
Tiszta rosszul vannak, hogy milyen piszkos lesz. Azt hiszik, hogy addig amíg nem jár, kézben kell hurcibálni. Ezt Bence persze egy darabig élvezi, de egy idő után nagyon megunja. De fölkészített férjem, hogy ilyenek. Az a mániájuk, hogy egy gyerek ne hangoskodjon (mindig csak csendben, szépen játszon), és ne legyen piszkos (tehát nem mehet pocsojába, meg sehova). Elég gáz. Anyuék meg pont az ellentétei ennek, de én is élvezem, amikor olyan kis piszkos. Mosógép meg van, majd kimossuk a ruháját. 2005.10.03 07:42
2005.10.03 10:04
Különben a dobozra 18 hónapos kortól van az ajálás.Természetesen tegnap nem birtuk ki és már vettünk az illatos,gumi legóból is.
Ez 9 hónaptól van ajálva.Clomentoni a márkája.Mi most olyat vettünk,hogy egy házikót lehet kirakni belőle és van 2 bábu is hozzá.Ez volt 3500ft.Nem olcsó,de hát a jobb játékok egy se olcsó.
Nem tud még rá vigyázni!De majd karácsonyra veszek neki.Addig pedig olyan játékokat kap,amit tud élvezni.Mi 7végén készülünk az Árkádba a játékszigetbe.
Puszi.Dia2005.10.03 17:06
Még jó, hogy Dorina az apjára hasonlít. Vagy ezek szerint mégsem?
Meddig tart ez még?
Anyukám mindent meg akar vele kóstoltatni
, ilyenkor kiborulok. Anyósom nem szól bele, mivel max. 1 hónapba 1x jön
, ami nem is baj.
Remélem tartós lesz a szerelem.
2005.10.03 20:01
2005.10.03 20:45
A játék vásárláson azért agyalok mert hát apránként kell megvenni.Mert ugye abban a hónapban lesz Mikulás,Szülinap,Karácsony,Timi szülinapja,Pannának is kell Mikulásra valamit venni és mindenkinek Karácsonyra.Még leírni is hosszú.
És minden egyre drágább főleg a játékoknak van húzós áruk.
Na,nem panaszkodom tovább!
Puszi.Jó éjt!Képeket kérünk"még mindig"!
2005.10.04 07:25
Mit mondjak, tipikus kislány voltam.
Szerintem simán volt annyi autom, mint bármelyik fiúnak, mert a babákat nem szerettem.
Tuti nem néztek ám hülyének. Volt, hogy még meg is álltam, és vártam, hogy elmenjen mellettünk egy kocsi, és megvilágítsa az utat, hogy lássam merre vannak.
2005.10.04 07:52
Most már megnézem a telefonom, hogy ezek a skacok nem dumálnak e minden nap!
Délelött már nincs alvás. Viszon ő sem alszik emiatt többet délután. Egy óra és slussz. Dömperrel engem is felcsigáztál. Nagy buli lesz, sőt kettő is. Egy a családdal és egy a barátokkal.
2005.10.04 17:08
A Szamos cukrászdába szoktunk járni és ott van egy Lehár kehely nevezetű édesség és annak a torta verziója lesz a szülinapon. Nagyon ette múltkor Olikám. Inkább nem vállalom be, hogy én csináljak, mert nem szeretnék beégni. 2005.10.04 17:20

Döbbenet, hogy ez a XXI. században történik!!2005.10.04 19:31
TEgnap már egész jó volt, de ma egyszerűen egy kis angyalka volt. Szerintem bűntudata volt a hétvége miatt
Tudtam, hogy nem örülnek a lánygyerekeknek, de hogy ilyen szörnyűségeket tudjanak véghez vinni, azt azért tényleg nem gondoltam. El nem tudom képzelni, hogy tud egy anya (?) ezek után egy fiúgyermeket szeretni.
Legalább meg van az utánpótlás!
Valahogy csak átvészeljük... Legalábbis remélem.
Ha valami klassz kerül a kezeid közé, kérném én is szépen. Aztán majd annyit összegyűjtök, hogy győzzem válogatni
, joghurtra fintorog (sokadszorra is), ma este pedig krémtúrót próbáltam, de pár kanál után szájzárat kapott (egyébként ezután vilmoskörtéből megevett fél üveggel, tehát éhes volt). Pedig direkt ma vettem túrót, hogy csinálok Neki majd valami finomságot, de sok reményem nincs benne, hogy meg is fogja enni. Nektek minden további nélkül eszi a tejes cuccokat a Manó?
2005.10.04 20:58
2005.10.04 21:13
Olivér mai alvása: ebéd fél 12-kor, utána bő egy óra alvás. Aztán este hatkor kidőlt. Negyed nyolckor felébresztettem, hogy azért éjszaka is aludjon egy kicsit. Meg hát vacsoráznia kellett. Benyomott egy csomó sonkás-sajtos kifli falatkákat és utána nagy örömömre egy rakat gyümölcsöt. Ami azért nagy szám, mert eddig nem ette a gyümit. Hát asszem nem okozok meglepetést ha elárulom, hogy Olikám imádja a tejtermékeket.
Na de mit nem szeret ő??
Na azért tessék egy kicsit kiszállni a kocsiból és írni nekünk. 2005.10.05 06:51
De gondolom ezzel nem vagyunk egyedül.
A Zenebölcsit (nálunk ezt Ringatónak hívják) már én is kinéztem, és már akartam is menni, csak pont akkor van, amikor Bence még szunyál délelőtt. De már ő is egyre kevesebbet alszik, így valószínüleg télen már tudunk menni. A havat azt én is várom, csak olyan jó lenne, ha addigra valamennyire tudna járni Bence, mert azért túl sokáig csak nem ücsöröghet, meg térdelhet a hóban, mert pillanatok alatt ő is hóemberré változik.
, hogy ne legyen sokszor rossz idő, és tudjunk menni télen is levegőre. A hótól csak annyiban félek, hogy Bencével nem hiszem, hogy fogok autózni hóban, mert annyi hülye, béna ember van, és ezért nagyon féltem. Bár ismerve Magyarország hó viszonyait, asszem ettől nem kell félni. Viszont megyünk síelni, szóval azért várom is a havat. Már ki is találtuk, hogy Bencét is el kezdjük szoktatni, és ráállítjuk a sílécünkre és majd úgy síelgetünk vele egy kicsit.
Már úgy várom.
Jött, ment (csúszott, mászott), ismerkedett, olyan jó volt nézni.
Amikor ül a babakocsiban, és mondom neki, hogy brumm-bruuuuuuuum, már kapaszkodik is meg elöl nagyokat sikongatva, és vigyorogva.
Annyira tündér.
2005.10.05 11:22
2005.10.05 11:42

eleg hangosan nevettem olvasaskor
), autozom is eleget, melozom is, mert elarasztottak, es kozben meg ezer fele rohanok szokas szerint, igy a szabadidom abbol all, hogy megyek aludni. Olvasni azert probaltalak benneteket, de tegnap este jutottam oda, hogy vegigerjek a topikon (pedig nem irtatok sokat, szoval gondolhatjatok, hogy mennyi idom van..).
Tegnap pl. vihettem nagyfiamat Anyukamekhoz, mert reggel a draga az allaval torolte fel az ovoda pvs padlojat, es szetnyilt neki. Meg jo, hogy nem kellett varrni, csak ragasztoztak ilyen sebosszehuzo ragtapasszal.. De miutan en melozom, es meg kozben rohangaszom ide-oda (hosszu lenne leirni, hogy miert, de sajnos osszejott par dolog), 2 lurkot nem kezelek, ha nem muszaj, igy o ismet nyaralni ment..
), tali jo barmikor.
2005.10.05 18:20

2005.10.05 18:42
Aztán a buliról majd kérünk beszámolót és képeket!

Ma de:1 és felet,du:2 és felet.
Én nem akarom leszoktatni az alvásról ha jól esik neki tőlem 3x4x is aludhat egy nap.
Éjszaka egyszer sem ébredt fel!Így ma megtudtam pucolni nyugisan az ablakokat és függönyt mostam,főztem,takarítottam.
2005.10.05 19:30
), amiben kb. 1,5 éves korra teszi azt az időt, amikor lecsökken a babók alvásigénye. Nekünk előbb jelentkezik, ahogy látom. A könyv szerint is az a legnehezebb időszak, amikor 1 alvás kevés, de 2 már sok. Na ilyenkor kell az anyukáknak ügyeskedniük, hogy ébren pihentessék a gyereket, pl. rajzolás (1,5 évesen okés, de most?). Én erre használom a sétát mostanság
Csak így tovább! A garanciát remélem nem kilométerre kérted
Gyorsan gyógyuljon meg a bibis állacska!
Írj, hogy mikor jó! Egyébként Marci ma megint min. 5 percig játszott a tükörképével
Nem baj, csak rájön, hogy ez is finom.
Én minden hálát adok az égnek, hogy ilyen tuti időnk van, imádom!!!
, és a dolgozó asztal fiókjában mindig talál pár 100-as szögnek megfelelő csavart, na azzal szokott szivarozni. Majd' megzabálom, annyira édes
A Danone könnyű és finomat lehet, hogy kipróbálom, ha Györgyiéknek bejött.
Kíváncsi vagyok, mennyit fogyott a kiscsákó!
De mondjuk, inkább csak az ellenségeiteknek ajánljátok!!!
2005.10.05 19:53
Aztán áttértünk a túrókrémre/vaníliás/és a rudira.Mostanában pedig barackos túrókrémet szoktam adni neki és Norbi rudit.
Ja és evett már Norbi vaníliás pudingot is.
Na de hát ő mindent szeret és mint tudjuk vasból van a gyomra.
Néha már ciki,hogy ha vendégek vannak nálunk és rágcsálnak valamit ő mindenkihez megy kaját kunyizni.
2005.10.05 20:27
2005.10.06 07:56

Mondjuk nem banom, mert imadom ezt a dogot, nagyon jol sikerult a valasztas
Multheten pl. Pestre kellett felrohannom a jogasz ismerosomhoz, o egy olyan kornyeken fogad, ahol parkolasi lehetoseg nulla, mert dugig van. Nah, enis koroztem egy jo ideig, aztan vegre elottem 2 autoval allt ki valaki, de az elottem halado autok mind nagy dogok voltak, meg se probaltak beallni, en meg siman befertem a Puntoval
Jot nevetett rajta
Amugy evente, vagy 20e km-kent van szerviz. 
Apjanak keszitettuk es kuldtuk el, hogy lassa...
Ami kiemelkedo, az, hogy eloke nelkul is siman etethetem, mert semmi maszatolast nem vegez, szajat olyan hatalmasra nyitja, hogy egy nagy gomboc is beleferne
Nem is szereti az eloket, leveszi magarol (belebujos) es ledobja a foldre
Jah, maniakus pakolo, mindent dobal le a foldre maga melle
Alldogal szinte egesz nap, neha nem kapaszkodik, de nem sokaig szokott igy allni, felmaszik az agyra, lefele is sikerul altalaban, ha nem, akkor legurul, de nem nyafog miatta. Kibujt a 4. foga a multheten, sulymereskor 11kg volt es 75cm. Tapsol, sot tapsoltat minket, es nagyon huncut
Kukucskalos jatekot kezdemenyez, es mostmar berreg, amikor kisautokat tologat
Puszi mindenki masnak is, akinek nem irtam kulon. 
2005.10.06 09:53
Olyan szép ez a fiúcska (is) és így leamortizálja magát. Az a lényeg, hogy élvezi a vidéki életet
Mi a kombival a szöges ellentéted vagyunk
A szőlőt interneten hirdeted? Vagy újságban is? Sok sikert a gyors eladáshoz!
A vaníliás krémtúrót próbáltam kedden, de nem jött be
Így ma reggel megettem a maradékát. Nekem ízlett
Ha valamiféle ritmust érzékel, rögtön elkezd táncikálni, rázza a sejhaját, fejét mozgatja jobbra-balra, és ezeket persze pontosan a ritmusra. Olyan is előfordult, hogy zacskó ritmikus csörgésére kezdett el táncolni. A kedvencem, amikor egy kézzel kapaszkodik, a másikat pedig felfelé nyújtja és azzal is üti a ritmust. A talin majd próbálunk bemutatót tartani
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|