A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

jóóóóóóóó reggelt!Kép
most 1kezes vagyok, mert tologatom a babakocsit. én nagyon boldog vagyok! kisfiam 1/4 6-kor ébresztett, aztán 1cicis szopi után aludtunk még 8-ig. KépKép 2 dolgot csináltam, nemtom, mellik vált be: egy polár pokrócot huzatba húztam, és azzal takartam be, és a fürdésnél este "megbeszéltük", megkértem, hogy hagyjon aludni. fic lenni very happy! Kép
ma megyünk esküvőzni délután, addig még összekapom a lakást, ami romokban van. de azt is boldogan! Kép
cupp,
fic
ficánka

Votiv: tök jó lenne, ha tényleg összejönne a hétfő. MSN, valamiért elszállt, és én nem is látlak téged, tehát csak Te tudsz rám találni. De szoktam lenni. Csak sokszor van áramszünet, elszállás stb. Ma szoba átalakítás, emiatt fogok szünetelni kicsit. De akkor megdumcsi hétfőt...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Öreg autó, nem vén autó! Kép
neet
neet

Oxi, passz. Doki?
neet
neet

Oxi, én akartam, aztán elfeldkeztem róla Kép ne haragudj!

az ismételt adag beadását én attól tenném függővé, hogy kb mennyi idő telt el az első bevétel és a kihányás közt. ha abban a szent minutumban vissza is adja, akkor mondjuk fele adaggal próbálkoznék újra.

ha eltelt közben annyi idő, ami alatt a cuccból egy kicsi is felszívódhatott, akkor nem adnék többet, hanem megvárnám, hogy reagál, és attól függően adnék, mikor a legközelebbi adag esedékes
ha elmúlna közben a hőemelkedés, már nem is adnék újabb adagot

én olyan pici babának, mint Vikka hőemelkedésre még semmit nem adnék, max egy kis c-vitamint, mert anyatejet úgyis kap, és annál jobb, sokoldalúbb és tökéletesebb gyógyszer nincs! a láz már más, akkor jöhet a panadol vagy a kúp
de mindig figyelembe veszem, hogy a dokiknak általában csak úgy megszalad a keze, és felírnak valami szárt, mert azt hiszik, az anyák ezt várják el tőlük, csodaszert, meg hogy legyen valami látszata a munkájuknak vagy csak simán úgy tesznek, mintha tudnák, mi a baj oka, miközben többnyire halvány fogalmuk sincs, és azt gondolják magukban, á ez a kis köptető/kúp stb úgysem árthat, legfeljebb még használ is, másnapra meg úgyis kutya baja lesz a gyereknek...

szóval ezt mind levonom, és emiatt már csak akkor megyek dokihoz, ha tényleg nagy baj van, napokon át nem múlik a betegség - múltkor a köhögéssel elmentünk, mert Gyuri erőszakoskodott, hogy mutassuk meg a dokinak, persze a gyereknek kb másnapra kutya baja volt, én bolond meg megvettem a fél patikát (mikor a doki kérdezgette, van-e otthon germicid-c: hát persze, hogyne, blabla)
na de ez a my way, rendkívül szujjektív megggyőződésből táplálkozó véleményojjektum, és ne hogy úgy értse bárki is, főleg Te ne, Oxi, hogy fikázom az anyukákat, akik gyakrabban mennek gyerekorvoshoz! lehet, hogy egyszerűen csak nálam jobban bíztok a gyerekdokitokban, vagy nem olvastátok a Gyerekorvos nélkül-t Kép
és nem is akarom elbagatellizálni Viki baját
a lényeg, hogy Oxi, te mint jó édesanya úgyis tudod, mikor van szükség dokira, én meg csak jártatom a poffancsomat, mert ma reggel erős gyerekdokiundorral keltem Kép

az hogy kihányta, még nem utal gyógyszerérzékenységre, inkább csak arra, hogy szar a gyógyszer, rossz ízű, fura állagú buta idegen anyag és rosszul esett Vikinek
de mi volt ez a szirup? volt benne alkohol?

és hogy van Vikka? lement már a hőemje?

Fibi, a vazsárnabi híreg szímű újzságba dolgozom és ma lapzáta van és én ügyeletes vagyok, áááu

votiv 8)
votiv

Fibi: tényleg ügyesen megoldottad, én teljesen bepánikoltam volna, de hiába az életösztön nyert. Jaj, de szar lehetett. Ugye nem baj, hogy még marad a könyvecskéd nálam, még igazán bele sem néztem....

Ildi: nektek most mi van Dévényügyileg?

Zsanci: húúúúúúúú ez a 3hós oltásos sztori durva, honnan lehetett tudni, hogy attól? rögvest utána már kész lett? sokáig láz vagy mi lett szegénnyel? én is úgy tartok a szar következményektől, hogy csak na..... Jaj... De hogy legyen okos az ember. Annyi helyen olvasni, hogy sokkal több a káros hatása az oltásnak, mint a jó, de hát kötelezőőőőőőőőőőőőő. Nem is tehetsz semmit.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Oxi: nem vagy béna. Én is ilyen esetben el szoktam gondolkodni, én beadom neki újra, ha látom, hgoy tényleg az egész a földön vagy máshol landolt. J

Kép
Kép
johanna1975

Oxi: hozzáteszem, hogy eddig mindig csak homeót kapott, tehát az azért más mint a rendes gyógyszer. Azzal olyan sokat nem tudok ártani...:-)

Kép
Kép
johanna1975

Tényleg, Fibi, mi lett a vége sógorodék és az ÁNTSZ közti pernek? mert a perről olvastam (és marhára egyet értettem és együtt éreztem az érintett szülőkkel), a végkifejletről már nem tudok

na és a Szabin cseppeknek is van jobb és veszélytelenebb alternatívája (ez már 10-15 éve köztudott), de valamiért mi azt kapjuk amiben élő vírus van, és ami miatt több volt a gyerekbénulásos eset, mint simán a kórokozó miatt összesen...
jaj meg még sorolhatnám az ellenérveket, dehát minek...

votiv 8)
votiv

Oxi, a könyv címe, amiben játékos és kézségfejlesztő feladatok vannak babakortól kisgyermekkorig:
Dr. Genevieve Painter: Tanítsuk a kisbabát! Medicina könyvkiadó, nekem 1974-es kiadás van Kép szóval jó oldszkúl Kép de a játékok klasszak! és időtlenek Kép

votiv 8)
votiv

Johanna!

Okt. 28-án megyünk D. A.-hoz vizsgálatra! Addig meg elvileg van egy Petzvál u. -i kontroll, de arra nemtudom, hogy elmenjünk-e! Ott eddig is csak tornát ajánlottak meg most gyönyörűen mászik Timi! A Dévény vizsgálatra leszek kíváncsi! Félek, hogy azok az izomletapadások tényleg vannak és akkor nekünk is járni kell!Kép
ildi76

Fic,
írtam, megkaptad?

Fibi,
Azért ez kicsit eltúlzott nyilatkozat, mármint, hogy aki babaúszásra járt, azt nehezebb megtanítani mint egy víziszonyos gyereket.

Lindi, neked is készülök küldeni az infókat csak meg kell keresnem a papirokat meg a képet stb.

Voltunk homeos cuccokért, rákérdeztem az oltásos kivezetőkre-bevezetőkre, és azt mondta a kedvenc homeosnénim, hogy ő elkötelezett híve a homeopátiának, és nem sok mindenre szokta azt mondani hogy felesleges de szerinte ez az..... Én meg csak néztem. Viszont vettem homeos immunerősítőt Brunónak.
zsebi2004

Votiv!

Profilban legifjabb családtag, de majd rakok fel közös képet a nagyfiammal. Betegségek elősször fiam: tonsillitis+ bronchitis, homeoval meggyógyítottuk. Hurrá leányzó nem kapta el, erre párnap múlva pielonephritissel kórház.

Fibi!

A házunkat imádom, Szadát szokom! Örülök hogy itt laktok a közelben!
Az oltásokat én senem szeretem, pedig én vagyok a hatóság(ÁNTSZ).

Oxi!

Köszi leányom nevében!
Szirup: úgy tudom nem kell pótolni, elég ha majd beveszi a következő adagot.

Timi
fabrika

Lányok nálatok nincs valami front? Nem birok a manókkal, hol bömbiznek mindenen, hol szétverik a házat!
fabrika

Votiv: Egyébként tök igazat adok, csak a Viki 10 napja köhögött már tegnap és azért voltam kissé ideges, mert a javulás helyett hőemelkedése is lett. Nem is lázcsillapító szirupot kapott, hanem valami más izét, nekem kellett feloldanom, de azt mondta a dokinő, hogy úgy kell szednie, mint az antibiot, ha el is múlik minden panasz, akkor még 2 nap, egyébként visszajön a köhögés. Na ennek örömére jártam úgy az első adaggal, ahogy Kép Mára kicsit normalizálódott a dolog, nem is köp ki annyit és nem is hányja ki.

Köszi a könyvcímet, meg is találtam, a legfrissebb kiadása is '84-es, de arra lecsaptam az Antikváriumon Kép

Fabrika: Hidegfront van, mert az enyém is más rend szerint működik Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!
Jelentem Gréti beteg. Taknyos, lázas, 0 alvással.
Lázat hány foktól kell csillapítani?

Fabrika! Mi az s pielo valami?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi: A dokim szerint 38 foktól. Ez fülben, végbélben több (38,5) Remélem semmi komoly nem lesz! Gyógyulást neki!

KépKép
oxigen
Györköny

Łányok! Ti mit csináltatok, ha egész nap csak a kezetekben volt hajlandó lenni a picur, és csak a szopi tudja megnyugtatni? Félóránként, óránként rajta akar lenni, éjszaka meg alszik, akár 6-7 órát is...
mkatus

Grétinek és pesrze Vikinek is jobbulást!!!

azt mondtam már, hogy Isti 3 napja nem hajlandó többet szopizni? Pedig minden reggel kínálgatom neki, de ma az apja rámszólt, hogy haggyam már ezt abba, mert ez már nem evés, hanem SZEX KépKépKép

votiv 8)
votiv

Katus, én szoptattam, mint a güzü...
párszor próbáltam cumit adni neki, de mindig kiköpte, aztán végül megtalálta a hüvelykujját ilyen esetekre Kép
de valakinek meg éppen hogy a cumi segített, szóval sztem próbáld ki, mert így hamar iszonyú kész leszel
sztem igenis kellenek a szopik közt a hosszabb szünetek, persze nem óramű pontossággal 3 órásak, nekünk mindig 2,5 volt, és persze nem vártam még fél órát
szóval a szünetek arra kellenek, hogy TE pihenhess, mert ez is kell ahhoz, hogy rendesen legyen tejcsid
mondtam már, hogy Máté milyen szép baba? Kép

votiv 8)
votiv

Ma ha nincs kézben, ordít. mint akit ölnek... Kép Próbáltunk cumit, meg nem felkapkodni, de ez a mai nap, totál kész... Kép Ha leteszem, abban a pillanatban ordít...

Köszi! Szép, ha éppen nem ordít. Kép
mkatus

Aaaaaa, csak most fel hatkor aludt be a csajom. Mar mindketten tokzombi hullak voltunk Kép persze apa szerint csak az a baj, hogy nem nevelem meg a gyereket es azert nem tudom elaltatni... szoval az orra folyik, de hoje asszem nincs, bar meg nem mertem, mert a sok dobalassal tonkrevagta a fuleshomlokhomerot (a tobbit meg nem szeretem). Mindenki lerobbant, aki pikniken volt?

Koszonom az infokat oltasugyben. Zs, ez remiszto!

Votiv, nekem is az van meg! A mamam olvasta meg anno es tavaly nekem adomanyozta Kép

O, felsirt, huzok...
moosejaw

Votiv: Apa féltékeny? Kép

Moose: Nem csak azok, akik a pikniken voltak sztm. Ez az idő, meg a hülye vírusok.

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi, ugyan, mire??? KépKép
ő hozzájuk se nyúl már jó ideje Kép

Katus, Moose, részvétem. most raktam le a zsiványt, de nekem csak egy órát kellett altatni.

de ma lelepleztem! pelenkázáskor nem engedtem, hogy össze-vissza tekeregjen, aztán meg kibújjon a kezemből, hanem jó erősen megfogtam. egy darabig hisztizett, aztán elröhögte magát...
vajon hiányzik neki az apai szigor? Kép

votiv 8)
votiv

Szerintetek mostmar csak reggel fog ebredni? Csak hamarabb mint 7, mondjuk 4-5 korul? Vagy meghamarabb? Ajaj, akkor mindjart megyek en is aludni...
moosejaw

Moose, mi nem voltunk pikniken, mert már előtte benyaltuk ezt a fini kis vírust. Gondolom az időjárás a ludas a dologban.

Ma voltunk kirándulni Budaörsön, ja meg eltévedtünk odafelé, és a XI. ker-t isKép. Réka nagyon élvezte, igaz a végére nagyon elfáradt.
zanza

Votiv, sogoromek perenek elsöfokon az lett a vege, hogy felfüggesztettet kaptak... aztan fellebbeztek, és masodfokon pénzbüntetes, plusz neha kimennek ellenörizni öket (pl nem mehetett oviba/közösségbe a kislanyKép)
Apjuk azert nem nyul hozzajuk, mert Istié még? Énférjem aszongya azert, mert B tulajdona, amig szopizik...

Timi, és ezt hogyan egyezteted össze?(ÁNTSZ, oltasnemszeretes)

Juc, nem is tudtam, hogy te is a foti Coraba jarszKép Vagy csak most?

KépKép
fibi

Fabrika!

Nyomatékosan megkérlek,hogy közérthetően írj !

Votiv!

Ez jó,mármint szex,féltékenység,hozzá sem....
Kösz:JucusKép
20170114224602

sziasztok!
Votiv!
teljesen egyetértek a dokis hozzáállásoddal!!! És én nem is olvastam ezt a könyvet. Megírod a szerzőt?
Johi!
egyébként aranyér ügyben kérdezz bátran, és köszi, hogy elhoztad nekem a könyvet!! Majd egyszer egy mayás összeugrásra is elhozod???
és a dolog a 3 hós oltással pár órán belül kiderült a kislánynál...nem tom pontosan, hogy milyen tünetek jelentkeztek...
Képzeljétek, befestetettem a hajam szőkére, de igazából olyan vöröses lett...Kép
Jucus barátosnéja, Fabrika, willkommen!!! Kép Ugye jövő nyáron mehetek veletek a ZP-be??? Kép ÉS igen, front van! Mink gyermekeink is bolondosak voltak!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

hali,

atyám,visszaolvastam de semmire nem emlékszemKép
ma suliba voltam...és JÓ voltKépnem hagyom abbaKép

bogárka,
b.-nek is volt piros a köldöke és nekünk a dokinénink felírt ilyen piros lötyit,nem tom a nevét de sebkezelésre szokták adni van is itthon bőven ha gondolod vmelyik nap beadomKépegy hét alatt elmúlt és azóta sem jött visszaKép

adaKép
hogy lennék má' terhes te dinkaKép??????????????????????????????csak az akarok lenniKépde nem leszekKépjövő juniusig biztos nem,aztán megint átrágás tárgyát fogja képezni a project.....

mindekinek jobbulást meg gyógypuszikat de már semmi másra nem emlékszem mert hulla vagyokKép

legyetek jókKép
cuuuuuuuuuuuup
nyügigigi
Vendég

Fibi!

Panna bealudt(Soma ment nagypapához előtte)és autókáztunk egyet és ott lyukadtunk ki!
És képzeld,kifelé megszólalt a risztókapu,és néni mondta,hogy csak menjünk ki nyugodtan de lén nem hagytam ennyibe és ragaszkodtam hozzá,hogy kinyomozza,hogy mitől jeleztem be.ÉS mitől?Hát a digit fényképezőgéptől ami a táskámba maradt.Aztán tovább követeltem,hogy azonnal nyomozza ki,hogy azon mitől!És bementünk egy szobába ahol kézi nyomozógéppel megnézte és csipogott de nem találtuk meg,hogy hol.Tök jó!De a NIKE boltban meg nem jelzett.

ÉS nem volt NETem ma és Panna aludt és fiúk elmentek bobozni és én addig megcsináltam az óviba a dekorációt legalább.

Eldugultam.

JucKép
20170114224602

Johi, persze h nalad maradhat meg a konyvem.

Szabin cseppek: mi 3 és 4 hos oltasnal nem kaptunk, aztan 5 hosnal (akkor valtottunk dokit) meg benyomtak a kanalat... szo nelkül, én csak néztem hogy mi az. A védönö kérdezett ra, hogy kapott a gyerek? Ja, mondom, akkor az az voltKép
Amugy elvileg azt 4 hosnal is kellett volna, vagy hogyisvanez?

KépKép
fibi

Jucus, tök izgi volt olvasni ez a nyomozógépestKép
zanza

Fibi, mi a 4hósnál kaptunk.Kép
zanza

Juc: Itt jártál, és még csak nem is szóltál? Nahátkéremszépen, milyen dolog ez? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Moose! csüt-pénteken nekem is ezt csinálta a csaj és én is gondoltam, hogy odadöglöm a kiságy mellé, mert uncsi volt fel-le veszegetni, de aztán bevittem a nagyágyba. persze ott se nyugodott meg, volt, hogy perceken át abszolút megállás nélkül sírt.

Neet! nagymamám folyton "fiam"-nak szólított minket, mígnem egyszer megkérdeztem, hogy "Mamika, te fiú gyereket szerettél volna?". mire azt mondta, hogy igen. persze asszem a férjét is fiamnak szólította Kép

Fibi, nem irigyellek. én egyszer bébasztam felálláskor egy polcba a fejem, elestem, szédelegtem, de tudtam, hogy nem halhatok meg, mert mutterék éppen nyaraltak, így csak bűzlő hullámra találtak volna pár nap múlva, úgyhogy megembereltem magam, és túléltem. azért elég szar volt.

Zsanci, amúgy még tervezed a harmadikat?? (még ha nem is tudod, hogy lány lesz-e?)

Bogárka, Votiv! a Neogranormon kenőcs erre nem jó? (köldök) amúgy a körömvirágkencét én is csak ajánlani tudom, én egyszer a dullván vonatablakhoz csukott ujjamat azzal gyógyítottam meg.

Fic! ügyi vagy! én a polár takarót egy nagypárna huzatba tettem (duplán), így pont jó a huzat. vagy neked van rendes gyerökhuzatod?

Mkatus, Votiv: én úgy tudom, hogy a baba gyomrában lévő kaja kb. 2 óra alatt emésztődik meg, és ha arra ráeszik közben, akkor fájni fog a hasa, mert emésztett és emésztetlen kaja kerül össze, ez meg újabb nagy bömbit fog okozni. úgyhogy 2 órát mindig megvárok.

Zsanci, te nem szőke voltál eredetileg is???

MI AZ A SZABINCSEPPEK, ÉS MIÉRT ADJÁK?? emléxem, hogy én is kaptam kis koromban.

ancsipancsi

És mit csináltok ha bömböl egész nap? Hagyjátok egy kicsit üvölteni? Apa már kezd teljesen kilenni. Kép Rácsukta az ajtót, de aztán nem bírta tovább hallgatni az üvöltést.. És bement... Kép
mkatus

Juc,

Csak halkan megjegyzem, hogy én csak pár percre dolgozom a Szent István tértől Kép Kép Kép, és nem nyomoztam utánad Kép Kép Kép

És ma már nem volt olyan gatya a mexx-ben pedig rászántam magam, hogy veszek. És tömeg volt, de szabályosan mint karácsonykor, kész rémálom volt az egész.
zsebi2004

Hi Csajok!

Bogyótól különköltöztünk, azazlakás átrendezve. Mostmár nagylány, külön szobában alszik Kép Kép Kép illl. Kép Kép Kép is, merthogy miénk az iccakaaaaaaaaa.

Holnap pedig MARATON, de Bogyó nem fut, úgy döntöttünk.
Na, most megápolgatom apa lelkét Kép, aztán szunya, holnap hajnalban kelés, izgis készülődés, tésztarggeli, meg a szokásos futás előtti láz. Imádom.

Csóka, Ada
ada007

Lindicita!

Vesemedencegyulladás, most 6 hétig antibion él szegény Manka!

Jucus + Mamik!

Bocsi, megyek a mókusok elé!!!!!!!
Mentségem: Anyósomék bevették magukat hozzánk egész hétvégére! Birom őket, de most pihenni szerettünk volna .
Azért én kideríteném miért csipog az a gép.

Fibi!

Amikor dolgoztam azt hittem így van rendjén, most mint 2 gyerekes anyuka kiskapukat kerestem (15 hós ), de nagyon titkosak. Van olyan doki aki beírja az oltóanyagszámát a ded pedig nem kapja meg csak papíron.

Ancsipancsi!

Szabincseppek: járványos gyermekbénulás(paralizis) oltóanyaga.

Zsancikant!

ZP:természetesen igen, pótolni kell az idén elmaradt tivornyákat!
Zorán és Maja a mai káoszt megkoronázva 22-kor aludtak el, reményeim szerint reggelig.

Hűha, mostmár eldugulok.

Timi
fabrika

Fabri! node a mi kis oltási könyvünkban nincs ilyen rublika, csak a többi oltás neve. (1,2,3,4 hós, stb.)

Mkatus! nem lehet hagyni sírni a mienket, mert egy idő után nem vesz levegőt, és rá kell fújni, vagy meg kell rázni. nagyon beleéli ám magát a bánatba! úgyhogy hallgatjuk. odavesszük magunkhoz, suttogunk neki, meg vígasztaljuk, így tesszük, úgy tesszük, stb., aztán kb. 1,5 óra alatt lehiggad Kép . ma betettem neki egyik kedvenc Bach nótámat, és eléggé jó hatással volt rá, csak apa akadt ki, mikor kb. huszadszorra ugyanaz ment. Kép
én, ha külön szobában lenne, fix, hogy nem hagynám ott egyedül sírni, bármi megtörténhet!

ancsipancsi

Ancsi, én is ugy voltam vele, hogy nem halhatok meg, mert mire férjem hazaér, egy üvöltö lilafejü gyereket és egy halott feleséget talalt volna...

Juc, és akkor nem is tudjatok, miert csipog az a digit gép?

Fabrika, kiskapuk sajnaKép Sogoromék is hasonlokat jartak meg. Zoran és Maja, mindkettö név nagyon tetszikKép Bálint is majdnem Zoran vagy Zalán lett. (najo, még az Ábel és Ákos név is szoba jöttKép

KépKép
fibi

Oxi!

Bocs,hogy eltüntem de az új gépet kezdte Zapa macerálni.ÉS mire befejezte,Te már el.
ÉS bocs,hogy nem szóltam de shoppingoltunk és már mentünk is.

ZSebi!

ÉS az jó nekem?CSak nem felugranál dinomért?!

Juc
20170114224602

Oxi, és hogy mi is Foton jartunk, és nem szoltunk, azért engem mar nemis dorgalsz meg?Kép

KépKép
fibi

Ancsi!
Mert a szabin csepp az a + OPV a rublikákbanKép

Fibi!

És nem tudjuk,hogy mi csipog és miért.Befele semmi,kifele csipogás.Nikeba se be se ki.Ki érti ezt?Én nem!

Timi!

Akkor most sem megyünk hozzátokKép

Olyan "jaj de megvernék valakit"hangulatom van.
Juc
20170114224602

Fibi!

Sajnálom Sogorodékat, ezért nem mertem én sem rizikózni. Orvos ismerősöm megvette az új oltóanyagot, és beírta a kiskönyvbe a számát. Így könnyű!

Jucus!

Hozzánk mikor kocsikáztok el?
Csütörtökön elfelejtettem mondani, de nagyon szupi így a hajad.

Fabri
T
fabrika

Haliho!

2 napja takarítok!!!
Utálom már a felmosót és az ablak tisztítót!!

Oxi!
képzeld elvitték ma a sittet végre végre végre...
Van kertünk:-)))

na jó olvasok gyorsan vissza
manó27

Mindenkinek köszönöm a gratulációt a kecóhoz!
Már nagyon nagyon vártuk igazából a Manó születése elött kész akartunk lenni csakhát tudjátok apa keze gipszbe került sajna.....

Ada, Bogárka!
Gratula a bébiknek, tolatás és fordulás miatt!

Jucus!
Akkor utána nézek, hol akadt el a mél!
Te msn is vagy?

Moose, Votiv!
Nekem már megint 5 napja nem kakilt a törpe mit tegyek????
Van valami tuti recept??
Utálom már a szélcsövet meg a glicerin kupot....
manó27

Timelya!

Köszi,hajam nevében de láttad az új ,fél centis hajaimat?nekem is nő nem csak neked!

Nem tom,hogy mikor megyünk arra.Hétközben nagyon elfoglaltak vagyunk,most indul a foci is az óviban és ha bevállalja a kicsiket az edző akkor megyünk 2x egy héten.

És befutott egy pár könyvrendelésem is amihez nem sok kedvem van,de azért megcsinálom meg az óviba is csinálok dekorációt mert olyan kopárság van,hogy rémisztő!Egyszerűen nem foglalkoznak vele óvinénik.Ja és nem is mondtam,hogy "titkos"csoportpénzből veszik még a játékokat is.Egyszerűen nem hiszem el!

Elfoglalt Juc
20170114224602

Manó!

Igen!nem vagyok nehéz:jucusmamuskukachotmail.com és Skypom is van

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?