A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Saci!
A kolléganőm egy nagy bunkó...érted????...nem szól,csak 8-kor veszem észre,hogy 7-re nem jött be,addigra meg már 18gyerek van bent...ami persze nem könnyű...mégha az összes két kezemet használom reggeliztetésnél...na a pelenkacsere sem egyszerű...és ezek után sem telefonál,csak a hét közepén,hogy nem jön majd csak jövőhét kedden....nem,hogy már otthon maradna 3évig....nem fizetnek nekünk annyit,hogy megérje bejárnia...főleg gyalog....de szerencsétlen unatkozik otthon.
-és sajna helyettem senki sem fog már dolgozni....mert Én várandós vagyok Kép
Nati focizik 3éves kora óta! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

AmicaKép
köszi, remélem így vanKép
Örülök, hogy sikerült így tisztázni magadban a dolgokat és a férjeddel is sikerült mindent megbeszélni! Hamar itt lesz az ideje az új jövevénynek!Kép

SaciKép
nagyon drukkolok hétfőre!!!!!!

KandiKép
ne vedd a lelkedre mert úgysem tudod megváltoztatni! és helyetted is fog majd valaki dolgozni mert te nemsokára úgyis gyesre mész!Kép

Nekem bazira fáj főleg a jobb pfészkemnél, néha már annyira görcsöl és az egész hasfalam is be szokott keményedni. Ma vagyok a 14. cn.-on és úgy tűnik még mindig nem volt pé-m a hőm is 37 és az LH tezstem is negatív még, csak a pg páfrányos folyamatosan. Most már itt lenne az ideje mert elég nagyok szerintem a tüszőcskéim, a closty megtette a hatásátKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi!
De jó is lenne....de csak utánad...
Nem lehet,hogy már ma van a Pé-d?azéééééééé ma is kapd el apát!Képnehogy késő legyen!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

SziasztokKép
Teszek fel egy táblát, aztán lehet, hogy egy darabig nem tudok majd feltenni a punkció után.

NoiKép Nem írtalak még át 1. cn-ra majd írd meg mi a helyzet.

wish

Kép
Kép

wish

Babszi Kép pedig a noverek ott nagyon jok szerintem - sajnalom, hogy nem ment a vervetel ....nagyon rossz lehetett Kép
en nem adok halapenzt - de inszem vegen max 5000 et fogok adni. ill megmondtam a dokinak, ha "teherbe ejt" Kép Kép kap tobbet. Igy konkretan.
Legalabb osztonozve lesz, nem igaz?
Szerencsere a Szabolcs utcaba a csorobbak ( bocsanat ) jarnak, igy amugy sincs nagy hala penzekhez szokva a doki , igy tolunk sem varja el....

Wish Kép kosz a tablat

Kandi Kép - akkor duplan bunko a kollegano . es IGEN, terhes vagy !! Nati nagy sztar lesz,,gratulalok ..

saci
saci

KandikaKép
Biztos úgy van! és lehet egyszerre is nem csak egymás utánKép
Lehet,hogy tegnap volt pé-m, bár ez olyan furi mert 2 hónappal ezelőtt egyértelműen volt pé-m, leesett a hőm, + volt az LH tesztem 4 napig. De most? Nem igazán értem, bár a doki mondta, hogy nem mindig egyértelműek a jelek, na mindegy...azééé mindent megteszünkKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Nálunk nincs semmi különös. Most vagyok a 9. cn-on. Megy minden a papírforma szerint.
CSak jöttem kicsit drukkolni:
Hajrááááááááááááááááááááááááá csajok!!! Kép
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Szerintetek sem normális barnázni a 19.cn-n?
Mert ma akcióztunk a férjemmel és ez lett délutánra az eredménye. Kép

Kép
lara26

lara Kép elofordulhat..

krisz Kép koszi a hajra-t,,azt hiszem rankfer mindannyiunkra...!!!!!!
saci

Szia Lara!
Bocsánat, hogy beleszólok!
A "barnázás" nem a peteérést jelzi?
18 éves voltam, mikor a nőgyógyász azt mondta, hogy nálam azt jelenti félidő környékén.
Bárcsak visszajönnénak azok az idők!

Kép
Kép
zsazsóka73

Szia Zsazsó!

Semmi baj!
Azért tettem fel a kérdésem , mmert nekem soha nem volt ilyen jelenség a ciklusom "vége felé".

Kép
lara26

Az utobbi két hónapban olyan hőgörbét produkáltam, mai nem mutatott pé-t. a múlt hónapban szinte nem is volt meg nekem. Előtte volt 1 nayg cisztám ami elment a menzesszel

Kép
lara26

Wish!!!!!!!!
Megy a drukk ezerrel,ügyik legyetek.....és üzenj ha tudsz konkrétat...ha Nekem üzensz...beírom,mint Noi-nak anno!

Saci!Rendi vagy nagyon,de talán Nekem az van megírva ott fenn...hogy Nati etyke legyen és jól kényeztessük el...KépKép
Lara
És ha pont beágyazodik és Ti meg megzavartátok????egy kis hüvelyi hámsérülés is okozhat enyhe h.v.elszíneződést!nem?
na elcsitulok!
pusza AndiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép majd meglatjuk, hogy mi van neked megirva ...amikor a 3 as ikreidet tologatod Kép Kép
saci

Sziasztok lányok!
Tudnátok nekem segíteni?Olvasgattam az írásaitokat,és nekem is hasoló problémám van.
Babát szeretnénk,de nem sikerül a dolog immáron 7 hónapja.34 naposak a ciklusaim,és 20-21. napon van p.é.(UH-n nézték múlt hó-ban)Most a 23. napnál tartok,és ebben a ciklusban még nem láttak domináns tüszőt,nem is voltam UH-n 1 hete.
Ma 36,9C volt a hőm.,és pecsételő barnás vérzés is jelentkezett.Szerintetek ez tüszőrepedés miatt lehet,vagy miért?Kép
Jó bő lére eresztettem,bocsánat!
Előre is köszi!

KépKép

KépKép
okr

Saci!
Az már meg volt írva egyszer....Nati egy 3-as iker terhességből született!Képtehát ez már nem lehet....Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Ebben a hónapban nincs kit megzavarni mert ezt a hónapot kihagytuk. Nem nyomultunk egyáltalán.

Kép
lara26

Okr
Zsazsóka pont azt írta elöbb,hogy a dokija Neki ezt mondta....de ki tudja ahány NÕ annyi félék vagyunk!
...de hátha valaki okosabbat tud írni Neked!Azért Ti szorgalmassan gyakoroljátok a babagyártó szexet....hátha!Kép
üdv:Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Lara Akkor sorry!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Olvastam Zsazsóka írását,ezért reménykedem!
Nekem uis azt mondta a dokim,hogy ebben a ciklusban már nem valószínű,hogy lesz p.é.
Holnap lehet,elmegyek orvoshoz.talán csinál UH-t ,és kiderül.Kép

KépKép

KépKép
okr

KAndi Kép ezt nem tudtam, hogy a NAti 3 as ikrekbol szuletett. Es miert, egyszer van csak vmi megirva? hat ez hulyeseg ! lehet az barhanyszor !!

Okr Kép hello itt nalunk ! ha egeszsegesek vagytok, akkor a legjobb amit a Kandi is irt. Akciozni "szigoruan" minden nap.
sok sikert ..
saci

Andi!

Ezért ne törd a fejed! Kép

Kép
lara26

Igen, Saci gyakorolunk,amikor csak tudunk.KépA múlt hónapban csak az UH szerint csináltuk.Nem jött be!Kép
Most ez a "mindig" akció a taktika!
Kár,hogy csupa nátha mindenki,de azért nem adjuk pont most fel!

KépKép

KépKép
okr

Szia Okr!
Írod, hogy neked a doki nézte uh-on a p.é-t. Azt hallottam, hogy a dokik csak 1 év sikertelen próbálkozás után nézik, hogy miért nem sikerül a baba. Vagy már előbb is lehet fordulni ez ügyben a dokihoz? Mi 4 hónapja próbálkozunk és türelmetlen vagyok.

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka,szerintem orvosa válogatja!
Az enyém szerintem szuper,és már elég régen ismerem.Egyébként Õ ajánlotta fel,ezt a lehetőséget.

KépKép

KépKép
okr

Saci!!!!
Igen 3-as iker volt...4.héten ment el egy baba,majd a 11.héten a második baba!és Nati a 38.hétre született!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Zsazsóka!
Nyugi!
Itt már sokan rájöttek arra, hogy nem akkor jön a baba amikor szeretnék!
Ezen már csak nevetni lehetne!
Dokik szövege: nem szabad görcsösen hozzá állni a dologhoz!
Ez meg az enyém: Hogy a francba ne amikor elvégre azéééééééééééé dolgozunk nem? Elvégre elérkezeett az ideje! Kép

Egyébként mi 3 éve vagyunk házasok és a férjem csak januárra dolgozta fej a kis agyával , hogy tovább nem kellene már halogatni az 1. babát.

Kép
lara26

Szió lányok !
Írtam h megjött. Tiszta depi voltam de már jobb.
Most h így alakult megcsináltatom a fogaimat a csal terv kp ba mondták és tényleg fontos.Azt szeretném kérdezni ha most elkezdek dokihoz járogatn9i akkor ebben a hónapban ne próbáljkozzunk?
Tudtok erről vmit?
Ja és Dr Lázár Erikáról ki írt?
Puszka
hukmuk

Drága Barátnőim!
Most olvastam vissza az archívokat!
Köszönöm a jókívánságokat és próbálok arra gondolni, h köv szülinapomon már egy pici baba is fog köszönteni.
Crys
Kérlek írj bővebben a doktornőről!
Mail címem :janikrisztina @freemail.hu
hukmuk

Hukmuk
Utólag is Boldog Szülinapot kívánok...Kép
Én terhessen is jártam fogászatra,csak érzéstelenítő szuri nélkül tömtek....de a fogorvosnak szólj,tudni fogja mit lehet és mit nem...ja és még modell is voltam szájtetoválásra...de semmi következménye nem lett!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

[crys@mailbox.hu]írj Neki és tuti válaszol!
kandi72
Budapest III. kerület

Hukmuk Kép BOLDOG SZULETESNAPOT !!!!!
Most mar nem amalgammal tomnek, ami veszelyes lehetne - szoval ne aggodj.
Ha terhes lennel, akkor nem adhatnanak erzestelenitot. de orulj, hogy most meg megcsinaltatod a fogaidat, igy nem lesz szukseg fogorvoshoz menni a kov. honapban amikor UGYE terhes leszel mar...
Kép

Lara Kép ja,,ezt mar 100 x atbeszeltuk itt, ez a "alljunk pozitivan a dolgokhoz " de "ne eljuk bele magunkat es foleg ne stresszeljunk". Azt hogy kell? ha vki tudja, mondja meg !!Kép
saci

Köszi Lara!

Igen, mindenki azt mondja, hogy "..ne stresszelj"
De ez nem olyan egyszerű. Főleg,hogy sokan azt mondják, hogy ahogy abbahagyták a gyógyszert, rögtön sikerült.
Unokatestvéremék meg 10 éve próbálkoznak és semmi.
Persze, hogy jár az agyam....

Kép
Kép
zsazsóka73

Saci, Kandi, Hukmuk, Lara
Szióka!
Látom kicsit megindult a dumcsiKép

Kandika
én sem tudtam, hogy Nati hármas ikrekből lett!

Hukmuk
csináltasd meg a fogaidat gyorsan mert nemsokára pocaklakós leszel és akkor már nincs érzéstelenítő!Kép

Nekem ma egyáltalán nem fáj már a pocim, tegnap még nagyon görcsölt. Lehet, hogy megvolt a pé-m? De az LH teszt nem lett +. Azért még elképzelhetó szerintetek? Ma vagyok a 15 cn.-on.

Zsazsóka,Okr
Üdv köztünkKép

Zsazsóka
az én dokim is tök rendes. Engem rögtön az elején teljesen kivizsgált, a férjem is volt vizsgálaton. És a 2. próbálkozós hónap óta nézi a pé-t is. (bár én már 35 éves vagyok)
Mindig van rendesen pé-d? csak ez a hónap volt kérdéses? Nagyon sok támogató kezelés van spontán próbálkozásnál is (peteérést segítő gyógyszer pl.). Semmilyen vizsgálatot nem csinált a dokid? egyébként 4 hónap után még nincs min elkeseredni, mert kb fél évet szoktak mondani, hogy annyi idő alatt szokott normálisan összejöni. Bár aki babát akar az előbb utóbb úgyis elkezd stresszelni rajta ha nem jön össze gyorsan, szóval tudom mit érzel.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi kedves!
Jajaja Natiból 3-lett volna és Õ lehetett volna az 1/3-d,de így egyedül egy egész lehet!KépKépKépKépSajna az Uh-képről tutira eltünt a fekete....szinte fehér a kép és nem tudom megmutatni azt amin még 3-an voltak!
Szóval 98-ban még nem tudtam ezt,tavaly vettem észre....Ti ne legyetek ilyen buták szkenneljétek be,vagy fényképezzétek le a legelső Uh-os fotokat is,mert jó emlékek azok is.....a baba születése után!!!!KépKépKépKép
na lépek L filmet nézni!
pusza AndiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Babcsi!
Az én dokim egy rákszűrés alkalmával megvizsgált és mondta, hogy ha min.2 hetet késik, akkor menjek.Mivel 2 éve több helyen eltört a szeméremcsontom, valószínű, császár lesz, de majd meglátja.
A hőmérőzést én magánszorgalomból csinálom, és nem is tudom, hogy jól-e. ill. hogy mi, mit jelent. Azt honnan tudod, hogy van-e pé-ed?
Én 32 éves vagyok.
Tudom, hogy még korai elkeseredni, de olyan bizonytalan vagyok és olyan tudatlan.
Ti mióta próbálkoztok?

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Kandi
Szóval hármas ikrek? KépHogy is volt ez?

Fogorvosszakértők
Mi van ha még nem tudod, hogy terhes vagy-e...s akkor tömnek szurival??? Bár az kb csak egy hét...mert ugye majd egy hét kell a beágyazódáshoz.

Zsazsóka
Mondhatod a dokidnak, hogy már régebb óta próbálkoztok...ha siettetni akarod. De ha rendi dokid van, nem is kell füllentened. A családtervezés sem rossz. Elvégeznek egy csomó vizsgálatot, hogy tuti jó formában legyél a babó előtt.

Kiváncsi leszek erre az lh tesztre; ha van fizetés, holnap veszek én is. Kép Egyeseknek össze vissza mutat az is mindent.

Na megyek a páromhoz. Kép Jó éjt!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Szia Kriszta!

Már én is gondoltam, hogy lehet, hogy korábbi kezdést füllentek a dokinak.
Ha év végéig nem lesz siker, akkor azt hiszem így is teszek.
Mi az az lh teszt?

Kép
Kép
zsazsóka73

Szia Vizkrisz!,Babcsi!
Ti hova jártok dokihoz!
Zsazsóka!
Azt hiszem én is dec be füllentek.
puszka
hukmuk

KandikaKép
Így eltűnik az UH-ról a fekete? Jó, hogy mondod, bár még idejében szóltálKép

HukmukKép
én bpesten járok dokihoz, a körzeti orvosi rendelőben van szakorvosi is és ott találtam egy szupi jó dokit.

ZsazsókaKép
A hődet a legjobb ha hüvelyben méred mert szájban nem ad biztos eredeményt. Természetesen minden nap kell. A menzi alatt felmehet magasabbra de a lényeg az, hogy pé előtt általában 37 alatt van majd pé-nél hirtelen leesik a hő és az azt követő nap felugrik (hőkiugrás)mivel a progeszteronnak hőtermelő hatása van. A ciklus második felében fent marad és ha megjön lemegy a hőd ha babás leszel fent marad. Mindig felkelés előtt mérd még pisilni sem szabad kimenni.
Az LH teszt egy termékenységi tesz és a lutenizáló hormon kiugrását mutatja meg pé előtt kb. 12-24 órával. Ez a legbiztosabb pé kimutatására bár ez sem mindig 100% mert nem mindenkinek lesz pozitív pé-nél, legalább is ez a tapasztalat.

ezt olvasd el az alaptesthőmérséklet görbéről.

http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=32&catid=5

ezt meg az LH tesztről
http://www.infertility.hu/bm.htm

Kép

KépKép
babcsi

Zsazsóka
ja és mi is "csak" néhány hónapja próbálkozunk és előtte 10 évig szedtem fogigátlót, szóval még be kell állnia a ciklusomnak is. Ebben segít a dokim pl. clostyval (peteérést segitő gyogyi). A hormomnvizsgálatnál pedig magasnak találták a prolaktin szintemet (a tejtermelést szabályozó hormon és megakadályozhatja a pé-t.) és arra is szedek bogyót.

Kép

KépKép
babcsi

Kriszta

Az első 2 hétben nincs semmi mivel még "csak" megtermékenyülés, vándorlás, beágyazódás van, szóval nem lesz a babának semmi baja. Ezért mondják, hogy nem az első három hónapban hanem a 2. és 3. hónapban kell nagyon vigyázni mert az első hónap a menzi végétől a beágyazódásig tart.

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt lányok!

Nem bírtam ki teszteltem egy baromi szép negatívatKép, elég rendesen kiborultam, most már jobb, hogí kibőgtem magam!

Szilvi minden reményem benned van, hogy sikerülni is tudKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Kriszta bocsi, a menzi elejétől nem végétől...

Kép

KépKép
babcsi

Tünde Kép
A babakocsi király volt, jól le is mentettem magamnak Kép Kép Kép

Babcsi Kép
Szerintem már túl vagy a pé-en. Nem tétlenkedtetek ugye?!

Wish Kép
Nagyon szorítok érted!

Mili Kép
Mi van veled? Pihizel?

Sackó Kép
Ugye ma mégy dokihoz UH-ra? Ügyes légy!

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Szerintem nagyon korai volt még az a teszt! Nem szabadott volna!!!

Kép
Kép
szilva069

Szilvi, tudom de kis ördög nem bírt velem, legalább kiadtam minden mérgemet Kép
Azért is gondoltam rá mikor sikerült akkor a 12 nap után voltam.
Hogy vagy?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Kriszta
Mire vagy kiváncsi?
Babcsika!
Komolyan,98-ban csinálták Nekem 98.februári nagyon halvány szürkés folt van rajta,csak az tudja,hogy mi volt valójában rajta...aki anno látta!és amit lefényképeztem és beillesztettem,az áprilisi ...a stocban a 3.volt....és az első papirról tutira eltünt minden!
na pusza,megyek dolgozni:Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Barbi Kép
Nem valami jól, az éjszaka megint jött ez a hasmenéses, hasfájásos dolog. Most is jó szarul vagyok. Nem tudom mi lehet ez?

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?