A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Szia Wish!

Na látod! Alakulnak azok a tüszőcskék! Hisz megígérték.. A 13-as az nagyon kicsi? (bocs, ha nagy hülyeséget kérdezek..)
Örülök, hogy megnyugodtál, s most tényleg jöjjön az édes pihenés!! De tartsd be szigorúan! Kép

Ja és Seszi!
Írtam mail-t! (mármint még 1-2 napja)

réka
Vendég

Sziasztok!

Wish,
Örülök, hogy ilyen szépen nődögéltek a tüszőid, ezekből biztosan szép babák lesznekKép

Seszi,
Akkor most már tudjátok, hogy mi a bibi, ezt gyorsan orvosolni lehet és akkor biztosan jönni fog a babóKép

Réka,
Miért tart ennyi ideig ennek a vérvételnek az eredménye?

Kati,
A bromo biztosan segíteni fog. Nekem is magas volt a prolaktinom és napi 2x1/2-et szedtem, és gyorsan levitte, most csak 2 naponta 1/2-et szedekKép

Babus,
Akkor nagyon eleven kisfiad vanKép

Korek,
Örülök, hogy kezd elmúlni a sebedKép

Monyó,
Babaprojekt idején nem szabad ám cipekedni!! Nagyon óvatosan azzal a munkávalKép

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Wish, örülök, hogy hatottak a drukkok, csak így tovább, jó pihenést!!! :-)))

Most csak röviden búcsúzom a hétvégére, köszi a bíztatást mindenkinek, hát még picit reménykedem, most viszont megyek haza, mert este elutazunk a tesómékhoz és még össze kell pakolni.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét, üdv:
Réka
korek

Korek!

Sajnálom, hogy kicsit elkeseredtél, sajnos a hődet nem egészen értem. De tényleg lehet, hogy becsaptak az adatok, úgyhogy azért még ne add fel!

Jó hétvégét!

réka
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:15-kor.
seszi

SesziKép

OK várom. Nem sürgetni akartalak, ugye tudod?
Csak szólni, hogy tudd!

Lányok!
Ma még vár rám egy könyvelő-látogatás, egy táncpróba, aztán utazás Bátára éjszaka, mert hajnaltól szüretelünk.
Úgyhogy elköszönök, mert már nem biztos, hogy be tudok nézni.

És mostmár igazán meglephetne bennünket valaki egy zebrával... Olyan rég volt Juca meglepije.
Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!

réka
Vendég

Na látod Wish. Megint egy lépéssel közeleb vagy a célhoz.
Tényleg pihenj érezd jól magad a hétvégén és jövő héten aztán mindent bele!

j.
Vendég

Lányok!

Én is elköszönök a hétvégére!
Hétfőn reggel megyek tüszőnéző uh-ra, aztán majd jelentkezemKép

Jó hétvégétKép
Móni

Kép
móni23

Wish
Gratula a sok szép nagy tüsződhözKép

Ha még nem unjátok, felraknék néhány ma készült képet:

Ezen szétröhögtem magamKép, ismerkedett magával a tükörnélKép:
Kép
Kép
Kép
Kép

Itt pedig ebédel a kissrác:
Kép
Kép

Így rámol a fürdőszobában:
Kép

Itt pedig fogja a nagymacit a nyakkendőjénél fogva:
Kép

"Ne félj maci, még mindig foglak!!!"Kép
Kép

"Picit" sok lett a kép, most akkor eltűnök egy időreKép

Babus

Kép
babus2005

Nem! Nagyon jók Babus! Kép

JucaKép
Köszi, a menyecske ruhámhoz Apukám ragaszkodott. Néha annak részeit tudom is hordani.

Bocsánat akinek nem írok/tam, de megy a buszom hazafele.

Nem tudom hétvégén jelentkezem-é, minden esetre mindenkinek jó pihenést, és soká tartson a hétvége azt kívánom magunknak.
junko
Vendég

Hát rendkívül röstellem magam hoyg csak most, mikor többen elköszöntetek, tudok jönni a jó hírrel, hoyg Kép Próbáltam rendezgetni a képeket hogy picit sorban legyenek Kép
Bocsássatok meg hogy ennyit várattalak benneteket, de most tényleg sok volt a munkám (és jövő héten sem fogok unatkozni Kép) Kép
Na, itt meg lehet akkor nézni: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=7105
vagy a Babaprojectes_tali album néven!

Jó hétvégét mindnekinek! Kép

Tündi
Vendég

Wish
Én is továbbra is rengeteg drukkot küldök neked! Hajrá hétfő! Kép Sok sikert!

Móni
Hasonló jókat neked is! Kép Aztán jelentkezz ám, a te tüszőid hoyg nőnek! Kép

Tündi
Vendég

Junko!

Hogy vagy? Ugye már jobb a kedved?

réka
Vendég

Tündi
Nagyon jók a képekKép
Csak némelyik képről kiretusálhattad volna a fejem, olyan hülyén nézek kiKép

Babus

Kép
babus2005

Babus
Egyáltalán nem nézel ki hülyén, és nem akartam volna retusálni semmit és senkit Kép Szerintem nagyon helyes család vagytok, pont mint a korábbi képeken is, és nagyon jó volt veletek lenni Kép
Kristóf tükrös képei zabálnivalóak Kép A macisakról meg már nem is beszélve Kép

Na télleg lépek... Kép

Mi van, nem külditek azokat a menziket? Hoyg lesz akkor így 3. napi vérvételem? Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Kép

Ha már így a mensi-küldésról van szó, valaki nekem is küldhetne már végre.
Szülés után 6 héttel jött meg először és utoljára, azóta semmi, pedig már a tejcsim is majdnem egyenlő a semmivel, fogigátlót se szedek már vagy 3 hónapja, mégsincs semmi.
Szerintem az én hormonháztartásom már megint nem akar "beindulni"Kép

Babus

Kép
babus2005

Wish!
De jó, jó híreket olvasni Kép Drukkolok továbbra is Kép

Móni!
Persze Neked is mennek a drukkok hétfőre Kép

Tündi!
Nagyon jók a képek Kép Végül milyen méreten hagytad a fotókat, mert szép tiszták.

Babus!
Kristóf egyszerűen zabálni való. A tükör még biztos rejteni fog egy pár csodát Kép

Csatlakozom a Többiekhez az elköszönésben a hétvégére. Holnap korán utazunk haza vidékre, úgyhogy legközelebb csak vasárnap este vagy hétfőn tudok jönni, addig is kellemes hétvégét, és jó pihenést kívánok Mindenkinek Kép

dido

dido
dido

Sziasztok Kép
Tündi Kép
Nagyon tetszik az album Kép Ügyesen összeválogattátok a képeket Kép Mindenkiről van egy-két kép Kép

Babus Kép
Nagyon édi-bébi Kristóf Kép Olyan jól elvannak mér ebben a korban a saját tükörképükkel Kép

Lányok!
Bocsi mindenkitől, de volt időm végig olvasni ezt a két napot, de igérem bepótolom Kép
Amúgy velünk minden rendben Kép Annamarinak volt két nap szünete a suliban, így itthon pihentünk, meg játszottunk.
A Pocaklakó jól van, idnként akorákat nyilal a pocim, hogy csak na! Eredményt még nem tudunk, talán a hét elején Kép
Megyek kicsit rendbeteszem a lakást, persze csak óvatosan Kép
Puszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Köszönjük szépen a diplomához a gratulációkat! Azt hiszem Dido kérdezte, hogy mi lett a férjemből!? Ha jól emlékszem, Te is építész vagy. Igaz? Na a férjem is az lett, végre most már papíron is!!! Kép

Tegnap ahogy Pesten voltunk, bevásároltunk egy "kicsit"... Ugyanis a párom annyira vágyott már egy rendes, az átlagosnál komolyabb digitális fényképezőgépre, hogy néhány hónapja gyűjtögette a pénzt rá. Tegnap végre meg tudtuk venni, de sajna van egy kis baja, ezért hétfőn mehet vissza vele a boltba. Sajnos mivel nem nagyon értek a gépekhez, nem tudom pontosan leírni a problémát. Sajnálom szegénykémet, mert nagyon el volt kenődve délelőtt, amikor próbálgatta a gépet és alig bírtam megvigasztalni. Kép De azért hála Istennek sikerült! Kép

Éppen ma reggel, amikor a naptáron hajtottam egy oldalt (hisz október van ugyebár), döbbentem rá, hogy már megint mindjárt itt az év vége. Hogy milyen gyorsan halad az idő!? 3 hónap és 2006-ot írunk...

Annácska!
Szívből örülök annak, hogy ne vagy elkenődve (vagy legalább is nem érzem a levelt hangvételéből). Drukkolok ám Neked továbbra is!

Wish!
Nagyon szorítok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy azt megálmodtad!!! Kép

Tündi!
Jók lettek a képek! Köszi, hogy feltetted őket! Kép

Babus!
Sajnálom a mensidet. Mit mond a doki, mi a baj???

Na most ennyi voltam. További jó és kellemes hétvégét!

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!
Köszi a jókívánságokat, már jobban van a párom, és a nagypapámnál sem olyan súlyos volt a helyzet. Holnap derül ki minden az eredményekből.
Monyó!
Végre "előkerültél"Kép
Babus!
Azok a tükrös képek tényleg nagyon édik!Kép
Wish!
Szorítok!!
Bogi
dbogica

Sziasztok!
Tündi!
Nagyon jók a képek! A gyerkőcök aranyosak, úgy, mint a felnőttek!Kép
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Tündi!
Köszi-köszi nagyon a képeket!!

Mindenkinek szép hetet!

réka
Vendég

Jó reggelt!
Micsoda passzivitás!
Na én gyorsan megtöröm a csendet. Kép

Bogi!
Drukkolok a jó eredményekhez!
Mondtam már, hogy nagyon tetszik a kép a profilodban? Olyan természetesen szépek vagytok! Kép

réka
Vendég

Sziasztok!

Hazajöttünk. Jó volt otthon, csak nagyon-nagyon rövidek a hétvégék, úgy el repülnek, hogy igazán kiélvezni sincs időm rá Kép

Most gyorsan eltudtam olvasni a kimaradt hétvégét, remélem, hogy mindenki pihengetett , és azért nem jutott ideje a babanetre Kép

Annácska!
Örülök, hogy jó a kedved. Kép Jók lehetnek ezek a kis szünetek, ahol játszhattok otthon Annamarival Kép

Zsu!
Mi is mindig így járunk ha veszünk valamit Kép de utána annál nagyobb az öröm és annál jobban vigyázunk rá Kép

Móni!
Mennek a drukkok a tüszőknek Kép

Wish!
Neked is mennek a drukkok a punkcióhoz. (Majd leírod nekem, hogy ez mi, ha lesz egy kis időd)

Lámyok!
Most megyek vérvételre, még nem a nőgyógyászatisra, hanem a bordatöréses ellenőrzésére, mert már szerdán!!! lesz a csontsűrűség vizsgálat. Jövő péntekre megpróbálok ma bejelentkezni a nőgyogyihoz Kép

Most indulok is, ha hazajöttem újra benézek

dido

dido
dido

Sziasztok Kép
Zsu Kép
Próbálom álcázni a cidrizésemet Kép
Rettegek minden telefoncsöngéstől, hogy most közlik-e a rossz hírt Kép

Dido Kép
Nekem jó volt, hogy végre nem kellett hajnalban kelni és rohanni a suliba, de Annamari szívesebben ment volna suliba. Ma reggel szinte kipattant az ágyból, mert már annyira hiányzott a suli Kép

Wish Kép
Drukkolok nagyon Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Dido
Végül csak átméreteztem a képeket, mert 1000 kb-ig oda feltölthetőek.
Talán nem haragszol ha válaszolok a punkciós kérdésedre Kép, Wish szerintem még pihen egy darabig.
A punkció a petesejtek leszívását jelenti. Ezért volt a stimuláció a sok injekcióval, hoyg legyen több petesejt, amit megtermékenyítenek, és 3-5 nap múlva visszaültetnek a méhbe (ez a transzfer) hoyg megkezdődhessen a beágyazódás.

Bogi
Tényleg nagyon aranyosak vagytok a fotón Kép

Juca
Nagyon szép menyasszony voltál, most már tudom hogy a többiek honnan ismertek fel a talin Kép

Annácska
Már csak 1-2 nap, annyira bízom benne hogy végül rendben lesz a pocilakód!

Móni, Wish
Minden drukkom nektek megy!

Örülök hogy tetszik az album nektek! Kép
Nekem ma reggel esett le a hőm, úgyhogy végre meg fog jönni ma vagy holnap. Terveim szerint pénteken vagy jövő hétfőn tudnánk menni andrológiára.

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Bízom benne, hogy minden rendben legyen, bár ma éjjel is pont az ellenkezőjét álmodtam Kép
Elég rosszúl alszom mostanában, többször is felébredek.

Annácska

annácska

Már régen nem raktam fel Micimacis képet, hát íme Kép
Kép

Annácska

annácska

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:15-kor.
seszi

Sziasztok!

Később mesélek.

Tündi, senki sem ismert fel a talin!!! Na majd legközelebbKép

Juca

tjuca

Megjöttem Kép

Annácsaka!
Az álomra nem szabad hallgatni, abban gyakran az ember legerősebb félelmei jelennek meg. De mi ugye tudjuk, hogy ez csak félelem, és nem sokára ki is derül, hogy csak egy rossz álom volt, és minden a legnagyobb rendben Kép

Tündi!
Köszönöm, csak sejtettem, hogy valami ilyesmit jelent, de nem tudtam pontosan, így már célirányosabban drukkolhatok Wishékért Kép
Neked pedig küldöm a mensi meghozó energiákat, még azért nem ajánlom az enyémet fel, mert az még jó 2 hét múlva esedékes csak Kép

Dudu!
Megtörted a csendet és utána itt hagysz minket?!?!? KépKépKép
Mi újság Veled? Mikor is kell menned a köv. vizsgálatra?

dido

dido
dido

Sziasztok, jó reggelt!

Wish, mennek a drukkok!! :-)))

Móni, Neked is! HOgy nőnek a tüszők?

Dido, nem nagyon értem, hog ymilyen vérvéteied és vizsgálataid jönneka héten, de szurkolok, hogy jó legyen az eredmény!! :-))

Velem annyi történt, hogy felment a hőm ma reggelre (már tegnap elindult). Ez persze jó hír, a gond csak az, hogy akkor jóval később volt a pé-m, mint szokott, viszont az elmúlt napokban vendégeskedtünk és többen voltunk egy szobában, úgyhogy nem tudtunk együtt lenni, így túl sok esélye nincs ennek a hónapnak. Pedig igaza van Dudunak, jó volna már egy pozitív teszt!! :-))) Dehát új hónap...:-)))

Szép napot mindenkinek:
Réka
korek

Sziasztok!

Wish, Móni!
Veletek vagyok!! Kép

Dido!
Itt vagyok, csak a m.helyemen kicsit kínos a levelezés. Most kiszaladt főnökasszony a mellékes helységbe, ez a szerencsém.
Köszi kérdésed, ma reggel voltunk bátyókámmal vérvételen. Holnap du. meg megyek én vérvételre és PCT-re. Remélem rendben lesz.

Juca!
Kikérem magamnak!!! Én felismertelek. Remember? Kép

Réka!
Sajna, hogy pont nem akkor ment fel a hőd, amikor kellett volna. Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Duddu!

Bocsesz, tényleg te voltál az egyetlen, aki felismert.Kép

Wish!

Nagyon szorítok érted!!!

Lányok!

Hétvégén Diósjenőn voltunk kirándulni, nagyon szép hely bátran ajánlhatom. Egy apróságot tartok felejthetőnek, az pedig a házinéni. Amúgy nagyon jól éreztük magunkat, a kórussal voltunk, volt közös paprikáskrumpli főzés is, meg minden ami kell, egyszóval jó volt. Ma reggel megkörnyékezett a hányinger is, meg képzeljétek, már lehet látni valamit, ma reggel jöttem rá, hogy teljesen lebukok, ahogy kinézek, de mindez 8.10-kor koppant la, mikor nekem 8.00-kor kezdődik a munkaidő. Még a végén olyan leszek, mint ÉviKép

Van egy új kolléga, nekem mint nagy öregnek kellen pátyolgatni, na ez viccesKép

Juca

tjuca

Juca!
Milyen szálláson voltatok Djenőn? Milyen volt a házinéni?
És mit lehet látni? Domborodó pocakot? Kép

Dudu!
Továbbra is drukkolok a jó eredményekért. Jobb a kedvem, legalább is a múlt hét vége felé, de tegnap leeresztettem.
Lehet ám hogy sima hétfő undor.

Korek!
Ez már tuti, hogy nem jött össze a hónapban? Háthahátha. Bár persze ált. lehet ezt tudni.

Babus!
Nem jött meg neked túl korán a szülés után? Hat hét az nagyon korai nem? Barátnőmnek kb fél év volt. Aztán egyszer megjött utána következő hónapban meg ismét terhes lett azt hiszem.
Dokihoz menj el sztem.

j.
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésKép
Mai uh: a jobb oldalon egy 18 mm-es domináns tüsző és több kisebb, a bal oldalon pedig 16-os a legnagyobb. A mnyh 7 mm. Ma este kapom meg a szurit és végül nem csütörtökön, hanem szerdán lesz az inszem!

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Korek!
Azért sose lehet biztosra tudni. Szorítok ám Nektek Kép
Köszi Kép Ez csak közveteve kapcsolódik a babaprojekthez, de az eredményét mindenképpen meg akartam várni mielőtt újra elmegyek a nőgyógyászhoz.

Dudu!
Akkor holnap jóhíreket hallhatunk Tőled Kép

Juca!
Szóval eljött a várvavárt rosszullétek ideje Kép Akkor mosdóra fel Kép
A pocidról pedig szívesen nézék fotót, hogy hol is tartotok Kép

Móni!
Akkor ez jó hír ugye? Továbbra is gondolok Rád Kép

dido

dido
dido

Móni
Akkor szerdára nagíon sok drukk megy neked!

[color=#ff0000]
Wishnek 6 petesejtje lett a punkció során! Ez nagyon jó eredmény, reméljük rendesen megtermékenyülnek és legalább 3 osztódni is fog annak rendje módja szerint Kép

Wish
Drukkolunk a petéknek és kiskatonáknak, mindent bele embirócskák! Kép Anya pocija vár benneteket KépEgy sokkal pihe-puhább ágyaikót készített elő a számotokra, mint amiben most vagytok Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Duddu!

Bocsesz, tényleg te voltál az egyetlen, aki felismert.Kép

Wish!

Nagyon szorítok érted!!!

Lányok!

Hétvégén Diósjenőn voltunk kirándulni, nagyon szép hely bátran ajánlhatom. Egy apróságot tartok felejthetőnek, az pedig a házinéni. Amúgy nagyon jól éreztük magunkat, a kórussal voltunk, volt közös paprikáskrumpli főzés is, meg minden ami kell, egyszóval jó volt. Ma reggel megkörnyékezett a hányinger is, meg képzeljétek, már lehet látni valamit, ma reggel jöttem rá, hogy teljesen lebukok, ahogy kinézek, de mindez 8.10-kor koppant la, mikor nekem 8.00-kor kezdődik a munkaidő. Még a végén olyan leszek, mint ÉviKép

Van egy új kolléga, nekem mint nagy öregnek kellen pátyolgatni, na ez viccesKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Tündi!
Örülök, hoyg legalább te visszaírtál nekem.
Arról van szó, hogy lassan elszántuk magunkat, mert lejárt a 3 hónap próbaidőm. Így kicsit biztosabb, hogy megmaradok.
Szóval éppen belekezdtünk volna, amikor a tesóm megmondta, hogy a feleségének gyermeke lesz, kb 8 hetesek. Így vissza az eglsz alapon megtorpantunk. Hiszen kicsit furcsán venné ki amgát, ha egy családban 8 héten belül 2 kisbaba látná meg a napvilágot. Nem nagyon tudok ezen a dolgon napirendre térni.A dolog azért bonyolult, mert anyukám már idős, és nem tudna szétszakadni a 2 unoka között, plusz még van 3 a tesóméknak.

Remélem te jól vagy.
Wish-sel mi van?
Nem túl gyakran írogat , ahogy láttam. Visszaolvasni nem nagyon van keretem időhiány miatt.

Sok kakit mindenkinek, és hogy teljesüljön az álma.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Wish!
Még a fülem hegyét is csuriba vágtam!
Hajrá!

réka
Vendég

Narco, ezt nem nagyon értem! Azért mert a tesódéknál gyerek lesz, azért nem akartok ti most egy darabig?
Szerintem pont jó, ha a két gyerek közt nincs nagy korkülönbség, ők is sokkal jobban elvannak egymás közt, ti is jobban tudtok vigyázni egymás gyerekeire stb.
Nálunk párom nővéréék direkt megpróbálták összeegyeztetni a szüléseket (végül 2 hónap korkülönbség lett a gyerkőcök közt), egyik barátnőméknél meg 5 nap van a két unoka közt, és nagyon jól működik ez így!
Ezért nem érdemes visszakozni, hamár egyszer tényleg belevágnátok! És egyébként is, mi a garancia arra, hogy rögtön sikerül?

És milyen a munkhely? Olyan amire számítottál?

Ha feljebb olvasol egy kicsit, látod Wish-ről a legújabb infokat!

Kép
szdorka

Móni!
Ezek nagyon jó hírek!
Jobb előbb túlesni rajta, nem?

Dido!
Köszi!
Hát remélem, hogy jó hírekkel jövök holnap. Tudod, kicsit aggaszt, hogy ilyen laza a dokim. Nem egyszer eszembe jut, hogy nem meggyőződésből csinálja meg nálam a vizsgálatokat, hanem a "lehúzásból".
Mert semmit nem kötött ki. Azt sem, hogy pé-kor menjünk, azt sem, hogy feküdjek egy darabig és csak aztán loholjak hozzá este 7-re, mert addig rendel... szóval érdekes lesz. Még szerencse, hogy szabin leszek... Kép
Meg vért is vesz, és a múltkorinak az eredményét is megmondja talán holnap.

Junko!
Köszi nagyon!
Örülök, hogy jobban vagy! A hétfő undor általános népbetegség, ne aggódj miatta Kép

Annácska!
Nem ismered azt a babonát, hogy a rossz álomnak az ellenkezője válik valóra? Főleg, ha elmeséled valakinek. A jó álmot pedig nem szabad elmesélni, mert akkor fog teljesülni Kép

Lányok!
Hát csak én vagyok babonás a környéken? Kép Kép Kép

Szia Nárcisz!
Sokan írtunk ám neked, csak gondolom, nem sikerült visszaolvasnod.
Örülök, hogy újra itt vagy köztünk! Kép Remélem, azért hamarosan belevágtok újra. És azért elsősorban nem édesanyádon lenne a teher (ha két közeli unoka születik), hanem rajtatok, nem?
Tényleg, szedsz még gyógyszert?

Juca!
Nesze neked tünetek (émelygés, pocak..)! Kép
Na ugyi, hogy minden rendben odabenn?

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Ez a babanet egy lajhár dög. Kép Már akartam írni, de inkább meggondoltam magam, mert ehhez a csigatempóhoz nincs türelmem.

Annácska Kép
Nagyon drukkolok, hogy jó híreket kapjatok. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish
Szorítok mind a 6 petének, hogy megtermékenyüljenek. Remélem szép babák lesznek belőlük, akik jó erősen kapaszkodnak anyuci pocijába. Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++

KorekKép
Lehet, hogy most jön össze végül.....

JucaKép
Mekkora a pocid, hogy így lebukhatsz?

NarcoKép
Ezt én sem értem. Most azért nem akartok gyereket, mert a tesódéknak lesz? Én örülnék, ha a húgommal egyszerre szülnék, vagy legalább is kis korkülönbség lenne a babák közt. Lenne a gyerekemnek egy vele egy idős unokatesója. Ha meg a sógornőd már 8 hetes, akkor két hónap minimum lesz a babák közt.

Ma reggel meg majdnem visszajött a reggelim fele és a cicim is érzékeny egy kicsit. Á nem kezdtem el reménykedni egy cseppet sem. Aztán majd jól pofára esek.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Tyű Majcsi!
Ez elég jól hangzik, de vigyázz, mert még én is reménykedni kezdek!
Azért csak mértékkel reménykedj, bár már épp ismét akartam reklamálni, hogy ideje egy újabb zebrának!

Átment végre a képed a jó helyre?

Puszi:
réka
Vendég

Duddu
Átment a kép. Szorítok neked holnapra.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi!

Most szá,olom, hogy te már a 25. napot taposod, most akkor kezdek szorítani ezerrelKép

Lányok!

Most megyek kornyikálni, ha este még lesz bennünk energia, akkor csinálok képet. IlyesztőKép Tudom, hogy ez a progeszterontól van, de akkor is.

Juca

tjuca

JucaKép
Jó danolászást! Várjuk a képet.
Miért a progeszterontól van?
Kérdezzek még ilyen okosokat?

MajcsiKép
Köszönöm, nagyon!

Lányok!
Én is elköszönök. Megyek tincitáncolni egy hajóra, ahol turisták tömik a fejüket... Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok Kép

Itt vagyok, ragyogok Kép
Nagyjából minden rendben van, sajna a szokásos hasfájás most is megvan, de sebaj, úgyis ez az utolsó lombik Kép
Van egy kis hőemelkedésem is, kaptam is rá gyorsan antibiotikumot.
Mind a hat petikét sikerült megszúrni, remélem azóta már mocorognak az osztódáshoz mindannyian. Ezek most tuti megfognak tapadni, mert már kijönni sem nagyon akartak. A doki szerint nehezen ment a leszívás. Hát ha annyira szeretnek odabenn én nem bánom, pár nap múlva lehet visszaköltözniKép

Köszi nagyon mindenkinek a drukkokat!
Puszi mindenkinek Kép

Wish

wish

Sziasztok!

Wish!
Úgy idatapadnak, hogy csak 40hét múlva válank el tőled! Drukk*1000...!Kép

Duddu!
Remélem jó eredményeid lesznek és a bátyádról is valami olyasmi derül ki, ami hasznos lesz mindannyiótoknak!

Juca!
Tessék csak émelyegni! Szokni kell!Kép
Mindenesetre épp ezen töröm a fejem. Első pocaknál az foglalkoztatott, hogy ha benn van egy 3kg-os baba, hol lesznek a belső szerveim. Azóta tudom, mert még akkor valamikor félidőben belenyúltunk egy műsorba, ahol megmutatták. Szegény zsigereink eléggé összezsúfolódnak odabenn!. Tehát a jelenlegi nagy talány, mi célja a természetnek azzal, hogy kifinomul a szaglás (erre még találok magyarázatot) és olyan rosszulléteink vannak, hogy felér egy ételmérgezéssel, nem beszélve az örökös alvásigényről. vajon Õsanyáink is így? Miért? Erre nekem nem magyarázat a hormon, mert ha valami ilyen hosszú generációk óta így van, annak valami más oka kell hogy legyen. Szóval van min töprengeni, ha épp esetleg unatkoznánk!

Narcó!
Igazsságtalan vagy, hiszen többen is reagáltunk, csak nem olvastál vissza! Enye-benye! Jó hogy újra jössz!
Nálunk 4 hét különbség van a sógornőm és köztem, de Nagyanyó úgy örül, hogy hű! Amikor megtudta, hogy mi is, ráadásul egy héten kapta a két jóhírt, mert sógórnőék nem gondolták, hogy pocakos, én meg ugye előteszteltem. Szerintem semmi gond nem lenne ebből, de talán, ha bizonytalan vagy kérdezd meg Mamád, csak ő az illetékes a dologban!Kép

Annácska!
Nagyon szorítok! és ahogyan Duddu írta, mert nem csak ő babonás...Kép Eddig ez a módszer nekem is bejött az álmokkal kapcsolatban!Kép

Móni!
Eljött hát a ti időtök is! Hajrá!

Tündi!
Remélem mielőbb megjön az utolsó "mohikán"Kép

Majcsi!
Háááááááááááááát! Drukkkkkkk!Kép

Sziasztok!

Eszter

ui. Kéremszépen és a tábla?Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci