A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kakukkfû, Mati!

Szerintem a férjet is mindenképpen meg kell nézetni, és talán azzal is kezdik az orvosok, mert az a legegyszerûbb vizsgálat a többihez képest (amin viszont már a nõnek kell átesnie.)

Edike!
Irj mar valamit. Minden rendben van?

Marcsi
Marcsi

Lanok!

Aki Macat akar venni, vigyazzon, mert nagy kulonbsegek vannak az arban. Nalunk pl a patikaban 4800ft, mellette a Herbariaban meg 5900.
Udv, Kakukk
kakukkfu

Alice
Hát röviden a fejleményekrõl, a tesztem negatív lett, és a mai hõmérsékletem már csak 37 így azt hiszem ebben a hónapban sincs szerencsém babához, majd legközelebb.
szvegh
szvegh

Szvegh!

Nagyon sajnálomKépde nem szabad elkeseredni mert össze fog jönni meglátod.
Új hónap uj reményekKép
Én is reménykedem most,de majd lassan kiderül hogy megjön vagy sem.
Fel a fejjel mert hamarosan te is kismama leszel meglátodKép

Puszi Alice
Alice

Sziasztok Kép

Moni Kép
Köszönöm Kép
A prolaktin szintem már normális, azonban a hõm továbbra sem éri el a 37-et, ergo alacsony a progeszteron szintem. A kontroll vérvétel már csak a prolaktint érintette. Elõtte a progim olyan tizen- és huszonvalahány volt.
Nem tudom, hogyan tudnám elérni az orvosomnál, hogy kapjak clostyt, vagy serophent, és az természetesen sûrû ultrahangozással jár.. Ha meg teherbe esnék, hogy kaphatnék még idõben sárgatesthormon pótlást?
Lehet, mindez szükségtelen és csak öngyógyítási vágy (??) részemrõl, - de a topicból szerzett információk alapján valós problémának tûnik.

Beszti Kép
Sajnos nem kaptam meg a levelet, el tudnád küldeni mégegyszer? Kép

Mati Kép
Üdvözöllek nálunk, de kívánom Neked is, hogy ne maradj sokáig! Kép

Breki Kép
Annyira örültem a jó hírnek KépKép

Vanda
Vanda

Vanda!Kép
Amíg nem tudod rávenni a dokidat a Closti-s turbózásra, addig miért nem kezded el szedni a Macát, hisz ugyanilyen jó dolgokat hallottunk róla, hogy rendbe teszi a peteérést és a ciklust is. Ugye Te voltál, aki hezitált, hogy szedje-e vagy sem a Bromoval együtt? Hát én most ebben a ciklusban a Bromo mellett Clostit is szedek, úgyhogy szerintem a Maca sem árthat, fõleg, hogy elvileg csak gyógynövényekbõl készült. Persze nem akarlak rábeszélni, de ha ez egy kicsit megnyugtatna, akkor már megérne egy próbát!Kép
Szvegh!Kép Azért ne keseredj el!Kép
Mati!Kép Üdv itt nálunk!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Lora!
Tudom. De ez talán az egyetlen olyan ami szedhetõ babás állapot esetén is.
De engem ez már nem érint. Tegnap ugyanis több, mint két hetes késés után mégis megjött, jó kis görcsök közepette. Ezért marad a tanulás, és majd egy év múlva a próbálkozás. De ha nem bánjátok, azért idõnként belátogatok, hogy mi van veletek, és hány új mamánk és babánk van! Nagyon szurkolok ám mindenkinek!
Sugárka
sugarka

Sien Kép
Igen, én voltam KépKép El is akartam kezdeni, de aztán meggyõztetetek, hogy várjak még, hisz a Bromóról sem tudni, hogy miképp változtat a ciklusomon. Valószínû, hogy elkezdem a Macát (elkezdjük Kép) csak most még várok, hogy vagy megjön vagy nem Kép

Sugárka Kép
Most, hogy megjött, miért hagytok ki egy teljes évet? Volt valami elhatározásod, amirõl esetleg lemaradtam volna?..

Vanda
Vanda

Vanda!

Megpróbáltam még egyszer elküldeni, remélem elmegy, de ha még egy ideig nem érkezik meg, akkor légyszi jelezz vissza, mert akkor még a férjemmel rendbe is kell tetetnem a gépet.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kedves Pilinke!

Az a helyzet hogy juniusban lejar a szerzodesem, ezert kell elhalasztani a dolgot. Mar ket honapja ezen orlodunk hogy allas vagy baba, eddig a szivunkre hallgattunk, de sajnos kicsuszunk az idobol. Mindenesetre eleg nehez elhalasztani a folytatast, mar nagyon vagytunk a babara, meg a kisfiam is a testverkere. Remelem hogy osszel ujrakezdjuk!
Minden jot Mindenkinek, sok-sok boldog pocakos anyucit!

Timea
Timea

Vanda!
Az a helyzet, hogy már megint tanulok (maga vagyok a megtestesült life-long learning). PhD-zem. Ennek az elsõ két éve elég nehéz, sok a feladat, különösen munka mellett megterhelõ és rengeteget kell utaznom is. Én persze nagyon lelkes voltam, de a párom, aki racionálisabban látta a dolgokat elbeszélgetett velem, és elmondta, hogy nagyon félt, hogy ez teljesen kimerít, várjunk addig, amíg már nem kell annyit rohangálnom, és nyugodtabban vállalhatok egy babát. Akkor teljes testemmel és lelkemmel arra koncentrálhatok, most azonban hetente több, mint 1000 km-t utazok, teljes munkaidõben dolgozom, tanunom is kell, plussz még egy másik suliba is járok.
Sugárka
sugarka

Sugarka!

Nappalis vagy? Mert en igen! A fiamat is ugy szultem, es nem kaptam se tappenzt, se gyedet, igy ezt nem ajanlom senkinek! Szolj ha tudok valamiben segiteni!

Timea
Timea

Sugarka!

Nappalis vagy? Mert en igen! A fiamat is ugy szultem, es nem kaptam se tappenzt, se gyedet, igy ezt nem ajanlom senkinek! Szolj ha tudok valamiben segiteni!

Timea
Timea

Bocs, ketszer kattintottam, nem volt szandekos.
Timea
Névtelen

Sziasztok, kellemes hétvégét mindenkinek! Kép Kép Kép

Eni
Eni

KépKépKépén is kellemes hétvégét kívánok mindenkinekKépKépKép

Alice
Alice

Marcsi, elküldöm neked postán. A tali nem fog menni, vidéki vagyok. Írd meg a címedet, és hétfõn fel is adom.
macsek76@mailbox.hu

Pusz, Lora
Lora

Timea,
nem lehet meghosszabbítani a szerzõdést? Ha jól tudom, kismamát már nem lehet elbocsátani. Vagy ez szerzõdéses alkalmazásnál nem így mûködik?

Bejelentkeztem a dokihoz! Úgy izgulok! Kép

Pilinke
pilinke

Szia Kakukkfû!
Egyáltalán nem voltál túl hosszú, sõt nagyon jó, hogy pontokba szedted, köszi az infokat! A 2. és a 3. lépés között nektek mennyi idõ telt el? Drukkolok a 4.-hez!

Lányok!
Az a helyzet, hogy nekem nincs orvosom, tudnátok ajánlani valakit?

Vanda!
Jól értem, hogy te is az elsõ lépéseknél jársz?

Mati
mati

Beszti Kép
Köszi, végül csak meg kaptam az e-mailt Kép

Sugárka Kép
Akár magamat látnám Kép Ismerõs a helyzeted: eddig én is non-stop tanultam. Fõiskola nappalin, aztán egyetem levelezõn, mellette még egy két éves iskola távoktatásban, plussz napi 8 (hol több) órában dolgoztam is.. Rengeteg vizsga, házi dogák, éjszakai tanulások és utazgatás. Rá is ment a szervezetem: a sok-sok idegeskedés és stressz. ("Mellesleg" ezért nem is lehetett eddig babóm, mert a stressz miatt felugrott a prolim.)
Le a kalappal, hogy Phd-zel, - bevallom én is gondolkoztam rajta, de inkább neeem. Mi lesz belõled Dr. Sugárka? Kép Szorítok neked a vizsgákért, és gyere hozzánk azért mesélni! Kép Nekem is hátra van még egy szakmai C nyelvvizsga.. Brrr

Mati Kép
Áprilisban lesz egy éve, hogy babát szeretnénk, és a télig sajnos kivárásos alapon volt a dokim. Aztán kiderült, hogy a hormonjaim rakoncátlanok, és azt tettük-tesszük rendbe. Szedek rá Bromocriptint. Hát most itt tartunk, várjuk a "spontán" babót. Tervbe van egy matyivizsgálat és a HSG, de ez késõbb esedékes.

Tímea!
Sajnálom, hogy el kell halasztanotok a babaprojektet. Kép Azért gyere Te is! Kép

Klári Kép
Meg szerettem volna nézni a honlapot, amit ajánlottál a freeweben, de nem jött be semmi. Kép

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! Kép

KépKép Hétfõn sok sok babás hírt szeretnék! KépKép

Vanda
Vanda

Mati!

Ket het volt, de csak azert mert nincs kedvem honapokig varni, hanem tudni szeretnem rogton, hogy mi nem stimmel.
Alt az orvosok varatnak 6 honapot, mondvan, egy egeszseges parnal 6 honap az atlag osszehozni egy babat.
Ha van vmi gond, akkor foloslegesen vartal 6 honapot.
Udv, Kakukkfu
kakukkfu

Pilinke!

Sajnos az a helyzet, hogy most jar le a PhD ösztöndíjam, és félállásban is csak addig dolgozom. Mindenképpen kell megoldás, ezért állást keresek, és nyáron vagy õsszel folytatjuk, csak bírjam kivárni!
De azért látogatom a fórumot, és tiszta szívbõl drukkolok Nektek!

Timea
Timea

[url=http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre1.html" TARGET="_top]http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre1.html[/url]
Névtelen

Vanda, ecs könyv részlet, és levél ment.
Lora

Kedves Lányok!

Egy barátnõm nevében szeretnék segítséget kérni, akinek sajnos egy éve nem akaródzik összejönni a baba!
Olyan orvost keres, aki lelkiismeretesen kivizsgálná és tudna is neki segíteni és emberileg se béna! Légyszíve írjatok ilyen dokik nevérõl és elérhetõségérõl!
A barátnõm nevében is köszönöm:
Menta
menta

Menta, én Dr. Herczegh Szabolcsot tudom javasolni (feltéve hogy budapestiek vagytok). Nagyon kedves és megnyugtató személyiség. Eleinte mindenkit türelemre int, de egy év után biztos kivizsgálja. Annyiból nem tipikus nõgyógyász szerintem, hogy ugyanarra a típusú gombás fertõzésre nekem elõször diétát és természetes gyógymódokat javasolt, amire a barátnõm nõgyógyásza neki azonnal orvosságot adott.
A (1) 4380622 vagy 30-2851049-es számon lehet bejelentkezni. A Moszkva térnél rendel.
Zsuzsó
zsuzsó

Zsuzsó!

Dr. Herczeg nem meddöségi szakember, de ezt Menta, mint az egyik ügyfeleKépKép, biztosan tudja! Ráadásul nagyon sok páciense van, én biztos nem öt ajánlanám, mert az ö idejét a terhesgondozás és a szülések valószínüleg eléggé lefedik. Egy év után szerintem már érdemes egy meddöségben jártas szakemberhez fordulni.
Pl. egy meddöségi központban:

Szent János Kórház Budai Meddõségi Központ
1125 Budapest Diósárok u. 21. Tel.: 4584-579, 4584-580

Jahn Ferenc Kórház Szülészeti és Nõgyógyászati Osztály Meddõségi és Asszisztált Reprodukciós Részleg
1204 Budapest Köves u. 2-4. Tel./Fax: 284-7602

Nyírõ Gyula Kórház Endokrinológiai és Fertilitási Ambulancia
1135 Budapest Lehel u. 59., 9. ép.

Schhöpf-Mérei Ágost Kórház Anyavédelmi Központ Reprodukciós Genetikai és Meddõségi Centruma
1092 Budapest Bakács tér 10. Tel.: 215-1055 Fax.: 217-0418

Semmelweis Egyetem
I. Szülészeti és Nõgyógyászati Klinika Asszisztált Reprodukciós Osztály 1088 Budapest Baross u. 27. Tel./Fax: 266-0115

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
Szülészeti és Nõgyógyászati Klinika
1135 Budapest Szabolcs u. 33 - 35. Tel: 350-0305/1576
Dr. Drávucz Sándor

Dévai Klinika Ambuláns Nõgyógyászati Centrum
1112 Budapest, Törökbálinti út 56. Tel: 309-7755 Fax: 309-7758

Menta!

Szerintem ezek közül valamelyikben érdeklödjön. (Ha esetleg nem talál orvost közvetlenül.)
Ha vidéki, akkor ird meg, hogy hol lakik, a lányok biztos tudnak ajánlani ott is...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy pénteken elmaradt a láblácsak, de ki voltunk tiltva a házból pénteken a Stabilizációs Konferencia miatt.

Üdv az új emberkéknek. Remélem gyorsan átköltöztök a másik topicba egy kis pocaklakóval. Hajrááá!!! Kép

Kakukkfû
Bocsi, hogy beleszólok, de az orvosok csak azt tudják, hogy mikor mész el hozzájuk, azt nem, hogy mikor kezdtetek próbálkozni... Tudod, a cél szentesíti az eszközt. Én sem szeretek lódítani, de néha kell.

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Kisvuk 4 c 115 cn Svájc 27 év
Újpocok 8 c 101 cn Budapest 33 év
Gabó 31 c 99 cn Miskolc 27 év
Monchy 7 c 81 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4 c 79 cn Salgótarján 23 év
Lora 16 c 66 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 64 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 59 cn Dunaújváros 27 év
Melinda 7 c 52 cn N-o. 26 év
Éva 34 c 47 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 42 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 42 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 41 cn Los Angeles 35 év
Pilinke 2 c 40 cn Budapest 26 év
Doris 11 c 35 cn Budapest 29 év
Orsoly 3 c 35 cn Nagytarcsa 27 év
Timea 4 c 33 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12 c 32 cn Budapest 30 év
Edi 12 c 31 cn Maglód 33 év
Mamacs 15 c 29 cn Budapest 24 év
Alma 9 c 27 cn Györ 29 év
Eni 7 c 27 cn Pécs 27 év
Vanda 11 c 26 cn Szolnok 26 év
Alice 37 c 25 cn Budapest 29 év
Kamilla 6 c 17 cn Budapest 26 év
Mzsperx 7 c 14 cn Budapest 28 év
Edelweiss 12 c 13 cn Szeged 32 év
Khjutka 42 c 12 cn Vidék 30 év
Edus 6 c 10 cn Svajc 25 év
Marcsi 6 c 9 cn Budapest 27 év
Kakukkfû 5 c 8 cn Budapest 25 év
Sien 19 c 7 cn Budapest 29 év
</pre>
Hivalatos Kismamáink

<pre>
Klari 9 c 63 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 56 cn Tatabánya 29 év
</pre>
edelweiss

Sziasztok!
Mindenkinek szép és sikeres új hetet!
Tímea!
Nappalis vagyok, de nem ösztöndíjas, így teljes munkaidõben dolgozom, tehát nekem járna minden támogatás.
Vanda!
Igen, elég kemény menet, de azért vágtam bele, hogy minél elõbb túl legyek rajta (a munkám miatt elengedhetetlen), aztán jöhessen végre a baba. Elõször azt gondoltam, hogy közbe is jöhet, de be kellett látnom, hogy azért mindent nem bírok.:-)) Ezért megvárjuk a következõ évet a próbálkozással. Igen, a sok stressz teljesen felborít mindent. Olyan érzékeny az ember szervezete. MOst látom én is. Mióta ezt a nehéz félévet elkezdtem, össze-vissza lett a menstruációm is.
Sugárka
sugarka

Sziasztok LányokKép
Jó reggelt mindenkinek. Én itt vagyok bár a torkom még mindig nagyon fáj de lázam már nincs. Sajna nem volt idõm visszaolvasni amit írogattatok ezért csak mától tudok csatlakozni a beszélgetéseitekhez. Mindenkinek szerencsés szép hetet kívánokKép
EdelweissKép
Szombaton megjött ezért ma a 12. ciklus 3. napját taposom. Légyszi javíts kiKép
VandaKép
Köszi a levelet. Magánban írokKép
MarcsiKép
Válaszolok, csak megpróbálom rendezni a káoszt ami 4 napos hiányzásom alatt keletkezett itt az asztalomonKép

Puszi Mindenkinek: Doris
doris

Sziasztok!

KépDoris Kép de jó hogy itt vagy Kép
Csudába, hogy megjött Kép Nekem holnap fog megjönni, és aztán elkezdem a 12. ciklusomat..

Sugárka Kép
Sajnos amikor benne voltam, nekem sem tûnt fel, hogy ennyire kihatással van a szervezetemre az összevissza tanulás-stressz-utazás-stb. Most pedig nem gyõzök regenerálódni, - de a "régi" már nem leszek. Pl. kora este már nagyon elfáradok.

Edelweiss Kép
Lora már Hivatalos Kismamánk KépKép

Vanda
Vanda

sziasztok!

16 c 3 cnKép más most ugyan, de megjött szombat reggelKépnagyon bögtemKép

mamacs
mamacs

Sziasztok lányok!
Még reménykedem, ugyanis nem jött meg a mesim, és már 5 napja késik a hõmérsékletem 37,2 volt a hétvégén és a mai napon is 37,1 tehát nem ment 37 alá. Amit nem értek, hogy csütörtökön csináltam egy tesztet és az negatív lett. Lehet, hogy túl korán csináltam?
szvegh
szvegh

Marcsi! (és akit még érdekel!)

Délután jövök és elmesélem mi volt a Káliban.
Most rohannom kell.

Puszi, Edi
Edi

mamacs
Ne keseredj el, igaz tudom ez gyenge vígasz, de mindig van remény ami segít abban, hogy tovább csináld. Fontos a pozitív hozzáállás. Fel a fejjel, és meglásd, hogy hamarosan a vágyad teljesülni fog.
szvegh
szvegh

Lányok
Javítottam a listát. Frissítsem most, vagy jó lesz holnap?

Doris, Mamacs
Úgy sajnálom, hogy megjött. Úgy drukkoltam nektek.

Edelweiss
edelweiss

Doris, Mamacs!
Sajnálom, hogy követtek a táblában.

Edi!
Persze, hogy érdekel, már annyira vártam hogy jelentkezz.

Lányok!
Ma kaptam egy mázsa munkát, holnap delegáció jön, szerdán HSG, ha nem jelentkezem az elkövetkezendõ napokban ez az oka.

Marcsi
marcsi

EdelweissKép
Nekem ráér holnap isKép Írok Neked hamarosan magánbanKép
MarcsiKép
Ez az élet rendje. Nem lenne szép dolog, ha kielõznélekKép Drukkolok szerdára nagyon. Azért valahogyan mindenképp adj majd hírt Magadról. Ha máshogyan nem esetleg egy SMS-t küldhetnélKép
EdiKép
Engem is nagyon érdekel a dolog, légyszi írj mindenrõlKép
MamacsKép
Fel a fejjel!!Kép Új hónap, új reményekKép
doris

Na, elmesélem mi volt a Káliban.
Csütörtök reggel (a 27. cn-on) mentünk, indulás elõtt gyorsan teszteltem egyet - ennyit megér, hátha nem kell menni alapon - de persze negatív lett, úgyhogy mentünk.
Nekem nagyon tetszett már a hely is, olyan a váró, mint egy szállodai recepció. Igényes berendezés, kedves húsvéti dekoráció, stb. Tudom ezek csak külsõségek, de a SOTE II folyosójával összehasonlítva leírhatatlan a különbség.
Nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, mindenkivel úgy beszélnek, hogy azt érzed Te vagy itt a legfontosabb. A doki is nagyon szimpi volt, türelmesen meghallgatott, megnézte a papírkáinkat, mindent elmagyarázott. Az eddigi eredményeink alapján egyértelmûen lombik várható, de megcsinálnak itt is egy csomó vizsgálatot és utána dönthetjük el mi legyen. Elõször 3. napi vérvétel, aztán ciklus közepén nõgyógyászati vizsgálat (UH, rákszûrés, stb.), közben a páromnak újabb spermavizsgálat. Ha megvan minden eredmény akkor lesz a következõ megbeszélés.
Ha sokat javul a párom eredménye, akkor lehet inszem, de a Káliban ezért fizetni kell (50.000.- Ft), csak a lombik ingyenes. De rendesek, mert ajánlottak helyet, hogy hova menjünk inszemezni ahol jól csinálják és nem kell érte fizetni.
Ezekért az elsõ vizsgálatokért is fizetni kell. Elsõ konzultáció 8.000.- Ft, 3. napi vérvétel 10.000.- Ft, nõgyógyászati vizsgálat 12.000.- Ft, spermavizsgálat 8.000.- Ft. Szóval nem olcsó mulatság, 38.000.- Ft-tal indulunk. De ha az itteni eredmények alapján is lombik indokolt, akkor onnantól már csak a gyógyszerekért kell fizetni.
Hát itt tartunk. Most várom, hogy megjöjjön és mehessek 3. napi vérvételre. Persze, ha várja az ember, rögtön késik. Tegnap kellett volna megjönnie és még ma sincs semmi. Illetve annyi, hogy mára lement a hõm 36,9-re, remélem holnap már megjön.
Ja, és még annyi volt, hogy leállította a doki az összes gyógyimat, most nem kell szednem se Clostit, se Oradexont.
Most bizakodva várom a folytatást.

Bocs, hogy hosszú voltam.

Marcsi! Szerdán szorítok neked a HSG-hez.Kép

Edi
Edi

EdiKép
Ez tényleg nagyon izgalmasan hangzik, végre konkrétumok is történnekKép Sajnos az ára elég borsós, de hát a cél érdekében....Kép Szorítok, hogy mielöbb megjöjjönKép
CipómamaKép
Mi hír Rólatok?

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Lányok!

Terhességi kor: 6 hét
Petezsák: 8,7 (még nem látnak benne senkit)
Életjelenség: még nem észlelhetõ

Remélem ez így normális.

Újabb uh 3 hét múlva.

Kettõig itt leszek.

Caldea
Caldea

CaldeaKép
Szívbõl gratulálokKép Minden rendben lesz, nyugodj megKép

doris

Edi!

Ha szedted az Oradexont remelem fokozatosan hagytad abba! En is szedtem es miutan babas lettem mondta a nogyogyaszom (es Pucur is Kép), hogy csak fokozatosan szabad abba hagyni.

Klari
Klari

Pucuuuur! Hivtad a dokinenit? MI a helyzet akkor?Kép

orsoly

Ps: Milyen volt a Marica grofno?Kép
orsoly

OrsolyKép
Veled mi újság van? Látom, hogy már a 35. napon vagy???

doris

Orsoly!
Szeretnék kérdezni töled.Láttam egy régebbi hozzászolásodban ,hogy neked is Medrolt irt a dokinéni. Neked mikor kellett elkezdeni szedni? És azt mostmár mindig szedni kell vagy csak bizonyos idöközönként mint pl.:clostit?/Nekem azt mondta mens. elött 10 nappal, kezdjem de azt nem mondta mikor fejezem be./ Ne haragudj ,hogy igy elárasztalak a sok kérdéssel de nagyon érdekelne!
Köszi jutka
khjutka

Caldea KépKép

Valaki babás hírrel? A mai nap még nem ért véget Kép

Lányok!
A farmon lévõ táblánkat frissíteném, ha küldenétek az adatokat... Alig vagyunk benne páran. Így szerintem nincs értelme Kép

Vanda
Vanda

Jutka! En azota szedem folyamatosan....szerintem addig kell amig terhes nem leszel...

Doris! Hat most kicsit hosszabbnak igerkezik a ciklusom, ma vagyok ovi utan a 9. napon. Szal meg 5 nap es kiderul vagy beborulKép

orsoly
orsoly

OrsolyKép
Nagyon drukkolok. Nem tudtalak a múlt héten követni titeket ezért nem tudtam, hogy még "csak" a 9. napon vagy az ovi után. Így tényleg bármi lehetségesKép A hõd hogy áll? Szép magas?
VandaKép
Tõlem ugye már nem vársz semmit a farm-ra? Ha igen szóljKép A levelemet megkaptad?

doris

Doris Kép Nálad minden oké. Kép A levelet is megkaptam Kép
Múlt havi ciklusodban végül volt ovulációd?
Vanda
Vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?