A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Timi!

Apa hajtotta kocsit nem JucusKép
Tornacipő ami tornaterembe kell óviba,nem kapható.9000Ft-ért volt ugyan Nike de méret nem vót!

Juc
20170114224602

Juc, utolag is bocsi, hogy lebuktattalak a foti tartozkodassal, latom, két oldalrol is megkapod a magadet emiattKép

Fabri, hadd kérdezzem meg: ki a dokitok? Mert itt a környéken nem talalunk homeosat... (ill. Gödöllön volt, de ö gázosKép)

Oxi, igazad van, naKép Bar en meglestelek a profilodban (rövid haju szemüveges vagy még?Kép

KépKép
fibi

Amugy Vistat jol megszivtuk, vasarnap zarvaKép Igy Vörös Oroszlan lettKép Nyami az almas tortajuk. Jol kinezhettek minket, babakocsiban tisztaba tettem dedet (jol bekakilt), aztan a mosdoban megszoptattamKép

KépKép
fibi

Jucus!
Nemér! Gyakorolni hogy puntovics magátol idetaláljon. Nike vót nálunk is 8500Ft-ért, tornázni?

Fibi!

Gödöllő Dr. Kovács Katalin, mi rögvest teszteltük, Zorán tüszösmandulagyull., hörghurut antibio nélkül homeoval kezelte. Manka vesemedencegyulladását is rögtön diagnoztizálta, kórházban is meglepődtek alapos dokinkon. Ja, és nővérem homeopata (sajna messze lakik), szerint is jól kezelte őket.
Fabri
fabrika

Fibi, hogyhogy a mosdóban? de kis diszkrét vagy! Kép

manó, glicerinkúpnál én se tudok jobbat, az anyatejes babák már csak ilyen lassan emésztők Kép de ebben nincs semmi rossz. állítólag még tíz nap szünet is normális - persze ezt én sose tudtam kivárni, úgyhogy kúpoztunk meg hőmérőztünk, de ennek is vége lett, mintha elfútták volna

Juc, nincsmit Kép

Kisün, az ödipuszról jut eszembe, valamelyik nap azt olvastam, hogy a fiúgyerek legszívesebben megölné az apját, hogy az anyjával élhessen! huhhh
egyszer még megboldogult német bölcsész koromban egy szemináriumon freud esettanulmányokat olvastunk, és az egyikben egy csajnak volt komplexusa az apja felé, azt meg asszem antigonénak hívják... ezek adolgok olyan ijesztőek, brrrr

Katus, örülök, hogy jobban vagytok! látod, szép lassan mindennek kialakul a rendje Kép és lenyűgöző, hogy máris milyen nagyokat alszik az úrficska Kép arany életetek lesz!

Fabri, neked mi a polgári foglalkozásod? Kép mert nagyon tájékozott vagy mindenfélében Kép és hogy kaphatott a kislányod vesemedence gyulladást? rémesen hangzik, szegény kis drága

Zsanci, a "Gyermekorvos nélkül" könyv: http://www.ketezeregy.hu/kiado/gyerekek.html

engem is vegyen fel még aki akar msn-en, mert én már bekrepáltam és nem tudom követni a dolgokat
malatzka@hotmail.com

pusz, most vacsi, aztán HBO, sztárszki és háccs

ps, Ancsi, én csak teának ittam ezeket, levesnek nem, mert sztem az ánizs és az édeskömény is túl édes levesnek
na hát és ez a rántottleves kotonnal KépKépKép
a nap legjobb poénja

votiv 8)
votiv

sziasztok!
Petra!
utólag is boldogságost!!!!
Lindi!
Gréti akkor már jobban van??? Én sem tudom Igit egyedül hagyni, met az a mániája, h mindent felszed a földről és megeszi!!! Ma üvöltött kajáért, mikor sültkrumplit ettünk, meg tiramisut, bezzeg, amikor srépát adtam neki tegnap, meg csirkehusit, akkor nem volt ennyire elragadtatva...asszem le kell állni a junkfoodról, ha nem akarom óvni a kicsi, rózsaszín gyomrát a sok szartól. Egyébként mi is ezerrel taknyozunk, és én is a fogaknak tudom be. De milyen érdekes: nekem azt mondták, ha már áttörte az ínyt, akkor már nem kínoz, ehhez képest, nékünk mindig utána lesz nagyon rossz, mint most is...Kép fogak már kint vannak, és most kinlódunk igazán.
Vera!
amerikai sci-fi, vagy mi rulez!!! Kép
Fabri!
én is pont erre gondoltam oltás ügyben, csak sztem a mi dokink nem "megkenhető", viszont megkérdezem, h lehetséges e, hogy a nagypapi adja be az oltást, mert ő megkenhető... Hiszen hogy is derülne ki, hogy nem kapta meg az oltást a ded. Azt mondom, kivezettem homeóval...Kép
És most akkor jó a babaúszás, vagy sem??? mi azért járunk, mert otthon nincs kád, és imádta mindkét fiú a vizet. egész addig, amig le nem nyomtuk a víz alá...Egyébként a nagy másfél évig járt, ezalatt kb. 5x ment víz alá, annyira utálta, és sosem volt kötelező. Most 3 éves, jár "rendes" úszásra, és most is utál víz alá menni!!!
Lányok!
vegyetek engem is fel msn-re!!!az vagyok, aki itt, csak kis z-vel és hotmail a vége.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Tegnap este már nem akart szopizni Réka, akkor még reménykedtem, hogy csak fáradt. Kép De ma se. Azt hiszem végleg levált rólam a gyermek.Kép

Fibi, és érdekel, hogy kinéztek?Kép Örüljenek, hogy nem az asztalon tetted tisztábaKép, ha már nem gondoskodnak megfelelő helyiségről.Kép
zanza

Votiv, utólagos engedélyeddel felvettelek.
zanza

Lindi, levélt köszike!

levesötletet is!

ancsipancsi

Mindenkit felvettem? Kép Remélem Kép

Fibi: Igen, bár a frizum mindig más, mert nincs fodrászom, és aki éri, vág rajta egyet Kép A szemüveg meg remélem már nem sokáig, lassan ismét kontaktlencse. Kép

Fabrika: És a homeos dokinéni olt is?

KépKép
oxigen
Györköny

Zsancikant!

Hu, senkit nem akarok le- vagy rábeszélni az oltásokra, de aki nagyon nem akarja ez is egy ötlet. Ha van valós oltóanyagszámod elméletileg nem derül ki.

Votiv!

Fiam szerint anya foglalkozása: boltba menni és vele játszani. Hivatalosan: Közegészségügyi- és járványügyifelügyelő + exszülésznő. De igérem nem fogom osztani az észt!
Sajnos vesemedencegyulladás bacink elveszett, elméletileg hajlam? Velünk egyidőben 3 picilányt vettek fel ua. dg-vel.
fabrika

Ancsi: Nekem nem jött meg Lindi levele, átküldenéd a profilomban lévő címre?

KépKép
oxigen
Györköny

Fabrika!
tudom, tudom, h nem akarsz lebeszélni, de én pont annál a mocsok 5 hósnál gondoltam, h sosem derülne ki, ha úgy csinálnánk, mintha...még meg is csípném egy kicsit, hogy fájjon neki...de disznóság nem kerülne bele, és sosem derülne ki, hacsak a doki nem kapna őszinteségi rohamot! és mér csak ex szülésznő????
Zanza!
Kép Kép Kép de gondolj arra, hogy most meg majd sok sok új, és szép dolog jön...kolbászevés, kóla ivás, stb...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hi Babes!

Vik a maratont lerövidítette 30 km-re Kép, egyelőre úgy tűnik, csak kicsit ment szét a térde, igazából pedig kutya baja, csak elpuhányodott Kép

Lakás átrendezve, Bogyesz különköltöztetve (ööööö ill. mi költöztünk külön tőle Kép), tegnap megvolt az első különalvós party, azt hittem, hogy bentragadunk Vikapival a szőnyegen, de aztán győzött a józan ész, no meg a hideg Kép.
Megkísérlem a visszaolvasást, de semmit nem ígérhetek.
Csóka, Ada
ada007

Oltásellenesek:Nekem a doki bácsi megmondta a tutit.Azok akik nem oltatják be a gyereküket nagyon önzőek!Csak magukra gondolnak és persze mivel mások beoltatják a sajátjukat ezért az övék nem fogja elkapni ezeket a betegségeket mert ugye nem lesz járvány a többi,rendes beoltott miatt.Lehet,hogy most ez nem szimpatikus valakinek de szerintem igaz!
Most éppen az oltásokon van a hisztérika sora.Ennyi,majd elmúlik.Én oltatom a kölkeimet és kész.

Zsanci!

SZóval Ti a Rubinba jártok fürdeni?Kép

Juc
20170114224602

Zsanci én is ilyesmire gondoltam, gondoltam első szülinapja már úgy teljen, hogy kólát kap a jó cukros tortájáhozKép

Mi csendben beoltatjuk a gyermeket, bár a 15 hóstól most már én félek.
zanza

Juc!
Én egyetértek Veled! Szerintem akik nem adatják be, azok a "potyautasok" Kép

Votiv!
Sztem nem antigonére gondoltál, hanem elektrára, nem??? Kép

Köszönöm mindkettőtöknek a köldökös tanácsokat, egyenlőre körömvirággal kenegetem tegnap óta, meglátjuk... az anyatej is jól hangzott, csak ugye ez az egész amiatt volt, mert nedvesség került bele (elég nehézkes formája van ebből a szempontból, sajna), és ezért ez inkább nem próbálom ki.

Doni ma másik irányba is átfordult a hasára, úgyhogy mostmár biztos nem lehet szó véletlenről Kép

Ada!
Nálunk is így volt, hogy mi költöztünk el Petrától, de az első néhány éjszaka nagyon nehéz volt Kép

Babaúszás: végre megjött a Kismama, így én is megnéztem, igazából nem foglalnak állást, hanem indítottak egy új rovatot Vitatkozzunk! címmel, és több témáról leírnak kétféle ellentétes véleményt. na az egyik az amit Fibi bemásolt a babaúszásról. De rögtön mellette ott van a Ruzsonyi Ágnesé, aki viszont isteníti Kép. Szerintem a Rubin szemlélete nem gátolja a későbbi úszástanulást...szerintem Kép

Na megyek, fárasztó egy nap volt, jóéjt!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Oltás:
okés, igazatok van nektek is. Akkor maradok az arany középútnál: később oltatom, és két részletben. ha a dokinak nem tetszik, megmondom, hogy vagy két részlet, vagy csalás...Kép
Úszás:
még szép, hogy Ruzsonyi Ági a babaúszás mellett van...vicces is lenne, ha nem.Kép
egyébként én is mellette vagyok...nekünk ez tényleg "boldogság program".
Juc!
te nagyon jó ovis néni lehetsz! jól lehet annak, aki hozzád jár!!!!Nincs kedved magánoviba dolgozni??? biztos kapnál munkát...bár biztos nem bírnád a sok, elkényztetett gyermeket...Kép vagy igen???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Visszaolvastam. Hős vagyok. De n riogassatok itt az oltásokkal, mert a végén mé elkezdek tartani tőlük.
Tegnap éccaka sima volt. Remélem a mai is az lesz.

Csóka, Ada
ada007

Fabri, uristen, ö volt a mi orvosunk is elöször, de összebalhéztunk vele, mert egyszerüen nem volt hajlando beadni az Infanrixot, tiszta gáz szöveget nyomott le, hogy a mai homeos szülöknek ez az uj heppje, stb... Nem részletezem itt, nem untatom a többieket, durva volt... Ja, és nekünk azt mondta, hogy sima rendelésen nem ir fel homeos gyogyszert, hanem a maganrendelésére kell mennünk. Ilyet sem hallottam még...
Oxi, beadja, igen, a régi oltoanyaggal...
Kontaktlencse volt nekem is, mielött a lézeressel megmütötték a szemem.

Votiv, haaat, én még nem szoptattam nyilt helyen, szégyenlös vagyokKép

Zanza, elöször az asztalon akartamKép Réku hamar önállo lettKépKép

Juc, kérlek olvasd el a férjem válaszát:

"Szia, szeretnék röviden reagálni a hozzászólásodra. Abból indul ki az orvosod, hogy az oltás JÓ. Ez esetben a JÓ oltások által védett az egész TÁRSADALOM. Ha egy-két egyed nem az (ROSSZ), sebaj, a többiek megvédik.
Hát ez hülyeség. Csak egy példa: a beoltott gyerekek is hordozhatják a betegséget, maximum néhány évre védettséget szereznek. Aki viszont netán elkapja a betegséget, utána egész életére védett lesz, és nem kell aggódnia pl. a nemzőképesség elvesztésétől (rubeolánál).
Hidd el, oltásmegtagadó szülők azokból lesznek, akik megpróbálnak utánajárni a dolognak, kérdéseket tesznek fel, és gyakran megdöbbentő válaszokat kapnak: http://web.axelero.hu/nyitottk/
Persze lehet az egészről tudomást sem venni."

KépKép
fibi

Fibi!

Elolvastam.
Tudomást vettem rólaKép

Juc
20170114224602

Zsanci!

Honnan gondolod?És nem,nem szeretnék magánóviba dolgozni.Részletezzem?És itt elsősorban nem a gyerekekre gondolok.

Juc
20170114224602

Jóestét jószurkolást!

Én beadatom az oltást valahogy meg se fordult a fejembe, hogy nem ....
ezeket énis megkaptam és itt vagyok tehát müködik ennyi.

mindenkit felvettem msn-re!

Votiv!
ma kakiltunk de azért köszönöm a hozzászólásod

Petrának boldogságos névnapot!!!!
manó27

na megyek aludni mert leragad a szemem

ja

Ada!
már megint ámulok és bámulok rajtatok!!!!
maraton?!csodálkozol, hogy örökmozgó manód van???
manó27

Juc, köszönömKép Mi sem vagyunk oltásmegtagadók, csak a sogoromék példáján okulva elgondolkoztunk rajta. Amugy sztem nem jutott volna eszembe utanaolvasni.

KépKép
fibi

Oxi, nem, engem nem vettél fel.
Votiv, en Teged viszont igenKép

KépKép
fibi

Fibi,
pont ezért mondom azt, hogy az MMR-rel nem vagyok 100%-ig kibékülve... merthogy a rubeóla meg a mumpsz mindmind könnyedén leküzdhető betegség - egészséges gyerekeknek természetesen, ezért is lenne fontos egy szűrővizsgálat valamikor középiskolában, hogy túlesett-e rajta mindenki, és aki nem, annak lehetősége lenne oltatni, hogy elkerüljék későbbi komplikációkat.
DE: azt pl. nem szeretném, ha a gyerekem torokgyíkot, szamárköhögést, himlőt vagy gyerekbénulást kaphatna el, mert ezek pontenciálisan végzetes kimenetelű betegségek. És ezért úgy gondolom, hogy ezek az oltások kellenek, természetesen a lehető legenyhébb és legbiztonságosabb formában Kép

Votiv,
úgy tudom - Bogárka, sikíts, ha nem így van - hogy az ödipális korszakon a legtöbb kisfiú átesik (meg a kislányok is), és teljesen normális Kép szóval készülj fel, hogy Isti majd feleségül akar venni Kép

Zsanci,
tényleg rulez Kép meg az is, hogy ha sci-fi-t olvasok, akkor valójában "kutatok," nem ám szórakozok KépKép

vera
kisün

Jóóóóóóóóóóóóóóóó Reggelt!

Dr.Sci-Fi-Kisün leírta oltásvéleményemet, én már nem ragozom.

Különalvás simán ment...mátmint nekem. LH meg sem érezte szerintem. Ln meg az ágyunkban és nem a gyerekszoba padlóján ébredtem. Király vagyok?

Most megyünk gasztrobácsihoz, majd beszámolok róla.

Csóka, Ada
ada007

éééééééééééééééééééééééés
MAYA? Mikor? Nekem már nagyon kéne egy forró kocsi.

Csak ne csütörtökön, meg ne péntek du. Többi oké a kedd délelőttöt kivéve. Na, milyen problémás vagyok.
ada007

Sziasztok!

Nem leszek ma sokat gép előtt, mert iszonyú migrénem van, még hányingerem is van hozzá!Kép

Fibi!

Írsz nekem a lézeres műtétről? Nagyon kíváncsi vagyok! Hány dioptriás voltál előtte? És mikor volt a műtét? Azóta tényleg nem romlott a szemed?

ILdi
ildi76

Manó!
de nem mindenki van itt, aki megkapta az oltást. Pedig lehet, h szeretne...Kép de ettől a te Zsombid csak kapja meg őket, úgy mint B és Igi is megkapták, sőt a legtöbb gyerek is...csak sztem kicsit kockázatos játék. Néha úgy érzem, mintha orosz rulettet játszanánk a gyerekeinkkel...bár az enyimek lehet, h élvezik ezt...Kép
Mondjuk látszik, h mennyire nincs kiforrott álláspontom ez ügyben, mert az eszem azt súgja, kell a védőoltás, a szívem viszont nem biztos ebben...Kép azt hiszem nem tudnám magamnak megbocsátani, ha az egészséges gyermekeim ezek miatt az oltások miatt betegednének meg...csak reménykedem, hogy nem igy lesz. De bocsi most mindenkitől, én csak hagosan gondolkodok itten...Kép senkit nem szeretnék megbántani!!! meg rábeszélni valamire...bár nem tom mire, mert én sem tudom mit gondoljak ezekről a dolgokról. Asszem, egyelőre, marad a védőoltás homeobogyókkal és kész.
Juc!
gondolom, h nem is a gyerekek miatt nem szeretnél magánoviba...van ismerősöd, aki dolgozott ilyen helyen???? érdekelne!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi!
jobbulást!
Ada!
akkor marad a kedd vagy a szerda. Én is érzem az elvonási tüneteket...Kép állandóan kólát, meg jeges teát, meg cappy ice fruitot iszom, ahelyett, hogy csapvízzel oltanám a szomjam. Egyébként mindenkit rábeszélnék a csapvíz ivására. Kép áll. jobb, mint az ásványvíz...
Vera!
tök jó neked. Ezért szerettem volna én is Vonnegutból írni a szakdogám, mert akkor én is csak élvezkedtem volna, és nem is éreztem volna munkának. De így sem rossz, mert ezt is élvezem ezerrel, csak hát az idő vasfoga...Kép harapdál állandóan...én meg nem haladok...Kép talán, ha megszűnne a babanet??? húúú, mennyi sok időm maradna!!!játszanék a gyerekeimmel, tudnék írni szakdogát, sztem még takarítanék is...Kép de így, sajnos minden időm elmegy arra, hogy itt legyek!!!
na, jép jép. jobbra el, őtözni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
és miért nem írtad Vonnegutból? Kép

Ada,
király vagy Kép

v
kisün

Vera!
mert sékszpírből már volt 20 oldal egy korábbi szemináriumra...Kép

és a szt.imre kórház szülészete nagyon jó!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi!

Sajnálom az incidenst, de mi szeretjük Katinénit. Nem is tudtam a magánrendeléséről, sima rendelésen kaptunk homeot. Védőoltásügyben nemtudok nyilatkozni, mert még a dokibánk adta be.

Kissün nézeteit osztom az oltással kapcsolatban. Mi is megkaptuk az oltásokat, csak van amelyiket nem szeretem mint már irtam.

Jucus!

Köszi autóinfót Zapának!

Fabri
fabrika

Szijjjjjjjjasztok!
Enyim kiskrampusz bealudt, úgyhogy most sebesgyorsan írkálok mindenféléket.
Ja, pénteken tényleg szépen sütött a nap, de iszonyú volt a szél, mi is felkerekedtünk, aztán én úgy fáztam, hogy 5 perc után visszabújtunk a barlangunkba. Ilyenkor úgy oldom meg a levegőzést, hogy erkélyajtó kinyit, gyerek odatol, oszt lehet levegőzni. Tudom, nem ugyanaz, dehát a szél sem hiszem, h túl jót tesz neki. Moose egyszer már mondta, h nem szabad ilyenkor sétázni.

Ada!
Akkor hónap jövünk tornászkodni. Kép De jó lesz!

Bogárka!
Igazad van teljesen, és köszönöm a tanácsot, máskor is szívesen fogadom! Már én is beletörődtem a sorsomba, egyik éjszaka jó, másik kevésbé, dehát ez van. Kép Szerinted az normális, hogy a gyerekem folyatja a nyálát?

Zsebi!
Válaszoltam a mail-re! Kép Te már dógoz?

Dóra!
Ma becsöngetek, ha megyünk sétázni, hátha alkalmas Nektek is. Szerintem olyan fél 2 körül. Kép

Neet!
Eszterhez gratula Kép csudapofa! Jujj, én is soxor rácsodálkozom, h ez a kis izgő-mozgó mosolygó, szuszogó kiskrapek az én kisfiam, és én vagyok neki az anyukája (zanyukája). nagyon furcsa, és tényleg hihetetlen!

szent imrében szülni jóóóóóó!
fic.
ficánka

Sziasztok!

időm megint semmi, csak gyorsan:
Nálunk Balut kivéve (anyatejKép) mindenki betegKép

Oxi: valószínűleg csak este tudok írni, ma még megyünk a Madarászba is UH-ra.

Fabri: én is ismerem Szadát egy kicsit, Fibivel is megdumáltam, majd járok arra, ha Balu nagyobb lesz. Írok egy mélcímet, légyszi küldd el a tiédet, engem igazából az exszülésznői múltad érdekel (én majdnem az lettemKép) Igaz írni csak ritkán tudok (mélt is) De olvasok rendületlenül!

Passz, a többi nem jut eszembeKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zanza!
Biztos fura most, de ezután jön a sok-sok újdonság felfedezése, ami meg nagyon izgalmas! És attól még összebújni és puszizkodni is lehet nagyon sokat! Kép

Fibi!
Szemműtét engem is érdekel! Hol, mikor csináltattad, tényleg milyen volt: fájdalom, gyógyulás. Mennyi időre kell elfelejteni a gyerekszülést a műtét időpontjától?

Oltás: én a négyhósra már megvettem az új vakcinát (4,8e pénz), de csak azért, mert most jut rá, és így miért ne. arra a kérdésre meg, h miért igen, csak az a válaszom, h hátha ... (orosz rulett). eddig szerencsére kisfiam jól viselte a két oltását, és én is homeózok.

Na, most go el, mert még pizsiben nyomulok, és nemsokára jön a barátném.

cupp,
fic.

ps.: ha nem jönnék, holnap a tornán végre találkozunk! én igyekszem kicsit korábban odaérni, remélem, fel tudok menni a lépcsőkön a sárkányjárgánnyal. Kép
ficánka

csak gyorsan még:
Pocak!
sok-sok gyógycuppppppppp a kedves family-nek! Kép anyatej RULEZ! és már nagyon várom, h kicsit nagyobbak legyenek a kőcök, és találkozhassunk! gondolom, tavasszal már jössz-mész újra! és sztem nagyon jó szülésznő lennél! Kép
cupp.
ficánka

Fic, gyertek!
Addig megprobalom osszekapni magamat.Kép

Pocak, jobbulast a csaladnak!

Ada, mi ujsag Lizzivel?

Tegnap horror napunk volt, kiscsoka alig aludt valamit, viszont csomot bombizett, semmi sem volt jo neki.Kép Szerencsere az ejszakank jo volt, 11-tol 9-ig aludtunk, es az elso szopi csak 4-kor volt.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Megjöttünk Erdélyből, de sajnos nagyon szomorú utunk volt. Csütörtökön délután érkeztünk meg, és aznap éjjel meghalt a nagybácsim, akiknél laktunk. Idős házaspár, a bácsi 81 éves volt, de nagyon váratlan volt a halála. Tudták/tudtuk, hogy több betegsége is van, de senki nem gondolta, hogy már ilyen gyorsan el fog menni. Este 10 körül rosszul lett, kihívtuk a mentőket, bevitték, de már nem tudtak rajta segíteni, éjjel 2-kor meghalt szegény. Képzelhetitek, milyen volt a hangulat, minket is nagyon megviselt, szegény Emma meg teljesen kivolt. Nem elég a nagy környezetváltozás, sok új arc, még a rossz hangulat is. Na de valahogy átvészeltük, annak örülök, hogy a bácsi még látta Emmát, meg mi is találkoztunk vele.
Magát az utat nagyon jól bírta Emma, pedig attól nagyon féltem, sokat aludt, és amikor ébren volt, akkor sem nyűglődött. Ma kapott oltást (4 hós, 2 szuri), szegény nagyon sírt, de aztán ahogy hazaértünk bealudt. Remélem nem fog belázasodni.
Na megyek pihenni, mert én is ki vagyok készülve.
Ági

Kép
Kép
manoka11

Kisün, teljesen egyetértek Veled (ebben isKép), én is néhany oltastol parazok csak, ami kar hogy nem szabadon valaszthato. Van ami meg tenyleg kell. Engem csak az bosszantott fel, hogy Jucus orvosa azt mondta, hogy aki nem olt, az önzö.

Zsanci, total megértelek, mert én is vivodok, hogy mi lenne a legjobb a gyerekemnek. De hat honnan tudhatnánk, hogy melyik oltas jo vagy nem, rengeteg infobol probaljuk kivalogatni az "igazsagot" magunknak. Én sem akartam senkit rabeszelni/lebeszelni, riogatni meg pláne nem, ugyhogy utolag is bocsanat mindenkitöl.

Fabri, akkor Veletek kivételezett az ANTSZ-s multad miattKépKép Tényleg nem értem amugy...

Ildi, Ficanka, én sok évvel ezelött csinaltattam meg a mütétet az Optikmednél (www.optik-med.hu). Elég draga, kb 2-3 napig faj utana, sötét szobaban kell feküdni. Kaptam altatot, igy aludtam sokat, ezzel elviselhetö volt. Nekem azota picit romlott csak (mütét elött minusz 4-es volt, most feles). A honlapjukon minden rajta van, ha egyéb kérdésetek lenne, nyugodtan mélezzetekKép

KépKép
fibi

Manoka, ez nagyon szomoruKép A bácsi biztos Emmát varta meg, mielött elment. A nagymamam (80 éves) azt mondja mindig, hogy ö mar csak azert él, hogy néha lathatja Balintot.

KépKép
fibi

Manóka: Uuhhhh, nem lehetett egyszerű, nagyon sajnálom...

Ada: Mesélj, mi van Lizibébivel? Apának jó bulást!

Fibi: Ha nem vagy meg, akkor kérj egy megerősítést, mert nálam megvagy (azt hiszem)

Oltás: Egyetértek Kisünnel! Annyira ráérne az az utolsó oltás mondjuk 15 évesen, nem 15 hónaposan.

Maya: Lehet, hogy mi is mennénk...

KépKép
oxigen
Györköny

Oltás témában ....
kitöröltem, amit írtam. Sokan (?) nem szólnátok hozzám többé. Kép

Manóka,
hát ez nagyon szomorú. Kép De a 81 év nagyon szép kor volt!

Zanza,
és akkor mostmár egyáltalán no szopi? Biztos megvisel lelkileg, de legalább jól berúghatsz végre! Kép Always look at the bright side of life.... tudod!?

Aki leszokott a szopiról, az mind tápozza a kölköket? Vagy urambocsá, tehéntej? Remélem, zaftos vitát váltok ki ezzel a kérdéssel, olyan uncsi már, hogy csak fényezzük egymást meg a lurkókat. Most már elmélyült annyira a kapcsolatunk, hogy fikázhatjuk is egymást, ugye? Kép Kép
neet, a lázadó-hangulatban-lévő
neet

Neet, szerintem ha mar mindenki leirta a véleményét, Te se tartsd vissza Magad!Kép Attól még szerethetjük egymast, hogy nem mindenben értünk egyet. Legalabbis csak remelhetem, hogy Jucus nem utalt meg véglegKép
Sok baratnömmel más a véleményünk néhany dologban, de attól joban vagyunk, nem ezen mulik h valaki jo ember eKép

KépKép
fibi

Szia Lányok!

A hétvége legnagyobb történése az volt, hogy Lilla megtanult egyedül kapaszkodás nélkül felállni. Annyira édes kitolja a popoját, kinyujtja a lábát majd hátizomból felegyenesedik. Frankó nem? Ja és hihetetlen kilométerhiánya van, megy ezerrel, de még akarja fogni a kezünket. Majd attól félek ha egyedül el kezd szaladgálni, azért az utcán az baromi veszélyes.

Egyébként mi si elindítottuk a különköltözés projektet. Vettünk a hétvégén egy galéria ágyat, úgyhogy mi iy tyúklétrázni fogunk. Hiába csak 2 szobánk van. IKEA ágy úgyhogy a puzzle játék 5 órát vett igénybe és igencsak 3 emberes munka volt.

Oltás téma látom hot topic: én amondó vagyok épp elég a gyerekeket megvédeni attól a 250 mill. betegségtől , ami ellen nincs védőoltás, ezért az én gyerekem kapjon védő oltást ozt majd meglátjuk.

Neet, mitől van ilyen fika hangulatod? Egyébként mi tápozunk, de most vagyunk leszokóban.

Bogárka mail ment és utólag boldog névnapot Petrának!

Zanza tudom, hogy szar feeling, de azért ahogy Neet is irta vannak jó oldalai is. Végre lehet hason aludni, hogy a melled nem érzékenyKép

Na most visszaolvasok még kicsit!
beetrix

ja Votiv!
nem jöttek motivációs levelek.Kép jó címre küldted?

Én is én is felveszek mindenkit msn-re továbbra is barnothzoltan álnévvelKép
beetrix

Csúny a betegségek hess! Gyógypuszi minden betegeskedőnekKép))))))
beetrix

Gyorsan írok kis hozzászólásokat, hogy most már ne csak kezdő felhasználó legyek::Kép)))
beetrix

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?