A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja szerintem is jó a Szent Imrében szülniKép))
Akkor most háyn pocakos is van köztünk csak Prone?
beetrix

Neet!

Én szóbaállok veled bármit is mondj!Kép

Fikázzunk együtt!

Juc
20170114224602

Hihetetlen Lillus lassan 2 órája alszik, ilyet nem szokott délelőtt. Hát ilyen fos időben nincs is jobb, mint aludniKép
beetrix

Neet szerintem is fikázhatunk!

Na jó abbahagyom a hülyéskedést!
beetrix

Neet!
én hallottam olyan csajról, aki már 6 hónapos kora előtt is valami Parmalat Babatejet adott a gyerekének, tejbegríz formájában. (nesze neked laktóz, glutén)

én speciel paprikáskrumplit főzök, remélem nem megy át a tejbe Kép

ancsipancsi

Ja még egy off kérdésem lenne. Tudjátok most régi hobbimnak a patchworknek kezdtem neki újra. Szükségem lenne egyszínű/mintás inkább karton anyagdarabokra. Ha van esetleg valakinek felesleges, akkor azt szívesen elfogadnám. Előre is köszi!Kép
beetrix

Neet!
sztem is szólj hozzá mindenhez...!!! bár, tudod mit, inkább ne!! a másik topic, ahova irogattam, annyira elfajult, hogy már nem is irok oda, mert
azonnal egymás nyakának ugrik egy-két feltüzelt csetelő. Nehogymá itt is az legyen!!! Kép
és sztem nem kell fikázni senkit, szépen is el lehet mondani, ha nem értünk egyet egymással. Nekem pl. nem fáj, ha vki tápszerezi a gyerekét, de rosszul esik, ha vki azért haragszik rám, mer tén teljesen ellene vagyok!! sztem hagyjuk meg mindenkinek a választás jogát, viszont nyugodtan osszuk meg gondolatainkat egymással...látod, most is össze vissza beszélek...Kép
Manoka!
Õszinte részvétem!
Beet!
Gratula Lillának!
no ennyi...
Zsanci, a felesleges hozzátáplálást ellenző bizottság elnöke

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Manóka, ez tényleg szomorú, de valószínűleg valóban Emmát várta a nagybácsid!

Bogárka, Fic, Oxi: küldtem méleket!

Az előbb azt felejtettem el írni, hogy Balu múlt héten, egy hónaposan, 5100 gramm volt!!! 1700 g-ot hízott, és még mindig ölbebaba!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Manóka!

Öszínte együttérzésem!Apukám sajnos nem tudta megvárni Pannát,aznap ment el amikor Õ megszületett.Ez az életrendjeKépMost gondolj arra,hogy láthatta Emmát és boldogan távozottKép

Zsanci!

Annyira szépen fogalmaztál,megdícsérlek!

És igen dolgozott több barátnőm magánóviban.Elöször nagyon csábító de amikor benne vagy már legkevésbé sem az.És én a koncepciójukkal sem vagyok kibékülve.Mármint,hogy "Hogyan tudjuk megterhelni mindenféle különórával a 3 évest"És ebben mindenki a legjobb akar lenni.

Juc
20170114224602

Zs, szerintem Lindi mindjart elmagyarazza, miert ne igyal csapvizet. Sot, szivesen demonstralja is, en mar majdnem meglattam. Ja, es egyik lapban olvastam nemreg, hogy az ujsagirok elmentek a vizmuvek telepere, ahol a fovaros ivovizkeszletet "orzik" (mert egyebkent nem orzik sehogy sem), szoval siman besetaltak (soromponal senki, utkozben sehol senki) es kinyitottak az egyik izemicsoda viztarozo tetejet, es siman bele is szorhattak volna valami jofajta merget, ha felkeszult terroristak... en altalaban csak csapvizet iszom, de lehet, hogy felhagyok vele es asvanyvizivo leszek, a muanyag palackokat (meg uvegeket meg papirt) ugyis szepen a szelektiv hulladekgyujtobe dobalom regota. Bar multkor olvastam egy csomo remisztot (talan a tudatosvasarlo.hu oldalon, mar nem is emlekszem), hogy x ev mulva mennyire nem lesz viz a bolygon, de asszem nem emiatt, vagy legalabbis nem csak...Kép

Dr. Alien Kisun, ilyen jovore vonatkozo kalkulaciokkal nem kell foglalkoznod? Ja, nem, mert bolcsesz vagy, nem termeszettudos, ugye? Vagy a 60 ev mulva meg nem szajenszfikson, csak a 400?

Fibi, ez tokjo dolog lehet, de mi a parommal marhara felunk a mutettol, mert szerintunk az orvostudomany egyelore nudli, nem bizunk benne. Mostmar pedig, hogy szulok lettunk, tutira nem probaljuk ki. De tenyleg, hogyhogy azota is romlott a latasod? Ez csak ilyen ideiglenes dolog? Tizevente ujra mehetsz? Addigra mondjuk mar eljuthatnanak odaig, hogy tenyleg rendesen megcsinaljak...

Na, en ezt szeretem a scifikben, hogy nincsenek ilyen alapveto problemak bennuk, mint egy r.h.dt hiradoban, nincs nacionalizmus, mert orszagok sincsenek mar, csak bolygok es fajok, altalaban nincs ehezes, jarvany, terrorizmus, az orvostudomany csucsszuper, aki meg nem halt meg, az tuti tokeletesen rendbejon, pillanatok alatt megjavitjak es felturbozzak az urhajot utkozben, a replikatorokbol omlik a kaja, forditas szuperul megoldott stb. stb. Kép Kép Tenyleg Kisun, jarhatok en is veled suliba? Kép
moosejaw

Kisün, Votiv!
Nemhogy a legtöbb, de kötelező is átesni rajta Kép És az elektra pedig a kislányoknál van, ugyanez csak apával Kép Mondtuk is a múltkor valami kapcsán itthon, mikor Petra az apján lógott, hogy és majd még most jön csak az elektra. Erre Petra kíváncsian körülnézett, és megkérdezte: "Hol van elektra?" Kép

Neet!
Én biztos hozzádszóltam volna...Kép... én nem töröltem ki a hsz.-em, mert inkább bele se kezdek...Kép Persze nem azért, mert nem akarom, hogy bárki megharagudjon rám, hanem azért, mert nem tulajdonítok ennek most itt nagy jelentőséget...

Fic!
Doni vagy egy hónapja folyatja a nyálát, sztem elindult a fogzás, az ínye már szép fehér is, úgy látszik nemcsak a mozgással szalad előre, hanem a fogakkal is Kép

Pocak, Beet!
Nézem mindjárt a mélemet...

Ada!
Úgy szeretnék már végre eljutni tornára, de lehet, hogy holnap se jön össze Kép Délután évadnyitó alapítványi klub, kivonulok a két kőccel, így a délelőttöt meghagynám nyugiban Doninak...

lógósésezértegyrehájasabbBogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na jó: szóval Jucus dokijával érek egyet. Most örültök? Kép Köll az oltás, oszt jóvan. Sokkal több eséllyel lehet elveszteni a nemzőképességet a stressztől, farok elé kötött mobiltól, stb, ezek miatt mégsem parázik senki.
Egyébként nincs fika hangulatom! Kép
Csak nagyon rosszul vagyok, jajj, jajjj, jajjjj. Buditól 10m-es körzetből nem merek eltávolodni. Kép Szombat óta nem eszem szinte semmit. Én! Zanza, hallod? Iszony!!
neet
neet

Zsanci, én is baromira ellene vagyok a tápszernek, de mivel kb. a napi kaja 40%-át tudom megteremteni a lányomnak, így muszáj. úgyhogy majd mikor eljön a hozzátáplálás ideje, engem nem lehet a mókusok elé küldeni, mert már úgyis ott vagyok. Kép ha lenne elég tejem, akkor nem adnék neki mást 6 hós koráig, sőt, ha fagyasztott tejem is lenne, akkor utána se egy darabig.

Pocak, te hogy csinálod ezt? Henike most lesz 2 hónapos és összesen 1,2 kg-t hízott eddig. mondjuk nem vagyok elkeseredve, mert asszem 6 hónaposan születési súlyának 2x-ét kell elérnie, és az meglesz gondolom.

Moose! én nem igen láttam olyan scifit (talán nem is láttam), amiben ne lett volna háborúskodás egymás között.

ancsipancsi

Neet!

Most jut eszembe, hogy múlt csütörtökön vittem Zsombit oltásra, és miután megkapta a szurit csak mosolygot a dokinénire, erre a doktornő, hogy ilyet ő még nem látott, hogy ne sírjon a gyerek hanem mosolyog,-Mire én persze doktornő ostorral nevelem, hogy jól viselkedjen!
Na képzelheted rámnézet és most nem tudta, hogy komolyan mondom vagy poénkodom:-)))
Ugyhogy várom is a családvédőket:-)))
manó27

Bogárka: KösziKép

Ancsi: nem én csinálom, hanem Balu cicizik folyamatosanKép Szerencsére nem hasfájós, viszont így nehéz neki ellenállni mikor cumizhatnékja van, márpedig akkor tejcsi is jön. Ugyanis a másik két kőccel ellentétben Õ nem hajlandó elfogadni a cumit (szerencsére), de a szopási ingere nagy és mind az én mellemen tölti ki( erre is ugranak a mókusok?) Ez Marcinak tetszik a legkevésbéKép Remélem azért majd elmúlik ez, bár jó isKép

Oltás: én is a 15 hóstól voltam kiakadva, na meg Marci is, és csak utána olvastam, hogy lehet külön is kérni. Rampusznál a mumpsz tünetei jöttek elő, láz meg a fültő mirigy volt duzzadt és fájt is nekiKépKép

Vita: Kép egy másik, általam is látogatott fórumon, most alakult ki egy jó kis eszmecsere az egyik lány otthonszülésének kapcsánKép Én csak olvastam és mosolyogtam, nagyon kultúrált volt, de sajnos láttam már topicot széthullani egy veszekedés miatt. Ilyen is van, DE ez nem olyan csapat!!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Hello Lányok!

Voltunk a gasztrobácsinál a Bókay-ban. Egyelőre várjuk a kakimintát, megvizsgálta a pocit, meg az elvitt pelustartalmat, jelenleg minden oké (szombat óta mintha elfújták volna a habos kakit, nagyokat rottyant és csudi jó kedve van) a pociban, de elég gyanús, hogy ebből laktóz intolerancia lesz, hacsak nem valami vírusfertőzést kaptunk be. Most megkapja a maradék NormaFlore-t (bélbaci vízben, nem gyógyszer, csak segítit a bélflóra visszaállását), meglátjuk mi az eredménye a kakaturkászásnak, aztán ha semmi, akkor elgondolkozunk a kivizsgáláson.

Laktózint.-ra ez abból áll, hogy kap egy megagigaadag laktózos lötyit és 3 órán keresztül maszkban mérik a kilélegzett levegő x tartalmát, amiből tudják, hogy az van é, vagy sem.

DE ez odébb van, meg ha elég, hogy én egy deka tejterméket sem eszek és így tünetmentes, akkor nem is engedem, hogy ilyen picikén megcsinálják ezt a vizsgálatot, meg a doki sem vizsg.párti. Sokat kellett várni, de megérte.

Ja, és ami furcsa volt, azzal indított a dokkerbá', hogy megkérdezte, hogy a családban van e olyan, aki nem szereti a tejet: hát, csak anyukám, apukám, meg az öcsém utálják a tejcsit. Dokibácsi szerint a szervezet soxor így védekezik a ki nem mutatott laktózintoleranciával szemben. Ez perswze nem jelenti azt, hogy a családban ez a helyzet, de indikálhat ilyesmit.

Na, visszaolvasok.
Ada
ada007

Beet, jaaaaaaaj, nem tudtam, ki az a Barnothzoli, és nem fogadtam el MSN-nKépKépKép Bocsiiiiiiiiiii!

KépKép
fibi

Moose,
te az utópiákról beszélsz Kép disztópiák meg sokkal rosszabbak, mint a mi kis világunk, és ilyenkor tökjó, hogy mégis itt élünk, és nem ott Kép járhatsz velem, csak ahoz kell előbb egy elvégzett angol szak is Kép

Zsanci,
éééértem, csak az a maradék 30 oldal nem akar akkor összejönni Kép

Neet,
én már szóba sem állok veled Kép most sem Kép

Manó,
KépKépKép

Fibi,
jó veled egyetérteni Kép

Manóka,
borzasztó lehetett, nagyon sajnálom! Kép

Bogárka,
nekem is rémlett, hogy át kell rajtuk esni Kép Dóci már most is borzasztóan apás... meg a jóképű férfiak igencsak huncuttá tudják tenni... jó ízlése van Kép

Pocak,
jobbulást az egész családnak Kép

Ada,
jó hogy elvitted LH-t! Ha meg tényleg azon múlik a dolog, hogy ne egyél tejterméket, ez megéri Kép

ÉLJEN a SZENTIMRE, mert nélkülük nem lenne ez a topik ilyen jó!!! Kép

v
kisün

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Pocakpacni!
emil: naroz@freemail.hu. Az jó ha ismered Szadát, mert én még nem. Jobbulást a családnak.
Manóka!
Részvétem.
Fibi!
Az Ántsz a jelen, és nem tudta, velünk a kezdetektől tündéri. Valszínű nem vagytok egy hullámhosszon, dehát pont ezért jó hogy ma már választhatsz.
Jucus!
Váltó alvás alakult ki nálunk kb. 4 napja: 10-12 Maja, 13-15 Zorán, 15-16 Maja alszik. Alig várom az ovit, pihenni akarok!! Önző vagyok?
Oxi!
Du. Cora? Akarok Mankának venni pici édes hajbavalót, csajosítom!
Fabri
fabrika

Juc, és velem szoba allsz? És a férjemmel?Kép (azért irta ö a hsz-t, mert én nem tudok normalisan fogalmazni, meg ö járt jobban utana)

Kisün, eljen a Szentimre, ebben is egyetértünkKép

Moose, hat azert romlott kicsit vissza, mert ilyen az orvostudomany, latodKép Benne van a pakliban annak, akinek erös dioptriaja volt, raadasul en neonfény alatt szamitogep elött dolgoztam évekig utana, azt sem szerette a szemem valszegKép

KépKép
fibi

Fabri, az Antsz dolgot viccböl irtam. Velünk is tündéri volt, mint mindenkivel, egész addig, amig meghallotta, hogy az Infanrixet akarjuk beadni. Akkor kiborult a bili...
Homeos dolgot meg tényleg nem értem, mert eddig mindenki (aki hozza jar) azt mondta, hogy csak maganrendelésen ir fel bogyot.

KépKép
fibi

Sziasztok!
A múltkorjában erre jártam, és mintha a pelenkaküldő szolgálatról beszéltetek volna. Rendelt már valaki tőlük? Milyenek a tapasztalatok?
marcangoló

Küldjetek a mókusok elé, de: csajom imádnivalóan szürcsizi a dobozos bébi italt szivószállal!! Meglehet zabálni, nagyon büszke magára, hiszen Zorán is így iszik.

Fabri
fabrika

Elfelejtettem szólni hogy raktam fel új képet a profilomba! Ezen mind a két kőc látható.

Fabrika
fabrika

Manoka!
Nagyon sajnálom...

Fabrika!
De édes fényképezd le!!!

Pocak!
Nagy nagy gratula a törpicurodhoz szerintem én még nem is gratuláltam!Csak a papának!
Mesélj csak tényleg hogy van ez a pelenka szolgálat?
Van honlapjuk?

Ildi!
A levelezésem haldoklik de ahogy működni fog küldöm a receptet nincsen elfelejtve ám!

Valaki látta a napfogyatkozást????
manó27

Nem akartam csapatot robbantani, hüjjék! Kép
Csak vicceltem.

Zsanci,
tápszerről én eddig nem sokat hallottam,de ma volt a védőnéni, és szerinte azt kéne adnom a csajnak, mert vékony, és ha jő a tél, és beteg lesz, a nagyon kevésből fog fogyni. Most akkor mi legyen? Ezért kérdezem, hogy aki már nem szoptat, vagy csak 1-2x per nap, az hogy adagolja Ca-t a babának? Én ugye adom a vízzel higított forralt tehéntejes tejbegrízt, de erről mélyen hallgatok ám... Kép

Fabrika,
a múltkor itt volt egy "idősebb" kisfiú, másfél éves, aki szívószálazik. Eszterrel persze egymás piáját kívánták, de Eszteré cumisüveg. A kissrác hiába próbálta azt szívni, ugye nem jött, mert nem döntötte meg, Eszter meg nem bírta az övét inni..vicces volt. Kép

Marcangoló,
tetszik a neved. Kép Én nem tudok segíteni ebben. Mi amikor vásárlunk, vesszük a pelust is.

FOG: Eszter megkapta első fogkeféjét, és szemmel láthatóan imádja. Kép Most már nem engem harap, ahogy peluscsücsökkel dörzsölöm neki. Kép
neet
neet

Fabrika: Mikor mész Cora? Kép

Marcangoló: Fél órája kaptam meg a próbacsomagot, eddig jónak tűnik Kép

KépKép
oxigen
Györköny

sziasztok csajok,
latom, nemcsak nalunk utotte fel a fejet mindenfele korsagKép. itt apa kezdte homlok-, arcureg es mandulagyulladassal kis horghuruttal fuszerezve... aztan rosszul lett a szamitogep: szegenyke egyaltalan nem tudott talpra allni.... most en vagyok soron: foleg a torkom nem boldog, meg ugy minden mas se... most leginkabb azon drukkolok, h B megussza, bar kicsit folyik az orra, de kozben a fogmanok is ismet tamadasba lendultek, hatha amiatt. ugye, csak amiatt???? szoval most ilyen kakai a helyzet, de biztosan lesz jobb. (a kutyak, a cica es a nyuszi legalabb jol vannak!!!Kép)
Ada, a tornat holnap kihagyjuk, bar egyaltalan nem szivesenKép.
egyebkent meg elolvastam, amiket irtatok, es akartam is nehany dologra reagalni, de mire is??? jajjj.....

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Marcangoló: a családineten a 2005 nyári babások közül Hanee már rendelt. Kérdezz rá nála. Õ elégedett nagyon.. johi

Kép
Kép
johanna1975

Neet!

Adj neki Beba 2 babtejet és gondold azt ,hogy nem tápszer hanem babatejKépKomolyan!
Én is ezt adtam Somának és Panna is ezt fogja kapnio vagy Milupat vagy valami hasonlótKép
Soma nem beteges annak ellenére,hogy 6 hónapós koráig szopizot csak.No tápszer para!

ÉS velem vagy egy véleméynen,rulez!

Fibi!

SzóbaállokKép

Juc
20170114224602

Manóka: részvétem a nagybácsi miatt

Neet: pedig Kisün mellett számítottam ám a Te oltásos hsz-edre is KépÉs szerintem ha Eszti bírja a pörit, tejbegrízt, babgulyást, meg tőtött kápit, akkor mér' gondolkozol a tápszeren hmmmm??? :D :D :D Komolyra fordítva a szót, LH nyavalyája után én nagyon fogok vigyázni a tejtermékekkel, mert ugye ő ha nem is allergiás rá, de biztosan nehezebben tolerálja a laktózt, meg a tejfehérjét. De látod, ő most még nincs 5 hós, és már kiderült, tehát szerintem Esztiről is kiderült volna, ha nem bírja a tejet, pláne a t-begríz mellett.

Zanza: hú, el sem tudom képzelni, hogy milyen nem szoptatni....

Beet: szétnézek, hogy van e anyagom

Manó: ostort Neet csak kölcsibe adja, mert a mókusok ellen azzal harcol ám!

Oxi: ezek szerint a pelenkafutárok feljutottak a hegyre ?!

Fabrika: üdvözlégy, aki Jucusnak barátja, nekem is barátom.

Zsanci: akkor a 2×2 kanál alma már kizár minket a bizottságodból?

LH egyébkánt jól van, most épp nincs pocakdögrováson. Csak úgy teper hátrafelé, a legújabb mutatványa pedig az előrefele-próbálkozás, de ám úgy, hogy egyik kezét felemeli és mire letenné, addigra felborul hátra, és visítva, mérgesen visszafordul és néz rám vádlón a nagy bociszemeivel, mintha én löktem volna fel.

Na, béfejeztem, mert gyerkőccel is kéne foglalkozni.
ada007

Ada: Mint a huzat, sőt... Ez a srác volt az első, akit nem kellett telefonon eligazítani, hanem csak azért hívott, hogy nem találja a csengőt Kép Eddig mindenkit telefonos távsegítséggel kellett idekísérni (védőnő(!), antennaszerelő, klímaszerelő, mérleges, stb...)... Jah, nem is, a fotósHP is idetalált... bár ne tette volna...
Hú, én nem is értem ez az intolerancia dolgot... megőrülnék tejtermék nélkül, nekem lecsúszik egy nap majdnem 1 liter tej, plusz a termékek... még a hideg is kiráz, mi lenne velem nélkülük, szinte ezeken élek. De te egy hős vagy, ha megállod!

KépKép
oxigen
Györköny

Vannak képek a csajról itt: http://pg.photos.yahoo.com/ph/vikkababa/my_photos
(És ez kicsit ON, mert az egyiken látszik a szülőfolyosó bejárata)

KépKép
oxigen
Györköny

Ancsi!
én a FELESLEGES hozzátáplálásról írtam!!!!! ha nincs tej, akkor a táp nem felesleges!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet,
Ennyi idősen szerintem már mehetnek a tejtermékek, joghurt, túró és ezek megfelelő CA források lehetnek. Mondjuk Brúnó tápszert kapott az eljétől, így ez nem volt kérdés. De egy barátnőmnek a 2,5 éves kislánya most is csak 12 kg, és soha nem kapott tápszert csak azért, hogy legyen miből fogynia. Tény hogyha beteg akkor a nádszállból fűszáll lesz Kép de akkor sem kapott tápszert csak anyatejet.

Juc,
dino még aktuális? Este megbeszélhetjük.

Brúnó beteg, láza nincs, de köhög, orra folyik és rekedt. Itthon tengődik apával a héten.

Én pedig MA voltam az első hivatalos teljes munkaidős dolgozóba, ami csak 6 órára sikeredett, siettem haza, hogy orvoshoz vigyem.
zsebi2004

Sziasztok!

Jucus!

Képzeld apa ő maga is homobogyót szedKép láss csodát! Õt sajna a vírusos kór támadta meg , és ő is azt szedi. Ja és olyan ari volt mert véletlenül a gyerek oltás kivezetőjét(amit adtál) vette beKép csodálkozott miért nem javulKép

Zsebi!

Bruninak sok sok gyógyipuszi!!! Ja miután elmentél kivertem a balhét! Kép

Állok máér vagy fél órája, közben többen voltak picibabával, bejön egy nő a férjével(vagy akárkivel) és az egyik patikusnő nagy hevesen integet neki hogy menjen oda hozzá. Az persze odamegy! Én nekem sem kellett több, oda megyek a patikushó mondom neki ne haragudjon, de már itt állok fél órája gyerekkel a karomon, és nem csak én vagyok az egyedüli, hogy gondolja hogy bejön valaki és azonnal odahívja?? Várjak tovább türelemmel, nemsoká biztos sorra kerülök! De mondom a hölgy most jött be és csak úgy odahívja? Igen mert a kolleganője! Mondtam nemki hogy engem nem érdekel ki az akkor adja oda a panaszkönyvet és majd meglátjuk, hogy legközelebb is csinál e ilyet. Erre ő jó hát elnézést és legyek türelmes!
Erre én otthagytam. Persze panaszkönyv nem lett de homobogyó igen. Természetesen én lettem a következőKép

Ja és ráadásul bunkó is volt!!

Na megyek visszaolvasni!
eszti25

Sziasztok Lyányok!

Ada és többi ügyes tornászkodók,
aranyos anyucikám holnap jön egész napra segíteni, meg a védőnéni is bejelentkezett, úgyhogy nem jön össze a torna holnap. Nagyon sajnálom, mert már úúúúúúúgy szeretnék menni, de anycikámhoz alkalmazkodnom kell. De ugyi no hari?!

Neet,
Te szegény KépKépKép jó bulást!

Zsebi,
úgy látszik, Brúnó megérezte, hogy mire készülsz! Kép nem lehet, h a bölcsibe szoktatástól? kben írtam Neked, de ráér a téma, inkább ápolgasd a kisfiad! én küldöm a szokásos gyógycuppokat!

Zsanci,
tényleg, szted miért jobb a csapvíz, mint az ásványos? én a szentkirályit szeretem, a csapvíz meg néha tök büdi. de azért megiszom, ha nincs más.
ficánka

Ada!
az alma sem fölösleges, ha te nem vagy ott, és a cumis tejet meg nem akarja LH! Kép
Éééééés ,képzeld, én kicsi koromban ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁÁÁÁÁÁÁÁÁLTAM a tejtermékeket, sztem az is enyhe laktóz intolerancia lehetett, mostanra ott tartok, hogy a "sima" tejen kivül minden tejterméket szeretek. Sőőőőt!! pl. tejszínhab!!!Kép de a tejhabot is imádom, tehát tényleg csak a tejet nem iszom meg...szóval ebből is ki lehet gyógyulni!!!
És gyors jobbulást LH-nak!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manóka,
most olvastam az útról írtakat, nagyon sajnálom és részvétem!

Bogárka,
szóval lehet, hogy a fogacska áll a háttérben? majd jól bekuksizok én is Vincenzó szájába.

Eszti,
ügyes voltál nagyon!

Dóra,
egész jól alakulnak az éjszakák, tök jó! Kép és örülök, h sikerült találkoznunk egy kicsit. megnézted az akcijjjjjósat a brumiban? milyen?

Bibibi, láttam ma is Kata-babát!!!!! Kép Nagyon sokat nőtt a csajszi, és szuperédes!
Vettem ma Vincenzónak láma-gyapjú takarót, és most szellőztetem, mert kicsit erős az illata, de nagyon szuper, remélem, imádni fog vele aludni. Én imádnám, ha az enyém lenne. Kép

Oxi:
ha maya yes, akkor mehetünk Veletek, plíííííííz?! Kép

cupp,
jajdeálmosfic.
ficánka

Neet!
Zsebi és Juc má' leírt minden okosat!!!
És jobbulást neked!!!
Fic!
én a rádióban hallottam, és az volt a lényeg, hogy a csapvíz ugye "tiszta" az ásványvíz meg tele van ásványi anyaggal, ami, ha nincs rá szükségsd csak jól lerakódik a szervezetedben, ami nem jó. hááát ennyi...én meg jól elképzeltem, hogy már minden sz@r lerakódott bennem. Mint egy vízköves cső...Kép
Zsebi!
Brúnónak jobbulást!
Recca!
nektek is jobbulást! ÉS remélem B nem kapja el tőletek ez a csúfságot!!!
Enyim B is köhög, hurutusan, de csak akkor, amikor fekszik. És mindig elfeljtem beadni neki a Stodal szirupot! Borzasztóanya!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

OFF: Zs, nem minden palackozott viz asvanyviz! Van amelyik csak co2-al dusitott csapviz! Az asvanyvizek mind torzskonyvezve vannak, a viznyerohelyen palackozzak, semmit nem csinalnak veluk (max kivonjak a vasat). Ezt nezd meg: http://www.fvf.hu/index.php?akt_menu=160 Hat, persze ez sem eletbiztositas, de a csapviz kitudja mibol van, ja es mindenhol masbol am. Meg ezt is nezd meg: http://www.tudatosvasarlo.hu/index.shtml?x=25402&rovat=f mert persze van, hogy nem korrekt a cimkejuk. En mindenesetre a gyerekkel meg nem merek csapvizet itatni, az obudai gyemant babacimkes verziojat nyomatom neki, ezt kulon gyartosoron palackozzak mint a tobbi vizuket, remelem tenyleg tokjo, nagyon nyakalja a nyul Kép

hudeOFF: Ancsi, nem azt mondtam, hogy nincs bennuk haborus baromsag, hanem hogy nem olyan bagatell hulyesegek miatt, mint itt ezen a valodi kisbolygon. Szkifikben tobb bolygobol allo foderaciok harcolnak mas naprendszerbol piszkalodokkal... igaz, hogy igy pillanatok alatt eltunhetnek fajok, bolygok is, a mi modszerunkkel meg evszazadokig tart, de legalabb nem szenvednek sokaig. Na jo, azt szeretem a szkifikben, hogy hiperszuper technologiajuk van es hiperszuper gyorsan fejlesztik miden teren. Ezen az igazi Foldon meg csak a szamitastechnika fejlodik gyorsan, az osszes tobbi dolog all, es egy csomo dolgot direkt visszatartanak, amit mar kitalaltak, de nem hozzak piacra, mert elobb eladjak a jelenlegi keszleteket (pl. crt es lcd monitorok stb.), meg jopofizas miatt muszaj volt az amcsi urkutatoknak az oroszokkal egyutt dolgozniuk egy idoben es ez is marhaul visszavetette a munkat, mert azoknak teljesen mas (sz.r) eszkozeik voltak stb. stb. Szoval lassuak vagyunk, nem hatekonyak, meg sehol sem tartunk, de mindjart elpusztitjuk a bolygot es nem tudunk majd sehova sem menni (csak a holdra jutottunk el, de ezt is sokan humbugnak tartjak, marsot meg csak nezegetjuk)... ok, mostmar eldugulok, majd Dr. Kisun ad nekem kulonorakat Kép Ja, kepzeld Kisun ma volt egy jo kis kozmologiai musor a spektrumon, de csak felfullel tudtam figyelni a nyuszi miatt, valami 11 hulye dimenzio van mindenfele fura membranokkal, meg asszem harom pali rajott, hogy mitol es hogyan tortent az osrobbanas, ugyhogy a szingularitas kerdese megoldodott... pedig ez tokjo szo, ha lenne lovam, Szingularitasnak neveznem... vagy a kutyamat, az meg lehet Kép

esmostON: Ma autoval elszaguldottunk a H epulete elott es tokjo volt Kép Nyuszinak magyaraztam, hogy itt szuletett, de a buszok sokkal jobban erdekeltek...
moosejaw

Zs, itt van a fogy.ved. vizsgalat eredmenye pdf-ben: http://www.icsszem.hu/main.php?folderID=1052&articleID=5089&ctag=articlelist&iid =1&accessible=0 Egesz friss.

Marcangolo, en is ugy emlekszem, Pocakpacni vasarolgat toluk. Biztos tud informalni.
moosejaw

hű, Eszti, ennek aztán van bőr a képén! ez a gazdagréti csehó volt? mer ott tényleg lakozik egy banya! én eddig szerencsére nem találkoztam vele...

Fic, a torna előtt nincs lépcső, nem kell cipelni! ha Benke nem jön tornára, akkor Isti majd Vincenzóval fog haverkodni! de ugye nem baj, BenkemamájaRecca?
jaaaj, akkor babaúszni se jöttök???KépKép
gyógyuljatok gyorsan!!!
egyébként Istinek ugyanez volt a baja péntektől! még most is szütyörög kicsit, de más baja már nincs szerencsére

Bogárka, Kisün, akkor nekem most is egy jólfejlett elektrám van? mert a pasim majdnem egyidős a faterommal! Kép

Zanza, Fibi és Manó, bocsesz, msn-hez rossz címet adtam meg Kép ott a polgári emailcímemmel szereplek (balintokukacchello.hu), nem az írói álnevemen (malatzka) KépKép
vegyetek fel újra, léci plíz Kép
és pusszantlak Titeket, mert felvettetek!!!

Zanza, Isti csak 2 nappal előzte meg Rékát az elválásban... nekem is olyan szomorkás hangulatom volt/van
de már nem tehetek semmit, és azért nem is olyan rossz, hogy eddig kitartott! Kép

Fabrika, húúú de komoly foglalkozásod van Kép
bevallom, attól féltem, hátha gyerekdoki vagy, és én meg valamelyik nap itt jól eleresztettem magam Kép

oltás: az MMR-t tényleg lehet külön-külön, nekünk a doki ajánlotta fel, így legalább kevésbé terheli meg a szervezetét

alapjában véve és Kisün felé húzok, meg Zsanci felé, hogy ha már muszáj, adják be, de kicsit később, meg ne mindet egyszerre, és nézzék annyira felnőttnek a szülőket, hogy eldönthessék, kell-e nekik pl tetanusz "előlegbe", mikor úgyis 1-2 év alatt kimegy a hatása, miközben remélhetőleg nem történik a csecsemővel se kutyaharapás, se nem lép rozsdás szögbe stb...

Beetrix, persze elfelejtettem, ezer medve, mindjárt pótlom!

Manóka, nagyon sajnálom Kép

Neet, nem muszáj tápot adni meg tejet se, a kalciumot szerintem megkapja a "tej"pépekből Kép

én megkóstoltam a Bebát, és szerintem hányás, bocs az érzékeny fülektől Kép Istinek vagy 8x csináltam, egyszer se kellett neki. miután én is kipróbáltam, megértettem... aztán vettünk Milumilt, azt csipázza! ezt kapja éjjel, ha felébredne, hogy éhes - sajnos utóbbi időben gyakran előfordul Kép
mielőtt megköveztek, próbáltam cicit adni neki, de neki már akkor se kellett, ha inkább éhen halt volna... Kép

votiv 8)
votiv

Csapvíz:majd jön Fabrika és elmondja a tutit,ő ebben otthon van.Nekem már elmondta régen de nem akarom elvenni a kenyerétKép

És ma egy nagyon híres TV-s személyiséget láttam:VV Ágicát.Na?Kép

Juc
20170114224602

Mit szóltok ehez? Nekem nagyon bejön!!KépKépKép
eszti25

És van mégKépKépKépKépKép
eszti25

Köszi az infót, ezek szerint többeknek is bejött.
Neet, ugye, hogy jó név? A tevémé volt, de lenyúltam tőle. :-)
marcangoló

még mindigKépKépKépKépKépKép
eszti25

Juc: Fabrikát elrabolták a Cora UFOk Kép Mert nem mondta meg, hoyg mikor megy. Kép

Eszti: Ezeket hol találtad?

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?