Szia Lányok!
Nem jelentkeztem, mert kicsit el voltam kenődve, pontosabban meg voltam zavarodva.
Először a jó hír, hogy a 3. napi vérvételem jó lett a doki szerint.
Az adatokat leírom. Valaki hozzá tud szólni? Mert nekem fogalmam sincs az értékekről:
Ösztradiol: 49 pmol/L
Progeszteron: 0.80 nmol/l (tudja valaki, mennyi a ref. tartomány?)
LH: 5.1 IU/L
Sex-hormon binding glob.: 52 nmol/l; Ref.tartomány: 0.90 - 11.70 !!!!!
Annak örültem, hogy jó, persze vett ma is, meg bedurrantotta az egyik vénámat, meg azt mondta, hogy a progeszteronom biztos alacsony, attól van a pecsételő és hogy az majd a ciklus végi vérvételben fog látszani, de ciklus első napjára hívott vérvételre. Szóval akkor alacsony lesz miközben a 3. napi meg tök jó volt? Érti ezt valaki?
A másik a PCT:
Párom egy tündér, 5 napos önmegtartóztatás után délután munka helyett "paplan alá nézelődtünk", utána biztos, ami biztos 2 órát vízszintben húztuk a lóbőrt (ahogy KorekRéka leírásából javasoltnak tartottuk). Aztán berobogtunk a dokihoz, vett kenetet és mikroszkóp alá tette. Egy óráig kereste, mire talált élő kiskatonát, aztán én is megnézhettem. Én 1, azaz egy darabot láttam, ő többet is, meg sok halottat. Szerinte ez a "hosszú" idő (kb. 3 óra) miatt is lehetett. De mivel élő spermium volt (ha kevés is) ez a bakteriális dolog nem zárja ki a teherbeesést.
Szerintetek ezzel elégedettnek kellene lennem? Ugye nem vagyok tiszta idióta, ha egy kicsit azért savanyú szájízzel jöttem ki? Főleg, hogy mindkét karom majd lerohadt.
Bocs a nyavalygásért, de kicsit jól is esett kiadni magamból, meg hátha valamelyikőtök tud egy-két okosat hozzászlni.
Mostmár egyébként egészen megnyugodtam, kaptam Apától finom fagyit vígasztalásul.
Nna elég ennyi rólam.
Wish!
Nagyon-nagyon örülök a 4 tökmagnak. Holnap Veletek vagyok!
Móni!
És veletek is!
Aztán várjuk a híradót mindkettőtöktől!!
Unique!
Annyira jó, hogy írtál végre!

Viszont szörnyű, hogy még mindig ilyen rosszul vagy.

Sajnos van olyan ismerősöm, aki 9 hónapig így volt. Nem riogatni akarlak ám..
Iiigen, én is gondolok a gömbölyödésre, csak vannak nehezebb napok. No, a mai ilyen. De holnap új nap..
Zsu!
Azért jó, hogy benéztél. Biztos fincsi lesz a kenyér, mi is imádjuk frissen. Nászajándékba kaptunk kenyérsütőt.
Sysy!
Gratulálok a rutinhoz! Sok sikert a forgalomban.
Gyere többször, s akkor talán nem felejtünk el neked írni.

Hogy vagy? Tünetek?
Seszi!
Köszi a leírást!
Írtam mail-t!
Majcsi, Tündi!
Szép csendben azért drukkolok Nektek, ha nem bánjátok, jó? Magamnak most úgysem tudok annyira...
Kati!
Akkor Neked pedig mensihozókat küldök, mert most erre van szükséged !!
Jó éjt mindenkinek:
réka