A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Hari!Kép

Ne félj én megvárlak. Azért jó lenne még karácsony előtt szülni. Legalább Mikuláskor. Kép Teljesen egyetértek a mindegy milyen, csak csináljuk már elveddel. A ruhákról meg csinálj képet, ha feltöltötted az aksit, mert nem csak neked izgi. Jó nézegetni.

Uxi!

Nem rugalmatlanodik el a szilikonos rész sem a főzéstől.

Zsóf
39+4

Kép
Kép
göndörzsóf

Hello Kép

Hari,
Még egyben vagyok, de ma eléggé fájok már. Nagyon lent van Danibaba feje és állandóan a combizmomon lovagol. Én meg rogyok össze 5 lépésenként. Ezen kívül feszít és szorít. Szerintem már nem nagyon fér el. Szóval, ma nem este vagyok a csúcson.

Holnap megyek UH-ra, flowmetriára, meg NST-re, utána megvizsgál a helyettes doki. Majd megírom, hogy mi az ábra, ha még hazajövök. Azt sem bánnám, ha nem. Jobb lenne nappal szülni, mint éjjel. Csak hogy ez nem kívánságműsor.

Pusszantás
Benianyu
39+2

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Na, én megint csak szenvedek a babanettel, alig akar nekem működni.

Zsóf, Benianyu, minden reményem bennetek van, remélem egyikőtök sem hagy engem itt egyedülKép

Holnap jövök, mára elég volt, alig megy már az ülés is.

Jó éjszakát mindenkinek!

Hari

Kép
Kép
hari

Na, én megint csak szenvedek a babanettel, alig akar nekem működni.

Zsóf, Benianyu, minden reményem bennetek van, remélem egyikőtök sem hagy engem itt egyedülKép

Holnap jövök, mára elég volt, alig megy már az ülés is.

Jó éjszakát mindenkinek!

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Rokica!

Köszi a tanácsot! Kíváncsivá tettél a könyvvel kapcsolatban. Miket ír még?
(nem azt kérem, hogy írd le az egészet, csak, vannak- e benn betegségek, tünetek vagy miről szól- persze, gondolom, a kicsikről.. Kép Kép Kép )
Csak, mert a múltkor láttam a könyvesboltban, de sajnos be volt csomagolva... Kép Kép Kép

Sziasztok!
Kata

KépKép
baby20

Hahó.....

hol van mindenki........Kép........?????
annamami

Na tessék, a párom elment dolgozni, én gyorsan összeporszívóztam, meg elpakoltam, beindítottam a mosógépet és gondoltam jövök hozzátok. Erre sehol senki?!

Hari 39+3

Kép
Kép
hari

hali,

nnaaaa! ma még nem talált ide senki?
Ja, Lillácska drága hajnl 6 óta pörög...de nem ám akárhogy, ha nem sÍr, és jókedvű, akkor örül a hangjának és kiáltozik, tök cuki,csak időzÍthetne későbbre is...
most megint kendőzni kellett,mert sehogy sem sikerült elaludnia és annyira sÍrt,hogy más nem nyugtatta megKép
most itt szuszogKép
alszik.
teszek rá, hogy sokak szerint elkényeztetem, de úgy sÍr,hogy biztosolyankor szörnyen lrzi magátKép muszály vele lennem,hát az én szÍvem is megszakad, ha hallgatnom kell.
és az Atkinson meg a Cole&Cole szerint is azoknak az anyáknak a gyerekei lettek biztonságosan kötődők, akik nem hagyták őket sÍrni.

Hari,
helloKépnyugi,mikor már itt tartasz, akkor már közel a szülés,még jönni fog az a fázis,hogy "beletörődtem, hogy örökre egyben maradok.." és akkor már tuti szülszKép
onnan tudom hogy belenőtt Lilla a kenguruba, hogy látom.látom,hogy már nem veszik el benne,hanem stabilan kitölti-beöltöztetve-a helyet.a kocsim itt van, de teljesen más, mint azok amiket eddig vezettem, és még nem merek vele elindulni Lillával, előbb kicsit kell majd gyakorolnom,ahhoz meg ide kell jönnie anyumnak, másra ugyanis nem merem rábÍzni Lillát.Párnak van A6os audija, nem égeti magát az én kis tragacsommal,csak amikor esik, hogy az ő kocsija ne legyen dzsúzos...
Jóhogy kÍváncsi vagyok a ruhákra!tedd csak szépen teli velük a mai oldalt!
zsofy

ja,amikor Írtam,akkor még nem jött senki.

de most itt vagyok!!!Kép
gyertek vissza!!!
zsofy

Sziasztok!

Minden újdonsült anyukának és babájának gratulálok! Jó egészséget mindenkinek!

Bocs, nem igazán van időm visszaolvasgatni, mindig mire leülök, belépek és kb az első 3 hozzászólást elolvasom, felébred és sírni kezd Petike,így akkor abbahagyom, majd már nem tudok visszajönni! Ne haragudjatok. Most éppen alszik a kicsi, így gondoltam jelentkezek, mert azért gondolok ám Rátok!
Akik még a szülés előtt vannak: kitartás!!!!!!!!!

Mi egyébként jól vagyunk, tegnap volt az első igazi babakocsis sétánk, nagyon jó baba volt, végigaludta az egészet, majd ma megint megyünk, meglátjuk mi lesz!

Éjjel pedig csak kétszer kelt fel enni!!! Majd reggel 8-ig aludt, igaz mindezt köztünk a nagyágyon!

Tényleg, Nektek bejött a Pampers pelenka, nekünk nagyon nem, állandóan átázik a pisi, pedig minden kajcsi előtt pelenkázok, tegnap pl. 2 órát sem bírt ki!!!! A Libero meg bírta az egész éjszakát! (éjjel ha nem muszáj nem cserélünk pelust)

Tényleg, egy 18 napos babának mennyit kell ennie? Én amikor sír megszoptatom, ez van, hogy 4, van, hogy 1,5 óra! Nem mindig tudom mérni, de tegnap már 70-80-akat evett, majd elalszik a cicin, és hiába ébresztem fel, már nem kell neki tovább. Ma reggel mértem, de most csak 50-et evett! Már arra is gondoltam, hogy a mérleg nem jó. A védőnőtől kaptuk kölcsönbe, az az igazi régi, marha nehéz darab!

Bocs ha hosszú voltam!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Zsofy, jól megríkattál!!! Most járt itt a postás és élete legfontosabb csomagját szállította ki!Kép Pont ez kellett az én lelkemnek most!! Nagyon-nagyon szépen köszönjük, most már tényleg mennem kell szülni, hogy a borítékot is kibonthassam!Kép Meg hogy legyen kire ráadni a tündérkét. Juj, nagyon nagy örömöt okoztál!!!!!! Köszönöm szépen, az ilyen pillanatok miatt érdemes élni, tényleg nagyon jól esikKép Kívánom, hogy neked is sok ilyen meglepiben legyen részed, akár részemről, akár onnan ahonnan nem is számítasz rá!

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Visszaolvasgattam az elmúlt két napi termést.
Lányok a hét hetes körüli babócák mennyit alszanak napközben? Olivér mostanában nem nagyon akar aludni, van hogy két szopi között sem alszik nappal. Amióta hat hetes lett nagyfiúnak érzi magát és úgy gondolja, hogy nincs szüksége alvásra Kép Tök nyugis és elvan akár egyedül is az ágyban, csak éppen nem alszik. Nézgelődik, ficánkol.

Az ágyról jut eszembe... Olikám sem hajlandó a kiságyban aludni. Az első 3 hétben olyan jól elvolt a kiságyában, aztán jött az hogy csak rajtam aludt el és mivel fáradt voltam sokáig ringatgatni esténként így befeküdtem vele az ágyunkba. Na hát elég szépen beszokott közénk. Most már nem tudom úgy letenni a kiságyba, hogy ki ne pattanjon a szeme.
Ez a visszaszoktatás dolog pedig számomra nagyon gáz, mivel nem bírom ha sír. A védőnő szerint 3 napot kell kibírnia az embernek, de azt következetesen. Hát én 20 percet sem bírok, nemhogy 3 napot, mikor üvölt szegénykém...

Zsofy! Ne aggódj, a vásárlási mánia nem csak rád jellemző... Valamelyik nap kinéztem magamnak egy tök szupi enzo melegítőt kikönyörögtem uram s parancsolómtól a rávalót aztán másnap elindultunk Olival megvenni. Mondanom sem kell útba esett egy bababolt és odalett a melcsi ára.

Egyébként ez nekem annyira fura, hogy amióta megszületett a manó lesz@rom, hogy hogy nézek ki, vagy mi van rajtam, csak az a lényeg, hogy ő szépen legyen felöltözve és pikk pakk legyen körülötte minden.

Ildi

Kép
vrucsincá

Hello lányok! Kép Kép Kép

Én is itt vagyok, csak ma eddig tököltem, meg ügyet intéztem. Voltam a körzetinél a táppénz papírokért, de már továbbra nem írattam ki magam. Ez a három hét is tiszta haszon volt, hogy nem a TGYÁS-ból ment.
Éjjel semmi jele nem volt a szülésnek, pedig este már azt gondoltam, hogy itt valami lesz.

Hari,
Semmi előjel nincs nálad?

Zsofy
Ha te úgy tartod jónak, hogy nem hagyod Lillát sírni, akkor ne is törödj azzal, hogy mások mit mondanak arról, hogy elkényezteted. Szerintem igazad van! Más meg foglalkozzon a saját dolgával.

Viki,
Dehogy haragszunk, hogy nem jöttél! Sőt, örülünk ha van egy kis időd és írsz!!!

Benianyu
39+3

benianyu

Azért felteszem a turis rucikat is, bár nem lettek túl jók a fényképek.
És hát meg sem közelítik a tündérkés rugit ZsofyKép Fú, mire én ezt megemésztem! Nem vagyok én az ilyen dolgokhoz hozzászokva, csak anyukám tud meglepni néha. Végül is ezeket a rucikat is ő vette.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
hari

Benianyu,szia Kép

Már azthittem szülsz......Kép...és azért nem írsz!!!
annamami

Benianyu, nálam számtalan jele van, hogy mindjárt szülökKép Csak az a baj, hogy ezek csak nekem jelek, de hiába, ettől még a baba nem jön. Viccet félretéve, a hasmenésem továbbra is fennáll, már éjszaka is le kellett jönnöm. Nem tudom, hogy leszállt-e a baba, de az biztos, hogy sokat járok pisilni, mindig úgy érzem, hogy épp hogy kibírom a mosdóig aztán jön 2 cseppKép Viszont a gyomrom még ég éjszaka, ha a jobb oldalamra fekszem. Aztán nagyon sűrűn keményedek, de nem fáj, és olyan mintha Lilibaba rugdosná a kijáratot, na az kicsit fáj. Meg ahogy te is írtad, a lovaglóizmom (azt hiszem) fáj nekem is.
És talán most már ott tartok, amit Zsofy írt, hogy beletörődtem, hogy így maradok, legalább is szombatig. Az ugye 8-a. De azért valószínűleg ha szombaton sem történik semmi, akkor megint csalódott leszek.

Na mindegy, végül is hiába minden, úgyis akkor jön a baba, ha akar. Tegnap már ott voltam, hogy legyen csaszi, nekem ugye anno felajánlotta a doki. De mikor mondta, hogy azt is csak jövő héten ejtené meg, akkor visszavontamKép Addig csak előjön magától is, meg igazából csak a kétségbesett türelmetlenség beszélt belőlem tegnap. Ezen a pár napon, (héten) már nem múlik semmi.

Ja, és nem tudom az jelent-e valamit, de csöpögnek a cicijeim. Ilyen már volt ezelőtt is, de nem ennyire, és nem ilyen hosszan. Most már tegnap este óta.

Zsofy, a vásárlások miatt meg tényleg ne legyen lelkiismeret furdalásod szerintem se. Ha jól esik és megteheted, akkor hajrá!! Én sem tudok úgy elmenni hogy ne valami babaholmival jöjjek haza, pedig még Lili itt sincsKép Csak az én párom már elég nehezen tűri. Pedig neki is hozok mindig valamit, hogy ne érezze magát hanyagolva. Már csak magamnak nem veszek semmit, de nem is hiányzik, a babáé olyan mintha az enyém lenneKép

Hari 39+3

Kép
Kép
hari

Viki,
nincs olyan,hogy xy-t "kell" ennie a babynek, nem a mérleg rossz, van mikor az én két hónapos (lesz holnap)lányom is csak 50et eszik,van mikor meg 160at.lehet, ha csak szomjas, akkor kevesebbet eszik/iszik.
ne aggódj!

a Pampers nekünk nagyon bejött, nekünk akkor szokott baleset lenni, ha rosszul csukom rá, vagy ha kinőtte,vagy ha túl nagy még rá.
ha a méret jó, akkor szerintem a legjobb, főleg, a pampers1-es, at még a kakit is beszÍvta.
a huggies is elég jó szerintem,a liberoból mi csak a newborn 1-est használtuk,az jó volt.
Viki,nem adsz rá nagy méretet?nekem a nagyból pisilt ki Lilla.

Mea,
nem szerencsétlenkedek itt tovább, elküldöm anyuékkal-ha kocsival el tudnak érte/hozzánk a többiek vasárnap jönni- az összes pelust és majd ami nem kell,azt add oda a Laóéknak, hogy speizolják al a következő babynek!mert ha jól tudom,ők terveznek egyből 2006-ra is ugye?
én viszont lehet, többet nem szülökKép...de ha mégis, az max.10év múlva lesz,mikor 32-33leszek.
belegondolok, basszus,én még Bendit se láttam. ezer éve nem mehettem hazaKép
hát én is várom már,hogy jöhessünk.remélem Lilla jól viseli majd az utat, akkor már 3hós lesz.
zsofy

hát sziasztok,picit elhúzódott a hazajövetel,mert bizony besárgultunk,szegénykémet infúzióra kötöttékKépKép és kékfény-terápián vett részt,nagyon kis lusti volt és nem evett-ivott eleget,de már jól van és megzabálomKép.
a SZÜLÉS,marha vicces volt,felkelvén 28.reggelén még azt terveztem,hogy végre egy nap,amikor semmi dolgom és rendesen összepakolhatok a kórházi napokra(okt.3-ra voltam kiírva),de a vécén észrevettem,hogy enyhe kis barnás vér távozott belőlem egy minimális mensi görccsel,felhívtam kórházat,ahol azt mondták,bár nem voltak se fájásaim,se semmi más,menjek be,mutassam meg magam.szép komótosan elkészültem,bepattantam a kocsiba és elvezettem a kórházba,ott volt NST semmi fájással,majd megnézett a dokim és mondta ,hogy akkor maradunk,mert szülünk!magzat vizet elfolyatták,és elkezdtem telefonálni mindenkinek még mindig két lábon,fájások nélkül...aztán jöttek a fájások(kb.10-11 lehetett)és mondták,hogy nyugi csak estére leszünk meg,és még csak a félórás fájások jönnek....volt is egy ,de a többi már kétpercenként jött,erősek és jó hosszúak voltak,mondtam is EDÁT GYORSAN!!!megkeptem,de senki se figyelt,hogy lelógatom az egyik lábamat,így odafolyt az összes,nem is éreztem a baloldalon semmit,na de a jobbon!!!auuuu!!!!!aztán sity-suty jöttek a tolófájások,párom ottmaradt(imádom érte,egy hős volt és a keze nélkül lehet nem sikerült volnaKép),egy kis vágásKépés már a kezemben is volt az új szerelmemKépKépKép!szerintem nagyon jó dolog szülni,mindent megér,még az összevarrást isKép,nagy élmény!
rossz volt,hogy besárgult indulás elött a pici és maradni kellett,és elvitték éjszakára mellőlem,de lényeg,hogy már itt vagyunk és minden HAPPPPPPPYYYYYYY!!!!!!!!
cicizés megy,rögtön ráharapott a kicsike,ja és KÖSZÖNET A PÉTERFYS GYERMEKÁPOLÓKNAK(főleg a kedvencemet),mert nagyon sokat segítettek!
az első éjszaka itthon picit zajos volt,de ez normális a környezetvéltozás miatt,most békésen szuszizik az ágyban,mindjárt megyek szopiztatni.
amúgy a kisnyúl az az igazi talpraesett típus(a Suttogót,aki olvasta),semmi nagy gondja,jól ébred,jól elvan,de ha baja van,azt nem rest kimutatni,és a kezeivel össze-vissza karatézikKép!
teljes a boldogság,majd teszek fel sok-sok képet,most csak párat és majd jelentkezem megint,puszi mindenkinek és drukk a többieknek a sorban,kitartás,ez nagyon-nagy élmény!!!
Nyúlné és a 6napos Márton
KépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami,
Még egyben vagyok, most indulok a vizsgálatokra. Majd jövök délután.

Hari,
Aranyosak a ruhák. Kép

benianyu

Nyúlné KépKépKép

KISNYULAD EGYSZERÛEN GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛSÉGES!!!!Kép
MEG KELL ZABÁLNI!!!!KépKépKép
NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK!!!!!KépKépKép
annamami

Nyúlné én is gratulálok, és jó, hogy élménynek írod le a szülést. Bár most épp nem félek, de azért megnyugtatóKép Nagyon szép Kisnyulatok vanKép

Benianyu, remélem jó hírekkel térsz vissza, vagy nem térsz vissza? Nem is tudom mi lenne a jobb. Azért ha ott tartanak, akkor üzenj!! Sok sikert!

Kép
Kép
hari

Nyulne!!!
Tok jo olvasni, hogy ilyen euforikus allapotban vagy!!!
Tok szuper, es nagyon szepek vagytok
Minden jot Nektek!!

Ppanna
38+4

Kép

Kép
ppanna

Zsófi!

A Pampers 1-est használjuk még és kb 4 kg-os a baba szóval az 2-5 kg-ig van, szerintem nem a méret a baj.

Nyúlné!
Gratulálok, gyönyörű kisbabád van! Örülök, hogy Neked is "élmény" volt a szülés!

Benianyu!
Sok sikert!

Hari!
Amikor itt az idő, hidd el, egyáltalán nem fogsz félni! Alig várod majd, hogy kibújjon és láthasd a babádat, nem fogsz azzal foglalkozni, hogy Veled mi történik!!! (legalábbis én így voltam, semmi nem érdekelt, csak a baba)

Mindenkinek kitartás!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám!OKépKép
Mindent látok, mindent hallokKépKépKép

Benianyu, Hari!
Véghajrások!Mindent bele!

Nyúlné!
Óriási gratulaKépKépKép
A képeket nem látom sajna, mert idesüt a nap a notebookraKép, és épp szoptatok, nem tudok mocorogni....

Lányok, felfedeztem hogy én itt a notebook előtt tudok a legkényemesebben szoptatni...
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem az ágyban fekve, ülve egyáltalán nem kényelmes....
Talán egy jó kis fogtel kellene nekem, akkor lehet hogy jobb lenne...
Mert nekem pl k...ra fáj a hátam a derekam...már gondoltam hogy kellene valamit tornázni, mert igy tök beáll a hátam...
El se tudom képzelni hogy mit érezhet az, aki egész nap hurcibálja a 3-6 kilós porontyát kendőben(Zsófy) kézben vagy akárhogy....
Rémes!

Zsófy!Neked nem fáj a hátad???

Hari!
Jajj, jajj, szegény kedvenc cicuska!KépKépKépKép
Küldjek neki gyógyitó egeret?????KépKépKép
Remélem hamar meggyógyul a karmantyújaKépKép

Ha nem vagyok indiszkrét, tennél fel Zsófy-féle angyalkásról is képet???
Nagyon jó cuccokat vásárolt anyukádKépKép
Én is gondolkodom hogy őszi téli dolgokért be kellene nézni, vagy ki a kinai piacra, és már akkor egyúttal a +10 kilós testemre is vennék legalább egy db nadrágot, ami feljön rám...
Én nem tudom ki hogy fogy, de én sehogy...
Lehet hogy ez is azért van, mert nincs annyi tejcsi, nem úgy megy a szoptatás, mint kellene...KépKépKép
Na mindegy, majd lemegy..

Ki is irta, hogy baromira nem foglalkoztatja a saját külseje...talán Vrucsinicá....
Hát csatlakozom....
Pedig egy fodrász nem ártana, márcsak hogy a férjem ne égjen a megjelenésemmel....

Na majd jövök még.....

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Sajnos visszaolvasni nemigen tudok, sürget az idő, rengeteg dolgom van és sajna hamar elfáradok, + vigyáznom is kéne, nehogy a Pocaklakóm úgy döntsön, inkább kijön. Még ezen a héten legalább ne!!! (8-án semmiképp, nem lesz dokim), de legjobb lenne ha 15-e előtt nem akarna. Rengeteg mosnivalóm van, a szoba sincs még teljesen kész, most lesznek az ebédbefizetések a suliban, oviban, szeretem tudni, hogy rendben be van minden fizetve. Végre megvettem már minden hiányzó dolgot a kh-ba, már csak be kell pakolnom. Aztán majd még kisruhákat kell vasalnom és kiválasztani amiben majd hazajövünk. Talán lesz még időm a kimosott és megszáradt "nagy gyerkőc ruhák" összehajtogatására, eltevésére is, hogy a kedves párom is megtalálja, ha én már bent leszek. Nem is időzök most sokat, bár ugy visszaolvasnék!!!!

Szült valaki az eltelt pár nap alatt? Talán Penna?
Mindegy, minden új maminak sok-sok boldogságot kivánok !!!!!!!!!!!!!!!- és sok tejecskét is!!!!!!!!!!!

Jó tippet kaptam Tőletek, igy már mobilról is fel tudok tenni képet (nem raktam még? - tiszta szenilis vagyok mostanság), meg is próbálom. Igaz, egyenlőre csak a Pocaklakomról és az sem friss, a 29/30. héten készült, de remélem nem baj. Aztán majd ha meglesz a kisfiam, küldök frisset.

Puszi mindenkinek, ha lesz még egy kis időm a következő napokban, azért kis időre benézek.

Még egy kérdés: kinek az email cimére küldhetek majd képet, hogy amig bent vagyok a kh-ban, addig is láthassátok majd az én kis vasgyúró fiamat?

Judit
38+3Kép
judy68

Na, talán most sikerül feltenni egy képet! Eddig mindig azt írta ki, hogy nagyon nagy, de talán most! Így aludtunk tegnap! Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nyúlné!!!KépKépKépKépKépKép

Gratuláloka babához!!!!Nagyon édesKépKépKépKép

Zsófy!Kép

Köszi előre is a pelusokat.Kép

Ma kipróbálom a pampers legkisebbét is, kiváncsi vagyok.

Én sem tervezem a kistesót egy ideig az tutiKép

Laoék azt hiszem nyárra tervezik a gyártástKépKépKép

Én azt hiszem nagyobb korkülönbséget szeretnék.
Mert ez az egy is kifog rajtunk még egyelőreKépKépKép

Hihetetlenül erős és akaratos már mostKép

Olyan szép idő van, most is kint alszik a teraszon a kis kincsünkKép

És tegnap este volt megint szokásos nagysírás este 9-11-igKép Kemény nagyon, és párom vállalja be ilyenkor a ringatástKépKépKép
Olyan segítőkész ebben, anynira jólesik esténként mikor már hulla vagyok!!!Kép

De mostnában nincs délelőtti hiszti szerencséreKép

Lekopogom!!!!KépKépKép

Meg mindig fürcsi után van a nagyműsor, úgy hogy előrébb hozzuk a fürcsit úgy 6-7-re hogy előbb legyen a sírásKépKépKép

Többiek!Kép

Nálatok nincs ez a tényleg komoly sírás semmikor???
Amikor semmi nem nyugtatja meg szinte??????

Mea
mea

Ma ismét voltunk sétálni, már 50 percet voltunk kint és olyan szépen végigaludta az egészet, sőt azóta is alszik még, ma nagyon jó baba.Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Tegnap akartam írni, de nálunk nem volt net.
Bezzeg a másik topikba tudtam írni, utána már nemKép
Ma délelőtt a babanet nem jött beKép
Mostanában alig érek rá, amikor meg jönnék mindig beüt valami.

Nyúlné!
Gyönyörűek vagytokKép
Imádom az ilyen megható képeketKép

Hari!
Édesek a rucikKép
Kis vagány cuccok!

Viki27!
Mi is így szoktunk aludniKép

Mi imádunk sétálni.
Amint kitesszük a lábbunkat a kapun, Erhard beájul és akár 3 órát is képes aludni.
De itthon nem akarKép
Már egy jó pár napja nyügi.
Tegnap még csak-csak elvolt, de egyre kevesebbet alszik nappal.
Persze az apja jól elkényeztetteKép
Most sikerült elaltatnia. Már órák óta fent volt.
Állandóan a cicimen lógna. Lehet, hogy kevés a tejem, vagy tényleg egyre kevesebb a tápértékeKép
Pedig próbálok normálisan enni és most már fejek is. Igaz csak 2X egy nap, de egyszerűen nem lehet csinálni semmit ha fent van. Egyébként egyedül vagyok napközben itthon. Anyukám csak 17h-után jön haza, a bátyám is (mondjuk velük nem sokat kezdenék). A férjem ha dolgozik, akkor nincs is segítségem. Ráadásul 39C°-os láza van (férjemnek) és így képes dolgozni. Ja! És csütörtökön műtötték a páromat az oldalán lévő csomókat vették ki. Még mindig bent vannak a varratok. Elég csúnya (nekem nem undorító), vagyis nem egy egyszerű kis vágás, de ennek ellenére megcsinált itthon mindent. Persze egy kicsit fel is szakadt neki a seb. Szerintetek akkor most mit tegyek?
Kénytelen voltam tegnap végigsúrolni a lakást, kimosni, kiteregetni, kivasalni.
Mondjuk a párom már reggel 7:30-kor indult melóba és 18h-ig dolgozott. Így csak 19h-re ért haza tök lázasan. Annyira szarul volt, hogy hiába imádja fürdetni a Babókát, mégsem volt ereje. Nem baj, mert én is szeretemKép

Na a panaszról ennyit!

Egyébként IMÁDJUKKép Kép Kép

Minden szép és jó! BOLDOGOK VagunkKép
Csak vannak nehézségek, mint másnál is.

Mea!
Erhard is kikövetel magának mindent.
Erősebb személyiség már most, mint énKép

Na már ki si nyitotta a szemétKép
kb. 10percet aludt.
Talán visszaalszik.
Szalad a konyhaKép Nincs kimosva és főzve sincs.
Mondjuk engem nem érdekel.
Csak majd lesz balhé. Persze nem a férjem fog reklamálni.
Kezdődik a nyügi.

Lányok!
Hány C°-nál kell kúpot beadni a babának?
Kezd meleg lenniKép
Félek, hogy elkapja a náthát.

Na majd még visszanézek!
Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

ELÕSZÖR IS MINDENKINEK HATALMAS GRATULA A BABÁKHOZ !!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Benianyu, Hari!
Én is itt vagyok, csak ritkán tudok jönni. Még mindig egyben szintén. Méhszáj teljesen zárt, CTG-n viszont jó kis fájások mutatkoznak ugyan, de egyéb jel semmi. Jövő hét hétfőig várunk (okt. 10-re vagyok hivatalosan kiírva), és akkor meglátjuk mi változott vagy hogyan. Kép

Az éjszakák iszonyaosa, 3-4 pisilés, fáj a szeméremcsontom és környéke meg a derekam. Erős jóslóim vannak, de ennyi. Kép
Ja, annyi még, hogy 1 hét alatt 3cm-t nőtt a pocakméretem, és óriás bébinek mutatkozik a kislányunk.. Kép

Dóri
39+1
Vendég

Benianyu, Hari!

Kiváncsi vagyok ki lesz az első közülünk.. Kép Kép MIndenesetre izgi ez így a végén, de nem tudom miért nekem olyan érzésem van, hogy túlhordom a kiírt időpontnál. Kép

Dóri
39+1
Vendég

Sziasztok!

Ma így kezdődött a fentlétKép

"Fütyürészve":
Kép
Elálmosodva:

Kép

Persze nem aludt elKép
De most szundizikKép
Puszi!
Bocsi, hogy foglalom a helyet.
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Megjöttem a vizsgálatokról. Minden rendben, NST is oké, minimális méhösszehúzódásokkal. UH-n, II-III-as a lepény, a magzatvíz még elég, kb. 3 kg a Pocaklakó. Megvizsgált a szülésznő, még egy újnyira sem vagyok nyitva, de a feje már elég lent van. Úgy néz ki, hogy megvárjuk a pénteket, mire visszajön a doki a nyaralásból, sőt....

Nyúlné,
Kisnyúl nagyon nagyon édes, szépek vagytok!!! Tényleg könnyű szülésed volt. Sok boldogságot nektek, még egyszer!

Viki,
Ti is szépek vagytok! Peti nagyon édes!

Dóri,
Jó, hogy bekukkantottál! Kitartás!

Hari,
Kitartás neked is!

Benianyu
39+4

benianyu

Most probaltam ki az Avent mikros sterilizalot, ahogy ra van irva 200 ml vizzel, meg 5 percig 800 Watton, szoval elvileg mindent az utasitas szerint. Viszont mikor kinyitottam (kihules utan, kb 4 perc) tiszta paras volt benne minden. ???
Arra szamitottam hogy szaraz lesz minden, gondolom akkor steril. Valaki mondjon errre okosat.
Koszi

Nagyon edesek a babak!!

Kép

Kép
ppanna

csajok,
tudom, reggel én verbuváltam itt aztán nagy bekuss volt a részemről...ne nézzetek buggyantnak,csak Lilla elkezdte a napi sÍrás-rÍvást és kivittem a kendőben,aztán hazajöttünk és szegénykémnek begörcsölt a poci, most itt horkol(komolyan,tök hangosan mert szörcsög a nózi)a hasamon.

Megann,
jaja, a kendőben még jó cipelni,de kézben iszonyú hátfájást csinálKép
meg ülve-szopizásnál is,én fekve tudok.

HARI,
te meg engem rÍkattál meg azzal, hogy ennyire megörültél a meglepinknek!!!nagyon örülök,hogy tetszik mert annyira reméltem,hogy örülni fogsz és én meg tök boldog vagyok,hogy tetszik!
a rucik nagyon édesek, főleg az a füles-kapucnisKép az tök királyKép

Vrucsincá,
detto,detto...
én is most döntöttem el,hogy hétvégén,ha anyu vigyáz Lillára, veszek mostmás valami normális ruhát-gatyát,pólót-maganak,mert én már tök igénytelenül nézek ki, én is csak a babyre költöttem eddig mindent amit kaptamKép
én is tojok rá, hogy nézek ki, de már tényleg nem akarom a páromat égetniKép mert csak 1 gatyám van,utcai ami rámjön,és a régi pólóim közül 0...

Mea,
jót röhögtem,hogy Laóék kezdik a gyártástKépKépKép
nem lesz semmi, én nem bÍrnék két babyvel!az tuti.
sÍrás:
Lillának van egy pár,szegénynekKép ha begörcsöl a poci, meg általában a fürcsinél, egy délelőtt és egy este,elalvásigKép
nagyon durva..

nemtom ti orrszÍvóztok-e, de ez a porszÍvós tökre jó!!!Lilla nem is sÍr tőle, de a kézitől üvöltött.
zsofy

tessék...annyira sikerült eloszlatni a bűntudatomat,hogy ez lett az eredménye...
Kép
Képmeg néhány ruha,előke,zokni meg body...amik a mosógépben vannak.
de mostmár több tatyót nem kell vennem vagy 5 évigKép
ja, és tök happy lettem a vásárlástólKépKép
zsofy

megint eltűntetek???

Kép
én még mindÍg elsÍrom magam,hogy mennyire szeretem a lányom és milyen boldogá tesz!
most itt gügyög és olyan édes hangocskája van!!!
zsofy

Nyúlné!!!

sármos pasi a kisnyuszkó!!!

Gratula a babásoknak és drukkdrukkkk a babázni ké"szülőknek"!!!vagy hogy mondjamKép

a babás képek édesek!!!
zsofy

Szia Zsofy, en tt vagyok
Aranyos nagyon a pici, es jok a kis cuucok neki nagyon Kép
Mi most epp egy katicas lampat keszulunk venni Kép
Te nem tudsz a feljebbi sterilizalos kerdesre valit mondani nekem? Te nem ezt hasznalod?
Ppanna
38+4

Kép

Kép
ppanna

Zsófy!Kép

Nagyon cuki LillácskaKépKépKép
Jó a tatyi is, azt hiszem iylet láttu nk a Brendonban és Bali mondta h ilyet vesz majd a lányuknakKépKépKép
De akkor majd mást veszünkKép

Ez pici ugye, vagy nem kis háti tatyi Lillának???

És van ebből is olyan mint neked nagyban, olyan zsiráf vagy milyen mintázatú ugye????

Jó vétel voltKép

Mea
mea

Zsófy, írigyellek nagyonKép Én is imádok vásárolni, és nekem is rengeteg babacuccom vanKép Csak nyáron volt az esküvőnk és ez annyira leültett minket hogy még nem bírtunk talpra állniKép Pedig olyan vásárláshiányom vanKép És még nem vettem semmit a kisbabámnak, ez pedig példanélküliKép Tegnap jól el is bőgtem a páromnak, hogy a picinek még nincs semmije ami csak az övéKép

Sűrűn belesek ám hozzátok, várom hogy szüljön valakiKép Olyan jó nézni ezeket a pöttömöketKép

Zsu

17+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

sziasztok,
Baby20, légyszi segíts abban, hogy amit írtál homeos szert azt hogyan kell beadni és mennyit egy 5 hetes babának?
Nálunk is az a helyzet, hogy megfeszíti magát és ugy görcsöl, illetve sokat eszik és pukizik,
Ha tudsz légyszi irj sms-t mert nem tudok minden nap olvasni. telsz 30/6194142
Köszike: Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Ppanna!Kép

Nekem is iylen AVENT mikrós van és szerintem nem gond a gőz.Állítólag ha csukva hagyod akkor marad steril teljesen.
Én egy tiszta konyharuhára teszem ki a dolgokat és rá egytiszta textil pelust vagy konyharuhát.
Én így szárítom ki.Kép

Remélem tudtam segíteniKép

Mea
mea

Zsófy!

Húúúúú de jólsikerült képKépKépKép
Nagyon cukiKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Na az én picim üvölt mint a fábaszorult féregKép
Érzi hogy közeleg a füriKépKép
Nem tudom felfogni hogy miért utálja ennyire...KépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Ne haragudjatok ha ez túlságosan negativ lesz (aki ilyet nem akar olvasni, az most hagyja abba).

Én szerintem meg fogok buggyanni itt az igény szerinti szopi mellett... alig állok a lábamon, a baba nyűgös (gondolom az én hangulatomat is érzi). Szenvedek attól, hogy nem tudom őt letenni, mert azonnal felpattan a szeme, idegesit, hogy a páromnak van élete a szopin kivül, bosszant hogy mindenki a legrosszabb pillanatban jön/telefonál, de az is bosszant ha éppen ülök és szoptatok és bámulom a falat, hogy nincs itt senki akihez szólni lehetne.

Miért nem élvezem én úgy a babázást mint itt sokan mások? Hova tűnt a humorérzékem? Mikor lesz vége ennek a periódusnak, hogy még pisilni is gyorsan kell menni, mert közben elkezd sirni a baba? Úgy belehergeli magát, hogy az valami eszméletlen. Vagy ezt egy idő után megszokja az ember?

Ha jó napja van, 2,5-3 óránként szopik, ha jó estével párosul, azt jelenti, tudtam aludni 5-6 órát, nem egyfolytában, de legalább valamennyit. Ha rossz napja van, mint ma, akkor szinte óránként kér enni, és nem tűri, hogy kézből kikerüljön.

Ti hogy birjátok ezt idegekkel? Lehet hogy nem kellett volna babát vállalnom? Mikor lesz ennek vége? Mikor fogom élvezni, hogy babám van? Mikor fogom tudni kialudni magam?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mea!! Kép

Koszi szepen, akkor ezek szerint nem en voltam a bena, hanem igy normalis Kép
ppanna
38+4

Kép

Kép
ppanna

Mea!! Kép

Koszi szepen, akkor ezek szerint nem en voltam a bena, hanem igy normalis Kép
ppanna
38+4

Kép

Kép
ppanna

Baby20!

Engem is érdekelne pontosan az a homeo-s bogyó, amit a babának lehet adni, ami után Csikken is érdeklődik. Az én babám is hasfájós, görcsöl neki egyfolytában. Kaki nem megy, viszont egész nap rotyog a gatyája a sok pukitól.

Köszi: kuha

Kép
kuha

Sziasztok,
megint belepofázok a dolgotokba, ha szabad, habár soha nem reagáltok arra, amit írok Kép sőt azt sem véleményeztétek, mikor picurkánkról képeket raktam fel Kép
Nos, a fürcsi!! Látom, hogy sokan szenvedtek, a mi Babónk imádja. A hasikája a vízben van lányok??
Jobb, ha apa fürdeti, az ő keze biztosabb, nagy Kép és locsizni kell vele!! Ne sima fürdés legyen, hanem egy kis játékot is vigyetek bele, beszéljetek hozzá! Próbáltatok a kád aljába egy pelust tenni (textil) nem szeretik a babák a bizonytalan helyzetet, ha csúszkálnak a kád alján megijednek.
Na ennyi voltam mára Kép abbafejeztem!

Hatalmas Gratula Nyuszikához!!
És nagyon szorítok akinek még hátra van a nagy esemény Kép Mikor látom itt a babókat a kórházi ágyon, mindig újraélem a sajátomat, baromi jó érzés Kép
puszi
szmercsa
szmercsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?