Most éppen itthon vagyok betegállományban, elkaptam valami virusos torokgyulladást.
Múlt héten voltam a Kaaliba a dokimnál és felirta az oktoberi inszemhez a gyógyszereket. Most Closty helyett Serophene-t kaptam. A napokban kell megjönnie aztán kezdődik a stimu. Ha jól olvasom többünknek is lesz most inszem októberben. HÜÜÜ de izgi
Saci,
Képzeld kérdeztem a dokit a PCT vizsgálatról, hogy mi a véleménye, ajánlja -e nekem. Az mondta, hogy a Kaali intézetben nem csinálnak ilyen vizsgálatot, mert már bebizonyitott, hogy felesleges, mert hamis eredményt ad. Állitólag az életképes katonák felmennek egy fél órán belül a méhbe,amik pedig a hüvelyben maradnak vagy lassúak és életképtelenek azért maradnak ott. 6 óra múlva ezek a lusta katonák elpusztulnak, ezért nem érdemes és általuk nem is elfogadott a PCT vizsgálat.
Szóval Saci nem elveszett a dolog, simán lehetsz terhes természetes uton is. Remélem felviditottalak.
Wish,
Az Aspyrin gyógyszerről is kérdeztem. Azt mondta, hogy régen kisérleteztek vele az Intézetbe, hogy vastagitja -e a nyh-t. De nem jött be, nem vezettett eredményre a kisérlet. Szóval nem bizonyitott a nyh vastagitó képessége
A Kaaliba K. ügynökhöz, vagy ahogy mások hivják a Mágushoz járok. Fruzsi