A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hello

Na, jól lefárasztottam magunkat Kép Aztán meg ahogy hazaértünk, letettem LH-t, beugrottam a zuhany alá, és erre csöng a kaputelefon....hát, nem a védőnő akart bejönni? Mondtam, hogy most nem alkalmas, zuhanyozom éppen. Mondja, akkor visszajön 10 perc múlva. És visszajött. Nem mondott semmi érdekeset, igazából elmeséltem neki a gasztro-s sztorit, meg, hogy dokit akarok váltani az 5 hós oltás után, mondta, oké. És elment.

Votiiiiiiiiiiiiv: lyukas az agyam, mint a szita, ha leszel, megkereslek msn-en.

Oxi: jövő héten nem felejtem el vinni a b.kocsit, vagy a kendőt. és akkor indulhat a turkamóka.

Csóka, Ada
ada007

Hello

Na, jól lefárasztottam magunkat Kép Aztán meg ahogy hazaértünk, letettem LH-t, beugrottam a zuhany alá, és erre csöng a kaputelefon....hát, nem a védőnő akart bejönni? Mondtam, hogy most nem alkalmas, zuhanyozom éppen. Mondja, akkor visszajön 10 perc múlva. És visszajött. Nem mondott semmi érdekeset, igazából elmeséltem neki a gasztro-s sztorit, meg, hogy dokit akarok váltani az 5 hós oltás után, mondta, oké. És elment.

Votiiiiiiiiiiiiv: lyukas az agyam, mint a szita, ha leszel, megkereslek msn-en.

Oxi: jövő héten nem felejtem el vinni a b.kocsit, vagy a kendőt. és akkor indulhat a turkamóka.

Csóka, Ada
ada007

Köszönöm a válaszokat! Akkor azthiszem én is hajat festek! Tökre kezdek őszülni, már mindenki megjegyzi! KépA főzeléket meg akkor nyomni fogjuk estére is!Kép

Ancsi!

És nem tudod, hogy hol van az az üzlet, ahol ilyen édi minibabákat lehet kapni? Épp azon filóztam, hogy de jó volna egy ilyen magamnak!Kép

Pocak!

Én meg kíváncsi lennék erre az olcsóbb víztisztítóra! Van róla valami prosid? Vagy e-mail cím vagy ilyesmi?

Betegeknek jobbulást!

Szerdai tali nekünk jó!

Egyébként én sem vagyok túl jól! Jönnek vissza a régi nyavalyáim az sok idegeskedés miatt! KépRájöttem, hogy megint többet kell kimozdulnom, mert ismét nagyon begubóztam és kezdek bedilizni is!

ILdi
ildi76

Ildi! tesómtól meg fogom kérdezni, hamarosan lesz rá válasz is. őt tudja, ő anne geddes fan.

Moose, sajnos nem hívott be soronkívül.

Vera! nem értettem én se, igazán fogadhatott volna soronkívül, basszus odamentem a megbeszélt irődre, és közölték, hogy még 5-en vannak előttem! menjek el sétálni az üzletközpontban. aha! este 8 után már mit csináljak? mindegy, 8-kor visszamentem és azt mondták még 3-an vannak előttem, plusz egy benn a dokinál. ezzel szemben még 4-et hívott be előttem. utána meg azt mondta, hogy örül, hogy nála maradtam, annak ellenére, hogy nem tudott a szülésemre bejönni. az a szerenséje, hogy marha jó fej, és nagyon jó doki, úgyhogy megkedveltem, de ennyit még egy sztk-ban sem szívesen várok. azért a 6 hetes kontrollra igazán behívhatott volna időben, pedig már mikor az előző nőt hívta be, szólt, hogy mindjárt én jövök, tehát tudta, hogy ott vagyok. este 10 után értem haza! akkor kell visszamennem, ha meglesz az első mensi. remélem minél később, mert addig lesz tejem. de esküszöm ha megint csak ilyen éjjelre van ip, én újat kérek, nem fogok ott éjszakázni, miközben az itthoniak megőrülnek, mert nem tudják miért sír a gyerök. jó érzés volt hazajönni, és tudni, hogy a baba engem várt, mert megsimiztem és már nem is sírt. Kép lehet, hogy már megismeri anyucit? azért BZS-t is sajnáltam, mert jó fáradtnak nézett ki, de szvsz nem 15-20 percenként kellene adni az ip-t, ha tudja, hogy egyesek 40 perceket vannak benn, és egyesek bejelentkezés nélkül jönnek. minden órában max 2 embert kéne fogadnia, és akkor nem lenne 2,5 órás csúszás. legközelebb legjobb, ha bejelentkezem 3-ra, a férjem úgyis fél 5-kor jön, és odaérek 5-re Kép
amúgy minden oké, a HASAM ÉRZÉKETLEN (gondolom JUCUSNAK is így volt), remélem mielőbb elmúlik. a doki megdícsért, hogy ilyen lelkes vagyok tejtémában, és őszintén csodálkozott, hogy 6 oxitocinnal próbálkoztam a kórházban, vagyis, hogy nem adtam fel.

Pocak! a gyerkőcök aztán tudnak ám élni Kép . már aszittem, hogy a most született babád mondja, hogy "hamm", kezdtem igen irigy lenni.

ancsipancsi

Sziasztok!

Zsanci!

Hajfestés: nem megy át ez tuti! Igazábol ami kártos lehet az hogy ha pl Igi közvetlen beszippantja a szagát. A festés felületen megy végbe és nem szívódik. Maga az ammónia ami károsít de az csak a hajat, meg a légzőszerveketKép

De nézz rámKép én terhesség alatt is festettem (bár nem ennyire szőkére, de szőkére, most is festem és Domibabóm teljesen egészségesKép de arra nagyon ügyelek hogy a szag a közelébe se érjen!!

Votiv!

Ha volt nemfogadott hívásod egy 70es számról én voltam! Oxi számát szerettem volna de már megvan.

Eszti irigy tornázdásokraKép én is mennék már de még mindig takonykórban szenvedekKépKépKép
eszti25

Ancsi!
Pedig BZS-ről azt hittem ő a tökéletes doki... de most látom mégsem Kép Õ nem gondol ilyenkor a babákra? Hogy egy 6 hetes nem bír ki ennyit szopi nélkül? Vagy tudja, hogy Heni kap tápit is, és gondolta akkor mindegy?
Midokibácsink azér ennél figyelmesebb!!! Igaz Zsanci, Jucus, Ildi? Kép

Láttam én is az annegeddes babákat, de így babában nem tetszenek annyira. A ruhák viszont igen, csak tényleg baromi drágák...

Pocak!
Ugyanígy voltam Petrával és a cicikkel én is! Kép Sőt, a tejcsivel is, először ízlett neki pohárból, aztán már nem...

Tényleg lesz holnap Savoya? Mikor? Bár én eredetileg Kika-ikea körútra készültem...Kép
Nem tudom láttátok-e 9-36-os autósülés a Kikában 7990 ft. Lehet, hogy már most megveszem Doniét, mert egy fél év múlva biztos nem fogunk ennyiért találni sehol sem Kép

Ada!
Jövőhéten jöhet az extra izzasztás!!! Kép Remélem végre eljutunk!!!

Találtam néhány pici harisnyát Petra cuccai között, ha valakit érdekel szívesen odaadom. Egy piros, macifejekkel, meg két lila (egy halvány és egy sötétebb)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi: egy ilyen van: www.nap.wni.hu még én sem néztem meg, de most pótolom!
Ja és ha kimegy bemutatni, akkor említsétek má' meg, hogy mi adtuk meg, így kapunk egy kis kedvezményt KépKép (kb. 1000FtKép)

Ancs: ahogy elnézem a bélpoklosaimat, az sincs messze, hogy a pindur mondjaKép Ezt tanulja a nagyobbtólKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Oxi: megnéztem a képeket, édesédesédes, no commento Kép Kép Kép
ada007

Sziasztok!

Fotós ügyben szeretnék tanácsot/véleményt kérni. A kórházban készült kép a picurról, amit láttatok is. Ma meg beállított egy csaj, bemutatkozott, de hogy honnan jött azt nem tudom. Rögtön rendelést kellett volna aláírni úgy, hogy majd utólag megbeszélem a férjemmel. Ez 4000 Ft lett volna. Volt több lehetőség is, hogy a gyerek 3 éves koráig x-szer, 5 éves koráig meg y-szor jönnek ki, és van részletfizetés is. Állítólag a kórházban én azt mondtam, hogy lesznek további képek, persze ez nem igaz. Bár akkor figyelmeztetett a fotós nő, hogy szeretnek rá hivatkozni, de semmi köze hozzájuk, ő egyedül dolgozik.
Ja és később nem lehet erről beszélni, nem tud visszajönni, mert ez csak egy egyszeri lehetőség, most kell eldönteni, és kész... Ez nekem annyira unszimpatikus volt, és igazából ezért nem akartam bevállalni, nem a pénz miatt. Aztán persze megsértődött, hogy milyen jó lehetőséget szalasztottam el, és ez már soha nem fog visszatérni. Meg miért húzom az időnket. Erre berágtam és mondtam, hogy ő húzza az enyémet. meg a képembe vágta, hogy határozatlan vagyok, meg leszek kötve a kicsivel, és jó lenne ha megtanulnék egyedül dönteni. meg miért nem mondom el az igazi okot, stb... De ezt már nem akartam az orrára kötni...

Más is találkozott ilyesmivel?
mkatus

azért bemásolom amit írnak róla:
W25 háztartási víztisztító
A készülék több lépcsős szűrési módszer szerint távolítja el a vízből a nemkívánatos anyagokat.

Első lépcsőben egy durva majd ezt követően egy igen finom mechanikus tisztítást hajt végre.

A harmadik fázisban ezüsttel impregnált aktív szén segítségével távolítja el a halogénezett metánszármazékokat, szerves vegyületeket, a klórt és klór származékokat. Az így előállított ivóvíz valóban eléri a legmagasabb fogyasztói elvárást: a természetes, tiszta ivóvíz minőségét.

Vásárlói ár: 19479 Ft

Katus: ki a francnak képzelte ez magát???? Na, próbáljon meg csak idejönni, eddig megúszott, de majd jól beolvasok neki!!!! Lehet, hogy ezért nem jönKép Mondjuk a kh-ban nem fotózták le Balut, pedig vártam is, mert a másik kettőről van olyan kép, jó lett volna róla isKép Asszem pont szabin volt a fotós, de lehet, hogy ezért nem jön ide más sem!

pocakpacni

Katus, mar korabban beszeltunk errol, mindenkit megtalalnak sajnos. Nem tudom, honnan szerzik a cimeket (H vagy vedono vagy kitudja), de en be sem engedtem oket, es ez mar tenyleg verlazito, hogy mit muvelt veled ez a r.b.nc, ha van tole nevjegykartyad, vagy tudod, honnan jott, akkor reklamaljunk, jo? Ez mar zaklatas! Kép
moosejaw

Pocak, nekem ez az ize kicsit gyanus: miert kell ketevenkent cserelni a viztisztito keszuleket es miert fikazzak a tobbi gyartot? mikor sajat bevallasuk szerint "a háztartási víztisztító piacon elért közel 95 %-os részesedésünket nem fenyegeti veszély"...

Kuldjetek valakit aki elmosogat es kitakarit nalunk Kép leginkabb egy robotot szeretnek Kép

lustafaradtesgyanakvomoose
moosejaw

Katus!
ugyanez történt velünk is, Petránál dettó így, Doninál már kicsit lájtosabb változatban...vagy én voltam keményebb (?). Ne húzd fel magad nagyon (én sajna ezt tettem)!
Tényleg jó lenne valahol reklamálni, de hol???
Moose!
nekem azt mondta a nő, hogy ők ugyanazok, akik a H-ban fotóztak, és a H-s csajnak talán még megvan a szórólapja...de ha meg is van, mit tehtünk?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogarka, ha meg megvan, nehogy kidobd! Bar szerintem sem ugyanaz, mint a H-i. Tuti, hogy ez nem normalis eljaras, plane ilyen stilusban eloadni egy nagyon erzekeny friss mamanak, ugyhogy kitalalom, hol lehetne elintezni, hogy egyszer s mindenkorra megszabaduljunk toluk.
moosejaw

S.O.S.

help plíííz!

VAN VALAKI, AKI FÉL A REPÜLÉSTÕL?
és ráérne csütörtökön kb 10-15 percre?
párom fia az Info Rádióban dolgozik a Világszám c. utazási műsorban, és nem talált - rajtam kívül - riportalanyt, aki fél a repüléstől...

szóval aki fél tőle, és akár így is repül, akár emiatt nem, és nem ódzkodik egy kis "szerepléstől", szóljon!

előre is köszi

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Manóka! Õszinte részvétem a nagybácsi miatt Kép

Minden beteg babónak és anyukának jobbulást!

Akit érdekel a tiszta víz, csak szóljon, küldök róla e-mailt, ugyanis mi víztisztítókat forgalmazunk. Ha hosszú távon nézzünk (5 év) egy 4 tagú családnak 5.-Ft-ra jön ki literje a KRISTÁLYTISZTA víznek.

Mkatus! Sajnos a sima aktívszén szűrős vizszűrő az csak szűrő, és nem víztisztító. Anyósoméknakais olyan volt, meg voltak győződve, hogy milyen tiszta vizet isznak. Mi bemértük a vizet, a csapvíznben 700 oldoott anyag van, az aktívszénszűrővel megszűrt vízben 400 (!), az általunk forgalmazott víztisztítóval megtisztított vízben 12.
Ilyen vízbemérést egyébként ingyen és kötelezettség nélkül bárkinél megcsinálunk.

KépKép
KépKép
lindicita

Bogárka! nekem kellenének a harisnyák. (ha jók Grétire)

ildi! Gréti is kap vacsira főzeléket. Hol többet eszik, hol kevesebbet, és én közvetlen szopi előtt adok neki (illetve főzelék, szopi, fürdés, szopi)
Én is festem a hajam, sőt terhesen is festettem, igaz ritkábban, és az első 3 hónapban nem.

KépKép
KépKép
lindicita

Katus,
ez borzasztó!!! Pár hete-hónapja volt erről szó, és mindenkinél ilyen nyomulósak voltak. Szerintem még örüljön a fotós, hogy ilyen kulturáltan küldted el! Kép És nem te vagy döntésképtelen, hanem ő a nyomulós szemét állat!!!!

Egyébként tényleg megérne egy misét, hogy vajon hogyan és ki által kerülnek ki az adataink a H-ból (ugye lehetőségként felvetődtek a reklámanyagért kitöltött adatlap, vagy a csecsemősök... vagy lehet az anyakönyvvezető). El is határoztam, hogy ha legközelebb szülök, semmilyen ajándékcsomagot nem kérek, nem töltök ki semmilyen papírt, és akkor meglátjuk, kapok-e bármilyen reklámanyagot, mert akkor ugye biztos, hogy valaki kiszolgáltatta az egyébként bizalmasan kezelendő adataimat...

Ancsi,
ez nagyon fura, pláne azért, mert eddig úgy tudtam, hogy soron kívül mész be, nálunk is ez volt a 6 hetesnél. Egyébként szerintem is az esti időpontok a legrosszabbak, én ha tehetem, reggel vagy koradélutánra kérek Kép
Egyébként örülök, hogy minden rendben! Kép

Bogárka,
sajnos vagy pont szerencsére azért minden orvos ember Kép
kisün

Fotós még egyszer: nekem a kórházi fotóssal nagyon kellemes tapasztalatom volt, nagyon diszkrét volt és egyáltalán nem tolakodó Kép de lehet, hogy csak mázlista voltam Kép
kisün

Kisun, szerintem jobb lenne egy olyan holografikus doki, mint a Voyageren Kép
moosejaw

Vera!
Nem akartam én őt bántani! Tudom, hogy szuper doki, és mindenkinek lehet hibája! Kép Sőt, úgy még szimpibb is ...ezt egy pszichokísérlettel is bizonyították Kép

Votiv!
Én nem féltem és repültem is, utoljára jó pár éve, de épp az öcsémmel beszéltük minap, hogy már egyikünk se merne repülni... de nem nevezném magam olyan nagyon félősnek... de öcsémet megkérdezem, ő hátha Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jovanna, befejezem, mielott atzavartok egy sci-fi topikba...
moosejaw

Kisun, irjalmarnekem olyan tud-fant levelet, mert nem birok magammal Kép
moosejaw

Bogárka,
perszepersze, tudom, hogy nem így értetted, azért volt a "Kép" a végén... elképzeltem ugyanis egy tökéletes orvost, és valahogy bevillant, hogy az nem is lenne olyan jó Kép egyébként komolyra fordítva, BZs-nél emberségesebb orvossal még nem találkoztam, nálam ugye problémák is voltak, és a bajban is megállta a helyét. Ezért is volt fura nekem, hogy Ancsit nem fogadta soron kívül a 6 hetesen...

Moose,
ami késik, nem múlik Kép
kisün

Torna fárasztó volt és izomlázító!Kép

Holnapi Maya sajnos nekem nem jó,szemészetre megyünk kontrollra.

Bogárka!

Azt az ülést jólvizsgáld meg,Pannának is kell valami nemsokára.

KAtus!

Nem válaszolsz nekem!Mit szerkesztesz?
ÉS fényképész másoknál is járt és erőszakos és nem szabad az ilyet hagyni!

Juc
20170114224602

Megjöttünk Tescobol, és vettünk mi is bébi fogkefét dednekKép Tejpép olyan mint a tejbegriz, nem tudom, hogy anyatej helyett elfogadja e majdKép

Baba-mama torna Szadan is lesz csüt-töl, éljenKép

KépKép
fibi

Kisün, Gigi, és aki már járt erre,
vajon hozzám miért nem jött ki fotós? Kicsit lelógunk a térképről... Kép

Jelentem: szőlős mediterrános cici kész, nyami nyami, felavattam az új jénait, gyönyörű, csak sajna kihűl, mire apjuk hazaér. És sajna én még mindig nem tudok enni, de látványnak és szagnak nagyon jó! Kép
Négy nap után már csak elmúlik ez a fene bajom, ugye???

Juc,
drukk holnapra, h jó eredményt kapjatok a kontrollon!
neet
PS: Postán kaptunk reklámanyagot, knorr eperlevespor. Ha már ettetek rosszat!!! Brrr, tiszta műanyag, fúj-fúj!
neet

Sziasztok!

Hazaértem a tornáról Kép Meg voltam egy mindenórás bnőmnél is, akinek hattttttttttttttttalmas hasa van Kép És láttam benne ugrándozni a bébit, és nosztalgiáztam kicsit Kép

A Concorde Trimax (9-36 kg) a Brendonban kuponakciós ebben a hónapban, ha érdekel valakit ez is Kép Nekem a baboo nagyon bejött, úgy hogy mi annál maradunk.

Bogárka: Engem is érdekelnének Petra harisnyái!

Ada: Jó volt a torna (fele), húzódik a combom. Kép És Kovitox és francia levendula krém. Kép És ízületi olaj és 111es olaj Kép Ezek a mai nap kulcsszavai.

Fabrika: Majd szólok, ha kezdelek unni, addig meg lehet zaklatni, mert itt senkit nem ismerek...

Lindi: Víztisztítóról kérek anyagot mailban az profilomban lévő címre légyszi! Meg az előző leveled sem kaptam meg. Kép

Nálunk ui. ihatatlan az ivóvíz, nekem alá kellett írnom egy nyilatkozatot, hogy a gyereknek nem adok csapvizet az első évben.

Ha kell valakinek, én tudom az agresszoid fotós elérhetőségét Kép

Jah, köszi a bókokat Vikka nevében is Kép

Húúú, biztos volt még sokminden, de eléggé fáradt vagyok...

KépKép
oxigen
Györköny

Még mindig elképedek a fényképész-storykon. Nálunk nem járt fényképész. Bár szerintem ugyanúgy járt volna, mint a pelenkafutár, ő is csak 5. telefonos útbaigazítás után talált meg minket.Kép

Holnap Maya? Még nem tudom, bár nagyon szeretnék menni.
zanza

Oxigen! Küldöm mindjárt akkor mind a kettőt, de előbb Grétit megetetem.
Az oltásosat a hotmail-es címedre küldtem, vagy olyanod nincs is?
Pedig küldtem kettőt is, az elsőben megírtam, hogy a másodikban nagy terjedelműt fogok küldeni,mert nekem a hotmail minidg olyan gyorsan megtelik.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Már lecsillapodtam, főleg a pici miatt. Kép A kórházos nő mondta, hogy visszaélnek a nevével, ne dőljünk be másnak, mert ő csak egyedül dolgozik. Neki megvan a címe, elérhetősége...

Jucus! Ne haragudj, nem olvastam! Mint foglalkozás, szerkesztő kérdezed? Telefonkönyv kiadóban dolgozom/tam.. Kép

Akkor jó, hogy elküldtem, és nem ugrottam be neki. Kíváncsi lennék, hogyha mégis akkor csinált volna-e képeket, vagy csak a pénzt nyúlta volna le...

Futár mikor jött? Nekem mára, vagy tegnapra ígérte, de még nem volt...

Más! A 6 hetes csípőszürésre mikor érdemes jelentkezni? És az Imrébe, mert az nincs rajta a zárójelentésen, és kit kell hívni...
mkatus

Pocak!

Köszi a víztisztítós linket!

Lindi!

Köszi neked is a főzelék és hajfestés infót!
400-ból 12 oldott anyag marad a vízben? Az már nem desztillált víz? Kép Bocs, csak hülyéskedek, meg tudatlankodom itt! Nem is tudom mitől desztillált a desztillált víz valójában!

Ancsi!

Nálunk is járt a fényképész csajszi! Én Isten bizony fogok mostmár írni egy levelet a Fogy. Védelemnek vagy a H-nak vagy nem tudom! Mert ez mostmár durva!Kép

ILdi
ildi76

Oxi!
Elment mindkét mél!

KépKép
KépKép
lindicita

Megjött a pelus. Kép
mkatus

Oxi, miota laktok Foton? Mi itt 2 éve, és én is alig ismerek néhány kismamat. Ugyhogy engem is lehet zaklatniKép

KépKép
fibi

Lindi: engem is érdekel az amit ti forgalmaztok! cím: hajnaldiakukacinvitelponthu Kép csak sajnos az anyagi lehetőségeink korlátozottak, meg albiba nem is akarunk ilyesmibe befektetni. De azért egy kicsit szűrtebb víz is jobb mint a sima nem? A saját házunkban majd lesz rendes tisztító, meg lesz napelem is meg szélerőmű!!!Kép

Katus, én csak most tudtam telefonálni, igaz nekünk a XIII.ker. gyerekszakrendelőjébe kell menni, és csak nov. 24.-re kaptam időpontotKép Addigra majd 3 hónapos lesz, kicsit gáz. Már szülés előtt kéne ezekre a helyekre időpontot kérni, hogy 6 hetesen bejussálKépKép Nálunk csak kétszer fél nap van ilyen szűrés, ill orthopédiaKép

pocakpacni

Képzeljétek most láttam a híradóban, hgy kiégett egy hajó a dunán, hát ez az ahajó, amivel én eddig dolgoztam, ez szállította a dánjaimat, hát most nem tudom mi lesz ezentúl, kicsit beparáztam, ebből éltem, na mindengy....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Nekünk nem mondták, hogy hova vigyük, csak mindenképpen vigyük el valahova... Akkor tök mindegy, hol csinálják a csípőszürést?
mkatus

Ez itt a reklám helye: viztisztitó tényleg királyság. Imádjuk, azóta nem viselem az ásványvizek ízét. Tényleg jó és nem lesz vizköves semmi és ez is nagoyn jó. Tényleg drága elsőre kifizetni, de ahogy Lindi is irta megtérül, bár tényleg érdemesebb nem albérletbe beszerelni, de akészülék vihető tovább is....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Katus: a védőnőt kérdezd meg!!! Lehet, hogy beutaló is kell, nekünk igen! Meg ő azt is megmondja, hogy hova tartoztok, mert oda kell menni. Lehet máshova is biztos, de az esetleg magán és fizetős, vagy nem fogadnak!

pocakpacni

Köszi Pocak! Úgy lesz. Kép
mkatus

Jesszus JohiKép Biztosan kötnek másikkal szerződést! Vagy nem így megy!
Nekem már az is élmény volt amikor ezzel az olcsó készülékkel szűrt vizet megkóstoltamKép Én nagyon szeretem a vizet!

pocakpacni

Lindi: Megkaptam, köszi!

Fibi: Február óta. Még kismamák sem járnak erre. De nem baj, mert mindig meglátogatok egy sztimrés csajt és őt zavarom aznap. Kép

Pocak: Mi is ezt tervezzük... A ház már megvan, már csak a lottó 5ös hiányzik a többihez Kép

Johi: ajjajj...

Juc: Remélem most már minden rendben lesz azzal a Pannaszemmel!

KépKép
oxigen
Györköny

És mit láttam ma? Fóton a baba.mamaklub kedden 10-től, baba-mama torna 10:30-tól... Ez ám a szervezés csúcsa! Kép És pont kedden... Kép Nem is érdekel Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Pocak! Mindjárt küldöm a mélt. Lehet részletre is venni, kb annyi a havi részlet, amennyit az ember havonta ásványvízre költ.
Majd a képen is látod, hogy ezt kb fél óra alatt lehet be-, illetve kiszerelni, szóval simán lehet magatokkal vinni tovább, ha akarjátok.
Pont a héten volt ilyen átszerlés, albérletváltás miatt (a csaj decemberben fog szülni, de sajna nem tudtam rábeszélni a szt.imrére)

KépKép
KépKép
lindicita

Katus, nekünk a dokesz adott beutalót, és mi a Fehérvári úti rendelőintézet melletti gyerekrendelőben voltunk. 2x is, mert uh, aztán visszarendeltek, aztán megint uh és vissza, közben a leletekkel papa egyenként visszakúsz. tele volt a törpöm a végére. úgyhogy nem is mentünk vissza, miután a 3. uh-n azt mondták, csodálatos és hibátlan minden Kép

Ildi, nem akarnád mondjuk Hennával festeni a hajad? mert az garantáltan nem káros, és talán még egyénibb színed is lehetne, mint az általános mahagóni, ami - az általam megvett - minden barna és vörös árnyalatú festékből kijön Kép

Neet, a Mildi pépek ebben a hónapban elvileg mindenhol akciósak 499-ért. a Hippek a tescóban 600 alatt vannak. persze ez akkor se kevés. főleg, ha Eszti ennyire csipázza! Kép

és tényleg tejet adsz Esztinek? mert nem értettem, hogy akkor most tejterméket vagy tejet is

én még csak joghurtot, kefírt próbáltam, tejet még nem. az én "szakértőim" azt mondják, utóbbit elég 1 éves kor fölött Kép (((((egyrészt tele van antibiotikummal, mint a csirkehús)))), másrészt nagy fosás lesz a vége! Kép na, felejtsétek is el, hogy pampogtam

jelentem vettem autósülést Kikában. holnap teszteljük. Bocs, Zsanci, de már nem bírtam várni! Kép

Fibi, a Milumil az tápszer Kép, mil, mint milk, gondolom
azt nem tudom, mi az a babatej, még nem próbáltuk

Poc, szép a család!!!! KépKépKép fiad kissé korán kezdi az ivászatot Kép a számítógépes kép zseniális, kész kis hacker Kép és Daniella frizuja nagyon baba! Kép

Johi, most akkor nem lesz munkád? Kép

hát senki se fél a repüléstől? KépKép

votiv 8)
votiv

Votiv!

És milyen márka az ülés?

ÉS én még csak egyszer repültem,igaz akkor jó sokat de nem féltemKép

Juc
20170114224602

Mkatus!

Igenköszi erre gondoltam.Kiváncsi egy nőszemély vagyok mi?!Kép

Juc
20170114224602

Votiv!
Nálunk az egész család fél a repüléstől, de ők Szolnokon vannak. Viszont anyukám meg apukám erőt vesznek magukon (kis kényszer hatására), és jövő pénteken irány Tunézia velünk együtt. Én viszont imádok repülni, és nem is félek. Csak a 10-ik óra után unatkozok.
Gréti meg 8 hónaposan már másodszor repül Kép

A dm-ben most akciósak az üveges babakaják is. Hippes dolgok is csak 199.-ft-ok.

KépKép
KépKép
lindicita

Mkatus!
Nekünk adott a doki beutalót ide a Budai Kórházba (azt hiszem ez a neve), 2-3 nap múlvára adtak időpontot. Kb 2 percig tartott a művelet, le kellett venni a gatyót,a doki szétterpesztette Gréti lábát, és kész. Gréti végig aludt, fel sem ébredt. Mi pont 6 hetesen voltunk, de volt ott egy csaj, aki 3 hónaposan hozta a gyerekét.

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?