száz évbe telik mire visszaolvasok...Lilla most alszik, kérdés-meddig?
Sziasztok!!!
na más babyje is kisördögöset játszik? várható volt
csak enyém baby 1hónappal előbb született majdnem, ezért a huncutságok is előbb jelentkeznek
Hááát, nemtom...
na jó, komolyan, lányok!
Anyukák!
gondoljatok már bele Zsuzska helyzetébe-amit én teljesen átérzek és még el is pityeredtem az Írásán-hogy ő mindent megadna, ha az ő babája is átüvöltené az éjszakát, mert lenne!
Nos, én azért vagyok itt ennyire össze-vissza jelen, mert az én lányom eléggé nehéz eset.
tudom, panaszkodtam is, de az igazából mindÍg tanácskérés akar lenni!
Lilla egész nap csak kb.5-6 órát alszik, persze nem egyszerre...reggel 6-7óra felé ébred, már nem lehet visszaaltatni, kezdődik a reggeli sÍrás egy órán belül...kb.3órát alszik a kendőben,a regggeli sÍrás vége felé beleteszem, és én olyankor megyek ki vele. beöltöztetem, beteszem a kendőbe, elaltatom benne és elindulok a városba,mint a málhás csacsi,hátamon a katicás táska

elöl a baby.az emberek röhögnek, de sz@rok már rá, vannak aranyosak is, akik "beszólnak",hogy "jaj de édi a baba" meg ilyenek.
mire hazaérünk, jön a délutáni sÍrás, ilyenkor nyűglődik 5-ig, onnantól ordÍt, mert megfürdetem, aztán még sÍr valamennyit, és alszik egy kicsit, pl.most is.
aztán max 1,5-2óra alatt felébred és jön az anyadöglesztés...éjfél előtt nem alszik el, de leginkább hajnal kettőkor...nem rendszeres időközönként szopizik, de mikor eszik, akkor van még csendben
DE!!!Én nem engedem meg magamnak, hogy rinyáljak, hogy kiboruljak, hogy mennyire fáradt vagyok-itt úgyis mindenki szarna rá, csak az anyám segÍt nekem 2hetente,-hála az égnek,hogy ő van!ha elengedném magam, tuti előbb utóbb depressziós lennék, na ezt csak úgy lehet elkerülni, ha nem gondolsz bele abba, milyen szar most neked, hogy a párod éli világát, hogy be vagy zárva...-találd meg a módját,hogy kijuss.Lilla csak a kendőben alszik/van csendben?akkor aban viszem ki...
Elhihetitek, én is k..ra kész vagyok, rohadt depresszió kerülget, mikor már mindent megtettem,hogy Lilla jobban legyen, hogy ne sÍrjon, mikor már minden eddig bevált modszert kipróbáltam, de ő csak vörös arccal üvölt,még levegőt se akar venni...
Na ilyen esetre ajánlom a következő gondolatokat:
-Szegény picim, valami miatt rettenetesen szarul érzi magát, ha Így üvölt, nem hagyhtom itt magára sÍrni!Egyedül még rosszabb lenne neki
(hát bepólyázom, átölelem és hintázok vele mintha hintaszékben ülnék, énekelek neki,hátha szereti és előbb utóbb megnyugszik van,hogy csak fél óra után, van,hogy 3/4...)
-csak én ismerem a legjobban, más még annyira se tudná megnyugtatni mint én, nekem kell vigyázni rá!
-másnak akinek soha nem lehet gyererke,mindent megadna egy ilyen pillanatért is, nekem megadatott, ez is értékes perc a babámmal!
meg ilyeneket szoktam én gondolni.
én, aki olyan rohadtul egyedül vagyok, mint a lakatlan szigeten a hajótörött, mert a párom ugyan eltart minket, segÍt ha tud, de sosem ér rá, nem is beszélgetünk, mert ő már elmegy, mikor reggel ébredünk Lillával és akkor jön, mikor Lillával kell törődnöm, mert az esti-éjeli ordÍtás megy éppen és próbálom elaltatni...
az összes kedves rokonom 300km-re lakik innen vagy már meghalt.
Senki sem segÍt nekem, mindent egyedül kell megcsinálnom, vagyis Lillával, ha bárhová mennem kell, őt vinnem kell, mert nem hagyhatom itthon
Nekem nincs ilyen Davidem, aki még meg is tudja etetni a babát,meg nem pánikol be,ha a baby ordÍt és vigyáznia kell rá amÍg megfürdök!
de tudjátok mit?
én mikor vállaltam a gyerekemet, akkor úgy vállaltam, hogy ha kell egyedül is felnevelem! és mindenkinek csak Így szabadna gyereket vállalnia, hogy döntse el magában, egyedül is meg tud vele birkózni,igyekszik mindent megadni neki(nem anyagiakra célzok)és egyszemélyes család tud lenni, ha kell!Persze szerintem is az a legjobb, legideálisabb,ha családban nevelődik a baba, de amÍg ennyire mini a baba, addig neki te vagy egyedül a család!téged ismer és tőled függ!
te akartad őt, hogy legyen, nem ő akart születni, te hoztad világra, valahol "te vagy az oka, hogy rosszul érzi magát"(-ezt nem biztos, hogy jól fogjátok értelmezni..) ezért segÍts neki!!!és ne a szád sÍrjon,hogy milyen sz@rul vagy, mert ő még nálad is sokkal de sokkal szarabbul van, nem azért üvölt, mert élvezi!
Bocs, ki kellett adnom magamból.
akinek nem inge, ne vegye magára.