A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish
Akkor küldök tapasztókat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép
És persze, hogy ott fognak maradniKép Ilyen szerető kis helyenKép
gtünde

Lanyok ! teljesen meghatodtam, hogy ennyire gondoltok ram. KOSZONOM Kép
Fruzsi
Szilva
Tunde
Noe
Wish
most jelenleg ugy feszit a hasam, hogy mindjart szetpukkad...
az elozo 2 inszemnel semmi ilyen nem volt--gyerek sem lett belole, szoval ezt most igy jo jelnek konyvelem el Kép
vicces logika, nem?

noi Kép koszi a bromo rol az infot,,es azt hanyadik naptol szedjem?

Wish Kép - 4 db !!!! ORIASI !!! Kép Kép kuldom a megtapados energiakat +++++ Kép Kép Kép !!!!!

Tunde Kép elhataroztam, hogy en sem leszek rosszul a bromotol..Kép

sacko
saci

Saci
Én folyamatosan szedem, amióta kiváltottam. Ez nem ciklusfüggő.
gtünde

Tunde
akkor ma mar el is kezdhetem ?
negyeddel kezdenem, es holnap mar mehet a fel?
allitolag vigyazni kell az abbahagyassal is...azt hogy csinalod? mert ha terhes leszel/leszek akkor is egy ideig szedni kell. jol tudom?
Kép
saci

Saci
Sajna ebben nem vagyok profi. De nem a doki írta föl neked? Mert akkor inkább őt kellene megkérdezni. Én is csak itt olvastam, hogy a terhesség elején is kell szedni. Amikor legutóbb szedtem, akkor egy doboz után abbahagytam és a doki nem mondta, hogy szedjem tovább. Amiben nem biztos, hogy igaza volt - lásd a múlt heti prolaktin eredményemet.
gtünde

Ja, és én az első naptól szedem a 2xfelet. Habár anno a dokim azt mondta, hogy délután, otthon szedjem be az első adagot, hogy nehogy a melóhelyen legyek rosszul. De nem voltam.
gtünde

Kép tunde
nekem eleve csak az este felet mondta, - igen, holnap megkerdezem, a reszletekrol, csak kivancsi voltam, hogy mi a Te/ti tapasztalatod...Tobbet tudok meg altalaban itt a dolgokrol, mint a dokinal ...
a hormon eredmenyeimet ma en kertem el,,mert meg ki sem lett elemezve,aztan kerdeztem, hogy nem magas a prolaktin,,erre o: ja,,egy kicsit. Erre kerdeztem, hogy mi lenne, ha adna bromot,,Igy jott.Kép Kép
kulonben most csak : 23 a prolaktinom, a multkor 28,46 volt. 29 ig normalis, szoval vegul nem is ertem, hogy a 23 miert gaz? ...
De ezt is megkerdezem, csak mar tudom hogy falramaszik tolem. De hat nekunk kell oket nevelnunk Kép : ) - mindig ezzel jovok --> most gyakorolhatom...hhohohho
saci

Saci
Igazad van. Nekem sem csinált volna labort, ha mi nem erőltetjük. Aztán most még magasabb lett, mint az előző. 51 körül volt most. Anno pedig 41 volt a legmagasabb. Én meg nem nagyon szeretek kérdezni, mert mindig azt hiszem, hogy az agyára megyek. Közben meg ez a dolga, ez a munkája, nem?Kép
Neked valószínűleg azért mondott csak felet, mert nem annyira magas az értéked.
gtünde

Na megyek, mert jön haza a párom apja, aztán bevisz anyukámhoz. De holnap már itthon alszunk, mert este jön haza az oldalbordácskámKép
gtünde

Tunde Kép igen,,nagyon oda kell figyelni, hogy mi tortenik, mert nekik mi csak egy vagyunk az 1000 bol, de neked ez az Eleted,,szoval esznel kell lennni. Ezert is jo ez a forum,,+ utanaolvasni, mert ugyan nem rosszindulatbol, de oda nem figyelesbol sokkszor mellebeszelnek.
En pl . elmegyek endrokrinlogushoz, mert a hormon-dogokat vele kell megbeszelni. nem tudom miert ez az elso doki, (4 utan), aki vegre ezt megemliti, noha az osszes latta, hogy magas a prolaktinom.
jo ejt, gyere holnap is ! Kép Kép
sac
saci

Saci
OK, jövök holnap is, főleg, hogy beszámoljak az UH eredményemrőlKép Meg szorítok a holnapi inszemedhez is:+++++++++++++++++++++++Kép
Jóéjt!
gtünde

Szisztok Csajok!

Most jöttem meg az első sulis konzultációról. Azt hittem unni fogom de végül is tök jó volt. Furi volt megint iskolapadba ülniKép

Saci
Reggeli volt az a + LH teszt vagy esti? Mert ugyi kell neki vagy kb. 36 óra a csúcs után, hogy pé legyen. De ez így még jobb mert a legjobb a pé előtti akció mivel a kiskatonák már várakozó állásba tudnak helyezkedni és a plusz egy inszem csak rátesz egy lapáttal. Szóval szumma szummárum még jobban alakulhat mint ha csak a pé napján csinálják! Ez szuper!! Nagyon drukkolok. Én is eszem a bromót. Mi Tüncsivel együtt gyógyszerezzük magunkatKép Este szedek egy felet és kb. egy hétig szédelegtem tőle azóta semmi. Ha jól tudom a terhesség 12. hetéig kell szedni szépen lecsökkentve!!! Mennek ezerrel a babatapasztók!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tüncsike
Annyi tüsződ lesz mint egy erdő!!!! és szép nagyok!!!! Annyira drukkolok neked!!!! küldöm a tüszőnövelőket:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilcsibe Tyúkanyó!Kép
Most nagyon sok pozitív energiát adtál nekünk!!!!! Mindenkinek elegendő lesz egy időre!!! Azért küldjél továbbra is! Mostanában nem volt időd saccolni! Le fog így épülni az üzletKép Küldjéééé mán néhány jó kis saccot!!!!

WishKép
Ez szuper!!! Annyira drukkolok! Mikor mész vérvételre?

Kép

KépKép
babcsi

Jó éjt lányok!
Mennyi jó hír!
Wish!KépKépKépKép
Saci!KépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Szilva!
Gratula nektek nagyon ügyesek vagytok !
Szép babavárást kívánok és éljétek meg minden pillanatát ez a legszebb időszak egy nő életében!
Hukmuk
hukmuk

Jó reggelt Mindenkinek!

SaciKép
Nagyon-nagyon drukkolok ma neked!!! Itt már nem hibázhatnak a kiskatonákKép
Egyébként nekem azt mondták, hogy 20 fölött számít magasnak a prolaktin, nekem 20,7 volt, nem kaptam rá semmit.

WishKép
Nagyon szorítok neked is, hogy legalább 2 gyerkőc befészkelje magát 9 hónapra!!! Már nagyon megérdemelnéd Te is! Pihenj sokat! És nehogy otthonról dolgozz!!!
mary78

Sziasztok Kép
Hú nagyon rég jártam már erre. Nem is mentegetőzöm. Kép Viszont micsoda hírek vannak itt. Kép

SZILVA NAGYON GRATULÁLOK NEKED!

Végre megtört a jég lányok, olyan régen nem volt a régi motorosok közül zebrásunk. Kép Úgy látszik nyáron nagyon meleg lehetett, hogy elbújtak a zebrák, de úgy látom mostmár kezdenek előbúlni.
ZEBRACSORDÁT AKAROK!!!! Kép

Saci Kép
Én azt javaslom, hogy a mai inszem után is dolgozzatok rá apával még otthon. Mi is ezt tettük. Kép Azért gyere a hírekkel a tüszőidet illetően.

Wish Kép
4 baba? Na mostmár irgum-burgum legalább egy picike maradjon már ott, igazán megérdemelnétek már.

Noémi Kép
Le vagyok maradva. Kérlek világosíts fel mi van veled. Nagyon röstellem, hogy nem tudom.

Barbi Kép
Biztos, hogy negatív az a teszt?

Mindenkinek ezer drukk.

Ági

Kép

Kép
pkagi

Wish, ez szuper nagyon szoritunk neked hogy megtapadjanak a babók, pihizés és ne emeljél semmi nehezet! Küldők babatapasztó energiát amit múltkor Babcsitól kaptam is úgy tetszett
babatapadj meg,babatapadj meg,babatapadj meg,babatapadj meg,babatapadj meg,babatapadj meg
Saci, Tündi rátok is gondolok ám++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szisztok Csajok!

Wish
Szorítunk nagyon értetek!!!!KépKépKépKép Látom Barbi már elküldte a babatapasztókat, azért én is küldök energiahalmazt:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Barbi
Hogy állsz? Szerintem sem kéne sutba dobni azt a tesztet! Azért csak kétszer lett rajta halvány csík!!! Én nem adnám fel! szerintem csinálj majd még egyet!Kép

TüncsikeKép
Nagyon várom az eredményedet!Kép

SaciKép
Mennek a megtermékenyítő energiák: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

SzilcsibeKép
Hogy vagytok ma?KépKépKépKépKép

Nekem már csak 36.7 a hőm. Ma vagyok a 19. cn.-on. Képzeljétek azt olvastam, hogy a ciklus progi szakaszának a felénél is van ösztrögén csúcs és ezért lehet, hogy a pg páfrányos lesz ill., hogy mivel ez a hormon hőcsökkentő hatású ezért lehet egy hőleesés, ha terhes vagy akkor a progi termelődik tovább més megint fel megy a hő. Statisztikák szerint ez a hőleesés nagyobb valószínüséggel fordul elő terhesség esetén a beágyazódás napján (kb. 7.-10.nap körül). Szóval még reménykedem. Az a furi, hogy még mindig nem egyértelmű, hogy volt-e pé-m és a dokinak még mindig rossz az UH-ja.

Itt vezetem a görbém és itt rengeteg kérdésre választ lehet kapni hőről, cervixről és minden másról, érdemes benne mazsolázni:
http://ttc.fertilityfriend.com/Faqs/index.html#Temperature_and_Temperature_Takin g_Questions

Kép

KépKép
babcsi

Wish Kép
Tök jó, hogy visszakaptad mind a 4 kis petikét! Nagyon drukkolok, hogy megtapadjanak!
Én is küldök babatapikat! babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi ....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++
Hány sejtesek voltak a picurik? Láttad is őket?
Nekünk megmutatták, én már ott bömböltem.

Kép
Kép
szilva069

Babcsibe Kép
Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Ma mondjuk pont nem érzem a pocakomat, de tegnap már nagyon szurkált. Remélem minden rendben van odabent!
Ha jól számolom, neked még 9 nap a várakozási idő!? Hogy érzed magad?

Tüncsibe Kép
Várom már, hogy mi lesz az UH eredménye. Küldöm a + energiákat, hogy szépek legyenek! +++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

Noémi Kép
Olyan szépeket tudsz írni mindenkinek Kép
Nagyon jó téged olvasni!

Kép
Kép
szilva069

Sackó Kép
Megy a drukkhegy, ++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Wish
Továbbra is nagyon drukkolok nektek, hát legalább 2 maradjon a pocidban Kép
Légyszi javíts a táblában, ma 2. cn Kép Köszi!
Holnap vérvétel, hétfőn andrológia, juhheeeeejjjjj Kép

Tündi
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

PKÁgihoz Kép csatlakozva, én is remélem hogy idén még látunk egy egész zebracsordát Kép Jó lenne, ha mindenki átköltözhetne a babás topikra és ott beszélgetnénk! De addig is mindenkinek sok kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Noémi Kép KépKép
karcsi

Megjöttem az Uh-ról, méhnyálkahártya: 9 mm, a bal oldali petefészekben egy 23 és egy 25 mm-es tüsző. Kérdeztem az ultrahangos dokit, hogy a jobbot nem nézi-e meg, erre azt mondta elég ez a kettőKép Megkaptam a szurit is, kiderült, hogy ez a tüszőrepesztő. Holnap fél délre megyek inszemre, otthonról viszem a kiskatonákatKép

Saci
Na megvolt már a második "belövés"?Kép

Barbi
Köszi, hogy gondolsz rámKép Most nagyon elhatároztam, hogy sikerül. Még akár ikrek is lehetnekKép De ha nem jön össze, akkor sem adom fel! Az, hogy Szilvának sikerült, még több erőt adott.
gtünde

Szilcsibe
Köszi a plusz energiákat, asszem hatásosak voltakKép Jövő héten mész UH-ra? Olyan kíváncsi vagyok, hogy mit fognak látni. Majd kérjél képet!
gtünde

Babcsi olyan aranyos vagy de nekem még egy halvány csíkom se volt ma vagyok 1 cn.
Úgy örülök neki hogy megjött nem volt előtte semmi barnázás csak egy napig kevés vérzés és utána rendesen beindult, tök jó, örülők neki nagyonKép De azért köszönöm hogy előre megadod nekem azt a halvány csíkot , remélem következő hónapba látni fogomKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Akkor holnap mégy ugye a BMC-be!
Sok sikert a stimuhoz!

Kép
Kép
szilva069

Barbi
Jajj, akkor rosszul emlékeztem? Nem baj ez jó jel, szerintem már előre láttamKépKépKép

TüncsikeKép
Ezek írtó nagy tüszők! Szuper!!!! A mnyh. is gyönyörő! Nagyon izgulok érted!!!! Mennek a megtermékenyítő energiák:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SzilcsibeKép
Biztos kuncorognak odabent a kismókusok!Kép hihihi..nagyon édik lehetnek!

Hát nem igazán tudom, hogy hány nap van most vissza mert a ciklusom mostanában nem egészen rendszeres, de hát reménykedem, hogy hátha! majd meglátjukKép Jó lenne mindig látni UH nélkül is, hogy mi zajlik ott belül! Kéne egy röntgenszemKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Tünde Kép
Ezek jó hírek. Sok sikert holnapra!

Wish Kép
Nagyon szurkolunk. Szerintem is legalább két babuci lesz belőle! Hány napot kell még várni?

Saci Kép
Neked is nagyon drukkolok!

Megkaptam a hormon eredményeket, de még fogalmam sincs milyen, mert olyan béna egységben adták meg, hogy nem tudom kideríteni. Remélem a doki okosabb lesz. Ráadásul már tegnap 26. nap elkezdtem pecsételni. Fáj is a hasam. Még sose jött meg ilyen korán. Legalább hamarabb túl leszek rajta.

Kép
mofly

Babcsibe
Azért én szerettem volna tudni, hogy mi a helyzet jobb oldalon, de sebaj. Energiák elraktározva.Kép Én meg azon gondolkodom mindig, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy olyan teszt, ami bármikor kimutatná, hogy terhes-e az ember. Tök jó lenne, ha nem kellene mindig kivárni a menzi első napját.
gtünde

Szilva Kismami Kép szép napot neked!

Wish Kép 4 embrike KépKépKépKépKépKépKép, Biztos befutó lesz valaki, vagy valakik,
Küldök neked szerencsebabucit Kép
Szilvánál is bejött Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi Kép drukkolok az utolsó inszemedhez! K. ügynököt legközelebb az inszem után majd csak az babaUH-on látod, reméljük KépKépKépKépKépKép
Sikerülnie kell!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Saci Kép hajrá, mennek a drukkhegyek mára is!!!!!!
A 23-as prolaktinra én már nem kezdeném el szedni a bromot, azt előtte el kellett volna kezdeni, mert így már nincs sok értelme. De azért kérdezd meg a dokit, 25 alatt nem nagyon adnak bromot, pláne nem az inszem utáni naptól. Furcsa. Kíváncsi vagyok mit mond az orvos.

Tünde Kép neked is! Hogy-hogy ti viszitek a kiskatonákat? Vigyázzatok nagyon vele. Szurkolok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tündikém Kép akkor most ti mit is csináltok ebben a hónapban? Nem tudom visszaolvasni a babaprojektes topikot, de remélem minden ok lesz. Sokat gondolok rád.

Babcsi Kép babatapit neked is küldök, már biztosan szükség van rá odabenn KépKépKépKépKépKépKépKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én sajnos nem értek a hőértékekhez (vagy hála istennek Kép), de a hő nem jelent semmit, ha ott a baba, úgyhogy KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Noé
Hát én is azt hittem, hogy most ott kell majd produkálnia szegény páromnak, merthogy az én dokim nem lesz. De szerencsére nem. Csak rá kell írnom a nevét meg a szül. dátumát a tartályra, valamint 1 órán belül be kell érni vele és kész. Azért ez jobb ígyKép
gtünde

Tünde Kép ez azt jelentené, hirtelen irdatlan mennyiségű HCG-t termelne a baba, amitől biztosan tutira rosszul lennénk. Szegény kis sejtecske, gondolj csak bele, alig 1 mm elkezdi termelni a HCG-t magának, hogy ne lökje ki a szervezet, és amint nő, annál több lesz belőle. Kell egy kis idő, amig a szervezet kimutatja, képzeld csak el, hogy 1 mm micsoda változást hoz az anyai szervezetben mondjuk a 60 kg-hoz nézve két héten belül. KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

A lombikot is ezért nem tudják azonnal, hogy sikerült-e, mert ott az embrio, csak kell neki idő KépKépKépKép

De ne izgulj, mi ez a két hét a 9 hónaphoz képest, gondolj arra, hogy ott a baba, utána 9 hónapig úgyis ott lesz, nincs mese KépKépKépKép
Hagyjál neki időt, hogy szépen megágyazzon magának, hiszen sokáig fog ott lakni, ugye?
Vendég

Lányok olyan jó most olvasni mindenkinek az írását, mindenkiből árad a pozítivum és az édes várakozás, tök jó!

Szilvia így van holnap megyek a BMC-be reggel leadom a vizeletett, de hogy minek azt nem tudom aztán dél felé vissza megyek UH-ra és remélem minden ok és kezdődika szurka piszka.

Pagi Képde rég jártál erre, mi újság veletek, pocsakod már jó nagy mi, párocskád meggyógyult már?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Noé
Én már megágyaztam neki(k), aztán holnap este már indulhat(nak) is a jól megvetett ágyikóbaKépKép
Rajtam nem múlikKép
gtünde

Agi Kép bocsika , de lányos zavaromba még írni is elfelejtek, úgy siettek vele Pocakra gondoltam és nem "pocsakra" bocsi Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok, nem tudja valaki, hogy mi van Jinyvel?
gtünde

Ági Kép te itt jártál?
Tényleg!
Mizújs veletek? Picuri már jó nagy lehet a pocakodban. KépKépKépKép

Velem most az a helyzet, hogy betegállományba vonulok a baba miatt ameddig össze nem jön, de max 6 hónap, utána pedig remélem a nőgyógyász vesz fel táppénzre pocaklakóval. Holnap dolgozom utoljára, még bejövök egy napra az átadás miatt.
Novemberben lesz az 5. inszemináció, kb. 3 hét múlva kezdjük a stimulációt, ma vagyok a 7. cn-on Kép Sokat gondoltam rád is, szorítasz nekem majd egy kicsikét? Szeretném megint átélni azt a csodát, amit márciusban, de úgy, hogy egy egészséges kicsibabánk legyen jövőre belőle.
Vendég

Karcsi Kép
Köszi a gratulát! Nagyon fogok nektek drukkolni a mésodikhoz! Sikerülnie kell! Egy kincs lehetsz asszonykádnak! (Az én férjem nincs ennyire benne ebben a baba dologban, sokkal kevesebbet tud róla)

Mofly Kép
Remélem jók lesznek az eredményeid! A mensivel meg igazad van!

Tünde Kép
Nagyon szép tüszőid vannak, de azt nem nagyon értem miért nem nézte meg a másik oldalt?! Nem baj ez a kettő untig elég lesz! Sok-sok szurok holnapra!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
A teszttel kapcsolatban: Elhatároztam, hogy veszek ma egy tesztet, és holnap reggel megcsinálom. Még sose láttam 2 csíkosat! (1 csíkosat már vagy 10 x, de azt mindig utáltam!)
Hülye vagyok?

Kép
Kép
szilva069

TüncsikeKép
Ne izgulj az a két óriási tüsző bőven elég egy ikerterhességhez is!!!Kép Aztán vigyázz a kiskatonákra miíg beérsz! Tedd meleg helyre őket de ne nagyon melegreKép Nagyon szorítok!

NoéKép
Köszi a tapikat!Kép Remélem szükség van rájuk, de ha nem akkor majd elraktározom vagy odaadom annak akinek jobban szüksége van rá! Úgyis mindig csereberéljük őketKép

Veled most mi a helyzet?

BarbiKép
Szerintem Ági rájött hogy a pocsak az pocak csak babanyelven!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibe
Dehogyis! Én is megcsinálnám. Fényképezd is le magadnak emlékbeKép
gtünde

SzilcsibeKép
Röhögni fogsz ..hihihihi... de mióta pocaklakós vagy pont azon jár az eszem nekem is, hogy miért nem csinálsz egy tesztet. Olyan jó lesz látni azt a tök erős második csíkot! Majd fényképezd le és küld el nekünk is, hogy mi is megkukkolhassuk! Jót fog tenni a lelkületünknek!Kép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
Na megint egyre jár az agyunk!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Ötyék Kép
De mindhármunknak!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Szerintem a teszttel nem kell várni reggelig, gondolj bele 350 HCG. Szét fog olvadni tőle a papírusz!KépKép Vagy a vizelet teszt nem annyit mutat ki mint ha vérből csinálnák?

Kép

KépKép
babcsi

Igen Szilcsibe mindhármunknak!Kép Ilyenek az Ötyék!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szilva Kép én is csináltam tesztet márciusban, de csak egy héttel a vérvétel után. Bár nekem csak 95 volt a HCG-m akkor. Úgyhogy szerintem bármikor megcsinálhatod, tutira zebrás lesz KépKépKépKépKép
Akkor küldesz fotót is?
Vendég

Lányok Kép
Akkor hazafele beszerzek egyet, és megcsinálom délután. Majd holnap rakom a fotót!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Kép

Noémi Kép
És akkor hogy fogsz jönni a fórumra. Tessék otthon beköttetni a netet. Plíííííííízzz Kép
Hogyne szurkolnék neked. Nagyon szorítok neked, el sem tudod képzelni mennyire. Kép

Barbi Kép
Neked is nagyon szurkolok ám. Jó látni a pozitív hozzáállást.

Szilva Kép
Én sem bírtam ki akkoriban és csináltam egy tesztet. Márcsak azért is, hogy lássak már végre egy 2 csíkosat is. Kép

Rólam:
Ma léptem bele a 28. hétbe. Dominik kisfiam nagyon mocorog. Mostmár látványos elemeket produkál, hogy ne csak én érezzem, de kívülről is nagyon látszon. Kép
A pocakom óriási. Kép El sem tudom képzelni mekkora lesz a végére. A derékfájáson kívül eddig semmilyen negatívumot nem tapasztaltam. Hál istennek engem ezek a hányinger és savas dolgok elkerültek. Kép
Hétfőn megyek Uh-ra és terheléses cukorvizsgálatra. Az Ultrahangot már nagyon várom, mert már 10 hete nem voltam. Ugyanis itt már a vége felé nagyon ritkák. 18, 28,38 héten vannak. Úgy gondolom ez lesz az utolsó Uh, mert érzésem szerint nem fogom a 38. heti ultrahangig kibírni Kép
Teszek fel egy kb 1,5 hetes képet a pocakról.

Kép

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép
Hú de nagy a pocakod!!! Szép nagy babuci lesz Dominik! Csináltok 3 D-s UH-t is?

NoéKép
Tényleg, mikor lesz otthon neted?

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?