Benianyu!
Na jó még kapsz egy kis haladékot

Hari!
Te viszont nem kapsz semmilyen haladékot, ha Benianyu ilyen ráérős akkor IRÁNY SURÁNY A KÓRHÁZBA BE!!!!

Lányok!
Kimerült, siros babás anyukák ne figyeljenek!!!
Hihetetlen a kislányom

Tegnap voltunk 3 hetesek

És hogy telt az éjjszaka??Na hogy????
Este 1/4 9 kor vacsi

, utána figyelem 1/4 2-kor ébredt éjjféli vacsorázni, az ugye 5 óra hossza, aztán pedig 1/4 7-kor reggeli....
El sem hiszem hogy ilyen jó kislány...ha igy haladunk lassan átalusszuk az éjszakát...
És ami a legjobb.....

A 1/4 2-es etetésnél 120 grammot szopizott CSAK CICIBÕL....és nem kellett a pótlás...aztán a reggelinél meg 100 grammot SZINTÉN CSAK CICIBÕL,és szintén nem kérte a cumisüveget, pedig próbáltam adni neki, hátha nagyon éhes..
Szóval végre jól birtam lakatni én magam

(Jó tudom ennyi mennyiséghez kellett a cicijeimnek 4-5 óra, de akkor is fantasztikus érzés, hogy én egyedül elég voltam neki)
És ráadásul még fejtem is utána 20-30 grammokat...
Na mit szóltok????
Aztán most ugy néz ki, hogy az éjszakai alvást bepótolja, mert negyed 9-kor megkapta azt a 60 gramm anyatejcsit cumisüvegből amit nem fogyasztott el éjszaka

De nem bánom....milyen szuper lenne, ha igy is maradna és a későbbi nagyobb igényeit is ki tudnám elégiteni tejcsiügyileg

Viszont igy csak 6 szor ettünk tegnap, de nem aggódom, mert ha mondjuk 4 kilósra taksálom a babát(kb 3,60- 3,70 lehet), akkor is megvan a 4X150 gramm, mert alkalmanként 100 akat eszeget....
Ugye nem lesz baj ebből a 6szori kajálásból???
Kismama!
Valahogy el nem tudom képzelni hogy letegyem a babát valakinél...azt hiszem kicseszett önző, irigy dög vagyok...
Párom is beszélt tegnap az anyjával és poénból megkérdezte, hogy leviszi e magával hétvégére Lénát a nyaralóba....
Perzse én az emeleten már vörösödtem és leorditottam a földszintre hogy ne beszéljen f...szságokat, mert senkinek nem adom oda a gyerekemet még egy fél napra sem

És ezt már akkor elmondtam, amikor anyós fölvetette, hogyha januárban ki kell mennünk Amerikába a férjemmel hagyjam csak RÁ MEGY ANYÁMRA a gyereket nyugodtan 2 hétre!
IDIÓTA!!!!SOHA AMIG ÉN ÉLEK!MEG IS MONDTAM HOGY FELEJTSE IS EL, NEMHOGY 2 HÉTRE DE MÉG KÉT NAPRA SE VÁLOK MEG A 4-5 HÓNAPOS BABÁMTÓL!!!!!!!!!
Tengap csak anyámhoz ugrottam el, 2 óra oda-vissza, de máris hiányzott a kis szaros

Monjuk le a kalappal a férjem előtt, mire hazajöttem, frissenfürdött, jólfésült illatos babácskát kaptam a kezembe szoptatásra

Lányok!
SZEPTEMBER 14-I KIADÁSU UJSÁG ÜGYBEN SENKI NEM TUD SEGITENI...????

SENKINEK NINCSEN BÉKEBELI NAGYMAMIJA, NAGYPAPIJA, AKIK MÉG JÁRATNAK MAGUKNAK NAPILAPOKAT??????
JAJJJJJJ PEDIG ANNYIRA SZÁMITOTTAM RÁTOK, VÉGÜLIS VAGYUNK VAGY 20-AN, ANNYIRA BIZTAM BENNE, HOGY VALAKINEK VAN....
Rókica!
Bár Zsófynak sokmindenben igaza van, de én téged is tökéletesen megértelek....
Ez az az eset amikor több igazság is létezik...
Megéretelek, mert én pont olyan vagyok mint te, a kialvatlanságtól szenvedek a leginkább, ingerült, türelmetlen és durva leszek ha nem alszom eleget....
Mit is kivánhatnék....KITARTÁST, ÉS HOGY ZSUZSA BABA JAVULJON EGY CSEPPET!!!!
Megann