A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Móni, Wish!

Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!! Csak pihizzetek sokat, és vigyázzatok magatokra!

Annácska!

Az ilyen tapintatlan bunkó juhásznak se menjen, nemhogy orvosnak... Biztos nincs semmi baj! Ha lenne, már szóltak volna.

Juca, Adri!

Juj de jó, ti is ma mentek UH-ra! Remélem kaptok képet a mütyürökről!

Timika!

Tök jó, hogy te is írtál! De jó neked, hogy már érzed a pici kaparászását! Én még semmit...Kép Pedig már úgy várom!

Csajok!

Mi 10.20-ra megyünk genetikai UH-ra, ma lehet, hogy kiderül, hogy Kavicsnak mije vanKép Igazából tényleg tök mindegy, lényeg, hogy egészséges kis csomag legyen.Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Elsősorban drukkolok Móniknak, Wishnek azért Majcsinak, és továbbra is Annácskának.

Együtt örülök Évivel, Szabó Timivel, Eszterrel, Stellával, Timikával, Unique-val, Jucával, Sysivel és Adrival és ismételten Annácskával hogy babások, és várom a fejleményeket mik voltak a vizsgálatokon és egyáltalán hogy élik meg ezt a számomra olyan távoli és elképzelhetetlen időszakot.

Szívesen olvasom a ritkán felbukkanókat, így Csibét, Nyuszmuszt, Timikát, Narcot, sajnos mostanában Monyót, Virágot.

És engem is igen is nagyon érdekel mi van pl. Pillével, Sziszkával, Lamikával, Cinócával.

ÉS persze minden aktív taggal akiket nem szeretnék most név szerint említeni.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én sem tudom követni ki hol áll éppen és sajnos sokszor nem tűnik fel ki nem ír. Elvégre netezés mellett időnként dódozni is kell sajnos.

Én sem írok mert nincs mit. ÉS sokszor szívesen reagálnék azokra amit írtok, de néha csak olyan közhelyek jutnak eszembe, vagy olyanok amiket mások írtak ezért törlöm, vagy neki sem kezdek.

Hát szóval szép napot, remélem senkit nem hagytam ki. Ja de a babásokat. Én őket vagyis ők engem nem oigen ismernek de rájuk is vonatkozik amit írtam. Õket egyébként egy másik topicban követem.

Száz szónak is egy a vége, időnként írjatok magatokról (eltűntek) egy-két mondatot, mert sztem mindenkit érdekel. VAgy legalább is speckó engem igen, még akkor is ha nem reagálok hirtelen rá.
Na nőből vagyunk. Néha kell egy kis konflikt.Kép

junko
Vendég

Sziasztok Kép
Rengteget írtatok Kép
Azt hiszem követem én is Junkot és egyben válaszolok Kép

Dudu, Stella, Adri, Dido, Móni, Kivi, Wich, Csibe, Monyo Évi Kép
NAgyon köszönöm továbbra is a drukkokat Kép Bízunk benne, hogy azért nem telefonálnak mert nincs gond Kép A párom tegnap este azt mondta, na már megint el telt egy nap és nem hívtak Kép
CSak így lehet kibírni a várakozást Kép

Timi Kép
Nem ér ám így mérgelődni! Igenis érdekel mindenkit, hogy mi van veled! Mentségemül legyen, hogy mostanában kevesebbet tudok jönni és csak felületesen olvasom el a hozzászólásokat, de a táblán mindig mindenkit nyomon követek Kép
A drukkokat köszi Kép

Dido Kép
Sajnálom, hogy nem derült ki mitől törtek el a bordáid. Az viszont nagyon meglepő, hogy a babó szívta ki ennyire. Drukkolok, hogy mielőbb helyreálljon a rend Kép

Unique Kép
Olvastam én is erről a lehetőséről, de azért nem kolbászból van a kerítés Kép
Felhívtam őket és a vérvétel menet: most vennének vért, majd a 16 hét környékén csinálnák meg ők is az AFP-t és csak ezután küldik ki a vért külföldre, majd két nap után eredmény. Mindez potom 25 000 Forintért.
Úgy döntöttünk a párommal, hogy max néhány napot nyernénk az AFP lassusága miatt, így igazából nem érné meg. Azért köszönöm a drukkokat Kép
Jobbulást neked, remélem most már lassan abbamaradnak a rosszú léteid Kép

Dorka Kép
Köszönöm az együtt érzést Kép Sajnálom a barátnődet, neki aztán még nehezebb! Remélem azért jó eredményeket fog kapni, majd írd meg Kép

Narco Kép
Megértem a dokikat, hogy fáradtak, túl terheltek, de nem is a pátyolgatásra vágytam, csak arra, hogy megnézze a papírt. Rosszúl esik és az is hogy sajnos még mindig így állank a dokik az ügyhöz.
Azért köszönöm a vígasztalást és a drukkot.

Móni, Wish Kép
Nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy a babók erősen kapaszkodjanak Kép Pihengessetek!

Adri Kép
Drukk az uh-hoz Kép

Remélem nem feljetettem ki senkit Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Duddu
De igen, sajna nagyon letört. Kép Tudod akármennyire nem akartam beleélni magam, de utoljára akkor éreztem ilyesmit amikor aztán pozitív lett. És már elkezdtem szőni az álmaimat sajnos. És olyan szép álmok voltak. Engem a negatív teszt eddig még sose csapott be és utána mindig megjött, most is megfog mert amikor együtt voltunk a párommal már véreztem egy kicsit utána és ez már tudom mit jelent. Kép De amint megjön már jobb lesz, mert tudom, hogy az egy új ciklus kezdete, amikor új esélyeket kapok. Kép
Viszont most már én sem csinálok több tesztet, még ha néger gyerekek potyognak az égből akkor sem. Legközelebb csak akkor fogok tesztelni, ha már legalább egy hete késik a mensim.

Évi Kép
Lehet, hogy kiderül milye van Kavicsnak? Pedig még csak nemrég lett + a teszted. Hogy megy az idő.

Timika
Várjuk a képet a babáról és további jó pocakosodást kívánok. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi
Hát akkor a te menzid jutott el hozzám Kép
Annyira rossz olvasni hogy ennyire megviselt a -teszt. Nagyon sajnálom! Olyan nehéz ilyenkor vígasztalni valakit, csak azt tudom írni neked, hogy előre nézz, ott van a cél előtted, és el fogod érni, csak felejtsük el az időt mint tényezőt, és éljünk a mának, a jövőnek, de semmiképp a múltnak! Már a mai nappal is közelebb vagy a célhoz, észrevetted? Kép

Wish Kép
HCG szuri? Akkor most kell gyorsan egy +-t pisilni Kép

Csibe
Erre a természetgyógyászra nagyon kíváncsi vagyok! Azért lehet ám hogy a te menzidet is átvettem, mert elég brutális Kép Reggel olyanokat görcsöltem, hogy majdnem derékszögben közlekedtem. De már sokkal jobb Kép

Monyókám
Én még nem vagyok képes megszakítani a zebracsendet, az én időm majd később jön el, de eljön! Én meg benned bíztam, és bízom most is! Kép

Réka
Hogyan tovább veletek? Hogy érted hoyg azért akar vért venni mert az esetleges terhesség is számít? Csak HCG-t nézne 1 napon?

Timika
Ez nem igazságos! Kép Én már annyiszor kértelek hogy írjál a topikba magadról, és nekem azérse? Kép Na ezér számolunk! KépKépKép Pedig te aztán messze elkerülted a tankönyvi esetet, hasznos lett volna másoknak Kép Na mindegy, a lényeg hogy már itt vagy, és tényleg remélem, hogy gyakrabban írsz majd a topikba Kép

Évi
Aztán írd ám meg hogy Kavics Kavics-e vagy Kavicska Kép Már nagyon kíváncsi vagyok Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kati
Képszerkesztő programmal tudod a képet átméretezni. Menüben keress olyat, hogy Átméretezés vagy Méretváltoztatás, és úgy add meg a méretet, hoyg vizszintesen 500, függőlegesen pedig 600 képpont lehet maximum. Ezen kívül a fájl mérete 200 kb lehet. Várjuk a képet Kép

Monyó
Nem is raktál fel görbét a múltkor, pedig megbeszéltük hogy kielemezzük Kép Még mindg áll az ajánlat ha fontosnak érzed Kép

Tündi
Vendég

Ha rámegyek jobb klikkel a képre, azt írja hogy képes átméretezni az öszzes képet, de utána emilben akarja küldeni, sehogy nem tudom iderakni.
Egyébként Photo Studio 2000 programom van, csak angolul. Már felidegesített ez a méretezés!
Tündi!

Segíts!!!

Kati
Vendég

Tündi Kép
Én is arra gondoltam pont, hogy így most lehetne egy tuti + tesztem Kép
De azért inkább megvárom az igazit Kép

wish

Majcsi!
Ilyenkor ez így van. Sajna én is erős vagyok hóközben, de mensi táján mindig van egy mélypont. Mostmár inkább abban vagyok edzettebb, hogy ez egyre rövidebb ideig tart és gyorsan összeszedem magam.

Annácska!
Kitartás! Eddig is sokmindent kibírtatok, ezután csak még erősebbek lesztek!!

Évi!
Nagyon drukkolok, hogy eltaláljam, mi lesz a csöppség. Van egy tippem. Elmondhatom?
(kisfiú) Kép

Tündi!
Néha, mikor nekem is késik, utána nagyon szoktam görcsölni, meg erősebb is. Remélem, hamar múlik a neheze. Kép

Ja, a vérvétel dolgot csak találgattam, hogy esetleg HCG-t is akarna venni, de már mindegy, mert

Képzeljétek!
Vettem egy nagy levegőt és felhívtam a dokit. Azt mondta, hogy: ja, ha tudom, hogy mikor vagyok 1-2 nappal mensi előtt, akkor menjek nyugodtan előbb.
Szóval, ha jól értem, azt hitte, hogy nem túl stabil a ciklus hosszom és ezért a biztosabb az, ha az 1.cn-on megyek. Végülis elég logikus...

réka
Vendég

Kati
Hány képet szeretnél máretezni? Néhányat be tudok vállalni hogy átküldöd mélben, én meg visszaküldöm neked megcsinálva, jó? Mélcímem a profilban.
Ha te akarod megcsinálni, akkor pedig úgy, hogy a progiban kinyitod magát a képet, és úgy keresel rá a menüben, ne jobb egérgombbal. Mentéskor pedig célszerű mentés másként-tal menteni, hogy az eredeti is megmaradjon, ha mégsem sikerülne elsőre. Ha sikerült, akkor pedig már simán fel tudod ide rakni a Melléklet feltöltése gombbal.

Tündi
Vendég

Réka
Akkor csak megértitek egymást a dokival végül, ez a lényeg Kép Így már jobban hangzik a vérvétel mint 1 cn Kép
Nekem mindig szokott görcsölni, de ma délelőtt valamiért jobban. Talán tényleg azért mert késett sokat, de most már sokkal jobb, igaz ülök, lehet hogy igaziból nem is sokkal jobb Kép De most már ez zavar legkevésbé, nagyon várom a holnapi lecsapolást Kép

Wish
Hát én asszem nem hagynám ki, de persze te tudod, az igazit nem lehet helyettesíteni Kép És arra már csak 2 hetet kell várni Kép Mi a stratégiád? Otthon maradsz végig?

Tündi
Vendég

TündiKép

Elküldtem a képet. Köszönöm szépen!!!

Kati
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk az UH-ról, csodaszép egészséges gyerekünk van, izeg-mozog, nagyon aktív. És KISLÁNY!!! Három nappal megint idősebb a koránál, így most éppen március 4. a szülés várható időpontja. Annyira boldogok vagyunk!!!

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Gratu-gratul-gratulálok! Kép
Van már nevetek neki?
Háát, ezt a fogadás elveszítettem, de sebaj!
De szép napotok lehet ma!!!

Wish!
De meddig tart a szuri hatása? Két hét múlva már nem hozhat fals eredményt a teszten, ugye?

réka
Vendég

Réka!

Én is kisfiúra tippeltem, úgy hogy ennyit a megérzéseimről...Kép Van már nevünk, ha minden igaz, és időközben nem nő kukija, akkor Dóra lesz. Csak így egyszerűen.

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77Kép
Ez aztán a jó hír!!! Hatalmas gratula a kis Dórához! Kép
Szupi érzés lehetett látni! Ez most már 3D UH volt? (bocsi, lehet, hogy már írtad korábban)

DudduKép
Akkor nagy lehetett a megkönnyebbülés, hogy végülis a doki jót akart és jót mondott. Örülök neki, hogy minden rendben! Kép

AnnácskaKép
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni a tanácsommal, nekem olyan fura ez a magyar egészségügy, hogy csak na... Az egyik helyen két-három hét az eredmény, a másik helyen 2 nap. Kép Szomorú. Kép

TimikaKép
Igenis érdekelsz, engem is. Nem véletlenül kérdeztem, hogy hol vannak a kismamák... Jó lenne néha "sorstársakkal" beszélgetni a közös élményekről. Kép Örülök, hogy visszajöttél! Kép

MajcsiKép
Nagyon sajnálom, hogy ennyire le vagy törve. Tudom, milyen érzés. Bár már tompulnak az emlékek, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan babás leszel és akkor Neked is tompulni fognak. Kép
Szóval nem letörni, mint a bili füle!!!! Kép

NárciszKép
Nagyon köszi az ötletet! Igyekszem megfogadni minden jó tanácsot, de egyelőre most az "úgyis elmúlik magától egy idő múlva és addig meg kibírom valahogy" pártján állok. Kép

KatiKép
Még mindig semmi Piri? Kép

Pusza Mindenkinek!

Unique

KépKép
unique

Évi Kép
Hatalmas gratula a Kislányodhoz Kép
A Dóra név nagyon aranyos Kép

Lányok!
Elszaladok ruhát venni, mert már nem férek bele a sajátomba Kép
Este megpróbálok jelentkezni Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Hát neki szeretnénk kistestvért:
(Tündi volt olyan aranyos és lekicsinyítette nekem, így sikerült végre!)Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Évi!

Hatalmas gratula Dórához, gondolom a második neve marad KavicsKép
Mi is megyünk este, szerintem csak holnap jelentkezem, de remélhetően képpel.

Unique!

Most ma egész nap hányingerem van, és azon morfondírozom, hogy inkább visszíszívok minden balga megjegyzést, amire küldted a rókakomát. Ugyanakkor megnyugtató, hogy van, mert ez azt jelenti, hogy stöpszlike aktívkodik benn.Kép

Annácska! Meg Többi Kismamákok kivéve talán Évit (bocs alább látni fogod, hogy miért, de ha tudsz segíteni, akkor ne tartsd magadban)!Kép

Ti milyen nulladik típusú ruhát tudtatok venni és hol? Ne nézzetek hülyének. Szorít a nadrág, meg minden, de a görögdinnye fázis még egy kicsit odébb van. Szóval valami közepes megoldás érdekelne, hogy ti mit hordtok. Ja és azt sem fogadom el megoldásnak, hogy felvettem a kánikularuhámat, mert most már befagy a popóm a lenge ledér ruhák alattKép Várom a segítséget, kreatív válaszokat:

Juca

tjuca

Kati!

Meg is lesz a tesó, meglátod!

Nagyon snájdig legény ez a Ricsi! Egykét év múlva már növesztheted az anyósfogaidat, mert ott fognak körülötte sündörögni a lányokKép

Juca

tjuca

Kati!
Végre sikerült a képet felrakni!
Szép kölök, ahogy nagyapám mondaná Kép
Hasonlít rád?

réka
Vendég

Igen, hasonlít, bár az alkata az Apjáé. Hál Isten, mert én az a húsosabb fajta vagyok. A férjem meg "egyszálbél". Egyébként ma lesz Ricsi első foci edzése. Már várja.
Közben SIKERÜLT képet kicsinyítenem, a kutyabarátoknak rakok egy képet a dobbermanunkról:Kép
Vendég

Tündi!!!

Photo Editor-nál RESIZE menüpont alatt %-ban tudtam csökkenteni.
Ez a kutyás kép pl: 28 Kb.
Szuper tanítvány vagyok nem?KépKépKép
Azt mondják: türelem...
És igazuk van

Köszi

Kati
Vendég

RékaKép
Kb egy hét alatt ürül ki a HCG szuri, kedden kapom az utolsót, úgyhogy keddhez egy hétre lehetne tesztelni, de még nem döntöttem el mikor fogok. A dokimhoz három hét múlva kell majd visszamenni.

ÉviKép
Graulálok Dórához Kép

JucaKép
A barátnőm azt csinálta, hogy 1-2 számmal nagyobb gatyót vett magának.
Rókakomát meg nyugodtan küldheted tovább hozzám Kép

wish

Wish!

Megy a Rókakoma!

Juca

tjuca

Kati
Igazán nincs mit! De ha már így belejöttél, rólad nem lehetne képet látni? Kép
Hát ez a kutyus...!!!!!!!!! Micsoda kánaán, gyerek, kistesó, kutya is Kép

Évi
Jajj de jó, kislányotok van! Biztos nem volt kukija? Kép Jól megnézte a dokibácsi? Nehoyg aztán szegény gyerek rózsaszínbe járjon 1 éves koráig KépKépetek nincs róla? Mármint egyben.... Kép

Juca
Nagyon bírom a dumádat Kép

Unique
Azért a babásaink topikba is lehet ám menni nyugodtan dumcsizni az ifjú anyukákkal, biztos ők is tudnak segíteni a kérdésekben. Csak tessék ide visszajönni velünk is dumcsizni, jó? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Gratulálok, kívánom, hogy március elejéig még egy pár csodaszép hónapot tölts el a pici Dórival együtt!!! Nekem is nagyon tetszik ez a név, de én nem szeretném a gyerekemnek adni, hisz a húgom is és az egyik barátnőm is Dóra. Én meg anyukám nevét kaptam és soha nem szerettem, ha nem volt egyértelmű, melyikünkről van szó, vagy hogy melyikünket is szólítják...

Timika!
Ne szomorkodj, hisz nem Te vagy az egyetlen, akit nem szoktak hiányolni. Pl. én sem látom a nevem mellett soha azt, hogy na hol is vagyok... Ezen én nem sértődök meg, hisz tudom, hogy csak ritkán tudok jönni és nincs annyi mesélnivalóm, mint a többieknek. Szóval néhanapján bekukkantok, ha van időm és írok néhány sort. Így itt vagyok, de sajna nem tudok minden percben és órában feljönni a netre... Kép Pedig szívesen megtenném... Kép

Wish, Móni!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKépKépKép

Lányok!
Valamelyik nap beszélgettem a párommal. Hála Istennek volt időnk egy kicsit komolyabban beszélgetni magunkról és a jövőnkről. Arra lyukadtunk ki, hogy lehet, várunk még egy évet a babaprojekttel. A párom júniusban diplomázott az
egyetemen, most tényleg elkezdett dolgozni (már egyetem alatt is dolgozott, amikor nem volt iskolai elfoglaltsága) és úgy minden a nyakába szakadt... Na meg beszéltünk az anyagiakról is, jó lenne egy kicsit ráncba szedni magunkat! Az az igazság, hogy az anyagi oldala aggaszt minket egy kicsit... Kép A párom szülei már nyugdíjasok, akik szeretnék eladni a nagy családi házat, de sajna ez még nem sikerült. Abból vesznek egy kisebb lakást, azt felújítják és a maradékot szét szeretnék osztani a két gyerek között. Ebből a pénzből szeretnénk telket venni és megkezdeni az építkezést. Viszont amíg nincs pénz telekre, addig nem tudunk elmenni a 40 négyzetméteres lakásunkból (még jó, hogy ez a mienk)... Túl sok hitelt ugyanis nem szeretnénk a nyakunkba vállani, mert ugyebár azt fizetni is kellene! Kép Szóval, mihelyt lehetőségünk lesz telket venni és megkezdeni az építkezést, folytatódik a babaprojekt. Ebbe a kis lakásba ugyanis csak maximum 1 gyereket tudunk vállani, kettőt már a hely szűke miatt bajos lenne... Kép
Szóval nincs elfelejtve a dolog, de lehet, hogy nem jövőre, hanem csak azután lesz babóca... Majd ahogy az élet hozza. Ha meg előtte jön össze, akkor se fogunk kétségbe esni. Sőt! Mind a ketten nagyon szeretnénk, de azért anyagilag mégiscsak rendbe kellene jönni. Viszont jövő nyár elején mindenképpen folytatjuk teljes erőbedobással a projektet, hisz azt se akarjuk, hogy kicsússzunk az időből!!! Főleg, hogy 3 babával számolunk mind a ketten és én márciusban leszek 27!
Szóval igyekszem követni a példátokat, majd beszámolok a fejleményekről. Ha nem okoz gondot, ennek ellenére olvasni fogom minden alkalommal a fórumot, ahogy időm engedi és néhány szóval leírom, hogy mi újság nálunk. Persze nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Veletek mi újság van, mi történik a már és leendő zebrásokkal, illetve kismamákkal.

Hát most ennyi voltam, majd azért még jelentkezek ám, ha lehet... Kép

Üdv mindenkinek
Zsu

Zsu
valér

Timika!
Ja még annyit, hogy engem tényleg érdekel a babócád fejlődésének minden egyes állomása, már csak azért is, mert ha a táblában jól látom, március 18-ra vagy kiírva, ami az én szülinapom (is)! KépKépKép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok, megint én Kép

JucaKép
Nem tudok okoskodni a ruha-témához. Amit bizton tudok, az az, hogy vannak olyan kismama-gatyók is, amik nem betétesek csak streccs anyagból vannak és azoknál jobban tágul a pocinál, így nagyon kényelmesek.
Egy dolgot tudok csak: utálom azokat a gatyákat, amik derékban gumisak!!! Engem szorítanak.
Tévedj be egy Megatoys-ba (reklám offKép) és nézz körül, sztem találsz kedvedre valót, még fél-görögdinnye állapotban is. Kép
Nekem bevált. Kép
Rókakoma pedig nem ment át Hozzád teljesen, hanem csak elküldte maga helyett a pajtását. Kép Jelentem, még itt is megtalálható. Kép

TündiKép
Köszi a biztatást, igazából eddig azért nem írtam oda is, mert még nincs babám (kívül), csak belül. És ott a lányoknak már mind kinn van a kiscsomagjuk. Kép
Jucát én is bírom. Kép Kép

AnnácskaKép
Na kíváncsi vagyok a ruhaszerzeményekre... Én is csak nőből vagyok. Kép

KatiKép
Nagyon helyes gyerek!Igazi kis focista lesz belőle. Vagy nem annak szeretnétek? Kép
A kutyud is nagyon aranyos! Én nagy kutyarajongó vagyok ám, csak mostanság pocakkal inkább messziről rajongok értük. Kép

WishKép
És ha nem tesztelnél csak megvárnád a szurit? Kép
(mondjuk babona)

ZsuKép
Hát először kicsit elszontyolodtam azon, amit írtál, de aztán továbbolvastam és rájöttem, hogy teljese logikus és reális, amit írsz. És annak külön örülök, hogy azért nem tesztek ellene, hogy baba jöjjön, csak nem göcsös a dolog. Bár nem szeretném önmagam ismételni, de Adri példája követendő Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Kati!
Végre kép csemetédről! Hmm. nem mondom, szép kis fiatalúr!Kép
Alkat, nálunk is apjuktípusú csemete, így valószínűleg nem lesz sok szalonnája, de simán beveszik majd a kosárcsapatba!Kép
Dobbermann! Szép! Én is szerettem volna régen, aztán persze hugomnak lett is. Na de mindegy! Manapság labradorban vagy keverék kutyusban gondolkozom!Kép

Juca!
Esetedben akkor talán valami egybenruha vastagabb anyagból. Nadrágot szerintem már tényleg csak úgy érdemes, ha pocakosat veszel, mert egy sima nagyobb szám hamar kinövődik, pocak után meg megjósolhatatlan a mérete az újdonsült anyukának!Kép

Évi!

Gratulálok Dorkához!Kép

Unique!
Lassan már csak rendeződnek nálad is dolgok, az viszont biztos, hogy kevesebb vn hátra belőle, mint amit eddig kibírtál!Kép

Timika!
Szia! Írj még-még-még!

Duddu!
Alakultok a dokiddal+! Helyes!

Annácska!
Mikor mész legközelebb uh-ra? Vagy egyrészt előbb lesz eredmény másrészt csak az ad biztos választ?

Tündi!
Múltkor nem akartalak szekírozni a táblával, csak hiányzott a legfőbb tájékozódáasi pont!Kép
Minekáltal mostanság se időm sem türelmm nem sok volt olvasni titeket. Akiket még látogatok, ott jóval lassbban zajlanak az események, így sokkal kevesebb az üzenet, de hamarosan átvészelem ezt a kezdeti szakaszt aztán nem menekültök!

Wish, Noémi!
Drukk! Most aztán nem menekültök! Jönnek az émelygések! Támadnak a rókák!Kép

Biztosan nem írtam mindenkinek akinek akartam, ráadásul még csak most fogom frissíteni az oldalt, mert amit eddig írtam nem lenne kedvem újra. Beillesztés pedig csak most jut eszembe. ÁÁÁHHHH! LIba!
Így jártam!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Most egy kicsit nyugi vanKépcsak futólag és csak néhány dolgot olvastam el..jó hogy van aki gondol rám-ritkán jövőre isKépKép.

Tényleg ne haragudjatok, csak annyira kell, néha szeretnék is a munkára koncentrálni-hogy elterelje a gondolataimat-most volt is mire. Meg néha úgy éreztem az itteni látogatásaim már a munka rovására mentek nem akartam bajtKép

Azért nagyon köszönöm a múltkori hozzászólásokat.
Nem mondanám, hogy sokkal jobban vagyok, de nagyon igyekszem. Ez a hónap nagyon rosszul sikerült, nagyon sokat sírtam, de azt hiszem a sírás jó dologKépKép

Anácska
A te hozzászólásaidat mindig elolvasom, és remélem legközelebb már a biztos jó hírt olvasomKép Nagyon szorítok, hogy semmi baj ne legyen. Azt hiszem új babásunk nincs talán csak Monyó-szerintem tutiKép de neki is szorítok, hogy végre meglegyen az a +teszt. De ok nélkül nincs halvány csík semKép
Mindenki másnak is nagyon szorítok. Még sokat kell visszolvasnom, az nem nagyon ment...
De majd szép lassan, meg egyszer már otthon is lesz netünk.Kép talán maKép Akkor asszem könnyeb lesz, ha a férjecském a géphez enged.Kép

Sajnálom, hogy a talira nem tudtam elmenni, de a szüleim végre rászánták magukat, hogy megnézzék a pici lakást és ez nagy esemény volt ám.
Közben a konyhabútor is elkészültKép és nagyon szép lettKépMajd megpróbálok valahova 1-2 képet feltenni a nyaralásról, erről-arról...nem ígérem, hogy most azonnalKép de majd írok.

Többen kérdeztétek, hogy hogyan működik az a kütyü, amit szülinapomra kaptam, ezzel még adós voltam. Bioself-nek hívják, angolul tudók előnyben googleben rákeresve lehet találni leírást róla. Nagyjából olyan mint egy hőmérő, csak szebbKép. Minden reggel megméred a hőmérsékletedet és a gép eltárolja a memóriájába, mivel meg tudod neki mondani melyik az 1cn, a ciklusod hosszát is meg tudja jegyezni. Az adatokat visszamenőleg 1 évre meg lehet nézni.

A hőmérsékleti és cnap adatokkal kalkulálva jelez amikor úgy gondolja a legtermékenyebb vagy és amikor még van esély terhességre és amikor nem vagy termékeny. Egy esetleges terhességet is jelezKép jó is amíg nem jelez megkímélhetem magam a teszttőlKép
És mi több van egy központ külföldön, ahová telefonon keresztül el tudja juttani az adatokat, és a központ vissza küldi neked a grafikonokat-emailen keresztül.
Aki még valamire kíváncsi ezzel kapcsolatban az írjonKép

Most elmegyek ebédelni, de még írok majd délután, még van egy pár mondanivalóm, de nem nagyon jó hírek sajnos. Csak a múltkor úgy bíztattatok és azt hiszem ki kell adni magamból.

Amúgy Narco egy tündér a cicád és go ahead a babaprojekttel.

Nem küldtem el ebéd előtt mert mégsem tudtamJ valamiért nem ment el. Szóval azt történt, hogy végül sikerült megszereznem a leleteimet. Hát a doki kicsit asszem elodázta a dolgot, mivel azt írta a leletre PCO gyanús..hmm kösz, hogy szólt.
Tegnap egész nap bőgtem emiatt. Mondjuk az ultrahangon nem láttak semmit úgyhogy szerintem tévedett. Ráadásul a gyógyszer, amit ugye nem szedtem be Norculut volt, amire semi szükségem. Renszeresek a menszeszeim, most már teljesen. De szerintem a 35-28 nap sem nevezhető rendszertelennek, ráadásul nem vagyok túlsúlyos és nem vagyok túlszőrös sem. Szóval szerintem nem megalapozott ez az orvosi vélemény. Én a helyébe minimum visszaküldtem volna magma még egy ultrahangra, mert utánna olvastam és ultrahanggal 100%-os biztosan kimutatható…

Szóval most nem tudom mi lesz. Minden esetre új orvos..ez már tuti.

Pusza
Virág
Virag2

Ja és elfelejtettem írni a probléma az FSH/LH aránnyal volt 22 cn-on 3 U/l FSH és 13.6 U/l LH. Valamint az Androstend 6.5 ng/ml. és nem tudja valaki mi az a FAI?Ezt nem találtam sehol..

Virág
Virag2

Sziasztok!

Látom, most megint felélénkült egy kicsit a fórum KépKépKép Nagyon helyes, szeretek olvasni Kép

Évi!
Gratulálok Dórához, tényleg nagyon szép név (és a sógornőmet is így hívák) Kép
Nem adtak Nektek képet a kis cunisrólKép

Már olyan régen raktatok fel képet a Picikről.

Juca!
Remélem Te hozol nekünk fotót Kép Mindenképpen mesélj, hogy mi volt az UH-on Kép

Adri!
Ti merre jártok a Picúrral Kép Nálatok mi volt az UH-on?

Zsu!
A lényeg, hogy most sem fogtok védekezni Kép Szerintem ez sokszor többet ér (persze ha nincs semmi egyéb probléma), mint a mindenáron projectek Kép

Kati!
A Kissrác nagyon helyes, igaza van Jucának már csak egy pár év... Kép
A Kistesó pedig nemsokár jönni fog meglásd Kép

Dudu!
Örülök, hogy rendeződött a vizsgálat időpontja Kép
Persze, hogy örülök, hogy rendben a csontjaim, csak nekem nem volt túl hihető, hogy a Baba szipolyozott volna így ki.

Annácska!
Nem is gondoltam, hogy ezért a vizsgálatért fizetni kell Kép Kitartás, egyszerűen nem lehet semmi baj Kép

Móni, Wish!
Akkor igazából 2 hét múlva derül ki, hogy mi is a helyzet, és, hogy hányan lesztek júliusban?
Sokszor eszembe juttok napközben, nagyon szorítok Nektek!!!!!! Kép

Még annyit mondanék a tegnapi vizsgálatomról, hogy a csontsűrűséget mérő nő azt javasolta, hogy bár nincs semmi baj, azért ha majd megszületik a Baba, és majd már nem szoptatok (milyen jó ezt leírni), akkor azért érdemes lenne elmenni újra egy szűrésre.
Kismamák, Anyukák, Nektek még egy doki sem javasolta ezt? Mert lehet, hogy van ám benne valami?!?!?!

dido

dido
dido

Sziasztok lányok!

Évi Kép Gratulálok Nektek Dóra babához!!! Kép Hány cm most kb.? Olyan kíváncsi vagyok én is, hogy megtudom-e holnap, milyen nemű a baba! Kép Egyébként eddig én is csak két este éreztem a baba nagyon finom kis mozgását, de pl. az elmúlt 2 napban nem éreztem őt. Ami vicces viszont, hogy általában a jobb oldalamon alszom és mikor reggel felébredek, a hasam jobban kidudorodik a bal olalon Kép

Majcsi Kép Köszönöm és hétfőn teszek fel képeket!

Tündi Kép Eddig csak azért nem írtam, mert már régen kérted és elfeljtettem KépKépKép

Kati Kép Nagyon helyes kisfiad van! Kép

Juca Kép Én egyelőre a rendes ruháimat hordom, de szerintem 1-2 héten belül nekem is el kell mennem vásárolni. Eddig csak egy kismama farmert vettem, de az még olyan nagy rám, hogy leesik rólam. Szerintem egyelőre vegyél 1 számmal nagyobb nadrágot, mint amekkorát most hordassz, az biztos kényelmes lesz még egy ideig.

Valér Kép Sajnálom, de persze megértem, hogy így döntöttetek a pároddal. Azért tényleg gyere majd és számolj be róla, hogy alakul az életetek! És köszönöm szépen az érdeklődést, pár nap és képek is lesznek! Kép Egyébként március 18-a a párom névnapja is!

Eszter Kép Köszi, most írok egy hosszú hsz-t, viszont holnaptól hétfőig nem leszek net közelben. Ti hogy érzitek magatokat?

Dido Kép Örülök, hogy rendben volt minden a csontsűrűség vizsgálaton! Én sem tudtam, hogy fizetni kell érte Kép Nekem nem mondta az orvosom, hogy menjek ilyen vizsgálatra.

Jó éjszakát és jó 7végét kívánok mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert megint rókakergetés vanKép

Dudu!
Nekem is jól telt a tegnap délutánom, köszi!Kép

Évi!
Gratulálok a kislányodhoz!!! Nagy boldogság lehetett megtudni! További jó egészséget!!

Lányok!
Köszi a drukkokat mára, voltunk au UH.-n, és minden a legnagyobb rendben volt! Gyönyörű 6,2cm-es Pockunk van! Párom is bejöhetett, és a doki szépen lassan mindenét megmutatta! Annyira boldogok voltunk! És akkor egyszer csak kihangosította a szívhangját! Ez volt a legszebb az egészben!!Kép Szóval minden a legnagyobb rendben van, most már csak növekednie kell szépen. Csak ezek a fránya rosszullétek...

ja, itt egy sztárfotó Pocokról!
Kép

Jó éjt mindenkinek!
Adri és Pocok
12+1

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Timi!
Köszönöm kérdésed, vegyesen. Néha rámtőr az "élni sincs erőm", de szerencsére elmúlik. Róka minket elkerül, de mindig itt somfordál.
Egy időre abbahagytam a munkát, mivel csak akkor tudnék dolgozni, amikor Olivér alszik, ámde addigra magam is úgy elfáradok, hogy gyermekkel tartanék leginkább.Kép Estére iszonyat pocakgörcs tud úrrá lenni rajtam, függetlenül attól mit ettem vagy nem ettem és ez az asztalom fölé görnyedt pozícióban szó szerint elviselhetetlen mértékeket ölt. Sokszor akkora a hasam estére, mint Olivérrel öt hónaposan és az mind-mind buborék!
Akad így minden. Lelkiismeretfurdalás a munka miatt, mert csemetémmel nem tudok olyan felszabadultan játszani, mert emberemmel házasélet, hogy is mondjam átment plátóiba, és a tetejébe tényleg megkínoz Hagymácska. Jobban mint olivér, de ajánlom neki, hogy lány legyen!Kép És mélységesen vele fogok érezni, ha ne adj isten hasfájós lesz.
Azt hiszem, most elég alapos lettem helyzetjelentés tekintetében.

Ami viszont nagyon jó hír, hogy hagymácskával is repüni fogunk, ha minden jól megy, és problémamentesek leszünk. Mivel Olivérrel is utaztunk, akkor mázlinkra Braziliába sikerült eljutni, családi összefogásban körülményismétlünk, hátha olyan babát kapunk mint Olivér. Persze belőle sosem lesz mégegy, de bizonyos tekintetben jó lenne, ha a jókedv és erős egészség megismétlődne. Az uticél változott, egyébként minden majdnem ugyanúgy.Kép

Dido!
Érdekes amit írtál a vizsgálatról.
Alapvetően szoktál figyelni arra mennyi kalciumot eszel? Úgy értem így visszamenőlegesen.

Az sem baj, ha valaki ritkábban jön, csak írjon néha, aki pedig úgy gondolja egy ideig itthagy minket, vagy esetleg végleg távozik, az szóljon, akkor nem lesz dilemma és sértődés!

Ezennel elmentem aludni! Pontosabba vasalniKép és aludni!

Jó éjt!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Tündi, Réka!

Hát...
Nagyon izgi volt a term.gyógyásznál lenni!
Először mindketten kaptunk egy talpmasszázst és megmutatták a petefészek, a petevezeték és a méh pontjait a talpon és házi feladat minden este maszírozni egymás talpát!Kép
Jó kis feladat!Kép
(Ezt a feleség csinálta)
Utána egyésvel mentünk be a term.gyógyászhoz. Először én. Végignézett rajtam, vagyis állítólag belém nézett. Majd elmondta, hogy minden embernek 7 fő csakrája van, a gyökér(nemiszervnél), sexualitás(vagyis a méh és a petefészkek), gyomor, szív, garat, lélek, agy és a korona. Azt mondta, hogy nekem pont a gyökér, a sexualitás és a gyomor nem működik és a hasamnál valami forróságot érez és ködösen látja, mintha állandó gyulladásban lenne. A petevezetékemnél pedig elzáródás van. Nagyon sokáig foglalkozott a hasammal és közben nagyon meleget éreztem. Azt mondta, hogy most elindította, de még egy átmosás szükséges valami gyógynövénycseppekkel és a köv. hónapban terhes leszek. Utána még átmaszírozott és úgy megropogtatott, hogy csak na!
Majd kijöttem és bement a kicsi párom. Amíg kint vártam olyan hányingerem volt, hogy el kellett mennem a vécére!
A férjemnél forogtak ugyan ezek a csakrák, de rossz irányban, ill. ami a kiskatonáit illeti,nagyon sok van neki, de mind halott! Õt is átmaszírozta és azt mondta, hogy most már minden ok. Kérdezte voltunk e vmilyen vizsgálaton, de mondtuk, hogy most fog menni andrológiára, erre azt válaszolta, hogy most már felesleges!
Még mondott sok érdekességet rólam, hogy milyen vagyok, és tényleg igazat kellet adnom neki!
Na, majd meglátjuk!
Jó érzésekkel jöttem el Tőle, azóta szurkál a petefészkem, amit azelőtt soha nem éreztem, de ez lehet, hogy csak pszichés. Bár lehet pont ez a bajom. Ki tudja.
A váróban 89 kisbaba fényképét és anyukák/párok köszönőüzeneteit láttam, akiken segített. Akik ajánlották nekünk, nekik kétszer kellett menni, de ezt mondta is nekik, hogy egy nem elég és azóta babás a lány, karácsonyra van kiírva!
Nekem azt mondta úgy érzi elég ez az egy!

Láttátok a Halálsoron c. filmet, amiben a néger gyógyít? És a mikor kiszívta a betegséget valakiből utána kijött belőle? Na valami ilyesmit éreztem végig,mert miközben a hasamon tartotta a kezét, néha elfordította a fejét és jó mélyről kifújta a levegőt! Nagyon érdekes volt!

Ez történt, úgy legyen, hogy beválik!

Bocsi, ha túl részletes volt!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Na megjöttünk mi is. Hát azért egészen nem múlt el a para. Stöpszli 7,5 mm (holnap rakunk fotót), és azt mondta a doki, hogy hat hetes. Számoltunk, és 2-3 nappal idősebbnek kellene hogy legyen minimum. Ennek ellenére az orvos azt mondta, hogy minden rendben, és amikor számolgatott és rákérdeztem, akkor is azt mondta, hogy minden tökéletesnek tűnik. Hát remélem rászólt.

Adri!

Nagyon szép és egyben ilyesztő is Pocok, hihetetlen, hogy egy ekkora gyereknek mindene megvan!

Lányok!

Mindenkinek köszi a ruházkodási tanácsot. Szerintem ezt a piaci rést még nem fedezték fel, nekünk kellene betölteniKép

Csibe!

Az a legfőbb, hogy te + gondolatokkal jöttél el, a többi nem számít.

Bocsi, akinek nem írtam, majd holnap, mert megint hulla vagyokKép
Ja és rókinca bekeményített, de majd űzöm!

Jó éjt:

Juca
Aki nem tudja, hogy hány hetes és hány napos, csak azt, hogy a manócskája jó egy hónapja fogant. Bizti, ezt az orvos mondtaKép Ígérem máskor bekukkantok a gyertyatartó mögéKépKépKép

tjuca

Sziasztok Kép
Juca Kép
Gratula a töpszlihez Kép Alig várom a képet Kép
Nulladik típusú ruhákat nem vettem, álcáztam a három kötényruhámmal ami még rám jött.
Egyébként engem is meglepett, hogy az elején nagyon nem fértem bele a gatyóimba, aztán volt olyan időszak amikor már nem puffadtam és újra jók voltak a nacijaim, igaz már kigombolt gombbal Kép
Most viszont már egy hete szemezek egy kismama nadrággal, szerintem hétfőn megveszem, mert most már nem esik le rólam Kép Egyébként sajnos nem gyártanak, vagy legalábbis én nem találkoztam nulladik típusú nadrággal Kép

Mindjárt visszaolvasok, csak erre gyorsan akartam válaszolni Kép

Annácska

annácska

Szia Csajszik!

Adri!
Úgy látszik ez az UH-k napja.
Hát gratulálok ehhez az óriásbaby-hez. Annyira jó, hogy mindenét láttátok, hallottatok. Tomi is meghatódott, gondolom.
Nagyon örülök, hogy minden rendben van!

Juca!
Remélem, mostmár hamar elmúlik a para belőled, hiszen minden rendben volt! Várom a fotót.

Csibe!
Köszi a beszámolót. Tök érdekes lehetett. Ha ez a hónapunk sem jár eredménnyel, lehet, hogy elkérem majd az elérhetőségeit (bár az azt jelenti, hogy hónapok múlva kerülünk hozzá, igaz?). Persze csak priviben és ha te sem bánod. Nagyon remélem, segített nektek!

Szia Virág!
Jó, hogy kiírod magadból a dolgokat. Legalábbis nekem nagyon jót szokott tenni.
A PCO-hoz nem értek, de tényleg logikusnak tűnik, hogy UH-n is megnézesd. És ne sírj, minden rendben lesz. Bár néha tényleg jó megkönyebbülni... Kép

Lányok!
Annyi mindenkinek akartam még írni, de képtelen vagyok. Azt hiszem, hogy beállok a kismamik sorába, már ami az álomkórosságot jelenti. Egyszerűen nem bírom nyitvatartani a szemem.
Holnap pedig elutazunk Gencsapátiba, aztán pedig Szlovéniába, úgyhogy megpróbálok rápihenni.

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Kati Kép
Nagyon helyes fickócskád van Kép
Ügyi vagy és jó tanítvány Kép Dobbermannotok nagyon szép kutyus! Hogy hívják?

Zsu Kép
Örülök, hogy jelentkeztél Kép
Meg tudom érteni a gondotokat! Mi is hasonló megfontolásból vártunk a kistesóval -májusig albérletben éltünk-, de abban igazad van, hogy az élet hozza magával a dolgokat. Bízom benne, hogy rendeződtök anyagilag és akkor már jöhtenek is a gyerekek orgonasípban Kép

Unique Kép
Ma csak kismama melltartót vettem 1690 Ft-ért!!!
Úgy indultam el, hogy tuti egy vagyon lesz, de mivel már nagyon szorítanak azok amik most vannak muszály vennem egyet. De hogy ilyen olcsó volt kapásból kettőt vettem Kép
Jobban vagy már egy kicsit?

Eszter Kép
Eleinte meg akartam várni az eredményt, de most hogy már másfél hét eltelt a cvs óta és nem hívtak kezdek reménykedni, így lehet, hogy jövő héten elmegyek 4D-re Kép
A klinikán szerintem csak az AFP után lesz, úgy október végén.

Virág Kép
Sajnálom, hogy ennyit sírtál ebben a hónapban. Tudom, hogy néha jó -én is elég sokat gyakorlom Kép-, de azért nem szabad állandóan szontyizni Kép
Még ilyen kütyüről nem is hallottam, de nagyon tetszik hogy vannak ilyen okosságok Kép Remélem tényleg jó napokat jelez ki és a segítségével összejön a babóka Kép
Köszönöm a drukkokat, igyekszem csak jókat írni Kép

Dido Kép
Sajnos fizetni kell, így inkább várunk Kép Bár hozzáteszem, hogy ha tényleg két nap alatt lett olna eredmény megcsináltattuk volna, kerül amibe kerül.
Nekem nem mondták hogy kellene csináltatni csontsűrűség szűrést, utoljára tini koromban voltam ilyenen Kép

Timi Kép
Nagyon jó lenne rólatok is olvasgatni és persze szép sztárfotókat nézegetni.
Remélem hétfőn tudsz feltenni magadról és a babóról is képet Kép

Adri Kép
Szenzációs ez a kép, gtarula az uh eredményeitekhez Kép
Szerintem is nagyon megindító a szívdobogást hallgatni Kép

Csibe Kép
Örülök, hogy ilyen pozitív volt a találkozás a természetgyógyásszal Kép
Drukkolok, hogy igaza legyen és a következő hónapban babás legyél Kép

Szép álmokat mindenkinek Kép Puszi

Annácska

annácska

Virág Kép
A FAI a szabad androgén index (a tesztoszteron és az SHGB aránya), általában PCO-nál magas az értéke, ha jól tudom 2 fölötti.

wish

Sziasztok!

Timika!
Nem tudom, hogy miből gondoltad, hogy rólad beszélünk. Ha visszaolvasol pontosan , akkor észreveszed, hogy azokról beszélünk, akiknek megoldódott a poblémájuk, ergó lelépnek. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, ám legyen. De szerintem te azok közé tartozol, akik keveset tudnak netezni. Meglátásom szerint ez a két csapat nem egy és ugyanaz. De lehet, hogy csak hülye vagyok…

Monyóka!
Vigyázz a darazsakkal. A következő nehogy nagyobb problémát okozzon. Szegényke.

Duddu!
Nagyon aranyos, amit Wishnek írtál. Túl sokat a témához hozzászólni nem tudok. De szerintem a spermát edénykébe szokták bele…, aztán vizsgálják, hogy menni él. De ilyenen még sohasem voltam, annál is inkább, mert nő vagyok.

Annácska!
Amit írtam nem azt jeéenti, hogy fel vannak mentve a bunkóságuk miatt. Régebben azt hittem, hogy az emberek a szívük miatt mennek orvosnak, ahogy én is. De mostanában csak a para miatt. Kedves aranyosnak lenni fáradtan is lehet, én is tudok,meg otromba goromba lenni is. A lényeg az, hogy nem megvédeni akartam őket, hanem elmondani, hogy miért is van ez.

Optimista Unique!
Hajrá.Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok Kép
Narco Kép
Nem értettelek félre Kép
Tudom milyen nezéz nekik és azt is sajnos hogy kevesen vannak, mert sokan külföldre mennek a nagyobb jövedelem reményében.
Szerintem mindegy az ember milyen szakmát választ magának a lényeg, hogy szívét-lelkét beletegye!

Annácska

annácska

Jó reggelt mindenkinek!
És jó hétvégét és jó hét kezdést!

Én most kiszakadok kicsit a hétköznapok világából. Átruccanunk Szlovéniába.
Kedd este jövök, addigra újabb zebrákat és csupa-csupa jó hírt szeretnék látni!!

Puszi:
réka
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:17-kor.
seszi

Sziasztok!

Kofa intézi a szkennelést, rakok fotót, amint tudok.

Annácska!

Szerintem most én is megtorpantam a lufiképzés területénKép Gondolom később majd megnől a hasim.
Megkérdezhetem, hogy hol sikerült ilyen árú melltartóra szert tenni?

Lányok!

Azt természetesen elfelejtetettem írni, hogy stöpszli szíve úgy vert, mint a motollaKép

Mindenkinek köszi az öltözködési tanácsokat, sok hasznos volt benne. Az igazság, hogy látszani, csak este látszik, de érezni érzem, pl. a bugyikat. Mondjuk azokból be fogok szerezni pár kényelmeset. A szoknya perpill sokkal kényelmesebbnek tűnik, talán, mert más anyaga van, mint a nadrágoknak.

Taktikát változtatunk, és hétvégén elmondjuk a szülőknek a nagy hírt. Hátha most ez jön beKép

Na dolgozni is kellene legalább egy kevesetKép

Juca

Ja és a köv. időpont okt. 25., és ha akkor minden rendben lesz, akkor elkezdődhet a terhesgondoás is juhhéjKép

tjuca

Sziasztok! Jó reggelt Kép

Seszi!
Gratulálok a Párodnak Kép és mi lett belőle?
Igazad van minden egyes nap ami elmúlik közelebb hoz valamihez amit szeretnénk. Szeretem ahogy meg tudod fogalmazi a dolgokat. Olyan mintha a saját gondolataim, érzéseim kapnának alakot, ami nekem nem szokott sikerülniKép

Dudu!
Kelemes utazást, nagyon jó hétvégét és persze sikeres fellépést kívánok Neked Kép

Juca!
Várom azt a sztár fotótKép
Ne aggódj, ha a doki szerint minden rendben van akkor az úgyis van!!! Kép Egyébként pedig napra pontosan nem tudja megmondani az UH sem Kép
Nem írt ki veszélyeztetettnek?!?!?!

Csibe!
Nem semmi ami a természetgyógyásznál volt Kép Kívánom, hogy segítsen Nektek is mint a többi párnak Kép

Eszter!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, főleg a munka miatt ne. Az megvár, most csak Magatokra gondolj és persze Olivérre, de gondolom Õ úgysem hagyja, hogy egy pillanatra is ne gondolj rá Kép
A baba előtt nem figyeltem oda, ogy mit eszem, mindig ami jött. Amikor kiderült a baba onnantól már sok joghurtot ettem, és bár a tej ízét nem szeretem, de kakaóként sokat ittam. A 36. napon voltam dokinál és akkortól szedtem az eleviten kívül napi 2 kálciumot is. Nem tudom, talán az volt a baj, hogy előtte 3 hónapig amit, írnak a könyvek, nem készítettem fel külön a szervezetem a babára. De hát a szüleink sem csinálták.

Adri!
Pocok nagyon aranyos Kép Olyan jó látni, hogy milyen jól érzik magukat odabenn Kép

dido

dido
dido

Sziasztok!

Tündi
Nekem ma megjött, és csak azért is éjszaka, hogy még aludni se tudjak rendesen. Kép Na igen, ilyen a nők élete, mindig reménykedni, hogy legalább akkor jön meg, és kap el a vele járó hasfájás amikor nyugodtan pihizhetsz és reméled, hogy nem teszi tönkre az éjszakádat, randidat, fontos megbeszélésedet, kirándulásodat, tengerparti nyaralásodat stb. Kész szerencsejáték. Kép
Kérlek, javíts a táblában: 1cn.

Évi
Gratulálok Dóra Kép babához.

Adri Kép
Nagyon jó a kép a kis 6 centis babáról. Örülök, hogy minden rendben van vele és el tudom képzelni milyen boldogság lehet látni és hallani Õt.

Eszter Kép
Nem tudnál egy kicsit többet pihizni, vagy ez nagyon hülye kérdés? Szerintem mindenki megbocsátja neked, hogy rosszul vagy és ezért nem tudsz tökéletesen teljesíteni. Úgy gondolom, hogy ez most teljesen normális. Legyél magaddal szemben engedékenyebb.

Csibe Kép
Remélem beválik, pláne, ha hiszel benne, de ettől függetlenül az andrológiát bevállalhatjátok.

JucaKép
Tök jó. Lehet, hogy legközelebb meg pár nappal idősebbnek fog látszódni a baba. És, ha a doki azt mondta, hogy minden tökéletes, meg rókakoma is rendszeresen megkörnyékez, akkor igazán semmi okod az aggodalomra. Persze könnyű ezt mondani, hiszen még akkor is aggódni fogsz érte, amikor már nagymama leszel. Kép

Annácska Kép
Nagyon ügyi vagy, hogy ennyiért találtál melltartót és vedd meg azt a nacit, biztos kényelmesebb lesz mint a kigombolt gatya verziók. Jó látni, hogy ennyi mosolygós arcocskát raksz az üzeneteidbe. Szerintem az csak jót jelenthet, hogy eddig nem hívtak. Azt akartam még kérdezni, hogy ott nem csináltak még egy UH-t a cvs előtt?
Továbbra is szorítok Nektek. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish
Küldöm a + energiákat a négy kis manónak. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép Kép Kép Kép

Stella
Láttam ám a babaképet. Nagyon cuki a nem bújócskázósabbik. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?