A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hi Babes!

Vótunk Ringatón, jó vót. Nemtom mér veszem ily falusiasra a figurát, de áááááááááááá LH a kódgenerátoromat zabbantja....
Na, visszaszereztem.

Juc: kérdezni is akartam; hogy megy Somusnak a foci? Élvezi? És jövő héten igazán szervezhetnénk úgy, hogy ellépjünk R. után dumapartival egybekötött sétát járni, és nem is mentem be a Regio-ba.
ada007

Juc,
kész kis neológus ez a gyerek. A neológus az, akit nyelvet újít, ugye? Kép Ha nem, akkor egyszerűen nagyszerű nyelvújító. Kép
neet
neet

Votiv,
sztem az tök szuper és tök normális, hogy kb 9-10 hós koráig szopizott, most meg már másra bukik. Neked csomó mindent szabad most már, gondolj erre. Bélísz rúlez!!!!! Kép Kép Kép Amint Eszter is önmagától lemond a mannáról, összehozhatjuk végre a H-ban is már emlegetett Bailey's kúránkat, nna? Kép
neet
neet

Votiv!

Õszinte öröm, végre valaki profin hennát használ és majd jól tud nekem tanácsokat adniKép

Fibi!

Beszéltem a szervező nőcivel, ez nem köt. érvényű. Mi is csak 9 hósak vagyunk, de már mehetnénkKép

Nap poénja, Manka nevezetű lányom megviccelt:
Úgy betojt, hogy még én is fürdőzhetem, mivel közben az ölemben trónoltKép

Fabri
fabrika

Megjött a kakieredmény: Klebsiella-t tenyésztettek ki belőle. Házidoki Sumetrolimot akar adatni Bogyónak, gasztrobácsi ellenzi az antibiot, csak NormaFlore-t javasol.

Na, most kinek higgyen az ember lánya????????
Fabrikaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!
Szerinted ??????????????
Valószínűleg nem kapja meg a Sumetrolim-ot, mert azzal ha lehet még jobban szétbarmoljuk a kis bélflóráját, de este még összeül a családi tanács.

Később bővebben, most etetek.
ada007

Votiv!

Õszinte öröm, végre valaki profin hennát használ és majd jól tud nekem tanácsokat adniKép

Fibi!

Beszéltem a szervező nőcivel, ez nem köt. érvényű. Mi is csak 9 hósak vagyunk, de már mehetnénkKép

Nap poénja, Manka nevezetű lányom megviccelt:
Úgy betojt, hogy még én is fürdőzhettem, mivel közben az ölemben trónoltKép

Fabri
fabrika

Megjött a kakieredmény: Klebsiella-t tenyésztettek ki belőle. Házidoki Sumetrolimot akar adatni Bogyónak, gasztrobácsi ellenzi az antibiot, csak NormaFlore-t javasol.

Na, most kinek higgyen az ember lánya????????
Fabrikaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!
Szerinted ??????????????
Valószínűleg nem kapja meg a Sumetrolim-ot, mert azzal ha lehet még jobban szétbarmoljuk a kis bélflóráját, de este még összeül a családi tanács.

Később bővebben, most etetek.
ada007

Fic, Neet!
Ennyire elbújt a hozzászólásom, vagy csak nem szerettek??? Kép Brühühü Kép Még képet is raktam fel az autósülésekről, az akciós Philipporól, meg egy másik Philipporól, ami Petrának van, és van saját biztiöve, ezért szerintem jobb...

szomorúBogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!
És mi ez a Klebsiella??? Sztem se antibioztasd! Elvileg a gasztrodokibácsi jobban ért hozzá, mint a házidoki, nem?

Neet!
Petránál kb. 3 hét telt el a napi 4-5 szopi és a nulla szopi között. Nála volt egy hajnalban, reggel mikor felébredt, a délutáni és az esti altatásnál. Először arra jöttem rá, hogy el tud már aludni enélkül is, így az alvósak maradtak el, először a délutáni, aztán az esti. Ahogy ezek elmaradtak elmaradt a hajnali is, valahogy mikor már nem ezzel aludt el nem kelt fel szopizni, és a legutolsó a reggeli volt, volt olyan, hogy már nem kellett, mert vidáman ébredt, más elvonta a figyelmét, de aztán volt 1-2 nap visszaesés, de én inkább próbáltam mindig elterelni a figyelmét... szóval azért nálunk én is rajta voltam az ügyön, hisz Doni 4 hós pocibaba volt, és szerettem volna egy kis szünetet a szopiban... ha én nem erőltetem a dolgot Petra még most is szopizna szerintem Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fabri, ez joooo hir, akkor jövö héten lemeozzuk a klubotKép
És tornara is sikerült ma elmenni, mert felébredt hamarabb B. Én mar ugy rakészültem, hogy végre mozgok egy jot, erre csak megbeszélés volt, mert rosszul irtak a zujsagban, 9:30-tol lesz majd. Haaat, az nagyon kétesélyes, mert akkor alt. aludni szokott a lurkom.

Votiv,
henna téma engem is érdekel, tökjo, hogy ebben is otthon vagyKép Nekem is sötétbarna az eredeti hajszinem, és vöröseset szeretnék tovabbra is.
Szopiügyben nem tudok tanacsot adni, meg nem tartunk ott, de en azt hittem, hogy ilyenkor magatol elapad a tejci. És üvegböl/poharbol sem fogadja el Istok??
Huu, ülés-story razos lehetett, akkor en olyat nem merek venni, mert B detto ilyen kimaszos fajta. Az etetöszékben siman hatra fordul, és felall, multkor mar logott lefele a feje...

KépKép
fibi

Votiv, bocsi, most olvasom, hogy cumisüvegböl sem fogadja elKép

Neet, béééééliz, huuu, összefut a nyal a szamban!!!KépKép

KépKép
fibi

Na, beszéltem gyerekdokival, mondtam, hogy a gasztrobácsi mit mondott, kikérdezett a tünetekről, és megbeszéltük, hogy gyerök nem kap antibiot, nyomatjuk a normaflore-t, meg a sab simplex-et. Teccik ez a megoldás Kép
ada007

Ada!

Ritka a klebsiella okozta hasmenés, terápia általában antibiotikum. Salmonellánál mindenkit lebeszélek az antibióról, most nem merlek erre biztatni mert ez elég specifikus.
Tanács: ha bizonytalan vagy hívd fel a László kórházat, ott naprakészek az aktuális terápiával kapcsolatban.

Fabri
fabrika

Fibi!
Az etetőszékből Pera is simán kimászik, de az autósülésből meg se próbálta soha! Kép Volt olyan, hogy nem akarta, hogy becsatoljuk, de akkor jött a sztori a rendőrbácsiról, aki megbüntet minket és elveszi apától a pénzt, és akkor nem marad ruhára, játékra meg sziniminire Kép. Tátott szájjal hallgatta, és azóta nem balhézik Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Boldog Brúnó Napot kivánunk és gyors gyógyulást!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet, várlak a Bélízzel, de emiatt ne siessétek el a dolgot Kép

szopi: egyik szemem sír, a másik nevet, mert:
majdnem 10 hós koráig szopizott! és ez azért nem rossz, talán/állítólag számít is valamit az allergia stb. ellen... Kép de mégis olyan "gyorsnak" és "korainak" tűnik az elválás, főleg, hogy már érzelmileg sem igényli a szopit, és ebből érezni, hogy egyre kevesebb szüksége van rám Kép
de kárpótolnak a nagy összebújások, amikor a fülembe hümmög, és összenyálazza az arcomat, mert ilyenkor azért érzem, hogy szeret, és hogy még van kapocs köztünk Kép

votiv 8)
votiv

Votiv: autókázós sztori, jajjjjjjjj Isti meg nagyfiú lett.

Lindi: Grétibabádnak soksok gyógycupp

Fic: persze, hogy jöhet a barátosné, no meg Pistike is Kép

Bogárka: én láttam a hsz-edet és meg is néztem a Máriás ülést, ne légy szomorúúúúúúúúúúú kérlek

jajj, ébredés
ada007

Bogárka! hát ez édes Kép sok piros vivijót küldök Petrának! Kép

Fic, igen, a sztoriban a fent említett, kikában most akciós babaülés szerepelt Kép

de leírom még1x, nehogy bárkinek elkerülje a figyelmét: Bogárkának igaza van, olyat kell venni, aminek van saját biztonsági öve is. biztos ami biztos.

Hennaügyben kérdezzetek! Kép

votiv 8)
votiv

Timi

a lászlóban milyen osztályt keressek?
ada007

ps, ÉLJEN A BUBBANCS!!! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Megjöttünk a dokitól. Grétinek SEMMI BAJA. Hülye banya dokinéni megint rámhozta a szívbajt. Szép a füle, kicsit eres a torka, ami lehet a sírástól meg a kanáltól,amit ledugott a doki a torkán. Kicsit taknyos, ettől a fülében valami kürtőnek az átmérője kisebb és olyan érzése lehet, mint amikor mi hegyes-völgyes úton megyünk. Meleg sót kell ráraknom reggel-este.
Repülőn simán utazhat, előtte valami orrcseppet kell az orrába csepegtetni.
Mondtam neki, hogy tegnap kaptunk antibiotikumot. Tágra nyílt szemmel nézett rám, hogy MINEK?
Szóval ennyit a dokikról.

Philippo ülés: nekünk ilyen márka a bébihordozó. Úúúúúútálom, gagyi. Nagyon durva a műanyag rész kidolgozása (egyszer Gréti ujja beleakadt, és a fél ujjáról leszedte a bőrt), a szövet rész jön fel, a gumis rész ki van nyúlva.
Persze lehet, hogy az autósülés jobban meg van csinálva, de én már biztos nem vennék ilyet.
Ami biztos, hogy olcsó (a bébihordozónk 10ezer ft volt), de a minősége is olyan.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci!
Hol vagy?
Mi ez a villámbejelentkezés?

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv!
Köszönjük!!! Átadom Petrának! (olyan édes, mert smián lehet vele csinálni olyat, pl. ebben az esetben, hogy tartsd a kezed, teszek bele piros vizilovakat, tartja és nézi, hogy milyen édesek, és örül nekik...szóval van fantáziája!)
Isti miatt meg ne aggódj! Lesz ez még ígyse! Jön majd az újraközeledési szakasz!!! Kép

Ada!
Már nem vagyok szomorú!!! Kép

Zsanci!
Te itt? Mintha olyasmit mondtál volna, hogy ehéten nem lesztek?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose és Jucus, szerintetek vissza lehet vinni az autósülést azzal az érvvel, hogy kibújik belőle a gyerek menet közben? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
az én 3 évesem is most kapott ilyen ülést, és ő is ki tudja magát kapcsolni!!! Kép a másik nagy hibáját akkor látod majd, ha láttad benne elaludni a gyereket!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka, mikor van az az újraközeledési szakasz? mert ezt már elfeledtem.

húúúú de vacakul vagyok. reggel óta nyomom a homeót, és még mindig csak a primer rosszabbodási szakaszban lennék?! ááááá! ráadásul Isti ma elkezdett köhécselni! már csak ez hiányzott! hát sose leszünk már egészségesek??? grrr
de már lassan azt se tudom követni, ki (nem) beteg KépKép

votiv 8)
votiv

jesszus, Zsanci, mi lesz akkor???

votiv 8)
votiv

Votiv!
Én úgy tudom, hogy 3 napon belül bármilyen érvvel vissza lehet vinni. Még azzal is, hogy nem tetszik a színe. Ez meg még nyomós érv is, hogy kibújt belőle!!!
Újraközeledés: kb. másfél éves kor Kép
Jó bulást Nektek!!! Doni is lessan két hete folyatja az orrát Kép Én is épp ma keseredtem el, hogy mikor lesz már az, hogy nem porszívózással kezdjük a napot...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
Zsanci hsz-éről jut eszembe: a másik Philippo azért is jó, mert meg lehet dönteni a támláját, így kényelmesebb benne az alvás. Igaz menetközben nem, de ha előre tudjuk, hogy P. vsz. el fog aludni, akkor már úgy ültetjük bele. Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok!
de igen, vagyok. csak hétvégén és hét elején Pécsen voltunk, ott nem volt annyi időm bejelentkezni.
Votiv!
én szépséges, aranyszőke hajzuhatagomba is jó lenne a henna? én szépségesen szőke szeretnék lenni...van rá lehetőség??? És, nem érdekel az autósülés??? Kép És téged Neet??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
Enyim B, ha alszik, úgy néz ki, mint egy halott madár!! Kép mert nem lehet dönteni az ülést ,szabályszerűen összeesik benne...Kép rossz nézni!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogarantyú,
olvastalak, képet is láttam, nem reagáltam, vagy félreérthetőt? Mert akkor bocs... nem is értem, mi is van most? Kép
neet
neet

Neet!
Igazából nem is az volt, hogy Te nem reagáltál, hanem, hogy Fic szó szerint leírta amit én előtte egy nappal... de nem haragszom én rá sem - hallod Fic???Kép - csak érzékenyen érintett, hogy meg se lettem hallva Kép. Na de ennyi, semmi feszültség, oksi? El is dugultam, téma lezárva Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, Beettel van egy kis bizniszünk, és a lebonyolítására a mayát találtuk ki, mint helyszínt, valamikor jövőhéten szerda-csüt.-öt kivéve. Csatlakozik hozzánk még valaki???? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jövőhéten MAya rulez!

Juc
20170114224602

akkor én asszem megpróbálom visszavinni az ülést, minthogy fél életem végigbosszankodjam Kép
Zsanci, Te végülis miért szeretnéd eladni a Tieteket? lehet, hogy csak rosszabb van a piacon... Kép

votiv 8)
votiv

Hááááj!

Megjöttünk pulmonénitől, aki mostantól jelentem az új dokinénink! Kép
Először is végigkérdezte a családi hátteret, ami a másik dokinőnek eszébe sem jutott, aztán rendesen megvizsgálta a kicsilányt, visszamosolygott rá, és beszélgetett vele.
Aztán sajnos megtaláltuk a nagy köhögés okát. Kép Hörghurut, majdnem betokosodva, a rossz kezelésnek hála Kép Így most soksok gyógyszer (nem antibio! Kép), és a jövő heti oltás biztosan elmarad. Viszont nem fertőz, nem kell semmi speckó dolog, csak sokat kell lennie a levegőn, amíg jó idő van. És ma estére meg kaptunk légzéskönnyítőt (a saját készletéből, mondván, hogy ezért ne vegyünk meg egy egész adagot), hogy nyugodtan aludjon Vikka, és végre ki tudja magát pihenni.

Maya rulez, nekem is van némi "Bótom" Beetrixszel. Kép

Votiv: Vidd vissza! Ez így életveszélyes!

Ada: Nemtom... Ha ez baci, akkor kiirtja a normaflore? Nem utána kellene abból egy kúra? Persze én csak kibic vagyok...

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi, ábszolúte igazad van!

Vikinek jobbulást, remélem most már tényleg sikerül leszámolni a csúnya betegséggel!!!
és ez a doki akkor most háziorvos is? és mit takar az, hogy betokosodott a hörghurut? jaaj de rosszul hangzik Kép szegény kis pindúr! gyógyuljon meg hamar!

itt egyre inkább dögrovás! már csak abban bízom, h holnapra talán jobb lesz Kép

votiv 8)
votiv

Bogarka, ez a rendörös sztori nagyon tutiKép Szinimini megvonas gondolom, hogy bejön Petranal, de Balintnak még hiaba mondanam eztKép
Amugy ezt a szakaszt - amikor még a vécére is utanam maszik - hogy hivjak? Lehet hogy holnap mar tanulni fogomKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Fic, igazad van, kell ennyi plusz a srácoknak, hogy nagy és erős fiúk legyenek. Úgyis mire elindul, ledolgozza.Kép

Votiv, vidd vissza!

Oxi, gratula az új dokinénihez!

Mennem kell, gyermek igényel.
zanza

<font color="0000ff">Küldök egy pocakképet, most vagyok 32+2 (de UH szerint 33+3)

Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Zsanci,
de, érdekel, ha nagyon olcsó. Diákhitelem jön elvileg 15. körül... Kép van? Vagy volt már?
neet
neet

Jaaaaaaj, el is felejtettem mondani:
Lányos anyukák, van valamelyik kiscsajnak gond a puncijával? Nekünk mennünk kell majd a Madarászba felvágatni Kép
Zsanci: megkérdezed apukád, hogy mi ez? Annyira sok volt hirtelen az infó a dokinénitől, hogy ezt már nem bírtam követni. Kép
(3/4-ed órát votunk bent, tetőtől talpig vizsgált)

KépKép
oxigen
Györköny

Kepek feltoltve, majd jovok.

http://godzzo.load.hu/babanet/
moosejaw

Votiv, Neet!
azért akarom eladni, mert vettünk B-nek új ülést, olyan nagyot, mint te, és igy az ő régije felszabadult, és maradt még egy. Ez volt az első ülése, de mikor 2 éves lett, kaptunk egy másikat,és jó volt, hogy volt kettő, amikor B-t más vitte oviba, meg amig nem volt meg a nagy ülés, és Igi már nem akart hordozóban ülni. De most már felesleges, és pici a lakás. Philippo márkájú és 4000 Ft-ért adnám, ha kell. Ha túl drága, alkudjunk!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi!
Ennél a fajta ülésnél nem az a baj, hogy Philippo, hanem az, hogy ezt már a kocsi övével kell bekötni. Mi Römert vettünk 25 ezer Ft-ért, és ha úgy van kedve B-nek, akkor kikapcsolja az övet. Na, ilyenkor én is rémisztgetek, és úgy vettem észre, ez be is jön, és csak akkor kapcsolja ki magát, amikor haza értünk. Szóval, ehhez az üléshez nem csak egy bizonyos súly kell, hanem értelmi fejlettség is, tehát megérti, hogy NEM SZBAD kikapcsolni az övet. Ez kb. 3-4 év. sztem.
És a másik hibáját már irtam, NEM LEHET BENNE ALUDNI!!! Kép Kép Kép
mi azt csináljuk, hogy ha B elalszik, megállunk, és szépen előrébb húzzuk az ülést. Ez sem tuti, de legalább nem csuklik előre a feje...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Köszönjük a megemlékezést Kép Kép

Helyzet nem javul, holnap visszük mi is a kakimintát Kép De minket már látatlanba azzal fenyegetett a dokinő, hogyha van valami akkor jön az antibiotikum, már ide is adta a receptet Kép Kép
Ellenben beszéltem a budaörsi homeos dokinénivel és attól függetlenül, hogy nem oda tartozunk, mehetünk a rendes rendelési időben csak időpontot kell kérni.

Fic, örülök, hogy jó a játék, lesz ám utánpótlás majd ha érdekel Kép

Gigi, várom ám a leveled!!!!!! Kép Kép
zsebi2004

Zsanci,
egy kérdés még: hol rögzíted ezt a kocsihoz? Ami kép (2.) szemből van, ott látok valami vízszintes övet, az a kocsié? Tehát az odafogja a gyereket a hasánál, és az ülés öve meg az a fejjel lefelé Y, ami értelemszerű?
Vagy a kocsi övét egyszerűen áthúzod az ülés felett, mintha egy sima emberen húznád át? Bocsi, hogy értetlenkedem, de nekem ez nem vili.
Az alvás dolgon elgondolkodtam: kontra: E ahogy beszállunk, alszik, és nem keveseket szoktunk menni (100-160 km), pro: amikor én még kissrác voltam, máááás volt az éééélet.... anyuék a trabiba bedobáltak minket hárman, és senkit nem zavart, hogy van-e öv, ill. nem dönthető a trabiülés. Mégis itt vagyunk. Kép Komolyra fordítva, megkérdem apát és rögtön alkudhatunk. Kép
neet
neet

Ja, nem is fejjel lefelé, sima Y, bocs.. Kép
neet
neet

Ez nem ér, eltünt, amit írtam. Kép

Zsanci! Bocsánat, nem tudtam, hogy a tiéd is ez a márka, nem akartam rontani a boltodat.
Ezen nincs is annyi műanyag felület, mint a bébihordón, ráadásul azon a textil részek is gumipánttal vannak beakaszgatva, ami kb 3 alatt kinyúlt.

Zsebi! Boltolhatunk ha hazajözzünk, azaz 21-e után, mert apa tuti nem ér rá elmenni érte addig, én se nagyon látom, de után kipihenten első utunk hozzátok vezet majd, jó?

Oxi? Mit kell felvágni, hol? El se tudom képzelni.

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?