A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja, és felvilágosítana valaki, hogy mi a fánkuporgó öregasszony harisnyája az a Spongyabob....és mért vannak a spongyabobos rucik aranyárban? Ez valami új őrület?
ada007

Sziasztok,

Maya: legyen jövő héten, én is benne vagyok...

Csak gyorsan egy kérdésem van megint. Szóval nézzetek hülyének, mert megint ezzel jövök. Szóval nézegetem a FIBI felvételi tájékoztatóját. És szeretnék jelentkezni valahová, és az van odaírva, hogy költségtérítéses, akkor most ez mit jelent? ki fizeti helyettem? hogyan kell kitölteni a jelentkezésemet? hol jelölöm meg, hogy kismámi vagyok vagyis, hogy Tgyáson vagyok? ugye akkor nem kell fizetnem az okításért??? help mííííííííí pliz.

Köszi butaJohi

Ui.nem tudok visszaolvasni, gyerkős kuccog és nem hajlandó egy helyben megülni velem...:-(

Kép
Kép
johanna1975

Neet: köszönööööööm

ButaJohi Kép :
Hívd fel őket és kérdezd meg. Szerintem az alapból költségtérítésesre nincs 'állami kedvezmény', de nemtom pontosan. Mindenképpen beszélj a tanulmányisokkal, ők képben kell, hogy legyenek.

Ada
ada007

MOOOOOOOOOOOOOOS!
Köszönjük a képeket, királyak!
ada007

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezésre van időm, ButaJohinak Kép akarok írni

Szóval amíg a jelentkezés fázisában vagy nem kell csinálnod semmit. Csak ha már beíratkozni mész, akkor kell kérvényezni, vagy igazolni vagy amit a suli kér, hogy te tgyás-on vagy gyed-en stb. vagy és nem fizetsz. Kép Ilyenkor amúgy az oktatási minisztérium fizeti helyetted, de ezt már a suli intézi.

ruz
ruzicsky

Na, mégiscsak tudok még írni, kicsi fiam játszik egyedül!!! Kép kíváncsi vagyok meddig. Kép

Mooose

Naggyon jók a képek. Kép

Villanytűzhely pedig rulez! Nálunk is dilemma volt, hogy melyik legyen, mert a gázról én is mindig azt hallottam, hogy jobb, jobban lehet szabályozni stb. és először én is azt akartam, hogy a sütő villany, a tűzhely gáz, de akkor a gázt a konyhában még külön oda kellett volna vezetni, meg a szellőzést is meg kellett volna oldan plusz, mivel a konyhában nálunk tetőablak van és az nem elég. (hogy miért ne kérdezzétek). Szóval lényeg a lényeg, hogy úgy döntöttünk nem macerázunk legyen a tűzhely is villany és nem bántam meg, sztem Jucusnak ellentmondva, sokkal könnyebb takarítani a kerámialapos tűzhelyet, mert egy sima felületet kell takarítanom és nincsenek mindenféle gázrózsák útban, meg nincs rács, amit dög nehéz tisztán tartani stb. Sőt, nekünk olyan, hogy érintőgombos, és így még hülye gombok sincsenek, amikre ráragad a kosz és nehéz takarítani. Kép Ja és én úgy oldom meg a leégés dolgot, hogy amikor kész a kaja, akkor leveszem a tűzről. Kép Kép Szóval én imádom a kerámialapos villanytűzhelyemet. Kép Amit egyébként az Ikeában vettünk és a sütőt is, amin van gyerekzár is. Kép

Oxi, Ada

Jobbulást a gyerkőcöknek! Szegénykék. Kép Kép
Votiv

Meg a többiek, ebből a gyerekülés témából én is sokat tanultam.

Ja és Moose, a Concord amúgy mennyibe kerül, mert nekünk ilyen a hordozónk és az is aranyárban volt. Gondolom a későbbi verziók is drágák...

Ja és képzeljétek, már látom és érzem is Bendi fogát. Kép Akinek tegnap kereken 10 kg-ot mutatott a mérleg...

ruz
ruzicsky

Sziasztok!
Egészen jó volt az éccaka, úgy látszik, hatott a tegnapi kínzás. Ugyanis, anyukám jött, ő fogta Vincenzót, én meg orrszívóztam. Jött ki cucc rendesen, anycim szerint felnőttes mennyiség vót, na bocsesz! Így egyszer volt nyervogás, cumival visszaaludt, aztán 5-kor szopi, aztán visszaaludtunk egészen 1/4 9-ig KépKépKép ez már egészen jó. Ja és én a showder alatt, amikor jött a Ganxta alatti első reklám, beájultam a kanapén, aztán folytattam az ágyban. Úgyhogy most nagyon jól vagyunk. Vincenzó játszik, közben nagyokat ásít, nemsokára jön a délelőtti alvászat, de még hagyom fáradni.

Bogárka,
ne haragudj autósülés-ügyben, én lemaradtam néhányszor az utóbbi időben, és nagyon gyorsan olvastam, mert kevés volt az időm, és azért felszínes voltam, és amikor láttam az újságban gyorsan akartam szólni, bocsánat, és nagyon megköszönném, ha mondanád, h hol találom az infót (előző napot megnézem!), v esetleg küldenél mailt! BOCSÁNAT!!!! Kép és én nagyon szeretlek! Kép és Petrát meg Donit is nagyon-nagyon szeretem, és Petra nagyon édes lehetett, amikor hallgatta a rendőrbácsi-sztorit! Kép Tőletek mindig tanulok valamit, ami jó lesz később Vincenzónál!

Köszi Neked és Votivnak is a tanácsot autósülés-ügyben, barátnémnak is mondtam, h saját öveset vegyen, nehogy az ő aktív Lili-babája is kiugorjon belőle! Kép

Ada,
miféle az a ringató? de majd megkérdem kedden a tornán! meg az is érdekel, h miért akartok orvost váltani (mert ugyi nekünk is ő van) és kire ... de majd jól megbeszéljük, okés?

Maya-rulez, remélem valakihez be tudunk csatlakozni autóilag!

Moose,
azt az autósülést, aminek nincs is saját biztonsági öve a kikában úgy árulják, h biztonsági autósülés! ezt Votiv védelmében mondom. és zárójelben, h én szeretek vasalni, mióta van szupi vasalóm, de vasalódeszka nélkül útálok, és a kólát is szeretem néha nagyon, hidegen és citromkarikával, csak most szopi alatt nem szoktam ilyet iszózni, csak ritkásan ... olyankor mindig hajkurászom a mókusokat!

Oxi,
Vikkának sok-sok gyógycupp! KépKép mostmár legalább tudjátok, h mi a helyzet!

jaj, Vincenzó sír, ha elaltattam, jövök!
fic
ficánka

SzépJóReggeltMindenKedvesnek!

Aludtunk az éjjel Kép Igaz, hogy 5-kor keltés volt, hogy mostaztánazonnalderögtön kaja, de addig csak egyszer volt köhögés Kép És most is alszik! És még nem köhögött! Ez így 2 hét után tulajdonképpen csodaszámba megy itthon! Kép

Beet: Igen, ptt nőtt össze, többek között ezt sem említette a dokinénink, márminthogy kell neki húzkodni, mert összenő. Ezért váltottunk, és most már tudom. De sehol nem olvastam még erről, mindenhol csak a kisfijúk gondjairól írnak a szakirodalomban is.

Moose: Miaza replikátor?

Fabrika: Jó redőnyöst nem tudok a környéken, rosszat többet is. Kép De utánakérdezek!

Manó: Azonnal hagyd abba a takarítást és pihenj végre egy napot! Nahát! És MSNelj, meg játssz a Zsombival, meg legyél itt!

Ada: Spongyabob az új őrület, sztm idétlen rajzfilm.

Ruz: Tényleg drága a Concorde autósülés, de most kuponakciós a Brendonban. (És szvsz, ha sokat autóztok, megéri)
Gratula Bendi fogához! Meg a súlyához is Kép

Köszönjük a jókívánságokat!
Jah, és bosszúálló Vikim van! Kép Megunta a sok szirupot és bosszúból sebesre harapta a cicim. Csillagokat látok szopi közben. Még jó, hogy nincs kint a foga, akkor már karikát is tehetnék bele Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Proone, csinos a pocid!Kép Neha meg furcsa, hogy nekem mar nincs.Kép

Moos,nekunk is villanytuzhelyunk van - en jobban szeretem a gaztuzhelyet, mert az elozore sosem passzol a fazek feneke, es mivel keramialapos nem lehet aluminiumbol keszult edenyt ratenni.Kép Nalunk nem fogyaszt sokat, mert ritkan hasznalom.Kép A gazos nyilvan olcsobb...

Mi valoszinuleg Recaro gyerekulest fogunk venni, eleg ismeretlen Mo-n, sportuleseket gyartanak autokba.
Megkoszonnem, ha irnatok par dolgot, hogy mire figyeljunk az autosules kivalasztasakor...

Mano, Fic szomszed Zsombit kerdezted? Ismered oket vagy en ertettem vmit felre?Kép

Fic, ma raerek. Du. atszaladunk a rendelobe a beutalokert. Atjossz v. en menjek?

Oxi, majd leirod mi volt a baj a puncival?
Nekunk pont azt mondtak, hogy nem szabad piszkalni, nyitogatni... Jaj szegeny pici lany!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora: Összenőtt, vagy mindig is össze volt nőve a hüvelynél, és most ott panghat a pisije és helyi, vagy húgyúti gyulladást okozhat állítólag, egész vesemedence gyulladásig mehet. Csak hát ugye a Hban nekem is azt mondták, hogy nem szabad oda nyúlkáni, meg feszegetni, meg piszkálni, úgy hogy passz.

Autósülés: Sztm fontos, hogy legyen saját biztonsági öve, ha alszik benne a gyerek, kényelmesen tehesse, és hogy jók legyenek a teszteredményei. (törésteszt) Legyen fejvédő (állítható, ha 9-36 kilós, mert közben sokat nő a gyerek). Én legalábbis tuti ezekre fogok elsősorban figyelni. Persze tapasztalat semmi, a hordozónál tartunk Kép

Ruz: A hordozóból mikor szedtétek ki a szűkítőt? Viki nagyon hosszúcsaj, kilógnak a lábai, de a fejének még olyan jó lenne a szűkítőrész, ti hogy oldottátok meg?

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi,
jujj, szegény Te és a cickód, és szegény Vikka és a punci Kép de örülök, h jó volt az éjjel, és biztos elindultatok a gyógyulás útján, úgyhogy Kép nálunk is 5-kor volt az első szopi, és dettó mostmáraztánténylegadjámá, és Vincenzó is alszik most KépKépKép

tűzhely: nekünk alul-felül villany, és a sütő sztem jobb, ha villany, de felül többek szerint jobb a gáz, igazából én már megszoktam, de valahogy más, azt hiszem, lassabb, és persze ha eltörik a kerámialap, akkor aztán nagy gáz van! Kép de takarítani tényleg könnyű, van speckó erre való cucc, és azzal pikk-pakk, meg nagyon szép is, úgyhogy én is imádom!

Rúz,
gratula a fogacskához, meg a 10 kilóhoz is, nem semmi! Kép ti szoktatok tornázni?

Manó,
akkor alapítsuk meg a júniusilustácskafiúbabák klubbját! Kép Melyik napon is született pontosan Zsombi? azt tudom, h tizenvalahány, de mennyi is az annyi? mindjárt 4 hósak a fiacskáink, és már tök nagyok, olyan furcsa, igaz? ne pakolj, inkább pihizz, bár hiába is mondom, mert te olyan pörgős csajszi vagy! Kép

nnna, megyek reggelizni, meg zuhanyozni, cupppppantás!
fic.
ficánka

Dóra,
én is ráérek, csak most még pizsiben vagyok, összeszedem magam, és utána bárhogyan lehet, ahogy nektek jó! nálunk következő szopi 12 körül esedékes ... mikorra időzítsünk?
fic.
ficánka

Jó reggelt!

Ma kicsit kómás vagyok a tegnapi éjszakázás miatt, de már kimostam, felmostam, megfőztem a Lillus ebédjét( prajos-lazacos rizotto). Egyszóval szuper anyuka ruhát öltöttem magamraKép

Képzeljétek tegnap volt a nagy nap, hogy a kiscsajom a játszótéren egyedül mászkált. Megszerzett egy kis vödröt a homokozóból és azzal rohangált nagyon büszkén utána meg a nagyon büszke anyukája::Kép)))A homokozós jelenet azért is volt érdekes, mert eddig undorodott a homoktól. Most már mi is visszük a homokozószettet és a minibabakocsit a játszóra( mert hát tologatni is kell valamit).

Ha minden igaz ma meglátogatjuk Manókáékat. Kisün! Nem jeleztél séta témában? Where are you? Lost in space?

Gyerekülés: Nekünk maxi cosi van 45 e volt.Olcsóbb is, mint a Concorde, jobban hátra is lehet hajtani, hogy a gyerek tudjon aludni és van belső biztonsági öve. Csak ajánlani tudom. Persze nem olyan olcsóKép

Moose!
Nekem fölül gáz, alul villany tüzhelyem van. Szerintem ez egy ideális kombináció. Bár én is féltem a gáztól, de bevált. Régen villany volt és mindig olyan érzésem volt órákat kell várni mire felmelegszik a lap. Azon nem is lehet olyan jól megsütni a padlizsánt padlizsánkrémhezKép Igaz Manóka?

Maya? Nekem tulajdon képpen a szerda csüt és péntek is jó lenne. Többiek?
pusz
beetrix

ja és Oxi!
persze alapjáraton nekünk is azt mondták nem kell piszkálni, de időnkét meg kell nézni, hogy nincs összenőve, pl 2 hetente? Szerintem ez belefér. Na de reméljük nem lesz vele semmi gond és nem marad semmi nyoma ha felvágják!! Druck druck mikor mentek?

Pronne!
Tetszik a pocakod !
beetrix

Jól emlékszem, hogy a hétvégén börze van az FMH-ban?Nekem kéne egy 80-as lányos overall, azt hiszem láb nélküli, ha már egyszer jár a pöttöm.Kép
beetrix

Jó reggelt!
A Mayához hogyan lehet eljutni tömegközlekedve?
Mert akkor elmennénk (nem csak a Bogárkás harisnyák miatt) mi is, de ez még nagyban függ Takonypóc Kisasszonytól is.

KépKép
KépKép
lindicita

Beet!

Jól emlékszel,van börze holnap.És van egy pici anyag maradékom neked,gyerekmintásos.
És egyébként senki sem szólt hozzám,úgyhogy nem is írok semmit.
csak annyit,hogy enyém kölkök autósülés megdöntése nélkül is remekül tudnak aludni benne.Maxi-Cosi Panna,Concord Soma.

Jucus
20170114224602

Lindi!

Neked a 18 villamos a tuti szerintem.Jól emlékszem,hogy II.ker?

Juc
20170114224602

Ada!

Spongya Bob egy rajzfilm figuriszt.

Mégis szólok még hozzátok:elindultunk Pannával kis pipisbe(Auchan)de annyira ráálltam a járdára,elém meg beállt egy autó és ott szerelt a szopmszéd srác és én olyan zavarban voltam a bénaságom miatt,hogy nem tudtam kiállni Puntoviccsal.És akkor megkértem szomszédsrácot,hogy álljon már ki nekem.És Õ rendes volt,nem nevetett ki,hanem segített viszont az autószerelő ember olyan fölényesen lenézettKépHülyebuzikakamatyi!Ugye?!

Juc
20170114224602

Ada!

Spongya Bob egy rajzfilm figuriszt.
ÉS képzeljétek el,hogy elakartam menni Puntoviccsal de nem tudtam kiállni mert rámállt egy autószerelős autó.ÉS bénáztam és az a hülyebuzikakamatyi autószerelős ember olyan fölényesen lenézettKép,hogy zavaromban még jobban belebonyolódtam a kiállásba.És akkor a szomszéd srácot megkértem,hogy álljon ki helyettem.És Õ aranyos volt és nem nevettt ki hanem segített.
Ilyen rossz élményem volt ma nekem.

Jucusakinagyonsajnáljamagátmost
20170114224602

Bocsánat,de aztr hittem,hogy elszállt az első.
Babanet is hülyebuzikakamatyi!

Megyek és teszek veszek valamit
20170114224602

Sziasztok!

Képzeljétek azt mondta ma a férjem, hogy nagyon karakán vagyok. Úgy szültem, mit a vidéki asszonyok, akik félrehúzódnak, és csendben megszülik a baájukat. Kép Állítólag nagyon szépen szültem. Kép Mit mondjak? Nagyon jól esett a bók. Kép Meg mástól hallottam, hogy nagyot nőttem a szemében... Kép Szó ami szó, gyors szülés volt. Kép

Igény szerinti szopihoz szeretném írni, ha van itt még valaki, akinek úton van a bébi, hogy az anyák, többek közt az enyém is erősködik, hogy túletetem a gyereket, mert csak 3-4 óránként kéne szoptatni, nem 2 óránként!! Nos, én csak magamra hallgatok. Kép Ma voltunk súlymérésen, és két hét alatt 300 g-ot hízott a picur. lehet, hogy a mérlegek nem pontosak, de ez nem sok. Kép Bár végülis ha a múlt heti mérést nézem, akkor ahhoz képest 20 g-ot hízott, ami lehetetlen, mivel 1 hét alatt látványosan jönnek a kicsi hurkák mindenhová.. Szóval, egyet értek én is, hogy mindenki csak magára, és az ösztöneire hallgasson...

Köszi lányok a jó tanácsokat... Kép Kép
mkatus

Beet, a Megatoysban most kuponakcioban vannak overalok, lab nelkuli.

Fic, akkor majd ha raertek vmikor, gyertek le. Ha esetleg mennenk a rendelobe, akkor irok sms-t, meg ha visszaerunk akkor is.

100. hozzaszolasomKép HaladasKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Beet: Ha ebből a nyavajából kigyógyultunk és kipihentük, tehát 2-3 hét múlva.
Maya: Nekem a szerda nem jó, akkor megyünk vissza a lánnyal a dokinénihez, a többi nap jó.

KépKép
oxigen
Györköny

Koszonom a tuzhelyes hozzaszolasokat. Nagyon tetszik nekem a villanytuzhely (es szerintem is konnyebben tisztithato), de egyelore nem cserelem le, tulajdonkeppen csak anyagi megfontolasbol (mert tobbe kerulne mint az uj butor, vagy ugyanannyiba, es epp most kaptam ki, hogy minden penzt elkoltok, ugyhogy mostmar tenyleg irjam szepen, hogy mire is, es ha nem lesz rend, akkor minden ki lesz dobalva stb., ugyhogy most szornyen el vagyok keseredve, hogy egy draga es hasznavehetetlen nemtudommi vagyok, mert haziasszonynak ugye nem nevezheto, es anyanak is pocsek, mert turelmetlen, rondan kiabalo, szoval Kép Kép Kép Kép , bar ettol fuggetlenul ram lett bizva a tuzhelydontes) Kép es most megyek is levakarni rola a ragyat, mert mar csak harom oram van...

Oxi, a replikator egy olyan izemicsoda, aminek azt mondod, hogy "grillcsirke + petrezselymes burgonya + uborkasalata" es maris kidobja Kép allati jo, SF (science-fiction es simulate fiction, mert kozben Kisun jol felokositott) filmekben lathatsz ilyet Kép szoval arra gyurok Kép

Ada, most tenyleg kikapsz, mert pont direkt... mert gondoltam... ugyhogy amikor irtam, hogy feltoltottem, odabiggyesztettem a linket is, erre tessek...
moosejaw

Votiv!

Az nem baj,ha 2 komponensű a repesztőd csak az a kérdés hogy köztes vagy felülrepesztő?

Juc
20170114224602

NORKA!

Méltem,nem válaszoltál!Alakul ,levelek is lettek rajta...Képkeress meg!

Juc
20170114224602

Moose!

Uborkasali replikátot én is akarok!Kép
20170114224602

Hahó!

Ma még nem takarítottam!!
Látjátok hallgatok rátok pedig még annyi mindent kéne csinálnom de annyi kérdésem is van válaszoljatok!

Kaki téma:nem vagyunk hajlandóak kakilni csak ha valamit teszek érte. szélcső, lázmérő, leavolak, glicerinkúp (azt hiszem nem hagytam ki semmit)
de tegnap 4 nap rengeteg torna mellett betoltam egy fél glicerin kúpot ez volt reggel 8kor délután négykor jött ki az ipari mennyiség benne a felnemolvadt kúppal!!!
ez hogy lehet?????
help!

kéz rágás:
4 hósak leszünk jövőhét pénteken (hallod Fic!!)és eszi a kezét, folyik a nyála és most nem tom, hogy éhes vagy a foga jön??? ez honnan lehet tudni??

Õ Moose nekem is nekem is replikátort!!

Jucus a pali egybunkóköcsöknagyképűf@sz volt!!!

ja és tegnap óta megtanultunk sikongatni ma ez a sláger most is-))
manó27

Manó,
ne kínozd a picit semmivel, ha nem adja jelét, hogy zavarná, hogy nem kakil. Enyém lány a guinness-es nemkakiló, ha még emlékszel, 12 nap volt a csúcs. És akkor is magától. Aztán kialakult apránként, de nem hallgattam senkire, aki arra bíztatott, hogy mindenféle szirszart dugdossak a popójába. (Hőmérőt, glicerint, hasmasszírt mi is kipróbáltuk az elején, amikor ránk lett ijesztve, majd a természetre bíztuk. És lőn.)
Cicivágy és fogmiatti rágás közti kül. könnyen lemérhető: tedd cicire, ha 1-2 percnél tovább szopizik, akkor éhes volt. Ha nem, csak rágcsálni akart. Kép
neet
neet

Csajok!
A talin fotózott Anyukám is, és Tali2005.09.28. címmel csinált egy babanetes albumot, oda felrakta őket Kép

Fibi drága!
Ezer bocs! Már megint Téged felejtettelek ki! KépMost nem írom le a választ, mert tudom, hogy suliban vagy és nem biztos, hogy utána majd vissza tudsz olvasni...de ha megjöttél majd visszatérünk rá, oké?

Fic!
Mi is nagyon szeretünk Titeket!!! Kép Meg Mindenkit!!! Kép
A júniusi ötösfogatot - ahogy a képen voltunk - meg könnyű megjegyezni, mert 10-17-24 meg 14-21, azaz egy-egy hét van Viki-Fanni-Doni között, és Zsombi-Vince között is Kép
És mit küldjek el pontosan az ülésekről? A képeket? Írj mélt, aztán megdumáljuk! Kép

Manó!
Nyálfolyás, kézevés, sikítás dettó Kép
Ülést még nem mostanra vettem volna, hanem fél évvel későbbre, csak gondoltam ilyen olcsón megéri ennyire előre beruházni... de aztán láttam azt a bizonyos övnélküliséget Kép

Maya: Szerda senkinek sem jó, úgyhogy tuti nem akkor lesz! Hallod Gigi? Kedd ugye torna, a csüt nekem sajna nem jó...akkor HÉTFÕ vagy PÉNTEK???
És délelőtt???

na ennyi, Doni ölben, és megunta, hogy ülünk...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Nalunk jart Vincenzo es Fic.Kép

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Meg 1:

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lindi: igen, Te 18-assal simán oda tudsz jönni a Savoyaba...

Ruz és más szakértők: és mi van ha mondjuk kifizeti nekem állambácsi a sulimat és nem megy, kivágnak, vagy abbahagyom??? akkor vissza kell fizetni? Mert az kicsit padlóra küldene engem...

Fic, Dóra: képek tök jók.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Dora,Fic!

dedek nagyon szépek.

Kép

Ugye milyen helyesek ők is?

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Köszönöm a pocak-dícséreteket, irígykedéseket. Kép
Ma vettem Babónak anyagot és varrok neki fejvédőd a kiságyába. Kép Már kiöblítettem forró vízben az anyagot, hogy most menjen össze, ha akar, ha megszárad, lehet, hogy még ma est megvarrom, nagyon lelkes vagyok most! Kép

Sünik édik nagyon! (itt jár a topicoc között, a téli babásoknál is jártak a sünik már. Kép)

Ja és:

<center></center></font>

KépKépKépKép
proone

Jucus,
ezek nagyon töpörtyűk! Édesek!
neet
neet

Sziasztok!

Már nem emlékszem kinek mit akartam írni meg válaszolni! Bocsi érte!Csak, ami eszembe jut...

Oxi!

Örülök, hogy nem allergia a baj, bár ez is elég komoly!KépKi a dokinéni? Homeos? Megírod nekem?
Jaj, meg most olvasom a felvágást is!Kép Szegény Viki!

Gigi!

Rubeola ellen is beoltatod magad? Azt a bárányhimlő oltás után mennyivel lehet?

Jucus!

Ilyen süniket is akarok! Õket hol lehet kapni?

Tegnap előtti hányásból nem lett betegség szerencsére! Tényleg csak a sok felállástól, meg erőlködésről lehetett! Viszont Timcsi lábai nagyon kacskán és befelé dőlve állnak, úgyhogy lehet, hogy Dévény kezelés lesz a vége!

Párom meg beiratkozott egy biztonsági őri tanfolyamra! 17-én indul délelöttönként és 2 hónapig tart, délután meg dolgozni fog estig, úgyhogy nem is fogjuk látni Õt! Nagyon durva lesz, remélem fogja bírni!Kép Most ment el az Auchanba megérdeklődni az árufeltöltői munkát! Remélem nem fog lógó orral hazajönni!
Informatikai álláskeresést meg egy időre szüneteltetjük, mert már idegrohamot kap szegény a munkakeresés szótól is! Meg már én is! Tök ki van akadva, hogy Õ már biztos nem értékes ember vagy mi a franc oka lehet, hogy vissza se hívják sehova!
Szóval remélem mostmár jobbra fordulnak majd a dolgok!

Bogárka!

Tali nekünk a péntek jó!

Dora, Fic!

Édik a babikák nagyon!

ILdi
ildi76

Ada!
hogy került Bogyóba a baci? ez okozza a géles kakit?

Bogárka!
előre vettél porszívót. vagy csak mikor náthás lett Doni? és milyen vált be?

OXI!
MICSODA? FELVÁGATNI?????????? MEGÕRÜLÖK!

Moose!
ha kerámia lapost vennétek, arra azt mondom, jó, nekünk is olyan van. a vaslapos villanytűzhely számomra egy átok volt, azon aztán minden kifut a fenébe, nem lehet szabályozni rendesen, míg a kerámia lapost nagyon szupin lehet (legalábbis arrébb húzod rajta a kaját és kész) és a kaják is jól megfőnek benne, nem beszélve, hogy a sütője 100x jobb, mint a gázosnak. mi úgy fizetünk 8eFt villanyszámlát, hogy a bojlerünk nincs éjszakai áramra kötve, és általában csak hétvégén főzök a tűzhellyel, de mondjuk a babának a tápihoz a vizet (és a sterilizáláshoz is) is villanyforralóval forralom.
az meg, hogy van-e gáz egy nagy házban, az építők spórolásán múlik, mert távfűtéses lakásba igen fölösleges csak a főzés miatt beveztni a gázt, és ha bevezetik, azt a fűtésre úgysem tudják az életben se használni, mert kisnyomású vékony csöveken megy.
még annak nézz utána, hogy van-e gyerekzáras villanytűzhely, mert sztem Nyúl előbb utóbb ezt is csavarni tudja majd, és akkor juj lesz!
kafák a képek, de kellett egy kis idő, míg rájöttem, hogy egy hasonló beállításból van 5-6 másik kép. azt hittem mind egyforma.

Bogárka!
de te nem kerámia lapos villanytűzhelyről beszélsz, ugye? mert a vaslapos az tényleg nagyon gáz, de a kerámiásról nem állítanám. én imádom.

Jucus!
ahogy írtál a tűzhelyedről, eszembe jutott, hogy régebben mondtad, hogy nem nagyon szeretsz főzni, néha rendelsz inkább pizzát. Kép úgyhogy leírom, hogy a kerámia lapos tűzhely előnye, hogy pontosan elfér rajta egy Don Pepe XXL pizza Kép Kép Kép Kép Kép , habár nem hinném, hogy Mooséknál ilyen megfordul. én sem rendelek többet, mert az ajtón csak trükkel tudtam behozni, a kanyar miatt.
amúgy a leégésekre én cifet szoktam önteni 1-2 órára és simán lejön minden.
HONNAN SZEDTED EZEKET AZ ÉDI SÜNIKET?

Zsanci!
ahogy ismerem a gázhelyzetet, hamarosan ugyanannyi lesz a gáz ára is, mint a villanyé, és mivel a fogyasztásuk azonos kb., csak az gáz ócsóóóbb, így előbb utóbb ugyanannyiba fog kerülni mindkettő.

TÉNYLEG KELL HÚZGÁLNI A NUNIT, HOGY NE NÕJÖN ÖSSZE??? NEKÜNK A dokinéni eleve azt mondta, hogy oda be se kő nyúlni tisztításnál (mármint nem a hüvelybe, hanem fölé), mert ott érzékeny. mi azért ki szoktuk mosni, mert a kaki is belemegy néha.úgyhogy fürdésnél midig kimossuk óvatosan.

Dóra!
nekünk is ezt mondták a nuniról! marha jók a képek! kíváncsi lennék mit csinálna a gyerekem egy másik babával Kép

Katus!
én is féltem, hogy túl lehet eteni, de nem lehet ám Kép. sőt, ha többet eszik, később fog újra kérni. inkább arra kell rávenni, hogy egy alkalommal nagyobb mennyiséget vegyen magához. az enyém, ha már nem kő neki a kaja, kiköpi ügyesen. persze 2-2,5 óránál hamarabb soha nem adtam neki, mert a gyomrában lévő emésztett kajával összeveszve csak sírást okozott volna neki.

Manó!
én babateát szoktam adni (kamilla is elég, mert valójában az hajtja meg kicsit), hogy ne kelljen kúpozni.

Proone,
köszi a táblát, marha jó még mindig!! majd ha lesz időd, légyszi írd be, hogy a baba neve Henrietta. köszi előre is!!!

ancsipancsi

Sziasztooookk!

Végre van itthon netünk, úgyhogy ismét csatlakozhatom felemelő társaságotokhoz! Kép

Nagyon hiányoztatok, azt sem tudom, kivel mi van, lassan talán lesz időm visszaolvasni.

A május óta született babákhoz szívből gratulálok, üdv annak, aki azóta csatlakozott, és egyébként is naaagy cupppanós puszi mindenkinek!

Sisotris
39+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Siso!
Welcome back!
Már csak 5 nap? És eddig itt hagytál minket? 5 percre állj a sarokba, de a gépet vidd és számolj be, mi van!Kép
neet
PS: Nálunk, úgy tűnik, áttört az egyik felső fogacska!!! E egész nap recsegteti az alsóval a felsőt, ebből vélem így.
neet

Hülye vagyok... 2 nap... egy hét az 7 nap, nem 10... bocsi... Kép
neet
neet

Helló Sis! KépKépKép izgulsz már? Kép

sziasztok, csak gyors bekukk, Isti reggel óta kezelhetetlen, csomót hányt, alig eszik, csak 1-2 kanál kaját bírok beleerőltetni Kép
és ott a folytonos orrfolyatás
szóval mindjárt összepakolom és irány a doki

az autósülésnek nevezett használhatatlan tárgy miatt is teljesen le vagyok lombozva Kép

meg úgy amúgy is elég betegecske vagyok Kép

és dolgoznom kéne, de az agyam bezárkózott a klotyóba, és még ráadásul most dokihoz kell mennünk, úgyhogy tiszta görcs a gyomorom, hogy vajon mikor leszek kész, hjaj

távoli puszik mindenkinek

ígérem majd jövök és mindent elmondok hennaügyben (is).

votiv 8)
votiv

Neet KépKépKép

Én mostanában a métert "felezném" 30 cm-re ... Lehet, hogy így a végére teljesen beindul a végtelen valószínűtlenségi hajtóművem, és végképp kiesek a való világból...

Na szóval az történt, hogy egy számlázási baki folytán a Matáv/TCom lekapcsolta a lakás tulajának nevén lévő telefonvonalat, aminek híján ugyebár elég nehéz netezni... Addig húzták-vonták a dolgot egymás között, hogy nekünk tele lett a hócipőnk, és berendeltünk a saját nevünkre egy előfizetést, persze arról senki nem beszél, hogy az öt hónap alatt a datanetnek ugyanúgy fizettük a netet... Nah, mindegy, ilyen a bürokrácia bájos útvesztője, most már itt vagyok, és nem is panaszkodni akarok, sőőőt!

A 38. heti UH-n volt 3600 g a babám, úgyhogy felkötöttem a gatyámat rendesen, most meg már nagyonnagyon várok, nyakig be vagyok sózva Kép
Szerdán a vizsgálaton már egyujjnyira nyitva voltunk, úgyhogy éneklem neki szorgosan a bújj-bújj zöldágat, hogy most már jöhet simán, amikor csak akar Kép

Na, lassan elindulunk még utolsó anyulátogatásra Dunaharasztira, úgyhogy elköszönök előre is.

Pusztok!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Votiv,
részvét Kép

Ja, sajtkukac a seggemben, de semmi para, inkább hatalmas vigyorok a fejem elején Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

mire ezt leírtam, a kölök beájult. akkor most mégse megyünk dokihoz?

votiv 8)
votiv

Sziasztok !

"kicsit " eltüntem ismét ...
Oxi ! Látod jöttem Kép
jobban vagytok ?

Manó ! Nálunk 9 nap volt a rekord, de elvileg csak anyatejes babáknál nem lehet székrekedés . 9 nap után magától jött , azaz kapott egy-két kanál őszilét , de nem hiszem hogy attól , mert 20 perc múlva már jött is Kép Most hogy elkezdtük kostolgatni a gyümiket valamivel sűrűbben van , de még mindig nincs minden nap , inkább 2-3 naponta . Szóval no para Kép

Kuki/punci : felvágás durva ! Mi óvatosan húzogatjuk inkább csak megnézzük , szerintem nem lesz gond vele .

Manóka ! Olvastam mi tö9rtélnt a rokonoddal , őszinte részvétem ! Kép

Betegeskedő babáknak jobbulást ! +++

Mkatus ! Nuygi nem lehet túletetni és hízás is nagyon változó nálunk volt már minden , max.450 volt asszem .

Pronne ! Szép poci Kép Élvezd ki a hátralévő időt , te is Sisotris ! Bár neked már nincs sok úgy látom Kép

Ildi ! Párodnak drukkolok munka ügyben ! Timi már ilyen ügyi ?
Bocsi , hogy nem reagálok mindenkinek , képtelenség titeket követni Kép

Kép
Kép
greenolive

Zöld-fehér békákat rágcsálok. Kép Aszongya a csomagolás, hogy gyereket, felnőttet boldoggá tesz. Ja, gumicukor. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Jucus,
tökszemétbunkófütyifejű az autószerelő, fúj-fúj!!!

Manó,
boldog 4hóst előre is, és enyim gyerök is nyálzik, meg cuppogtatja a kezét, az ujjait, pl. most is, pedig most evett, tehát nem éhes, de persze akkor is csinálja, ha éhes, szóval ez nem mérvadó sztem. Kép ő meg nem sikongat, hanem kurjongat KépKépKép

Bogárka,
tök jó, h mostmár tudni fogom mindig, ki mikor született, köszi!!!!

Maya: lehetne inkább péntek? mert nekem hétfő nem jó!

Sis,
helló, és elindult a drukk! nekem jún. 10. helyett 21-én született meg a kisfiam, úgyhogy ... jól vagy, minden okés?

Dóra,
képek tényleg jók! Köszi!!!

És köszi mindenkinek a dícséretet!

Votiv,
gyógycuppokat szélnek eresztettem! Kép

Nekünk olyandeolyandeolyanjóóóóóó Kép napunk van, hogy csak na! Délidőben meglátogattuk Dóráékat, akkor készültek a képek, meg kicsit dumáltunk is, a leányzó hol bealudt, hol ébren volt, és nagyon édes, kisfiam nézelődött. Aztán ahogy elindultunk hazafelé, mert kérte Vincenzó az ebédjét, kaptunk sms-t Adától.

Folyt.köv., csak rí a kőc!
ficánka

Ficánka,
köszke a drukkot! Szerdán egy ujjnyira nyitva voltunk, most meg már atom fájások vannak, de még csak kb. óránként, és nem is rendszeresen. Majd csak beindul Kép Kölök egyébként jól érzi magát, vadló üzemmódban van, és az nst-k is hibátlanok voltak eddig. Holnap megyünk megint, remélem, azt mondja a szülésznő, hogy akkor maradjatok, mert szülünk KépKépKép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?