A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Majcsi Kép
Igyekszem pozitívan gondolkodni Kép
Csináltak uh-t a cvs előtt is és utána is Kép Kapálózott rendesen Kép

Hol van Stella képe???

Juca Kép
A Soroksári úti Mega Toys-ban van leértékelve néhány, de a legtöbb kisméretű.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Na a látható pár üzit sikerült visszaolvasnom. Már megint sokat fogok írniJpótolom a lemaradást. Nem fogtok győzni olvasni.J

Móni, Wish, hogy vagytok? Van már valami hír?

Annácska
Osztom a véleményedet a dokikkal kapcsolatban, és Narco ne vedd magadra - kivétel erősíti a szabályt, de az utóbbi 3 évben, amióta Pesten vagyok rengeteg rossz tapasztalattal gazdagodtam. Elhiszem, hogy fáradtak és ez nagy megterhelést és felelősséget jelent, de ők tudták mi vár rájuk, és ők választották a szakmát. Egy orvosnak rengeteg türelemmel és empátiával kellene rendelkeznie, sajnos csak nagyon kevés ilyen van. És az, hogy felelőtlenül hoznak meg döntéseket, írogatnak fel gyógyszereket......fogalmuk sincs mire. Nem vagyok én kísérleti nyúl. És ennek tetejébe még hülyének is néznek. A fogamzásgátló okozta szédüléseimre pl. kaptam szívgyógyszert, nyugtatót, altatót, hangulatjavítót, akartak gyomor tükrözésre küldeni és hadd ne soroljam......most meg ez a nőgyógyászati kálvária....igen nem hiányzik...a volt nőgyógyim úgy lepattintott, mint a huzat. Hát eddig is jártam hozzá. Végig sem hallgatott, pedig csak 5 percet kellett volna rám szánnia telefonon. Vagy egy időpontot adni...na mind1.

Aranyos, hogy mindenki másképpen nevezi a pocaklakót, én is tudom már az enyémet hogyan nevezem, ha majd beköltözöttJReméljük hamarosan.

Monyó veled mi újság? Teszteltél azóta?

Tjuca, Adriana, Unique sajnálom, hogy olyan gyakran látogat titeket a róka koma, de kitartás, legalább tudjátok miért van és már nem sokára vége vanJ

Majcsi fel a fejjelJelőre a köv. hónapértJ. Amúgy nekem is mindig könnyebb a menszesz után. Akkor valahogy könnyebben nézek az új hónap elé. Persze ez a hónap kivétel volt, de most már összeszedem magamat.

Én is szeretnék már minden pocakosról képet látni, csajok tegyétek fel azokat a képeketJ

Csibe
Nagyon érdekelne ki ez a természetgyógyász a napokban már engem is nagyon foglalkoztat, hogy ilyen vonalon is elinduljak. Pl. én el szeretnék menni egy Reiki tanfolyamra, a párom volt. Ott is a csakrákkal foglalkoznak, bár inkább ez olyan öngyógyító folyamat. Esetleg lehet tudni mennyibe kerül egy természetgyógyászati kivizsgálás. Nagyon érdekes amiket mondott. Kíváncsi lettem volna rá, hogy egy előzetes orvosi vélemény, mit mondott volna a férjeid spermájáról...Én láttam a Halálsoron c filmet és a hideg is kirázott tőle....nagyon jó volt. A végén persze bőgtem, nem akarom elmondani min azok kedvéért, akik nem látták.

Tündi
Olyan jó látni, hogy megint tele vagy életerővel és vidám vagy. Neked is volt egy rosszabb időszakod. Te hogyan keveredtél ki belőle? Hátha nekem is segít.

Kati
Nagyon aranyos a kisfiadJBiztos a tesó is ilyen szép gyerek leszJ

Valér
Sajnálom, de ha nem tesztek ellene, hogy ne legyen..lehet pont most fog bekopogtatni. Komolyan gondolod, hogy egy építkezés mellet könnyebb egy gyereket bevállani???? Mellesleg 40 akárhány nm egy simán elfér. Nekünk sincs nagyobb és mi kettőt is vállalunk bele, ha muszáj.

Adriana
Hát szép nagy babaJDe szeretnék már én is ilyet.

Inoram sajnálom a fújódást. Kitartás. Ne egyél babot semmiképpen!! Ez egy dinnye tanács voltJ

Wish a FAI 2.90%, nekem 2.10% szóval ez nem gáz szerintem...

Duddu
Jó utat!!Jó pihitJ

Nekem tegnap derült ki, hogy erre a bejövő tenderre, amit egyenlőre meg sem nyertünk, de ha megnyerjük még szorosabb határidőt kapunk. Ez annyit jelent, hogy október közepétől, december végéig óriási hajtás lesz, sokszor a hétvégéket is beleértve. Pont azt mondtam a Petinek, hogy lehet, hogy erre a 3 hónapra lőttek a babprojektnek. Tegnap is olyan borzasztó fáradt voltam, hogy csak beestem az ágyba. Hát hogyan lehet így normális házaséletet élni?? Megyek vissza tancsinéninekJ

Amúgy tegnap végre legalább sikerült kialudnom magam és ez nagyon jót tett. Már sokkal jobban vagyok. Itt van a fejemben a kékszemű, szőke, fürtös-még nem tudom fiú e vagy lány de ilyen leszJ. Ráadásul Petivel felállítottunk egy tök jó teóriát a hormonzavarra. Ami szerintem már nincs is, de majd az újabb vérvétel beigazoljaJ. Kizárt, hogy nekem PCO-m van. Jóformán semmilyen tünettel nem rendelkezem, ami nagyon jellemző az ilyen „betegség” esetén. Szóval szerintünk ez az egész a fogi gátló miatt van. Mikor abba hagytam, a szervezetem annyira akartam kompenzálni a hormon hiányt, hogy kicsit túltermelte magát bizonyos hormonokkalJ ez a teória. Nekem logikusnak tűnik. Viszont az utóbbi 4 hónapban napra pontosan 27 napra jött meg és én ezt nagyon jó jelnek tekintem. Azóta eltelt majd egy év. Sok minden változhatottJ Kár, hogy még 2 hetet kell várnom a dokira.
Virag2

Sziasztok, Lányok!

Először is gratula minden pocakosnak! Kép
Már régóta olvasgatlak Benneteket, de csak most érett meg, hogy írjak is. Mi még nem olyan régóta (két hónapja) vagyunk rajta a "babaprojekten", és már akkor elkeseredtem kicsit, amikor először nem jött össze. Bár, ahogy így olvasgatlak Titeket, szinte nincs is olyan, akinek elsőre sikerült. A legnagyobb gondom, hogy sajna rendszertelen a mensim. Illetve inkább az, hogy általában 35-40 napos. Emiatt (és mert kétszer nem akart megjönni) már túlvagyok két Norcolut-kúrán, amiről csak annyit, hogy másodszorra a doki azt mondja:"Ez bevált a múltkor is, akkor mehet..." Na, ennyit erről. Szóval egyelőre most ott tartunk, hogy hőmérőzünk és nyákot figyelünk, aszerint akciózunk, aztán majd meglátjuk, mi (kiKép) lesz belőle.
Nagyon sok kitartást kívánok mindenkinek, erőt a nehezebb időszakokra!
Norwell

Kép
Kép
norwell

AnnácskaKép
A profilomban Kép!

MajcsiKép
Köszi, az Õ nevében is!

Kép
stella9

Szia Norwell Kép
A két hónap sikertelen próbálkozás még önmagában semmit nem jelent, de a rendszertelen mensi ami csak Norcolutra jön meg igen. Babusnak volt ilyen, ki is derült, hogy nincs peteérése, azátn a harmadik clostys hónapban babás lett.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Ma regisztráltam és írtam is ide, de nem jelent meg az üzenetem, hátha ez meg fog:-)
abubaba

Mivel most sikerült írnom ide, így leírom, amit az előbb is, csak nem sikerült elküldenem:-)

Mi is mint Norwell két hónapja próbálkozunk, de ma sajnos megint megjött:-(

Nekem mondjuk órát lehet a ciklusomhoz állítani, mivel mindíg akkor jön meg, mint amikor kiszámolom...ennek ellenére nem jött be eddig, hogy az ovuláció kalkulátor alapján megadott időpontban szeretkezve baba legyen:-(
abubaba

Szia Norwell!

Isten hozott!
Nekem az utolsó menzim 34 napos volt, az orvos szerint a köv. ciklus még hosszabb. Éppen akartam menni, hogy ez nem teljesen normális, de közbejött a lurkesz. Szerintem föltétlenül járjatok utána, mert ez nem tűnik túl bíztatónak, hogy hosszú is, meg rendszertelen is, a Norcolut meg csak belöki a ritmust. (Sárgatest hormon, ami a ciklus második felében uralkodó, és ha megvonják, normálisan lecsökken, akkor jön a vérzés, alias menzi), tehát a Norcolut nem csinál mást, mint megszakításos vérzést.
Persze, hogy meghozzák Pirost, ez az egyik módszer, de nem lenne szabad ennyiben hagyni.
Egy hülye hasonlattal élve, ha túl híg főzeléket főzöl megoldásként másodjára is behabarod. Ezzel az éppen behabart főzelék OK, de a következő még mindíg híg lesz, amit vagy mégegyszer behabarsz, vagy odadod sűrű levesnekKép
Nem akartalak elbizonytalanítani, de kérjél hormonvizsgálatot, és ne elégedj meg ilyen "már bejött" magyarázatokkal!

Egy kalappal:

Juca

tjuca

Sziasztok!

Majcsi, Tjuca!
Örülök, hogy ilyen segítőkész emberkékre találtam. Igazából azért nem gondoltam még komolyabb vizsgálatra, mert egyrészt nagyon pofátlan és bunkó dolognak tartom (persze aztán végül úgyis ez lesz), hogy ahhoz, hogy az ember, hogy tegyenek vele valamit (sőt, hogy egyáltalán ne nézzék ki a nőgyogyik), minimum 10est le kell, hogy perkáljon, de ez egy másik téma.

A másik pedig, hogy először februárban kaptam egy Norcolut-kezelést, azután megjött (3-4 napjára-ahogy kell), majd még egyszer magától áprilisban. Aztán júliusig semmi, elmentem ismét orvoshoz, újra Norcolut, attól megjött, aztán 20 napra, végül szeptemberben 43 napra. Szóval én azt gyanítom, hogy mivel egy éve hagytam abba a fogigátlót, a szervezetemnek ennyi kell, hogy helyreálljon. Persze a doki szerint is azért kellett a Norcolut, hogy legyen peteérés, de a szeptemberi az teljesen magától történt. Úgyhogy egyelőre ezért vagyok várakozó állásponton, és közben természetesen "próbálkozunk". Kép)))
Biztos ismeritek a Billings-módszert, na, aszerint nekem pont a 18. napon volt most peteérésem, ami épp belefér a ciklusom hosszába. Hát, majd meglátjuk! Köszi mindegyikőtöknek!
Jól emléxem, Tjuca, Neked kell, küldök egy kis rókaűzőt: HESSSSSSS!!! Kép))

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

Lányok!

Sokat olvastam a Billings módszerről de nem igazán tudom miként kellene használnom.
A nyák vizsgálat okoz gondot.
Valaki le tudja nekem írni laikus módon ennek a miben létét?
Köszi előre is.
abubaba

Sziasztok!

Norwel, Abubaba!
Üdv. közöttünk Kép
Sajna tényleg nem úgy megy általban, hogy az 1. hónap össze is jön (persze van egy pár szerencsés kivétel), de előbb-utóbb biztosan sikerülKép
Kívánok Nektek mielőbbi pocakosodást Kép

Stella!
Én is meglestem a Piciket! Tényleg nagyon aranyosak, bár a szégyenlősebből tényleg nem sok látszik Kép Egyébként az elülső csöpség nagyon jól látható Kép Gratulálok Hozzájuk Kép

Virág!
Nekem teljesen logikusnak tűnik amit írtál. Ugyan én nem értek hozzá (ahogy szoktam írni), de én soha nem hittem el azt, hogy egy hormon készítmény semmilyen hatással nincs a szervezetre, akármilyen lightosak is ezeke a mostani fogigátlók. Persze én éppen ezért (mert nem hittem el) soha nem is szedtem, de a barátnőimnek akik évekig rendszeresen szedték szintén probléájuk van/volt a babavárásnál a hormonjaikkal.
Akkor most 2 hét múlva újra nézik a hormonjaidat?
Ez már gyorsan itt van Kép Főleg, hogy ennyi munkád lesz, és nem lesz időd fiózni Kép Majd drukkolok, hogy minden rendben legyen Nálad Kép

Muszály "eldicsekednem", hiába off topic Kép
Ma vezettem először Pesten!!!! teljesen egyedül, hogy nem ült mellettem senki Kép Nagyon jól ment, úgyhogy nagyon büszke vagyok magamra, hiába csak a Tescoig mentem meg vissza. Bocs, de muszály volt elmondanom Kép

dido

dido
dido

Abubaba, Norwell sziasztok és sok sikert! Két hónap még igazán nem sok idő nincs ok aggodalomra. Norwell szerintem is minenképp csináltass hormon vizsgáltatot és azonnal cserélj orvost. Ezt nem lehet csak így letudni!!!!!

A Billings módszer:
A méhnyak-nyák változásai is jól utalnak a menstruációs ciklus történéseire. Ellentétben azonban az alaphőmérséklet mérésével - amely csak a már bekövetkezett ovulációt igazolja - ez a módszer azt is jelzi, hogy a ciklus első felében hogyan erősödik az a hormonhatás, amely a közelgő peteérés előhírnöke.
A menstruáció lezajlása után a termelődő tüszőhormon hatására a nyakcsatornában képződő nyák mennyisége nő, viszkozitása csökken, áttetszővé, nyújthatóvá válik, áteresztőképessége az ondósejtek számára fokozódik. Mindez azt a célt szolgálja, hogy az ovuláció idejére a legkedvezőbb viszonyok alakuljavak ki a megtermékenyülésre.
Ezzel szemben a sárgatesthormon a nyák mennyiségét, nyújthatóságát, áteresztőképességét csökkenti, viszkozitását növeli, áttetszőségét rontja.
A felsorolt változások jól észlelhető tüneteket okoznak a hüvelyben
Ezek felismerése elsajátítható és így a nők önmaguk is követhetik azokat a változásokat, amelyek jelzik a peteérés folyamatának lépéseit - lehetővé téve ezzel az ovuláció körüli időszak meghatározását.
a) Közvetlenül a havi vérzés után néhány napig nyák alig termelődik, emiatt a hüvelyben bizonyos fokú szárazságérzet léphet fel. Ezt nevezzük a "száraz napok" időszakának. A menstruáció tartamával együtt ez a részben fertilis (fogamzásgátlási szempontból viszonylag biztonságosnak tekinthető) periódus, amelynek hossza egyénenként változó.

b) A száraz napok után beindul a nyáktermelés. A képződött nyák ragacsos, tapadós, morzsalékony, tésztaszerű. Színe lehet sárgás vagy fehér, mennyisége kevés. Mivel víztartalma csekély a hüvelyi szárazságérzés megmaradhat, illetve enyhén ragacsossá, tapadóssá válhat. Később, közvetlenül a peteérés előtt, újabb változás kezdődik: a nyák mennyisége fokozódik, áttetszővé válik, hasonlatos lesz a tojásfehérjéhez. Kis mintát véve belőle, két ujj között - az ujjak lassú széthúzásával - jól nyújtható lesz. Naponként ellenőrizve a nyák nyújthatóságát, behatárolhatjuk a fertilis időszakot, amely alatta közösülés - fogamzásgátlási szándék esetén - kerülendő. Nevezik ezt az előző fázis ellentéteként "nedves napoknak" is. Kezdete a nyáktermelés beindulása, vége pedig a nyáktermelés maximumát, a nedves hüvely érzetének csúcspontját (peteérés) követő harmadik nap. Hossza egyénenként ennek is változó.

Szerintem ez segítKép

Virág
Virag2

Timi!
Várom, hogy mi volt az UH-on?
Kíváncsi vagyok, hogy Nektek rózsaszín vagy kék babaruhákat kell-e majd venni?
És persze a fotót is várom, ha kapsz Kép

dido

dido
dido

Sziasztok!

Nagyon sok a munkám, csak felületesen olvastam vissza a tábla miatt.

Majcsi
Nagyon sajnálom a menzit! De ugye nem felejted el amit a napokban írtam neked? Csak előre nézni!!!! Oké?

Virág
Nem tudom, hogy keveredtem ki belőle, sok segítséget kaptam itt a lányoktól is. De egyszer csak azon kaptam magam, hogy képes vagyok előre nézni, csak előre nézni, nem a múltnak, az elmúlt sikertelen 15 hónapnak élni, hanem a mának, a jövőnek! Ha el tudod hinni hogy tartogat neked jót a jövőd - esetünkben ugye a baba lenne a jó -, akkor sikerülni fog! Csak egy kérdést ne tegyél fel magadnak soha: hogy MIKOR! Élj a mának, a jövőnek, élj úgy mint a babaproject előtt, nem szabad hoyg ez irányítsa az életünket, gondolatainkat!

Norwell
Üdv itt. Hát nem indul könnyen nektek sem sajnos! Szerintem próbálkozzatok még spontán, de fél év után menjél másik dokihoz. Vigyél neki 3 havi hőgörbédet, és mondd el neki a dolgot. Lehet hoyg nem is juttok ám el odáig.

Abubaba
Neked is üdv itt. Egy rendszeres menzi aranyat ér! További kitartó próbálkozást kívánok!

Na, rakok táblákat gyorsan, aztán újra meló

Tündi
Vendég

Virag köszi szépen a leírást.

Ezt én is olvastam...az érdekelne, hogy ez a mintavétel hogyan történjen?
Ujjal vagy valami eszköz van erre?
abubaba

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket a fiam nevében is. Imádom Õt!

TündiKép

Írj át légyszi 1. c.n., végre megjöttKépKépKép

Hétfőn vérvétel!!!

Bora a kutyánk neve.

Üdv az újaknak!!!

Puszi, Kati
Vendég

Köszi Tündi...az lenne a jó, ha a rendszeres mensi babát érne:-)))
Bár párom azt mondja, hogy akkor fog jönni, amikor a legkevésbé számítok rá...de olyan rossz ez olyankor, mint ma amikor megint megjött. És most nem is voltak premenstruációs tüneteim, amik szoktak lenni: mellfeszülés stb. és már azt hittem, hogy ez azért van mert nem is fog megjönni:-(
abubaba

Sziasztok!

Valér!
Velem is volt így egy pár hónapig, hogy feladtam és nem is írtam. Olvastalak ám benneteket, de mire elolvastam mindenkit, már nem volt mit írnom. Szeretném, ha azért nem tűnnél el, bár még én is csak most jöttem. Lehet egyáltalán a babaprojectet abbahagyni?

Timika!
Babócád is társul a halak csapatába. Én is az vagyok. Bizton állíthatom, hogy egy nagyon jó jegy.

Kutyások!
Nagyon szép a dobermann, és nagyon szeretem a kutyákat. Mégsem azt választottunk, mert nem tudom neki a nagy helyet és a sok sétát garantálni. Ez egy rosszcsont macsek, de nagyon szeretem. Minden este meggajdul, és vadászik légyre, pzs-re ránk. Mikor mi a heppje.

Virág2!
Miért sírtál? Végülis az egy jó dolog, néha én is szeretek.
De a PCO egy szindróma, nagyon szeretik mindenkire ráhúzni. A pontos megfelelője, ha valaki elhízott, dús és sötét szőre van, és sok cysta a petefészkében. Ezek a hormonháztartás felborulása miatt vannak. Nem szabad e miatt elkeseredned, mert ha valakinek sok cysta van a petefészkében, attól még lehet terhes. Az egyik ismerősömnek az egyiket kivették emiatt, a másik is olyan volt, de kérte, hogy inkább maradjon, lett is 3 gyermeke minden gond nélkül. Bízzatok a természetben, vagy a Jóistenben, vagy amiben szeretnétek. Jó jel, hogy pontosak a ciklusaid. Hajrá.
Én is orvos lettem, tényleg én választottam, de a jóhiszeműségemért játszam el a karitatív szervezetet? Nem hiszem, hogy aki felvételizik és elvégez egy orvosi egyetemet tudja, hogy mi vár rá 6 év múlva. Amikor felvételiztem még minden máshogyan vette ki magát. BÛNHÕDNÖM KELLENE AZÉRT, MERT 18 ÉVES KOROMBAN EZT A SZAKMÁT VÁLASZTOTTAM? Bűnhődnöm kellene, mert azt hittem, hogy meg lehet élni a munkából, és még saját lakásom is lehetne? Vagy azért mert azt hittem, hogy para nélkül is élhetek normális életet? Azt hittem ez a gyógyításról szól, és legalább valamiből megélek. Bár nem azért írtam ezeket, hogy az orvosokat védjem, de a fő ok ez. Beszélhetjük, hogy ez mentség-e vagy nem, de szerintem nem számít. A lényeg az, hogy ne éljünk 62 éves korunknál tovább, és ne kellejen nekünk nyugdíjat fizetni, hanem csak dolgozzunk, amíg lehet.

Babásak!
Légyszi rakjatok fel minél több képet a gyerkőcökről, olyan jó nézni titeket és a babákat. Ez Timika rád is vonatkozik. Had gyönyörködjünk bennetek. Légyszi!

Ironram!
Szegényke. Próbálj egy kics Espumizant, biztosan beválik. Merre mentek?

Szegény Majcsi!
Teljesen igazad van. Nekem is pont akor tud megjönni, amikor a legrosszabb. De hát mit tehetek?

Újak!
Sziasztok.

Egy kicsit sok voltam, bocsi.

Narco

Kép
narco

Juca
Menzid szerint annyi idős vagy mint a táblában. Javítsalak 6 hetesre? VAgy megvársz még egy UH-t hogy pontos legyen?

Csibe
Jó lehetett ez a term.gyógy. És nagyon remélem hoyg igaza lesz! Ha bejön, kérem a telcsiszámát Kép

Kép
Kép
Kép

Ha nem tudnék ma már jönni, akkor mindenkinek nagyon szép 7végét kívánok! Én hétfőn szabin leszek. Remélem most már megtörténik az a kiskatona vizsgálat. Drukkoltok egy kicsit nekünk? Délre megyünk majd!

Puszi
Tündi
Vendég

Tündi
Én próbálok előre nézni, csak most semmi jót nem látok. Először is a következő két hétben csupa olyasmit kell tennem, amihez semmi kedvem. Még a mostani hétvégém is tele van mindenféle kötelezettséggel. Szóval ez sem javít a hangulatomon. Másodszor meg most az alagút vége valahogy elérhetetlen távolságba került és egy idő nevű szörnyeteggel kell hadakoznom, ami részben túl lassan vánszorog más szemszögből meg már túlságosan előre futott. De persze előbb utóbb összeszedem magam.

Abubaba
Szia. Üdv köztünk.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi Kép
Sajnálom, de kérlek ne add fel! Tudom, nem könnyű felállni, de pozitívan kell gondolkodni Kép
Fel a fejjel Kép

Adababa Kép
Üdv köztünk, mielőbbi pocakosodást Kép
A párodnak teljesen igaza van, nálunk is akkor jött mikor egyátalán nem számítottunk rá Kép

Norwell Kép
Üdv köztünk, mielőbbi babát Kép
Mielőbb kérjél egy hormonvizsgálatot, mert ez nagyon nem jó.

Stella Kép
Gratula a pöttömökhöz Kép Az egyik nagyon jól látszik, remélem a másik hamarosan megmutatja magát Kép

Timi Kép
Mi volt az uh-n? Megmutatta milye van?
Ha tudsz, tegyél fel képet is Kép

Kati Kép
Akkor most mondjam, hogy gratula a mensihez? Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Tündi!
Nem kicsit, hanem nagyon drukkolok Neked hétfőre Kép

Majcsi!
Ezt az idő szörnyet én is ismerem, de akkor sem szabad ennyire eleknődni. Fel a fejjel, biztos vagyok benne, hogy már nem kell sokáig várnod Kép

Már nem jövök valőszínű hétfőig, mert megint megyünk szülőkhöz a hétvégén.
Mindenkinek kellemes hétvégét és sok pihenést kívánok!

dido

dido
dido

AnnácskaKép

Igen, örülök hogy megjött, mert mehetek a komlett hormonképre, 2 hét múlva lesz eredménye.

Dokit váltottam, most egy doktornőhöz járok, nagyon várom a fejleményeket.

Jó hétvégét mindenkinek

Kati
Vendég

Abubaba
Vehetsz mintát az újaddal is, vagy pisilés előtt WC papírral. Te a tojásfehérje nyúlós állapot semmivel sem téveszthető össze..

Narco
Úgy veszem észre, magradra vetted. Pedig nem kellett volna, ne haragudj, ha megbántottalak volna. Szó sincs arról, hogy bűnhődnöd kellene. Te pont ezért saját akaratodból kicsit más utat választottál. Én becsülöm, hogy elvégezted az orvosi egyetemet. De a nehézség egyik orvosnak sem lehet mentsége a rossz diagnózisok felállításakor. Én értem azt is hogy fáradtak..de gondol el hogy 26 évesen erős szívgyógyszert akartak pl velem beszedetni, mindenféle kivizsgálás nélkül, mikor csak a fogi gátlót kellett volna abbahagynom, most meg rossz hormon gyógyszert írtak fel, amit én laikusként is tudok-gondold el mi történik, ha beszedem. Nézd a beteg szemszögéből is...szerintem, ha valaki az orvosi pályát választja a 6 év előtt is tudja, hogy kurva nehéz és nagyon megterhelő szakmát választott én tisztelem az orvosokat-csak sajnos egy ideje nem tudok bennük megbízni.
Virag2

Ne haragudjatok, ha kicsit túl erős lett.
Virag2

Virág2!
Ez a te véleményed. Nem mondtam azt, hogy ezzel mindent meg lehet magyarázni, mert valaki fáradt. de gondold el, ha nincs eredménye a munkádna. PL. az én élettan tankönyvem 1500 oldalas volt, egy most 50 éves orvosé kb 100. A gyógyszerekről fogalmuk sincs, elveszik tőlük a jogaikat pl gyógyszerírásra, alkotmányellenes dolgokat kell eltűrniük. Van olyan háziorvos, akinek 50 betege van egy nap. Szerintem próbálj meg 20-50 betegnek egy nap megfelelő diagnózis, terápiát adni, úgy hogy fénysebességekkel repül a tudomány, és 250 kreditpontot kel összegyűjteni 5 év alatt. 10-20 pont alkalmanként 50000-100000 Ft-ba kerül. Nem vehettem magamra, mivel nem dolgozom klinikumban, nem bántottál meg. De ez mostmár senkinek sem jó. A betegek elégedetlenek, érdemi munkavégzés lényegében lehetlen. Látom, mert végighallgatom őket naponta, egy kicsit lelki szemetesláda is vagyok.
A dolog valóban nehéz, a szakmai része szerintem nyugodtan elvégezhető, aki végigent egy egyetemen. De nem áll mögöttük egy jogász és közgazdász gárda, aki segítene nekik, ami általában egy jól menő vállalatnál azért megvan.
Egyébként mi volt az az erős szívgyógyszer, amit szedettek veled?

Puszi: Narco

Kép
narco

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a bíztatást, én is nagyon remélem, hogy beválik, amit mondott.
Majcsi, Virág
Andrológiára azért elküldöm a páromat, végülis nem fájKép, igaz?

És úgy gondoltam, hogy azért amikor megjön, beveszem a napi 1 clostyt. Vagy szerintetek szánjam rá ezt a ciklust a term.gyógyászra?
Most nem nagyon tudom mit csináljak!
Jelen pillanatban hiszek neki, de hátha a closty is kell. Bár azt hiszem kedden ha megyek a cseppkért, rákérdezek erre!
Ja, 4000 Ft/ fő volt a kezelés=8000-et fizettünk!

Üdv az újaknak!Kép

Puszi Nektek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Először is üdv az újaknak! Kép Mielőbbi babásodást mindenkinek.

Most van 10 percem, míg jön a tanítványom, gondoltam, írok néhány sort Nektek.

Hát igen, nem nagyon lehet abbahagyni a projektet, mi sem erre gondoltunk, inkább arra, hogy nem figyeljük olyan izgatottan a naptárt és a ciklusnapokat, hogy akkor uzsgyi most "kellene" összebújni a baba miatt... Nem izgulni a mensi miatt és nem várni a nap minden percében a tesztelés lehetőségét... Csak nyugadtan, minden para és "nyomulás" nélkül... Kép
Hát ennyi a lényege.

Bocsi most csöngettek, mennem kell...

Zsu

Zsu
valér

Valér!
Ez a nyugisabb élet gondolom meghozza majd a várva-várt eredményt. Remélem, hogy kicsit boldogabban fogjátok majd élni az életeteket. Sok sikert a lakásépítéshez is,és töltse meg házatokat mejd nagy gyermekzsivaj.
Ezt kívánom mindenkienk.
Olyan szép gondolat ez nem? Aztán amikor kiabálnak naphosszat, akkor lehet frászt kapni tőlük Kép. Kép.

Ti hisztek a természetgyógyászatban?

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jótanácsot, azt hiszem, az lesz a legcélszerűbb (meg aztán védőnő barátnőm is ezt javasolta), hogy ha fél-egy éven belül nem leszek pocakos, akkor el kell menni hormon- és egyéb vizsgálatokra. Szerencsére a citológiám jó lett, úgyhogy a doki talán azért is nem gondolt rosszra. Egyébként is azt hallottam, hogy aki egy évnél korábban próbálkozik, és nem jön össze, azt kiröhögik a dokik, hogy mit akarnak még, majd két év múlva jöjjön vissza Kép
Tisztelet persze a kivételnek. Meg a másik, hogy tényleg nem szabad "ráparázni" a babatémára, mi is elkövettük már a hibát, hogy állandóan erről beszélünk, alig várjuk, hogy tesztelhessünk, pedig a görcs sokkal rosszabbá teheti az eredményt.
Szóval mindenkinek kívánom, hogy minél előbb teljesüljön a vágya, kismama lehessen. Addig is nagyon örülök, hogy megoszthatom Veletek is az ezzel kapcsolatos kételyeimet, aggályaimat, kérdéseimet.
Jó hétvégét mindenkinek!

Norwell

Kép
Kép
norwell

Még valamit elfelejtettem: csakhogy érthetőbb legyen, hozzátartozik a sztorinkhoz, hogy a (még csak leendő)sógornőm aug. elején bejelentette, hogy babát vár... Hát, az igazság az, hogy mintha kést döftek volna a szívembe, pedig akkor még csak másfél hónapja próbálkoztunk. Ráadásul ő 30 éves, én meg 24, úgyhogy eléggé elkeseredtem, amikor másodszorra sem sikerült. Tudom, ennek csak örülni lehet, meg legyen egészséges bébi, de akkor és ott hirtelen nem tudtam őszintén (és egészséges irigység nélkül) örülni a dolognak és arra gondoltam, hogy tessék, ők a tesómmal nem is igazán tervezték (a tesóm fiatalabb ugyanis), és összejött nekik, én meg... Kép
Szóval rakás szerencsétlenségnek éreztem magam, hogy nekem még ez sem sikerül elsőre...Persze azóta már sikerült magam túltenni rajta, és most már csak magunkra koncentrálok.
Bocs, lányok, hogy ilyen hosszú voltam és köszönöm a megértést.
Sziasztok
Norwell

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Hát igen, így van ez! Nekem is van egy kolleganőm, aki 30 éves, áprilisban házasodtak össze (de már legalább 8-10 éve együtt jártak előtte), és ha minden igaz az esküvő napján(!) fogant a baba. Nekik is elsőre összejött!!!! Kép Ennek persze csak örülni lehet, viszont sajnos ilyen "kegyetlen" az élet, hogy nem egyformán osztogatja a szerencsét és a boldogságot! Van, akinek csak egyet kell füttyentenie és összejön, van akinek pedig hónapokat, éveket kell próbálkoznia. Sajnos nekem olyan is van a családomban, akinek természetes úton többször elment a babája, így maradt a mesterséges beavatkozás és a gyakori orvosi felügyelet. Õ aztán nagyon el volt kenődve, hogy miért pont vele fordul ez elő!? Azóta 5 évesek az iker gyerekei!!! Kép Megérte várni és harcolni értük! Szóval nyugi! Hidd el, Te is babás leszel egyszer! Tudom nehéz várni - ezt én is érzem - de majd egyszer eljön a mi napunk is, amikor megszületik a pici babánk, akit aztán "meg lehet majd zabálni"... Kép Hidd el, így lesz! Kép
Bocsi a szent beszédért.

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok.

Menzi meg sehol es en vagyok mar megint a tabla tetejenKép
2-3 napja vizsgalgatom magam reggel.ezeket vettem eszre magamon.a mellbimbom tapintasra faj es valami feher bigyo van a kozepen.a mehem puha.Azert vizsgalodom mert konkretabb dolgokat is szeretnek tudni mielott megjon,minda pattanasok.azok nem megbizhatoak.tegnap kijott ott,reggelre csak ketto maradt.
meg fog jonni szerintem.1-2 nap.

norwel.nekem is nagyon rendszertelen a menzim.nalam azota amiota probalkozunk a babadologgal.a dokim szerint idegalapon kesik.mas magyarazat nincs(szerinte).

abubaba udv koztunk.gyere te is rendszeresen.

ha akartok iratkozatok be ti is a tablabaKép

kati milen szep kisfiad van,hu ha fiatalabb lennekKép

adri gratula a babucidhoz:9

juca sajnalom rokakomat,de majd elmulikKépvagy atkoltozikKép

annacska orulok hogy jobb a kedved.)

ennyi.meg eztan jon a hajtas nalam.ejfeltol reggel 8ig sutom a pogacsat,remelem nem alszom el.

Kép
monyoka

Norwell!

Látom nem egészen voltam érthető. Nem agitálni akarok, csak segíteni.
Most neked nem azért kellene rákérdezni (hormonszintmérés...) hogy mizu, mert most azonnal gyereket szeretnél, hanem, mert a rendszertelen, és gyakran Norcoluttal belökött mensi egyszerűen nem normális. Tehát azzal kell odamenni, hogy szerinted valami nem stimmel, most már nem védekeztek, gondoltatok arra, hogy jöhet a baba, de szeretnéd megtudni, hogy mi van, mert szerinted a dolgok nincsenek rendjén. Ha meg igen max. megtudod, hogy minden ok, csak egy kicsit eltérsz az orvosi szakkönyvtől.
Tényleg csak segíteni szeretnék, és ezért írom, hogy nem érdemes egy évet várni, és esetleg még 2* 3* beszedni a Norcolutot. Fogigátló után egy rakonca belefér, de nálad többről van szó. Ha érdekelné az orvosod, hogy mi van veled bizonyára nem hagyta volna figyelmen kívül, miket nekünk elmondtál. Én spec. orvosváltást fontolnék, mert az hogy a semmiért megtömjem a zsebét az meg pláne a pláne. Nem tudom, hogy hol laksz, és mennyire tudsz orvost választani, de érdemes elgondolkodni. Én ezt egyszer már végigjártam, és mások is tudnak bizonyára mesélni a hasonló tökölődésről. Egy hormonvizsgálat nem fáj, nem kell keresztbe kasul fölvágni és visszaragasztani, mégis, némely orvos inkább jósol, mert az a tutiKép
Nekem speckó mindamellett, hogy lánykoromban olyan volt a menzim mint a mesében, hol volt, hol nem volt, úgy görcsöltem, hogy csak na. Kiderült, hogy ha viszonylag rendszeresen jön piri, akkor nem gúvad annyira a szamKép Kár, hogy évekig szenvedtem, mert mondván, még szűz vagyok, nem akarok gyereket, elég a mensit majd akkor helyretenni. Akkor elkerültem az egyetem alatt egy másik orvoshoz, aki azt mondta, hogy kár volt idáig húzni a bajt és szenvedést, mert ígyis úgyis rendbe kell tenni, mert ez nincs így rendjén. Neki volt igaza.

Na sok beszédnek sok az alja,
Pá:

Juca

Tündi!

Inkább írj át légyszi, hogy a köv. ultrahangon már jó legyen, max előléptetnek a kicsikétKép

Úgy látom a fotó beszkennelése elakadt, majd jön, türelem, csipiszt teremKép

tjuca

Szia, Juca!

Tudom, hogy segíteni akarsz, és köszi a tanácsot. A köv. lépés valszeg az orvosváltás lesz, ha már az embert megfejik, legalább legyen miért! Kép Aztán majd a másik (remélem, normálisabb, mert ebben is csak reménykedni lehet) eldönti, hogy mit kell tennünk.

Remélem, a rókáid már nem nagyon jelentkeznek! Ha meg mégis, akkor kitartás, azt hallottam, hogy jó esetben csak addig tart, amíg meg nem mozdul a tücsök odabent!
Köszi mégegyszer és tényleg örülök, hogy mást is foglalkoztat a problémám.

Szia

Norwell

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Norwell!
Üdv köztünk. Jó, hogy ide találtál, de bárcsak ne lenne rá okod.
Mióta próbálkoztok?
Sajnos nagyon fájdalmas, amikor mások bejelentik, hogy nekik kisbabájuk lesz. Nekem is az volt a legnehezebb, hogy ne vegyem magamra. Minden más nő terhességét ellenem való támadásnak érzek, hogy bezzeg nekem van, neked nincs. Negéz elflejteni, még én sem gyógyultam ki. Ha problémáid vannak, akkor szerintem meghalgatni is érdemes egy másik orvost, másrészt biztosan másképp látja majd a dolgokat. Ha biztosra akarsz menni, akkor intézetet is váltasz, mert egy épületen belül sokszor az orvosok felveszik egymás stílusát, egy protokollt követnek. Pénzt adni pedig nem kötelező, süt én ellenzem igazából.

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok újak Norwell és Abubaba!

Juca azt hiszem leírt mindent amit én is gondolok mostanában. Én is húztam halasztottam a dokihoz menést, de mostanra gondolkodtam el azon, hogy egy dokinak miért olyan marha fájdalmas minket megvizsgálnia ha én kérem? Elvégre fizetek érte. Duplán is. Rengeteget a nőgyogyinak. Pl. én multkor 7 ezer forintot azért hogy annyit mondjon nekem, hogy szexeljünk és slussz. Plussz a tb.
Eddig engem is elhajtottak, hogy na majd ha 1-2 évig nem sikerül menjek vissza.
ÉS ha baj van? Bár tudom kb. 2 hónapja még mást mondtam, de most már érzem hogy megy az idő,és a betervezett 3-4 gyerek még nagyon messze van.

Úgyhogy én is dokihoz fogok menni a férjem is és kész kihallgatással végeztem. Pedig nekünk még látható bajunk sincs, csak (!) annyi, hogy nem jön a bébi.

Úgyhogy norvell hajrá, menj dokihoz azzal aztán nem ártasz senkinek.

AdriKép
Nagyon aranyosa fotó amiket felraktál a kicsiről. Egyre jobban hozzászokik már a szemem az ilyen UH képekhez. Amikor először láttam ilyet én semmit nem vettem észre. Most meg már nagyon szakértő leszek a végén.

ÉviKép
Gratulálok a kis Dórához.

MonyóKép

Sztem te várandós vagy. Egyszerűen úgy gondolom.
Persze nem akarom beléd beszélni, nehogy csalódás legyen ha mégse, de így gondolom.
Nagyon várom hogy írj mi van.

WishKép
Mikor derülhet ki leghamarabb? Érzel valamit? Valami mást mint eddig? Nagyon szorítok. remélem a másik topicban Szilva megtörte a csendet.

Velem semmi különös. Tesszük a dolgunk. Mérek hőt, kicsit trehányul, mert 2 nap elfelejtettem, és eleinte meg nem mindig ugyanabban az időpontban. Nem igazán értem egyébként eddig mindig 36,6 - 36,5 volt, ma a 13. napon felment 36,7-re. Nem most kéne leesnie? (26-28 napos ciklusnál?)
A baby markt teszten meg van valami kis csíkocska, de nem olyan erős. ÉS azt tapasztalom, hogy elég lassan jelenik meg a csík. Ez normális így?
Na ledugulok, így vasárnap reggel sok volt ez így, nem?

UI. Egyébként ha meglátok egy nagypocakos nőt az utcán az én szemem is villan egyet. Na ez is állapotos...ez már bunkóság. Aztán el is szégyellem magam, hogy lehetek ilyen. Örüljünk, hogy szaporodik nemzetünk!

Na sziasztok: junko
Vendég

Sziasztok!

Norwell!Kép

Kedves vagy, én már biztosan azt válaszoltam volna magamnak, hogy dugulj már el kesanyám!

Csajok!

Én ezt a pénztömést nem egészen értem. Lehet, hogy valamit nem jól gondolok, de amikor magánrendire megyek kifizetem a vizitdíjat és pont. Amikor a műtét volt, nekem akkor a köszönöm szépen volt a hálapénz. TB kifizeti a jusst, én pedig azzal voltam hálás, hogy utána is azt az orvost választottam. Én még soha nőgyógyásznak nem dugtam semmit a zsebébe, de úgy érzem eztán sem fogok, max a szülésnél, amennyit mi gondolunk. Amúgy nem kevés, amit a magánrendelőben hagyunk. Ez egy kicsit olyan, mint a felszámolt szervizdíj+ borravaló. Ha meg el is várják, már fordultam is sarkon.

Otthon voltunk tegnap. Zelleres krumplileves volt, hát az nekem olyan mint a drogKép Anyu nagyon örült, eleite szóhoz sem jutottKép Ma megyünk Kofa anyukájához, kíváncsi vagyok, mi lesz a hatás. Bár egy kicsit meglepődtem, mert elszólta magát anyu, hogy ők szoktak telefonon beszélni, és ez mindig örökzöld téma volt, hogy mikor jön már az uncsiKép Nem mondom, lehet, hogy a szekrényeikben ott lapulnak a kis vudubabák, különféle pózokban, meg ki tudja mit kotyvasztottak bele a mi kis leveskénkbe, meg ebédünkbeKépKépKép Legyetek résen, mert ki tudja mit boszorkánykodnak a szüleitek a háttérben!Kép

Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Juca

tjuca

Juca!
Nem értem amit írtál. Pedig nagyon kíváncsi vagyok. Ki az a Kofa? És mit boszorkánykodtak ellened?
Csak azért kérdezem, mert én mindig le vaggyok maradva.
Köszi: Nárcó

Kép
narco

JucaKép

Akkor volt nagy öröm?
Tuti beszélnek rólunk a hátunk mögött. HA ellenem is úgy boszorkánykodnak mint ellened, akkor én külön kérni fogom.

UI. Tegnap anyukám csuhé-tanfolyamon volt. NAgy örömmel jött haza egy olyan babával ami egy anyuka, egy pólyás babával. ÉS nekem nem esett le!!!Vudu van a háznál!!!

j.
Vendég

Narco!Kép

Kofa a férjem. Hát az anyóspajti, meg anyu talefonálgattak, és most már tudom, hogy mit főztek meg sütöttek kiKép

Junko!Kép

Na látod!!!KépKépKép
Ez már lehet, hogy a haadó fázisKép
A többi bizonyára ott lapul a szekrényben, ami nem publikus!!!KépKépKépKépKép

Juca

tjuca

Juca
Tudom mi a dolgom ha hazamegyek. És anyósnál is.
Igen, ha már a pólyásbaba fázisnál vannak akkor lehet ők már többet tudnak mint én. No nem bánom. Most az egyszer lehet nekik igazuk. Kép
j.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen mindenkinek az érdeklődést! Kép Sajnos csak most jutottam net közelbe, úgyhogy holnap írnék mindenkinek, most csak gyorsan leírom, hogy nekem nagyon nagy élmény volt a 3D UH, mindenkinek ajánlom, akinek van lehetősége elmenni. Kb. 20 percig tartott a vizsgálat, a babával szerencsére minden rendben van, megvan mindene, 208 gramm és KISFIÚ!!!!!! KépKépKép Azt mondta az orvos, hogy 150% Kép A párommal ma este választottunk neki nevet: Kristóf Dominiknak fogják hívni. Az albumomba (Timika) feltettem az összes képet róla, de nem túl változatos, mert majdnem teljesen végigaludta a vizsgálatot Kép Próbáltam ide is feltenni egyet, de azt írja, túl nagy a kép mérete, én meg nem tudom, hogy kell lekicsinyíteni. Na, majd holnap újra próbálom.

Jó éjt mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Timi!
Tündéri a kispasi Kép Főleg a boxolós képen Kép
A Kristófot fogjátok használni? Szép neveket választottatok.
Gratulálok, és további jó pocakoskodást kívánok!
Mikor kell menned legközelebb?

dido

dido
dido

TimiKép

Gratulálok a kisráchoz! Mindjárt nézem is a fotókat...

Velem is történt ez-az. Férjemmel megtaláltuk álmaink házát! Egy gyönyörű Klebersberg Kuno-s régi tanyasi iskola formájában. Most egy idősebb fickó lakja és elég jól meg van csinálva. 200 m2 alapterület, 3 hatalmas szoba (+1 irodának való), cserépkályha, gigantikus vendégcsalogató veranda, Arany János arcképének domborműve a bejáratnál, 2400 m2 kert, istállóval, kiskonyhával, három oldalról erdő, másik oldalon már házak.A falu ezzel kezdődik, így azért mégsem világvége. Öreg diófa a kertben szép fakerítéssel körbe. Fehér ház barna ablakok. Lányok ez egy álom. Kivagyok borulva idegileg. Most nagy agyalásban vagyunk, mert a Föld alól is elő kell keríteni a foglalót, ugyanis a pénzünk ingatlanban van amit el kellene adni. Szorítsatok kérlek nekünk, hogy sikerüljön megvenni. Egyszerűen nem akartuk elhinni mikor megláttuk. Tudjátok milyen az, meglátni és megszeretni, teljesen elment a józan eszünk.

junko
Vendég

TimiKép
Aranyos a baba nagyon. Én nem látom a fütyijét. Mert most még lehet nézegetni, gondoltam kihasználom. Kép

junko
Vendég

Sziasztok Kép
Timika Kép
Hatalmas gratula a kisfiadhoz Kép Nagyon tetszik mind a két neve Kép
Megnézetm a képeket, nagyon klasszak Kép

Juca Kép
Úgy látszik a régi módszereket még mindig alkalmazzák Kép Boszorkánykodnak, csak hogy az legyen amit ők akarnak Kép
Ki tudja még mit hoznak össze Kép
Jó, hogy ilyen viszonyban vannak a mamák Kép

Annácska 15+0

annácska

Sziasztok!

Timi!
Nagyon sok gratula a picihez! Mikor fog kibújni?

Hát, igen. Ez tényleg annyira nehéz, az ember először mndent megtenne, hogy ne legyen gyerkőc, aztán meg azért, hogy legyen... Most egyelőre én sem tudom, hogy mit csináljak (azon kívül, hogy mindenképp elmegyek dokihoz), mérem a hőmet, és már napok óta 36,9-37,1 között mozog. Igaz, hogy ezt kb. öt napja csinálom. A Billings szerint kb. a 18. napon volt peteérésem, tehát az jó jel, hogy a hőm magas. Egyébként szerintetek az lehetséges, hogy hónaljban mérve teljesen normális (36,4 körüli)és hüvelyben azonnal felkúszik 37-re? Melyik a megbízható? Remélem, az utóbbi! KépÉs azt is remélem, hogy így is marad... Majd meglátjuk. Mindenesetre ha megjön, azért fogok dokihoz menni, ha nem, akkor azért.

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra és mielőbbi "zebrát" mindenkinek!

Norwell

Kép
Kép
norwell

Jó Reggelt Mindenkinek!!
Évi sok-sok garatula a pici Dórihoz és persze Timikának a pöttöm Kristóf Dominikhoz

Annácska,
örülök hogy sok mosolygós jel van a leveledben így arra következtetk hogy egy picurit jobb a kedved.

Wish,
most szorítok mint az őrült mikor lehet tesztelned?

Dido,
örülök hogy jók lettek az eredmények, egyél sok-sok kálciumot!!!

Noemi,
nagyon el vagy tűnve? Hogy vagy? Remélem minden rendben.

Valaki említette a "ritkán jövőket". Tudom hogy én is az vagyok, de most elég tudatosan jövök hébe-hóba mert tudjátok nem régen szerepeletem odafennt a táblán és persze mindíg oda téved a szemem és rögtön beindul az agyalás. Bár már nem fáj annyira mint az elején.

Tündi,
látom hogy nagyon sok a dolgod, ha gondolod engem nyugodtan kivehetsz a táblából mert nálunk most nem aktuális. Neked meg csak az időd megy vele, és igazán azt sem tudom hanyadik napon vagyok. Különben most ebből a szempontból hogy nem kell számolnia cn napokat, orvoshoz menni, Closty szedni sokkal felszabadultnak érzem magam, nem görcsölök. Eddig nem is vettem észre de nagyon meghatározta a kis életünket.

Na most viszont nagyon lepcses voltam.:o)))
Legyetek jók!
pusza
Kivi
kivi2

most megint elfejtettem vmit:
Monyo,
nem lehet hogy magas a prolaktinod, mert nekem is az és akkor hosszúak a ciklusok és esetleg, a mellből tejcsi préselhető, nálam mindíg szokták nézni ha sokat késik.
Vagy tényleg babás vagy!! :o)))
kivi2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?