A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!
Mi ma délután megyünk Szigetvárra vásárolni, ma nem lesz nálunk gáz, úgyhogy ma pizzát rendelünk. A kisfiunk(Dávid) tejérzékeny, tegnap mondta a doktornő, hogy mivel lassan 2 éves lesz, lehet próbálkozni vele, hátha kinőtte. Adtam neki joghurtot, eddig nem ütötte ki, nem lett hasmenéseKépReméljük most már ő is kaphat tejes dolgokat, nagyon ízlett neki.Kép
Zsozsókának jobbulást, remélem minél hamarabb meggyógyul.
A kislányunk(Dominika) is még beteg, szinte semmit javult hétfő ótaKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Marcsy!
Az én Öcsém is tejérzékeny, de Õ már sajnos nem fogja kinőni, mivel 19 éves... Remélem Dávid már kinőtte!!!

Lányok, tisztára magam alatt vagyok. Ma jelentették be, hogy a szerződésem csak január 31-ig lesz meghosszabbítva, utánna megszűnik a státuszom. Úgyhogy mehetek munkanélkülire, pont szülés előtt... A főnököm mindent megpróbált, de sajna vannak neki is főnökei, akiket nem hat meg, hogy terhes vagyok, és áprilisban fogok szülni!

Holdviola
Vendég

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!
Az én lányom majdnem folyamatosan betegKép, mióta megkezdődött újra az ovi. Tegnap volt 1 napot, ma már megint itthon, mert éjszaka belázasodott. Voltunk doki néninél, de nem talált semmit. Remélem ennyi volt a baj (mármint 1xi láz és más semmi).

Holdviola: nem lehetne táppénzre menned, mielőtt lejár a szerződés? A terheseket nem védi semmi a "kirúgástól"?

Dandy
dandy

Dandy!

Határozott idejű szerződésnél sajna nem véd semmi...
A lányodnak meg jobbulást! Küldök pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++

Holdviola
Vendég

Sziasztok!

Én ma egész nap güriztem ezerrel, sajnos nem tudtam jönni.

Móni
Én legutóbb tejfölös gombát csináltam, főtt tésztával. Imádjuk a gombát! A spagettit is Kép Jobban van a gyerkőc reggel óta?

Marcsy
A lényeg hogy még a nagy tél előtt be tudtok költözni, nem? Kitartást a szerelőkhöz!

HV
Ez borzasztó! Kép De gondolom előtte már úgyis táppénzen leszel, nem? Ezzel nem lehet valamit kezdeni? Sajnálom nagyon! Kép Ja, olvasom, hogy nem véd a táppénz. Hát ez nagyon egy lehetetlen helyzet. Jogilag semmi lehetőség?
Amúgy jó hogy neked addig is nem kell vegyszerezned!

Lányok
Én hétfőn szabin leszek, megyünk a meddőségire, lesz andrológiai vizsgálat. Szoritsatok nekünk egy picit, hogy minden rendben legyen, jó? Köszike! Kedden igyexem jelentkezni!

Nagyon szép hétvégét kívánok nektek! Továbbra is gyógyulást a kis betegeknek!

Puszi

Tündi
Vendég

Holdvilág!

Ugyan teljesen új vagyok, de csak ennyit találtam, ami esetleg jól jöhet:
"Amennyiben a munkáltató nem kíván tovább foglalkoztatni, de munkáddal elégedett volt, próbálj meg vele megegyezni abban, hogy közös megegyezéssel (ezt nem tiltja a törvény) szüntessék meg a munkaviszonyt a szülés várható időpontjára. Ekkor el tudsz menni a szülésig táppénzre, az utolsó hónapban pedig szülési szabadságra, s ezt követően minden ellátás megillet.(Nem nagy vigasz, de talán jó valamire)
Annaviola
annaviola

Sorry Holdviola! és nem világ!!!!Kép
annaviola

Sziasztok!
Jó hétvégét mindenkinek!
tegnap este hőemelkedése volt a kicsinek,37,8 miután levontam a 0,5-öt.Adtam neki kúpot,attól lement neki.És egész éjjel aludt,én ébresztettem fel 4kor h egyen,mert már nem bírtam annyira keztek fájni a melleim.De nem evett sokat,igyhát maradt a ejés,és reggel 7kor ébredt fel megint.
Most megyek,mert itthon van a férjem,ha elmegy akkor még benézek.
HV
sajnállak a melód miatt.nagyon szemetek a mai munkaadók,sajnosKép
Sziasztok!
Móni

cerka

Sziasztok!
Tündi
Igen valószinű, hogy még a nagy tél elött beköltözünk.Kép
Én most csak benéztem, a férjem pakol a meszeléshez, én meg takarítom a szobákat, oda már nem mennek a szerelőkKép
Mindenkinek kellemes hétvégét, a betegeknek jobbulást!
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!
mindenki kirándul?
Hogxy telik a hétvége?nekem lehetett volna jobb is,de már mindegyí.zsozsóka javulófélben van,bár még tegnap is volt hőemelkedése.
Na megyek,mert még sok dolgom van!
még jövök!
sziasztok!
Móni

cerka

Sziasztok

Voltatok a Nevkós börzén?
Kisebbiket tegnap egész nap hányt, de előző nap semmi baja nem volt.
Mi ez már megint??
Most próbáljuk a flp Aloa Vera-s vitaminokat, remélem segíteni fog, hogy ne legyünk betegek ennyit.
A barárnőméknek nagyon bejött 2 éve szedi a kisfia és azóta ha 2 x volt ennyhe orrfolyása semmi más.
Olyan szép idő van és mi itt kuksolunk a lakásban.
Sziasztok
Szilvi
kissen

Sziasztok!

Kezdek meggyógyulni, így ma el is megyek a pocaklakóval kismama tornára.
Voltam a hétvégén a nevkós börzén, hát ez katasztrófa, annyi mindent összevásároltam és a szívem így is beleszakadt, hogy még ez is milyen szép, na meg az is...
Nem szabad több börzére elmennem...
Amúgy olyan furcsa itthon üldögélnem táppénzen, nem ehhez szoktam. Annyira szeretem a munkám, erre tessék ez van, de a babáért MINDENT.
annaviola

Annaviola!

Még nem tudunk semmit Rólad, írj kicsit Magadról! Hány hetes vagy? Hányadik baba lesz? Merre laksz? Mit dolgozol?

Holdviola
Vendég

Sziasztok!
Na, a festés utáni nagytakarítás nagyjával már készen vagyok. Ma már csak pihenek, majd holnap folytatom ami vissza van. Képzeljétek, megmozdult a babaKépAnnyira vártunk már erre.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy!

Örülök, hogy már mocorog a Picúr! Milyen érzés volt??? Nekem még sajna várnom kell a mozgolódására, még csak 14 hetes vagyok... De talán már jövő héten megmutatja, hogy kislány vagy kisfiú lesz!

Holdviola
Vendég

Holdviola
Nagyon csodállatos érzés volt, mondjuk már átéltem 2-szer, de mindannyiszor csodás érzés. Nekem még sanja nem tudják, hogy mi lesz, de remélem kislány.Végülis mindegy, csak egészséges legyen(meg kislány)Kép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Holdviola
Olyan kis bökdösődés, vagy nem is tudom szavakkal kifejezni, de télleg csodállatos érzés. Az elsőnél még féltem, hogy nem fogom tudni, hogy ő mozog, de szinte rögtön tudtamKépÉn 3 hét múlva megyek ultrahangra, remélem már megtudják mondani, hogy fiú lesz vagy kislányKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy!

Én jövő hétfőn megyek UH-ra, és én is nagyon kislányt szeretnék!!! De persze nálunk is az egészség a legfontosabb. Kihez jársz? A névvélasztással hogy álltok?

Holdviola
Vendég

Sziasztok!
Marcsy-HV:én imádtam terhes lenni,pont ezért,amikor éreztem hogy mozog,az valami csoda voltKépKár hogy többször newm lehetek tehes,csak úgy h ne kéne szülniKépBabából elég a 4de terhes szivesen lennék még.
Hogy vagytok?
Ma elég rohangálós napom volt,de mindegy,megyek lerakom a nagyokat,és elaltatom a kicsit.De lefeküdni nem tudok még,mert meg várom apát,10i melózik.
Mentem is.Mindenkinek jóéjt!
sziasztok
móni

cerka

Sziasztok!

Megvannak az eredményeink, részben:

Az én 3. napi vérvételem:
TSH 1,85 (0,27-4,94)
FT4 12,75 (9,01-22)
FT3 4,87 (2,63-6,8)
FSH 5,12 U/L
LH 3,98 U/L
Ösztradiol 56 pg/mL
Progi 0,41 ng/mL
Tesztoszteron 0,39 (0,05-0,73)
Prolaktin 10,51 (1,39-24,2)

Andrológia:
Spermaszám 15 millió
Normál mozgó 50% (gondolom ez magába foglalja az alaki jelzőket is)
Egyirányú mozgás 30%
Meg van még egy 30% amit nem tudom hogy mi.
Ennyi volt a kommentár hozzá: nem olyan rossz, de lehetne jobb is Kép A vizsgálatot meg kell ismételni legkorábban 2 hét múlva.

Ez megint egy olyan eredmény mint az én nyamvadt peteérésem. Van is meg nincs is. Jó is meg nem is Kép Folyamatosan az az érzésem, hoyg egyszerűen nem tudunk előre lépni. Akármerre indulunk, mindenhol van egy pici fal amibe beleütközünk. Nincs nagy baj, épp csak akkora, hogy ne jöjjön össze a baba....

Mit gondoltok, az LH-FSH arány miatt kell aggódnom? A többi jónak tűnik. És a 15 milla kevés szerintetek a spontán babához? Már ha ez lesz az eredmény a 2. vizsgálat után is.

Jövő szerdán megyek UH-ra (15.cn), és 23. cn újabbb vérvétel. Ekörül lesz meg a 2. andrológia, aztán konzultálunk a dokival az összes eredmény birtokában.

Szebb napot mindenkinek!
Majd valamikor visszaolvasok, most neki kell ugranom 2 napi melónak Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Én úgy todom, hogy 20 millió feletti spermaszám és 50% fölötti mozgó alak a normális, de a 15 millió is elég a spontán teherbeeséshez! Csak nem biztos, hogy így nagyon gyorsan összejön a bébi, úgyhogy tessék csak buzgón próbálkozni!!!

Holdviola
Vendég

Helló!

Mindenki eltűnt???? Nálunk tiszta unalom az egész nap! Nálatok sincs semmi???

Holdviola
Vendég

Kedves pécsi Lányok,
a segítségeteket szeretném kérni. Albérletet keres 3 orvostanhallgató leány, lehetőleg az egyetem környékén, sürgősen.
Aki tud segíteni, írjon a fukki kukac freemail.hu-ra.

Köszönöm Kép
jamina

Sziasztok!
Ma elég fárasztó napom volt,de látom ti se voltattok nagyon aktívakKép
Jamina:albérletet a Magyar Bazár Koppányban tudtok igazán keresni,abban elégsok szokott lenni.
most megyek lefexem,mert tényleg nagyon fáradt vagyok
Holnap jövök,és bővebb leszek.
Mindenkinek jóéjt!
Móni

cerka

Sziasztok!

Mi ma ünnepeltük a 8. házassági évfordulónkat! Nagyon jól éreztük magunkat.
Csemeték jól vannak, bár tegnap éjjel Martin lázas volt. Más tünete nincs és nem is volt. Ugyanezt eljátszotta múlt hét csütörtök éjjel Dorka is.
Milyen dög lehet, ami ilyent csinál?

Dandy
dandy

Cerka,
mifelénk azt nem lehet kapni Kép
jamina

Sziasztok!
Jamina
akkor prbáld meg a www.pecs.lap.hu -ntalán ott lehet hogy van.

Dandy
mi se nagyon akarunk kikeveredni ebbőt a takonykórbólKépMa visszavittem zsozsót a dokihoz,megint 2000ftot fizettem a gyógyszertárba utána.
Na még jövök,de moist muszály elmennünk az önkormányzathoz.
Sziasztok!
Móni

cerka

Dandy
Gratulálok a házassági évfordulóhoz, további nagyon sok boldogságot kívánok! Kép

Holdviola
Nekem nagyon sok a munkám most, de nem is baj, addig is nem agyalok a dolgokon.
Amúgy semmi különös, annyira utálom ezt a hideg időt Kép Nagyon fázós vagyok.
Ti mennyi ideje próbálkoztatok, mire összejött a baba?

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Holdviola
Jelenleg a Wilhelmhez járok, eddig egész normális volt. A névválasztással várunk még egy kicsit, bár én már félig eldöntöttem, hogyha kislány lesz, Anett, vagy Aletta lenne a neve. Ti már eldöntöttétek? Te kihez jársz?
Jajj lányok, még csak félig költöztünk el, mégis annyi kacatot szedtem össze, nem is tudom, ezek eddig hogy fértek el eddigKép
Tegnap nagyon elfáradtam, nagyon sokat dolgoztunk, meg orvosnál is voltunk a Domcsival, nem igazán tud kikeveredni a betegségbőlKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Dandy!
Gratula, és nagyon sok boldogaságot!!!

Tündi!
Nekünk nagyon szerencsénk volt, mert rögtön az első próbálkozásra összejött a bébi! Eléggé meglepődtünk, mert nem gondoltuk, hogy ilyen gyorsan lesz "eredmény"... De Nektek is biztos összejön már a közeljövőben! Csak kitartás!!!!!

Marcsy!
Én nagyon bírom a Wilhelmet, szerintem elég jó fej! Én a Tóth Tamáshoz járok. A név nálunk már félig-meddig eldöntött, ha lány lesz, akkor Nóra vagy Csenge, ha fiú, akkor Márk. Remélem, kislány lesz...
Hova költöztök? Domcsinak jobbulást!!!

Holdviola
Vendég

Holdviola
Én is nagyon bízom benne, hogy kislány leszKép Hát, egy 3 szintes családi házba lakunk, jelenleg az alsó szinten, egy emelettel feljebb költözünk, így lesz plusz egy szobánk, ahol bőven elférnek majd a gyerkőcök. Csak külön kellett választani a gáz meg a vízrendszert. Elég sokba kerültKép
De így legalább a magunk életét élhetjük és senki nem szól bele. Én még fiúnéven nem is gondolkoztam, annyira kislányt szeretnékKép
Dandy
Sok boldogságot, gratula!!!
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Holdviola
Nagyon ügyik vagytok, hoyg elsőre sikerült Kép
Én meg kitartok mindenképpen, addig nem nyugszunk mig nem lesz babánk nekünk is Kép
Remélem hamarosan én is a neveken gondolkodhatok, mint ti Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Most értünk haza a dokitól, a Domcsi még mindig nem mehet oviba, felülfertőződött.KépA Dávid is elkapta, eddig 4000 ft. volt a gyógyszerükKép Remélem legalább én nem kapom el, nehogy valami baja legyen a pocaklakónak. És, hogy jó hírt is mondjak, úgy néz ki 2 hét múlva költözünk véglegesen, addigra meglesz a fűtésünk is az új lakásba.Kép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!
Marcsy
jobbulást a gyerkőcöknek.
zsozsókám is beteg még,mi már eddig 5000-nél tartunkKép
Örülök hogy költöztökKép
És hogy én is mondjak jóhírt,megkaptuk a levelet az önkormányzattól,hogy vigyünk be mindenféle jövedelemigazolást,mert tervezik,hogy feltesznek minket a bérlőlistráraKépMár aligvárom h hétfőn bevigyük a papírokat,és hogy mondjanak vmi jóhírtKép
Na most mennem kell,de ha tudok,akkor jövök még.
Móni

cerka

Móni
Zsozsókának is jobbulást és szorítok, hogy hétfőn minden rendben menjen és sikerüljön.És milyen bérlőlistára? Csak nem önkormányzati lakásigénylés?
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy
Szuper hogy végre tudtok költözni! Kép Lassan kezdhetsz csomagolni, az sem kis munka Kép
Beteg gyerkőcöket sajnálom! Hogy viselik? Nyügik vagy azért elvannak? Nem lesz egyszerű így a költözés, de addigra csak rendbejönnek!

Móni
Nektek is jobbulást! Drukk hétfőre Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Hát, a csomagolás ,már majdnem teljesen készen van. Annyi fölösleges kacatot találtam, el sem hiszem, hogy ez mind elfért eddig egy szobába. A Domcsi egész jól viseli a betegséget, a Dávid viszont nagyon nyügi. Nem akar még enni sem, ami nála nem megszokott, mert ha eddig beteg volt, akkor is evettKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy
De,önkormányzati bérlakás.több mint 7 éve beadtuk már,nemtudom,hogy hétfőm mondanak-e vmit a költözésről,hát nagyon remélem.Most mennem kell,megyek a nagyokért.Ha tudok jövök még.Sziasztok!

cerka

Sziasztok!
Móni
Mi is akartunk önkormányzati lakást, csak amikor megtudtuk, hogy milyen sokat kell várni rá, akkor monduk azt, hogy nem!! Nekünk sűrgősen kellett lakás, mert ahol most vagyunk nem maradhatunk, ezért jött az a lehetőség, hogy anyósék lakását kapjuk meg, ők meg mennek a padlástérre. Mi férjem nagybáttyával lakunk jelenleg együtt, de vele nem lehet élni. Még jó, hogy ez egy 3 szintes családi ház és anyósék felajánlották az ő részüket, hogy legyen hol laknunk. Máskülönben 2 gyerekkel, terhesen mehettünk volna albérletbe.
Most mennem kell egy kicsit, ha lehet jövök még.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy
Nagyon kis ügyi vagy hogy már be is csomagoltál Kép Látom nagyon vágysz az új otthonba, igaz ki nem Kép
Szegény gyerkőcök! Nagyon rossz lehet neked látni hoyg az étvágya sincs rendben Kép

Móni
Aztán írd ám meg a hétfői dolgokat! De jó lenne ha sikerülne, igaz? Drukkolok nagyon!

Lányok
Mit csináltok 7végén? Én utazok barátnőmhöz Szegedre Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Mi még pakolászunk, berendezzük a gyerkőcök szobáját, és az is lehet, hogy már szombaton teljesen fölköltözünk, addig amíg nincs gázfűtés, villannyal oldjuk meg. Hát igen, majdnem sírtam már este, amikor még akkor sem akart enni a picur, de ma már elég szépen evettKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy!
Jobbulást Dávidnak! Remélem, hamar meggyógyul! Gondolom várod már a költözés végét, de biztos nagyon jó lesz, ha már mindent elpakoltatok!

Tündi!
Jó utat! Mi minden hétvégét a szüleimnél töltünk, Õk Nagykanizsa mellett laknak. Néha fárasztó ez a sok utazás...

Móni!
Neked meg megy a drukk, hogy összejöjjön a lakás! Írj ám hétfőn, hogy mi volt!

Jó hétvégét mindenkinek!

Holdviola
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!
Mit főztök ma? Én sárgaborsó főzeléket csinálok. Hétvégén volt a Dávid szülinapja, kapott 3 autót, szinte ki sem lehet venni a kezéből őketKépMár jobban van, legalábbis az étvágya visszatértKépHolnap visszük őket vissza orvoshoz, a Dominika szerintem még mindig nem mehet oviba. Ez a 3. hete, hogy itthon van.
Most elmegyek, ha tudok még jövök, ma jönnek ki a vízműtől,remélem minél hamarabb megcsinálják a vízórát.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Marcsy!
Én karfiollevest csinálok, meg rakott krumplit.
Boldog szülinapot Dávidnak, és örülök, hogy már jobban van!

Holdviola
Vendég

Sziasztok!

Na megjártam fél dél Magyarországot a busszal, rohadt messze van ez a Szeged KépDe nagyon jó volt Kép

Marcsy
Én is örülök hogy jobban van legalább az egyik gyerkőc! Kár hogy nem korábban volt a szülinapja, lyen jó hatással lettek volna rá a kisautók? Kép A tesónál vajon mi jön be? KépKépKép Dávidot Isten éltesse!
Vízművesekhez sok türelmet kívánok Kép

Móni
Gondolok ám rátok kégli ügyben Kép

Holdviola
Jó fincsi lehet ez a karfiolleves Kép Én csak egy paprikáskrumplival vesződök ma este Kép

Szép délutánt mindenkinek!

Öltözzetek ám fel jól aki még nem volt kint, én ma reggel iszonyúan fáztam Kép Szerintetek ciki elővenni a téli kabátot? De hát mit csináljak, befagy a fenekem Kép Nem hiányzik nekem most se megfázás se fölfázás.

Tündi
Vendég

Köszönjük szépen a szülinapi köszöntőket, nagyon aranyosak vagytokKépA vízművesek elmentek, azt mondták, lehet, hogy már a jövő héten megcsináljákKép
Tündi
Szerintem nem ciki elővenni a téli kabátot. Ha egyszer ennyire hideg van, jobb felöltözni, mint megfázni.
Móni
Szorítok ám, hogy minden összejöjjönKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Helló!

Móni!
Várjuk a beszámolót!!! Ennyien szorítottunk, biztos összejött így a lakás! Írj, hogy mi volt!

Tündi!
Én is csomót utaztam a héten, bár én már megszoktam... Nálunk minden héten ez megy! Én is gondolkozok a télikabáton, mostanában nem bírom úgy a hideget.

Fél 3-ra megyek UH-ra, talán már megtudjuk, hogy kislány vagy kisfiú a Pocaklakó! Úgy izgulok! Szorítsatok, hogy kislány legyen!

Holdviola
Vendég

HV
Na mit láttatok az UH-n? Drukkoltam ám a kislányhoz! Kép Bár ez már igen régen eldőlt Kép
Te hova utazol egyébként ilyen nagy távolságokat rendszeresen?
Munkaügyben nincs semmi változás? Kötik az ebet a karóhoz? Kép

Marcsy
Akkor most már tényleg csak 1-2 hét és lehet költözködni Kép

Móni
Na mizujs? A lakáshivatal már biztos bezárt Kép

Tündi
Vendég

Tündi!

Megjöttünk UH-ról, de sajna nem láttuk a "lényeget", mert a lábai között volt a köldökzsinór... Iszonyú aktív volt, kész tornagyakorlatot mutatott be!!!
Hétvégenként a Szüleimhez utazunk, Õk Nagykanizsa mellett laknak. De nem csak miattuk megyünk haza, mert a Férjem keresetkiegészítésként kereskedelemmel foglalkozik, és Nagykanizsáról hordja le az árut Pécsre. Szóval minden hétvégén megyünk...
Munkaügyben sajna semmi változás, azt mondta a főnököm, hogy majd januárban visszatérünk a témára, talán addigra más lesz a helyzet. Semmi bíztató...

Móni!
Türelmetlenül várjuk a beszámolót!!!!

Holdviola
Vendég

Sziasztok, Szia Holdviola!

Sorry, hogy ilyen későn, de nem voltam net közelben. Arra kértél néhány szóban mutatkozzam be. 25 éves vagyok, pont egy hónapja mentem férjhez, ahhoz a pasihoz, akit imádok. Mindketten zeneiskolai tanárok vagyunk (én brácsa/viola, ő meg harsona). Első bébinket várjuk és, aki most már 26 hetes gyönyörű kislány,s ha kibújik, akkor Hanna lesz. Doktorbácsink Bódis prof., akit nagyon csípünk. Kertibe lakunk a 6. emeleten.(szép a kilátás Kép)). Gyakran vagyok Bonyhádon, mert ott laknak a szüleim, s mert már táppénzen vagyok, s itt a hatodikon uncsi egyedül. Na most ennyi, majd még jelentkezem, de ti is írjatok, puszi mindenkinek és szép estét.
annaviola

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?