Sziasztok!
Hát én nem tudom mi van ma....de az istennek se akar aludni Lánácska...
Szinte végigsirta az egész délelőttöt

, pedig ez rá nagyon nem jellemző....
Éjjel ujfent 3 ill 4 óránként keltünk enni...
Olyan kis zaklatott ma....nem tudom miért...
Kimentem a piacra reggel, 2 órát voltam távol...talán hiányoztam neki???
De hát muszáj elintézni amit el kell intézni...
A férjemre nem bizhatom a husvásárlást, mert akkor bemegy az első hipermarketbe és megveszi az ócska húst nekem....
Végre nagy nehezen elaludt, közben visszaolvastalak titeket....
Tejcsitudósok...
Ha lefejem a tejem két szopi között...Mondjuk szopizunk 9 től fél 10 ig, és mondjuk fél 11 től 3/4 11 ig lefejem a tejcsit...ki garantálja hogy 12-fél 1-re ujra megtermelődik az a mennyiség????
Na ezt most kipróbálom.....bár sejtem, hogy nekem ez se fog működni...
Piac után is hazajöttem és majdnem 3 óra telt el 2 szopi között, és csak 30-40 grammot szopizott, bár lehet hogy ezuttal most félreértelmeztem a sirását, mert nem szokott 2,5 órára etetés után éhes lenni és most csak simán nyűgösködött....
Bár cici után 15-20 perccel meg kapott 20 ml anyatejcsit és 30-40 gramm tápit....
Jajj, olyan nagyon katyvaszos ez a nap...én húznék egy másik kártyalapot mára

Na tessék, 10-15 perc és felsirt...
Na várok...hátha csak álmában....
Rókica!
Gratulálok a tejcsihez! Látod megy ez....(csak nekem nem....bár ha minden nap-másnap kijut valami idegbaj nekem, akkor nem is csodálkozom..

)
Róki, lehet hogy nálam nem működik semmilyen tejszaporitó trükk????

Jó tudom volt már hogy egész jó volt a helyzet, de akkor 4-5 órákat aludt át Lánácska...azért volt annyi tejcsi...éjjel meg megint 3-4 óránként kelt...és persze tejcsi nuku...
NEM REAGÁLTÁL A BETESDÁS AJÁNLATOMRA....OKTÓBER 20. ÁN 5 ÓRA KÖRÜLRE VAN IDÕPONTOM...ÉRDEKEL???
VAGY INKÁBB TI IS JÖTTÖK A KISTARCSAIBA???
Hari!Benianyu!
Csalódtam bennetek

Nem engedelmeskedtetek a parancsomnak.....

Meg is sértődtem... és csak szép két formás szuszogó babával tudtok kiengesztelni...

Megann