A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MandaKép
Én is szedek Eleveitet és 100mg-os e vitamint is minden nap. Nekem a doki mondta

Kép

KépKép
babcsi

Szia Babcsibe
Na mit mondasz a hőmre?Kép
gtünde

TüncsikeKép
Örülök, hogy minden okés volt és lassan már Tüncsimaminak foglak szólítaniKép A hős egyértelműen azt jelzi, hogy megkezdődött a progeszteron szakasz. az LH csúcs amit a megnövekedett ösztrögéntermelés indikált kiváltotta a peteérést és a megrepedt tüsződ( tüszőid)most ott várakozik(nak) a kiskatonákra, hogy huncutkodjanakKépKépKépKépKép na eléggé tudományos voltamKép? Most pdig küldöm a megtermékenyítőket és babatapikat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SzilcsibeKép
PuszkaKép

NoéKép
Tudom, tudom!!! Nem a hőm a lényeg de azért csak van valami haszna? Ha más nem akkor az, hogy nem kidobott pénz volt a hőmérőKéphihihi...

Saci
hahahahahahaha.... már fél órája azon röhögök
amit írtál...A Duphaston is progipótló. A bromó a prolaktinra van és a clostytól lesznek szép tüszőid....szerintem akkor nyissunk egy magánrendelőt! Mindenkinek megérné! Az UH mondjuk bazi drága de egy katétert csak be tudunk szerezniKép Vagy majd összedugunk pár szívószálatKépKép

KandikaKép
Te csak szépen maradj velünk mert majd lökjük neked a sok pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép

KépKép
babcsi

Na most megyek mert apának kell a gép...

Mindenkinek jó pihenést és mindenféle jót!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Köszönöm a kimerítő tudományos elemzéstKép Este akkor megkezdem a progeszteron adagolást, hogy mielőbb megtapadjon méhemnek gyümölcseKép

Na jóccakát mindenkinek!
gtünde

Nagyon aranyossak vagytok!KépKöszönöm,hogy így vagytok Velem!KépMár jobb a kedvem....és hiszem,hogy holnap már jobb napom lesz...Noi:Kisüt a nap felettem is!KépDrukkolok ezerrel Nektek!KépJövök-jövök!KépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi-Bündi!
Szoritok Neked nagyon!-hogy ,ilyen teszted legyen 2 hét múlva!Kép
Saci-Babcsi-NoiKépKépKépKépKépNektek is ám.....
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi72!

Nem szabad elszomorodni!Az mindenre kihat!
A másik t.-ban leírtam, de úgy látom neked is erőtadó lehet az a mondat, amit a napokban mondott a nőgyógyászom arra, hogy aggódtam a 32 évem miatt: "..32 év! A legjobb kor a gyermekvállalásra!.."
És a hétfői szülinapodra azt kívánom, hogy teljesüljön, amit a legjobban szeretnél!
Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka!
Aranyos vagy-köszi szépen.....jó lenne,csak úgy vagyok vele,hogy egy csoda már megtörtént Velem...nem bizti,hogy lesz következő!Kép
Jó éjt:Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Lesz!
Jó éjt! És jobb kedvet!

Zsazsóka

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Kandi, egy csoda meg még egy csoda lesz ám az igazi csoda!
Mint ahogy az is, hogy én sem erősítem a topikot zebrával, de ez van.

Saci, Babcsi, Tünde! Köszönöm, megvagyok. Végülis nem ment egyszerűen a fogas dolgom, már a gyökérkezelésnél tartok, de bízom benne, hogy sikerült és kedd este a végleges töméssel lezárul a dolog. Ma már a 27.cn-on vagyok, de a derekam már fáj... szóval ez nem a csoda hónapja lesz.
Márton még most is küzd az óvodai beszokással, én meg a rengeteg hisztivel ami ezzel jár. Janka meg olyan dacos és akaratos lett, hogy rá sem ismerek.

Remélem az inszemek eredményesek lettek, babák a pociban nőnek és lassan jönnek a csíkos tesztek. Szilváé nagyon szép!
Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!
Köszi,Te is rendi vagy!!!!!!

Elolvastam S_Nori írását,hát a hideg is kirázott,majdnem sírtam....bár ez nem furcsa,az idegeim cérna vastagsága miatt.Szóval Õ is PCO-s és volt Pé-je....és most babát vár!
Na megyek elteszem magam holnapra!
Jó éjszakát Nektek!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Babcsi Kép
Tunde Kép
ugye, en megmondtam KépKépKép hahhahaha
a kateter egyszeruen menne. Es mennyi lehet egy leselejtezett uh gep? Kép
felveszunk egy asszisztenst, azok mindent tudnak, es amennyit szegenyek keresnek az egeszsegugyben, annyit siman adunk neki + tobbet. Ennyi.

Amica Kép orulok, hogy jobb a fogad. Milyen mas gondjaid vannak : ovodai szoktatas. nekem olyan messzinek tunik ez..

Kandi Kép es te is jobban vagy ! de jo !

jo ejt
saci
saci

TüncsikeKép
Naaaa, hogy vagy? küldöm a babatapikat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(ne izgulj maradt nekem is amit küldtél a múltkor)Kép
A tegnapi 36.5-ös hőm visszaugrott 36.8-ra. Szóval vagy most volt pé-m vagy nemtomKép

KandikaKép
Na végere, hogy felderült a kedved!!! nagyon örülök!!!! Maradj is ilyen vidám! Hamar jön a második csoda! Tusos három a magyar igazság akkor abba még egy csoda igazán belefér!!!!! És köszi a csíkosat! Neked is lesz még hamarosan ilyen!!Kép

AmicaKép
Örülök, hogy alakul a fogad! Fontos, hogy alaposan csinálják meg, hogy később már ne legyen vele bibi! A gyerkőcökkel meg át kell vészelni a szoktatást meg a hisztiket! Lesz még úgyis elég (hihihi már nem bíztatásul) de mindannyian szívesen fogjuk majd átvészelni!

SaciKép
Akkor kezdjünk gyűjteni a kiszuperált UH-raKép Jó kis bizniszKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép - csak nezek, hogy mennyi energiad van ! ...
azt hittem parazni fogok a kovetkezo 2 hetben, de IGY Képuh keszulek, meg egyebek) konnyen kibirom. Csak nehogy tobbszor kelljen kibirnom. KépKépKép ha erted, hogy mire gondolok
A pe-d ben nem tudok segiteni, minden nap akciozzatok --> nem lehet elhibazni.

Tunde: ) hogy birod a dolgokat?

Wish Kép mikor csinalnak vervetelt? mert neked gondolom lesz az is !

Noi Kép ?

saci
saci

babcsi Kép font a Kép jelet veletlenul szurtam be Kép
saci

Kép
Igen jobb a kedvem,kialaudtam magamat!
Szép napot mindenkinek!
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi-Bündi!
Tapi-tapi...Kép,hogy így beágyazodjon egy bébike legalább!
kandi72
Budapest III. kerület

SziasztokKép

AndiKép
Látod, mindig van remény. Kövest Snorka példáját Kép Jóóóóóóó? Kép

SaciKép
Nem lesz vérvételem, majd három hét (azaz már csak kettős fél) múlva kell visszamenni UH-ra a dokimhoz. Akkor már látni fogja, hogy mi van. Majd elötte tesztelek azért valamikor, de még nem tudom mikor.
Mondjuk a mai HCG szuri után tuti pozitívat tesztelnék Kép

wish

Szia Wish-Andi
De jó,hogy jöttél!
A mai szuri után 10 nap múlva,már tuti nincs benned a mesterséges Hcg.....csak a saját-természetes baba Hcg-d lesz...tesztelhetsz,sőt elöbb is,mert többen vannak és az több Hcg....tudod!
Jó lenne Snorka példáját követni...csak így lazán...na majd az idő...megoldja!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Wish Kép es tudom, hogy nem fog megjonnie neked, de ha megjonne, az melyik napra esne? nekem 20 an kellene megjonnie (de ugyebar NEM fog Kép) es az azt jelenti, hogy 21 en tesztelhetek?
lesz itt nagy izgalom Te is, meg Tunde is + en. Meg aztan Babcsi, noi..kandi, barbi, stb..
mindddddd babasok leszunk es nyaron szulunk !

szoval : "roviden" a kerdesem Wish : melyik nap fogsz tesztelni?
en elhataroztam, hogy nem szamolom a napokat, de csak azt teszem KépKép

saci
saci

Saci!
Ari vagy,hogy bevettél a sorba.....de mivel Nekem már van egy "csodám" csak azok a lányok után...akik az elsőre várnak!és milyen jó is lesz ez a hónap nállatok!Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Andi Kép
Kapok még egy szurit kedden, szóval az +3 nap.

Saci Kép
20-a körül tesztelek majd, de még nem döntöttem el mikor.
Drukkolok értetek Kép

wish

Sziasztok!
Ma a 15. napon 37.2 voltam reggel. Kép
Remélem, hogy sikerül most nekünk a babó...mert ha nem, akkor 3 ciklust kihagyunk. Tudom, hülyén hangzik az egész de tegnap megint nagy beszélhetésünk volt.
Nem olyan egyszerű ez az egész. Tulajdonképp azt beszéltük meg a párommal, hogy majd dec-jan-tól próbálkozunk. Akkor is csak azért mert nem hiszünk benne, hogy könnyen összejön a baba. Azazhogy, mint ahogy tegnap este kiderült ÉN vagyok az aki nem hisz benne. Hisz végülis én meddőnek vagyok nyilvánítva mivel az előző kapcsolatomban nem született babánk másfél év és 3 inszem után. Mi pedig az új párommal kb fél éve csak 5.4.3.2.1.0 napokat védekeztünk a ciklusokban...egyre nagyobb esélyt adva ezzel a sorsnak. (mert nem bírtunk magunkkal Kép)
Tulajdonképp jövő júl 8-ra tűztük ki az esküvőt. Egyrészt én személy szerint szeretnék addigra babás lenni, hogy ne úgy menjek be egy következő házasságba, hogy LEHET NEM LEHET GYERMEKEM, másrészt mivel a párom még az egyetemre jár, szeretne már biztos jövőt maga előtt látni. Hiába keresek én annyit mint két ember...persze hogy ő szeretne gondoskodni a kis családunkról. Szóval a múlt hónapi véletlen (sikertelen) próbálkozás után csak én éltem bele magam, hogy majd ebben a hónapban nem védekezünk és hátha összejön. Mert bármennyire is nem bízom benne, azért titkon mindig reménykedem, hogy most véletlenül összejön. Hát ez a ciklus úgy alakult, hogy minden esélyt megadtunk egy életnek...hisz mint az a 14. napon kiderült a 13-on volt a peteérésem és hát előtte minden nap együtt voltunk. Ha ez most összejött akkor egyrészt nagyon boldogok leszünk, másrészt viszont a párom biztos feszült lesz, hogy akkor most neki minél hamarabb intézkednie kell munkaügyben. (Amúgy most a szüleinél lakunk egy hatalmas házban s ez nem probléma...csak a férfiúi büszkesége...és én meg is értem.)
Szóval tegnap este arra jutottunk a nagy analizálások alatt, hogy csak azért voltunk egyre lazábbak az elmúlt hónapok során mert ÉN nem hiszek az egész sikerében és csak azért próbálkozunk, hogy bebizonyosodjon az elméletem és lépjünk tovább az inszem vagy majd a lombik felé. A párom szerint pedig én MOST egészséges vagyok. A ciklusom is sokkal rendesebb mint volt,a méhszájam csodás, rákszűrés teljesen negatív, endot sem állapítottak meg, szedem a sok babavédő cuccot, túlvagyok méregteleníve és egészségesen élek. Úgyhogy nem kellene ilyen negatívan állnom a dolgokhoz. (Én nem is tudtam, hogy ez tényleg így van...legbelül nem hittem/hiszek benne, csak reménykedtem. Sajnos úgy éreztem egyre több dolog szól ellenem: az expáromnak terhes a barátnője, mi sem védekeztünk az új párommal 100%-osan..mégsem lettem terhes) Az ő leletei pedig csodásak...úgyhogy szerinte minden esély megvan egy babához.
Kicsit bonyolult vagyok tudom, de ezek kavarognak most bennem.
Mondtam is páromnak reggel, hogy oké akkor most vigyázunk megint egy ideig...de teljesen (mármint a hőt figyelembe véve a 10 naptól mondjuk a peteérés utánig), hogy még véletlenül se kelljen/tudjak azzal foglalkozni, hogy hátha most összejött. De ezért a mostani cilusban igenis reménykedni fogok. Kép És ő is mosolygott, örült, hogy boldog vagyok. Szóval óriási drukkot kérek ehhez a ciklushoz...s aztán majd lesz ami lesz.
Ha nincs babó, a terv a következő. Használom a kúpot amit a végbelem vérzésére adtak (tudjátok ez volt endo gyanús) és védekezünk 3 cikluson keresztül...mert e mellett a kúp mellett nem ajánlott teherbe esni illetve terheseknek nem szabad használni. Tehát nem fognak kárba veszni a következő hónapok se. Következő hónapban csináltatok hormontükröt, esetleg uh-t. Utána hsg-t...mert még mindig parázok a lapartól...ha a hsg eltérést mutat, akkor jöhet a lapar. Ezekre a lelkem megnyugtatáshoz van szükség mivel azért akarok/akartam veszettül (azért nem Kép) próbálkozni mert féltem, hogy vmi bajom van és úgysem fog sikerülni. Tehát ha ezeken túl leszek...eredménytől függően indulhat a babaproject újra.
De akár így akár úgy lesz, én itt maradok töretlenül szurkolni nektek!!!
És a lényeg az, hogy mindezeket meg tudtam beszélni a párommal is és, hogy imádjuk egymást és támogatjuk a másikat amíg csak világ a világ. (Na most optimista vagyok. Kép)
Bocs, ha túl hosszú voltam, de jólestett ezt nektek is leírni.
Krisz

Kép
vizkriszisback

Szia Krisz!Kép
Tetszik a terved!Fontos a szerelem,mert az az ami átsegít az üres hónapokon!Én 86-óta vagyok a férjemmel,de ha nem lennék belé szerelmes...tuti már rég egy roncs lennék ill. mióta van Nati még egy támogatót szereztem.Kép
Fiam tegnap este azt kérdezte:Lausnak mikor születik meg a tesója......és Nekem mennyi hetet kell várnom,hogy Nekem is megszülessen a tesóm....és mikor bringázhatunk majd együtt?....
Na ez az....amiért Én sem adhatom fel olyan könnyen....
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Hát nem adjuk fel az már biztos! Kép

Kép
vizkriszisback

Képegy ilyenig.......
kandi72
Budapest III. kerület

Kriszta
Örülök, hogy nem adod fel, és lehet, hogy így, hogy nem annyira a babára összpontosítasz, sikerülni fog. De az is lehet, hogy már sikerült, nem?Kép

Kandi baba
Nagyon jó a kép, remélem elkezdődött már vmi hasonló a pocakombanKép

Babcsibe
Reggeli hő jelentés: 37. Diagnózis?Kép
gtünde

Wish
Köszi a szurkolást. Kívánok neked pozitív tesztet. Most érted kell izgulnunk, mint múltkor a Szilváért.Kép

Saci
Te mikor tesztelsz? Vagy mész vérvételre?
gtünde

TüncsikeKép
Nagyon szuper!!! 37 az nagyon jó!!! Ha elkezdene lemenni a hőd sem kell megijedni mert a ciklus progi szakaszában először elkezd lefele menni a hő aztán a beágyazódásnál is lehet hőleesés és ha babás vagy akkor visszíugrik! Szóval nagyon de nagyon drukkolok és mindent bele és hajrá!

Nekem a tegnapi 36.5 után ma 36.8 szóval nem jött meg,ma vagyok a (21. cn-on) viszont tegnap óta állandóan pisilni járok és ott alul középen szurkál a pocim mintha fel lennék fázva pedig szerintem nem vagyok! Szerinted? Lehet, hogy csak pé-m volt tegnap? Azt olvastam, hogy nem lehet több mint 24 óra két pé között mert az LH úgy váltja ki az érést. De az is lehet, hogy most értek be azok a tüszők és ez nem? Na most írtam eleget...Kép

Holnap sem tudok sokat jönni, de hétfőn remélem lesz több időm...jócaka és szép álmokat!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Saci, Wish!!!Kép
Mennek ezerrel a drukkok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++

KrisztaKép
Drukkolok erre a hónapra!!! Össze fog jönni!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Sajna én nem tudok olyan sűrűn jönni mint ti, tegnap Pestre kellett mennem a koléganőimmel tanfolyamra. Kaptunk új szoftvereket és ezért volt az agytágítás. Kép

Kép
lara26

Kép
Na megyek fürcsizni és utána megnézem még a repülős versenyt és csicsi...
Holnap jövök!
Mindenkinek azt ...amit kíván!KépKépKépKép
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Krisz,
nagyon drukkolok neked! Hátha így, hogy nem arra koncentrálsz, hogy sikerüljön, mégis összejön...
Kicsit hasonló cipőben járunk: nekem is volt egy férjem, akivel már próbálkoztunk kb. fél évig, de semmi. Most már talán egy éve próbálkozunk a kedvesemmel, sajnos sikertelenül (még nem tudom, mi lehet az oka - talán az, hogy nagyon szeretném). Perpillanat én is elhatároztam, hogy jobb lenne, ha januárig mégsem sikerülne, mert akkor tervezünk egy nagy utazást, az pedig nyugodtabb lenne, ha nem izgulnék még egy icike picike emberke miatt is. Titokban persze mégis úgy gondolom, én lennék a világ legboldogabb embere, ha mégis véletlenül összejönne Kép

Szóval nagyon drukkolok nektek is! A párodat pedig meg kell és lehet érteni: hiszen ő férfi, és szeret és biztosan ő szeretne neked (nektek) majd mindent megadni, amire csak szükség lesz. Biztosan úgy fog történni minden, ahogyan kell, és a sok várakozás, meg aggódás, meg izgalom után jóra fordul minden. Kép
gmarta

GmartaKép
Tényleg hasonló a szitunk. Bízzunk abban, hogy a babó majd akkor érkezik amikor Õ szeretné; s hogy erre nem kell sokat várnunk. Kép

Kép
vizkriszisback

SziasztokKép
Csináltam táblit. Biztos van, ami elkerülte a figyelmemet, mert csak átfutottam a hozzászólásokat. Szóljatok ha javítani kell valamit.

Kép
Kép

wish

Wish
Nálam minden stimmel. Olyan szép az a zebra Szilva neve előtt. Lássunk már egyet a tied előtt is!! További jó napot!
Nem tudod mi van Jinyvel? Azóta nem jelentkezett, mióta utoljára dokihoz készült. Remélem, nincs semmi baj.
gtünde

Sziasztok!
Tündi-Bündi.....a Te neved és Wish neve elött is lesz pár napon belül zebrácske!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

zebrácske=kecske és zebra ötvözete.....de az is csikos!KÉt csík van rajta!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!
Ki hogy van?

TüncsikeKép
Mik a hírek? hőd?Kép

KandikeKép
egy zebrácske mindenkinek jó lesz!Kép Én is, én is!!! légyszíííí!

WishKép
Hogy vagytok?Kép

LaraKép
Szióka

Nekem tegnap felment a hőm 36.8-ra és még ma is ott maradt, persze ez még csak a 22. cn. A hasam továbbra is szurkál ott lent és sokat járok p...silniKép mi a bigyó lehet? Nem hiszem, hogy azKép de fel meg nem fáztam.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsike!
Az nagyon jó hír...a sok pisi és szuri-muri...
Itt Nekede egy zebrácske:Kép
kandi72
Budapest III. kerület

A farmer egy napon egy zebrával állít be a
farmra. Mivel a zebra eddig vadon élt, nem ismer
senkit, nekilát az ismerkedésnek. Odamegy a
tyúkhoz:
- Te ki vagy és mit csinálsz itt?
- A tyúk vagyok és én adom a gazdának a tojást.
Majd a tehenet faggatja:
- A tehén vagyok és én adom a gazdának a tejet.
Végül odamegy a bikához:
- Vedd le a pizsid, majd megtudod!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika

hahahaha...ez jó vicc!Kép

Köszi a Zebrácsket, olyan édi...nagyon ari vagy! Azt mondod a szuri-muri is jó jel? Bárcsak! De semmi reménykedés! Majd meglátjuk.Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsike!
Nem-nem ,majd a kész tények!-és még zebrácske:Kép
Pár nap és kivirul:Kép
kandi72
Budapest III. kerület

KandikaKép
Köszi a zebrácskát, ez is nagyon édes! Neked is kívánom mielőbb!Kép

Most megyek pihizni...szép álmokat és sok-sok zebrát!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Lányok!
Jó éjszakát, nem voltunk itthon a hétvégén, most meg már álmos vagyok nagyon. Holnap benézek. 30.cn, de biztos hiába írom le holnapra...
Üdv Csajok!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!
Ameddig nem látsz vért....sőt az sem jelenti 100%-ig....Mikor tesztelsz esetleg?
Jó pihit!
Babcsike
Jó pihit és utána csikos pizsiben,csikos álmokat,de nem rácsos ablak mögött csikos pizsis álmot!...na szóval érted!Kép
Én is megyek tisztulni!
Sziasztok!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

lanyok , ma meg vagyok, de alig...
ki kell vennem a maradek szabimat- hiaba akartam attolni jovore
igy lemegyunk videkre pihenni...KépKép
jovo hetfon jovok,
sok puszi mindenkinek es jo zebrasodast, akciozast, tuszonovelest, megtapadast
wish,Kép tunde Kép ha megjovok kb. tesztelhetunk is !! Kép Kép

saci
saci

Sziasztok Lányok!

Hát nem tudom hogy szerencsét hozott-e nekem a "Sz" ügynök, nem lehet elkezdeni az utolsó inszemet mert talált egy meg nem repedt tüszőt én nem értem ezt az egészet, Kép! Ha valaki kap tüszőrepesztőt hogy nem repedt meg, különben meg se csinálják az inszemet, segítsen valaki?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsi Kép
Nagyon különösen működsz, már nem tudunk megfejteni. Kép Lényeg, hogy valamikor van pé-d. Drukkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön.
Visszanéztem a görbéimet, úgy 4. nap körül felugrik 37-re aztán visszacsökken. Fura, de biztos nem pé.

Én kitettem háttérnek egy szép nagy zebrát. Hátha a nézegetése pozitív eredményt hoz. Mint Jákobnak a hegyen, amikor kitett egy tarka botot, hogy a birkák pettyegetett kisbirkákat hozzanak világra..

Kép
mofly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?