A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ez az?Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Alomtunder homlokon csokolhatta Katikat, mert tegnap este 11-tol szinte folyamatosan alszik, csak kisebb idokre ebredt fel, meg enni.Kép
Reggel 7-kor volt egy kis kozjatek, teletrottyolta a pelusat - folyt alul-felul -, akkor bedugtuk a zuhany ala. Azt hittem, hogy onnantol nem lesz alvas, de negyed ora mulva magatol (ringatas es cici nelkul!) beauldt!Kép Imadom!Kép Igy 10-ig en is aludhattam.Kép

Delutan megyunk a Margitszigetre, kutyas talalkozora. Ha valaki raer es szereti a kutyakat, akkor a Termal Hotel feloli reten megtalal minket 14 oratol.

Ada, a vegen megszereti LH a babakocsit!Kép Setara irigy-irigy!Kép
Igaz mi is setaztunk a rendeloig meg vissza, de nem volt almassuti.Kép

Az IKEA miert nem butorokkal szponzoralt? Nem lett volna egyszerubb neki? Na mindegy, ez mar mellekes, mindenesetre jo, hogy van ilyen szoba. Mondjuk en meg a kuszobet sem lephettem at.Kép

De azert klassz a sarga szuloszoba is.Kép Igaz Fic?Kép SztImre rulez!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mindenki a sárgában szült? Kép Én is! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

En is a sargaban szultem! Kép

Doktorneni : Tenyleg nagyon kedves!Es vegre Jázi horghurutjat valaki nem rogton antibigyoval probalta kapasbol lekuzdeni...es sikerult! Kép Ki miota jar hozza? (Toth doktornorol irok..) Nagy tapasztalatom nincs még vele de nagyon rugalmas, kedves az tuti!

Norka
norkini

Ada - Nem birtam visszaolvasni.Mi lett LH kakiaban??? Baci v mi? Kezeles?

N
norkini

Ada ! Köszi jól vagyunk . Már elkezdtük a gyümik bevezetését és jelentem ma igyazán sikeres napunk volt megevett 125 gramm almát ! Kép
Mivel kezelik a kaksiproblémát ?

Megkérdeztem férjem mert őszintén szólva nekem fogalmam sem volt , de azt mondja mi a zöldben szültünk , ez már kicsit homályba vész Kép Ikeásban kezdtük , elég sokáig ott voltunk , az még rémlik , a szülőszobában már nem a falat néztem Kép

Kép
Kép
greenolive

Én se nem a sárgában szültemKéphe-he hanem a mütőben.Vagy nem is szültem ezekszerint?

Juc
20170114224602

Votiv!

Hagymateát főzhetsz neki.Jobban mondva hagymaleveléből kell főzni.Tudod,ami kívül van és olyan ropogósabb.
20170114224602

Neet!
holnap megyünk camponába! Jó az nektek? Még nem tom mikor, talán kora du-n.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Minden picibaba es sunipicibaba nagggyon helyes Kép A sunok egyebkent vedett allatok, nem? Ugyhogy Juc senkinek ne adj Kép Es raadasul tele vannak szegenyek bolhaval Kép

Sis! Vegrevegre itt! Dejo! Hu, es mar ennyire a celegyenesben? Nagyon drukkolunk, gyere, amig tudsz, aztan majd apa tudosit nekunk. Kersz hivatasos latogatokat? Kép Szoval vadlovad lesz? Kép Kép

Norka, mel ment.

Jelentem tuzhelyem megforditva, holnap megyek konyhabutort venni, ugyhogy nemsoka be lesz kotve vegre a mosogatogepem Kép
moosejaw

Sziasztok!

Hűű, ma egy nagyon rossz napunk volt.Kép Reggelre már megint folyt Réka orra, délután pedig majdnem megfulladt.Kép Egy pici almadarab megakadt a torkán, és hiába próbált az orrán levegőt venni, de nem bírt a takony miatt. Fejjel lefelé tartottam, ütögettem a hátát, aztán végső elkeseredésemben bejárati ajtót felrántottam és segítségért kiáltottam, ekkor kapott végre levegőt Réka és mindjárt üvöltött egy hatalmasat. Utána egy pár percig ücsörögni bírtam csak.Kép

Jucus, te is szültél. 2x is!Kép
zanza

Zsanci,
mindjárt hívlak, csak apa kiugrott valamiért, időt egyeztetünk, Campona is jó, vagy bármi.

Moose,
tegnap vagy mikor ment mél, megkaptad? Úgy összefolynak a napok...

neet
neet

Zanza,
az ilyen félrenyelések sajnos nagyon gyakoriak, nálunk is előfordul. A fejjel lefelé lógatás is biztos jó, én azt még nem próbáltam, de ha felkapom, és a hátát ütögetem, az mindig beválik. A lényeg: nem szabad kétségbeesni, 5 mp alatt BIZTOS sikerül felköhögni, és annyi idő alatt semmi baj sem történhet. Persze átélni nagyon szörnyű, amikor már könnyes a baba szeme... jaaaaj. Remegett kezed-lábad, mi? Elhiszem, de lényeg, hogy nem történt semmi baj!
neet
neet

<font color="0000ff">Zanza!
Huh! Nagyon kétségbe fogok én is esni, ha ilyen történik majd az én babámmal... Pedig valószínű fog ilyesmi...</font>

KépKépKépKép
proone

Mire vigyázzunk, ha lakásban lakó házikedvencünk (is) van? Kép
Kép
neet
neet

Zsanci: Köszi! Kép Kíváncsian várom após válaszát! Kép

Norka: Hanem milyen bogyóval? Hagy legyenek okosak a töpriek Kép És jobb már?

Votiv: Hagymahéjtea, de látom, Juc már javasolta.

Zanza: Jajj, olvasni is rossz volt...

KépKép
oxigen
Györköny

Ez se rossz. Kép

neetKép
neet

Sziasztok!

Pár percre ideestem, ha majd tudok vissza olvasok.

Ada!

Nem tudom mire jutottatok baci ügyben. Még tegnap telcsiztem nővéremmel, de nem találja a számot. Azt mondta a kórháznak van hetente 1 napja amikor "tanácsadást" tart, ő volt de okosabb nem lett. Bocsi hogy csak most írtam, de nálunk káosz van. Tegnap nem alvás rekordot döngettek a kőcök, ma ism. anyósék holnap isKépKép

Fabri
fabrika

Neet, nem az első eset volt, de ez most tényleg komoly volt.
Kisjapo mit csinál a kutyával?Kép
zanza

Zanza!
Kép Kép Kép szörnyű lehetett!!!!!!!!
ma mi is ettünk almát, mi is fulladoztunk, csak mi nem vagyunk náthásak!! és tegnap nekünk is majdnem megfulladt, mert hüje anyja nem bir ki egy kis sirást, igy odadtam neki a kiflit a kocsiban, persze sikerült egy nagyobb db-ot egyben lenyelni, és elkezdett fuldoklani, és hát hátra volt bekötve, én meg elkezdtem pánikolni, erre ő is megijedt, kiabáltam apjának, hogy álljon meg, én meg téptem ki az ülésből, és rángattam előre...de hál' Istennek nem lett semmi. Kis hányás és más semmi...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Gyorsan beugrok zapa előtt.

Dóra,
igen, sárga szülőszoba szépséges volt, jó volt nézni a virágokat a képen, az egész szoba színei jó hatással voltak rám. Kép Olyan jó volt szülni, akkora élmény volt, hogy csak na! És persze, hogy SZENT IMRE RULEZ!!! Ha nem túl messzi nektek, elmehetünk együtt is Dunapartra sétázni, dumálni (ebből van a "dumapart"). Holnap is lesz kutyás találkozó, vagy csak ma volt?

Oxi, Norki Kép sárga szülőszobások csapata

Jucus,
de igen, Te is szültél! Kép

Moose,
mosogatógép rulez! Kép

Zanza,
húúúúúú, ez tényleg elég kemény sztori Kép és rossz, h Réka nincs jól, ezek szerint nem értek célba a gyógycuppjaim. Most gyorsan küldök még: gyógycupppppppppp! Kép

Szép estét mindenkinek, én go füri, aztán vízszintben nézem a katasztrófafilmet.
fic.

P.S.: voltunk a b.örsi tesco melletti kikában, nagyon sokan voltak, jól lefáradtunk, mert lépcsőzni kellett, panorámalift nem működött, Vincenzó meg már 8,25. Jó hangosan megállapítottam több ízben is, hogy a kika nem bababarát áruház! De vettünk vasalódeszkát, kettőt is, egyet Adáéknak. Meg más mindenféléket is. Na, eldugulok. Kép
ficánka

Fic, köszi. Most már javulgat a dolog, mert csak akkor folyik az orra, ha tüsszög, és ugye alvás közben nem tüsszög.Kép

Zsanci, ez még szörnyűbb volt, a kocsiban mennyire tehetetlen és kiszolgáltatott tud lenni az ember lánya.

Egyedül én vagyok rózsaszín szobás?
zanza

Sziasztok!

Én zöld szoba, ha párom jól emlékszik, mert én nem emlékszem!Kép

Zanza!

Jaj, én biztos elájultam volna az ijedtségtől!Kép
Én még nem merek adni semmi darabosabbat Timinek, pedig lassan már kellene,igaz?
Még mindig mindent teljesen pépesítek neki! A babakocsiban szoktam etetni, ott meg becsatolom őt, hogy nehogy kiessen, de eszembe jutott már, hogy mi lenne, ha valami megakadna a torkán, akkor egy csomó idő mire kihámozom Õt a kocsiból, úgyhogy lehet, hogy nem fogom bekötni etetésnél!

Juc!

Voltatok kirándulni? Elég hideg szél fújt ma, azért kicsit mi is sétáztunk!

Páromnak köszi a drukkokat! Hiába beszélte meg személyesen az Auchanban, hogy bemegy a meló miatt (telefonon azt mondták van), ott csak azt engedték, hogy kitöltsön egy papírt az adataival, azt ha van valami majd szólnak! Kép Hát persze, arra várhatunk!

Neet!

Jók a képek!

Még egy csomó mindent meg akartam nyilvánulni, de már nem emlékszem mire és mit!

ILdi
ildi76

Oxi - Hát homeobogyoval! Kép Mert o egy homeopatia pari dokineni.En egyebkent nem nagyon hittem eddig a hokusz-pokuszban de a regi dokineni szinte mar rogton antibigyoval kezdett es ezt nem tratottam tul jonal. Most be is bizonyosodott,hogy nem szukseges! Ja mellesleg siman meg tudtam vele dumalni,hogy huzzuk ki az oltasokat januarig,hogy egy oltast kapjon Panka a ketto helyett ingyen, mert ugye jan 1-tol ingyenes ami most meg sokezer penz...
Egyebkent,hogy vagytok?

Moos - Kocci! Eloszor nem ertettem miert van minden kepbol 4 egyforma!Aztan rajottem ,h nem egyforma... Kép

Neet- Hol talalsz ilyeneket? Aszfaltozzak a Barackost, miccolsz?

Ildi - melo Kép Kitartas!!!!! Hamarosan biztosan jon mar valami jo!!!

Fic- Igen, igen! De jo is volt ott szulni! Kép

Norka
norkini

Mindenkinek köszi a segítséget!
akkor megvárjuk, hogy mikor kakilunk magunktól!most valaami gigamegafáradt vagyok ezért csak holnap leszek képbe kivel mi történt.

millió pussz jóéjt
manó27

Csajok - ezek a fulladozos sztorik tenyleg nyomasztoak! Jo,hogy enyempici meg csak szopizik...
N
norkini

Manó!

Én 3 napot szoktam várni Timinél kakaügyben! Utána adok neki gyenge kamillateát! Naponta többször megkínálom vele és mindig megvan az eredmény! De a sárgabarack (üveges vagy bébiital formában, mert most csak az van) is be szokott válni!
Bocs, ha többiek már írták ezeket, csak gondoltam én is reagálok egyet!Kép

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Jaj, Zanza, szörnyü lehetettKép

Ildi, szurkolunk tovabbra is!

Fic, Te mindig ilyen hepi vagy?Kép

Fibi, a ződszobás, aki egyébként ZődnéKép

KépKép
fibi

Ildi!

Voltunk kirándulni és gyönyörű idő volt!

Azért már nem kellene mindent pépesítened Timinek,én csak villával nyomom össze már a legelejétől.Kivéve ami nagyon rostos és nem jönne szét pl.őszibarack.

Fic,Zanza!

Ugye,hogy ugye?!Én is úgy emlékszem,hogy 2x isKép

Most jól összevesztünk SOmával mert felébresztette Pannát.Még sosem csinált ilyet de remélem nem is fog mert amit kapott tőlem azt nem teszi zsebre azt hiszem.Szerintem ez nagyon csúnya dolog,felébreszteni valakit direkt.

Zanza!

Ez nagyon gáz lehetett amit átéltetek.Nem irigyellek!

MorcosJuc
20170114224602

Zanza, én azt hittem, lila volt a szoba, de ha te rózsaszínnek láttad Kép
alma Kép
nátha Kép
de azért ügyes voltál, megkapod a David Hasselhoff érdemérmet. na nem hülyöjök, tényleg jó hogy volt lélekjelenléted.

Fic, én már szívesen laknék Bián, és kész is a ház, csak még nincsenek meg az engedélyek a beköltözéshez
eddig semmi rosszat nem látok a kiköltözésben, mindenhol meg lehet ismerkedni emberkékkel, kismamákkal meg hajjaj, egyébként meg én viszem magammal az ismerőseimet, mert internet (babanet) ott is van Kép
most épp autóm is van, és példát veszek Oxiról, aki egész messzire is elmerészkedik Kép

votiv 8)
votiv

Mindjárt megyünk úszáspótlásra Kép

Ez a Soma!!! irgumburgum

Isti tegnap egész nap nem aludt egy mukkot se!!!! hol betosott, hol a fogát fájlalta, a kettő vszínű összefügg. ja és éjjel is felkelt Kép úgyhogy friss vagyok mint a gőzölgő tehénlepény.
ha anyám nem jött volna át tegnap, biztos kiugrottam volna az ablakon... hát mi lesz itt még, ha én már ennyitől is kikészültem?? Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Zanza: húúúúúúú kemény lehetett, nem irigyellek, de szerencsére ügyesen megoldottad.

Lányok: reklám helye... az ilyen hülye esetekre nem lehet felkészülni, de van akik segítenek sok sok jó tanáccsal. www.leghajo.hu Én nem voltam, mert éppen pár hetes volt Fanni, de a kedvesM igen és azt mondta, hogy nagyon jó. Én is megyek majdan. Sok sok hasznos dolgot elmondanak és cd-t is adnak és van gyakorlás is.

A következő üzenetem majd csak gyengébb idegzetűeknek lesz elolvasandó. Neet, Juc, Moos és egyéb nagyon kritikusok kiméljék meg magukat. :-) és kérlek ne öljetek meg emiatt....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

NOS... Utáljatok vagy ne... de úgy döntöttem megirom ezt az üzenetet. Mégpedig az késztetett rá, hogy időről időre olvasom, hogy beteg a baba, a mama vagy netán apa.... Nos szerintem a megelőzés nagyon fontos és ezért én már ilyenkor ősszel elkezdem a felkészülést a télre.... Ez ugye eddg még nem is gáz. Amivel csinálom és egyben foglalkozom is vele egy kicsit egyenlőre családi körben az már kicist húzósabb (egyesek szerint). Vitaminok, és pl egy fajta grapefruit csepp van a fő repertoáron persze még egy csomó más is. Nem akarok rajtatok meggazdagodni szó nincs róla, ez gondolom már az elmúlt időben is kiderült rólam. És eddig nem is mertem szóba hozni és több, mint 1 éve levelezek veletek. De biztosan lesz olyan, aki megvet ezért, hogy most itt szóba hoztam. De gondoltam, hátha valakit mégis érdekel, mint egészséges életmód és hátha még valaki mint kiegészítés a minimális gyed mellett foglalkozna is vele. lehet, hogy valaki nem fog velem ezentúl szóba állni, ám legyen. De én mégis fontosnak tartom, hogy ha van valami tudás a birtokomba akkor azt megosszam másokkal is.

Én évek óta szedem a grapefruit cseppet és még más dolgokat (megjegyzem nem csak ettől a cégtől)és a teleket influ nélkül átvészelem. Azelöttről inkább nem beszélek. Kedvesem ekcémája teljesen megszünt a folykonyszappantól és a herpesze egy másik szertől. De nem akarok marketing szöveget nyomni,m ert hülye is vagyok hozzá. Csak rossz hallani a sok beteg babuciról és mamáról.

Na eldugulok és kérlek na ÚÚÚÚÚÚÚÚÚútáljatok nagyon...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Lindi, köszi a képet! karaj Kép

Siso, írjál ám majd!!! Kép gyors és fájdalommentes szülést kívánok!

votiv 8)
votiv

Ja, es en is a sargaban szultem, rulez Kép

Hu, Zanza, ez szornyu! Kép Mar en is epp azon gondolkoztam, hogy el kene olvanom ujra az elsosegelykonyvet, mert mar nem emlekszem es nemtom micsinalnek...

Gyagyak, azert csinalunk sorozatot, mert marhanehez izgomozgokat fotozni, tiz kepbol talan lesz egy olyan, hogy baba es mama is idenez, nem pislog, nem asit, nem sir stb.

Ha valakit erdekel, USAban igy oltanak gyerkocoket (kinnelo ikres rokonom irta):

"BCG-t nem kaptak
Poliot 3x kaptak 3, 5 és 9 hónaposan
MMR épp csak elmúltak 1 évesek.
Hib 3x 1,5 hónaposan, majd 6 hónaposan majd 1,5 évesen.
hepatitis B ugyanaz mint az előző, 3x ugyanaz az életkor
DiPerTe 4x 2, 3, 6 hónap és 1,5 évesen
hepatitis A 3 évesen
pneumoccus 2x 2 és 5 hónaposan
bárányhimlő 1 évesen
tavaly kaptak először influenza ellen, ez nem kötelező, nem tudom még hogy idén adatom-e nekik vagy sem"
moosejaw

Segitseg! A gyerkocom naprol napra kevesebbet eszik reggelire. Kicsit a tobbi etkezesre is, de a reggeli brutalis, tegnap is mar legalabb hatfele kajat az orra ala dugtam, mert mindenbol csak par falatot hajlando, szerencsere a macska is segitett, olyan orommel fogadta a gepsonkat, hogy ettol a nyuszi is szivesen nyomta a szajaba Kép mar tejpepeket is vettem, pedig eddig idegenkedtem ezektol (hat este megevett egy csomot, de most reggfel semmit). Ja es a popoja szornyu kiuteses lett, de ez ugye nem biztos, hogy osszefuggesben van vele. Azt hinnem, hogy reggel tokehes a hosszu ejszaka utan, de nem. Es most be is aludt itt az olemben, amig gepeltem, pedig ilyenkor meg nem szokott. Akkor menjunk orvos? Mit gondoltok? Egyebkent minden oke, csak reggelizni nem akar es piros popsi van. Szoval?

Johanna, miert ne allnank szoba veled? Meg mindig szeretunk Kép
moosejaw

Sziasztok!

Fibi, Zanza, Zsanci: szornyu meg olvasni is ezeket a fulladasos torteneteket.KépKép Pont valamelyik nap - mikor autoztunk - gondoltam arra, hogyha bukna a gyerek, akkor jopar percbe beletelne, mire kiszabaditom...

Neet, jok a kepek!Kép Nem is a gyereket feltem majd a kutyatol, hanem forditva!Kép

Fic, csak tagnap volt tali. Tobb, mint 20 mopszi szaladgalt, nem kis feltunest keltve.Kép Joparan megalltak amelkodni, vicces volt.Kép
Akit erdekel kepekben (kis csaladunk is megnezheto): http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9033875

Fibi, en viszonylag sokat talalkozom Ficcel es valoban en is mindig csak jokedvunek latom!Kép

Lanyok, ki mivel pepesiti a kajat?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Kiskőcöm bealudt, én meg zuhanyoztam egy jó nagyot, most turbán van a fejemen. Asszem be is szárítom, tudjátok, utoljára a szülés előtt hajszárítóztam (meg azóta kétszer a fodrász, de az nem én voltam), úgyhogy nemtom hogy fog sikerülni.
De széééééééééép vasárnap délelőtt van! Olyan jó lenne, ha mindig sütne a nap! Én nem bánom, ha hüvi van (bár jobb a meleg), csak süssön a nap! Nagyon irigy-irigy vagyok mindenkire, aki most megy a nyárba, mint anyukámék, meg Lindiék ... nem baj, majd jövőre mi is megyünk valami szép helyre, de inkább csak itt Európában. Addig is álmodozom.

Zanza,
örülök, h gyógyulgat Réka! Kép

Fibi,
igen, általában jó a kedvem. Igyekszem így élni, mert így sokkal jobb, mint depizve! Kép Meg most minden okom meg is van rá, h boldog legyek, hiszen van két klassz pasim ... meg a nap is süt Kép

Norki,
igen-igen-mééééééééééééééég (mármint szülni szt.imrében) Kép

Ildi,
én is drukkdrukkdrukk! Tök nehéz állást találni manapság, én egyszer fél évig keresgéltem, mire ráakadtam egy jó kis helyre, ahonnan végül 3,5 év után eljöttem szülni. Kerestem interneten, HVG-ben, fejvadászoknál, oszt semmi, végül az anyukám egy napilapban találta az apróhirdetést. Elsőre azt hittem, h nem is vagyok elég képzett a dologhoz, de belevágtam, és bejött nagyon! A fejvadászok meg mostanában hívogatnak, h találtak nekem ezt-azt ... több, mint 3 év után, nem rossz, mi? Kép Ez olyan bátorításféle akart lenni!

Jucus,
igen, csúnyacsúnya dolog volt Somától, igazad van, h morc vagy, és leszidtad, remélem nem lesz több ilyen!

Votiv,
igazad van, internet ott is van, meg mozogni is lehet, ha van autóka, ezért mondtam én is, h okés, költözöm, de akkor vegyünk nekem egy saját autókát. Úgyhogy nagyon valószínű, hogy pár év múlva mi is megyünk, és akkor majd együtt is bandázhatunk! Kép

Johi,
buta vagy, szeretünk, és Te jót akarsz nekünk! Kép mindenki eldönti, h érdekli-e a cucc, v. sem! Kép

Moose,
hááááááááááát, lehet h el kéne menni, v. legalábbis felhívni őt v. védőnénit! macska rendes kis jószág, h. így segít neked! Kép

Na, eldugulok, mert Ada nem fog szeretni, ha sokat írok.
cupp,
fic.
ficánka

Dóra,
mopszok Kép tök jó lehetett a tali, sajna csak este olvastam, pedig szívesen kimentünk vóna, na mindegy! szép a kis családod! ma lustiztok, v. lesz séta valamerre?
ficánka

Jó reggelt!

Tegnap jól kitakarítottuk magunkat, csillog-villog a lakás.

Fic! Hú, én is nagyon várom már, hogy menjünk,már csak ötöt kell aludni.
Az igazi nyaralásunk februárban lesz, akkor sokkal messzebbre és melegebb helyre megyünk (Kuba), 2 hétre, és -Moose ezt most nehogy olvasd- Gréti nélkül. Egyfelől jó lesz 2 hét kikapcsolódás, másfelől biztos nagyon fog hiányozni ez a kis tündérmanó.

Én is a sárga szobában szültem! B.Zs.-nek az a kedvenc szobája.

KépKép
KépKép
lindicita

Johi!

Akkor most én leszek az aki nagyon megharakszik rád!Komolyan!HA már külön megemlítettél.Hogy hogy csak most írod ezt le?Tudod,hogy mennyit szenvedek egy fránya herpesz szimplex vírustól aki nem ám az ajkamon jön elő hanem a farpofámon(ez a hivatalos neveKép).Azonnal akrok infokat !Irgum-burgum.

Megint morcosJucKép
20170114224602

Johi,

tényleg hüle vagy Kép
Én is kérek infókat, mert szerintem lehet, hogy ez az a cég akiket hónapok óta keresünk a tesómmal, mert kellene infó meg egy két termék. például húgomnak is krónikus herpesz baja van.
szóval kérek részletes felfilágosítást.

Ha az utolsó szoba a sárga, akkor én is ott szültem, tényleg B.Zs. kedvenc szobája az utolsó így szerintem ha szabad akkor az ő kismamái biztos, hogy ott szülnek Kép Kép

Apa tegnap levelet írt a Spektrumnak, mivel rövid bevágom ide én olyan jót mosolyogtam feháborodott férjemen Kép

"Jesszusom, rosszul látok? Kedvenc televiziós csatornámon, ahol a családom egész nap a tudományt szívja magába, mit látok?
Egy joviális, dagadt leányzó - jó pénzért - idióta kérdésekkel zaklatja a nagyérdeműt.
Hát ti is idáig jutottatok, véreim?!
Helyettetek is szégyellem magam..
Kapcsolok a Discoveryre.. "

Idő csodaszép, apa biciklizik, Brúnó ebéd utáni bubukáját tölti. Hasmenés múlóban, keddtől ismét bölcsi..

Ja és tegnap névnapoztunk, ismét egy halom játékkal lettünk gazdagabbak.

Fic,
a felrakott képeket megtekintve, Brúnó ruháiból szerintem a nyáriak lennenék most jók Vicenzóra van egy két őszi darab ami szóba jöhet, igérem küldöm, de szerintem játékügyben leszünk bizniszpartnerek Kép Kép Kép
zsebi2004

Lindi, te utolso anyukafele izemicsoda! Hogyhogy nem viszed? Abba a szornyu rettenetes Tuneziaba elviszed, a szuper Karib-tengerre meg nem! Nem lehetne forditva? Hat milyen gonosz noszemely vagy te tenyleg! Figyi, en szivesen vigyazok Gretire amig Tuneziaban vagytok, ha aztan elviszed Kubaba. Na?

Zsebi, en is szornyen felhaborodtam ezen, de meg nem irtam nekik. De majd este!
moosejaw

Zsebi!

Mi volt ami ennyire kihozta a sodrából párodat?Kép
20170114224602

Juc,

Ezt a fajta pénznyerős játékot először a Viasaton láttuk, csak az tűnt fel, hogy nagy a nyeremény és senki nem találja ki és percekig nincs telefonáló, kicsit jobban megnéztük mert nem értettük, hogy egy tök egyszerű feladványt miért nem fejtenek meg. És kiderült, hogy hiába tudod a megfejtést és telefonálsz (kipróbáltuk Kép ) mindenféle dumával jönnek, pl., hogy majdnem sikerült, hogy téged kacsoljanak a studióba próbálkozz később, hvj még egyszer stb. Egy nagy átverés, de egy kereskedelmi csatornától már nem furcsa.
De hogy egy minőségi csatornán ilyet kelljen nézni, a reklám még belefér, de ez...
Amikor először látta azt hitte rossz csatornára kapcsolt, de tegnap már írt is.. Kiváncsi vagyok a válaszra Kép
Ja és ehhez, még hozzájön a csajok stílusa is,
zsebi2004

Moose,

légyszi írj Te is Kép Kép
zsebi2004

Ismerem ezt az idegsítő telefonos játékot.csak nem tudtam,hogy ilyet látott a Spektrumon.Ez gáz!

Juc
20170114224602

HA VALAKI NAGYON SZERETNE PORT TÖRÖLGETNI,AKKOR JÖJJÖN HOZZÁNK!UTÁLOM!Juc
20170114224602

Juc,
én is úúútálom, de én kicsit fejlesztettem a dolgot és porszívóval csinálom, mert igazából a ronggyal van bajom.
zsebi2004

Fic, itt vannak anyosek, ma nem hiszem, hogy lesz seta.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?