A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok, szisztokKép
KameliaKép
Finnország, HelsinkiKép 9 hónapja. És Ti?
bnemethm Kép
már a felszálló ágban, pár napnyira a ciklus végétõl. Jó lenne, ha ennek a ciklusnak csak 9 hónap múlva lenne eredményeKép
Ezt kívánom Nektek is tiszta szívembõlKép Kép Kép
Ma nagyon optimista hangulatban vagyok, úgy látszik, ideért a tavasz északra is. Az erkélyen már +25 fokot is mér a hõmérõ, odalent meg fácánok készülnek szerelemreKép Kép
Nemrég éberdtemKép másodszorra. Azt hiszem, ez nagy-nagy bûn volt ebben a szép idõbenKép Kép
Galuska

KépKép
galuska

Galuska! Kép
Akkor szoritunk mindenkiért, meg egymásért is.

Csajok!
Olyan jó lenne, ha megint jó sokan bebabásodnánk! Kép

Nap mint nap jártam/járok ide hozzátok (bár eddig csak csendes szemlélõként voltam jelen), és izgultam minden reggel, hogy ma éppen kirõl derül ki, hogy babás, és örültem vele együtt, ill. szomorkodtam a szomorkodókkal.

Szeretnék felkerülni a táblázatba, ha lehetséges (remélem nem maradok túl sokáig, és senki sem).
bnemethm, a ciklus nem tudom mi legyen, szeptemberben hagytam abba a gyogyit, három hónapig kevert jobbra-balra, legyen 2c 29cn, Tatabánya, 22 év

Puszi
bnemethm
bnemethm

Hahó,

Vanda
Valóban elfelejtettem közölni, hogy budapesti vagyok, igen igen: budapesti orvosok érdekelnek!
Én még nem használtam LH tesztet, csak érdeklõdtem a gyógyszertárban, 5000 Ft-ba kerül és elõre meg kell rendelni a rövid szavastosság miatt, de 1 nap alatt behozzák. Ez egy ciklusra elég, és azt mondták, 7-szer kell elvégezni, bõvebbet sajnos nem tudok.

Doris
Nem teszem kórházfüggõvé a választást, az a fontos, hogy az orvos megbízható legyen. Persze igazából jó lenne a II. vagy VI-VII. kerület és környékük, de ehhez egyáltalán nem ragaszkodom.

Zsuzsu
Én is nagyon drukkolok nektek!

Mati
mati

Galuska Kép
De jó Neked, hogy csak most kell felkelned. Kép
Remélem a következõ mensid tényleg csak majd jövõre valamikor fog megjönni. Kép
A tavasz rám is nagyon jó hatással van, itt Pesten ma gyönyörûen süt a nap, minden fa tele virággal. Ahogy a természet újjáéled, az embernek valahogy jobb kedve van és bizakodóbb is. Remélem ahogy a fácánoknál, nálunk is meglesz az eredmény. Kép
Annyira bízom benne!

Lányok!
Ezennel ünnepélyesen bejelentem, a BABAESÕ ma ismét teljes gõzzel beindul! Itt a tavasz! Semmi kifogást nem fogadunk el! Kép
Breki, Alice, Galuska és a többiek is sorra a táblázatban nagy nagy Hajrááááááááá!Kép Kép Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Edelweiss Kép
Felvennél engem is a táblázatba?
Az adataim:
Zsuzsu 3c, 19cn, Budapest, 28 év.

A neved ugye havasi gyopártot jelent?
Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok LányokKép

Jó hír, hogy mindkét petevezetõm átjárható, túléltem az egészet, és szép tüszõket is láttak, az egyik már 21mm.

Mar itthonról irok. Az egész úgy volt, hogy elõször felrakták a katétert a nõgyógyászati vizsgáló asztalon, és át kellett mennem az ultrahangos ágyra, ami 1 méterre volt. Addig fogták a kilógó csövemet. Átfeküdtem, de talán már elõtte feltöltötték bennem a ballont, hisz ezért nem csúszott ki. Aztán elkezdték nyomni a kontraszt anyagot és innentõl jött a görcs, mint egy menstruációs görcs, de meglehetõsen erõs. Aztán betették az ultrahangos fejet is. Folyamatosan töltötték, folyamatosan növekedett a görcs. Õk látták aztán a méhemet, mindkét petevezetõt, hogy átment rajta a folyadék. A folyadék asszem fõleg a hasüreg fele távozott, de én nekem már akkor nagyon görcsölt, már szinte a fülemen jött ki az ultrhangos fej, még megnézték a tüszõimet, én csak sóhajtoztam és arra gondoltam mikor lesz már vége. aztán ügyesen kihúzták az ultrahangos fejet, meg ugye a ballont is le kellett engedni. A dokim azt mondta, hogy ha nem átjárható akkor nehezen ment volna be a folyadék és nagyon fájt volna. Mikor kiléptem a férjem nagyon megrémült az arcomtól, de csak a fájdalom miatt vágtam olyan pofit, és õ nagyon örült az eredménynek. 30 perc alatt hazaértünk, és addigra már tûrhetõen voltam. Most kicsit fáradt vagyok, de biztis azért mert ez a hét nagyon mozgalmas nekem.
Azt mondták legyünk együtt még ma, de nekem mára elég volt ennyi. Majd holnapKép

Szumma szummárum, én csak valami koktél görcsoldót kaptam, fájt, görcsölt a hasam, de ki lehet bírni, már el is felejtettem milyen érzés volt. Kép

Puszi : Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
Ügyes vagy!! Pihenj maKép
ZsuzsuKép
Csak így tovább, optimistánKép
MatiKép
Esetleg böngészhetnél itt a babaneten és talán egyszerübb lenne, ha korházat választanál ahová járni szeretnél és majd szülni is mert így egyszerûbb orvost javasolni. Én személy szerint (és többen is innen a topicról) a Margit kh.-ba járok a III.ker-be. Innen több orvost is tudunk neked ajánlani de máshonnan is ha már ismered a korházatKép

Puszi: Doris
doris

Marcsi
Nagyon ügyes vagy, és úgy örülök, hogy minden ok. Akkor pihend ki a megpróbáltatást, és mindent bele. Kép

Zsuzsu
Felvettelek a táblázatba, a holnapiban már benne leszel.
Ja, és igen. Az edelweiss havasi gyopárt jelent. Õ az egyik kedvenc virágom. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok lányok!
Bekukkantottam hozzátok!
Remélem ha a szép tavaszi idõ vissztér, akkor ismét babákat hoz erre felé!!
Olvasgattam amit az endoról írtatok. Kicsit elgondolkodtam. Nekem ugyanis mindig iszonyaots fájdalmakat kellett kiállnom, hányással és minden egyéb csodával, ráadásul mindig eltartott 7 napig. Aztán kb. másfél éve hirtelen változás állt be. Most is van, hogy görcsölök nagyon, 4-5 órám elég szörnyû, különösen, ha éppen dolgozom, és nem fekhetek le egy kicsit, de hánynom nem kell, 4 nap alatt túl vagyok az egészen, de a negyedik napom már alig van valami, és a többi napon is csökkent a mennyiség. Ez jelenthet rosszat? Mert én eddig kifejezetten örültem a változásnak.
Vanda!
Tudom milyen szörnyû, hogy nem jön meg, pedig tudod, hogy meg kéne. Szorítok neked!
Sugárka
sugarka

SugárkaKép
Ne ijedj meg. Szerintem ahány ember annyiféle képpen éli meg a menzit. Csak azért írogatom le rendszeresen hogy miket tapasztaltam (persze csak utólag vagyok ám ilyen okosKép ), hogy ha esetleg valaki olvasgatja ezeket az infokat és mondjuk több mint fél évig nem sikerült teherbe esnie akkor gyanakodjon és forduljon idõben orvoshoz. Egyáltalán nem biztos, hogy bármi bajod van, de egy alapos vizsgálat fényt deríthet az ilyen alattomos, lappangó betegségekreKép

doris

Sziasztok Lánykák!Kép

Bocsi, egy kicsit eltûntem. Egész héten elég rossz hangulatom volt és úgy érzem, hogy most egy kicsit tényleg besokaltam ettõl az egész baba-mizériától. Próbálok most tényleg kevesebbet gondolni és foglalkozni a dologgal. Tudom, hogy túl fogok jutni ezen az idõszakon és akkor újra teljes gõzzel rajta leszek az ügyön, de most egy kicsit megpróbálok kikapcsolni!
Persze azért nap végén mindig elolvaslak Benneteket, hisz továbbra is közétek tartozom!! Csak most egy kicsit lehet, hogy kevesebbet írogatok majd!
Üdv az újaknak!Kép Szuper kis csapatba kerültetek!Kép
Breki!Kép Én mondtam, hogy gyanús vagy!Kép
Szorítok mindenkinek!Kép

Pusz, Sien.
Sien

SienKép
De jó, hogy írtálKép Semmi gond, ha úgy érzed kicsit "lazítasz" a lelki nyomáson. Jól teszed! Próbálj meg kikapcsolódni és ha úgy érzed újra lesz erõd a nap 24 órájában erre koncentrálni akkor gyere vissza közénk azonnalKép Te megnézted amit a múltkor javasoltam Marcsinak? Hosszú hétvégékre tökéletes hely Röjtökmuzsaj és AlsópáhokKép Ha érdekelnek a részletek elküldöm az internet címüket talán elutazhatnátok néhány napra. Mi mindkét helyen 2 éjjszakát töltöttünk, de feltöltõdésre nagyon alkalmas volt mindkét helyKép(...igaz kicsit drágák, de megériKép )

Puszi és vigyázz MagadraKép

Doris
doris

Galuska,

En is Helsinki, pontosabban Espoo.Immar ket es fel eve.
Lehet, hogy ismerjuk egymast ;) ?

kamelia
kamelia

Doris
Már nézegettem a kórházakat, a leírások alapján a MÁV, a Margit és az Uzsoki szimpatikus. Lehet, hogy ez csak az én tévképzetem, de én úgy képzelem, hogy aki szülész, az inkább a babás mamákkal akar foglalkozni, és a mi gondunkkal inkább meddõségi szakembert kell keresni. Vagy ez hülyeség?!

Edelweiss
A Zebrafarmot hol lehet megnézni?

Marcsi egy hõs! :o)

Pusz
Mati
mati

MatiKép
Nem hülyeség amit felvetsz, szerintem is jó ötlet meddõségi szakembert keresniKép Sajna ilyet nem tudok Neked mondani, mert még én is eléggé az elején tartok a vizsgálatoknak... Viszont a nõgyógyászom nagyon rendes és megbízhatóKép

doris

Sien,
Abszolute megértelek, hogy mély ponton vagy, de biztos ez átmeneti és nagyon szeretném (többiek nevében is mondom)ha írogatnál és nem csak olvasnál Bennünket. Hidd el az itt írogatók jobban áttudják érezni a depis idõszakot hiszen mi is nap nap után küzdünk ezzel. Sokat töprengtem azon, hogy miért van az, hogy egyeseknek olyan hamar sikerül és másoknak pedig csak hosszabb idõ után jön össze a baba. Lehet, hogy mi görcsösebbek vagyunk, hormonális és egyéb bajokkal küszködünk, de hiszek abban mert csak ebben hihetek, hogy hamarosan egy baba is Téged fog választani. Ezt azért írom, így mert egyszer ezt olvastam és nagyon megragadott, hogy a gyerekek választják a szüleiket. Tudom, hogy ennek nincs valós alapja, de mégis olyan szép...nem?
Arra gondolj, hogy lassan inszemed lesz és már nincs messze a babázós idõszak, addig pedig élvezzétek a pároddal azt, hogy még ketten jöhettek mehettek ebben a szép tavaszi idõben.
Puszi:Breki
Breki

Vanda,
Fel a fejjel, nem lehetséges, hogy azért nem jön meg mert mégis van egy lakó odabent?KépKép
Breki
Breki

Doris!Kép Köszi, igen érdekelne a cím!Kép
Breki!Kép Aranyos vagy, hogy így marasztalsz, de ne félj tényleg nem akarok eltûnni, csak egy kicsit visszaveszek pár napra a lendületbõl.Kép Aztán viszont jövök!!Kép

Pusz, Sien.
Sien

SienKép
Magánban küldöm. Sajna most csak a Röjtökmuzsajon lévõt tudom fejbõl, de elhozom a prosit és akkor elküldöm Neked az Alsópáhokit isKép

doris

Doris,
Engem az alsópáhoki érdekelne. Kérlek küldd el nekem magánban pusz:Breki
Breki

SienKép
Levél és cím magánban mentKép
BrekiKép
Nagyon szívesen elküldöm Neked holnap (remélem nem hagyom otthon a prosit) mert sajna nem tudom fejbõl a címetKép

doris

Breki, SienKép
Megtaláltam az alsópáhoki hotel címét a net-en:
www.extra.hu/kolping.hotel/mnyito.htm
Mi két hete voltunk itt. Télen fedett uszoda van több medencével, szauna, tõzfürdõ..stb. Az egyik medence nagyon klassz melegvizes amolyan ücsörgõs fajtaKép A szobák nagyon igényesek, tiszták. Ez a hotel gyermekes családoknak lett kitalálva - természetesen gyermek nélkül is ideális - és a szobák meg a programok is úgy vannak kialakítva, hogy tökéletes pihenést biztosítsanak mindenkinek. Mi ismerõssel mentünk és annak 2 éves kisfiával. Õk is és mi is nagyon élvetükKép Érdemes kipróbálni! (Ha kevésbé nyüzsi, csendesebb helyre vágyódtok, akkor Röjtökmuzsajra menjetek.)

doris

Breki Kép
Bárcsak úgy lenne..... a hõm azonban makacsul a mensit jelezte, azért várom már.
Marcsi Kép
Pihend ki magad! Nagyon örülök, hogy minden rendben van Kép Ez azért jó hír, és hogy van egy szép nagy tüszõd, az is jó hír Kép!
Doris Kép
Sok szép helyen járhattatok már Kép
Sugárka Kép
Köszi!
Sien Kép
Teljesen átérzem most a helyzetedet. Fárasztó volt a mai napom Kép , ráadásul kutyául érzem magam. Ez most tavaszi fáradtság vagy jönne már meg, vagy történjen már valami..

Vanda
Vanda

Marcsi
Orulok hogy atjarhato vagy Kép...
Nem lehet hogy a Serophene amit felirtak keves?
Ugyemlekszem egyet szedsz. Mert en akkor lettem terhes amikor egy helyett ketot kellett beszednem. Meg valoszinu a Gynavac is segitett.
A parod volt mar andrologusnal?

Szvegh
Szerintem terhes vagy, csak koran teszteltel. Szerintem problakoz meg megegy tesztel pldul: Clear Blue (Ez biztosan es eleg koran mutatja ki) Van egy olcsobb is, de a nevere nem emlekszem talan "Medi Labor?"

Mj (Moni)
En epp most labaltam ki egy virusos vacakbol. Hat nem volt kellemes, mivel nem szabad nagyon gyogyszert szedni. Kép
Foleg ez az elso harom honap kritikus.
Ijedtembe egybol letamadtam a "Friss kismamak topicot" ahol a kovetkezoket ajanlottak...osszegyujtve:

Ha laz van Rubophent lehet szedni (ez szerencsere nalam nem volt)
Sok C-vitamin, a Citrom nalam is bejott Kép
Mez, Sok tea (folyadek)
Alvas (ez is sokat segitett)
Szerintem az alvas a legjobb vedekezes a laz meg a kialakulo betegseg ellen. Nalam is egy kis torokfajassal kezdodott es amikor megtudtam hogy nem szedhetem a regi gyogyszereimet azonnal befekudtem az agyba es ott is maradtam ket-harom napig Kép

Torokra: sos vizzel gargalizalni
vagy Strepsils,Mebucaiin, Phlogosol gargalizalo,
gyulladasra: Landzsas utifu
arcureggyulladasra, kohogesre: Bioparox spry
Imunrendszererosito: Bronchicum Echinace
Jobbulast...

Pusz
Melinda
Melinda

Marcsi Kép
Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz. Gratulálok, hogy ilyen hõsiesen bírtad a kezelést. Kép
Több könyvben olvastam és hallottam is, hogy a HSG után nagyon sokan rögtön teherbe esnek plusz van egy jó nagy tüszõd is! Ez szerintem nagyon bíztató! Ha kipihented magad, mindent bele! Akcióhegyek! Kép
Most biztos sikerül. Kép

Vanda Kép
nagyon sajnálom, hogy rosszul érzed Magad. Nálam is így szokott lenni, amikor már érzem, hogy megjön. De ha már megjött, az ember újra elõre néz és alig várja hogy elkezdhesse megint a próbálkozást. Kép

Lányok Kép
Hallottatok már a cickafark és a palástfû teákról?
Aki még nem, annak röviden leírom, amit tudok róla:
Maria Treben természetgyógyász ajánlja ezt a teakeveréket. Azt írja a könyvében, hogy a nõi szervezetre nagyon jó hatása van és szerinte minden nõnek kellene tartania idõrõl idõre ebbõl a fõzetbõl készült kúrát. Jótékony hatással van a hormonháztartásra, erõsíti a méhet, stb. Van aki esküszik rá, hogy ez segítette a teherbeesésben.
Én is iszom az utóbbi idõben ezt a teát, reggel és este 1-1 pohárral.
Amikor 2 éve dermoid cisztával megmûtöttek, napi 1 litert ittam belõle. A mûtét után mondták az orvosok, hogy ne aggódjak, ha a mensim egy darabig össze-vissza fog megjönni, hiszen egy kétórás petefészekmûtét után ez érthetõ. Nekem ezzel szemben a mûtét után két héttel, pontosan a 30. napon, ahogy általában szokott, szépen megjött. Még az orvos is csodálkozott. Nem tudom, hogy a teától volt e, ártani mindenesetre nem ártott.

Ha gondoljátok, próbáljátok ki. Elõírt mennyiség napi 1-2 pohár. (2-3 percig kell áztatni 1 púpos kiskanál teakeveréket 2-3 dl forró vízben.) A teákat gyógynövény boltokban külön-külön lehet kapni, utána kell összekeverni és kis kortyokban inni.

Zsuzsu
zsuzsu

Melinda,
Örök hálámKép
A torokfájásom mostanra már elmúlt, de tudom, hogy estére megint ott lesz. Ezt játszuk már néhány napja. Szóval inkább csak fel szerettnék készülni ha lázam lenne, vagy rosszabbodna a helyzet. KösziKépKépKép

Örülök, hogy minden rendben van nálatokKép

MarcsiKép
Örülök, de nem volt kétséges, hogy legalább egy pv átjárható, mivel te már voltál terhes. Szóval nyugodj meg és újult erövel, de mégiscsak lazán fogjatok hozzá a babakészítséhez.

Puszika
Moni
mj

MelindaKép
Örülök, hogy minden rendben van VeletekKép
ZsuzsuKép
Köszi a tippet. Én is megnézem a "Házi füveskönyvemet"Kép

doris

Zsuzsu
És milyen arányban kell keverni ezeket a teafüveket?

Lányok
Kialakulóban van au új Zebrafarm. Nézzétek meg a
[url=http://www.geocities.com/zebravaro" TARGET="_top]http://www.geocities.com/zebravaro[/url]
címen. Várom a véleményeket és az ötleteket. Eddig sajna nem sok mindent tudtam rajta alkotni, de ami késik nem múlik. Kép

Doris
Küldd el nekem is légyszi azoknak a pihizõs helyeknek a címét, amit ajánlottál egy hosszú hétvégére. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Kedves Lányok!

Ha leírom a hõm alakulását leírnátok a véleményeteket, hogy jó vagy nem?
Egyébként az normálisnak számit hogy amikor megjön a mensim a hõm 37.2 és amikor már végevan akkor megy le 36,9-re? Nem akkor kellene a legalacsonyabbnak lenni amikor megjön?

Sziaztok
Kata

Vanda, tegnap elkuldtem amit a multkor letoltottem. Megkaptad?
Klari
Klari

Halihó,

Zsuzs, akkor most Móka Miki :-)

Vanda: a tendencia a fontos. Ha 1-1 nap leesik a hõd, nem fontos, ha elõtte és utána ugyanolyan magas. Nálam is ez volt, és babás voltam már :-) Hány naposak a ciklusaid? Van egy ismerõsöm, végig 36.8 körül volt a hõje, és két hete szült! Ebbõl még bébi is lehet! Én nagyon szorítok!

Marcsi, le a kalappal, hõsiesen tûrted. A 21 mm-es tüszõ nagyon szép. Mindent bele!

Legyetek vidámak, Lora
Lora

Edelweis,Kép
Lenyügözött a zebrafarm, megnéztem szerintem nagyon klassz. Háttérben a 'termékenységi páfrányok' úgye, és hát a vágtázó zebra... Szóval gratula. Nem kellene levédeni????
Breki
Breki

Edelweiss, Vanda,
Nem tudom, melyikötök csinálja a táblázatot. Köszi a bizalmat, de mint már csütörtökön említettem, a táblázat alján a helyem. Szóval 13c 7cn.
Köszi,
Zsuzsó
zsuzsó

Zsuzsu
Jó a teás ötlet, én eddig csak cickafarkot ittam, de kipróbálom a keveréket is!

Edelweiss
Iszonyú rendes vagy, hogy megcsinálod a Zebra oldalt
,szerintem nagyon sokan fognak örülni neki!

Lányok
Próbáltátok már a PG/53 fertility testert? Én négy hónapja kezdtem nézegetni, szerintem egész jól kivehetõk rajta a minták, úgyhogy érdemes figyelni az akciós napok környékén!

Doris
Nagyon köszi a felajánlást, még nyomozok egy kicsit, majd beszámolok, hogy sikerült-e.

Mati
mati

LányokKép
Maximálisan egyetértek Zsuzsuval gyógynövény ügyben.
A cickafark erõsíti és energiával tölti fel a méhet és a petefészkeket ezenkívül valamiféle görcsoldó hatása is lehet, mert a hugom (évegig iszonyatos görcsök kísérték a menstruációját, az elsõ napokban összegörnyedve feküdt az ágyban, semmiféle fájdalomcsillapító nem segített rajta, mindig annyira kimerült, hogy álomba sírta magát), bár a tea jelentõs mértékben enyhítette menstruációs görcseit, még mindig megiszik belõle napi egy bögrével reggelente.
Esküszik ráKép
Hûûû, ez egy hangyányit sikertörténetízûre sikeredett, de hát tényleg az, nem? Kép
KameliaKép
Helsinki Haaga nevû városrészében lakunk, s bár Espooban nem nagyon járunk, elképzelhetõ, hogy találkoztunk már valaholKép A kisbabóhoz gratula!!!
EdelweissKép
Ha lehet, én is szeretnék majd csatlakozni hozzátok és felkerülni a táblázatba, de elõbb még megvárnám, milyen eredménnyel zárul mostani ciklusom. Elõre is köszi a lehetõségért!
Jó éjszakát és szép álmokat kívánok mindenkinek!
Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok

Breki
Hogy érted azt, hogy levédeni? Ha a titkosításra gondolsz, azt pillanatnyilag nem tudom megoldani, ezért úgy gondoltam, hogy ide mindenféle mindenkit érdeklõ információk kerülnek csak fel majd. Görbék, mindenféle okos anyagok, ...
Lehet itt fényképalbumot is csinálni, de annak más lesz a címe, és legfeljebb csak azoknak adjuk meg, akik érintettek a dologban, ha egyáltalán megszavazzátok majd, hogy fényképeket tegyünk fel.

Galuska
Szólj csak nyugodtan, ha esedékes lesz. Kép

Lányok
Tudtok valamit a lista élén álókról? Lassan le kellene venni õket a listáról, mert már régen nem jelentkeztek.

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Kisvuk 4 c 118 cn Svájc 27 év
Újpocok 8 c 104 cn Budapest 33 év
Gabó 31 c 102 cn Miskolc 27 év
Monchy 7 c 84 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4 c 82 cn Salgótarján 23 év
Szami 12 c 67 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 62 cn Dunaújváros 27 év
Melinda 7 c 55 cn N-o. 26 év
Éva 34 c 50 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 45 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 45 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 44 cn Los Angeles 35 év
Pilinke 2 c 43 cn Budapest 26 év
Orsoly 3 c 38 cn Nagytarcsa 27 év
Timea 4 c 36 cn Miskolc 29 év
Eni 7 c 30 cn Pécs 27 év
Vanda 11 c 29 cn Szolnok 26 év
Alice 37 c 28 cn Budapest 29 év
Kamilla 6 c 20 cn Budapest 26 év
Zsuzsu 3 c 20 cn Budapest 28 év
Mzsperx 7 c 17 cn Budapest 28 év
Edelweiss 12 c 16 cn Szeged 32 év
Khjutka 42 c 15 cn Vidék 30 év
Edus 6 c 13 cn Svajc 25 év
Marcsi 6 c 12 cn Budapest 27 év
Kakukkfû 5 c 11 cn Budapest 25 év
Sien 19 c 10 cn Budapest 29 év
Zsuzsó 13 c 8 cn Budapest 30 év
Doris 12 c 6 cn Budapest 29 év
Mamacs 16 c 6 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 3 cn Györ 29 év
Edi 13 c 3 cn Maglód 33 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 69 cn Várpalota 25 év
Klari 9 c 66 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 59 cn Tatabánya 29 év
</pre>
edelweiss

Sziasztok!

Hát a hõm nem alakul valami fényesen, ma vagyok a 30. napon, és a tegnapi 37,3 után ma, 36,9. Vagy ma vagy holnap kell megjönnie Kép
Ugye szerintetek is ez azt jelenti.
Nem baj, nem adjuk fel, nem szabad, meg hát nekem ez lesz a 3. ciklus, szóval szép lenne ha pont én adnám fel.

Edelweiss Kép
Nagyon szupi a zebra-oldal, minden elismerésem a tied. Kép

A barnás maszat mensi elõtt vagy után az elfogadható vagy utal valamilyen "hiányra"?

Puszi
bnemethm
bnemethm

Lányok, szép jó reggelt mindenkinekKép
EdelweissKép
Címeket küldtem magánbanKép
Megnéztem a házi füveskönyvben a Meddõségre vonatkozó teakeverék receptjét, ime az összetétel:
45g szárított rétihere-virág (Trifolium pratense)
25g szárított csalán(Urtica dioica)
10g szárított borsmenta (Mentha piperita)
20g szárított körömvirágszirom (Calendula officianalis)

Ezeket összekeverjük és 2 kiskanál keveréket herbateacsészébe vagy kis teáskannába tszünk és egy csésze frissen forralt vízzel 10 percig állni hagyjuk, majd leszûrjük. Napi 2-3x1 teáscsésze a javallott mennyiség.

Nem próbáltam még, de talán érdemes lenneKép

doris

Doris
Ez a Maria Treben könyvbõl való?

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss Kép
fogadd gratulációmat! A zebrafarm nagyon jól sikerült, Te egy igazi profi web-oldal készítõ vagy! Kép A zebra figura nagyon aranyos rajta és a háttér is. Beleolvastam a fogalomtárba is, az is nagyon tetszett. Kép
Szerintem is lehetne még bõvíteni ezzel-azzal az oldalt, például jó lenne feltenni az oldalra különbözõ hõgörbéket - babás görbe, jó, de nem babás és anovulációs görbe. Szerintem ez nagyon hasznos dolog lenne, és biztos mindenkit érdekel is.

A cickafark - palástfû teakeveréket én úgy szoktam csinálni, hogy veszek a gyógynövényboltban 1-1 csomaggal mind a kettõbõl (kb ugyanannyi mennyiségû kiszerelésben kaphatók), majd otthon egyszerûen egy nagyméretû teásdobozban jól összekavarom.

Köszönöm, hogy felvettél a táblázatba, jó volt látni a nevemet.Kép

Doris Kép
Ez a másik gyógynövénykeverék is nagyon érdekes. A csalán tudvalevõleg az egyik leghasznosabb gyógynövény. Vértisztító hatása van, ezért a tisztítókúrák elengedhetetlen tartozéka szokott lenni. De ezek szerint más bajokra is jó, amin nem is csodálkozom, hiszen eddig csak jót olvastam róla. Kép

Lányok
Tegnap akcióztunk ezerrel, ma reggel megmértem a hõmet, óriási hõemelkedés mondhatom, pont egy tized fok Kép
Most nem tudom mit gondoljak, leginkább progeszteronhiányt. Kép
A dologhoz mondjuk hozzátartozik, hogy én általában 6:15-kor mérem a hõmet, az éjjel viszont nagyon rosszul aludtam, forgolódtam, rosszat álmodtam, majd végül 4:45-kor felébredtem. Megnéztem az órát, gondoltam visszaalszom, persze nem sikerült, így aztán fél óra várakozás után 5:15-kor, tehát egy órával a szokásos elõtt mértem meg a hõmet.
Szerintetek ez befolyásolhatja az eredményt? Az az igazság, hogy már csak ebben bízom.

Zsuzsu
zsuzsu

Edelweiss Kép

Engem kifelejtettél a táblázatból! Kép
Pedig még a Zsuzsu elõtt kértem.
Na majd legközelebb!

bnemethm
bnemethm

Bnemethm

nagyon sajnálom, hogy leesett a hõd. Kép Én úgy tudom, hogy -ahogyan itt a lányok nevezik - barnás trutyi a mensi elõtt progeszteronhiányra utal. Bár õk ezt jobban tudják, nekem ilyen nem szokott lenni.
Ha a mensi utolsó napjaiban tapasztalod, ilyesmi nekem is szokott lenni, az szerintem annak a jele, hogy a vérzés már nem olyan sok és talán egy kicsit alvadt is. Bár nem vagyok benne biztos, tényleg Lányok, az mit jelent?

Szerintem azért még ne add fel a reményt, a 36,9 nem olyan kevés, bár igaz, hogy a 4 tized fok esés elég nagy. De ahogy itt többször olvastam, ha csak egy napra esik le a hõ és utána újra felmegy, az nem baj. Hátha holnap visszakúszik! Kép
Van valamilyen tüneted?

Zsuzsu
zsuzsu

Bnemethm
Bocsi, de teljesen meg vagyok mostanában keveredve. Kép
Írd meg légysz megint az aktuális adataidat, ha nem gond, és gyorsan beleteszlek, jó?

Edelweiss
edelweiss

Zsuzsu! Kép

Azért nem vagyok elkenõdve nagyon, mert a 3 havi próbálkozás az még nem jelent semmit, még normálisnak mondható. Kép
Nekem igy szokott kezdõdni és végzõdni is a mensi, ilyen barnás maszattal.
Tüneteket nem tudok behatárolni, mert amióta abbahagytam a gyógyszert majdnem minden hónap tartogat valami újat számomra, amit elõtte nem tapasztaltam. Lehet, hogy a gyógyszerszedés elõtt volt, de arra nem emléxem.
Pl. Mellfeszülés, néha hányinger, bár a mellfeszülés a pé utáni héten szokott jelentkezni kb. egy hétig aztán elmúlik, de most a 30. napon még van, szóval úgy látszik ez is hónapról hónapra változik, meg barnábbak mint lenni szoktak.
Egyékbént múlthónapban mikor megjött, akkor 36.5-re esett vissza a hõm, ahhoz képest ez még nem vészes.

pusz
bnemethm
bnemethm

Edelweiss! Kép

Semmi baj, szerintem én voltam lüke, mert nem konkrétan neked irtam, csak úgy általánosságba.
Szóval:
bnemethm, 3c 30nc, Tatabánya, 22 év

Köszi
Pusz
bnemethm
bnemethm

EdelweissKép
Ez a "Házi füveskönyvbõl" van (Penelope Ody a szerzõje) és sok mindenre ad választ a könyv.
ZsuzsuKép
A könyv pontosan ezt írja: A réti here jó vértisztító, állítólag ösztrogénhatású vegyületeket tartalmaz, a csalán pedig az egész szervezetet táplálja. A bormenta nemi serkentõ a körömvirág a szaporító szerveket erõsíti. Mindenképp jól hangzikKépEgyébként a nyugtalan éjjszaka mindenképp befolyásolhatja a hõmérsékletedet.
bnemethmKép
Sajnálom, hogy leesett a hõd, ez sajna többnyire menzit jelent...feltéve, ha holnap mondjuk nem emelkedik meg újra. Ne szomorkodj,ha most nem is legközelebb biztosan sikerülni fogKép

doris

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek jól kezdõdött a napjaKéphisz annyira szép idõnk van.

SzveghKép
Hogy vagy ma reggel? Ccsináltál másik tesztet?

Pusz Mindenkinek
Alice
Alice

Sziasztok Kép
Zsuzsu Kép
Köszi a bíztató szavakat.
A teaötlet jól hangzik, és nem is túl bonyolult, úgyhogy kipróbálom. Nagy teás vagyok egyébként.
A weboldalon lesz babás és anov görbe is, meg nagyon sok minden még, csak Edelweissnak még nem volt alkalma feltenni! Kép Tegnap rengeteg anyagot, képet küldtem át neki, remélem minél hamarabb láthatjuk KépKép
A rossz alvás befolyásolhatja a reggeli hõt, fõleg ez a fel-felébredés. Úgyhogy a mai nem túl hiteles Kép

Klári Kép
Még nem néztem meg a postámat, de visszajelzek feltétlenül! Köszi KépKép Hogy vagy?? Nem meséltél magatokról Kép

Lora Kép
Aranyos vagy, hogy Te is bíztatsz, de biztosan nincs baba. ha érdekel átküldöm a havi hõgörbémet, és meglátod majd, hogy miért vagyok olyan biztos. Mellesleg MÉG MINDIG NEM jött meg. KépKép

Mati Kép
A PG53-at elõször én is dicsõítettem, mivel vettem anno és klassz páfrányaim voltak középidõmben. De állítólag ha több nyálat teszel rá (bocs) akkor is páfrányt mutat, mikor nem kellene. Én ezt kipróbáltam egy olyan napon, amikor még sehol nem állt az ovim, és valóban páfrányos volt félig.

Edelweiss Kép
Megkaptál mindent akkor?
A lista elején lévõket vedd le nyugodtan, - majd jelentkezik az, aki vissza akar kerülni. Biztos, hogy nem jó adatok már!

bnemethm Kép
Sajnos a mai hõleesés LEHET hogy a mensi elõjele. Ha holnap reggel nem megy fönntebb a hõd, akkor már biztosabb. Viszont ha holnap megint 37, vagy afeletti, én már nem haboznék a teszttel Kép

Doris Kép
Köszi a teaötletet! Kép Szeded a folsavat továbbra is? Nem vettél észre semmit magadon? Én valahogy nem vagyok annyira fáradékony, - persze lehet, hogy semmi köze a folsavhoz. Fõleg mivel tegnap beadtam a szunyát 7-kor(!!) Kép

Breki Kép
Reggel mérted-e a hõdet?? Mennyi lett?

Vanda
Vanda

VandaKép
Szívesen a teaötletet. Én is felkeresek egy gyógynövény boltot és beszerzem a hozzávalókatKép Szedem a folsavat és az elevitet is. Sajna fáradékony vagyok és sokat aludnék csak nem nagyon megy a dolog. Szerintem ez nálam kimerültség. Nem baj, most már itt a tavasz és több napfényhez jutunk így a hangulatunk is biztosan rózsásabb leszKép Tuti idegi alapon késik a menzid, próbálj egy kicsit "lazítani"Kép

AliceKép
Hogy áll a hõd? Elég esélyes vagy a napokat illetõenKép

doris

Vanda
Minden átjött, de jöhetnek még ötletek, érdekes vagy fontos webcímek, szóval mindenféle okosság.
Azt hiszem eltelik néhány hét is, mire ezt a sok mindent feldolgozom.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?