A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Igen Neet!!!! Az én szivem is csordultig tele....Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv!

Akkor most ismerkedj meg velem!Egy élő népi hiedelem vagyok!Enyén gyerekeim bizony nem kértek cicit menses előtti napon már.És én nem tudtam,hogy mi lehet a baj.És aztán másnap megjött.Mindkettő így csinálta.

JOhi!
Kapsz harisnya 2db.Akko rolyan izémicsodát is kérek meg nem keserű gfcseppet mert nekem is csak keserűséges van

Juc
20170114224602

Fuh mik vannak...

Böngészgetek, és egyszer csak:

...előfordul, hogy belekakil a magzatvízbe, ettől zöldes lesz a magzatvíz, erről azonnal értesíteni kell az orvost...

És azt így hogyan vegyük észre?

-Te figyi apa, nézzémábe, nem ződ e odabe??!!

Érdekes elgondolás....

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!

AMikor elkezd folyni mondjuk otthon a magzatvíz és nem átlátszó,hanem zöldes amit látni lehet akkor kell!
Nem kell apának bekukkolnia.Kép
Látom már nagyon szülés előtt vagy!variálsz össze-visszaKép

Juc
20170114224602

Jól van na KépKépKép

De ha már mondjuk előtte zöld, akkor azt senki sem látja, ha meg elfolyt, úgyis be kell menni KépKépKép
Ezért nem tudtam hova tenni Kép

Sis
40+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bár ha folyik akkor úgy is menni kell meg szólni.

Juc
20170114224602

Jól van na te 40+1KépMenjél szülni a Szt.Imrébe!
20170114224602

Akarokakarokakarokakarok!!!!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Eeeezz kééész!

Majdnem kikacagtam magamból Mátét KépKépKépKépKépKépKép

http://stopthebees.uw.hu/video.wmv

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megyünk nagyihoz vacsizni! Én meg fájok ezerrel, úgyhogy lehet, hogy ez lesz az UTOLSÓ VACSORA!

Pusztok!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Sisotris, mekkora pocak!Kép Jo szulest!Kép

Johi, tenyleg minimanok vagytok!Kép Kati lassan ot kilo es 6,5 hetes!Kép Hogy elszaladt az ido!

Ancsi, mar megjott?Kép

Ma voltam nogyogyasznal, minden ok, zold az ut!Kép Asszem ma csobbanok egy nagy kad vizbe!Kép Igaz ezt mar mult heten is megtettem.Kép

Sot a mai napon voltunk a Heim Palban is, hasi es koponya uh-an. Minden negativ! Annyira jo!Kép
Holnap csiposzures.

Kati tok jol viselte a jovest-mentest, vegigaludta mindket utat, sot meg most is alszik!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sis, akkor vigyazz a vacsival!
En a szules elott jol bekajaztam (hazassagi evfordulot unnepeltunk vendegloben) es bizony igy elkerulhetetlen volt a beontes... aztan meg felul akart kijonni.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Kozmetikusnál voltam ma délután, úgyhogy alig tudtam hazasunnyogni a Körtérről! Remélem nem látott senki ismerős, olyan a képem, mint akinek súlyos penicillin allergiája van! De holnapra jobb lesz!

Páromat meg behívták ma az Auchanba tesztírásra! A többi árufeltöltői melóra jelentkező kb. 20 jelölttel együtt töltötte ki a pszichológiai tesztet! Közülök 2-t vesznek fel!Kép Nem semmi! És másfél hét múlva értesítik csak az embert, ha értesítik egyáltalán! Azt mondta elég érdekes kérdések voltak!
Pl: Mit csinál, ha Ön füvet nyír a kertben és egy ember közeledik maga felé? Szerintetek erre mi a helyes válasz? Én nagyon kíváncsi lennék rá!Kép

Sis!

Szép nagy a pocid! Drukk megy!Kép

Ancsi!

Szerintem tojik mehetnek! Engem a keménytojás puffaszt egyedül, csak arról hallottam, hogy a tejen át a babánál is okozhat hasfájást!

Proone!

Ügyi vagy! Szép lett a fejvédő!

ILdi
ildi76

sis,
ne higgy el mindent doránakKépbeöntés nem gáz,én pont nem értem rá azzal foglalkozni(bármit csinálhattak volna velemKép) pedig tiszta zizi voltam elötte hogy vajon hogy uszhatnám meg...Képszal kisebb gondod is nagyobb lesz a beöntésnélKépja és én rókáztam 4szer úgy hogy nem ettem...epét hánytam mind a 4X...döntsd el te hogy melyik rosszabb,sztem az epeKép

dora,
ne hariKépszeretlek csak más a véleményemKépkezdek már moosra hasonlítaniKép??????????????mert arra gyúrok......

gigi
Vendég

Sis,
hát óriási hajrá meg drukk meg minden!!! Ha elfolyik a magzatvíz, akkor tényleg látni fogod, ha zöldes. De nem lesz az Kép

Ildi,
akkor párodnak borzasztóan szurkolok most!!!! Kép

Neet,
én is szajkóra tippelek, de az kb. akkora, mint 1,5 gerle. Ha nagyobb, akkor rétisas Kép najó ez nem volt komoly Kép

Zsanci,
sajnos nem egyetemre ment (én még ma is imááádom, ha elmarad egy órám Kép). De az sem volt nagy baj, hogy késett, ÉS: legalább kialudta magát... meg én is... meg D. is Kép

v
kisün

Most írnék, de kezdődik a szomszédok retró. Siso, most ne szülj, majd utána! Kép
neet
neet

Neet,
te tévéfüggő KépKép
kisün

Gigi, miert lenne baj ha mas velemenyen lennenk?Kép
De en csak azt irtam, hogy elkerulhetetlen volt a benontes ;-) es nem azt hogy gaz!Kép
Mondjuk en nulla fajassal kerultem be a szuleszetre, igy maximalisan kielvezhettem a beontest.Kép Persze jobb, hogy igy tortent, mert igy a szules elott tavozott, aminek tavozni kellett es nem szules kozben, de inkabb nem reszletezem.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet

A viasaton megy a Vészhelyzet, a régi részek. Kép Carter doki tök édi benne. Kép

Sisotris

Hajrá, hajrá! Én megittam a koktélt és nekem használt. Kép és azután nem kellett a beöntés sem. Kép

Juc

Én is takarítottam tegnap és nekünk is két fürdőszobánk van. Kép

Amúgy mi sem vagyunk gazdagok, csak kértünk sok pénzt kölcsön, amit még 18 évig nyögünk.

Ildi

drukk a párodnak!

Egyszer én is írtam hasonló tesztet a Procter and Gamble-nél (így kell írni?), de az is elég ééééééérdekes volt. Nem is hívtak vissza. Kép

ruz
ruzicsky

SOS,
mmr oltás mellékhatása lehet orrfolyás???????????????vagy csak szimplán megint taknyos a gyerekem???????ma vagyunk a 8.napon,azért gyanús....

gigi
Vendég

Ruz!

De jó,hogy nektek is!Már kezdtem magam rosszul érezni bár Oxiéknak 3 színtes kacsalábon forgó házuk vanKép
ÉS Zsanciéknak is több szobájuk,legalább 2-ről tudok biztosanKépKép

ÉS Neet-nek meg medencéje is van

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Hát a helyzet, hogy csak megmütöttek, ezért most nem tudok menni tornázni Ada!
most visszaolvasok pussz
manó27

Sis, nagy drukk!

Hát megint nem tudunk menni tornára! Rékát most a szemével kell vigyem orvoshoz, vmi bevérzés van rajta.Kép Ilyen nincs, a kölök miatt nem tudok sose tornára menni!

ILdi, férjednek nagy drukk, hátha ő lesz az egyik!
zanza

Jucus, kihagytad Neeték tyúklétráját.Kép
zanza

Manó!
mi történt???????????
Votiv!
Ha tényleg vállal munkát még a taksi nénid, irj nekem lécci paramétereket!!!! meg olyat is, hogy jófej e, meg mindent is....Kép köszi!!!
És igen, Juc jól tudja, TÖBB szobánk van!!!!!!!! Kép Kép Kép És még hitelt sem kellett felvenni...egyszerűen csak szemtelenül gazdagok vagyunk!!! Kép hát ez van!!! Kép jó helyre kell születni, és utána jól kell házasodni! ez a TITOK!!!!
Johi!
én is kérnék gf-mag kivonatot!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és hova tűnt Recca???????????? már más is kérdezte, de most már nekem is hiányzik!!!Kép REEEEEEEEEEECCAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Votiv! tucc róluk vmit???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manó!

Hogyhogy megműtöttek??Kép
ildi76

Juc: Demilyen vagy! Irigy! Pedig még nem is láttad. És nem kacsalábon, hanem mammutlábon áll Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jah, Ada: Mi sem tudunk menni Kép Vik még szakad hurutilag,nem merek elindulni vele, nehogy az autóban kezdjen ek fulladozni

KépKép
oxigen
Györköny

Johanna!

Én csak reklámot kérnék! Hol lehet kapni a nem keserű cseppeket és mi a neve? Aztán majd egyszer beruházok rá! Köszi! Meg írsz majd nekem a búzafűről meg ilyenekről, amiket eszel? Hogy mi van benne, mire jó? stb Majd, ha lesz időd!Kép

Drukkokat köszönjük! Reménykedünk!
ildi76

Gyors leszek mert itt áll mellettem a fürdetőszolgálat szóval:
1 hónappal ezelött a pedikürösöm szóval elszarta a lábam ujját azóta várom a csodát, hogy a gyulladás lemegy és minden rendbe lesz
hát ez nem jött be mert már szombaton alig bírtam lábra állni szóval ma felvágták és kitisztították...
tovább nem részletezem tele volt a bugyim minden esetre....
szóval mennem kell mert zapa fürdet!!!
MINDEN ROSZBAN van valami jó!!!!!!!

jóéjt nektek
reggel jövök
manó27

Gyors leszek mert itt áll mellettem a fürdetőszolgálat szóval:
1 hónappal ezelött a pedikürösöm szóval elszarta a lábam ujját azóta várom a csodát, hogy a gyulladás lemegy és minden rendbe lesz
hát ez nem jött be mert már szombaton alig bírtam lábra állni szóval ma felvágták és kitisztították...
tovább nem részletezem tele volt a bugyim minden esetre....
szóval mennem kell mert zapa fürdet!!!
MINDEN ROSZBAN van valami jó!!!!!!!

jóéjt nektek
reggel jövök
manó27

Szia Mindenki!

Ada: én sem tudok menni tornázniKépKépKép, pedig olyan jó lenne mozogni egy kicsit, azon kívül, hogy Balu sejhaját cígölömKép Egyébként szerettem volna kérni, hogy ha időd engedi, akkor írjál nekem egy listát olyan zenékből, ami jó itthon "tornázni" (jó pörgős), meg egy-két gyakorlatot hozzá! Légyszi, légysziiiiKép

Beöntés: akkor most megtudjátok miért nem volt ez a szülésem olyan szép élmény, mint a Marcival! Mert sajnos nem kaptam beöntést, és én is jól bevacsiztam. Tudom, hogy nem is adtak volna, akkor sem ha kérem (4 ujjnyi méhszájjal értünk be), DE EZT A MAI NAPIG NEM BÍROM FELDOLGOZNIKépKépKép

Egyébként kicsit elegem van a fiaimbólKép Unom az esti altatásos balhékat!

Moose: Csütörtökön megyek a tesómhoz Budára (Flórián Tér közelében lakik), Tali??? Ha már Mayázni nem tudunkKép

Manó: gyógyulj meg gyorsan, és nem mindig jó elkerülni a dokikat!

Johi: engem érdekelne néhány termék, egy ismerősömet meg talán az üzlet!

Oxi: Jó Bulást Viknek, remélhetőleg tényleg elmúlik hamar!!! Utána meg ha lesz vizsga az autón, akkor rendezhetnénk egy kis bulit a Szadai csajokkal, mondjuk Veresi MacifarmonKép

Most már talán jobban lehet mozogni Baluval is, mármint messzebre!

Jó éjt: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Csak úgy:

Kép

Kép

Kép

pocakpacni

Na, egy (két) utolsó:
Kép Kép

pocakpacni

Pocak!Kép Azt mondjak az okosok, hogy az ilyen esetek mindig csak a szulonot zavarjak, senki mast. Nem tehetsz rola, hogy igy alakult! Ne szomorkodj miatta! A lenyeg a gyonyoru szep fiad, a tobbivel ne torodj!

Szoptato anyaknak jogagyakorlat:
w3.externet.hu/~zizou/vid/videodelmese_Yoga.wmv
Annyira edes!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pocak!
Én mindkettőnél így jártam, másodszor beöntés ellenére, de túltettem magam rajta Kép Szerintem ez a dokinak, szülésznőnek semmit sem jelent Kép
Gyerkőcök ééédesek! Kép

Ada!
Én már le sem merem írni...egyrészt, mert én vagyok kb. a 20., aki nem megy holnap, másrészt meg kb. 20adszor mondom, hogy következő héten már megyek. És most nagyon haragszom magamra, mert én utálom, ha valaki ilyen...de most tényleg nagyon összejött minden...ma este tudtam meg, hogy szerdán tévéfelvételre megyek, úgyhogy holnap hajfestés, meg valami emberekközéfelvehtő gönc beszerzése, ráadásul még anyósomék távoli Kanadában élő rokona is holnap ejti meg rendszeres éves látogatását nálunk... szóval több már nem férne bele a napba Kép De mostmár nem ígérek semmit...pedig nagon jót tenne már egy jó kis mozgás...

Sis!
Pocakod gyönyörű és hatalmas!!! Kép Bár az is lehet, hogy ez már múltidő? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hú, de pangunk ma este! Megy valami jó a tévében, vagy mi??? Kép Vagy ilyenkor már mindenki alszik? Na jó megyek én is, asszem nem várom meg Apát, akinek csak egy óra múlva száll le a gépe Ferihegyen...Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Lányok, segítsetek! Kép
9 hetes pocakos vagyok újra. Mivel 5 percre lakunk a kórháztól, felmerült, hogy dokit és kórházat váltsunk.
Olyan dokit keresek, aki nem pénzéhes, tehát nem kell a magánrendelésére járni, viszont mivel valószínűleg császáros leszek, abban is profi, de ha mégiscsak beindul spontán a szülés, akkor enged a saját tempóm szerint szülni.
Szóval igényeim azok vannak. Ismertek ilyen doki(ka)t?
A mailomra is várom a válaszotokat: borokaa@vipmail.hu

Előre is köszi a segítséget.

Boró
femõke

Femőke,
gratulálok a pocaklakóhoz, megnéztem a profilod, István nagyon szép baba Kép Votiv pont most panaszkodott, hogy kevés az István, erre itt van még egy Kép
Orvos: sajnos ebben nem tudok segíteni, én magánrendelésre jártam. Proone volt egyszer az SzTK-ban (ott azt hiszem 3 doki rendel), ő esetleg tud róluk valamit mondani, de utána ő is magánba ment.
Úgy vettem észre, hogy a legtöbb szentimrés orvosnak magánrendelése is van, és inkább oda hívják a betegeket, mint a kórházba.
Egyébként a kórház orvosai majdnem mind profik, és csak szükség esetén császároznak Kép Kisfiadat hol szülted?

jóóó reggelt mindenkinek!!!!!
kisün

Boró!
Én Balogh dokihoz járok, és igaz magánba, de róla azt hallottam, hogy nem tesz különbséget a magán és sztk-s betegei között. Császárhoz való hozzáállásáról én nem tudok nyilatkozni, de Jucus nála szült császárral, ő tud erről infokat mondani.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

És ráadásul Votiv Istije is decemberi...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jo reggelt!

Hatha erdekel vkit:

M1 Napi Mozaik - 11,40: Kisbabak es a zene

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt nép!

Hát, ez az éjszaka is esemény nélkül múlt el. Mindegy, majd egyszercsak nem fér el odabent tovább, és akkor talán kipukkadok.

Dóra, Gigi,
beöntéstől nem tartok, annyira nem lehet gáz, viszont lehet, nem is kell. Nekem mensi idején is folyton hasmenésem volt, meg most, mikor jóslófájok, akkor is szokott lenni, úgyhogy remélem, megúszom Kép
Hányni nem szeretek, mert ha elkezdem, nem bírom abbahagyni, akkor sem, amikor már üres vagyok. Kép

Ruz,
koktél helyett lehet inkább eszem napi másfél kiló szőlőt, az is kitisztít Kép

Sisotris
40+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

mi van, most is van vmi jó a tv-ben??? mert alig vagyunk...kong a fórum tér...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja. Nem hiszem, hogy mindenki alszik/babázik/főz/egyéb...

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Jeled. Kissé dáthásad. Fedébe, hogy deb lábalunk bár ki soha... Kép

Boró: Kocsis Éváról hallottam még jókat.

Sis: Ekkora pocakkal mostmáraztán tesség szülni!

Zsan: Nem a torna miatt? Bár ahányan lemondták... Kép Szerintem egyszerűen mindenki élvezi az utolsó napos napot.

(Én spec gyógyhúslevest főzök, hátha segít ezen a fránya náthán. Legalább levegőt venni, vagy valami)

KépKép
oxigen
Györköny

Húsleves jóóó

Meg vöröshagymatea!

Kitisztít két nap alatt!!

Kell?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Akkor is kapsz Kép

Egy fej egész hagymát négy öt másik hagyma barna héjával együtt liter hideg vízben tégy fel főni, forrástól számított 10-15 percig, másik edényben piríts 4-5 evőkanál cukrot, öntsd fel a leszűrt teával, oldódásig kavargasd, aztán melegen idd meg. Nem olyan szörnyű, mint amilyennek hangzik, viszont nekem a mellhártyagyuszira csak ez használt igazán Kép

Jobbulást

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis: Küldesz emailon? Kép Egyébként utálom a vhagymateát. Kép Hársfát iszom, csipkebogyót, bodzavirágot,, citromfüvet. Ez mind hatásos Kép No megy a húsleves... bár most nem az anyukám főzi, azt valahogy jobban szeretem (nem nekem kell zöldséget pucolni Kép)

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?