A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tüncsike
Én egy eszelős tesztelős vagyok!!!Kép Hát igen, ez van...de hát sosem voltam százasKép Ha terhes leszek? Miért vannak tesztek arra is? hihihi...biztos majd minden vizsgálatból duplázni akarokKépKépKép

Mofly
Össze kell jönnie, különben, hogy követjük a csajokat a babás topicba?Kép Szilva még csak-csak-vár egy kicsit de aztán jönnek a többiek és mi nem maradhatunk itt egymagunkban, ugyi?..Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tüncsike
A várható menzi utáni 10. nap...az sok!Kép én biztos előtte tesztelnék már vagy hármatKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Lehet, hogy most már én is rászedem magamKép Viszont, ha ilyen eszelős tesztelős vagy, nem kerül ez sokba neked?!Kép
gtünde

Babcsibe
Vagy lehet, hogy nem fogom merni megcsinálni, nehogy negatív legyen. Hűha, be vagyok tojva rendesen. Ja, és elírtam a dátumot is, mert 8-án volt az inszem. Ó én kis szeleburdiKép
Hő ügyben: Most akkor jó, ha a hőm egyenletesen fent marad? És mi van, ha egy tized fokokat ide-oda mozog?
gtünde

Wish,

Ma vagyok a 4 cn. napon, légyszives javits ki a táblán.

Elkezdtük a 3. inszemes hónapot. Szedem a gyógyikat, jövő hétfőn megyek UH-ra. Remélem hamarosan többen is csatlakozhatunk Szilvához Kép

Fruzsina

fruzsina32

Fruzsina
Örülök, hogy nem szomorkodsz és küldöm neked a tüszőnövelőket:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gyere velünk!Kép
gtünde

Na én léptem. Jó dumcsizást, puszi.
gtünde

Tüncsike
Az a szuper ha fent van, deaz sem baj ha nem egy hanem két tized fokokat ide-oda mozog, vagy ha lejjebb magy akkor sem baj mert van olyan, hogy beágyazósádnál lemegy aztán a progitermelés folytatódik és megint felmegy. De akkor most hanyadik cn.-on vagy? Szóval úgyis már pocaklakós vagy!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi!

Olyan jó lenne, ha összejönne neked!!!!!!!!!!!!!
Én ma voltam a gyógyszertárban és meg vettem az első closti - t. Már nagyon várom, hogy megjöjjönés és akkor az 5.cn-től kezdem szedni a 9. cn-ig.
Babcsi szorítok nagyon!

Mindenkinek küldök ezerrel babafogantató mega energiát!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Kép

Kép
lara26

LaraKép
Köszi, nagyon ari vagy! tényleg jó lenne! És az is ha mindenkinek összejönne!!!Neked is mennek ezerrel a dtukkok!!! A clostytól majd lesz ezer tüszőcskéd meg több pé-d meg babucid! azaz, nem a clostítólKép hihihi...
FruzsiKép
Hajrá-hajrá! Mindenki csatlakozni fog Szilcsibéhez!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tényleg most olvastam, hogy hízni lehet tőle. ez mindenkire érvényes?
Ettől a gyógyitól lehetnek akár ikreink is?

Kép
lara26

Sziasztok!
Lányok nagyon drukkolok nektek!

Kandi, merre vagy?
"Anyósod" még sehol, van egy "délibábos tesztem", nem tudom eldönteni, hogy már öt perc után is halvány dupla volt vagy csak átszivárgott egy félóra múlva. Marad a várakozás. Persze úgy érzem minden percben hogy jön...
Halihó!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!

Ez remélem nem átszivárgás.

Kép
lara26

Babcsibe
Tök zavarodott lehettem délután, mert igenis 7-én volt az inszemem, nem 8-ánKép Ma a 16. cn-on vagyok. Igen, az vagyok!Kép(mármint babás)

Lara
Üdv a clostiszedők klubjában. Nekem a 3-tól 7. napig kellett szednem. Habár biztos orvosa válogatja. Igen, nagyobb az esély az ikerterhességre, mert több tüsző is megérhet.Kép Hajrá-hajrá!

Amica
Egész jól hangzikKép Majd csinálj még tesztet pár nap múlva is, reméljük, addig nem jön meg.

Na jóéjt!
gtünde

Sziasztok,
jó "termékeny" kis nap volt - legalábbis a társalgás terén Kép alig győztelek visszaolvasni benneteket...

Mofly,
nálam ugyanaz a helyzet a hő-felugrással: 4-5. nap hirtelen felugrik, aztán visszamegy - egyébként teljesen normális lenne, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Én is úgy gondolom, ez az első ugrás nem lehet pé. és ha többünknél is így van, biztos nem jelent semmi különlegeset. Türelmetlenségben társulok hozzád Kép Nekem vmikor jövő hónapban kellene visszamennem a dokimhoz a mindenféle eredményekkel, de már egy ideje azon agyalok, vajon hozzá menjek vissza (nőgyógyi) vagy egy meddőségi központba inkább (mondjuk BMC, amiről annyi jót írnak a lányok itt). Talán érthető is, hogy türelmetlen vagyok a magam 36 évével és minden sikertelen hónapot elvesztegetett időként élek meg.
Na de egyszer muszáj sikerülnie Kép mindenkinek Kép

Wish,
neked külön is nagyon drukkolok. lehet, hogy hülyén hangzik, de csodállak. komolyan.

Szilva,
tudsz már aludni éjjel? és kezded elhinni a csodát? nekünk, akik még csak reménykedünk, eléggé felfoghatatlan érzés - de jó legalább látni, hogy van, akinek sikerül Kép

Barbi,
ha vmi nagyon rossz történik, utána muszáj vmi nagyon-nagyon jónak következnie - drukkolok, hogy már a nagyon-nagyon jó következzen neked nagyon-nagyon hamar - kitartás! Kép
gmarta

Sziasztok!

Most jutttam géphez, mától nem dolgozom Kép, írtó jó muri Kép.

Visszaolvastam, próbálok reagálni is

Barbi Kép szerintem az is lehet, hogy egy kisebb tüsző mostanra érett meg, ez talán tipikusan az az eset, amikor a mensi után rögtön teherbe esik valaki, úgyhogy szerintem akciózzatok otthon apával, ki tudja, talán nem is lesz szükség az inszeminácóra. Nagyon kívánom neked!!!!!
Ne keseredj el, tudom, hogy nagyon nehéz. Próbálj meg lazítani, pihenni. Én már átmentem ezen, bár abszolút a véglet, de megéri. Én nagyon javaslom, bár egyelőre még nem tudom pocaklakóval és szopizós, alvós sírós babával alátámasztani, de már nagyon szeretném. Ígérem, hogy akkor is próbálok majd segíteni. Magaddal foglalkozz egy kicsit, megéri!!!!!!!

Mary Kép neked is ezt tudom javasolni, szerintem a lombik elég nagy dolog ahhoz, hogy ne egyszerre csináld az államvizsgával. Még az inszem is nagy dolog, pláne a lombik. Gondolj csak bele. Ez nem egy kis műtét, amire egy napig összpontosítasz, és minden más megy a maga útján, mert ezt már mindnyájan megtettétek. Egyidősek vagyunk, és sajnos kb, egyszerre kezdtünk próbálkozni. Szerintem csináld meg az államvizsgát és utána kezdjétek el a lombikot, mert ha nem sikerül a lombik, sosem bocsátod meg magadnak, hogy egyszerre csináltad a lombikkal. Mindkettő bőven megterhelő pszichésen és lelkileg, a babák pedig a nyugodt mamákba szeretnek költözni. Ne kockáztass. Persze ezerrel drukkolok, ha mégis bevállalod, hogy sikerüljön. KépKépKépKépKépKépKép

folyt. köv. Kép hogy el ne vesszen Kép
Vendég

Halihó! Kép
Megy a drukk mindenkinek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++
Én még olyat nem is hallottam, hogy a beágyazódáskor lemegy a hő. Nekem eddig sosem ment le( persze nem is voltam még babás) Kép.
Az első fele mindig lent mozgott egy-két tizedet, miután lement (peteérés), felment, és fent mozgott egy-két tizedet...aztán lement és megjött. A mostani hőmet mindjárt felrakatom a párommal. Ma vagyok a 17. napon...és ma lement. Kiváncsi vagyok, hogy csak keveset aludtam vagy mi van. :/ Na meg kiváncsian várom a holnap reggelt. Hát... én is az őrült hőmérőzősök klubbjába tartozom. Kép
Gtünde
Nem vagy te egy kicsit szeleburdi mostanában? Kép
Amica
Ez ígéretesnek tűnik. Kép A tudomány is azt mondja egy teszt nem teszt. Még két teszt is lehet véletlen. Kép És a HCG napról napra duplázódik. Kép Szóval: szorítok.

Kép
vizkriszisback

Csajok Kép esti muri Kép????

Inszemesek, mennek a drukkok nagyon nektek!

Márta Kép szerintem menj el a BMC-be, mit veszíthetsz???? Szerintem nagyon sokat számít, hogy az ember minél előbb jó szakemberhez kerüljön és ne csak vaktában próbálkozzanak vele. Pláne, hogy ha az ember eldönti, hogy gyereket szeretne, akkor minden hónap késő.

Babcsi Kép nem tudom követni a hőméréseket, bárcsak már zebrákról írnál KépKépKépKépKépKépKépKép

Wish Kép biztosan már megtapadtak, és injekció nélkül is ott lesz az a HCG a teszten Kép
Eszméletlenül drukkolok neked. Ugyanaz jutott eszembe, mint Mártának, nagyon csodállak és nagyon jó lesz neked, hogy ez az uccsó lombikotok KépKépKépKépKép, mert ez lesz az utolsó Kép
Most abba kell hagynom, de holnap még jelentkezem.

Puszika
Noémi
Vendég

Kép

Kép
vizkriszisback

Hello Krisz Kép csatlakozol Babcsihoz hőmérővel?
Én egyetlen ciklus sem tudtam még végigmérni KépKép
Vendég

Fruzsi Kép nagyon szorítok neked!
Nemsokára akkor beköltözik a baba a pocidba!
Szorítok!
Vendég

TüncsikeKép
Hát persze, hogy babás vagy, azért beszélsz össze-visszaKépKépKép Ma reggeli hőd?

AmicaKép
ez nem hangzik rosszul, pár nap múlva csinálj még egyet!!! Nagyon drukkolok!!!!

KrisztaKép
úgy néz ki, hogy 13. cn-on volt pé-d. az, hogy 37.2-ről lement 36.8-ra nem probléma, szerintem mára nem ment lejebb! Igaz?
Azt olvastam, hogy a hő a progi szakasz alatt egyre lejebb megy mert ugyi elkezd picit csökkeni a progi termelés a felénél lehet egy hőleesés mert ott is van egy második ösztrögén csúcs majd ha babás vagy a progi tovább termelődik és ezért felugrik a hőd. Nem mindenkinél esik le ám a hő! de ha babás vagy mindenképpen fent marad mert egyre több progi termelődik és az ugyi hőtermelő hatású.

NoéKép
Ez tök jó, hogy megkezted az otthonlétet! és már "csak" egy zebrára kell koncentrálnod!
lassan mindenkinek lesz itt zebrája Szilcsibe elindította a zebraesőt!

MártiKép
Akkor te is az Ötyecsajok táborába tartizol Szilcsibe, Tüncsike, és mellettem!
A hőgörbe szerintem mindenkinek így megy mert menzi alatt a hormonok miatt feljebb van aztán lemegy aztán megemelkedik egy kicsit, pé-nél leesik az ösztrögén csúcs miatt és utána utána felugrik a progi miatt.

Az én hőm ma még mindig 37. a 24. cn.-on. Már az is valami, hogy nem jött meg 20 napra mint múlt hónapban.

SzilcsibeKép
Mit mértél nekünk? A tegnapi 37.2-es saccod kicsit magasnak bizonyult de én ennek a 37-nek is örülök!Kép

WishKép
Mikor tesztelsz? Már nagyon izgulunk érted!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Smindenkiért bár Babcsi és Viszk értetek egy cseppet jobban.
Lenne kérdésem:
lehet a hőm 36.3 a menzi óta ?Egyszer volt 36.1 és 36.5 most a 10 napon vagyok?
Ami égető és tanácstalan vagyok !
Fogorvos!
Tutira van rossz fogam be is jelentkeztem de 24 re van időpont !
Az után nemsokkal kéne megjönnie árt a babónak ha sikerülne?
Hagyjuk ki a hónapot?
De akkor a nov fele is jóesetbe elmegy?
Segítsetek
Nem akarok hónapokat elszarni erre a francos fogászatra?
Neketek rendbe vannak a fogacskák?
puszi
hukmuk

Sziasztok!
Még élek! Rengeteget kellett doliznom és itthon meg kikapcsolták a netet így nagyon lemaradtam.
Ha jól láttam Szilva ikereket vár? Garatulálok, ez csodás hír!
Nem nagyon tudok visszaolvasni. Valaki összefoglalná mi újság? Ki hol tart, van e babó már másnál is.

A nyolcadik hétre sikerül norculuttal meghozni a vérzésem. 18.-ára kaptam időpontot a Kaáliba a második lombik miatt. A hétvégén ételmérgezést kaptam a férjemmel együtt. Valószínűleg egy szelet pizza a felelős érte amit az egyik bevásárlóközpontban vettünk. Vasárnap még az ügyelet is itt volt nálunk, mert mindent kihánytam még a vizet is. Mára már jobban vagyok.

KépKép
jiny

Mary Kép
Nagyon megértem az aggodalmadat! A punkció előtt kb 1 - 1,5 héttel kell gyakrabban járni be a BMC-be, olyan 2-3 naponta. Nézik, hogy nőnek a tüszők, hogy reagálsz a gyógyszerekre, nekem 2x volt vérvétel, ahol nézték a hormonokat. Neked kell eldönteni, hogy a két dolgot össze tudod-e egyeztetni. Nem lesz könnyű, az biztos. Kiszámoltad, hogy kb mikorra fog esni a punkció és a transzfer? Kíváncsi vagyok, hogy nagyon egyidőben-e a vizsgával. Az viszont nagyon jó lenne, ha a transzfer után még min. 3 napot otthon tudnál maradni úgy, hogy sehova nem mennél, csak pihiznél. (Ez az idő jó is lenne a tanulásra)

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Megvannak az eredményeink, részben:

Az én 3. napi vérvételem:
TSH 1,85 (0,27-4,94)
FT4 12,75 (9,01-22)
FT3 4,87 (2,63-6,8)
FSH 5,12 U/L
LH 3,98 U/L
Ösztradiol 56 pg/mL
Progi 0,41 ng/mL
Tesztoszteron 0,39 (0,05-0,73)
Prolaktin 10,51 (1,39-24,2)

Andrológia:
Spermaszám 15 millió
Normál mozgó 50% (gondolom ez magába foglalja az alaki jelzőket is)
Egyirányú mozgás 30%
Meg van még egy 30% amit nem tudom hogy mi.
Ennyi volt a kommentár hozzá: nem olyan rossz, de lehetne jobb is Kép A vizsgálatot meg kell ismételni legkorábban 2 hét múlva.

Ez megint egy olyan eredmény mint az én nyamvadt peteérésem. Van is meg nincs is. Jó is meg nem is Kép Folyamatosan az az érzésem, hoyg egyszerűen nem tudunk előre lépni. Akármerre indulunk, mindenhol van egy pici fal amibe beleütközünk. Nincs nagy baj, épp csak akkora, hogy ne jöjjön össze a baba....

Mit gondoltok, az LH-FSH arány miatt kell aggódnom? A többi jónak tűnik. És a 15 milla kevés szerintetek a spontán babához? Már ha ez lesz az eredmény a 2. vizsgálat után is.

Jövő szerdán megyek UH-ra (15.cn), és 23. cn újabbb vérvétel. Ekörül lesz meg a 2. andrológia, aztán konzultálunk a dokival az összes eredmény birtokában.

Szebb napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

NoiKép és WishKép

Köszönöm, amit írtatok. Most már tényleg nem tudom mit csináljakKép De komolyan. Egész éjszaka forgolódtam, de nem jutok dűlőre. Illetve arra jutottam, hogy a lombik fontosabb, nem akarom elhalasztani, tanulni van 5 hetem. Ma lemondok minden programot, ami a köv. hetekben lenne, és mindennap tanulok mint állat. Ez nem az első diplomám lenne, hanem "csak" egy Jogi szakoklevél a közgazdász diplomámhoz. Tehát annyira nem életbevágó, már 2002.-ben megcsinálhattam volna, de olyan hülye vagyok, hogy mindig fontosabb volt más (lakásfelújítás, nyaralás.. stb.), most meg már ez az utolsó lehetőségem. Az is egy csoda volt, hogy megtudtam írni a szakdogámat és leadtam. Már arra is gondoltam, hogy hagyom a francba az egészet. Aztán most elkapott valami ihlet, hogy akkor is megcsinálom. De nem görcsölve. Tanulok, aztán elmegyek és vizsgázok. Egy egészséges drukk biztos lesz bennem, de nem hiszem, hogy szét fogom idegeskedni magam. Az a lényeg, hogy minél előbb minél többet tanuljak, hogy a "sűrű" napokban ne görcsöljek azon, hogy hú még 40 tételt nem tudok a 130-ból. Hogy akkor már csak ismételjek. Lehet, hogy más a mhelyén is idegeskedik annyit lombik alatt, mint amennyit én fogok a vizsga miatt. Most mindenesetre elkezdek tanulni, aztán közben úgy is látom, hogy hogyan haladok, amig elkezdődik a lombik.

Szerintetek nagyon hülye vagyok?
mary78

Hukmuk
Hát ez eléggé lent van. A 36.5 a 36.1 után volt? Szerintem ez még nem jelent semmit mert egy görbe bifázisos álatlában vagyis a ciklus első felében lent van és a másik felében a pé-d után fent. Azt tudod, hogy mikor szokott pé-d lenni, vagy ez az első méréses hónapod? A lényeg az, hogy ha felugrik (mert nem biztos, hogy pé előtt lejebb megy) akkor az utolosó alacsony hős napodon van a pé! Lehet, hogy lassan itt az idő! Szóval akció ezerrel. Tudod a pé előtti három nap és a pé napja a jó!

A fogorvost tekintve az a kérdés még mit kell csinálni? De ha babás leszel még akkor van kb 10 nap tudod a megtermékenyüléstől számiítva míg beágyazódik a picuri. Szerintem mindenképpen beszélj egy teratológussal, hogy milyen gyógyszerek árthatnak és akkor te is megnyugodhatsz!

Szilcsibe
Nem mértél nekem egyet? holnapra mit saccolsz?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
Csak így tovább: 24, 25, 26, 27...240 Kép
Jiny
Ételmérgezés??? Komolyan ...nekem is eszembe szokott jutni, hogy ki tudja milyen kaját eszünk máshol. Brrrr Jobbulást!
Hukmuk
Eddig tök normális a hőd. Ha pé-d lesz (illetve utána) szerintem majd 37 közelében lesz.

Az én hőm ma érdekesen alakult. Keltem a szokásos 6-kor. Megmértem: 36.8. De mivel fel nem keltem, sőt meg se moccantam nagyon, visszaaludtam még egy másfél órára, hátha bizonyítást nyer az elméletem, hogy az alacsony eredményt a kevés alvás adja. És láss csodát: 37 lett. Kép Hétvégén a 37,2-ket rengeteg alvás után mértem. Kép Ebből az a tanulság, hogy a hőt nem őrülten, hanem következetesen kell mérni. Kép Persze mondják is, hogy legalább 8! óra alvás, és lehetőleg mindig uabban az időpontban...de ez nálam elég lehetetlen. Hétköznap mindig 6-kor kelek..de csak 6-7 órát alszom. Hétvégén pedig többet. Ez van.
Amúgy (nagy bánatomra) úgy nézek ki mint egy varacskosdisznó. Legalább öt óriási gyulladt pattanás van az arcomon, és fájnak. Mindig is pattis voltam...na de nem ennyire!!! (Ennyire csak tinédzserkoromban) Nem tudom mi a fenétől???? A sok stressz (nem több mint eddig...bár sok), túl sok tej, vagy netán a túl sok E vitamin vagy folsav??? Ezekre is gyanakszom. Szedtem ugyanis folsavat is meg E vitamint is a multivitamin mellett. Most csak az elevitet szedem tegnaptól.
Na most mennem kell dolgozni. Kép
Szép napot nektek! Kép
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Szilva DrágaKép

Ha azt nézem, hogy 27.-én kezdem a szurikat, és Te is 27.-én kezdted, akkor simán eshet a punkció egy napra a vizsgával, ami 18.-án lesz.

Én ugye úgy terveztem, hogy kb. a 15.-ei héten lenne a p. meg a beü., egy hetet akkor otthon maradok és tudnék tanulni. De ekkor még azt hittem, h. dec. első hetében lesz a vizsga. Aztán amikor felvilágosítottál, hogy szted később lesz a p. meg a beü., akkor felhívtam a tanulmányit és mondták, hogy nov. 18.-ra vagyok kiírva. Na akkor majdnem dobtam egy hátast.

Aztán elmondtam a tanulmányin a nőnek, hogy nekem milyen problémáim vannak. Aszonta, hogy elvileg nem lehet átrakni a vizsga időpontját, de ha meg tudom pontosan, hogy nem jó a dátum, akkor szóljak neki és megpróbál vmit tenni. Mondtam neki, hogy én azt lehet, hogy csak 17.-én tudom meg. Azt mondta, akkor is szóljak. Majd lesz valami. Na most ha én teszem fel megyek vizsgázni, és közben baleset ér, akkor is kell, hogy adjanak későbbi ip.-ot, nem? Szóval abban bízok, hogy majd csak lesz valahogy! Ha meg nagyon nem jön ki a lépés, hát hagyom a vizsgát a francba.
mary78

Fruzsi Kép
Mindent bele Kép

Márta Kép
Szokom a gondolatot, és az éjszakákat is egyre több alvással töltöm. Azért 2x mindig felkelek pipilni Kép
Az életkorról annyit: Novemberben 36 leszek. Kb 2 éve próbálkozunk a babásodással. Ha nem mentem volna el 1 év után szakemberhez, akkor az elzáródott p.vezetékem miatt még mindig csak a csodát várnánk... Én nem várnék tovább a helyedben, bár nem tudom ti mióta próbálkoztok és milyen vizsgálatokon vagytok túl. Leírnád?

Kép
Kép
szilva069

Tündi
Ezt a neten olvastam:

Normospermia

A férfiak termékenyítő képességének normális lelete. Ez szerint egy milliliter ondóban legalább 60 millió spermium található, ezeknek kb 70%-a élénken mozog és a rendellenes fejlődésűek száma nem haladja meg a 30 százalékot. Az éretlen sejtek legfeljebb 0.5-2%-ban fordulnak elő. Ez egy tökéletes spermatogramm, ám ma már tudjuk, hogy a kevésbé ideális ejakulátum által is születhet kisbaba.

A dokim azt mondta, hogy egy kisbabához elegendő egyetlen sperma is szóval ne izgulj össze fog jönni, ráadásul azt is mondta, hogy a lelet hétről hétre változhat.

Szerintem ez spontán is összejöhet de ha nem akartok sokat várni akkor lehet esetleg inszemel is próbálkozni. Lesz kisbabád! Nézd meg itt mindenkinek van valamilyen kisebb nagyobb nehézsége és mégsem keseredik el mert tudja, hogy sikerülni fog!!!!! Neked is sikerülni fog!!!! küldöm a pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ha hormotükröt illetően szerintem az LH FSH arány jó de majd Wish megmondja a tutitKép

Kép

KépKép
babcsi

Kriszta
Ez így van! akár fél óra is eltérést jelenthet és a több alvás stb. de hát nem tudjuk ugyi percre pontosan mérni. A lényeg az, hogy amikor kell fent legyenKép

Jiny
Basszus... ételmérgezés? Szegényke! Nagyon sz...r lehetett!! Gyógyulj meg hamar! Küldök gyógyító energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép Tüncsi Kép
Megőrjítetek a hőtökkel. Sajnos én buta-buta elfelejtettem megmérni a hőmet, de saccra mindhármunknak 37,2 volt a reggel ébredési hő.
Remélem holnap nem fogom elfelejteni Kép pedig engem is érdekel!
Tök jó, már 4-en vagyunk ÖTYÉK!!!
TESSÉK TOVÁBBRA IS TERHESEDNI Kép

Noémi Kép
Szia, rég jártál a topicban. Irigykedem rád, hogy otthon vagy! Nagyon jó lehet, használd ki.
Mikor is mégy vissza a inszemezni?

Amica Kép
Csendben drukkolok Kép

Kép
Kép
szilva069

Jiny Kép
Együttérzek veled az ételmérgezés terén. Nagyon rossz dolog. Mi is így jártunk 2 éve a férjemmel, csak mi a fagyitól kaptuk. REmélem már jobban vagytok, én is küldök gyógyító sugarakat +++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Látom senki nem foglalta össze a történéseket:
Wish az utolsó lombikján van túl. Érte nagyon kell izgulni.
Aztán Tünde inszem után van, már alig várja, hogy tesztelhessen.
Babcsi Clostyval érlelte a tüszőcskéit, neki úgy tűnik duplán volt p.érése. Õ is várakozó állásponton van.

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Hát ez nagy gáz! Látom, a lombikról úgysem lehet lebeszélni (nem is akarlak), úgyhogy bízd magad a véletlenre. Még szerencséd is lehet az időpontokkal. Én nagyon fogok neked szurkolni, hogy mindkettő sikerüljön Kép (De legalább az amelyik számodra a legfontosabb! Tudom ám melyik az Kép )

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Csajok!
Akkora negatívot teszteltem mint egy ház!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval 32.cn, menzi sehol, teszt nulla, egy ilyen átlelkizett hónap végére még ez is összejött...
Na mindegy jöjjön már meg!

Babcsi, Tüncsi, Saci, Wish és aki még közel a tűzhöz menni kell együtt át Szilvához!
Üdv!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Nagyon sajnálom Kép , de talán még nincs minden veszve, főleg amíg nem jön meg az az átkozott piroska. Hány naposak a ciklusaid?

Kép
Kép
szilva069

Szilva köszi az összefoglalót!

Wish, Tünde nagyon szorítok!!

KépKép
jiny

SzilcsibeKép
Szerintem a 37.2 az jó folyamatosan. Holnap már ne felejtsd el megmérni a hődet, kell a miheztartás végett!Kép

AmicaKép
Szerintem még ne add fel! Még csak pár nappal vagy a várható menzi után, nem? Szóval ne jöjjön meg hanem babásodjál!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Jiny Kép
Saciról megfeledkeztem! Saci is túl van az inszemen, és neki is kell a hatalmas drukk!

Saci Kép
Ezúton küldöm neked külön a babatapikat ma is!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Babcsi! Akkor most te is eredményt vársz? Volt most inszem?

KépKép
jiny

Saci természetesen neked is mennek a drukkok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
jiny

Jiny
Nem volt inszem, clostyt szedtem és szedem a progipótlót. Ma vagyok a 24. cn.-on.

Kép

KépKép
babcsi

JinyKép
Jó, hogy tudtál jelentkezni.
Most akkor hányadik cn-on vagy? Csak a tábla miatt kérdezem.
Az ételmérgezésből gyors kigyógyulást kívánok, sajnálom, hogy ilyen rosszul voltál.
A fertőzésed elmúlt?

Ma megkaptam az utolsó HCG szurimat, hát eléggé indiszponált volt a srác aki beadta. Elejetett az ampullákat meg minden. Csak remélni merem, hogy végül jól adta be.

TündeKép SaciKép
Mennek a drukkok a kis inszemes manóknakKép

Mindenki másKép
Mennek a drukkok a spontán manóknak Kép

KriszKép
Gyanús vagy, a babás hormonváltozások miatt lehetnek azok a pattanások Kép

wish

Wish,
miért kell HCG szuri? Hogy fog kiderülni, hogy babás vagy így, és mikor?
Nagyon szorítok!!!
Biztos jól adta be a srác! Én is szoktam indiszponált lenni néha, de még amire eddig nagyon kellett, arra figyeltem! Emiatt ne izgulj!

Mindenkinek nagyon szurkolok ám!

Tündi30,
ezek tök jó eredmények szerintem. Minden esélyetek megvan egy spontán babára.
potter_76

Wish Kép
Hogy vagy? Mikor mégy vérvételre? Már lassan aktuális nem?!

Kép
Kép
szilva069

PotterKép
A HCG szurit támogatásnak írta fel a dokim. Ad egy kis HCG pótlást, ha a babák nem termelnének eleget. Olyan, mint a progipótlás (azt is kapok).
Egyébként egy hét alatt kiürül és akkor már lehetne tesztelni.

SzilvaKép
Nálunk nincs vérvétel, hanem a transzfer után három héttel kell visszamenni UH-ra.
Majd jövő hétvége felé azért fogok tesztelni Kép

wish

Wish Kép
Sok sikert a jövőheti teszteléshez. Addig is ezerrel drukkolok neked!

Kép
Kép
szilva069

Márta
Szerintem is menj el a BMC-be. Leletekből kiderült valami? Én is voltam ott, de velem egyenlőre nem foglalkoznak. Igaz, 33 éves vagyok, de azt mondták, még nem telt el egy év a vetélésem óta, így nem nyilvánítanak meddőnek. Mindegy most váltottam nőgyógyászt, elküldött vérvételre, az jó lett. Holnap megyünk a párommal az andrológiára.

Tünde
Szóval most csak spontán próbálkozunk.

Kép
mofly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?