A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Gyorsan megírom az eredményeinket, aztán nekiugrok a 2 napi melónak. Nem tudom mikor tudok majd visszaolvasni, ne haragudjatok!
Az én 3. napi vérvételem:
TSH 1,85 (0,27-4,94)
FT4 12,75 (9,01-22)
FT3 4,87 (2,63-6,8)
FSH 5,12 U/L
LH 3,98 U/L
Ösztradiol 56 pg/mL
Progi 0,41 ng/mL
Tesztoszteron 0,39 (0,05-0,73)
Prolaktin 10,51 (1,39-24,2)

Andrológia:
Spermaszám 15 millió
Normál mozgó 50% (gondolom ez magába foglalja az alaki jelzőket is)
Egyirányú mozgás 30%
Meg van még egy 30% amit nem tudom hogy mi.
Ennyi volt a kommentár hozzá: nem olyan rossz, de lehetne jobb is Kép A vizsgálatot meg kell ismételni legkorábban 2 hét múlva.

Ez megint egy olyan eredmény mint az én nyamvadt peteérésem. Van is meg nincs is. Jó is meg nem is Kép Folyamatosan az az érzésem, hoyg egyszerűen nem tudunk előre lépni. Akármerre indulunk, mindenhol van egy pici fal amibe beleütközünk. Nincs nagy baj, épp csak akkora, hogy ne jöjjön össze a baba....

Jövő szerdán megyek UH-ra (15.cn), és 23. cn újabbb vérvétel. Ekörül lesz meg a 2. andrológia, aztán konzultálunk a dokival az összes eredmény birtokában.

Szebb napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Mi most 37 nm-es lakókomplexumban tengetjük mindennapjainkat, és mi is nagyobb fészekbe vágyunkKép Ilyen lehetőséget ragadjatok meg, mert ha meg sem próbáljátok, azon fogjátok rágni magatokat. Képet küldj!

Monyó!

Sajnálom. Ennél többet most nem tudok írni, mert sokkal mélyebb az az érzés, ami bennem van, minthogy értelmesen le tudnám írni.

Nárcó!

Nem állítom, hogy képben vagyok. Mi van, miért rágjam a monitort? Ha csak erre vágysz, akkor a munkahelyit szívesen megrágcsálomKép

Lányok!

Itt az első sztárfotó:
Kép

Ma éjjel olyan hányingerem volt, hogy éjjel kettő és három között szambáztam a WC és az ágyam között. Ha tudtok valami hatásos rókaűzőt, akkor írjátok meg léci, mert éjjel inkább alukálnék. Egyébként tegnap nem voltam kornyikálni, mert állandóan hányingerem voltKép Na de bulizik a lelkemKép Ezt azért álmomban sem mertem volna gondolni, hogy egy-két jólirányzott karatemozdulattal leterít egy egycentisKép Szóval leendő kismamik...buli lesz!Kép

Juca

tjuca

Szia Tündi!

Az andrológiához annyit, hogy a min. határ a 20 millió. MA már sajnos nagyon lecsökkent a spermaszám, ezért ez a bűvös határ is kúszik lefelé. Ha apáink katonáit megnézik, még most is! jobb, mint a párjainké. Ez van. A többit majd az orvos elmondja, de szerintem sem ad okot teljes elkeseredésre a kép, de van mit javítani rajta. Fel a fejjel!
A te eredményed pedig hibátlan, ha jól láttamKép

Juca

tjuca

TündiKép

A nem olyan rosszon könnyen lehet sztem segíteni.
Máris előrébb vagytok. Lehet a párodnak is csak egy kis ráségítés (maca nemtom mi)hiányzik, illetve neked is.
Sztem jó úton vagytok.

Dido Kép
Nem tudok nem agyalni, egyszerűen bekattantam. Hasmenés meg minden. A férjem is beteg lett, krízis helyzetekben mindig lebetegszik.
Szóval vasárnap óta, az agyunk használható részének 98 %-át a HÁZ és a "most mi lesz-hogy lesz?" foglalja le,a maradék kettőt meg csak életfenntartásra használjuk.
Remélem ha ma megnézzük, kicsit lehiggadunk és majd vasárnap a szülők is visszarántanak a földre minket.
De majd meglátod holnap, tényleg gyönyörű sztem. Én már látom a kis csirkéket kertben, magamat a verandán egy hintaszékben kockás pokróccal, a gyerekeket őrült ricsajjal, ahogy a tyúkokat kergetik, a kutyát a diófa tövében és a férjemet ahogy jön be a kocsival a kapun.
De mi lesz ha nem így lesz?
És ilyen távol a szülőktől? Hogy fogjuk bírni?
Ne haragudjatok rám, eldugulok.

junko
Vendég

Juca!
A Csöpség nagyon tetszikKép Gratulálok, már most nagyon édes Kép

Tündi!
Ne keseredj el Kép Ha nem rossssssz az eredmény akkor szerintem nincs olyan nagy baj. Hónap végén, már minden eredménnyel a kezetekben pedig úgyis kiderül mi a teendő.

dido

dido
dido

Juca!

Látom-látom rendjén mennek a dolgok.
Rókaűzési tanácsadásban nem, vagyok jó. Ilyen típusú "probléma" miatt még nem találkoztam vele. Rossz lehet, de kitartás.
1 centis bébi nem semmi. Amikor leírjátok a méreteket én mindig megnézem vonalzón mekkora is. Nagyon vicces méretek ezek.
j.
Vendég

Junkó!
Ha így szeretnétek akkor ÍGY IS LESZ!!! Kép
Én is sokat ábrándozom ilyen képpekkel az agyamban. El tudok jutni egészen az őszülő nagymamakorig a kandalló előtt ücsörögve az unokákkal körülöttem Kép Persze ez még odébb van.
Szerintem nem feltétlen kell visszacuppanni a földre, egy pár centit mindig megtarthattok Magatoknak. Tudom, hogy most a foglaló összeszedése ránt vissza Titeket, de nagyon szorítok Nektek, hogy ezt is megtudjátok oldani.
És az szerintem nem igaz, hogy az ábrándozás az élet megrontója, szerintem ez hajtja előre az emberet Kép

dido

dido
dido

Sziasztok.
Ma megfogtam magam es nem mentem almat szedni,nem vagyok jol es a lada cipeles most nem jonne jol.

Eszter nem ringatom magam hamis illuziokba.Ez a regi betegsege mar dokinal is volt.(kb mar 2 hete tudom,csak nem akrtam ide irni mert nem ide valo).Azthittem ha magamba tartom nem mondom el senkinek akkor elfelejtem.Csak sajnos arra nem gondoltam hogy mit mondott a pszihiaterem.Aproblemaimat nem tarthatom magamban,mert csak emesztem magam miatta,es ugysem tudom egyedul feldolgozni.Igy is tortent.Tegnap robbant a bomba.nagyon kivoltam.

Narco.Apu bürger_koros.Ez egy ritka gyogyithatatlan betegseg.Az erek eldugulnak,majd egyszeruen megszunnek.Iszonyatos fajdalommal jar es vegul vegtg veszteshez vezet.Lattam mar par ilyen embert,valakinek csak egy keze es azon is 2-3 ujja volt.
Apu nem fog meggyogyulni,tudom.Csak el kell ezt a dolgot fogadni,onnan mar konnyebb.Egyszer mar vegigcsinaltuk,most is sikerul.Csak ido kell hozza.
Na de fel a fejjel,majd lesz valahogy(anyuval szokuk mindig ezt mondani)Kép

junko.Hat igen,ezert nem nagyon akartam hogy ebben a honapban jojon ossze.Na meg almapakolas,meg darazscsipes.stb.Persze jovo honap uj remenyek.Apu is orulne neki ha unokaja szuletne,az elet nem szabad hogy megaljon.Neki is rosz ha miatta izgulok.ezert is nehez.

A parom a legimadnivalobb a vilagon.Nagyon erzekenyen all a temahoz,es nagyon odafigyelt ram tegnap.Vigasztalt.Koszonom istennek hogy ilyen ferjet szant nekemKép

Lanyok egy felhivas es eldugulok.
Van egy fajta kezeles amivel lehet apunak tudnak segiteni,a neve.HIPERBARIKUS kezeles.Valami oxigenos kamra meg ilyenek.Ha valaki hallot mar efelol valamit segitsen.A legfontosabb az hogy nem tudjuk van-e magyarorszagon ilyen.Ha valaki tud ilyet nalatok,lecci szoljon.Elore is koszi.

Kép
monyoka

Junko!

Drukkolok, hogy sikerüljön a házat megvenni. Ma már sokminden elképzelhető hitelügyben mi is ebben bízunk, na meg a jóistenbenKép
Teccik a leírásod, kár, hogy én egy kicsit kozmopolitább vagyok, de nagyon várom a fotókat!!!
Megjegyzem az ilyen épületek ma sajnos nem nagyon kelendőek, amely fegyvertény a ti malmotokra hajtja a vizet! Föltétlen vigyetek valakit, aki vérbeli kekec és alkusz!!! (Nálunk a lealkudott összeg 10%-a lesz az övé), mi nem vagyunk ilyen beállítottságúak, mi annyiért vennénk meg, amennyi a kikiáltási ár. Nálunk nagyobb a mamlasz faktor, ezért majd visszük magunkkal a kekecalkuszt!

Juca

tjuca

Dido
Köszi. Olyan jókat írtál.Bizakodással tölt el.

JucaKép
Köszönöm a drukkot.
Balekságban jók vagyuk. Az az igazszág, hogy nagyon jó áron van így is. Nem akarjuk most sem elhinni, hogy ennyiér hirdetik. Persze lehet megpróbálunk alkudni, de ha azt mondja a fickó hogy nem akkor már látom, hogy csak bólogatni fogunk és feladjuk. Alkusz még eszembe se jutott.

Köszönöm a drukkokat, sztem vasárnap nagyjából eldől a dolog. Csak győzzük idegekkel. Minden esetre most vágódók be a bankba, és az asztalra csapok.

MonyóKép
Sajnos én nem tudok segíteni, de Narco biztos fog tudni. Látom azért már egy kicsit jobban vagy. Úgy érzemjó családba van az apukád, és ez nagyon fontos. Együtt megoldjátok. Azért jobbulást az apukádnak.

j.
Vendég

sziasztok új vagyok és szeretnék bekapcsolodni hozzátok.
gilingalang

maca perui gyógynövényről beszéltek azt olvastam hogy mind a fiuknak mind a lányoknak jó
gilingalang

Szia Gilingalang!
Üdv. közöttünk Kép
Ha van kedved egy pár szót írhatnál Magadról, pl: mióta próbálkoztok?

Monyóka!
Sajnos én sem tudok segíteni, még nem hallottam erről. Kép

dido

dido
dido

Szia Gilingalang!

Üdv közöttünk!
Írsz magadról pár sort?

Juca

tjuca

Monyó!

Én sajna nem tudok erről semmit, de küldtem egy két embernek mailt!

Juca

tjuca

Tündi

Nem tudom, hogy emlékszel-e rám, a "megint megjött"-be írogattam annak idején, (egy napon volt az esküvőnk). Olvastam, az eredményeiteket és találtam a neten ezzel kapcsolatban pár dolgot. Nálunk a férjem spermáival volt gond, de gyógyszeres kezeléssel rendbejött a dolog és nemsokára megszületik Eszter.

A WHO által jelenleg elfogadott értékek a következők:
Térfogat: 2.0 ml
Koncentráció: 20 millió/ml
Totál spermiumszám: 40 milló/ml
Motilitás:
progresszív mozgást végző spermium: 50%
vagy gyorsan mozgó spermium: 25%
Normál szerkezetű spermiumok aránya: 30 %

A normál spermiogram kritériumai szerint a spermiumok száma több mint 20 millió milliliterenként, a sejtek legalább 40%-a nem mozdulatlan, és a normális morfológiájúak aránya nagyobb mint 60%.

Remélem segítettem. Sokszor olvasom, hogy mi van Veletek. Drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön nektek is a Babó, mert az biztos, hogy sikerülni fog!!!

Szilvi
33+6
szilvi26

Juca kosziKépNagyon erdekes a foto.En mindig megdicserem de sajnos sosem latok rajta semmit.Nincs szemem az ilyen fotokhoz.Meg jo hogy nem lettem orvos,sok no zokogva tavozna tolemKép

Szio gilinggalang.Udv koztunkKép

junko,igen jobban vagyok.Abrandoztam egy kicsit.Az en babom fent ul a menyekben es rettentoen tori a fejet(mint micimacko)_anyu nincs valami jol
-nagytatival gaz van-
megfogja kicsi batyujat es visszacammog a tobbiekhez.Majd kovekkezo honapban,hogy mindenki oruljon nekem.Kép
ha erregondolok mindig jobb kedvem lesz,es mosolygok magamon hogy milen hulye vagyokKép

Kép
monyoka

TündiKép
Nem szabad úgy felfogni, hogy mindenhol falakba ütköztök. Hiszen pont azért kezdtétek el a vizsgálatokat, hogy megtudjátok miért nincs még pocaklakó, nem?
Szerintem ha választani lehet, az a jobb, ha TUDJÁK mivel van a gond, mert akkor tudnak rajta segíteni.
Ha nem ismert a probláma oka, mert minden tökéletes, akkor sokkal nehezebb lehet.

A párod eredménye azért nem olyan rossz, hogy el kéne keseredni. Te is régóta vagy itt és olvastál már sokféle sztorit, köztük olyant is, amikor valakinak 7-10 milliós spermaszámmal spontán összejött.
Ne a falakat látsd az eredményekben, hanem a haladást affelé, hogy a doki tisztán láthasson és megfelelő "gyógymódot" tudjon javasolni.
Szerintem igenis, hogy jó úton haladtok és most ezen a haladáson van a hangsúly!

Kitartás nektek! Mi drukkolunk!
Stella

Kép
stella9

tundi.eljesen egyetertek stellaval.haladtok az uton,remelem mihamarabb a vegere ertek.
nekunk a doki azt mondta,fiatalok vagytok egeszsegesek van idotok,probalkozatok.
akkor le tudtam volna csapni.
Azt birom a legjobban mikor azt mondjak egy ev a normalis,a probalkozas szempontjabol.
Nem tudom mit szolna o ha valaki ezt mondana neki,hogy egy evig varjon valamire amit szeretne.
Ti tudtok menni vizsgalatokra.Mi majusig semmikep.akkor jar le az egy ev.

Kép
monyoka

Junko

Ez egy nagyon szép kép, nekem is tetszikKép. Ne engedd el és valóra válik. Állítólag a babával is így kell eljárni, elképzelni, hogy milyen lesz és minden reggel úgy felkelni, hogy terhes leszekKép. Én most igyekszem ezt gyakorolni és egyfolytában azt mondogatom magamban, hogy nem szabad kiakadnom, ha megjön...remélem sikerül.
Ja igen és mint volt bankosKépszerintem az Első lakáshitel nevű bankba is kukkantsatok be.....talán segít az álom megvalósításában.

Juca
Édes a pöttyKép

Monyó
Sajnálom, fel a fejjelKépbiztos minden rendben lesz a papáddal. Sajnos nem ismerek olyan kezelést, mint amit írtál.

Tündi
Nem volt időm az eredményen sokat morfondírozni, de szerintem nem is rosszak. És a doki biztos még jobbá tesziKépÁllatira szurkolok. Ha valaki igen te nagyon megérdemelnél már egy zebrát, és minden tiszteletem a kitartásodértKépés ne tessék elkeseredni!!!!!

Gilingalang
Aranyos a név...bár kicsit hosszú, mi lenne, ha Gilinek becéznélek..Sok szerencsét nektek!!!!!
Puszi
Virág
Virag2

TündiKép
Egyáltalán nem rosszak az eredményeitek.
A seprmakép változó, lehet hogy legközelebb a párod sokkal jobbat fog produkálni, de még ez is teljesen elfogadható. Egyébként még az is számít, hogy hány milliliter, mert ezek az adatok egy mililiterre vonatkoznak.
Ha a legközelebb is ennyi lesz, akkor nagyon jó alapról indultok. Egy kis maca, cink és ilyesmi és már az egekben is vannak az értékei Kép
Az LH/FSH értékeid is jók. Egyáltalán nem utal PCO-ra.
A bizonytalan peteérésedre majd kapsz egy kis clostyt, aztán már ott is figyel a pocidban a kismanó Kép

wish

Köszi lányok (azért csak be kellett néznem egy kis vígasztalásért, mert rátok mindig számíthatok!!!!) Tudom, tudom, haladunk meg ilyesmik, de tudjátok, 16 hónap az annyi Kép Bár már nem annyira tényező az idő.

Szilvi
Nagyon örülök hoyg nektek összejött, és köszi hoyg gondolsz rám továbbra is! Kép A tájékoztatót is köszi!

Stella
Olvastam sokmindent itt persze, néha talán túl sokat is, mert ha fele ennyi ismeret nem lenne a fejemben, valszeg most nem zizegnék ennyire, hanem vidáman ülnék a székemben igazán reményteljesen. Így ez a mai nap ilyen lett Kép Úgyis helyrepofozódok, csak jó lett volna tegnap egy óriási pipát rakni az eredmény mellé.... Így "csak" a saját hormonjaim mellé tehetek, ami azért lényegesen több a semminél.
Egyik nagy lecke a projectben: az ember megtanul egész hangyányi jó dolognak is felhőtlen boldogsággal örülni... (természetesen nem a hormonokra értem, hanem általánosságban)

Na visszasüppedek a táblázataimba...

Tündi
Vendég

Wish
Neked is nagyon köszi! Az össz mennyiség egyébként 7 ml volt. Valszeg tényleg nem kellene aggódnom, de én mindent túlaggódok Kép

Tündi
Vendég

Monyoka!!!!!!!

Édesapámnak is veszélyben az egyik lába 3 éve. Neki sebes, a csont is gyulladásban van. A reményt szerintem már feladta, de most új reménysugár csillant általad!!!!!

A google-ban beütöttem a "HIPERBÁRIKUS" szót, és megvannak a lehetőségek.

Pozsonyban van a központ, de Magyarországon EGER-ben is van valami, de szerintem ott csak valami gyógyszert forgalmaznak, amit POZSONYBAN használnak.

A googleban az 5.lehetőség ez a Pozsonyi honlap, magyarul is van tájékoztató.

Pl: fertőző csontgyulladások, fekélyes sebek, ez van Apukámnak, Screlozis multiplex Michael J. Fox-nak ez volt, de Õ most gyógyul.

Feltétlen nézd meg ezeket a honlapokat, remélem találtok nektek valót, mi is utána nézünk.

Köszönöm neked, hogy leírtad a problémáitokat, lehet hogy Apunak is tudunk vele segíteni, hogy megtaláltam ezt az oldalt.

Nektek ez messze van ugye? Budapesttől hány kilométerre laktok?

Lehet nekik imélt is írni, lehet hogy válaszolnak, hogy tudnák-e kezeli Apukádat!!!

Fel is hívom az Egerben lévő valamit, hátha mondanak okosat.

Nézz Te is utána!!!

Puszi, Kati
Vendég

bocsi csak melóztam egy kicsit a házunk aljában van saját fodrászatom azért léptem ki kicsit.ha hosszú a név becézzetek ahogy tetszik.csak röhelyes volt a regisztrálás már több félét beírtam mire az sikerült.hogy jutott eszembe nemtudom.rólam annyit hogy 35 vagyok van egy lányom aki13 lesz és ő az első házasságomból született teljesen oké volt minden mi akartuk és fél év után jött is.2 éves volt amikor elváltam és a mostani párommal megismerkedtem.2002 ben terhes lettem boldog voltam de a baba elhalt 18 hetesen bennem.rá 1 évre megint ,de 8 hetesen elvetéltem.azóta semmi.igaz volt idő hogy nemvoltunk úgy rajta hátha magától jön, de most már a korom miatt is muszály lépnem.a sperma dolog nálunk is meglett nézve és lassúak voltak meg gnómok kapott 2 havi adagot a párom és azt mondta a doki h. csoda h. terhes lettem de nem nagy a gáz a gyógyszerrel rendbe lehet hozni.ez 2 éve volt,beszedte a gyogyokat de nem ellenöriztettük le megint a spermát.ma megyek rákszűrésre és elindítom a lavinát.hát ez a tőrténetem várom tanácsaitokat ha van valami ötletetek.
gilingalang

kati koszonom.
Utannanezek.Apunak is kb ilyen baja van.Sebes a laba.
A tavolsag nem szamit,foleg ha magyarorszagrol van szo.
Szlovakoknal talaltunk ilyen megoldast de oda nem szivesen menne apu mert az tenyleg nagyon messze van.
megnezem az oldalt.

Kép
monyoka

pl a hőmérőzést tudja valaki pontosan.
gilingalang

TündiKép
A 7 ml, az csodás Kép
Ha most azt kiszámolod, hogy a 15 milliónak a fele tuti normális és ezt beszorzod héttel, az 52,5 millió. Ez minimum 52 petesejtre elég Kép
Szólj ha nem elég ennyi gyerek! Kép
Nincs itt min aggódni!

wish

monyoka én új vagyok de veled érzek
gilingalang

Wish!

Te nagy matematikus!

Csajszik!

Lehet, hogy le fogok bukni, ma egész nap elég ramatyul vagyok, a közWC-ben pedig nem tudok hangtalanul öklendezni. Majdnem elalszok, és olyan a színem, mint egy jól szituált egyhetes vizihullának.

Juca

tjuca

tjuca szeretnék ugy kinézni.bár tudom milyen a terhességemnél én is hánytam mint a lakodalmas kutya.azt mondtam soha többé de most cserélnék.
gilingalang

JucaKép
Ez a fránya ételmérgezés... Kép
Hátha beveszik...

wish

Wish Drága!

Te nagy machinátorKép

Gilingalang!

Ha most begyújtod a rakétákat, akkor nemsokára te is eléred az "áhított állapotot".

Juca

tjuca

Monyó!

Küldöm, amit a párom a témában talált válogatás nélkül.

Juca

Megkérdem majd még orvostól is, egyelőre:

A Google sehol sem talált a >>"bürger kór" hiperbárikus<< kifejezést
tartalmazó oldalt, és a >>hiperbárikus terápia<< kifejezést tartalmazó
oldalakon nem említik ezt a betegséget. Angol oldalakon írnak róla.

A >>buerger hiperbárikus<< egyetlen találata: http://www.sulinet.hu/termeszetvilaga/archiv/2000/0013/12.html
Oxigénterápia

Az ischaemiás végtag szöveti hipoxiája javítható a vér
oxigéntelítettségének emelésével is. Ennek módszerei az intraartériás
oxigénkezelés, illetve a túlnyomásos kamrában koncentrált oxigénnel
történő ún. hiperbarikus oxigenizáció, ezek azonban veszélyességük és
költségigényességük miatt nem tudtak elterjedni. Széles körben
használatos viszont az oxianabolikus terápia, amely nem a vér oxigén-
telítettségének növelésével , hanem a szöveti anyagcsere - Szent-Györgyi
-Krebs-cikluson keresztül történő - befolyásolásával javítja a sejtek
hipoxiával szembeni ellenálló-képességét. Az alkalmazott gyógyszerek ún.
védőelektrolitok (K-Mg aszparaginát), valamint deproteinizált
vérkivonatok (Actovegin, Actihaemyl), illetve carnitin derivátumok
(Carnigen). Újabban a folsavról is bebizonyítódott, hogy javítja az
oxigénfelhasználás hatékonyságát, és sikerrel alkalmazható a
verőérszűkület okozta trofikus zavarok kezelésében.

http://www.oxigenbar.hu/sator/terapia.html
http://www.hyperbarickecentrum.sk/hun/o_nas.html
http://egeszseg2001.fw.hu/palyazat.html - talán meg tudják mondani, hova
adtak el ilyen készüléket

Dr. Práger Péter pragerdr@freemail.hu http://www.cegbox.hu/index.php?ceglapid=7703
Hyper-Oxy Hungaria Kft.

Dr. Nagymáthé János az ORKI Légzésfunkciós Laboratóriumának vezetője,
nagym@orki.hu

Dr. Göbl Anna hiperbárikus és búvárorvos 06-20-274-630 (ez a
búvárbalesetes hotline száma, próbáljatok valami mást szerezni, mielőtt
ezen hívjátok!) Vagy: (70) 508-4829. A
http://delfinrangers.delfinbuvar.hu/rolunk.html címen van egy egyesületi
telefonszám, esetleg ott tudnak további infót adni.

tjuca

juca Nagyon nagyon koszonom

Kép
monyoka

juca azon vagyunk köszi
gilingalang

Köszi Virág a bíztatást, jólesik nagyon.
Most jöttem a bankbólKép egyébként.
Önerőt elő kell teremteni anélkül el sem indíthatjuk a hitel. Semmit nem kapunk mert
- szocpol előre használt házhoz no
- közalkalmazott no
- fészekrakó no
- első lakás no
- önerő no
- idő no

A lényeg hogy amíg a lakást el nem adjuk, nincs miről beszélni, mert nem tudjuk fedezni az önerőt, de még a foglalóval is gondok vannak egyenlőre.
HA meg valaki meg is veszi az is hitelt vesz föl gondolom, ami megint idő.
Nem tudom, a lakáspiac meg áll. ÉS ha lerakjuk az előleget mi a garancia arra hogy el tudom adni a lakást arra az időre amit gondolom a jelenlegi háztulajdonos kigondol.

Egyébként vicces volt a bankos néni, sokat variáltunk végül azt mondta az lenne a legegyszerűbb ha rendelkezésre állna az önerő. Mondom tényleg???
Az még egyszerűbb lenne ha az egész összeg otthon lenne az ágyneműtartómban.
De nem adom fel.
Valamiért csak az utunkba került ez a ház.

Szia Gilingalang!
Nagyon sok sikert a próbálkozáshoz.

Kedves lányok ne haragudjatok hogy ezzel a házzal fárasztalak titekek. Ígérem nem dumálok róla többet.
Lehet ma megnézem és nem is fog már tetszeni.

junko
Vendég

köszi junko egyébként röhely ez a hitel ,annak van kitalálva ez is akinek van pénze.gondolják ha lenne lové felvenne az ember?és akinek nincs önerője mit csinál?komolyan gáz az egész ,
gilingalang

junko

olvasom hogy van lakás ,nem lehet megterhelni hogy pénzhez jussatok ?nemakarok okoskodni,
gilingalang

Giling!
Biztos van megoldás, de nagyon körbe kell járni. Egyébként panaszra nem lehet okom, mert 2 ingatlanban van a pénzünk (vagyis a családé)csak ezeket el kellene adni. ÉS ez lesz egy hosszú folyamat, ráadásul most minden áron alul megy el. (mondjuk áron elul is veszek)Így meglennne egy része a háznak és ezután felvehetnénk a hitelt a maradék részre.
Szóval szerencsésnek mondhatom magunkat nagyon csak most gyorsan nem tudunk lépni.
ÉS félek hogy egész életemben bánni fogom, ha ez a HÁZ ezen fog múlni.
j.
Vendég

Giling!
JA egyébként meg lehet terhelni az egyiket, de ettől függetlenül fel kell venni a lakás hitelt, mert még ha az egyiket eladom, a másikat leterhelem akkor sem lesz meg a ház teljes ára. Ha mind a kettőt akkor sem. HA terhelem az egyiket és felveszem a lakáshitelt is, két hitel meg már sok,ilyen-olyan okokból nem tanácsos.
Egyébként ne gondoljatok olyan nagyon-nagy összegre 19 milliós a HÁZ.
Vagyis ez egyenlőre elérhetetlen, de azt hiszem egy 200 m2-es HÁZért ez nem olyan sok.ÉS ez irányár-talán lehet lejjebb vinni.

Most már tényleg leállok, kezdek úgy bepörögni mint a bioeszmecserében. Ám fura de valahogy így leírva gondolkodom.

j.
Vendég

Junko!

Én meg fáradok bioeszmecsere helyett bioszemcserét olvastamKép

Juca

tjuca

Juca!
Az se rossz. KépKépKép
Félek lefárasztottalak titeket ezze a ház üggyel.

Természetesen emellett folyamatosan arra gondolok, mekkora nagy dolog lenne ha a baba is most sikerülne.
És persze dolgozás zéró. CSak kirúgnak a végén.
j.
Vendég

junko remelem valahogy csak meg lesz a haz.Mindig vannak kiskapuk csak meg kell talalni oketKép

jucs vasarnap meg szombaton engem is egesz nap kergett a roka koma.
Mondtam is a paromnak hogy ezt nem lehet kibirni.
A parom pedig legyintett,dehogynem.
o akinek ha egy szal szoret kihuzom veletlen akkor azt mondja mindjart belehalKép
ilyen erzekeny az en parom.)

Kép
monyoka

Sziasztok!

Most csak tényleg csak egy kicsi idöm van. Csak azt akarom elújságolni Nektek, hogy ma délelött bombariadó volt a suliban... Kép 10-30-tól 11.30-ig kint voltunk az udvaron. Miután végeztek a rendörök, folytattuk a tanítást ott, ahol abbahagytuk! Vagyis a 3. óra után a 4-kel. Magyarul ott rostokoltunk az udvaron, elvesztegettünk 1 órát, így egy órával késöbb mehetünk haza. Nekem pedig van még 3 órám. Majd 17 óra felé végzek valamikor... Kép Hát ennyit a mai napról!

Most mennem kell órára.

Puszi
Zsu

Zsu
valér

Ja Gilingalang!
Üdv közöttünk! Mielöbbi babásodást!

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Üdv, Giling! Mielőbbi babásodást kívánok! Kép

JucacicaKép
Ugye milyen klassz a rókacsaládot vendégül látni? Kép
Nekem már múlófélben van, bár már épp itt is az ideje. De még kaják után klassz pihiket kell tartanom, különben a kaja olyan sorrendben érkezik visszafele, ahogy leküldtem. Kép (bocsi)
Méreteket nem nagyon tudok írni, a 6. héten nekem nem mondott a dokim méretet, elhittem neki, hogy minden ok. Szóval no para, jó? Kép
A 10. héten volt 42mm azt hiszem (vagy 47mm?).
És a 13. héten 72mm a popójáig. Kép
És most majd csak jövő hét után megyünk megint UH-ra. A pocim állandósuló mérete megnyugtat (állandósul: napközben és este mostmár egyformán nagy Kép), és egyre nő. Kép
De az elején esténként én is inkább lufiszerű képződmény voltam. Kép
Sajnálom az éjjeli rókázást, ez nekem kimaradt, hál istennek. A fejfájás viszont még mindig előjövöget.
Kívánósság van? Kajaundor? Szagok?

AnnácskaKép
De eltűntél... Tudsz már valamit? vagy sok a meló??? Hiányzol!

DidoKép
Köszi kérdésed. Jobban vagyok (el ne kiabáljam. Kép)

MonyóKép
Nagyon sajnálom, ami a papáddal történik. Bízom benne, hogy mielőbb találtok megoldást!

JunkoKép
Óriási ez a ház-dolog! Nagyon szrukolok, hogy valahogy csak összehozzátok! Kép

WishKép
A székrekedés naggggyon jó jel!!!! Kép
Drukk++++++++++++++++++++++++

TündiKép
Sztem jók azok az eredmények. Párodba tuszkolj egy kis ginsenget vagy Maca Vibe-t és két hét múlva olyan produkál, hogy maga is meglepődik rajta Kép
Tréfa off: páromnak segített 25Mio-ról 60Mio-raa Ginseng. Kép

StellaKép
Az utazáson kívóül mit nem csinálhatsz még?

Évi77Kép
Milyen érzés volt az a mozgás, amit nem éreztél csak mostmár, hogy tudod, mit kell érezni? Kép

DudduKép
Ma jössz vissza? Várunk nagyon! Kép
Mesélj az útról!!!

NárciszKép
Megnéztem a honlapodat, nekem tetszik. Kép
Szépek a képek, jó a gépetek! És nagyon jók a beállítások is! És a cica... Kis tündérke. Kép

Pusza Mindenkinek (bocsi akiket kihagytam)

Unique

KépKép
unique

Ja, és még valami:

Mikor lesz már megint ZEBRÁNK???????

KépKép
unique

Szia Uniqueom!

Hát igen, én is csak eddig voltam nagylegény, amikor másnak kellett osztanom az észtKép

Na ez jó, hogy most már a rókák hanyagolnak! Valahol azt olvastam, hogy addig vannak, amíg meg nem mozdul a gyerek (ami ugyi hülyeség, mert ő szambázik, csak az anya nem érzi), tehát jó eséllyel elhúznak a rókák.

Nekem most kevésbé puffad fel estére a hasam, néha meg is ijedek, hogy miért nem tombol ez a gyerek, de akkor küld egy olyan rókát, hogy máris megnyugszomKép

Szagokra nagyon nem vagyok érzékeny, de a kaják nem mindig csúsznak le, de azért igyekszem jó kislány módjára kajolni. Legszívesebben mindig csak anyu zelleres krumplilevesét falnámKép

Az a baj, hogy ált. hányni nem tudok (ez a gyerekkori betegségeimnél is így volt), szenvedek fél napig, azán nagy nehezen megkönnyebbülök. Bocs remélem senki sem eszik, miközben engem olvas. Most is ez van, hogy csak szenvedek, de most általában még meg sem könnyebbülök.
No de már csak 6-8 hét, és kinyiffantom a rókámatKép Különben meg én akartam, mert ez az igazi paraűző, ezt csak a kismamik értik, szenvednek, de ha nem, akkor paráznak, hogy miért nem szenvednekKép

Na nem dumcsizok többet hülyeségeket, jó, hogy hallottam rólad, most már csak a fényképeket váromKép

Juca

tjuca

Tündi,

A párod eredményei nem a legjobbak (értsd. nem a tökéletes), de ugyanakkor nem is rosszak! Ezzel simán lehet spontán baba!
Nekem a dokim egyébként is azt mondta, hogy egy vizsgálat nem vizsgálat, mindenképpen ismételni kell. Viszont ő azt is mondta, hogy 2 hónapon belül nem nagyon érdemes. Biztos hogy nektek 2 hetet és nem 2 hónapot mondtak? Csak mert én is úgy tudom, hogy a kisfickók 2 havonta cserélődnek le!
Nekem párom július közepén volt elöször (akkor elég rossz eredménye lett), aztán meg ma volt megint. Holnapra meg is van az eredmény, ráadásul azt is megnézik, hogy inszemre alkalmas-e. Holnap délután megyek a dokimhoz, és akkor végre talán kiderül hogy hogyan tovább... Megmondom őszintén, kicsit izgulok!!!!

Kép
szdorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?