A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

jaj de aranyosak ezek a babyk,egyszer remélem össze tudunk hozni egy nagy talit majd a babákkal mondjuk tavasszal!

én is teszek fel Lillus manókát:

Kép
Lilla : utál fürdeni...
Kép
Lilla meglepődött fejeKép
Kép
Lilla szabit vesz ki és elutazikKép)
zsofy

Ismét én.
Nem tudom, miért nem jelenik meg közvetlenül a kép, miért kell megnyitni? (tényleg elég homályos lett, de nem tudtam jobbat)

Mostmár tényleg megyek, sürget az idő

Sziasztok
Judit
judy68

Nem tudtam teljesen visszaolvasni, csak az első pár hozzászólást, így erre reagálok.

Rókica! Mi MAm-os cumisüveget használunk a teának, és Chicho-t a pótlásnak, a kisfiam szereti őket, és nem is folynak olyan könnyen.

Angelani!
Baby tea, kamillával és édesköménnyel. kb.350 ft, gyógyszertárban lehet kapni és újszülöttkortól adható. 6 napos kora óta ezt issza, igaz, amióta rendesen szopizik egyre kevésbé kell neki.

Most nem tudok tovább maradni, sír a baby.

Ha tudok jövök még és visszaolvasok.

Üdv. viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

SziasztokKép

Most értem haza, voltam az Ártörőben anyuval, vett nekem 2 szopis melltartót. Lehet hogy eddig ezért nem jött Lilibaba, mert csak egy melltartóm voltKép
Ráadásul tök ciki, már az eladó is felismert, kérdezte, hogy nem kellett volna nekem már szülnöm? Mondtam, hogy ugyan már, még jövő héten is jövünk majd anyuvalKép

Aztán ettünk, és akkor olyan jó volt, mert éreztem ahogy megjött. Illetve tök olyan volt, mint régen mikor még menstruáltam és első nap megéreztem hogy megjött, mintha leszakadt volna a méhem. Aztán rájöttem, hogy ugye most nem jöhetett meg. De azóta persze megint semmi. Viszont most nem vagyok ideges, vagy inkább már annyira ideges vagyok, hogy csak nevetek az egészen.

Mindjárt jön a párom és megyünk neki cipőt venni. Legalább kimozdulunk.

Zsofy, én nem érzem a frontot! Olyan frontot szeretnék, amit a ti babáitok nem éreznek, csak én, de én nagyon!!!!Kép
A képek nagyon édesek, főleg az ahol úgy megilletődikKép

Na megyek beteszek egy adag mosnivalót, aztán jövök vissza, ha addig nem indulunk el.

Hari 40+3

Kép
Kép
hari

Gripe Water van a dm-ben is
zsofy

Juj, Hari, nekem épp igy kezdődött a vajúdás, mintha megjött volna. Aztán pár óra múltak jöttek a fájások. És újabb pár óra múlva kibújt a kiscica. Jaj, de jó voltKépKépKép
Göndörzsóf, szép a babóca!
Zsofy, Julcsi is hörcsögösödik, olyan aranyosak ilyen pufi pofivalKép Persze jó sok tejkiütés van rajta, azzal ugye nem kell semmit csinálni?
Zsuzsa
tzsuzsa

Tzsuzsa,
bár így lenne Kép

Nekem már jó pár napja meg akar jönni, aztán mégsincs semmise... Kép

Mind1, alszom egyet, míg apa megjön.

Pásztok

Sis
40+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Zsuzsa, bárcsak ilyen szerencsém lenne, de az a baj, hogy én szerintem a szülésen kívül már mindent produkáltam ami kell. Csak aztán minden elmúlik, mintha nem is lett volna.

Zsofy, azért a babás találkozóval megvártok? Én próbálok igyekezniKép Vagy pocakosan is lehet menni babás találkozóra? Én igazán kaphatnék engedménytKép

Szegény Benianyu, már biztos bent fekszik. Bár lehet hogy nem is szegény, és már szül. A végén úgyis itt maradok egyedül. Ettől féltem az elejétől fogva, lehet annyira bebeszéltem magamnak, hogy ezzel tartom vissza LilitKép

Az a rossz, hogy mire nekem olyan problémáim lesznek, mint nektek most, addigra ti már megint tök más dolgokkal fogtok foglalkozni. Most kéne összeszednem a megoldásokat ezekre a bajokra, de most annyira a szüléssel vagyok még elfoglalva, hogy nem megy. Tehát én már mindig le leszek maradva hozzátok képest. Bár addigra legalább mindent kitapasztaltokKép

Most már megy a mosógép, a mosogatógép, felporszívóztam, felmostam, úgyhogy lassan mehetnénk vásárolni, de még nem ért haza az uram. Bár így legalább még tudok írni nektek.

Angelani, jó hogy végre jelentkeztél, a mellszívót sajnálom, én is remélem, hogy találsz ideiglenesen valami olcsó megoldást!

Hari

Kép
Kép
hari

Hari,
további sok drukk!!!
én most be vagyok parázva Lilla szurija miatt, hogy be fog lázasodni meg ilyenekKép
4 utánra mondta magát a doktornő...
remélem Lilla jól tűri majd szegénykém
zsofy

Zsofy, én meg drukkolok nektek, hogy ne legyen semmi ilyesmi a szuri után. De ha mégis, akkor gyorsan legyetek rajta túl. Szegény Lilla, bár ő biztos nem éli meg olyan rosszul, mint te, illetve az anyukák. Viszont muszáj rajta túlesnie, hiszen az ő érdeke. Remélem rendben lesz minden.

Na hazaért a pár, úgyhogy megyünk vási-vásiKép

Majd még este jövök.

Hari

Kép
Kép
hari

Harim,
mire neked lesznek ilyen problémáid, mi kijárjuk előtted az utat és legalább segÍthetünk!
mondjuk ezt túl kell élni, sok segÍtség nincsKép
de tányleg rossz lehet, én is elvileg nyári babás vagyokés pont ezért vagyok mégis itt,mert ott az utolsó lettem volna...de TE el ne merészelj menni!!!max. szülniKép
Hari, mostmár tényleg nem maradhatsz tovább egyben!!!tuti!

itt van még LillusKép
ha még nem mérgeskedtek,hogy telitöltöm az oldaltKép
Kép
lapul a hordozóban a kis hörim
Kép
kicsi hörcsi játszik
zsofy

plakátolok, egy heti képadag előre, hátha nem tudok majd jönni addigKép

Kép
zsofy

Sziasztok!

Ma talán majd vissza tudok olvasni.
A Babócák gyönyörűekKép
Tessék feltenni még képet!
Én NEM bánom, ha tele van az "oldal" képekkelKép

Azt látom, hoogy Hari még 2in1.
Benianyuról van hír?

Már alig tudom követni, hogy ki hol tart, pedig már nem sok ember van a táblibanKép
Legalábbis a fele már lementKép

Dudukly!
Megnéztem a linket.
Nagyon Köszönöm!
Én annyira béna vagyokKép Csak folyik a nadrágomra. Hogy ment ez a nyagyanyáinknak?
DE!
Vettem egy olyan pumpás tölcsérest itt újpesten a Jókai patikában.
1120Ft volt, amit meg szájjal kellene szívni, az meg drágább. Na biztos majd szívogatomKép
Megvettem a pumpásat, kifertőtlenítettem, de nem tudom összerakniKép
Annyira szoros a gumi, hogy nem tudom rányomni, mert ha erősen megszorítom vagy megnyomom a tölcsért, akkor eltörikKép
De még kitartóan próbálkozomKép
Nem maradhat bent a tej.
hihetetlen szerencsétlen vagyokKép
Ez biztos azért van (büntetés), mert nem rendszeresen fejtem csak amikor úgmond időm volt rá. Persze éjszaka lusta vagyok, de napközben nem is alszom.

Tényleg próbálkozom még.
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Na itten vagyok!

Látom visszatalált eltéved Csillám-báránykánkKépKépKép

Csillám!
Olvastam a sikersztoridat tejcsi-ügyben. Szóhoz sem jutokKépKépKépÖrülök, hogy ilyen jól alakult....

Szmercsa, Csillám!
Szmercsa, egyáltalán nem bántottál meg, csak tudod a szopi-féligsikertelenségem teljesen vegyes érzelmeket vált ki belőlem, csalódottságot, elkeseredettséget, dühöt, haragot, értetlenséget...mindent....
Ugy ahogy Csillám is irta, és ahogy már több helyről is hallom az ilyen infokat, nem mindenkinek válnak be a praktikák...
Én pl már minden létező fegyvert bevetettem...nekem nem lett több tejem sem a Laktoherbtől(valakinek bejön), sem a homeobogyótól(valakinek ez jön be), se a rántott levestől, se a fejéstől se semmitől...
És ilyekor kap el a harci láz, hogy tanulmányok-szakirodalom-szoptatási tanácsadás ide vagy oda, igenis van olyan hogy valakinek NEM MÛKÖDIK!!!!!
Vagy nem úgy működik mint ahogy kéne....
És én már egy kicsit belefáradtam, mert mindenkitől ugyanazokat a tanácsokat kapom, ugyanazokat olvasom, stb...amiken én már réges régen túl vagyok....
Tudod ez olyan érzés amikor azt várja az ember, hogy azt mondják neki....hogy pl megvan a halál elleni orvosság....
Én már csak azt az infot akarom, ami 100% ra bejön....
Érted te ezt??? Nem biztos...na mindegy...de nem bántottál meg.....légy nyugodt.....

Dudukly!
Olyan jól esett a bókodKépKép Köszönöm szépen!Remélem többen is hasznát tudjátok venni....

Hát ha nem kell senkinek az okt. 20-i du 5 órási csipővizsgálat időpontom a Betesdába akkor holnap lemondom.....
De még meggondolhatja magát valakiKépKépKép

Mea!
Drágám nekem mini elektrik madelám van, abban nincs kis meg nagy tölcsér, hanem csak egy van...
Azzal kinlódunk....

DE MOST FIGYU! TEJCSIJELENTÉSKépKépKép:
KEDVENCEM AZ ÉJJELI SZOPTATÁS...
ESTE FÉL 8 KOR ETTÜNK ÉS LÉNA 3/4 3 KOR ÉBREDT ÉHESEN....ÉS MI TÖRTÉNT???? SZOPIZOTT 150-ETKépKépKépKépKép ÉS FEJTEM 70-80 KÖZÖTTKépKépKépKépKép
OLYAN BOLDOG VOLTAMKépKépKépKép

De ez csakis azért lehetett, mert én IS MENTEM A GYEREKKEL ALUDNI...
Mea, ez csak igy működik, próbálj meg te is pihenni a gyekkel, hátha.....
Gyakorlatilag én ugy csinálom, hogy eszek amit eszek, nem mindig egészségeset, emiatt nem is fogyok egy dekát sem, még mindig megvan a +10 kilóKép, délután ha tehetem alszok a babával 1-másfél órát, és éjjel pedig vele fekszem le, nem mindig 8 kor, hanem mondjuk 9- fél 10 felé, és hát ez volt az eredmény.)KépKép
Na meg ehhez az is kell, hogy Lénácska 6-7 órákat aludjon.....
De ez nagyon jó érzés....majd szétdurrant a cicim, olyan kemény volt a 220 ml tejcsitőlKépKépKép:

Viszont az esti etetésnél meg bőgtem, mert már napközben is figyeltem, hogy nem nagyon akarja elfogadni a tápszert....KépKépKép
Én meg bőgtem vele együtt, hogy nem tudok neki mást adni, mert az anyatejcsi már elfogyott, a cici üres....KépKép
Aztán nagy nehezen elfogadta...de úgy sajnáltam úgy sirtamKépKépKép

Mea!
A dokinőtől kértem hogy irjon egy másik tápit, hátha azzal jobban kibékül a gyerek(bár ezzel Milupa aptamil prev HA, amit te is kérdeztél, tehát ezzel eddig nem volt baj, úgy látszik megunta)
Erre kaptam a Nutrilon-t, azt hiszem ti azzal kezdtetek???
Mi a véleményed róla???
Tudom hogy nem hypoallergén van benne tehéntejcsi, remélem nem lesz gond......

Hari!
Nem volt áramunk, ezér nem jöttem, de nyugodt voltam, mert biztos voltam benne, hogy kapok sms-t ha történik valamiKépKépKép
De látom még mindig táncolsz az idegeinkenKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

jól eltűntetek!!!

Angelani
szegénykém!kijut neked is!

úúúúúúúgyfelvagyokb@szódva!!!!!

egy kis ribanc kioktatott e-mailben,hogy ő is olyan pasival van együtt,aki csalja az asszonyt mert az nem kefél vele eleget,mióta gyerek van,és mennyi olyan hapsit ismer, aki ezért vált el,mert nem volt már átszexelt éjszaka,meg ilyenek! és hogy ő a helyemben nem hanyagolná el a pasimat,mert majd én is úgy járok, hogy megcsal a pasim...stb...sok f@szság...

basszus!varratok vannak bennem még, a gyerekem nem tud aludni,de nektek mondjam?...
hát kikészülök ilyen tizenéves kis ribancoktól,akik aztsem tudják mi a felelősség és milyen a terhesség meg milyen az első pár hónap,csak rámásznak a pasijainkra,és van olyan görény, aki el is megy velük...és itt osztják az észt!!!

bassszus...
bocs!
csak gondoltam elmesélem nektek is,mit kell a szakértők szerint tenni éjjelente...
zsofy

Megann,
már hiányoltalak!
nekem sem műkszik semmi úgy,mint ahogy a nagy könyvben meg van Írva,de szerintem sem garantál az anyatermészet semmit se!!!nna.
bár a medvecukit még nem próbáltamKép hát te?

nagyon örülök a sikerednek!!!
zsofy

Sziasztok!

Sikerült összerakniKép Kép Kép
Viszont így is folyik alatta a tejemKép
Nem csak a bimbómból jön, hanem alatta is a mirígyekből. De elég lassan megy a dolog.
Félek, hogy lejár a fogyaszthatósága mire kifejek legalább 50ml-tKép

Puszi!
MEgyek fejek!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Hari!

Pár napja te írtad, hogy véreztél a vizsgálat után, ugye?

MEnnyi idő múlva állt el?

Reggel vizsgált a dokim, utána véreztem. Mire hazaértem, már nem, de most meg kissé rózsaszínes nyálkát találtam a wc papíron.

Ez még lehet a megpiszkálástól, ugye?

Uxi
38-1

KépKépKépKépKép
uxi

Ja és még elfelejtettem megirni...

KÖLDÖKCSONK!

A dokinéni ma beutalt a Betesdába a sebészetre mivel 4 hetesek vagyunk nincs értelme várni hogy leessen...
Hát a sebészeten leszedtékKép, engem kiküldtek, hogy én inkább ne nézzem...
A baba bent sirt én meg kintKépKépKép
Szörnyű volt, de hát ezek szeirint nem volt más megoldásKép, valami elburjánzott belül, gondolom valammi gyulladás, mert kivülről nem látszott semmi, viszont nagyon ugy nézett ki, hogy nem akar leesni magától...
Talán jobb igy, csak nagyon szörnyű, hogy még egy hónapos sincs és már vagdaljákKépKépKép
Ugy sirt szegény, pedig csak pár perc volt...
De mire bementem már nem sirt és könnyes se volt a szemeKép...remélem nem fájt neki nagyonKép
Most le van ragasztva, csütörtökön kell visszamennünk kontrollra.....

Megann

Kép

Kép
megann

Zsófy!

Most olvasomKép
Ki volt ez a k...va okos??????, aki ilyet irt neked????Mármint nem név szerint, hanem hogy talált rád???
Innen a netről????

Bevallom még én se gondoltam sex-re, holnap megyek kontrollra, 4 hétre pont a szülésre, de dokibácsi mondta hogy 6 hétig no sex...hát eszembe se jutott eddig....szerencsére férjnek se..látja mi a szitu.....
Na majdcsak eljön ennek is az ideje...

Zsófy!Te meg ne hergeld magad ilyen hülye libákkalKép, Kivánom a csajnak, hogy holnap csináljon neki a nőgyógyásza egy fasza kis gátmetszést, aztán varrják össze mint egy töltött csirkét, hagyják úgy néhány napot tipródni,persze rakjanak mellé egy folyton siró és szopni vágyó kisbabát, akihez non-stopp fel kell kelni, aztán szedjék ki a varratot, aztán majd meglátom, hogy van e kedve még pof...ni....KépKépKépKépKép:LO

Megann

Kép

Kép
megann

Uxi, meg siman lehet a reggelitol
nekem is volt ilyen meg az elejen.

Megann legalabb mostmar megoldodik, akkor a koldok dolog es szep lesz es nem lesz siras.

Mi valszeg holnap reggel csaszarozunk
huu, izgalmas
koszi mindenkinek a reagalasokat meg tanacsokat
probalok hasleszoritot keriteni (Algir nem BP Kép

ppanna 39+4

Kép

Kép
ppanna

Megann:

Enyémnek eszébe jut, de én még olyannyira érzem a varrataimat, hogy szó se lehet róla. Ma pont megtapiztam őket egy icipicit fürdés közben (csak óvatosan mert nekem bent vannak) és elkeseritően érzékenyek még mindig. Egyáltalán nem úgy érzem, hogy begyógyultak volna.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jóregg.

Zsófy,
édes a babci, kiccsajok miatt meg ne aggódj! A te férjed tuti jó fej, és téged szeret, főleg, mert ilyen gyönyörű babával ajándékoztad meg!

Hari,
cipő ugyanaz, én is hozzászólnék egy csomó témához, de egyrészt még nem tudok, másrészt az én fejem is tele van a saját bajommal. De az vígasztal, hogy ez szerintem így természetes, az ember csak az aktuális problémákkal foglalhozhat, különben széjjelpukkad a feje Kép

Megann,
örülök, hogy legalább az alvás bejön kicsit, lehet, hogy kiegyensúlyozottabb az ember lánya, ha nem szívja ki a végletekig az energiáit Kép

Uxi,
simán lehet, hogy megböködte kicsit a nyákdugódat, de az visszanő, ha nincs még itt az ideje Kép

Zsófy,
vígasztalónak nesze, szépgazdagfelelőtlen kiccsajokról pont most kaptam klipet KépKépKép

http://kalmarzoli.uw.hu/szana.swf

Pusztok

Sisotris
40+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ppanna,
huhh, soksoksok drukk megy csaszihoz! Miért is kell? Kicsit le vagyok maradva.

Rokica,
levendulaolajos ülőfürdőt próbáld ki, kitűnő regeneráló hatása van. Próba szerencse Kép

Megann,
köldökre gyógypuszi repül!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megann,

örülök, hogy nem bántottalak meg. Asszem tudom milyen érzésekkel vagy. Tudod, hogy 3 hetes volt babó, amikor anyámék kidobtak otthonról és költözni kellett, természetesen ezzel nincs is gond, csak a veszekedéssel, ami ezzel járt. Kép nagyon féltem, hogy elmegy a tejcsim, persze kevesebb is lett akkor Kép
Anyósom jött és hirigelt a fejni-fejni-fejni baromsággal, ijesztgetett egyfolytában. Még a mai napig is, ha babó nem 3 órára, hanem 2,5órára kér enni, már jön is, hogy "nem lehet, hogy kevés a tejed?" én ezért borzasztóan haragszom!!! minden egyes ilyen kijelentése után tele vagyok rossz érzésekkel, és napokig azt álmodom, hogy éhen marad a gyerkőc. Kép Írtam már, hogy egyszerűen én nem tudok fejni, nem indul be a tejleadó reflexem. Nem is mérem már a gyereket, csak az első hónapban mértem, ,de azt is minek, csak idegesítettem magam miatta Kép volt, hogy 35dkg-ra mérte a Babót, na akkor mondtam, hogy ebből elég Kép
szépen fejlődik!! ennyi nekem elég.
De ha te is szoptatsz, és még olyan sokat tudsz fejni, amennyit írtál, hát az szupi. Akkor miből gondolod, hogy nincs elég tejed??? Ha a fejéseket nézném én a max. 10ml-vel amit ki tudtam préselni, bizti tápszert kértem volna. .. na végeztem a mesedélutánnal, csak örülök, hogy nem haragszol, mert tudom, hogy ez nagyon érzékeny téma, nekem is az.
én drukkolok!! Kép
szmercsa
szmercsa

Keves a verlemezem. 150 es 400 kozt normalis, nekem meg fokozatosan csokkent az eleje ota, es 100 alatt inkabb csaszaroznka (minden doki szerint)
nekem meg utoljara 72 volt.
szoval ez. nade a lenyeg a biztonsag, ugyhogy mar nem parazom, csak varom!!
koszi a drukkot
majd beszamolok Kép

Kép

Kép
ppanna

ooooo

Az komoly...

Viszont neked nem kell ennyit várakozni őkelmére, hogy mikor hajlandó otthagyni a jó meleg bunkert Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ez milyen már????

Segítség!

Kinek volt ilyen, hogy felkelés után, amíg fekszik, 10 percenként jönnek görcsök, aztán függőleges pózban ritkulnak és megszűnnek??

Elég érdekes, de nem először játssza el...

Pedig már reménykedtem Kép Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Csak most tudtam jönni, sajnos... Kép

Uxi!

Nekem is vérzett vizsgálat után a huszon és a harmincvalahanyadik héten is (ti. fojt belőlem a vizsgálat alatt a vér), ha egy nap alatt elmúlik, ne aggódj, de tényleg, csak a külső hám sérülhetett. (Én is nagyon paráztam, de valszeg tényleg nincs rá ok, ha vizsgálat után vérezget.)

GRATULA AZ ÚJ ANYUKÁKNAK ÉS BABÁIKNAK!!! Kép Kép Kép

Benianyu! Hari!

HAJRÁ!!! Kép
anina

bocs teszt

zdztdzduolbluzfcjr ckzbvéubéo zt vurlutrzt, r.iz t iuf z .u .to .u zfutdutd lzfzf lzlzf zfl lztrkte d

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Na most végeztem a fejésselKép
100ml-t tudtam kifejni a kettőből.
Igaz Erhard nemrég kapott mindkettőből és elég sok is félre ment, de kitaláltam, hogy alá teszem a pesztonka tölcsérét és így a végén már csak minimális mennyiség ment félreKép
Legközelebb jobb lesz. De szerintem így is max. 120ml jött a két cicibőlKép
Lassan meg kaja van, de majd tovább szopizik és nem fejek utána csak a rákövetkező szopi után.
Kezd ébredezni.
Bízom benne, hogy elég maradt bent neki, mert érzem még, hogy nem olyan löttyKép

Megjött anyám.
Mennem kell, de nagyon remélem, hogy még vissza tudok jönni.
19h-kor fürcsi, talán utána.

Sziszatok!
Angelani

Kép
angelani

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis ez hihetelen Kép
Kép

Kép

Kép
ppanna

Sis!

Figyu!
Nekem ugy indult a szülés, hogy görcsöltem mensi szerűen...be a kád forróvizbe és elmúlt 3 óra hosszára.....
Kedden is volt ilyen egyszer és szerdán is, amikor reggel még kétrét környedve mentem a kórházba reggel ctg-re.(1 ujjnyira voltam nyitva)...onnan hazaküldtek, aztán forróviz, és 11 től 2 ig aludtam otthon, aztán jöttek az igazi fájások, este 10-re meg jött Léna lányom...

Azt meg veheted kp-nek, hogy fekve fáj a legjobban a fájás, kipróbáltam...
Nekem állva és sétálva volt a legjobb, amikor jött a fájás, már előre tudtam, rádöltem a könyvespolcra, vagy belecsimpaszkodtam az ajótba...
Igy elég viselhető volt(utólag nézve), akkor viszont szentségeltem rendesen, de fekve volt a legrosszabb.....

Szmercsa!

Azóta szülőkkel mosolyszünet???Kép:I
Nagyon szomorú ezKépKép

Tejcsi meg azért kevés, mert nappal nincsen csak 50-60 milli a két cicibe, amikor Lénácska 100-110 et kiván...
De ma egész jól állunk, az előbb 80at szopizott igy a cumisüvegbe maradt a kikészitett 60-ból 30 milli.....KépKépKép
Igy amit napközben fejtem, beirányitottam a fagyasztóba, mert egy nap el kell mennem majd venni magamnak néhány rongyot, és akkor legalább apának lesz mit adni a picinek!!!!

Megann

Kép

Kép
megann

Sis, akkor feküdj vissza hátha visszatérnek a görcsökKép

Én úgy döntöttem nekem nem is kell görcs. Elég ha elmegy a magzatvíz. Sőt, ha az sem nagyon akar, akkor egye fene maradjon, elég lesz ha megszületik a babaKép Látjátok nincsenek már igényeim. Lemondok a fájdalomról, a várakozásról, a magzatvízről, görcsökről, kitolásról, gátszakadásról, varrásról, bármiről ami a szüléssel jár. Én nekem elég lesz a baba, de tényleg.

Sis, ma azt hallottam hogy már lehet hogy holnap lesz frontKép De lehet hogy csak engem akartak nyugtatgatni.

Zsofy, úgysem tudsz annyi képet feltenni, hogy sok legyen! Imádom a babás képeket, ennél már csak a saját babámat nézném szivesebbenKép

Uxi, én írtam igen, hogy véreztem a vizsgálat után, de nálunk ez volt a "cél". Úgy értem, engem egy kicsit tágított tudtommal, mert mi szerettük volna sürgetni. Azután nekem 3 napig jött a nyákdugó, 2 napig volt véres, 3. nap már színtelen. Aztán tegnap is megvizsgált, akkor mondta is, hogy vérezni fogok, most megint jön egy kis nyákdugó, hol véres, hol nem. De látod többeknek is volt ilyen, akkor is, ha a doki csak simán vizsgált, nem tágított.
Mint laikus azt mondanám, hogy 1-2 napig ha vérzel, az még nem jelenthet bajt vizsgálat után.

Hari 40+3

Kép
Kép
hari

Megann, mennyire volt forró a víz? Nekem olyan érzésem van mikor melegvízbe ülök, mintha szegény baba próbálna felfele "menekülni". De ő ott bent nem érezheti a forróvizet ugye? És mennyit ültél benne? Bár nálam egyenlőre nem nagyon hat, pedig én nagy tudatlanságomban kb. félidőtől végig melegvízben fürödtem. Mondjuk nem forróban mint most.

Kép
Kép
hari

Hova lett már megint mindenki?????? Megyek is fürdeni, jó forró vízbe.
Aztán még visszanézek, hátha addig előkerültök.

Kép
Kép
hari

Hari!

Hááááááááááááááttttttttt elég meleg volt a viz, hogy hány fokos ne kérdezd, mert nem tudom....soha nem volt vizhőmérőm, de mostmár van, a babónakKépKépKépKépKép

A forró vizet a baba is érzi, ezért nem is szabad pl terhesen a sokat napozni, vagy forróvizbe ücsörögni mert felmelegszik a magzatviz és az nem jó...
Erről többet nem tudok, de tudom hogy nem jó....
Viszont amikor már a szülési fájdalmaidat akarod enyhiteni, akkor már mindegyKépKépKépKépKép, mert az a babó már rövidesen kint leszKépKépKép

Rókit kellene megkérdezni, ő az Istvánban kipróbálta a kádat, nem tudom vajon milyen meleg vizet kapott.....

Róki, ha itt vagy???Tudsz válaszolni Harinak???

Harikám!Egyébként én úgy de úgy várom már, hogy megszüljél....KépKépKépKépKép olyan kiváncsi vagyok már a kis HariraKépKépKépKépKépKép

KISMAMA!!!!!KépKépKépKép

Nagyon köszönöm, megkaptam a szeptember 14-i újságotKépKépKép
Be is spájzoltam a többi ereklye közé...KépKépKép
Annyira rendi vagy, ha valamivel viszonozni tudom a kedvességed, csak szólj bátranKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Hari,
én jövök, csak közben jó sok mindent kéne csinálnom, mert Lilla végre alszik!
megkapta szegénykém szuriját, nagyon sÍrt,és olyan szar volt nézni,ahogy tövig a cimbikájába szúrja a dokinéni a tűtKépKépKépKép

itt ébredezett LillaKép azért kell fogni a kezét, mert félálomban annyit hadonászik, hogy felriasztja magátKép
Kép
Kép
látjátok ezeket a szempillákat???Kép
annyira szeretem pici manómat, tök aranyosKép

Megann, ezt egy "barátnőm" Írta, aki szegény elég sötét, azt hiszi,az ember mércéje az, milyen az ágyban, és magáról is úgy gondolja, az a legnagyobb értéke, hogy jó az ágyban. (legalábbis a fütyik szerint akiknek a szeretője)
életében nem volt normális kapcsolata,ezért nem is állok oda neki magyarázni, hogy ha tényleg egy normális párod van, aki végigcsinálja veled a 9 hónpot,a szülést,látjamit össze szenvedsz a gyerekkel, az nem fog tizenéves kis k...ák mellett hotelszobákban kikötni, mert van jobb dolga is.
No mind1...elég baj az neki, hogy ilyen...annak örülök, hogy sikerült lebeszélnem egy e-mailben arról, hogy teherbe akarjon esni a nős szeretőjétől.
mert 19évesen, semmi végzettséggel, nulla anyagi háttérrel akart gyereket egy faszitól, aki úgysem válik el soha és nem vállalná fel a gyereket sem,stb...
tudod miért beszéltem le!
mert sajnálnám a kisbabát!!!
szarok a csajra,csak azért Írtam, mert annyira gáz,hogy csomó "nő" Így gondolkozik,hogy csak akkor kellhetsz a párodnak, ha minden nap minimum 1szer lesz...d és 3szor szétrakod a lábaidat...-elnézést...

HariKép
annyira izgulok,mikor jön már Lili!!!
zsofy

Tzsuzsa!

Minekünk is tejkiütéses a picink és elvittem bőrgyógyászhoz, aki írt egy fürdetőkrémet és egy éjszakai kenőcsöt a pofijára. Sokat használt a krém, már alig van egy-két pötyike. A gyerekorvos nem ajánlott rá semmit, azt mondta 3hónapos korra le megy magától a kiütés. Mondjuk ő megtiltotta azt is, hogy használjak valamit is a fürdetéshez. Elvileg 1/2éves koráig sima vízzel fürdethetném. Dehát.. ;)

Ppanna!

Szorítok neked!! Kép Kép Kép

Kata

KépKép
baby20

Sziasztok Kép

Írtam Benianyunak sms-t,még egyenlőre semmi,de örült az érdeklődésnek.....holnap lessz oxitocin terheléses akármije..talán attól beindul,megdumcsiztuk,ha van vmi ő ír nekem sms-t és meg tudósítok róluk....mindenkinek puszit küld és drukkol Harinak,Dórinak,Sisnek!Kép

Nekem viszont rossz híreim vannak az orvosom és a szemészorvosom úgy döntöttek nem szülhetek spontán s szemem miatt......KépKépKép.......úgy néz ki programozott császár epidurálban.......KépKépKép.......be vagyok tojva rendesen,ez most váratlanul ért!!!!

KépKépKép
LÁNYOK!!!AKIT CSASZIZTAK VAGY FOGNAK ÍRNA NEKEM PÁR SZÓT,HOGY MI IS VÁR RÁM?????KépKépKép
annamami

Annamami
nyugi.Mondjuk az enyém 2x is spinál volt (nem folyamatosan jön az érzéstelenítő, hanem csak 1 szuri) de azért leírom.
Engem beöntöttek, borotváltak, aztán infúzió, katéter.
Először pici szurit kapsz (nem fáj) ami érzéstelenít, aztán a nagyot, amit már nem is érzel. Gondolom az eda kanült is így vezetik be. Lezsibbadsz, és semmit nem érzel deréktól lefele. Akkor volt egy kis rángatás, amikor kiveszik a babát, mert azért mégis egy kicsi vágást csinálnak ahhoz képest. Aztán stoppolnak. Ez eltart 10-20 percig, és akkor érezheted, hogy fázol,kicsit remeghet is a felsőtested (nyitott hasfal, stressz stb.)
Utána már jó. Kitolnak, pihizel. Oldalt fekve próbálhatsz szoptatni, ha segítenek. Bár sztem az eda még hamarabb kimegy belőled, mint a spinál
A seb nem fáj, illetve 2-3 nap után kezd el összehúzódni. A cérna 2 végén 1-1 gyöngy van, amit levágva húzzák ki a varratot (kicsit sem fáj!!) az nyomhat esetleg. Nekem 1 napot nagyon szúrt az egyik oldalon, azt hittem, megpusztulok. 4-7 nap után varratszedés (addig nem érheti víz, cicamosdás) utána már sokkal jobb. Amíg varrat van, a köhögés, tússzentés, nagyobb nevetés fáj. Urána, még 1-2 hétig érzed, kicsit kellemetlen, de semmi extra.

Én is nagyon szerettem volna normál szülést, ez már kimarad az életembőlKép (most már Hármaska ha lesz, programcsaszi) de nézd a jó oldalát: nekem úgyis mindig parám volt, hogy ott "alul" hogy gyógyulok be, így tök nyugodt voltam/vagyok, hiszen minden érintetlen. De ez lehet hogy csak az én hülye szexcentrikus gondolkodásomban vigasz.Kép
Ha van kérdésed, írj nyugodtan akár privit is melvira@freemail.hu.
Nyugi, tényleg túl lehet élni.
üdv
p
penna

Annamami:

Nekem -10-es a szemem és természetes úton szültem. Csináltattam szemfenék vizsgálatot, mert az a lényeg, ép-e a szemfenék. Biztos csaszi kell? Kép Én úgy tudom, ma már nem automatikus a császár rossz szemmel.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lehet olyan hogy a lányom fején hátul kopik a haj? Teljesen más tapintású hátul a haja mint a feje tetején.

Képzeljétek, megint a bölcsőjében aludt el! Olyan ügyes!

Ééééés, arra lettem figyelmes, hogy ma tkp 4 menetben evett. Egyszer reggel hat óra körül, aztán 10 óra körül, aztán 2 körül, aztán 6 körül. Utána 9 körül újra, és közben nem is aludt... Ez akárhogy nézem, kb négyóránkénti evészet. Hajrá igény szerinti szopi! Csak beállitja magának a rendszert.

Holnap megyek suliba. Drukkoljatok nekünk, hogy minden rendben legyen... nekem ott a fejéssel, a Davidnek meg babának itt egymással.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nna sziasztok Kép

Köszönöm a tanácsokat/tapasztalatokat, most ültem egy órát olyan forró vízben, amit épp még kibírtam, ettől a 10-12 perces fájásokból lettek 8-10, aztán 6-8 percesek, most kb. 5-7 percenként jönnek, de a víz legalább lelazított annyira, hogy fájás közben már nem szakad le mindenem.
Drukkoljatok, hogy elindulhassunk nemsokára, és ne téves riadó legyen megint. Kép

Ha történik valami, cimbivel íratok fel pár sort nektek!

Pusztok

Sisotris
40+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Penna!!!

Köszi nagyon drága vagy,lehet,hogy írok priviben,hogy ne offoljuk és sokkoljuk itt szét a népeket....bár lehet,hogy ezt most csak a sz@r hangulatom mondatja velem....

Rokica!!!

-8.00 és -9.00 KépKépKép
Ma volt a szemfenék vizsgálat és a szemész látott a bal szememben a halántékom felőli részen egy elvékonyodott széli részt,ami probléma lehet...illetve ő nem vállalja a felelősséget,ezután beszéltem a szülészemmel,aki majdnem sikítva mondta,hogy ő már -6.00 dioptriánál sem......úgyhogy csaszi......férjem szerint jobb ez a babának és nekem is,őt megnyugtatja csak nekem kell még megemésztenem.......KépKépKép
Persze 1000000 kérdés kavarog bennem,mi lesz,hogy lesz,beindul-e a tejem,tudok-e szoptatni,Marcit mennyire viseli meg stbstb...
meg hát az is sokkolt,hogy mi van ha tényleg leválik azon a kis területen a retinám és megvakulok???mert hogy ez a rizikója,de gondolom tudod...és hát a szemünkből mégiscsak egy(pár)van....
annamami

Annamami!

Szorítok neked! Én is császáros voltam, nekem altatásban csinálták, csak arra emlékeszem, hogy: "vegyen nagy levegőket", meg: "Katalin nyissa ki a szemét"! Nekem egy kicsit gáz volt, mert öklömnyi alvadt vérdarabok jöttek belőlem, az ügyeletes doki félt is, hogy valami baj lesz. Elnézést a gusztustalanságokért. Szinte úgy szültem ki magamból őket. Az egész császárban talán ez volt a legrosszabb. Aztán nem is pihentem túl sokat, aznap délután már egyedül mentem mindenhova (pedig szédültem). A heg, ha erősebben rugja meg a pici, a mai napig érzékeny.(nem fáj, csak az ütéstől szúr egy kicsit) Még talán az fájt, hogy nem láttam, ahogy "kijött" belőlem a pici, és így furcsa volt az egész, mintha nem is bennem lett volna, hanem egyszercsak lett! A szoptatásért nagyon megszenvedtünk, már leírtak, hogy nem lesz tejem, amire jött. Ne add fel! Az oxytocinos vatta az orrba csodát tesz!

Sisotris!

Neked is megy a drukk!! Csak ügyesen! Kép Kép Kép

Rokica!

A legtöbb babának a forgolászástól, mocorgástól kikopik a haja. Ne ijedj meg, majd visszanől! Sajnos nem lesz túl szép látvány.. (sógornőm fiának egy kb.2cm-es átmérőjű körben már nincs haja. De, már Petra-babánál is látom, hogy kezd kopni a hajacska.. Fogadd el! (mást úgysem lehet vele tenni)

Kata

KépKép
baby20

Annamami: Kép

Baby20:
Olyan nagyobbacska csirkemáj méretű vérrögök belőlem is távoztak szülés után, engem is megijesztett. De a szüléstől azért jó távol állt mikor egy ilyen kicsussszant belőlem. ;)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Azt elhiszem, hogy messze volt a szüléstől (sőt, biztos!), de nekem sajnos tényleg jól megtermett férfiöklömnyi vérrögjeim voltak. Már azon gondolkoztak, hogy újra felnyitnak, de hál'Istennek négy ilyen hatalmas példány után már csak kissebbek jöttek. Azért is fájhatott nagyon, mert csaszi előtt agyon-vissza sértettek, "szabdostak", hogy ne kelljen műteni(mivel a fájások megvoltak, csak nem tágultam). Meghát, ugye, csaszi után nyomni..nem ment. Kép

Kata

KépKép
baby20

Baby 20!

Te hol is szültél???
Nekem biztos,hogy nem altatás lesz.....
Mennyi idő múlva lehet elkezdezi pl.folyadékot inni?
És minek az oxitocinos vatta az orrba?
A téli topicba írta nekem egy lány,hogy neki már a 2.napon beindult a teje,sok folyadékot ivott....
Miután a tényeken már nem tudok változtatni most azt tűztem ki célul,hogy minél hamarabb beinduljon a tejcsi és Marci tudjon mihamarabb szopizniKép
MINDENT meg fogok tenni ezért!Kép
annamami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?