A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Sziasztok.Azert olvasgatlak am benneteketKép

Latom itt sincs ij zebras betti ota.Kép
Valahogy nagyon nem jon most ossze senkinek.
hajni leci leci leci hozzal mar egy zebrat,mar nem is emlekszem hogy nez kiKép

Tampon:Nekem annyi menzim van hogy csak na.En is hallotam ezt meg azt es most ugy praktizalom hogy napkozben betet ejjel tampon.Igy is eleg nehez.

Laktacydot hasznalok en is.Mert nem szabad minden nap ezzel mosakodni????

Kép
monyoka

Ja lanyok en ezt kovetkeztettem ki:

Voltam uh-n es a doki azt mondta hogy szep vastag a mehnyalkahartyam.Van is menzi boven.
6 nap alatt emmegy egy 20 darabos betet meg egy doboz(8drb)tampon.

Kovetkeztetes:akinek sok a menzije annak elotte vastag a mehnyalkahartyaja.Bocsi ha ilyen hulyesegekkel traktallak benneteket,de mondjuk ez logikus.

Kép
monyoka

Monyoka!
Nekem szülés óta ilyen "bőséges".
A lepény nem vált le rendesen,mert szívósan tapadt,és heges maradt tőle a méhnyálkahártya.Csuda kis pöttyöket látni az UH-n.Nos ezek nem tudnak leválni.(gondolom ezért vérzem jobban)
Fura,mert előtte alig kellett pár napig tamponozni(főleg éjszaka).

KépKép

KépKép
okr

Köszi Monyoka, hogy ezt írtad. Nekem pl. az a gondom, hogy hamarabb jön meg, vagy időre (ha megjön), és nagyon rövid ideig tart, szinte alíg van menszi. Ez mitől lehet?

Szilvia

emeseanyu

Monyo!
Igen jól következtetsz, mert a menzi a méhnyálkahártya levállástól van... KépKépKép Ugye sokan azt hiszik, hogy a peteéréstől, és ezért csodálkoznak, hogy van menzi, de mégsincs peteérés.

moni

Kata!
Dobnál egy táblát? Ki hogy áll?

moni

Én is tampon párti vagyok. Ha az ember rendesen cseréli nem hiszem, hogy bármi fertőzést okozna. Engem a betét olyan szinten idegesít, hogy nem bírom elviselni. Mintha be lennék pelenkázva.

Viszont most elgondolkoztam azon, amit Monyóka mondott és lehet, hogy akkor nekem nem elég vastag a nyálkahártyám a beágyazódáshoz, mert a harmadik-negyedik nap már alig van valami. Első kettő viszont elég erős.

Kép

Kép
kamilla306

emeseanyu foggalmam sincs.
Ez a teoria az en pici agymbol pattant ki.
Nekem soha nem volt keves,es meg soha nem is barnaztam vagy pottyoztem.Igaz nagyon rendszertelen de mindig van boven.
Valakinek nem eleg vastag a mehnyalkahartyaja es ezert nem is tud oda a petesejt beagyazodni.Vanakinek ilyen problemai vannak.
ha menzivel hozhato kapcsolatba a nyalkahartyavastagsaga,akkor a kovetkezo lehet a tenyallas.
Ha keves van vekony a nyalkahartya es abba nem tus beagyzodni a bebi.Megegyszer mondom ezt en gondolom igy,erdemesebb orvost megkerdezni.

Namost.A mehnyalkahartya osszehozhato-e a peteeressel?ez itt a kerdes?

Kép
monyoka

jaj kamilla nehogy most miattam idegesits magad mert soha tobbet nem irok.
Kulomben el lehet menni ilyen vizsgalatra,ahol megnezik milyen vastag.
Szerintema 4 nap normalis.
van olyan baratnom akinek 3 napig van meg,van akinek egy hetig.persze ok nem probalkoznak mint mi.

Kép
monyoka

Szerintem nem kell izgulni, hogy valami nincs rendben ha kevesebb ideig kevesebb menzi van. Egy másik topikban egy lánynak két napig volt meg, az is kevés, és most babás. Szóval lehet hogy valakinek kevesebb vérrel jön ki ugyanannyi nyálkahártya másnak meg többel. Ezen ne húzzuk magunkat szerintem. Különben így olvasgatva nekem átlagos van.

Kép

Kép
vkhajni

hajni nem azert irtam hogy idegesitselek benneteket.Tavol all tolem.

Akkor inkabb elhalgatok.

Kép
monyoka

Ne izgulj, engem most semmivel nem lehet idegesíteni. Most olyan minden mindegy várakozunk hangulatban vagyok. Azért írtam, hogy megnyugtassuk azokat, akiknek kevés ideig van meg.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!

Leadtam a vérnyomásmérőt. Az átlagom 112/75 lett. A pulzusom viszont alvás közben is 90-95, és ez nem teljesen normális a doki szerint. Úgyhogy mehetek vérvételre, mert lehet, hogy vérszegény vagyok. Összesen kb. ötször nem mért a gép, de ez nem számít. Alváshoz a gépet kitettem magam mellé és csak a mandzsettát hagytam magamon. Egy csomószor fel se ébredtem, hogy méri.

Nekem is kevés volt a mensi. És csak pár napig tartott. Viszont én a legbővebb napon is kihúztam 3 tamponnal (normállal), éjszaka pedig mindig elég volt a tisztasági betét. Amikor hónapokig nem jött meg, csak akkor volt vékony a méhnyálkahártya.
Viszont, hogy elszomorítsam a társaságot, a keresztgyerekeim anyukájának két baba ment el, mert vékony volt neki, és nem bírta a súlyt. Beágyazódott, aztán pár hét után elment. A második tavaly nyáron volt, 3 hónapos volt a baba. És a lombikból is elment neki kettő (kettő maradt), az a 8-9. hétig vérzett. Azt mondták neki, hogy az elöl megtapadt babák mennek el hamarabb.

Azért fel a fejjel, ő 32 éves volt, ezer meg egy betegséggel a háta mögött.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szia Livi!
Remélem nem lesz semmi probléma.A vérszegénység könnyen orvosolható.Miért kellett a gépezet?

Jó hír talán mindenkinek ,hogy a terhesség(még ha nem marad is meg)úgy hat a szervezetre,mint egy hormonkezelés.Rendbe teszi,ami nem jól működik.(a méhnyálkahártyát biztosan)
Én legalábbis így tudom.

Persze,ha ilyen hegek maradnak,mint nekem...mondjuk a doki azt mondja a teherbeesést nem befolyásolja,legfeljebb ismét ki kell kaparászni a lepénykét legközelebb.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Edit!Megkaptam,de sajnos nem tudom megnezni!Valami hibat ir,nem tudok angolul.De azert koszi!!!
En azt nem tudom,hogy mitol lehet az,hogy nekem 7napig van mensim es folyamatosan amikor huvelyzuhanyt csinalok rengeteg alvadt ver jon ki!?Azt mondta a dokim,hogy ha majd szulok elmulik.'Szultem"es megsem mult el.

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap nem dobtam táblát... KépKép

Szóval a mai:

Kép

Kép

A tampon-betét ügyhöz:
Én nem bírom elviselni a betétet (a tisztaságit sem...), berakom és rögtön viszketek tőle.
Amúgy sem csípem a betétet, mert utálom, amikor minden mozdulatnál érzem, hogy kifolyik belőlem a cucc és agyalhatok azon, hogy most a betétbe folyik, vagy mellé.... (bocsi, kicsit gusztustalan! Kép) Szóval én tampon párti vagyok! Kép És még ráadásul tangát is hordok, pedig az sem egészséges! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Ancsa
Biztos,hogy alvadt vér,nem nyálkahártyadarab?
Mert az alvadt vér szerintem nem jó.Azt orvosolni kell!
Nekem júliusban volt,hogy egy tenyérnyi darab jött.A doki azt mondta,biztosan egy megszakadt terhesség.
(jó,hogy már minden megtörtént velem)Bocsi,tényleg,de jobb példát nem tudok.
Utánnanézek ,mitől lehet ilyen.Jó?

KépKép

KépKép
okr

Koszi Kata!

Nem emlekszem Banyara.Szokott o meg jonni?Babat var??

Kép
Kép
ancsa81

Okr!
A vérnyomásmérőt azért kaptam, mert a nőgyógyász egyszer (vizsgálat előtt, a vérezgetéses balhé után) 146-ot mért. Szerintem ez teljesen természetes ha ideges az ember, hogy mi van. De a munkahelyi orvosom be akarta nekem bizonyítani, hogy magas a vérnyomásom és gyógyszert kell szednem. Ezt már sokakkal eljátszotta. Nála minden második napra ki van adva 24 órás vérnyomásmérő.

A betétről még csak annyit, hogy van egy olyan fajta, aminek műanyag a felülete. És nagyon nem bírom, ahogy rám ragad, még üresen is. Betétet csak akkor használok, mint a múltkor, a vérezgetéskor kapott kúphoz, mert az levet enged és kifolyik. Meg még azt utálom, hogy nálam mindig összegyűrődik a két széle (mindegy, milyen márka). Én valahogy alul nem vagyok 8 centi széles. Bocsi, ha durva volt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Kata!
Köszi a táblázatot,és hogy engem is fölírtál!

KépKép

KépKép
okr

Én azt hittem, csak én vagyok ilyen idióta betéttel kapcsolatban. Én már sikeresen megcsináltam azt is, hogy reggel kapkodtam, valamit rosszul raktam össze, és a következő pisilés elég fájdalmasra sikeredet KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Livi!
Azért jó,hogy bebizonyosodott,nincs magas vérnyomásod!

Érdekes,van aki a betétre esküszik.Eddig azt hittem,csak én nem bírom a jelenlétét.Meg tudnék őrülni tőle!!
A férjem meg azt mondja,neki minden exnője betétezett.Csak én ragaszkodom a tamponomhoz foggal-körömmel.

KépKép

KépKép
okr

Koszonom Kriszti!Mondtam mar az uj dokinak is,de nem mondott semmit.Minden honapban van ilyen.Lathato kulonbseg mi kozottuk?
Nekem eleg vastag a nyalkahartyam.Volt mar olyan is hogy mensi utan 2nappal mentem dokihoz.Nezett UH-al es azt mondta hogy nemsokara verezni fogok mert vastag a ny.hartyam.Nezett ram butan amikor mondtam neki hogy most mult el.
A tampon temahoz:En nem tudok betetet hordani,mert kover vagyok es allandoan elmozdul,meg kiuteses leszek tole.En is ugy tudom hogy nem egeszseges,de akkor is muszaly vagyok azt hasznalni.

Kép
Kép
ancsa81

Kamilla,
ez az!, a betét pont olyan, mintha be lennék pelenkázva! Kép

Szelivi, Kép
vérszegénygségre sztem kapsz majd folsavat, egyszer régebben én is azt kaptam rá!

Ancsa,
kis cafatok nekem is szoktak jönni, de szerintem az méhnyálkahártya...

Egyébként most voltam UH-n, és a dokinő nem látta a méhet! Állítólag gázoktól, de hát nem is ettem előző este óta!

angel37

Szelivi,
én már ideges leszek, ha rámkapcsolják a mérőt! majdnem mindig magasabbat mér! Kép
már volt doki, aki azt mondta, hogy beleszámítja, úgyhogy minden OK Kép
Van olyan, hogy "fehérköpeny hipertónia" - na nekem asszem az van! Kép

angel37

VEGRE SIKERULT!!!!!!!!!!!Marci kicsiben!
Kriszti nem mutatsz kepet Adarol?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa81 2010.01.26 22:29-kor.

Kép
Kép
ancsa81

Szelivi,
örülök, hogy oké a vérnyomásod. Mennyit nőtt a pocakod?

Kamilla,
nekem is a pelenka jut az eszembe a betétről Kép
Ne aggódj, a mensiddel minden oké. Az enyém is ilyen szokott lenni. Meg aztán sokfélék vagyunk, sokfélék a mensik is.

Angyal,
van ez így a gázokkal Kép Majd legközelebb, amikor UH előtt pisilsz pukizz is egy nagyot. Kép
Bocs. Ma is a te napod van, tök jó! Kép

Monyó,
lehet, hogy valamire nem emlékszem jól? Nem teszteltél mostanában egy halvány 2csíkost?

Maminti,
most kezdted a rosszulléteket? Szegényke. És képzeld, azt írják a könyvek, hogy az elkövetkezendő hetek lesznek a leggondtalanabb napjaid a terhesség alatt Kép

Ancsa,
alvadéknak tényleg nem kellene jönnie... Lehet, hogy mint O-Kriszti is írta, nyálkahártya? Az nyúlós, az alvadék meg darabos.

És mindenkinek jó étvágyat kívánok! Kép
potter_76

Még annyit a betét témához, hogy nem elég, hogy pelenkában érzem magam, még a párom előtt is olyan cikinek érezném, hogy a lábam között folyamatosan van valami. Nem is tudnék úgy hozzábújni este. Így meg tudja, hogy mikor van meg, és olyankor soha nem is vagyunk együtt, de legalább egy kicsit meg tud simogatni anélkül, hogy elborzadna.

Kép

Kép
kamilla306

Kép
Íme Ada.

KépKép

KépKép
okr

Na üzit is írtam.Hová lett?
Ancsa:nagyon aranyos a kisfiad.Sok grat hozzá!!!

KépKép

KépKép
okr

Köszi Potter Kép

de hát nem kellettKép, és nem is érzem magam tele, bár kicsit valóban fura az alhasam... Remélem nincs bajom!
Mondjuk azt nem hittem ám el, hogy nincs méhem! Kép Kép Kép

Ancsa, Okriszta,
nagyon édesek a kicsik! Kép Kép

angel37

Koszi Kriszti!Nagyon ÉDI!!!!!!
En is kislanyt szeretnek legkozelebb!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Köszönöm szépen!
Ancsa:
akkor gyorsan tessék összehozni egy kislányt!!

Én meg már szinte tudom,hogy legközelebb fiú lesz,na de hogy mikor lesz a legközelebb?
Egyébként szerintem azért is nem jön a baba,mert rettegek,hogy ha fiú lesz ,az apja nevét kell neki adni.Már volt ebböl vita,míg nem tudtuk,hogy lány lesz.
Náluk ez családi hagyomány,és már a 3.Miklós lenne.(az élök közül,egyébként vagy 6.)
Hú ,meg ne lássa a férjem!!
Gyorsan írjuk sokat,hogy archívumba kerüljön az írásom.

KépKép

KépKép
okr

Kép
Itt vagyok en is!Nem nagyon latszodom.Jobb is mert nem szeretem ha fenykepeznek!Nem vagyok tul fotogen....

Kép
Kép
ancsa81

Okriszta!

Nálunk is így lenne, de én megbarátkoztam a gondolattal, végülis nem volt kedvenc fiúnevem... Kép

angel37

Ancsa,sajnos én nem látlak téged.Csak egy árnyat.
Nagyobba nem engedi feltenni?

KépKép

KépKép
okr

Annyira nem gaz!!!!!!Nekunk Jozsef lett volnaKép.Sikerult lebeszelnem rola.Kép

Kép
Kép
ancsa81

Angyal
Nekem fura,hogy elkiáltod magad,és jönnek 3-an.
Annyi szép név van.
most már tényleg befejezem.....

Láttátok:felhasználó lettem!!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, Ancsa!
Nagyon aranyosak a babák!Kép

Potter!
Kb 2 és fél hónapja megy a rosszullét, non-stop. Csak most inkább rókázósabb idöszak vanKép

Betét kontra tampon: én vegyítem a kettöt. Elején-végén betét, amikor nagyon megvan, akkor tampon. Elég gyengus nekem is a vérzésem, bár eltart 6 napig, de eleje-vége gyenge, tampon kényelmetlen.

Kép
Kép
maminti81

Nem fogunk mind együtt lakni! Kép
Fogjuk fel úgy, hogy elkiáltom magam, és három pasi ugrik! Kép Kép Kép
Egyébként sztem nem csúnya a név, csak nem divatos...

angel37

Ha jön a babuci,és lány lesz megoldódik!
Jól eldumálok a semmiről!Kép

KépKép

KépKép
okr

Így van! Kép

Egyébként nőről még nem nagyon hallottam, hogy erőltetné a saját nevét...

angel37

Tölem kérdezte anyós,hogy ha lány,majd az én nevemet kapja ugye?
"Na ,csak az hiányozna.
Saját magam is változtatnék rajta legszívesebben.Ilyen egy tucatnavet,és akkor büntessem ezzel a gyerekem?"

KépKép

KépKép
okr

Kép
Talaltam egy masik kepet.Akiknek nincs a profiljaban kep,nem tesztek fel??????

Kép
Kép
ancsa81

Nekunk Szilvia lesz(ha lesz)a parom mamaja emlekere.Ez igy durvan hangzik,de en is szerettem ot,es eleg szep nev szerintem!

Kép
Kép
ancsa81

Úgy látom rád hasonlít Márton.Nagyon aranyosak vagytok!

Hú,milyen dejavum lett hirtelen!(jól írtam?)

KépKép

KépKép
okr

Inkabb az apukaja,csak szokeben.Ez a kep nem adja ki teljesen,de semmiben nem hasonlit ram(kulsoleg,belsoleg egy ici-picit kapott tolem is)
ROLATOK NINCS KEP TOBBIEK??????????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa81 2010.01.26 22:31-kor.

Kép
Kép
ancsa81

potter jol emlekszel.Azota mar 3 cnen vagyok,tehat kicsit mintha bena lett volna a tesztKép
majd legkozelebbKép

Aranyosak a gyerkocok ,ancsa neked sincs miert panaszkodnodKép

En szerettem volna ha a fiam(leendo)az apja nevet orokli.Szasa.A parom viszont nem akarta.
Mi mielott osszejottunk mar akkor megbeszeltuk mi lesz a gyerkocok neve(chat-es szerelem)
Ha fiunk lesz MÁRK ha Lany akkor NoémiKép
Meg jo hogy nem kell szerb nevet adnom a gyereknek.Egyedul a szasa teccikKép

Kép
monyoka

Mitol lett dejavud?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
nagyon édi a kép! Kép

Okriszta,
szerintem szép neved van! Kép
az egyém is elég gyakori, és kislányomnak én sem adnám, mert annyira nem tetszik (még jó, hogy apu nem olvassa a topicot, ő adta a kedvenc nevét!)

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?