A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

sziasztok lányok.
annyira arik vagytok tudom milyen érzés amikor nem várod a mensit ám fájdogál a hasad én volt hogy lefeküdtem nehogy megjöjjön meg minden.nem szabad ennyire stresszelned magad ha ott a kis lurko ott is marad.én már ott tartok hogy még a tornát sem hagyom abba mert volt hogy szédültem és nem mentem tornázni se.aztán megjött.most azt mondtam lesz ami lesz.ebbe bele lehet golyozni.
gilingalang

na meg most szült a hugom 2 hete.minden nap megyek babázni ha tehetem.most is onnan jövök.olyan cuki.kislány.édes.ugy tudnék én is itthon babókázni.pedig nekem már kijutott ott a lányom de ő már nagy 13é.
gilingalang

Giling!
Tudom én, hogy nem kéne még Piroskával foglalkozni, de ahogy közeledik a várható időpontja, annál nehezebb elterelni a figyelmemet róla.
gtünde

TündeKép
Azért, mert imádunk enni, és szoktunk is, és mert anyukáink hizlalnak bennünketKép, és mi hízunk is rendesen. Télen mindig rám jön 5 kg, a páromra meg kb. 10. Ezt tavasztól nyárig mindig leadjuk, van ez a kéthetes diéta, ami jól bevált nekünk, és ezt szoktuk úgy csinálni, hogy 2 hétig rendes kaja, 2 hétig diéta. Illetve próbáljuk magunkat tartani a diétához, de azért változtatunk rajta egy kicsit. Most azért csináljuk, hogy minél később kezdjünk hízni. De a baba miatt ez az utolsó ilyen, innentől csak odafigyelés lesz. Az a baj, hogy a téli esték a gyengéink! Meg hogy az anyukáink mindig úgy felpakolnak bennünket kajával, hogy alig győzzük megenni. De megesszükKép

Majd este veszünk vmi finomságot, persze nem pizzátKép Én akkor érzem jól magam, ha kb. 63 kg vagyok a 170 cm-hez, télen meg fel tudok kúszni 68-ig is. Na a 63-mal se vagyok sovány, de már rájöttem, hogy lejjebb úgyse tudok menni. (a lapar után voltam 60, de hamar visszajött) A páromnak meg a 100 kg az ideális (186 magas), télen volt már 115 is. Én nem is engedem 100-nál lejjebb fogyni! Neki csak az úszógumija nő, nekem is, meg a sejhajom. (amúgy is széles a csípőm). Nem is bánnám a hízást, ha a mellem is nőne, de hát az nem akar sose!
mary78

tudom tök szar ez igy.én ezért kezdtem anno a tornát.tök becsavarodtam volna.mennyi szemét nő létezik aki nemtörödik a gyerekével.én még egy kis állatot is magamhz veszek ha nincs helye,azállatoknak jobb az anyai ösztönük ,mint sok karrieristának.mégis oda megy a bébi ha kell ha nem,
gilingalang

Amica,
az első 2 embrionális hét a "mindent vagy semmit" a baba számára. Ha akkor ártalom éri (Fog rtg-nél nem kevés a sugár, de lehet használni ólomköpenyt), elmegy, hogy észre sem veszed, vagy marad, és akkor semmi baja sem lesz. Nem tudsz úgy élni, hogy most tuti babás vagyok, nem megyek fogdokihoz, mert akkor sose mész. Ezen ne agyalj, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Szerintem nem lesz baj. De legközelebb kérj ólomköpenyt és legalább terítsd a hasad elé!
(Én a teherbeesésem hónapjában hepatitis B oltást kaptam, amikor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok.)

Ági
potter_76

Gtündi,
mikorra nem várod? Vérvételre mész, UH-ra, vagy neked kell tesztelni? És mikor?
Ne aggódj, semmi tünet nem jelent semmit.
Szurkolok!

Ági
potter_76

Sziasztok!

Mary
Azt hiszem, azért a 12.napon kell menni, mert most, ha a méhnyálkahártya is úgy akarja, nem kell plusz hormonális kezelés, hanem spontán beültetés lesz a fagyibabákból.
Legalábbis bízom benne, mert, ha nem akkor 1 hónappal később hormonálisan fogják vastagítani a nyálkahártyát, hogy befogadóképes legyen.

Manda

manda

Tünde
Tessék nyugdton maradni, csak pozitív gondolatokat kérek! Küldök tapasztót:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
Manda

manda

MandaKép
Ja persze, hiszen nektek fagyibabátok lesz most!
Akkor izguljunk, hogy megfelelő legyen az a méhnyálkahártya! És ilyenkor nem kell injekció semmire sem?
mary78

Mary
Sz.ügynök szerint csak akkor kell kezelés(nem tudom, hogy injekció vagy tabletta formájában), ha nem megfelelő vastag a nyálkahártya.
Most lesz először fagyibabánk, remélem utoljára is!!!!
Manda

manda

MandaKép
Értem. Hiszen ott vannak a gyerkőcök, csak meg kell tapadniuk! És meg is fognakKépKépKép
mary78

Köszi szépen Mary!!!!

Manda

manda

Manda Kép
Nem is tudtam, hogy a fagyibabákat kapod vissza!
De jó, akkor nem kell magad szurkálni Kép

Kép
Kép
szilva069

Köszönöm Potter-Ági!Kép
Kaptam köpenyt, bele is bújtam!
Bár még mindig semmi lassan majd kiderül mi lesz, nekem 2hét késés a maximum, de most türelmetlen vagyok...
Vigyázz magatokra és nagyon boldog várandósságot kívánok neked!

Kép
Kép
Kép
amica

Mary
Én kb. 172-174 cm magas vagyok és 75 kgKép De nem érzem magam kövérnek. Pedig 19 évesen 54 kiló voltam. Aztán felmentem 60-ra, és amióta a párom ismerem, azóta sikerült így meghíznom + a páromnak is. Nekem szerencsére a cickóm is megnőtt, most olyan elfogadható méretűKép

Potter
Ha 24 vagy 25 napos ciklussal számolok, akkor egy hét múlvára nem várom. Csak otthon fogok tesztelni, mert nem lett megbeszélve vérvétel. De lehet, hogy anyukám el tudna egyet intézni. Majd meglátjuk.
Voltál már UH-n?

Manda
Köszi a tapikatKép És szorítok neked, hogy ez legyen az utolsó fagyibabátok, merthogy meg fog tapadni őkelme!Kép
gtünde

Köszi neked is Tünde!:-)

Manda

manda

TüncsiKép
Nem vagy kövér, láttalakKép Sztem csak a számokra nem is lehet adni, pl egy ismerősöm olyan magas mint én, 67 kg és mégis vékonyabb. Egyébként kövérnek én se éreztem magam soha, mert nekem vékony az arcom, meg a felső testem (ezért első ránézésre egy vékony csaj hatását keltem), csak a csípőmre megy a háj. Ha a hasam már lejjebb megy a diétától, az sokat jelent. Amikor megismerkedtünk, 57 voltam, 5 éve. Az lenne az álmom, de tudom h. annyi már sose leszek! Illetve majd ha az ikergyerekeim lestrapálnak!Kép
De azt se bánnám, ha most híznék kb. 20 kg-t!Kép
mary78

Hát lányok egyre jobban érlelődik a gondolat bennem, hogy el fogom halasztani a lombikot egy hónappal.Kép Végül is 3 év után egy hónap ide vagy oda. Csak nem nő újra a cisztám...
Csak már lennék túl azon a hülye vizsgán, és utána csak erre tudnék koncentrálni. De azért még megkérdezem a dokit, hogy mit mond. Ha azt mondja, h szerinte a punkció előtt meg tudom csinálni a vizsgát, akkor lehet belevágok.
mary78

Csibék és nemcsibék! Kép
Végre sikerül éjszaka előtt is olvasnom és írnom...

Szilcsibe!
Köszönöm az infókat - segítek az esszém értelmezésében: még csak a legelején járunk, egyedül hormonvizsg. volt és most jönne a többi. De nincs türelmem - főleg azok után, amiket írtatok - végigjárni ezeket a hosszú hónapokig tartó kísérletezgetéseket. Úgyhogy BMC... Előtte azért jó, ha a kedves párom megcsináltatja az andológiai vizsg-t, vagy mindegy?
Remélem, Ti mindannyian nagyon jól érzitek magatokat - és azért próbálj sokat pihizni is, főleg így, hogy ameddig csak lehet, szeretnél dolgozni. Egyébként velem ugyanez lesz a helyzet, ha egyszer vmi összejön: szeretem is amit csinálok, meg szükségünk is van a pénzre, és utána sem nagyon tudnék 6 hónapnál tovább otthon maradni.

Mary Kép
köszi neked is a tanácsot - egyre jobban meggyőzöttnek érzem magam Kép egyébként úgy gondolom, hogy ha lehet, érdemes lenne először az államvizsgádra koncentrálni, és aztán teljes gőzzel a babára - de majd meglátod. tudom, hogy nehéz várni... Miből állnak a diétáitok? Mi is mindig elhatározzuk, de nem nagyon megy. Az utóbbi 2 évben (mióta a páromat ismerem) sikerült vagy 10 kiló pluszt összeszednem (előtte épp jól lefogytam, heti 3x tornával). Figyelünk rá, hogy mit eszünk, a fogyás mégsem megy. Mondjuk egyikünk sem vészes eset még, én lehetek hatvan-egynéhány kiló, ő pedig 100 körül van. Azért ha tuti fogyi-recepted van, megköszönöm! Kép (egyébként sajnos ugyanazokra a helyekre mennek a kilók nálam is, mint nálad) Kép

Babcsibe Kép
drukkolok neked, hogy tényleg sikerüljön. Fogigátlót én "csak" 7 évig szedtem, de most már kb. 8 éve egyáltalán nem, tehát az már nem zavarhat be. Egyébként ma reggel már csak 36,6 voltam, úgyhogy közeleg szépen lassan pirike (24. cn). Nálad viszont még bármi lehet!!!

Tüncsibe Kép
hát mi tagadás, nagyon elszomorítottál - már-már kezdtem örülni, hogy valamiben én lehetek a LEG (lötye) Kép és mégsem. Na nem baj, túlélem... Piroskát meg inkább magamhoz csalogatom, úgyis környékez már, és nem engedem a közelebe, jó?
gmarta

Manda Kép
Hány fagyibabátok van?

Kép
Kép
szilva069

Mary
Igen, szerintem is felépítés kérdése. Sajna, nekem leginkább a hasamra ment a súly. A fenekem még tűrhetőKép Az a szörnyű, hogy megyek ruhát venni, és már 46-os méret kell. Volt, amikor még 38-ast hordtam. Mondjuk, akkor biztos túl sovány is voltam. Hát én sem fogok ennyire lefogyni, de nem is akarok. Olyan 5 kiló jó lenne, de ha magától nem megy, akkor sehogysem fogKép
gtünde

Márta Kép
Semmilyen vizsgálatot ne csináltassatok, csak menjetek egyenesen a BMC-be, és feltétlenül azt kell mondani, hogy több mint 1 éve próbálkoztok, mert csak akkor foglalkoznak veletek (függetlenül a kortól). Ott ingyen és nagyon gyorsan megcsinálnak minden vizsgálatot. Remélem mindent rendben fognak találni.

Kép
Kép
szilva069

Szilva
5 db fagyibabánk lett. Most azt szeretném, ha 3-at ületetnének vissza. Van, ha jól tudjuk 1db 10 sejtes, 2db 8 sejtes és 2db 7 sejtes.

Manda

manda

Márcsibe
Akkor küldöm Pirikét ezerrel.Kép Nagyon nem hiányzik.

Mary
Szerintem is beszéld meg a dokival, aztán ha most mégsem megy a lombik is, akkor majd később megcsináljátok. Mi mind nagyon fogunk neked szurkolni.
gtünde

Manda Kép
Mindet fel akarjátok éleszteni?

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Ha nem muszáj akkor csak a 3db-osat szeretném. Bár hallottam olyat, hogy valakinek több szálat fel kellett olvasztani és abból lett 2-3db, amit visszaültettek.

Manda

manda

MártaKép
Ha adsz egy email címet, át tudom küldeni neked a receptet. Ha tutira betartjátok, rólad lemegy 5 kg, a párodról meg 8-9. Nálunk így volt először, amikor minden pontját betartottuk. Sajnos mostanában trógerek vagyunk, és felspécizzük a kajákat. De egy ismerősöm 3 hónapja csinálta meg, mindent betartva, 4 kg lement róla, és azóta sem jött vissza. Azért odafigyel most is, de eszik mindent.

És irány a BMC! Fölösleges ezreket kiadni máshol a vizsgálatokért, és ez a leggyorsabb! Ha már ott leszel, azt fogod kérdezni magadtól, hogy miért nem jöttem korábban?

Mindegyőtöknek igaza van, akik azt írjátok, hogy előbb vizsga, utána lombik. Köszönöm, azt hiszem, meg is fogadom.
mary78

Mary
A receptet én is kérném, email-címem:m.anda@freemail.hu

Köszi!
Manda

manda

Manda Kép
Én úgy tudom, hogy általában a fagyibabák 75 %-át tudják használni!

Kép
Kép
szilva069

MandaKép

Ment az email!
mary78

Szilva

Remélem, azért az 5-ből lesz legalább 3, amit visszaültetnek.

Manda

manda

Mary

Köszi az email-t, megkaptam!

Manda

manda

Szívesen MandaKép
De Te most ne fogyókúrázz!
mary78

Mary
Nekem is elküdlhetnéd a fogyókúrát, hátha...
tunde.gombos@freemail.hu
gtünde

Manda Kép
Az 5-ből biztos marad 3 Kép

Kép
Kép
szilva069

Mary
Igenis, értettem!!!
Pedig kellene, de most nem fogok! Majd szülés és szoptatás után!

Manda

manda

Szilva TyúkanyóKép
Holnap UH?
gtünde

TündeKép
Már el is küldtem!
mary78

Gyors bekukk mielőtt megyek a suliba...

Tüncsibe!!!!! Nem nyavajgunk! a baba ott van és kész. Ha visszaolvasol akkor látod, hogy nekem már 2 napja van ez a poci érzésem (szerintem ua. mint a tied). Tudod, hogy ez jelenthet ám jót is? Ja és tegnap du. hányingerem volt és szédelegtem. A hőm csak 1 tized fokkal ment lejebb a tegnapihoz képest ami ma 36.9. Szóval nem aggódjuk túl magunkat, Szilcsibe úgyis elküldte már piroskát a p....csába!Kép

SzilcsibeKép
ezen tök jót röhögtem...hihihi

MárcsibeKép
Köszi a drukkokat én is küldöm neked még akkor is ha most véletlenül meglátogat piroska az a dög! De ez nem tart sokáig mert itt a topicban mindenki megígérte, hogy még ebben az évben babásak leszünk! Hajrá-hajrá

Kép

KépKép
babcsi

Mary
KöszikeKép Gyors voltálKép Nem fogok, ígérem. De lehet, hogy a páromat rá tudom venniKép
gtünde

Babcsibe
Jó sulizást!
gtünde

Sziasztok!

Had kontárkodjak bele a dolgokba én is. Kép
A súlyversenyt én nyerem (had legyek én is LEG) 182 cm-emhez 100 kg (jelenleg). De Mary Kép ha átküldöd MAndána a receptet, valószínűleg ez csökkenni fog Kép Kép
Mary Kép Az elöbb írtam neked a BMC-s fórumba, de látom kb. ugyanarra az elhatározásra jutottatok már. (Bocs, de csak ritkán tudok ránézni a netre. De ma már elvileg bekötik este a Chellot Kép Kép Kép )
Szilva Kép igen, 75 %, de volt ismerősünk aki az első fagyibabáibol mind jó lett és most 6 hetes terhes. Kép Tehát remélem nálunk is így lesz.
Gilingalang Kép (és talán GMárta Kép ) Szerintem a férjek csinálják csak meg az andrologiai vizsgálatot, mert lehet hogy ott a probléma, és legalább időt nyertek azzal hogy már van egy biztos pontotok. Az eredmény kb. 1 hét szokott lenni.
karcsi

Szia Karcsi!
Hát lehet, hogy mégis a párom viszi el súly-magasság arányban a pálmátKép Õ olyan magas, mint én kb.172-174 és 95 kg.
gtünde

Karcsi
A chello az jó. Anyukámnál is az van, most is tőle írogatok. Várunk titeket este!
gtünde

Na jól lemaradtam az írásommal. Nem tudok olyan gyorsan írni, mint ti beszélgetni Kép Kép Ja persze, nők.... Kép Kép Kép

(de még nem zártok ki, ugye?)
karcsi

Karcsi
DehogyKép
gtünde

Kedves Kincsem!

Nem volt ez egy kicsit "durva"? A férfiak még pletykásabbak, mint mi nők.

Tünde

Este remélem csatlakozhatunk a társalgáshoz. Már alig vártunk a chello-t.

Manda

manda

Manda
Remélem, ma többen leszünk, mint tegnap. Este 6 és 9 között nem láttam fent senkit. Magammal meg nem volt kedvem beszélgetniKép

Karcsi
Nem azért írunk gyorsabban, mert nők vagyunk, hanem valószínűleg a melóhelyen is állandóan a billentyűket ütjük, és így gyorsabban megy a gépelésKép
gtünde

Karcsi Kép
Nehogy félre érts, nem károgni akartam azzal a fránya 25 %-kal, ez csak statisztika! Nektek biztos jobb lesz az arány Kép Szurkolok nektek nagyon-nagyon!

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?