A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilva Tyúkanyó!
Holnap mész UH-ra???????
gtünde

Tüncsibe Kép
Igeeeeeeeen! Majd megírom mit láttak!
Én minden számmal elégedett lennék 0 felett!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Tyúkanyó!
Okééééééééééééé, aaaakkkkkkkkoooooooor sssssszzzzzzzoooorrrrrrrííííííttttoooookkkk, hogy minél többet lássanakKép A képet meg nem elfelejteni, mint a hőmérőzéstKép
gtünde

Szilva Tyúkanyó, megengeded, hogy ezután Szilvanyunak hívjalak?Kép
gtünde

Tünde Kép
Majd meglássuk, hogy adakozó kedvében lesz- e Sz. ügynökünk Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilvanyu
Légy erőszakosKép Mondd meg, hogy sok ezer ember várja, hogy láthassa a pöttömkéketKép
gtünde

Tünde Kép
Olyan lökött vagy, hogy csúnyábbat ne írjak Kép
Jó a Szilvanyu, csak ne legyen belőle Szilvanyúl

Kép
Kép
szilva069

Tüncsi Kép
Jóvanna

Kép
Kép
szilva069

MAnda Kép Bocs, azt hittem már "nem vagy jelen" Kép
Minden hölgytől elnézést kérek.
Tünde Kép Tehát a férjed is "ember számba vehető" már. Kell a tekintély!!! Remélem én is, hogy este már tudunk beszélgetni.
Szilva Kép Nem értettem félre Kép Köszi!
karcsi

Sziasztok, léptem Kép

Kép
Kép
szilva069

KarcsiKép

Akkor kitartás, én 3,5 évig írtam! Illetve ennyi idő alatt kellett volna. Idén márc.-ban lett volna az utcsó határidő, de hát akkor tudtam meg a lombik dolgot,magam alatt voltam, nem tudtam a szakdogára koncentrálni, ezért most igazgatói engedéllyel megyekKép
mary78

Mary Kép Megróbálom nem megdönteni a csúcsod Kép Akkor most hajrá!!! Biztos sikerül a vizsgád!
karcsi

Mennem kell, Sziasztok!
karcsi

Sziasztok!
Hú, ma annyira dolgoztam, hogy csak most volt időm bekukkantani.

WishKép
Köszi a kimerítő tudományos választ. Mindent megnéztem. Sajnos most már végképp nem tudom mitől van a barnázás, de majdnem biztos vagyok benne, hogy emiatt nem jön össze a baba. Most már nagyon várom, hogy a dokival is megbeszéljem.

TündiKép
Szerintem simán lehetnek terhességi tűneteid. Egyébként milyen az a teszt, ami ilyen hamar kimutatja?

Jaj ezt el kell mesélnem. Akartam venni egy Qupidot a gyógyszertárban. Hát nem volt nekik, de a nő kioktatott, hogy mindegyik ugyanolyan jó. Amikor félénken megjegyeztem, hogy azért mégsem egyforma érzékenységűek, akkor elment (mögöttem hatalmas sor) és kirakott vagy 8 fajtát elém, hogy válasszak. Úgy égtem, mint a rongy, majd mire hosszas olvasgatás után (egyikre sem volt ráírva mennyire érzékeny) kiválasztottam egyet, akkor meg kiborult minden a pénztárcámból.
Elhatároztam, hogy soha többé nem veszek gyógyitárban tesztet.

Most eltűnök, mert vége a munkaidőmnek. Este megpróbálok benézni, de otthon nem olyan jó a net (meg pénzbe is kerül.)

Sziasztok!

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Én is elköszönök! Remélem este majd otthon működik a chello és akkor majd foly.köv.!!!!Kép

Üdv. Manda

manda

Manda, Karcsi
Sziasztok!

Tiza
Én úgy tudom, a Qupido ilyen. Én a neten a Házipatikától rendeltem. Melyik gyógyszertárban voltál?
gtünde

Tiza
Azért megnéztem volna ezt a kis incidenstKép
gtünde

Sziasztok!

Én is lelépek...
mary78

Mary Kép
a marta.gordos@gmail.com-ra kérem a tuti fogyireceptet!

Tüncsibe Kép
Te tényleg kicsit mintha megkelekótyultál volna Kép kíváncsi vagyok, mit jelent ez!

Szilcsibe Kép
nagyon-nagyon fogok rád gondolni holnap és izgatottan várjuk itt mind a híreket!

Babcsibe Kép
drukkolok nektek az idénre - nálam azért csoda lenne, ha csak úgy a köv. 2,5 hónapban vmi történne. boldog leszek, ha jövőre összejön. Nektek viszont tényleg kisbabás karácsonyt szeretnék már!

Wish,
mi újság veletek? Hogy érzed magad?
gmarta

Márcsibe
Már miért lennék kelekótya?Kép Nem is értelekKép
Amúgy semmit nem jelent, mert sokszor vagyok ilyen. AsszemKép
gtünde

Mary
Szerintem dobd fel ide légyszi azt a fogyireceptetKép

TizaKép
Nem neked kell égni, hanem ennek a béna gyógyszeres nőnek. Itt nálunk mindig olyan kedvesek.
Visszamentem a nőgyógyászhoz, azt mondta jók az eredményeim. Én is szoktam barnázni, mégis magas lett a progeszteronom, ami jó jel, és azt mondta a rövid mensi sem lehet akadálya a teherbe esésnek. Eddig a jó hír.

Kép
mofly

TündiKép
Már itthon vagyok. Nem bírtam ki, hogy ne nézzek be ide, bár itthon nem valami gyors a net. Nem sokára nálunk is lesz chello, akkor majd talán itthon is többet lesz kedvem netezni. Úgyis jönnek azok a csúny, hosszú téli esték.
Kérdésedre válaszolva a Széchenyi téri gyógyszertárban voltam. Te hol vettél Qupidot?
Még egyszer nem teszem ki magam köznevetségnek. Elég gyorsan kispuriztam a helyiségből.
Te mikor tesztelsz?
Én nem szoktam, mert mindig tudom már előre a barnázás miatt, hogy nem kell. Eddig talán 2-szer csináltam tesztet. Akkor éppen nem barnáztam előtte, de az elmúlt 3 ciklusban mindig.

Kép
Kép
tiza

Tiza
A netről rendeltem a www.hazipatika.com oldalon. Hétfőn szeretnék tesztelni, ha merek, és ha addig nem jön meg, vagy nem érzem, hogy meg akarna. Sajna én még nem teszteltem egyszer sem, mert soha nem késett. Azaz múlt hónapban igen, de pont aznap jött meg, amikor tesztelni akartam. Végülis nem baj, mert megspóroltam egy tesztetKép
gtünde

Ma volt a párom andrológiai vizsgálaton. Nekünk egyébként még ma megvolt az eredmény. A rossz hír, hogy csak 40%-a volt rendesen mozgó. Egy kicsit elszontyolodtam. Lehet, hogy inszem lesz belőle? Kapott rá gyógyszert. De néztem, olyan hülyeség, értágító, Chinatal. Ettől fognak jobban mozogni? Van valakinek ebben tapasztalata?
Még annit hozzátennék, sok ésszel elfelejtettük hogy ma megy és tegnap még szaunáztunk, usziztunk. Lehet, hogy ennyire befolyásolta? Amúgy három hónapig kell szendie ezt a vacakot.

Kép
mofly

TündeKép
Hát ez a rendelés mindenesetre diszkrétebb, mint az én vásárlásom. Arról mindig az egyik film jut eszembe (mostanában megy az HBO-n), amikor a srác péniszviszketésre keres a boltban valami szert.
És kihozták a csomagot?
Az elég ciki lenne. Mi a férjemmel alig vagyunk itthon, de velünk lakik a nagymamája. Még képes lenne felbontani. Elég kíváncsi szegénykém. Mennyibe került?
Én már nagyon szeretném, hogy izgulhassak, de mostanában nem volt erre lehetőségem sem.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Meg van a chello! Úgyhogy már otthonról írok!!!!Kép

Üdv. Manda

manda

Tiza
Futárszolgálat hozza ki, úgyhogy felhívnak, mielőtt kézbesítik. Szerintem meg lehet vele (a futárral) beszélni, hogy a melóhelyedre vigye.
gtünde

Mofly
Hát a szauna nem volt túl jó ötlet. Lehet, hogy attól lett ilyen az eredménye.
gtünde

Szia Manda!
Ez szupiKép Most majd nem fogsz tudni elszakadni a sz.géptőlKép
gtünde

Tiza
Én amúgy a Szabadság úti gyógyszertárba szoktam járni. Ott alig szoktak lenni vevők és a gyógyszerészek normálisak. Habár még terhességi tesztet nem próbáltam venniKép De azért illett volna tudniuk, hogy melyik a legérzékenyebb.
gtünde

Tiza
1690,- Ft. Meg persze a csomagolási és szállítási költség. És ezt írták mellé:
A megtermékenyített petesejt beágyazódását követő 1. napon már biztos eredményt mutat.
gtünde

Lányok!
Van itt még valaki? Vagy megint egyedül vagyokKép
gtünde

Kandi-Bandi
Rég voltál. Mi van veled? Megint sokáig dolgozol?
Hiányzol ámKép
gtünde

Na jóéjt! Elálmosodtam.
gtünde

Szia Tüncsibe!
Megint arra értem ide mire elköszönsz. Na ez az én formám, de nem tudok korábban jönni. Idáig etetek, fürdetek, fektetek és összeszedem magam, hogy még legyen némi maradék erőm estére.
Holnap majd benézek.
Nálam a helyzet változatlan, lassan egy hete érzem, hogy jön, de más semmiKépKép

Hahó Kandi! Szép álmokat!

Babcsi, veled is rég találkoztam!

Wish, remélem gyorsan telnek a napok és mindjárt előáll a zebrád! Már nagyon ficánkol!!!!!!!

Saci, üdv a távolba!

Szilva Mami! Hozd az ikreket!

Kép
Kép
Kép
amica

SziasztokKép
Köszi az érdeklődést megvagyok. Semmi tünet, csak egy rémes székrekedés, de már jobb Kép
A zebrámnak még várni a kell legalább egy hetet, aztán onnantól szabadon tombolhat Kép

wish

GTünde
Hétfőn hanyadik cn-on leszel?

Nekem megelett a cseppszívvvizsgálat eredménye.
Nekem az nincs. Kép (Hatalmas szívem van Kép)
Holnap megyek kenetvételre.

Jó éjt!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok Mindenki! Jó reggelt! Kép

Végigolvasam ám hétfőtől a termést, de olyan rossz, hogy napközben nem tudok netezni, most meg már mindenki alszik Kép. Nagyon jó itthon, elképesztően sokat alszom, 12 előtt nem is nagyon veszem fel a telefont az ágyban. Utána felkelek és elvagyok. Minden nagyon klassz, de baromira HIÁNYOZTOK!!! Valahogyan meg kell oldanom ezt, de január előtt nem tudunk gépet venni, a férjem meg dolgozik napközben.

Wish Kép nem tudnál elmenni vérvételre valahová? Olyan jó lenne Kép A székrekedés is egy jel, remélem már jól vagy. Sok-sok rosttartalmú ételt egyél, vagy ha tudsz, szerezz be rosttablettát. Én éhgyomorra mindig beveszek belőlük, és így tökéletes az emésztésem, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Terhesség alatt is nagyon jó.
Ja, kijavítasz a táblicskuban? Ma már a 14. cn-on leszek (csütörtökön), ma reggel olyan Billingsem volt, mint talán még soha. Úgyhogy mindjárt elkapom apát, mert már nagyon hiányzik KépKépKépKépKép

Szilva Kép drukkolok nagyon az UH-hoz, azért én a 2-ért drukkolok nektek. Mikor leszel 36? Szép ajándék lesz Kép

Mary Kép örülök, hogy a lombikot toltad egy hónappal a vizsga miatt, mindkettő túl fontos ahhoz, hogy bármelyik csorbát szenvedjen. Így legalább két legyet üthetsz egy csapásra. Jövőre mi a terv? A szülés uncsi, nem? KépKépKépKépKépKépKépKép Bár ha ikrek lesznek... KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép írtóra drukkolok!!!!! Klassz csaj vagy!

Babcsi Kép Tündi Kép jók ám a tüneteitek, bárcsak ......KépKépKépKépKépKépKépKép, de úgyis sikerült!!! Tudom!

Sackó Kép merre vagy? Neked tünetek?

Jiny Kép remélem jobban vagytok az ételmérgezéstől. Sok folyadékot igyál.

Manda Kép Karcsi Kép olyan jó, hogy ti vagytok az első pár itt, nagyon drukkolunk ám nektek! A fagyibabák úgyis mind beültetésre alkalmasak lesznek, biztosan elég lesz egy szál, és akkor egy biztosan meg is tapad. Szorítok!
Vendég

Olyan rossz, így utólag már nem olyan reagálni az üzikre. Kép

Barbi Kép mizújs veled? Visszamentél Sz-hez?

Olyan sok az M betűs név most, jó lenne, ha elkezdődne az MMMMMMMMMMMMM-es babásodás, mint tavaly télen. Emlékszik még valaki rajtam kívül? Mea, Megann, és a többiek, már mind anyukák azóta. Szóval KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép ÉS persze M-előtt és M után a többi betű is ér. Sz KépKépKépKép WKépKépKépKépKépKép és a többi még 40 bötű Kép
Valaki kérdezte, hogy Karácsonykor hogy vannak a BMC-ben. Az ünnepnapokon nincsenek, de a többi napon dolgoznak, ahol az MT szerint is munkanap van. Idén csak a 26-át hétfőt fogja érinteni, a többi hétvégére esik. Szabi miatt rossz, de a lombik-inszemek miatt éppen jó az időzítése a Karácsonynak. Szilveszter és újév is hétvége, úgyhogy babák százai fognak megfoganni decemberben is Kép reméljük Kép.

Tündi30Kép A 15 millió nem rossz, inszeminációra alkalmas. Nálunk is nagyon hasonló a helyzet. Az inszemek 'hipp-hopp' megoldják az ilyen apróságokat, csak rosszabb lelkileg, mintha lenne valami konkrét ok, ami miatt mondjuk lombikot javasolnak. De nehogy elcsüggedj ám, aki ilyen szorgalmasan végigvárta az egy évet, most már csak egy lépés választ el! Inkább örüljünk az eredményeknek, milyen jó lesz majd pocakkal!

A többieknek is mennek a drukkok, ne haragudjatok, nem tudok mindenkinek írni egy nap távlatában, ilyenkor már nem olyan poén, mintha napközben is lennék. De megoldom majd valahogy. Nagyon szép napot mindenkinek!

Puszik
Noémi
Vendég

Jó reggelt lányok!

Mofli!

nekem is volt a párom 3 éve sp. vizsgálaton,ő is kapott gyógyszert valami Andr...nevű volt 2 honapig kellett szednie.csak nem ment azóta vissza ellenőríztetni.neki is olyan 40% volt életképes de lassúak voltak a 4,5 ,6 helyett 1,2,3, lassúak.most megy ő is megint vizsgálatra.de én megrendeltem egy gyógynövényt a perui maca tablettát.ez növeli a sprmák számát minőségét és pot.növelő.ha ha ha még lehet jól is jön.egyébként a nők is szedhetik mert peteérést is növeli.a neten olvastam.üsd be hogy maca és nézd meg.az indiánok termékenység növelőnek használták.sok sikert nektek is.
gilingalang

Sziasztok!Kép

Régen ennek a topicnak voltam én is a tagja, most már van egy 1 1/2 hónapos kislányunk, LíviaKép
Kívánom, hogy mihamarabb ti is ebben az élményben részesüljetek!!!!!!!Kép

Ha nem haragszotok felkínálnék egy tök jó könyvet olcsón, mert nekem már nincs szükségem rá:

Gyereket akarok :

-természetes családtervezés, mi befolyásolhatja a termékenységet, gyereknemzésnek időpontjának, módjának megválasztása, nem jön össze, mi segíthet stb. ilyenek vannak ebben a könyvben, szerintem nagyon jó.

Ha érdekel valakit bbb@vipmail.hu-ra írhat nekem és megbszéljük hol tudná átvennis tb.

Boltban 3295 volt, én odaadnám 2000Ft-ért, tiszta új szinte.

Kép

Köszönöm és elnézést ha zavartam valakit

Sziasztok!!!

Mea
mea

tök jó lehet !szia MEA!
Egyébként hol lehet megvenni mert biztos sok lányt érdekelni fog.
gilingalang

Sziasztok!

Megpróbálom feltenni a diétát.<!--attachment: Di_ta-276868.doc*mime_msword.gif*application/msword*22.5*Di%e9ta*Di%e9ta%2edoc --><center><pre>
KépDiéta
Diéta.doc (22.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
mary78

Jó reggel Csajok!

TüncsibeKép
Látom tegnap szeleburcsibe voltál!Kép hihihi...ez jó jel! Mi a mai hőjelentés?

SzilcsibeKép
Nagyon várunk az UH eredménnyel!!!!!!!!! Képet!Képet!Képet!Képet!Kép

MárcsibeKép
Köszi a drukkot! én akkor is drukkolok ha te nem nagyon hiszel abban, hogy ez a karácsony lehet babucis!!!! Mennek ezerrel a drukkok!!!!!!!!!!!!!

IzaKép
hihihi... ez a gyógyszertári eset jó lehetett! Ne is foglalkozz vele! Végül is ez a gyógyszerész feladat és nincs abban semmi ciki, hogy terhességi tesztet akarsz venni!

Mofly
a szaunát ilyenkor kifejezetten nem ajánlják, mert akár 1-2 hétre tacsra teheti a kiskatonákat! Szóval most egy ideig mellőzze a párocskád ha lehet!

AmicaKép
Szióka! egy hete érzed, hogy jön pirike? én pár napja érzem (ma vagyok a 26. cn.-on) de még semmi. Küldöm neked is a piroskaűző farkast!!!!

WishKép
Még egy hét? Nem lehet előbb tesztelni? már annyira jó lenne tudni! Gondolom te sem vagy ezzel másképpen!Kép

KrisztaKép
Örülök a hatalmas szívednek!Kép

NoéKép
Tök jó, hogy ennyit tudsz pihenni! Biztos siker!!!!!! Nagyon drukkolok!!!!!!!

Manda, KarcsiKép
Aranyos pár vagytokKép Tök jó, hogy együtt vagytok itt köztünk! Nagyon drukkolok a babákhoz!!!

Kép

KépKép
babcsi

köszi elég kemény diéta
gilingalang

Ja, a mai hőjelentésem: 36.8 megint egy tized fokkal alacsonyabb mint tegnap. Bár ezt modt 1 órával előbb mértem mint tegnap. A menziszerű pocifájás reggel megint ébresztett de modt már jobb. Hányinger is volt valami. Szerintem meg fog jönni. Ma már a progipótlót sem kell szednem. Küldjétek a farkast!!!!! ja és a babatapit mert csak úgy ér valamit a menzihiány!Kép

TüncsikeKép
Neked van még ez a menzielőpocifájásszerű valami? Mennek a babatapik ezerrel:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és a farkast is küldöm: Szilcsibe után szabadon: piroska menj a p...csába! Tüncsibe utál téged és látni sem akar!!!!Fujj-fujj-fujj! ja, meg kell az abrakadabra is!Kép

Saci, FruzsiKép
Mi van veletek?

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt!

Nagyon jól esik hogy pár embernek hiányoztam, olvaslak titeket, de direket nem írok mert elégé a béka s..e alatt vagyokKép,nem tudok pozítivan gondolkodni, így inkább meghúzzom magam.

Talán holnap vissza megyek dokihoz , igaz még egy kicsit barnázok , holnapig még eldöntöm!

Wish nagyon drukkolok neked, remélem jó híreket fog olvasni egy hét múlvaKép

Szilva tessék majd felrakni a fotokat a picurokrol, már ha kapsz Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Giling!
Igen, keménynek látszik, de sztem betartható. Azért be lehet ám iktatni napközben egy-két almát, vagy egy joghurtotKép Ha egy picit bűnözöl is (persze nem pizzával), akkor is hatásos, bár persze nem annyira, mintha mindent betartanál.
Mi már módosítottunk rajta, pl. a sali ICEBERG + kefírbe vmi sali öntetpor, h. valami íze is legyen. A marhahúst már bepácolom nagyon kevés olívaolaj+mustár+vöröshagyma+fűszerek egyvelegébe. Persze így nem is fogyunk annyitKép
mary78

Mofly,
lehet, hogy hőgutát kaptak szegények a szaunától. És mennyi volt a számuk? Mert pl 80 milliónak a 40%-a nem kevés! Ne keseredj el, szerintem nem lesz inszem. Mikor ismétlik a vizsgálatot?

Amica,
sok sikert. Köszi.

Gtünde, alias Tüncsibe,
2 hete voltunk UH-n, akkor voltam 6 hetes a doki szerint, egy élő embrióm van (így szól a lelet, nem viccKép), akkor volt 3 mm-es, volt szívhangja is. Jól vagyok, sokat pihizek, mert melóznom sem kell. Kép
Szorítok nektek.

Szilva069,
izgatottan várom a fejleményeket!

Nekem is megvan ez a Gyereket akarok könyv, egész jó. Én a Libri palotában vettem.
potter_76

Barbi,
Nem magad alá esni!!! Rendbe fogsz jönni és kész! És lesz babucid mint itt mindenkinek!!! Tessék magasra erőltetni a pozitív hozzáállást! És tessék írni mert itt ki tudod magadból beszélni a gondodat!!! Mennek a pozitív hozzáállást segítő energiák:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKép, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel, barnázásmúljel!!!!!!

Iza
Nekem is van egy jó kis sztorim a teszttel ám! 2 napja lementem a DM.be mert úgy éreztem, hogy valamilyen tesztet csinálnom kell. LH teszten már túl vagyok, mondon Na, akkor csinálok egy terhességit. Nem bírom ki tesztelgetés nélkül. Megvettem, megcsináltam, hibás a teszt, nem jelenik meg a kontrollcsík.(OneStep) Visszamegyek, veszek egy másikat, az is hibás. Levittem a két tesztet és szóvátettem. És , képzeld visszavették!Kép hihihi...Aztán mentem a patikába és vettem egy másikat persze qupido az nem volt. Ja és persze negatív lett. Na, ehhez mit szólsz! Nem vagyok én sem egy százas, mi?

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?