Sajna nagyon nem érek rá jönni, de azért olvaslak benneteket. Valaki írta a télen is kint altatást. Miben altatjátok a babákat? Babakocsi? Utazóágy? Hány fokig meritek kint hagyni őket? Nekem is jobban alzsanak a kinti levegőn, bár én eddig nem csináltam rendszert belőle, de azért néha kitettem őket.
Eszter!
Mi is épp akkor kezdtünk építkezésbe, mikor kiderült, hogy terhes vagyok. A kórházban fekve végig azon izgultam, hogy legalább a gáz legyen bekötve, mert megfagyunk decemberben a csöppekkel. De szerencsére minden rendben lett, igaz, az első heteket végig takarítottam-pakoltam az ikrek mellett, de jó babák voltak, csak ettek meg aludtak, úgyhogy még erre is volt időm.Mi is hitelt vettünk fel, meg szocpol, meg minden, de megérte. (Igaz, jó nagy a ház, ami kényelmes, de van mit takarítani.
)űA harisnyát sajna nem ismerem, de biztos tud valaki valami infót. Kmoncsi!
Csak így tovább!
Annamari!
Kitartást! A hugom is magyar szakra jár, úgyhogy tudom mennyi olvasnivaló van, de szerintem ráérsz még kicsit később elkezdeni, hátha ha nőnek a fiúk, több időd lesz. Nekem jól eljátszanak a szőnyegen a játékaikkal, én is szoktam olvasni, a lényeg, hogy nem mehetek ki a szobából, mert akkor sírás van. De ha ott vagyok, nem kell folyton foglalkoznom velük. A lényeg hogy látnak. Nemsokára ti is ekkorák lesztek, remélem nálatok is így alakul és akkor lophatsz magadnak egy kis időt olvasni
Az anyagiak miatt tényleg nehéz, de ne rágódjatok mindig ezen, az nem oldja meg a gondot csak köztetek nő a feszültség és a babák is megérzik. Remélemmost kipihened magad! Egyébként a suli figyelemelterelőnek is jó, én is kezdek kicsit begubózni, ráadásul jön a tél, nehéz lesz kimozdulni
úgyhogy én is gondolkozom rajta, hogy belekezdek valamibe. Nálunk itt februárban indul egy keresztféléves másoddiplomás képzés, arra akarok jelentkezni. Azt mondták, ha lesz elég ember beindítják. Hát remélem leszünk elegen. Sziasztok!
Ditke

[img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20050525_0_Emese+and+Réka.png[/img]