A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Babcsi az én pirim jól elűzted! Megint semmi, 34cn, teszt negatív...
Már nagyon vacak kedvem van emiatt. Álmomban terhes voltam, napközben kénytelen vagyok kijózanodni, csak jönne már ha akar!KépKép

Kép
Kép
Kép
amica

imádok enni.nemvagyok kövér 62kg de 57 el jobban érezném magam főleg baba elött lekéne dobni
gilingalang

SzilvaKép
Nagyon izgulok és várom a híreidet!

Kép
stella9

Mofly Kép
A szauna biztos nem tett jót a kiskatonáknak. Ha úgy gondoljátok, hogy nem elégedtek meg ezzel az eredménnyel. Javaslom látogassátok meg a Krio intézetet. Igaz itt fizetni kell a vizsgálaért, de ők profik, a párod meg esetleg feleslegesen ne szedje be a gyogyikat.

Wish Kép
Sokat gondolok ám rád. Igen én is csatlakoznék Noémihez, a székrekedés, bizony ám a terhesség egyik tünete lehet. Kép

Noémi Kép
Sokkal, de sokkal kiegynsúlyozottabnak tűnsz most hogy így otthon vagy. Most már tényleg itt az ideje, hogy a várva várt babó beköszönjön hozzád. Tudod nagyon drukkolok ám neked. Nagyon kevesen vagytok már itt a régiek közül. Ez részben jó, de az rossz, hogy ti még miért vagytok itt. Mennek a drukkok és a pozitív babatapasztó energiák. Kép

Rólunk:
Hétfőn voltunk Uh-n. Baba egy kicsit nagyobbacska. Olyan 1100 gramm körül kellene lennie, de ő jól összeszedte magát és 1540 gramm már. A méhlepényem is elkezdett öregedni, de a köldökzsinórban az áramlás jó. A cukor eredményem is egy ici-picit magas lett, úgyhogy diétáznom kell. Napi 1600 kalóriát kell betartanom és a cukor és hasonló dolgokat kerülnöm kell.
Véleményünk szerint a dokival ez a babó előbb fog érkezni. Azt mondta, hogy a 36. héttől várhatjuk a babót. Azaz december elejétől.

Kép

Kép
pkagi

Barbi drágaKép
Remélem minél előbb kilábalsz a béka s... alóli hangulatból. Tudom hiába mondják, hogy gondolkozz pozitívabban, ha nem jön magától. De majd jönni fogKép Drukkolok, hogy minél előbb!

NoémiKép
Olyan jó, hogy írtál. Tényleg kár, hogy csak este tudsz jönni. (Ez a felállás nekem lenne jó, mert a mhelyemen már a határidős dolgaimat is hanyagolom, ha így megy tovább, nem is tudom mi leszKép)A karácsonyt egyébként én kérdeztem, mert ha halasztok, akkor sztem pont akörül esne a tr.
Irigyellek ám a nyugis napjaidért, használd ki nagyon, pihenj sokat, és biztos vagyok benne, hogy meg lesz a gyümölcseKép

Már csak azt nem tudom, hogy ha azt mondja Sz., h. szerinte a punkció meg a tr. a vizsga utánra esik, vagy tudja tolni pár napot, akkor szerintetek elkezdjem a lombikot? Mert akkor levizsgáznék, utána meg lenne a punkció meg a többi. SZERINTETEK?
mary78

Mofly
Potternek igaza van. Mennyi volt a sejtek száma/ml? Mert ha mondjuk 60-80 millió akkor mi a bibi? A mai álláspont szerint a 60 millió/ml már a szuper kategória. Ha ennek csak a 50%-a mozog akkor az is több mint 20 millió! Ez nem rossz! Ha ehhez hozzáadjuk, hogy mondjuk előtte szaunázott, na akkor meg pláne! Mennyi volt a mozgási sebesség?

Kép

KépKép
babcsi

Mary
Szerintem te nagyon szeretnéd a lombikot elkezdeni! Igazam, van, hogy nem akarsz várni? Szerintem kezd el mert a lelkednek ez kell és ettől fogod jól érezni magad! Akkor meg a babának is jó lesz! A lényeg, hogy ne stresszeld túl magad a vizsgán! Szedjél vitamint, egyél sok.sok gyümölcsöt! Szóval tartsd az immunrendszered jó állapotban és akkor nem lesz semmi bibi! Szerintem!Kép

AmicaKép
Elűztem pirit de nem küldtem elég babatapit? A fr...cba! Akkor most mit küldjek neked? Milyen teszted van? UH-ra nem gondoltál?

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Lányok! Szép és eseményekben gazdag napot kívánok Mindenkinek!!!!!!!Kép

BabcsiKép

Jön a babatapi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Minden kivánságod csak így teljesüljön!!!!!!

Üdv. Manda

manda

WishKép
Van valami ötleted, hogy a 26. cn-on miért teljesen páfrányos a pg-m? Reggeli nyállal csináltam, semmi kaja vagy pia előtte. Ja és 3 napja. Pé-nek nincs kjele. Menzi előtt megnő az ösztrögén termelés?

Kép

KépKép
babcsi

MandaKép
Köszönöm-köszönöm! Elraktároztam! És persze majd én is küldöm neked hamarosanKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi,
medilabom volt, 25-ös, de most kutattam vissza, Mártont a 8. napon erős csikkal kimutatta, most meg a 6. napon tartok.
Nekem küldd a "legjobbakat"!

Kép
Kép
Kép
amica

Babcsibe
Csak egy gyors hőjelentés: 37,1. Igaz, elaludtam reggel, ezért egy órával később mértem.
A menzielőjelféle mintha már nem lenneKép
gtünde

BabcsibeKép
Igen jól látod, nagyon vágynék már a lombikra, de ha a doki azt mondja, h. egy kicsit is necces, nem kezdem el. Ráadásul most kaptam meg a csekket, amit vizsga előtt fel kell adni, 45 ezer Ft!!! Csak hogy elmehessek vizsgázni! Úgyhogy tanulnom kell mint állat, nem bukhatok meg ennyi pénzért. Ha egy nem sikerül, akkor meg 15 ezer az UV. Menjenek a p...ba!
mary78

Mofly,
az is jó, amit Pkagi írt, ha van férjednek még cérnája hozzá.
potter_76

Sziasztok!

TündeKép
Bocsi, hogy tegnap csak úgy leléptem, de hirtelen hazajött a férjem és mindig kíváncsiskodik. Még pont ott talált a gép előtt. Meg is kérdezete "Babanet? Nem vagy normális" Persze csak úgy viccesen. Õ ezt nem értheti. Igaz?
Egyébként a hőd még egész jónak tűnik. Reménykedj.

MoflyKép
Tegnap nem is vettem észre, hogy írtál, csak ma olvastam vissza. A kiskatona vizsgálat szerintem szauna után nem ér semmit. Csináltassatok még egyet!

BabcsiKép
Hát te örök tesztelő vagy. Ez tetszik. Azt hittem a történet vége az lesz, hogy a harmadik is hibás és tán nem is a tesztekkel volt a gond.

Kép
Kép
tiza

AmicaKép
A medilab-ot nem ismerem, de szerintem akkor van még remény! Nem lehet egyforma két terhesség! Szóval drukkolok nagyon!!!!!!

TüncsikeKép
Ez szuper hő!!!! Nekem a 36.8 6-kor volt aztán kimentem pipilniKép és rá fél órára megmértem akkor meg 37 volt. Hát gondolom az már nem érvényes mert felkeltem. A menzielőjel nekem is hol van hol nem de az émelygés megvan, szóval lehet, hogy piris hétvégém lesz. A dokim mopst hívtam és mondtam neki az erős váladékot (mert az is van) és hát azt mondta, hogy lehet menzi előtt is. Csak ezt a pg-t nem értem.

MaryKép
Akkor tényleg le kell vizsgáznod és ha úgy esik akkor csak utána lombikozz mert a vizsgastressz azért nem biztos, hogy jót tesz! De ha rögtön vizsga után el tudod kezdeni az már jó! Úgyis stimuval kezded és mire visszakapod a picurkákat már nyugis leszel!

Kép

KépKép
babcsi

Potter
Sajnos nem volt 80 millió. 26 millió/l. Mennyisége, alakja normális. Azt írta a doki, 3 hónapig stimuláció javasolt. Asszisztált reprodukció bármely formájára alkalmas.

Ági
Utánanézek ennek a Krio intézetnek. Esetleg tudnál róla írni vmit? Lehet, hogy egy hónap múlva megismételteném ezt a vizsgálatot, szaunázás nélkül. Kép

Babcsi, drága, úgy érezted, hogy csinálnod kell valamilyen tesztet? KépKép Tényleg őrület vagy! Képes voltál ennyit rohangálni tesztek után. Kép
Az én hőm már napok óta 36,5. Jön a hideg, ki vagyok hűlve. Én 26 fok alatt már majd megfagyok. Hideg kezem-lábam.

Kép
mofly

IzaKép
Newm, még egy uolyan tesztet már nem mertem volna venni!Kép
Ezt férje válogatja. Az enyém is mindig viccelődik velem de ő nem bánja, hogy bnetezek. Az jobb lenne ha állandóan vele akarnám megbeszélni ezeket a dolgokat?
De mondjuk itt van Karcsi, ő különleges férfi, meg kell nagyon becsülni! Igaz, Manda?Kép

Kép

KépKép
babcsi

MoflyKép
Nálunk meg nincs fűtés mert még csinálják a ház saját hőközpontját és persze amíg nincs készen addíg nem tudják bekapcsolniKép Addig is hősugárzóval fűtünk esténként. Szóval megértelek!
Szerintem várjatok 1-2 hete és csak utána ismételjétek meg a vizsgálatot, hogy a kiskatonák kiheverjék a szaunázást!

Kép

KépKép
babcsi

Tünde Kép
Ez jó jel! Csak bizakodj!

Tiza Kép
Gondolod, nem ér semmit?

Kép
mofly

Tiza
Semmi gondKép Hát igen, a férfiak többsége nehezen érti meg a nőket. Szerencsére az én párom nem ilyen. A másik szerencse meg, hogy van külön gépem. Igaz, mostanában anyukámtól írogatok, őt meg néha nehéz a gép elöl kirobbantaniKép
gtünde

Amica
Ígérem, ma megpróbálok este 9 után benézni, hogy ne legyél egyedül, de nem ígérek semmi biztosat.Kép

Noé
Te kis éjjeli bagolyKép Én már csak tudom, milyen, ha az ember magával beszélgetKép De mindjárt itt van január, és ülhetsz egész nap a géped előttKép
gtünde

Ezt találtam a MamaNet-en:
Az inszeminációtól, vagy megtermékenyítéstől számított 11-14. napon érdemes legelőször tesztelni. A beágyazodást követően a női test HCG (human chorionic gonadotropin) hormont kezd el termelni. A HCG hormon áltagosan másfél naponta duplázódik a szervezetben, és folyamatosan emelkedik.
Eszerint akkor keddig várnom kell.Kép
gtünde

Lányok!
Én most lekapcsolom magam a netről, mert ha ez így megy tovább, kirúgnak!
Azért Szilva miatt néha bekukkantokKép
mary78

Nekem most az átjárhatósági lenne a következő vizsgálat. Csak engem ettől kiver a frász. Szerintem a doki elfelejtette, hogy év elején terhes voltam. Ha akkor átjárható volt, remélem most is. Én még várnék ezzel. Meg hallottam olyat is, hogy a folyadék ugyan átmegy rajta, de a pete nem. Akkor meg mi értelme van?

Kép
mofly

TüncsikeKép
De a beágyazódáskor elkezd termelődni a hcg és duplázódik minden nap akkor miért kell várni 2 hetet. 7-10 nap kb. ha beágyazódás. Ja, igaz, most, hogy számolgatok a 11 nap az jogos. Várunk-várakozunk. Azt tudod, hogy mennyinek kell lennie a beágyazódást követő első napon? Ha a qupido kimutatja akkor legalább 10-nek, ugyi?

Kép

KépKép
babcsi

Mofly Kép
www.krio.hu alatt megtalálod őket.
Mi ott voltunk, vagyis a párom, mert nálunk az andrológus kész katasztrófa volt. Időpontot kap a férjed. Nagyon kultúrált és rögtön megvan az eredmény. Mi 10000 Ft-t fizettünk.

Kép

Kép
pkagi

Babcsi,
igaz, mindegyik más, ez most álterhesség, az még nem volt hihihiKépKép

Tünde,
ma este lesz az utolsó randi a fogdokival, fogalmam sincs mikor érek haza, férjem Pesten egész nap, ilyenkor nem szereti ha csak a monitort babulom, így röviden de bekukkantok majd!
Ha tudsz türelmesen várj a teszttel, mert olyan rossz egy csíkost látni.

Mondom én három után...Kép
De egy éve már teljesen pontos volt.
Ez van, esélyt is alig adtunk ebben a hónapban, megegyeztünk, hogy várunk a harmadikkal, erre még itt lelkizek.
Netezni sem szoktam ilyenkor hisz vár a munka, főzés, Janka is mesét bambul amit ritkán tehet, de valahogy semmi sem megy.
Üdv mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Álterhesség? Miért, már tejed is van? hihihiKép Szerintem kéne az az UH!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi,
Ma este kell menni a fogashoz, ugyanakkor van nőgyógyi, egymástól persze messze, gyerekek pedig egy barátnőmnél egy harmadik helyen. Sehogy sem fog menni. Várnom kell...
Babcsi, tejem már négy éve van!!!!!KépKép Sőt azóta szoptatok is.
Kedden lesz 4éves Márton!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Négy éve szoptatsz? Komolyan!? Mártonka 4 évesen még szopik? De most tényleg?

Basszus tökre szédelgek és hányingerem van! Lehet, hogy a sok görnyedéstől? Mára izomláz lett a jobb karomban mert 4 órán át jegyzeteltem a sulibanKép hihihi..

Kép

KépKép
babcsi

AmicaKép
szerintem inkább a nőgyogyihoz menjél és a fogast helyezd át másik napra! Nem lehet? Most mit akar csinálni veled a fogas?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Jó a cikkKép Nekem is láttak már egy bevérzett tüszőt, ami ugye azt jelenti, hogy akkor volt pé-m. A cikk alapján, ha hétfőn tesztelek is egy pozitívat, még nem jelenti, hogy meg is marad a terhesség.
gtünde

Babcsibe
Egy annyira fogas kérdést tettél fel Amica-nak, hogy nem is tudott válaszolniKép

Szilvanyu
Mizujs? Hol vagy?
gtünde

Terhességi tesztekről:

Kérdés:
A terhességi gyorstesztek közül melyik a legpontosabb, és melyikkel lehet a leghamarabb megállapítani a terhességet leghamarabb?
Válasz:
A legpontosabb terhességi "teszt" az ultrahanggal kimutatott terhesség. Amit kérdez, az maga a paradoxon: ha egy terhességi teszt nagyon kis mennyiségű terhességi hormonra (HCG) érzékeny, akkor megnő a téves pozitív esetek aránya is. A patikai tesztek éppen ezért átlagban minden 7-8. esetben félrevezető eredményt adnak.
A tesztek biztos pozitivitását reggeli első vizeletből és (bárki vagy bármely reklám állít is mást) a vérzés elmaradása után legalább 4-5 nappal lehet kimondani. Pár napra rá az ultrahang is kimutatja a gyanújeleket.

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
A te babád ott van és ott is marad!!!! Egyébként én is belegondoltam, hogy vajon hány olyan terhességem lehetett amit észre sem vettem! Csak max. valami tök erős vérzésem volt. De most nagyon figyeljük magunkat és vitamint szedünk meg mindenKép Ez a másik cikk. is azt mondja, hogy csak pár nappal az elmaradt menzi után teszteljünk Végül is igaza van mert ha van baba akkor úgyis van és rövidesen megtudjuk, nem?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
Na jó, de azt minél hamarabb meg akarjuk tudni. Mert nem tudunk várni. Kép

Kép
mofly

TüncsiKép
De nem ám!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Na most mennem kell, majd este próbálok jönni.

SzilcsibeKép
Remélem addigra már jelentkezel!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Megint el vagy varázsolvaKép Mofly mondta, hogy nem tudunk várniKép
gtünde

Amica.
4 éve szoptatsz???????? És mi erről a gyerekdoki véleménye??? A teherbeesést is gátolhatja.
Mi baja a fogaidnak? A hosszú szoptatástól a szervezet ugyanis renegeteg kalciumot veszít.

Szilva hány órára ment Uhra?
potter_76

Sziasztok Lányok Kép
Gyors bejelentkezés, aztán visszaolvasok, láttam nagyon termékeny volt a tegnap du. és a mai de.

Az egészen biztos, hogy van egy 7 mm-es petezsákom. A másik valamiről nem tudott még nyilatkozni doki-bácsi. 2 hét múlva kell menni ismét UH-ra, akkor az is látszani fog, ha esetlen van ott még valaki.
Tehát egy babám biztosan van Kép

Kép
Kép
szilva069

gratulálokKépKépKépKépKép
gilingalang

Szilvanyu
Hurrá!!!KépKép Hogy bírod ki azt a két hetet?
gtünde

Képet nem adott?!
gtünde

Szia Szilva!Kép

Nagy-nagy gratuláció!!!
Én azt hallottam, hogy pár hét még látni lehet az ikerterhességet.
De gondolom, nem bánkodol, ha véletelnül még is csak 1 marad!
De lehet, hogy 2 lesz.

Üdv.Manda

manda

SzilvaKép
Akkor kezdem előről a drukkokat még két hétig!
Gratula az eddigi petezsákhoz és szurkolok a másik kis valaminek!
Stella

Kép
stella9

Tudjátok, írtam, hogy a 2.lombikra készülünk.
Mivel a 12.cn vasárnapra jött ki, ezért mégiscsak felhívtam a BMC-t. Pont Kanyó Katalin doktornő vette fel, írtó rendes volt és ráérek hétfőn 24-én menni, mivel hosszú a ciklusom.
Hát jó, akkor megyek! Pedig már beindultam 21. péntekre. Nagyon nehezen tudom majd kivárni.
Most a napokban lefoglaltam magam függönyvásárlással. 2 éve költöztünk be a lakásunkba és már épp ideje volt a függöny megvételének.
De hát még arra is várhatók, 1-2-3 hét mire meglesznek a függönyök.

Manda

manda

SzilvaKép

Ezek a gyerekek már most bújócskáznak?KépKépKép

NAGY-NAGY GRATULA!

És szorítok, hogy az a kis hamis is előbújjonKép
mary78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?