Sziasztok!
Bocs, most nincs túl sok időm.
Unique!
Köszi, akkor a férjed készít majd egyet a fejedről is?

Nem baj, ha sötét van, az a következő lépés lesz, hogy olyan fotót küldjetek, amin látni is lehet

Tudom, hogy gonosz volt, de annyir a jól esett

Tudod cica, ez a hormonjaim miatt van

, amúgy egy angyal vagyok
Duddu!
Nekem progit a 17. naptól kellett szednem a 27. napig, majd, mikor tesztelek egy pozitívat, akkor újra kell szedni. Na ebből volt több félreértés ezért bedurcantam, és nem szedtem. Amikor teszteltem egy pozitívat, onnantól viszont megy a 3*1 utró.
Szerintem kérdezz rá az orvosnál, mert a több progi nem baj ellentétben a kevesebbel.
Ui:
Baross I. sz. női ügyelet, pont ezzel a kérdéssel mentem, mert akkor mwentünk Orfűre és a 33. napon még nem jött meg, volt ugyan negatív teszt. Sármos, ám irgalmatlanul bunkó orvos, elkezdett oktatni, hogy mit hisztizek, és egyáltalában nem érti a kérdést.
o. egyáltalán minek szedek progeszteront
j. volt egy vetélésem
o. egy vetélés nem vetélés
j. pecsételő vérzésem van, és orvos írta, aki most szabin van
o. szerinte ez így baromság
j. akkor most mi legyen, mert nyaralni megyünk, kellene a válasz, azért jöttem be szombat délelőtt
o. erre nem tud válaszolni, de ha rá hallgatok idióta vagyok, ha szedem
j. köszi a tanácsot, viszlát
j. ez egy parazst bunkó majom volt
k. de mégis mit mondott
j. elmondtam mi volt benn
k. akkor most mit csináljunk
j. ki vagyok, nem érdekel, nem szedek semmit, de ide be sem teszem többet a lábam
Egy nap múlva magától megjött. Harmincnégy nap múlva teszteltem egy pozitívat, és csak onnan szedtem az utrót
Tanulság:
Idegen dokitól rá ne kérdezz olyasmire, amit a te dokid javasolt. Viszont a tiednél föltétlenül kérdezz rá minden részletre,a mi nem világos.
Ezt Uniquenak mondtam el annak idején, a többieket nem fárasztottam a sztorival, de lehet, hogy másnak is tanulságos lehet.
Juca