Sziasztok!
Manócskám alszik, mint a tej, úgyhogy most van időm kicsit irogatni
Mondjuk nem értem, most hogy tud ilyen jól aludni és elaludni, mint írtam, jön a foga, és az előző pár elalvás és éjszaka nem volt fényes...
Nos a talit nagyon várom már, Lili is rámolósabb fajta, de nem engedem/engedném neki...ő a hagymát szereti a konyhaszekrényből kivadászni, és tépegetni lefele a héját, és a haját...

Ja, meg megkóstolni a nyers, koszos krumplit
Csirkesz
Azt tudod, hogy nagyon közel lakunk ám egymáshoz?
Legalábbis kerületileg, de egyébként is, mert mi az Etele út 66ban lakozunk
Néztem is nagyokat, amikor írtad, hogy a műegyetem kertjében szoktatok sétálni
Judy
Gellértnek nagyon boldog szülinapot
Maccs
Mondjuk minket Biatorbágy sem riaszt vissza, bár autónk nincs

, ingyen vonatjegy viszont van, márha oda megy vonat(nagyon buta vagyok, nem tudom ezt sem, de majd megnézem...akkor sincs semmi, ha nem vonat megy oda

)
Csengo
Műanyag pókunk nekünk van, Lili imádta első látásra szerelem volt

Gondoltam, hogy annyira nem stabil, és nem szuper gyerekbiztos, de figyelünk majd ezentúl még jobban, köszi az infót!
Lau
Jobbulást a kezednek! Sajna nem gyógyul túl gyorsan...
Nagyon jó, hogy jól vagy, és ez tényleg erőt ad még jobban, hogy kezeléseket követően otthon vagy

Ez rengeteg erőt ad! Nagyon jók a képek, és a fiaid nagyon szépek
Reditke
A megnyugtató vérvételre én is elmennék, hisz az csak egy vérvétel

És bár biztos nincs semmi baj, mert ezt mi tudjuk, én szeretek megnyugodni
Beszéd:
Lili folyton dumál, általában halandzsázik, de van egy két hang, aminek jelentése is akad.
Any: mostanában úgy tűnik nekem szól
Ba, vagy bá: Többértelmű:bácsi, bicikli, néha a baba
Baba: egyértelmű baba
ammammamm: éhes vagyok, enni kérek, ennivaló, eszünk
apa volt egy időben, most leszokott róla
ne: nagyi, néni, de csak utánzással
óra(raccsolva

): óra! és felismer minden órát, ami a környezetében van(a digitális felismerése volt a legmeglepőbb számunkra), rámutat, és mondja, hogy óra...hát, legalább nem a bicikli az első szava
Halandzsa rengeteg féle, le sem tudom írni, a legjobb az eggyebő, eggyebőgye, katkatkat(ez látom másnál is van, pici módosulással

)
Valamit szerettem volna kérdezni, de tyúkeszemmel elfelejtettem. na ha eszembe jut, még visszatérek...
Addig mindenkinek jó éjt!
Móni