A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

BabcsiKép
Igen mensi elött-alatt az ösztrogéntól lehet páfrányos.

Mofly Kép
A szauna eléggé lamortizálja a kiskatonákat, szóval valószínűleg nincs semmi gond a férjednél. Várnotok kellene jó pár hetet és megismételni a vizsgálatot.
Addig nincs értelme semminek. A teljes regeneráció meg 72 nap kiskatonáknál, ezért mondták a három hónapot.

SzilvaKép
GratulálokKépKépKépKép
Mennek tovább a drukkok a másik "kis valaminek"Kép

wish

Babcsi Kép
Te mániákus tesztelő Kép Már megint nagyon jót vidultam rajtad Kép
Elmenekültél előlem?

Noémi Kép
Kár, hogy csak este tudsz jönni, de most is nagyon szép gondolatokat kaptunk tőled Kép
November 18-án leszek 36. Tényleg szép ajándékot kaptam Kép

Stella Kép
Ari vagy, és akkor kérem a továbbiakban is a drukkjaidat! Nagyon szeretném ha ketten lennének...

Manda Kép
Hát persze, hogy azzal az egy kis pöttyel is boldog vagyok Kép Meglásd, hamar eltelik a hétvége, aztán készülhettek a nagy napra!

Barbi Kép
Örülök, hogy jelentkeztél. Fel a fejjel, lesznek még jobb napjaid is! Gyere gyakrabban, a b.net jót tesz az embernek!

Kép
Kép
szilva069

Wish drága Kép
Küldöm a mai napi adagodat Kép
babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Mofly,
annyi pozitívumot azért írnék, hogy a férjem is nagy szaunábajáró.

Wish,
hogy van ez a 3 nap és 3 hónap? Nem értem.
Hogy vagy????

Szilva,
nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem ilyenkor még petezsákot se láttak, bezzeg 2 hét múlva már szívhangot is hallgathattam. Remélem te stereoban fogsz majd.
potter_76

Babcsi!
Potter!
Mennem kellett főzni, Mártonért az oviba, etetni, fektetni, hiszti, nem eszem főzeléket és ilyenek...

A szoptatásról:
Négy éves lesz Márton a jövő héten, ő ez év március 18-án (3és fél évesen) mondta azt a reggeli szoptatás után, hogy többet nem kér szopizni, ezután bocitejet iszik...
Márton egy éves szülinapján lettem terhes Jankával, szopott végig, mivel nem volt menzim, a korai vetélést megúsztam,addigra vettem ugyanis észre, hogy terhes vagyok, a végén már nagyon izgultam az erős jóslófájások miatt, mert ugye akkor már nem lehet szoptatni, de épségben megszületett Janka, aki 2éves volt a nyáron és még kitaróan szopikKép
Amíg mindkettő szopott addig nem volt testvérféltékenység, most "kikészítik" egymást.
Ezt nem példának írtam senki ne vegye megrögzött szoptatósagitáló dumának nálunk ez így alakult. A héten kezdte még csak átaludni lánykám végig az éjszakákat. Rengeteg kikészítő napon és nehéz helyzeten vagyok velük eddig is túl, de nem bánnám ha még egy...!!!!!KépKép
De szerintem az nem most lesz...

Kép
Kép
Kép
amica

Annyit elfelejtettem, Csajok, nekem a két gyerek mellett 2001.01.18. és 2004.07.03. között nem jött meg!!!!!!!!!!!

Potter,
a fogam olyan hirtelen minden előzetes jel nélkül romlott el, hogy a gyulladás a gyökérig terjedt és már úgy könyörögtem ki a doki kezéből a fogót, szerencsére gyökérkezelte és ma még rendbe tesz egy régi tömést. Azért most érzem ám magamon, hogy nem semmi a szervezetemnek a két gyerek kihordása táplálása, ellátása, nappal senki sem tud segíteni és éjjelente is megy a műsor.

BAbcsi,
nem tudom a dokikat felcserélni, mert a fogas másfél hónapig nem lesz, mert a szívét műtikKép

Kép
Kép
Kép
amica

Azért itt a tesztes történetek mellett én is elmesélek egy "édeset"

Én megkérdeztem a dokitól, hogy ajánljon nekem egy emberbarát fogamzásgátlási módszert, ami mellett szoptathatok is és kistesót is szeretnék valamikor!!!!!!!!!!!

Potter,
én sosoem szedtem fogigátlót, olyan tanácstalan vagyok, hogy mit kezdjek ezzel a dologgal. Szívem szerint semmit, 10 év alatt hoztunk össze két gyereket, a következő 10-re is jó arány lenne ez ha a férjem idegekkel bírná...KépKépKép
Valahogy nem visz rá a lélek, hogy hormonos bogyóval tömjem magam, meg arra sem, hogy a spirál kinyírja bennem a készülő gyereket. Tudom óvszer nem nagyon marad más, meg a számlálgatás.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica,
azért kérdeztem, mert a hosszú szoptatásnak vannak káros hatásai a mamára meg e gyerekre nézve is. Ezért lenne érdemes kikérni egy gyerekorvos tanácsát. De nem akarok erősködni, te döntesz.
potter_76

Amica,
a nőgyógydokid biztos tud ebben segíteni, ha olyan meghallgatós típus.
A számolgatásos módszer nem tuti, de nem is rossz szerintem.
potter_76

Potter,
a kölyköket a gyerekdokink csak dícsérni szokta, betegség miatt eddig nemigen találkoztunk vele. Kiegyensúlyozottak, okosak, szépek és természetesen rendesen ettek, esznek mindent mellette.
Õk igényelték ezt nagyon, ha megszületik majd a babád biztosan sokszor leszel olyan helyzetben, hogy mások, máshol egészen másként látnak majd benneteket és nevelési kérdéseket. Én sem terveztem eddig szoptatni, de nekik ez kellett.

Hogy bennem milyen nyomokat hagyott az már más tészta. Egy ideje nekiláttam pótolni az elveszett ásványi anyagokat, többet figyelek magamra és "kivirulok újra"!!!!!!!!!!!!!!!

Küldök neked képet csak kicsinyítenem kell...

Kép
Kép
Kép
amica

Szilvanyu
Képzeld, a húgom fiának is nov. 18-án van a szülinapja. Csak ő 91-ben születettKép
gtünde

Mary Kép
Köszi a drukkot Kép
Szerintem is az lesz a legjobb, ha megvitatod a dokival a dilemmádat, aztán lesz ami lesz. Én 1 hónap múlva is szorítani fogok érted!

Kép
Kép
szilva069

Potter,
a nőgyógyim nem volt valami meggyőző, mosolygott és elmondta mi van, de persze döntenem nekem kell. Nem volt bunkó,ismer, nála szültem kétszer, csak azt hittem kicsit részletesebben is elmondja a lehetőségeket.

Itt vannak!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Potter Kép
Édes vagy! Lehet, hogy 2 hét múlva már én is fogom hallani a kisszivét?

Tüncsibe Kép
Hát nagy különbés van a születési évet illetően, de én már nem bánom ezt sem Kép

Kép
Kép
szilva069

Amica Kép Kép
Édes kis gyerekek, és már milyen nagyok....

Kép
Kép
szilva069

Szilva!
Tyúkanyó, gratulálok! Igen, mindjárt látod-hallod a szívét vagy együtt a kettőét!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy itt ragadtam, nem fogy a vasalás, mosogatás, romokban a ház és mindjárt felkelnek és rombolnak!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Szilva,

Nagyon gratula a picur(okhoz)Boldog és problémamentes terhességet kivánok neked Kép

Wish,

Mikor is fogsz tesztelni? Addig is kapaszkodjanak azok a babócák. Kép

Nem tudjátok mi van Sacival? Most várja az inszem eredményét, nem?

Nekem jövő hétfőn kell mennem UH-ra, akkor kiderül az inszem napja is.

Szoritok mindenkinek Kép

puszi.

Fruzsina

fruzsina32

Amica Kép
Szerintem ne aggódj, a ruhák nem fogják kirúgni magukat, és az edények sem fognak nélküled megtisztulni Kép Úgyhogy maradj csak!!

Fruzsi Kép
Végre jelentkeztél! Zsebre vágtam a gratuládat, neked pedig sok szép tüszőt kívánok hétfőre!
Saci már napok óta nem jelentkezett, remélem csak sok a munkája, és igen vár az inszem. kimenetelére!

Kép
Kép
szilva069

Amica,
nagyon szépek Kép

Szilva,
valószínű. Én a 7. hét végén mentem, de dokibácsi azt mondta, hogy ez még csak a 6. eleje. Mondjuk nálad tuti a megtermékenyítés ideje. 6. hét elejétől lehet hallani, bár eleinte lassabban ver még.
Szerintem ha volt még ott valami bizonytalan, akkor valaki még növöget ott.

Na,mennem kell. Sziasztok.
potter_76

Noémi Kép
Nagyon kedves tőled, hogy gondoltál rám, és felhívtál Kép KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Szuper! Ez már mindenképpen siker. Örüljünk ennek az egy babának, aztán majd csak előbújik a másik is. Kép

Kép
mofly

Fruzsi
Sacinak ki kellet vennie a szabiját és elutaztak, ha jól tudom.
gtünde

Saci írta 10-én:
lanyok , ma meg vagyok, de alig...
ki kell vennem a maradek szabimat- hiaba akartam attolni jovore
igy lemegyunk videkre pihenni...
jovo hetfon jovok,
gtünde

Szilvanyu
Most már al tudod hinni?! Mesélj, milyen volt a petezsákocskaKép
gtünde

Amica
Nagyon szépek a gyerkőcökKép Nem csoda, hogy még egyet szeretnélKép
gtünde

Sziasztok Csajok!

Szilvanyu csibuci!KépKépKépKépKép
GRATULA ÉS GRATULA!!!!! Fantasztikus lehetett látni a kis lurkót! Majd előbújuk a másik kis hincut is! Nagyon örülök nektek de nagyon!!!!!!

TüncsikeKép
Nekem megint van ilyen menzielőszerű pocisság! Ba...szkika! Azért vettem qupidot hátha...
WishKép
Köszi az infót, hát nem örülök mert akkor tényleg lehet, hogy pirike benéz. Egyszer olvastam itt, hogy valaki azt hallotta, hogy terhesség alatt is lehet, ez szerinted igaz? Mert ugyi akkor inkább a progi magas nem?

Hogy érzed magad? Hamarosan azért már tesztelsz, nem? Én már alig bírnám ki! De hát én tesztfüggő vagyok!Kép

AmicaKép
Azért nem semmi ideig szoptattál! De hát ha a lurkóknak ez a jó akkor ezt kell tenned, igaz?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
VégreKép Már eluntam itt magam. Nekem most nincs menzielőszerűm. De nem tudom, érdemes-e hétfőn tesztelnem.
gtünde

AmicaKép
A szívműtét azért elég jó indok, bár kicsit morbid, hogy emiatt nem tud szegény időpontot cserélni.

A gyerkőcök nagyon szépek! Gratulálok! Jók a gének, mi?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Én úgy irigylem, akinek szép gyerekei vannak. Az enyémek biztos csúnyák lesznek.Kép
gtünde

Tüncsikém drágaKép

Én sem tudom mit csináljak, legszívesebben megcsinálnám most. Ha van ott valaki tul.képpen már lehetne tesztelni bár nem igazán tudom, hogy mikor is volt pé-m. A doki szerint úgy 14 napja kb. de lehet, hogy volt egy 6 napja de az is lehet, hogy csak 6 napja volt. Szóval ki tudja. Neked azért könnyebb a számolgatás. Na mit csináljunk?Kép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsiKép
hahaha..ne legyél már butus!!! Miért lennének már csúnyák!? Jajj, Tüncsi!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Te nyugodtan tesztelj, úgysem bírod kiKép Én meg még nem tudomKép Mert ha pozitív lesz, akkor is előfordulhat, hogy nem marad meg (ld. az ajánlott cikked), ha meg negatív lesz, akkor meg letörök, mint a bili füle. Szóval, a teljes tanácstalanság állapotában leledzem.Kép
gtünde

Babcsibe
Tudom, nekem akkor is ő lesz a legszebb. Már annyira kíváncsi vagyok, milyen(ek) lesz(nek)Kép
gtünde

TüncsiKép
Nem bírtam várni, és megcsináltam, még nem telt le az öt perc de egyenlőre semmiKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Te nem vagy százasKépKép Ebben a hónapban mennyit költöttél tesztekre?Kép Nem reggeli vizeletből kellene csinálni?!? Te szédült tyúkKép
gtünde

Sziasztok Lányok!

AmicaKép
Gyönyörüek a gyermekeid! Fiú, lány mi is a férjemmel ilyen párosítást szeretnénk, de most egyenlőre legyen valamilyen baby mindegy milyen nemű.

TündeKép
Hidd el Neked is szép babáid lesznek. Nem szabad pesszimistának lenni.

BabcsiKép
Mikor lehet tesztelned?

Manda

manda

Babcsibe
Keresek neked a neten egy tesztfüggésről leszoktató kezelést, jó?Kép
gtünde

Na elkéstem a kérdésemmel. Tüncsibe már tesztelt is.

Manda

manda

Manda
Vigyázz a Babcsival! Ne emlegess előtte holmiféle teszteket, mert megcsinálja őket, ha kell, ha nemKép
gtünde

Manda
Nem én, hanem a Babcsibe teszteltKép
gtünde

TüncsibeKép

Jaj bocsi. Babcsibére gondoltam.
Ezer bocs meg egy anyamedve.

Manda

manda

Csajok, hát én tényleg nem vagyok százas...hihihi..de most jobb, bár a teszt egy nagy kövér negatív!Kép A qupidot lehet a nap bármely szakaszában, az van ráírva! Na mindegy, tök gyagya vagyok!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Hát igen. Ez már függőség. Meglátod azt a szót, hogy teszt és végedKép
gtünde

BabcsiKép

Most az egyszer egyet értek. Nem volt ez még kicsit túl korai. De innen már csak pozitív változás lehet.Kép

manda

Csajok, most mennem kell mert apa megjött és kell neki a gép... majd ha tudok jövök még ha nem akkor holnap...addig megyek és keresgélek még teszteket...Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szia Babcsi!

manda

Babcsibe
Sziamia! Aztán csak óvatosan azokkal a tesztekkelKép
gtünde

Manda
Milyen függönyöket vettél? Vagy csak anyagot és most varrják?
gtünde

Most fél órára eltűnök, megyek Jóban-rosszban-t nézni. Utána vagyok.
gtünde

Tüncsibe

Egyenlőre anyagot vettem. A szalonban meg is varrják. Három szobait: egy fehéret és két ekrüt.
Plusz a konyhába kis sárgás voile anyagot két oldalt színes drapériával, plusz felső drapériával.
A konyhára szabad kezet kaptam a Karcsitól, remélem majd nem bánja meg.

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?