A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Szerintem aki közénk tartozónak érzi magát, az jöhet. Mi nem a kor alapján döntünkKép

Kép

Kép
vkhajni

Akkor csatlakoznék.Nem szeretnék kimaradni!

KépKép

KépKép
okr

Én lehet lemaradtam,mihez lehet csatlakozni?

Kép
breni

Szerintem beavatásnak jó lesz egy történet a másik topikunkba Kép.
Vica, monjál te is valamit, mert én itt egyengetem az útját az egyesületnek, de lassan mennem kell Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ennek a FITyE szónak olyan erotikus töltése van. Lehet hogy nem az jut róla eszembe, aminek kéne???? KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Nekem is a fütyi jutott eszembe róla (sőt, először annak is olvastam...! Kép
Ezért nekem szimpibb is, mint a másik... Kép Peedig lehet, h nekem inkább az lenne való (és nem a csitriklub! Kép )! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Azt hittem ma egész nap fennt leszek,de annyi dolgom volt, hogy most végeztem el.Hajat is mostam mert holnap megyek a bnömmel/unokatesom is egybe, csavarogni+vásárolni+dumcsizni..stb,alig várom.Ez a két nap olyan gyorssan elmegyKép,szombaton már megyek dolgozni.
Betti ha jol emlékszem 17.-én jön legközelebb,már alig várom ,most sokat pihizik ugy irigylem!Kép
Ja muszáj "konyhatündérnek lennem",párom imádja a hasát. A gesztenyét fözve és sütve szoktam csinálni.Most van a szezonjaKép
Elhatároztam holnap veszek Elevitet,tényleg azt csak gy.tárba lehet kapni,dm-be vagy rossmannba nincs?Na azt gyorssan visszaolvasok,hogy mit irtatok amiota nem voltam.!
Vendég

akkor én az 1970 hova menjek lányok?nyugdíj klubbaKép
gilingalang

Keditke!
Az Elevitet a gyógyszertárba lehet kapni a 30 db-os 1991 forint,a 100 szemes 5900 körül van most.Ez biztos.Én is most vettem.

Kép
breni

Na jól összekevertetek ,lehet lemaradtam,mihez lehet csatlakozni?Én 23 vagyok ha nem a kor számit akor mi?Bocsi de lemaradtamKép
Nekem is van a szekrénybe 2 db t.tesz,eddig nem volt rá szükségKép,még a tescoba vettem!
Vendég

Kép
gilingalang

Gili, ez most mire? vagy gyakorolsz? Kép

angel37

Breni!
Köszi Képte is most kezdet használni?
Én is föleg most lesz pár nap mulva pé Kép .Bár a 100 szemes jobban megérné ,de sok egyszerre annyit kiadni!! Ha gyümölcsöt vennék nem usznám meg 2000ft-bol 30 napra,szerintem ez elevittel jobban kijövök.Nincs igazam?!
Jaj a szomszédom most hozott zsemlefelfujtatKép "tudom mire gondoltok már megint a kaja"Kép .
Vendég

Mi ez a sok Kép itt a végén???

Mi????

Tessék vidámkodni

Kép - így kell.

Minden új csatlakozót üdvözlök a Fütyi-klubban.KépKépKépKépKépKép
(Nem is akarom tudni, hogy hány "csak olvasó" ismeretlen topik társunk pártol most el tőlünk....Ha-ha-ha.Kép)

Hajni!
Egyetértek!
Tehát, aki teljes jogú taggá kíván válni, annak kell egy jó kis sztorit írnia a Házasság, család topikon belül a W- Szex a múltunkból című topikunkba.Kép Hogy milyen sztorira gondoltunk, gondolom már a címből sejtitek.Kép Ha nem, akkor tessék beleolvasni...Kép

Asszem mára végeztem.

Lehet, hogy még lesz bekukk, de nem biztos.

Csók, kedves tagtársaim, és a többi klub tagjainak is.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

á semmi csak nem kaptam választ senkitől 35 évesen az ötyékhez mhetek e vagy a fütykösök is be vesznekKépKépKépKép
gilingalang

Zsuzska!
Én 80. 01. 01-jén születtem!

Vica!
Ha nem írok sztorit, akkor mi van? Olyan rég volt az utolsó (még júliusban), hogy már nem is emlékszem ilyenekre.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vica!
Beleolvastam nem semmi topic Kép .Most nem tudok irni de majd egyszer lehet irok,de most nem érek rá!Lehet,hogy legközelebb csak hétfön tudok jönni.Mindenkinek jó hétvégétKép
Sziasztok!Puszika!!

Betti!
Várom majd a beszámolotKép!!!

Küldöm drukkjaimat a tábka tetején lévöknek+++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mikor egyszer mondtátok, azt hittem csak poén! Basszus, de tényleg van! Kép
Na, majd elgondolkodom, tudom-e vmivel emelni a topic fényét! Kép Kép Kép

angel37

Vica,
Ancsa,
Küldtem képet! Kép

Editke,
Megkaptam! Kép Aranyos! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Sziasztok!

Mai UH kép: Kép

Kép

Proone
33+2</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
Nagyon édes a pocaklakód!

Szívem szerint a FITYE-hez csatlakoznék... Kép, de sajna elmúltam már 30, sőt 31 se leszek már... KépKépKép bár csak 22-nek érzem magam! KépKép Egyszerre 2 klubnak is lehetek tagja? Mondjuk most a zebrák az ÖTYE-khez pártoltak... KépKépKépKépKép Így nem mondom fel a tagságom... KépKépKép

moni

Hú Proone, most számoltam utána már alig másfél hónapod van csak! Amikor csatlakoztam hozzátok emlékszem azon filóztál, hogy mikor mond meg a szülőknek,hogy babát vársz, aztán tessék már a finisben vagy!

moni

<font color="0000ff">Moni!
Köszi! Kép
Igen, hamar elrepült ez a pár hónap. Doki már azt írta a papíromra, hogy a külső méhszáj nyitott. Kezd nagyon izgi lenni! KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Munkatársamnak is már másfél hónappal szúlés előtt 2100-es értéke volt, de kihúzta végig...

moni

Enis akarok a fityebe.

22 eves vagyok.az beleferKép

Kép
monyoka

en vagyok a legfiatalabb?Kép

Kép
monyoka

Sziasztok
Proone
Nagyon ari a babucid.

Beleolvastam a Házasság család topikon a W-sexbe.Egyszer talán majd írok.Ha elkap az ihlet.Megígérem.
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Monyóka
Ne keseredj el, lesznek még nálad fiatalabbak is itt a topikban.

Mindenki
Az ÖTYE-be nem tartozik még senki, mert nem értétek/értük még el azt a bizonyos 60-nas számot.Így mindenki FITYE-be tartozik.
Vagy van aki már nagyon öregnek érzi magát?
,,Az most szóljon vagy hallgasson örökre."KépKép

Inci 31+4Kép

Proone

Édi a babád.Én 20.-án megyek 4D-s UH felvételre, ha tudom majd felrakom a kis filmet.Kép
További jó egészséget.Kép

Kép
Kép
incike

Helló lánykák, asszonyok, meg mindenki Kép

Lara hát ez a két utóbbi görbe tényleg nem valami jó. Nagyon ingadozik. Biztos van valami oka. Az előzőek meg nagyon szépen alakultak. Akkor szedtél valamit? vagy ittál cickát?

Angel akkor legalább megvizsgáltak odalenn tövirő hegyire, csak ne lett volna annyi gáz Kép

Szelivi köszi a tippet, majd átkukkantok a rendelőbe Kép

Okr mensi első napján UH? (remélem nem lesz rá szükséged, csak max a 6. héten Kép)
Milyen serkentő??

Keditke holnap én is oldalast sütök! már be is pácoltam!

Anita jó, hogy jelentkeztél! hogy alakult eddig a hőd?

Ancsa a hereviszé tágulat okozhat olyan hibát, hoyg nem termelődik megfelelő számú és minőségű spermium. Az mondjuk elég különös, hoyg a műtét után ilyen kevéssel már összejött a pici. De a lényeg, hoyg sikerült!! Biztos most is fog!!

Ági barátnőd mit szólt???

Vica OK, akkor én is csatlakozom a fütyisekhez Kép

Kép
Kép
beuka

Moni, Zsu, Okr, Angel, Ancsa NAGYON SZORÍTOK Nektek!!!!!!!!!!

Lara Te hogy állsz??

Én is azt javaslom, hogy Banyát rakjuk le a tábla aljára.
Kettő okból is:
1. Ilyenkor, ha valakit áthelyezünk, rögtön hírt ad magáról.
2. Egy picit lehetnék a tábla elején Kép

BANYA légyszi ne haragudj!!

Egyébként elárulom Nektek, hogy én mindig a barnától számoltam idáig a mensimet. Ha most is attól számoltam volna, akkor ma a 39. napon vagyok!!
Viszont a hasamban iszonyatos vívódás megy végbe. Pedig én megpróbálok nem annyira figyelni magamra, de ezt nem tudom figyelmen kívül hagyni.

Kép
Kép
beuka

ÁÁÁÁ
egyre jobban "úgy" kezd fájni a hasam Kép
És a pattanások is megjelennek "menetrendszerűen" Kép

Tudom a remény... én próbálkozom!!

Kép
Kép
beuka

na jó megyek.

Úgy látom nincs senki Kép

Jó éjt!

Üdv: Bea

Kép
Kép
beuka

Halló!Itt vagyok!
Beuka
Nem értem én sem miért akkor kell menjek,de ezt mondta a doki,hát legyen.
Persze kicsit tartok tőle,mert mostanában már az első napon tócsát csinálok,ha nincs tampon,de mindegy.
Takarítani úgysem nekem kell(remélem)
Azt meg,hogy milyen p.é. serkentőt akar adni,csak Õ tudja.Nem árulta el.
Gyanítom a Closty-ról van szó,de majd kiderül.

Engem estére elkapott a takarítási láz.Legszívesebben mindent kisuvickolnék.Már vasaltam is csomót.
Ez praemenstruációs szindróma!!!
Már sejtem,holnap mi vár rám!Kép

KépKép

KépKép
okr

Hát sehol senki?!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Kép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Hát ennyiszer nem akartam elküldeni!

Bocs!

KépKép

KépKép
okr

Beuka!

Nem szedtem semmit sem az Eleviten kívül, de azt viszont most is szedem folyamatosan. Vérszegény vagyok így nekem muszály olyan tabit szednem ami pótolja a hiányzó vasat és folsavat.

Kép
lara26

Móni!
Kössünk 1 állapodást. Jó?
1-2 napon belül jöjjön meg nekem, neked pedig legyen 1 vagy 2 babucid a babalakban oksa?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lara26

jó reggeltKép
gilingalang

Jó reggelt!
Leesett a hőm!36.5C Várható volt.Kép
Kicsit szomorú vagyok!
Majd legközelebb!!!!

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt!
Jó sokáig voltatok fent tegnap este.Hogy bírjátok?Én sajnos csak bent a munkahelyen tudok internetezni és azt is 16 óráig.

Keditke!
Ma veszem be a 3. szemet.

Kép
breni

Sziasztok!

Lara!
Felőlem mehetett volna a megállapodás, de a természet nem így gondolta... KépKépKépKépKépKép

Kata!
Javíts légyszi 1 cn-ra, és a ciklushosszt írd át 31-32-re. Köszi.

Már telebőgtem 3 zsebkendőt, tudom nem szép tőlem, most is folynak a könnyeim, ilyen még nem fordult elő velem. Tudom nem vagyok normális, de hát ez van. Magam alatt vagyok nem titkolom. Tudom én szoktalak itt titeket vígasztali, meg magamat is eddig tudtam tartani, de ma reggel kitört belőlem. Lehet, hogy jobb így a sok feszültség meg minden kimegy belőlem. Sajna nem tudom a hogyan továbbot... Ugye lombik szóba sem jöhet, legfőképpen az anyagiak miatt, meg a férjem sem szeretné, az inszem, meg az nagyon alacsony s.szám miatt. Beszéltem ma az orvosommal, megértően próbált helyretenni, hogy ne reménykedjekhónapról hónapra, a mensim is azért késik, mert az agyam "nem normális" a baba miatt, persze ettől még lehet spontán baba. meg ő nagyon ismeri a többi lelki hátteret is. Jövő héten megyek hozzá, addig talán meg lesz az összes vérvétel eredményem. Aztán megbeszéljük a hogyan a továbbot.

Egy szó mint száz még soha nem voltam ennyire magam alatt, talán akkor mikor tavaly aput műtötték. Tudom nem szabadna meg minden, de nagyon-nagyon fáj lelkileg, és most érzem megint, ugyanúgy mint tavaly, hogy a lelki fájdalomnál rosszabb nincs.

Gondolkodtam azon is, hogy itthagylak benneteket, de nem szabad homokba dugni a fejem, mert attól még nem lesz jobb. Inkább maradok tartani bennetek a lelket, ha már magamban nem tudom.

moni

Mióta Ada megvan edzett vagyok!!!!
Breni
Miből a harmadik szem?

KépKép

KépKép
okr

Moni!
Sajnálom!DE NE KESEREDJ EL!
Azért is sírdogálsz,mert leesett a hormonszinted.
Nem szabad föladni!
Ebben a ciklusban SIKERÜLNI FOG!!!!!!
Kép
Ezt az ari képet küldöm neked!

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Keditke kérdezte hogy mióta szedem az elevitet és arra válaszoltam a 3 szemet.
Moni!
:-(

Kép
breni

Okr!
Aranyos vagy, de már nem AKAROK BÍZNI abban, hogy a köv. sikerülni fog, mert akkor megint ugyaez a koppanás lesz, és azt már nem élném túl. Most már nem csak mondogatni próbálom a beletörődést, hanem ténylegesen meg is valósítani, és ha egyszer valamilyen csoda folytán mégis összejön, akkor határtalanul boldog leszek. Eléggé összetett a lelki válságom, erről már egyzser írtam mailbe a csajoknak, ha gondolod elküldöm neked is. (most nem tudom, mert nem azon a gépen írok, amelyikre le szoktam tölteni a leveleimet, mert azt bővítettük, és még nem 100%-os). Ide nem akarok arról írni.

moni

Moni!
Légyszi küld majd el,ha tudod!
Mail cím van a profilomban.
Tényleg sajnálom!Azt hiszem nekem is ma fog megjönni.A hőm a béka s...e alatt.Sejtettem!

Breni
Én is Elevitre gondoltam,de nem tudtam biztire.

KépKép

KépKép
okr

Moni, ugye már jobb kedved ven!Gondolj arra hogy már van két gyönyörű gyermeked, és Isten ajándéka lesz a harmadik, gondolj bele hogy valakinek egy sem jön össze, neked meg már van kettő.Kép
Fel a fejjel kérlek, mi lesz velünk így ha Te is magad alatt vagy, ki fog bennünket vigasztalni??Kép

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?