Végig olvastam a 3 nap termését! A babák szépek, aranyosak, ügyesek!!!! És természetesen gratulálok Janikához is! Hát zajlanak az események. Annyira rossz, hogy nem tudok többször bekapcsolódni. Vagyis inkább ez jelenti nekem sokszor a kikapcsolódást. Az a helyzet, hogy a lakás felújítás finisébe értünk, és mindenki teljes erőbedobbással dolgozik rajta. Már annyira jó lenne beköltözni! Ha így halad, kb 2hét, és végre HOME SWEET HOME! Nem bizti hogy jól írtam! Zsombika jól van, bár ő is érzi sztem rajtunk a túlpörgést. Éppen szundikál. Most csupán azért van némi szabadidőm, mert apa a barátjával, miután végeztek a parketta lakkozással, elszaladtak "5percre" az egyik munkatársához "fontos ügyben". Ez vót nyóckó. Persze átlátok a szitán. Tuti, hogy már valahol szorgalmasan ürítgetik a sörös korsót. Megértem, mert ez a több mint 1 hónapja tartó felújítás rendesen igénybe veszi apát,és hát valahogy lazítani kell néha. A baj az , hogy ha átköltözünk, akkor sajna a Netnek harangoztak. Ezért nagyon- nagyon szomorú vagyok. Mondtam apának, hogy végre itt van ez a Babanet is, és annyira jó, hogy így sok mindent meg tudunk beszélni, a rengeteg tanács, segítség, meg amúgy is teljesen átestem minden depin, de hajthatatlan. Nem fér bele a költségvetésbe. A felújítás alatt itt húzzuk meg magunkat anyósomék lakásában. Itt van Internet. Igaz, nem lakunk messze (másik lépcsőház), de nektek nem kell magyarázni, hogy nem olyan egyszerű "átugrani" Zsombor mellett. Hát ez van.

.