A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tüncsibe

Anyukádéknál vagy most is?
Bocs nem olvastam el a régi leveleiteket.
Te melyik centrumba jársz babaügyben?

manda

Manda
Én Pécsett lakom és a Megyei Kórházba járok. Igen, anyukámnál vagyok most is, de estére várom a párom, Bp-ről jön haza. Most tényleg megyek tvzni, de jövök vissza.
gtünde

Szia!!!

manda

Na vagyok!
Senki más?
gtünde

Most én is megjöttem? Van még rajtam kivül valaki?

manda

NoémiKép

Nem tudom mikor jösz majd a netre, de köszi az üzenetet. Drukkolunk mi is Neked (Karcsi és én)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv. Manda

manda

Manda
Vagyok!
gtünde

Már azt hittem, megint nem lesz senkiKép Úgyhogy közben játszottam a gépenKép
Szóval, függönyre visszatérve: mi az a voile??
gtünde

Áttetsző függöny. Azt hiszem, hogy nevezik fényáteresztő függönynek is, de igazán nem nagyon értek az anyagokhoz. Csak most lettem okosabb, hogy jártuk az üzleteket a Karcsival.

manda

Manda
Hát igen, az ember akkor kezd hozzá érteni, amikor jól belemélyed a dologba. Karcsi hogy van a boltjárással? Nem unja, mint általában a férfiak?
gtünde

Azt gondoltam, már nem jelentkezik senki.
Pedig most már este is tudok irni. Sajnos lassan tényleg függővé válok. Munkahelyen is egész nap a topic-ot lesem, már dolgozni sincs kedvem. De össze kell szednem magam, mert ha megkezdjük a fagyibabák beültetése procedurát, nem fogok egy darabig megint dolgozni. Az első lombiknál is négy hétig táppénzen voltam. Most kb.két-három hétre számítok, viszont, ha sikerül szeretnék itthon maradni végig.

manda

Hát elviselte, de ő informatikus. És képzeled, szívesebben töltötte volna az időt otthon a gép előtt. Meg a diplomamunkáját írja, már egy éve, ideje lenne, ha befejezné. De most a lombik miatt is kihagyott pár hónapot, most a függöny, karnis téma miatt, már egész lelkiismeretfurdalásom van, de azt szeretném, hogy amit kiválasztunk, azzal ő is meg legyen elégedve, elnyerje a tetszését.

manda

Manda
A melóhelyen én is bámulom a monitort, ráadásul nálunk elég szar a net. Mindig kétszer-háromszor újra be kell lépnem a babanetre, amíg el tudom küldeni, amit írtam. Nekem amúgy nincs túl sok munkám, de ha van, akkor azt megcsinálom és utána babanetezek. Lehet, hogy egyszer majd jól fenékbe billentenek miattaKép
Én is végig otthon szeretnék maradni. Már 19 éves korom óta egyfolytában dolgozom, azt hiszem, megérdemlek egy kis pihenést.Kép
gtünde

Csak úgy dől belőlem a szóKép

manda

Sajna, mi még messze vagyunk a karnis és függöny választástólKép De azért még nem adom fel, hogy egyszer felépül a házunk. Lehet, hogy 100 éves leszek addigraKép
Igen, az informatikusok elég gépfüggők tudnak lenni.
gtünde

Manda
Az a jóKép Nálam is néha megszalad a billentyűzet, alig bírom abbahagyni a verésétKép
Szerintem Amica is lesz később, meg persze Noé, és Wish is este szokott lenni. Na meg Kandi is, habár ő mostanában eltűnt.
gtünde

Manda
Most mennem kell, megjött uram-parancsolómKép Otthonról még lehet, hogy bejelentkezem. Te még szerintem maradj, majd csak duzzad a létszámKép
gtünde

Egyetértek veled! Én is 19 éves korom óta dolgozom, a fősulit is munka mellett csináltam meg. Kicsit már elegem van a munkámból, lehet, hogy csak menekülni akarok az anyaságba? Nem tudom, de már a biológiai óram is jár. Öcséméknek van két babájuk, egy kislány, aki már aug.-ban volt két éves és egy kisfiú, aki most 7-én volt három hónapos. Kicsit irigylem őket, bár ők is megküzdöttek a kislányért. Sógornőmnek volt egy babája, akit a 11 hétben elvesztett. Azt hiszem,akkor tudta túl tenni magát rajta, amikor Veronikával terhes lett és megszülte. András baba már hipp-hopp itt termett. Nagyon édesek mindketten. Két hete volt a keresztelőjük és mi lettünk természetesen a keresztszülők.

manda

Szia Tüncsibe!
Jó éjt, ha nem jelentkeznék már be ma!

Manda

manda

Na azt hiszem, én is lelépek!
Még lehet, hogy visszanézek később, ha el nem alszom!!!

Üdv. Mindenkinek!!!
Manda

manda

Sziasztok!
Megjöttem!
Piri is megjöttKép

Tünde,
naná, hogy szépek lesznek a gyerekeid! Remélem nem kell sokáig várnod!
Vacak napom volt, oda lett a maradék reménykedés is a két nappal ezelőtti halvány második csík miatt.
Na mindegy. Talán azért nem jött meg, mert ebben a hónapban bíztam a csodában. Tudjátok, a férjem szünetet kért...
Bár lehet, hogy nem fog ártani egykis "felejtés" és lesz kedve apának is újra gőgicsélést hallgatni.

Csajok, átvettem most mindenki menziét, babák tapadjatok, teszetek csíkosodjatok!

Babcsi, gyes alatt elmehetnél négyórás teszetelőnek ha már esedékes lesz a kistesó!

Manda, most jöttem rá, hogy te vagy Karcsi feleségeKép

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Amica Kép

Azt a fránya Piroskát, pedig, hogy elvihette volna most a farkas!!!
Az én Pirim is most vendégeskedik nálunk, de ennek most örülök, mert kezdhetjük a következő beültetést.

manda

Manda,
az jó, legalább te örülsz, hiszen így kezdődik!Kép
Nagyon fáradt vagyok, elköszönök.
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Manda!
Még benéztem egy rövid időre. Nálunk is megvan a minta, a húgomnak már két nagy gyereke van (Gergő 14 lesz, Luca 11 volt szeptemberben). Nagyon sokat voltam velük, amig kicsik voltak, úgyhogy a gyakorlatom is megvanKép

Amica
Sajnálom. De majd akkor fog jönni a babóca, mikor nem várjátok ennyire. Köszi, hogy Pirikémet fogadtad, ne is ereszd vissza!Kép
gtünde

Na jóéjt mindenkinek!
gtünde

<font color="aa00aa">Tündi-B
Ment a mail!</font>
kandi72
Budapest III. kerület

Babcsibe Kép
Reggeli hőjelentés: 41,2
Ez picit magas nem?
Képzeld, hajnalban már megint felébredtem, eszembe is jutott a hőmérőzés. Lementem a lázmérőért, aztán még visszaaludtam egy picikét. Reggel csörög az óra, leráztam a lázmérőt, de ezek szerint nem túl nagy sikerrel, mert ezek szerint pont ellenkező irányba ráztam szerencsétlen mérőműszert. Elképedve láttam később, hogy mennyi volt az ébredési hőm!
Holnap ismét megkísérlem a mérést Kép

Te hogy vagy, érzel valamit?

Kép
Kép
szilva069

Szilvanyu
Jelentek én Babcsibe helyettKép Az én hőm még mindig 37. Én digitálissal mérek, azt nem kell rázni, meg hamarabb ad eredménytKép
gtünde

Szilva Kép
Ez nagyon sok ez a hőmérséklet. 38 fok felett a terhességre is ártalmas. Biztos nem vagy beteg?????????

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Hát ha a hülyeség betegség?

Kép
Kép
szilva069

Szerintem Szilva bebiztosította magát, hogy a hője ne essen 37 alá.Kép

Kép
lara26

Babcsibe Kép
Láttam nem bírtál magaddal tegnap. Legalább ma reggel csináltad volna meg azt a fránya tesztet! Te tényleg beteg vagy Kép
Az IQ tesztekkel hogy állsz?

Kép
Kép
szilva069

Tüncsi Kép
Nekem tettszik a 37,0 hőd Kép Szerintem jó jel Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Megmutatom nektek az én mintáimat:

Õ a bátyám lánya, Réka, ez a kép 2 éves, már 4 éves ovis, és most nagyon boldog, mert a csoport legszebb fiuja belé szerelmesKép

KépKép

Õk meg Nelli és Nati, az unokatesóm lányai (Nati a keresztlányom). Õk 5 és 3 évesek.

Kép

És ők így hárman imádják egymást, és hát nagyon rosszak tudnak lenni.
mary78

Sziasztok Lányok!

SzilvaKép

Nem magas ez a hőmérséklet? Nem kéne valami dokit meglátogatni?
Nehogy elhanyagold és bajuk legyen a bébiknek!!!!
Igrum-burgum tessék magadra vigyázni!!!!

MaryKép

Nagyon szépek a gyermekek. Majd megkérem a Karcsit tegye fel a keresztgyermekeinket este.
Azt mondják, sokat kell babák közelében tartózkodni, mert az is segíthet. Átveszük a babillatot!

Üdv. Manda

manda

MandaKép

Ha ez is jó, akkor én sokat vagyok gyerekek közelébenKép Van olyan is, hogy bevállalom ezt a három ördögpalántát egy napra, de nap végére hulla vagyok, másnap meg egész nap pakolhatok, mert anyukámék házát pillanatok alatt szétszedik.
Ha hárman vannak, akkor a legrosszabbak. Az óvónénik is odavannak tőlük, mert az oviban is megtalálják egymástKép
mary78

Manda Kép
Szépek a "mintáid" Kép Kép
Nem sokára neked is a karodban fog csücsülni egy ilyen szép kisbaba!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Ettől a magas láztól már a látásod sem a régi?
De kösziKépKépKép
mary78

Manda Kép
Az én férjem is informatikus és most írja a diplomamunkáját. Kép

Amica Kép
Gratulálok a kitartásodhoz, nem semmi, hogy milyen sokáig szoptattál. Elég türelmes vagy. Neked tényleg való még egy gyerek. Én csak kettőt tudok elképzelni magamnak. Háromra már nem lenne energiám.Gyerekkorom óta kétgyerekes családanyának látom magamat.
Az én húgomnak is két gyereke van. Az egyik 11 éves fiú, a másik 3 éves lány. Úgy hogy le vagyok maradva.

Babcsi Kép
Egyébként érzel valami utaló jeleket, vagy csak úgy tesztelgetsz? Kép

Kép
mofly

Szilva Kép
Te meg notorius nem tesztelő vagy. Kép Akkor most már kérünk egy napközbeni hőt, légyszi. Csak úgy mintának. Reggel úgy se csinálod meg. Kép

Kép
mofly

Mary Kép
Látom én is egyre hülyébb leszek, követem Babcsit Kép
Bocs, akkor a te rokonpicikéid a tündérkék Kép Kép
És természetesen a te karjaidban is csücsükélni fog a babóca Kép

Mofly Kép
Mostan nem fogtok kapni tőlem hőt, mert nem hoztam magammal a lázmérőt a munkahelyemre!
Na de hétvégén ígérem megmérem. (Választhattok, Hol mérjem?)

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Ja, persze munkaidő van! Kép Pedig igazán magaddal vihetted volna. Kép Szabadon választott helyen mérheted, kivéve hónalj. Kép

Kép
mofly

Mofly Kép
Ok. Megcsinálom a házi feladatot Kép

Kép
Kép
szilva069

Mary
Egyszerűen gyönyörű ez a Réka lányka Kép Nem csoda hogy szerelem tárgya lett Kép Jó a mintád Kép Nelli és Nati is nagyon édesek Kép

Mofly
Az én tesómnak 3 gyerkőce van, a legkisebb is 7 éves (aztán 14 és 17 évesek). Na akkor én mennyire le vagyok maradva Kép

Druszám
Nálad mikor várható eredmény? Drukkolok ám! Kép Remélem nem maradtam le semmiről Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Megint gyors vagyok. Szilva, a házimunka csak szaporodott...
Janka belepakolt egy kg geszetnyét egy vanish-es flakonba... persze az alján volt még!!!!!!!!!!!!!
Most pucolom, hogy a bele még ne legyen illatos!
Mindig van valami ha csendben vannak és jók!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok,

Kezdek kijönni a depiből, most jöttem meg "Sz" ügynöktől eltünt a cisztám" meg nem repedt tüszőm" sőt még jobb oldalon talált egy dominás tüszőt ami 16mm-es, na ehhez mit szóltok, én szóhoz se jutottam, kedden megyek vissza hogy mi a helyzetKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Ez tök jó! Hányadik cn vagy ma? Méhnyálkahártyád milyen vastag?

Tündi
Vendég

Tündi,nyálkahártyát nem mondott csak hogy szép a tüsző és még talán spontán is össze hozhtnák ha még nőne 2-3mm a tüsző, 9cn vagyok! Ennek is nagyon örülők de inkább annak hogy nincsen cisztám Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szegény Amica Kép

Barbi Kép
De jó hírek Kép

Kép
Kép
szilva069

Hali
21.cn-on vagyok.
Hőjelentés: 37,1...s mindez 5.45 óra alvás után.
Tegnap a kenetvételből nem lett semmi mert a rózsaszínes volt a folyásom. Kép Remélem "csak" a beágyazódásól. Kép
Jelentkezem a dokinál ha megjön, ad beutalót a hormonos vérvételre, plusz megbeszéljük mikor lesz akkor kenetvétel. (Ha lesz. Nem kéne. Kép)
Sajnos még ma tanítok 3 órát itthon...hát nem sok kedvem van...ezért most csak ennyi.
Megy a drukk mindenkinek!!! ÉS kellemes hétvégét annak aki nincs hétvégén...a többiekkel még talizunk.
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?