A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

<font color="0000ff">Lányok!
Köszi mindenkinek, nagyon kedvesek aranyosak vagytok, tényleg nem nagy kunszt egy ilyet megvarrni, most már tudom. Anyu beszélt rá, hogy meg tudom csinálni, így az ő érdeme is. Kép Nem jött volna llétre, ha... Kép Talán holnap be is fejezem, még kell hozzá venni valami szegélyt. Kép

Baba képét megmutattuk 'kedves' apósnak is, mondta, hogy olyan akaratos álla van, mint nekem. (nem nekem mondta, hanem a férjemnek) Na kössz, ez kedves volt. Kép

Pocak!
Ha komolyan gondolod, megvarrom, ha ugyanilyen tényleg, akkor nincs gond, de ha más, akkor kell a régi huzata - szétbontva szabásmintának. Egyébként szívesen megvarrom, de tényleg! Kép
Csak a steppelt anyag ára kissé húzós, métere 3000 Ft (140 cm széles) és nem is valami nagy a választék. Kép Ez kb. egy méterből van. - Na de várd ki a végét, még nincs készen! Kép És még lyukakat is kell rá varázsolni a biztonsági övnek.

Lindi!
Gréti nagyon édes! Jók ezek a balerínás képek! Kép

Proone
33+2</font>

KépKépKépKép
proone

Lindi!
Jó utat nektek és meséljél ám nekünk el mindent!
Azon gondolkodtam, hogy akinek ilyen gyönyörűséges pakolótársa van annak nincs oka panaszra:-)

Zsan!
Igi bajnoknak már 2 foga van???
Erről lemaradtam gratula!

Zsebi?
Na milyen a meló?
Mire van időd ha végre hazaérsz?

Fic!
Olyan kiváncsi vagyok Vincebabára jövőhéten megpróbálok elmenni tornára!
manó27

Na, szépen indul a nap: tisztára fel vagyok dobva, megyünk mayázni, jajdejó, csinibe öltöztetem Vincenzót, mesélem neki, milyen program elé nézünk, babakocsi, bkv, sok baba, izgi lesz és tökszupi, erre visszajön zapa azzal, h nem jó a lift Kép Nagyon morc vagyok, Vincenzó most meg kiabál a járókából, nem érti, miért nem indulunk már ... morcmorcmorc
morcfic.
ficánka

Manó!
Igen igen, az nagyon jó lesz, ha jöttök tornázni! Legfeljebb, ha még fáj a lábad, Te babázol Kép
mégmindigmorcfic.
ficánka

Jó reggelt!
Megérkezett az első igazi csúnya őszi reggelKép
Ugye a rossz idő ellenére azért megyünk a Mayába? Mi 10-re biztos nem érünk oda, mert Emma most aludt el, de ha felébredt, igyekszünk!

Kép
Kép
manoka11

áj láv Gréti!! KépKépKép nagyon édes!

Zsanci, a vasrnapi pótlásokon is a Zsuzsival szoktunk lenni, és nála valahogy sokkal felszabadultabb a hangulat, meg jobb a csoport, ami ugyan nem is csoport, hanem mindenhonnan a hiányzók Kép lehet, hogy épp ezért jó, mert a lógosok összejönnek Kép

A született feleségeket én is nagyon várom!!!!
bár a cím fordítását eléggé elbakerolták sztem. (desperate housewivesból)

Recca, Zsanci, Bogárka, Manó és többiek, akik hozzászóltatok az úszás témához, nagyon köszi. egyre inkább tisztába jövök vele, hogy ez így nem az, amit szeretnénk, pancsinak meg tényleg túl drága, ahogy Recca írta. persze semmit se kötelező csinálni a foglalkozásokon, de valahogy úgy tűnik, mintha rajtam, meg persze Reccán kívül ezen senki még csak el se gondolkodna... értitek? ezek a fura felnőttek - mint pl a dzsippes tyúk - zombiként követik a vezényszavakat, kb. mintha csak a munkahelyükön lennének Kép már, ha van nekik ilyen, Kép de ez már tényleg nem az úszás számlájára írandó Kép
a kalovits módszerről: www.babauszas.hu
de érdekes, valahányszor végigolvasom, rájövök, hogy mennyire semmitmondó ez a szöveg, semmi konkrét, csak valami nagy mézes máz, hogy boldog családi együttlét, meg hogy fejlesztőpedagógusokkal kifejlesztve stbstb
a merülésről persze egy szó sincs Kép

Fabri, milyen hennát veszel? sztem csak olyat vegyél, ami már előre el van készítve, és csak a tubusból kell kinyomni, mint a többi hajfestéket. nem érdemes főzögetni meg mindent összekoszolni...
ja, és ha akrilkádatok van, akkor nehogy ott öblítsd ki a hajad Kép

Ildi, a fürdőszobatükrös én voltam, köszi az infót! Kép

votiv 8)
votiv

Manóka!
Olyan jó nektek, h tudtok menni mayázniKép! Én nagyon sajnálom, h mi lecsúszunk róla. Most mondta a portás, h fél óra múlva lesz lift, dehát akkor már hová induljak bkv-val ... igaza van Votivnak, létszükséglet az autó.
fic.
ficánka

Csajok!

Hogy kell szedni az urtica urens 5 ch-t?

Köszi!
mkatus

Már műxik a lift ... no comment ...

Votiv!
Légyszi nézd meg anyukámnak a homeót! Azt a könyvet,amit említettél, hol lehet beszerezni?

Kedden torna után Votivékkal és Adáékkal lemeóztunk egy cukit, ISTVÁN SÜTEMÉNYESHÁZA RULEZ! Tehát: GYERTEK TORNÁZNI! Kép
fic.
ficánka

Sziasztok!

Bogar, en is kivancsian varom az adast!

Katus! Tenyleg gyors szulesed volt neked is!Kép Teljesen egyetertek azzal, amit te es Bogar is irtatok: ha valakiben nincs felelem a szulessel kapcsolatban tuti gyorsabban es "konnyebben" szul, mint aki fel. En mar a terhesseg elott keszultem a szulesre, rengeteget utanaolvastam es ugy, de ugy vartam!Kép Igaz en ittam harom-negy hetig malnalevelteat es szedtem Caulophylumot is, ezek is segithettek, hogy nulla fajassal nyilt ki a mehszaj ket ujjnyira, es negy ora mulva mar kezemben foghattam Katikat!Kép

Lindi, latom nagyon keszul a lanyzo az utra!Kép Erezzetek jol magatokat!Kép

Proone, tok ugyes vagy! Egesz maskepp nez ki igy a gyerekules.Kép

Ada, sajnalom a tegnapit, pedig jo lett volna benneteket latni! Azert probalkozzatok maskor is, ha erre jartok!!!

Delutan vendegek jottek, hatam kozepere nem kivantam oket, mert extra nyugos napunk volt, alig alvassal.Kép Erre a kiscsaj bealudt a vallamon es addig ott is maradt mig el nem mentek a vendegek.Kép Vegul tok jo kedvem lett es a vendegeknek is orultem. Szerencsere nem volt hasfajozas sem, igy 10-kor mar agyban voltunk es csak fel kilenckor keltunk!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Katus, en ugy tudom, hogy 2*5 golyocska. Vigyazni kell vele, mert nagy dozisban apaszt.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nem igaz, hogy Gréti mekkorát nőtt!

Proone,
tényleg nagyon ügyi vagy! Nekem a nadrágfelvarrás még megy, de erre már nem vállalkoznék! Szuper vagy!

Recca,
demokrácia van, az egérnek is drukkolhatsz! Kép

Ficánka,
én már csak a sörről jutok eszedbe? Nna, szééép.
Kép

Zsanci,
mindjárt megy mél, mert Majába nem jutok el.
neet
neet

Proone,
azt tudod, hogy a 7 hét már nincs 2 hónap sem? Csak úgy kérdezem.. Kép Hányadikára vagy kiírva? Decemberi baba lesz? Azok jó babák nagyon!!! Kép
neet
neet

Norka,
a neked írt leveleimet meg visszadobálja a rendszar. Kép
neet
neet

Valaki rugdosson már el tanulni, baba, kutya alszik, ebéd tegnapról maradt, ki van takarítva: enyém a délelőtt.Kép
neet
neet

Neet,
nemcsak a sörről ám, de arról is! Kép mars tanulni!!!!

Dóra,
ma feljöttök? fél 9-ig aludtatok? irígy vagyok!

fic.
ficánka

Proone!

Nem hittem volna,hogy valami lesz abból az ülésből!Komolyan!nagyon ügyes vagy!

Fabri!

Legközelebb hallgatok az okos szóra és becsszóra nem eszek a homokból!Nagyon szarul voltam tőle,még a hányás sem segítettKép

Fic!

Hol laktok Ti,szállodában hogy portásotok van?

Neet!

Pihenj,NE tanulj!

Juc
20170114224602

JOhi!

Küldesz nekem infokat a termékekről,mert a megadott oldalon csak a képük meg a nevük van fent.

Köszi:Juc
20170114224602

Juc,
nem szálloda, de tényleg tiszta amerika Kép van 24órás portaszolgálat, jó sok pízért a közös ktg.-ben, de azért jó, mert hát a környék igen vegyes, és így nem hallottam betörésről. szóval távol tartja a rosszbákat. Dóráék is itt laknak, csak ők a másodikon, mi meg a hatodikon.

Johi,
én is kérek infót!

Neet!
meg a szép hosszú hajadról is, én is olyan hosszút szeretnék! Kép nekem volt seggköcépig érő, de aztán "meghülyültem", de most megint szeretnék jó hosszút. egyébként szívem szerint én is azt mondtam volna, h ne tanulj, hanem lógj velünk, meg lazíts, dehát Te kérted, h küldjön el valaki, én csak azért!
fic.
ficánka

Katus, én is 2x5-öt szedtem, de most megfigyeltem, hogy se a tejtermelős tea, sem az az Utrica nem túl sokat segítettek, mondanám, hogy nullát, de nincs rá bizonyítékom Kép . kb. 1 hete semmi ilyesmit nem fogyasztok, ellenben továbbra is kb. 3,5 liter folyadék megy belém, amiből kb. 3 liter olyan gyümölcstea, aminek csipkebogyó meg hibiszkusz meg alma a jórésze. imádom ezeket a teákat (főleg Milfordot iszom), mert üresen is kiválóak, és vízből nem tudnék ennyit meginni.

Neet, hess tanulni! (így jó? Kép )

Dóra! én valahogy megérezhettem, hogy császár lesz (habár mondták is Kép ), mert se málnalevél teát nem ittam, se semmi hasonló lazításos izét nem gyakoroltam. aztán így is gyors szülésem lett Kép Kép Kép

ancsipancsi

Fic, nem is olyan sok am az!Kép
Rokoni es barati korbol is vannak olyanok, akik hasonlo kozos koltseget fizetnek, pedig nincs portas, csak egy oregedo tizemeletes panel...Kép

Tobbiek Mayaban? Miazamaya?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Köszike a hessegetéseket, meg a lazulásra buzdítást, de csajom közben jól felébredt, meg lezavartam pár telefont, így tanulás ugrott. Kép Vagy Kép ?
Na, majd holnap... azaz vasárnap, azaz....Kép

Fic,
na, jóvan, akkor rendben. Bár hajból most akarok(?) vágatni, de sztem csak tesóm belenyír egy kicsit, mert már semmivel se bírom összefogni, és Eszterrel nehéz kibontott hajjal... meg törik és egyéb női nyivákolás. Kép
neet
neet

Jucc,
ment mél.
neet
neet

Dora,
a Maya, az egy étkezős-itkozós hely a Savoyában.
neet
neet

<font color="0000ff">Neet!
A legkorábbi időpont, amit az UH mérései alapján számoltak, az november 18. A legkésőbbi menzi alapján november 29. Talán valahol a kettő között jön majd világra.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok lányok!
Mindjárt indulunk. Csomagok készen vannak, taxi már itt van (de még vár 45 percet), Gréti alszik, mint a bunda. Pedig pont most kéne neki felébredni, meg enni, de pont most aludt be.
Jók legyetek!

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Hazaértünk, jelentem rendesen elfáradtunk, és nagyon büszke vagyok a lányomra, mert egy HÕÕÕÕS! A vérvételnél senem sírt, csak addig egy kicsit, amíg keresték a már bebökött tűvel a vénát (zapa rosszul is lett) és sztm akkor is csak azért, mert a keze le volt fogva, aztán amíg csorgott, addig vigyorogva beszélgetett a vérvrvős nénivel. Kép Nagyon meg is dicsérték!
10 körül végeztünk a Madarászban, onnan már nem értünk volna a Majába (vagy még mindig ott vannak a csajok?)

Fic: Te mostanában olyan peches vagy Kép Vincenzo megnyugodott?

Lindi: Jó utat! Érezzétek jól magatokat és azért legyen igaza Moose-nak is, nagyon vigyázzatok Grétire! Kép

Juc: Látod, a múltkor a mi mammutlábas házikónk volt a téma, Ficéknek, Doráéknak meg portásuk is van... Kép Mondjuk nekünk is 24 órás szolgálatban van a biztonsági őrünk, a kutya. Kép (A következő kutyánkat portásnak fogom hívni Kép)

KépKép
oxigen
Györköny

Hahó!
Maya ruled, bár csak 5-en voltunk, de jó volt látni a gyönyörű babócákat meg a mamákat Kép
Ebédre meg finom tortillát "főztem" Kép
Most bealudt mindkét kőc a délelőtti nyüzsitől Kép, úgyhogy megyek én is kipihenem magam... nem volt semmi az indulás Petrával... mondtam is Zsancinak, hogy eladó egy lány Kép
Ja, és Zsancival vetekednék a legrosszabb anya címért: ma másodszor indultam úgy el, hogy Doni csak be volt téve az első ülésre, de nem volt beszíjazva a hordozó a kocsiba... múltkor félútig így mentem szüleimhez, most szerencsére 500 méter után észrevettem. Mert én hülye rárakom a hordozót az ülésre, majd először inkább gyorsan bekötöm Petrát mielőtt elcsászkálna a kert végébe, és ekkor már Doni annyira ordít (amíg el nem indulunk utálja az autót), hogy én már azon vagyok, hogy minél előbb gázt adjak, és elfelejtem őt bekötni. Kép Hát normális az ilyen???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Ujra ittKép
De haladok,mert mar csak 1/2 Votiv mertekegyseget hianyoztamKépKép

LindiKép
Jo utat,erezzetek jol magatokat!!!Kép

ProoneKép
Huuuuuuuuuu,mar mindjart szulszKépKépSzuper a 4D kep es nagyon szepen varrsz!Kép

OxiKép
Gyogypuszik Hos Vikka megszurt kezereKép

SisKép
OOORIASI GRATULA!!!!KépKépTetszenek a kepek!Mate gyonyoruuu!!!
En is szerettem volna ilyen szuloszobas kepeket,de Apjuk nem jott be, a szuleszno meg mondta,hogy majd O fotoz,de elfelejtettuk,nem is ertem,miertKépKép
Egyebkent zold szuloszoba+IKEA-ban 2 ora harmasbanKépKép

PesztusKép
Szinten GRATULA!!!!!!A mi lanyunk is Anna leszKép

FicankaKép
Huuuuuuuuuu,Vincenzo hatalmasKépKép
Akos majdnem 5 hosan 7350gKép + 74cmKép

KatusKép
Tenyleg szep es gyors szulesed volt.Lehet,hogy van abban valami,hogy ha nem felunk konnyebb,mert en viszont nagyon feltem,es hat hosszu is volt nehez is.De megerteKépKépKép
Es en mar ujbol szulnek,de Apjuk nem ertekeli az otletemetKépKép

Fius Anyukak!
Ti huzogatjatok a kukit?Mert nekunk az elozo gyerekorvos ellenjavallta, a mostani meg mellette van.Es hat ugy gondoltam,kicsit megprobaljuk,de nem mozdulKépKép

Most meg kisregenyt irtamKép

Vegul egy kep Bikkmakkrol:.....grrrrrrrrrrrrrrr,nem mukodik a feltoltesKépKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Talan most....
Kép

SIKERULT!!!!!!!!!!KépKépKép

EdesekalmatalvoAkos es BuszeKriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!

Ne húzogasd!

Oxi!

Hát igen,Dóra és FIc nagyon elit házban lakikKépSZóval GAZDAGOK!Meg LINDIék is,mert mindig cak utaznakKép

Bogárka!

Nálunk SOma a szenvedő alany nem bekötésileg,szóval ez nem tartozik a rossz anya kategóriába mert nálunk ZApa csinál ilyetKép

Juc
20170114224602

Kriszta!

Ez nagyon Édes!!!

Fic!
Hát ez már mörfi....

Ada!
Te hol vagy?

Oxi!
nagyon ügyi lányod van már kész hölgy!
nem sír minden kis aproság miatt, amin én jelzem elájultam!!
manó27

Bogárka!

Nálunk csak egy gyerek van és mégis előfordult már! El se tudom képzelni mi lesz ha kettő lesz vagy három....

Juc!
Hogy érzed ma magad???
manó27

Johi!

Neked lábad???
Mizu vele?

Na most húzok ablakot tisztitani utána jövök,,,
manó27

Kriszta!
Gyönyörű Ákos!!! Kép

Csajok!
Nem érdekel valakit 68-74-es overál (vagy anorák Kép )? Egyszer sem volt Petrán, mert az első télen nagy volt rá, után ameg kicsi, úgyhogy vadi új állapotban van Kép Sárga színű, az elején egy nyuszival. Ami nagyon jó benne, hogy az alsó részéből lehet zsákot is csinálni, de 2 lábat is.
Ha valakit érdekel küldök fotót róla.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyetlen ezzel a nembekötéssel Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Egyébként meg tényleg nem egy könnyű feladat 2 gyerekkel útnak indulni... csak, hogy mentsem magam... Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bakker! Most látom csak, hogy átugrottam az 1000. hozzászólást... és nem ünnepeltem meg Kép A múlthéten még néztem, hogy 980akárhány volt, gondoltam dejó nemsokára 1000, erre nem elfeledkeztem róla?....

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka: Deigennekem!!! Kell az overállanorák!

KépKép
oxigen
Györköny

Hátakkor utólag is nagynagy gratula, Kedves Bogárka, mély tiszteletű, taliadó, sokatsegítő törzsfórumtagunknak! KépKépKép

KépKép
oxigen
Györköny

BogarkaKép
GRATULA az 1000. hozzaszolasodhoz!!KépKépNekem megvagy 2 ev,mire eljutok az 1000-hezKép
Es normalis vagyKép
Nekem 1 gyerekkel is nagyon bonyolult barhova is elindulniKép
Es kivancsi vagyok en is a TV felvetelre.Kép
Es en pont overallt akarok venni,de szerintem kicsi lenne mar Akosnak,foleg,mert kicsit nagyobbat akarok,hogy kihuzzuk vele a telet.
es,es,es,es....ugy latom,ez lett a kedvenc szavam...
jajajaj, ES koszonjuk a dicseretet!!!!!!

ManoKép
Koszike a dicseretetKépKép

JucKép
Ok,akkor nem huzogatom.Csak meg Tomit is meg kell errol gyoznom,mert szerinte is jobb huzogatniKépKép

Ja!!!Jo reg mindenki leirta az msn cimet,en is leirom:
krisztina_burian@yahoo.com
Sajnos elfelejtettem elmenteni a TieiteketKépKép

K+Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!
ne húzogasd! Majd húzogatja a barátnője...Kép
Manó!
a biankás cimre küldtem, de elküldöm megint, mert nekem hál Istennek nem törli ki az elküldött üziket. Megkeresem, küldöm. Egyébként irhatsz nekem, hogy hova és mikor vigyük vissza az ágyat...
Juc!
mi van, te beteg vagy???? ejnye!!!
Bogárka!
pénzt gyűjtük Petrára, és tudod, nem-bekötés nálunk is bejátszott már...

Ellenkezem mindenkivel, aki azt mondja, ha nem félsz a szüléstől, akkor rövid, ha félsz, akkor hosszú. 2x szültem, 2x féltem, 2x volt rövid.
Katus!
urticát kúraszerűen szedd, ne folyamatosan. pl. 1. nap: 3x5 szem, 2. nap: 2x5 szem, 3. nap:1x5 szem. utána akkor újból, ha megint apad.
egy csaj viszont azt javasolta, hogy egy hét u. 3x3 naponta, és egy hét alfalfa. és ezt a kettőt variáld. nekem mindkettő szimpinek tűnik. Alfalfát asszem csak gazdagréten lehet kapni.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Katus!
ja, és csak a magas potenciál okozhat tejapadást, ha sokat szedsz belőle az nem...csak esetleg nem is használ...KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka: Ez a nem bekötés is csak tanulmány, nem? Hogy mit éreznek az anyák, amikor teljesen összezavarodva valamit elfelejtenek és furdalássza őket a lelkiismeretük. Kép

Kriszta: Ákos milyen sokat fejlődött! Nagyon aranyos!

KépKép
oxigen
Györköny

Zsanci: Mert neked ilyen jó dolgod van Kép Én nem féltem, és borzasztó hosszú volt!

KépKép
oxigen
Györköny

ZsanciKép
Koszi a tanacsot.
Ok,2:1re vezetnek a SzentImres Anyukak a dokim ellenKépKép

OxiKép
KosziKépKép
En is megneztem am Vikka albumat,GYONYORUUUUUSZEP!!!!!KépKép
Apropo,meg Te sem irtal szulessztorit,ha jol emlekszem.Pedig en kivancsi lennek!!!

FelebredtAkos es SzulessztorikatimadolvasniKriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Mayába nem jutottunk el sajnos! Fél 11-kor sekerült elindulni és jól fel is pakoltam magam, mivel utána nagynénémhez készültem Timivel, úgyhogy örültem, hogy hátizsákostul idáig eljutottunk!

Vera!

5. évfordulónk volt tegnap!

Katus!

Tök jó gyors szülésed volt és tök jó, hogy ilyen jó élmény lett!Kép

Jucus!

Jobbulást!Kép

Neet!

Tessék tanulni!Irgum-burgum!Kép
Egyébként nagyon felnézek rátok (vedd királyi többesnekKép, ha akarod)tanulókra! Én biztos megbolondulnék, ha még suliba is járnom kéne!

Bogárka!

Írd ám majd meg, hogy mikor leszel a TV-ben és nagy betűkkel írd majd ide légyszi az én kedvemért, mert különben biztos elkerüli majd a figyelmemet és lemaradok róla!Kép

ILdi
ildi76

Kriszta!
Ákos gyönyörű!

Oxi!
Vikka igazi nagylány módjára viselte a dolgokat, szerintem mi sem bírnánk ilyen jól!

Maya szupi volt, bár kevesen voltunk, de jót beszélgettünk, minden baba nagyon édes, és már egész jól kezdenek cimbizni egymással.

Már nem is tudom, miket akartam írni... inkább eszem egy kis nutellátKép

Kép
Kép
manoka11

Kriszta: Igazad van, de nem is nagyon vágyom rá, hogy felelevenítsem. Tudom, hogy mindenki leírta, de én nem tudom rávenni magam. Nehéz volt. Nem a doki tehetett róla. Egy kissé lerúgott méhlepénnyel kezdődött, császárműtőt fenntartották, 0ról oxitocin, 3* köldökzsinór a nyakon. De azért újra fogom csinálni, mert kell egy másmilyen is Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Zsanci! a magas potenciál mit jelent? nem azt, hogy több a hatóanyag benne? vagy valami teljesen mást?? ezen gondolkodom már ezer éve, és látom, hogy te menő vagy ezekben, ezért kérdezlek.

HASMENÉS: Heni evés közben kakil, és most is rendesen nyomta, mint mindig, de most az egész ruhám is "fosos" lett (az övéről nem beszélve), mert olyan híg volt, de érdekes módon, csak a pelus elejénél. lehet, hogy ekkor hirtelen pisilt is, és az kavarodott össze a kakival és folyt ki? ugyanis nem szeretném, ha hasmenése lenne, túl kicsi még a dokihoz.
járt már így vki közűletek?

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?