A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tündi Kép
Kép
Ti mekkora levelet tudtok fogadni?
karcsi

Outlook-om van, vagy a freemail-es címre tudtok nagyobbat küldeni. Csak nem tudom, ott mennyi helyem van mégKép
gtünde

Karcsi
Jó sok virágotok van, ha Manda még mindig locsolKép
gtünde

OK, akkor megnézem milyen anyagunk van. Lehet, hogy csak holnap kerül sor rá, mert még molyolok közben a géppel. Meg szeretném osztani a netet Anda és az én gépem kötött. Kép
Ha véletlenűl nem tudnék már írni, akkor Jó éjszakát!
karcsi

Karcsi
Ok. Képzeld, én meg a párommal MSN-en beszélgetek, mert ő fent ül a gépénél, én meg lent az enyémnélKép
gtünde

Jóéjt!Kép
gtünde

Szia Tünde!

Itt vagyok már, csak kicsit elpilledtem. Azt hiszem, kezdek álmosodni, pedig még szeretnék egy kicsit tévézni.

manda

Manda
Megkaptad a leveleket? Mint néznél?
gtünde

Nekem még megy egy mosásom, és még ki is kell teregetnemKép
gtünde

Én voltam a gyorsabb! Nekem most végzett a mosógép és ki is teregettem már. Kép Megjöttek a képek. Nagyon szuperek! Kép Kép

manda

De nekem ez a második adagKép
gtünde

És most végzett, úgyhogy rohanok teregetniKép
gtünde

Lassan elbúcsuzom mára. Nemsokára kezdődik a Lost, szoktuk nézni, meg az MTV1-en van egy német romantikus filmsorozat A kívánságok fája, én azt nézem. Szeretem a romantikus filmeket.

manda

Szia Tüncsibe!
Jó éjt! Álmodj szépeket!!!
Majd holnap benézek!!!!!!Kép

Manda

manda

Szia Manda!
Jóéjt! Akkor holnapKép
gtünde

Sziasztok Csajok!
Én meg mindig akkor jövök mikor már...
Szép álmokat!!!!!!!!!!!
A gesztenye finom volt!

Kép
Kép
Kép
amica

Hello.
Amica
Fincsi öblítős gesztenye? Kép
Hallom megint megjött. Az a fránya piri!

Tüncsi
20. napon vagy? Én 21. Ha most huszonegyeznénk...én nyernék. hahaha Kép

Amúgy jó tévézést mindenkinek!
Mi tornáztunk...jól bekajáltunk (nemrég, ami nem túl jó )...én már le is fürcsiztem. De végülis délután már csak egy órát tanítottam, kettőt áttettem hétvégére és inkább aludtam 3! órát. Hogy éjszaka mit fogok csinálni?!... Kép
Jó éjszakát és Kellemes hétvégét!

ui. Ma nem volt semmi rózsaszín. Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Kép

Visszaolvastam mindent, de 5 archív oldalra nehéz válaszolni. Kép
Szilvanyu KépKépKépKépKépKépKép
Annyira örülök! Nem tudtam sokat beszélni, de annyira izgultam érted, hogy muszáj voltalak felhívni. Nagyon örülök a petezsáknak, a másikat is látni fogjátok, küldök neki még extra drukkokat a két hét múlva esedékes UH-hoz, hogy szép fotók készüljenek róluk. Pihenj sokat!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi Kép emlékszel, múltkor 2 nap alatt milyen sokat nőttek a tüszőcskéid? majdnem 10 mm-t. Úgyhogy ezek nagyon szép eredmények, pláne a 9. cn-on. Kép Micsoda tüszőgyáros vagy, Kép a szervezeted tutira akar egy babát, össze-vissza növeszti a tüszőket sorba, hátha valamelyik már összejön, ez most össze fog!!!!
Drukkolok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babcsi Kép majd leestem a székről a teszteken, de jó lenne, ha már kétcsíkos lenne Kép

Tündi gyönyörű a párna Kép Manda Kép én meg foltvarrok Kép és takarókatt, már alig várom a következőt Kép.

Manda Kép nagyon drukkolok nektek!

Tegnap nem tudtam jönni, külföldi barátaimmal voltam délután a várban, utána Belga söröző, aztán WestEnd Hilton Mohito koktélozás, utána Cactus Juice hajnalig, összesen 5 sört ittam meg, pedig sosem ittam még sört. Kép Most behoztam a lemaradást, éjszaka jöttem haza, 3-kor. Nem semmi, de jól esett. Nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen. Ma persze későn keltem és most jutottam géphez. Holnap vidékre megyünk esküvőre, úgyhogy csak vasárnap délután tudok jönni legkorábban.

Vasárnap jobban összeszedem magam és írok még.

Jó éjt!

Puszi
Noémi

a kicsit másnapos, aki már megint egyedül beszél magában Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!Kép
Így hajnali 10:20 kor.

Tündi!

Nem tudnál nekem ajánlani egy jó nőgyógyászt Pécsen?
Férjemmel arra az elhatározásra jutottunk, hogy Pécsre kellene járnom.
Azt már írtam, hogy dokim Clostyt írt fel nekem, de nem küldött el vérvételre. Csak UH-val nézett meg. Én pedig keresgéltem a neten és nem fogom elkezdeni így szedni ezt a gyógyszert!Mi lenne ha el lennnék záródva?

Kép
lara26

Sziasztok!Kép

Az ígért képeket sajnos nem tudtuk feltenni, valamiért nem működött a melléklet feltöltése a topicnál. Ma elutazunk Gántra anyósomhoz és sógoromhoz, Karcsi odavalósi.
Úgyhogy legkorábban csak holnap este tudok benézni.
Addig is Mindenkinek sok-sok drukk no meg babatapasztó++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó hétvégét és sok-sok pihenést Mindenkinek!!!

Sziasztok!!!
Manda és KarcsiKép

manda

Lara
Hát nem vagyok egy nagy orvoshoz járóKép Én a Megyeibe a profhoz járok. Ha jól tudom, ő csinálja a meddőségi szakrendelést, de ez nem biztos. Mindenesetre ugyanannak a rendelőnek az ajtajára van írva a meddőségi, ahova én járok. Szerintem az Édesanyák útjára is mehetnél, ott van a lombikbébi szakrendelés is. Megkérdezem az ismerősömet kit ajánl, mert ő odajár. De lehet, hogy csak jövő hétre tudom meg.
Esteleg kérdezd meg Tündit, ő kit tudna ajánlani. Ha itt nem találod, akkor a babaprojektes topikban írja neki.
gtünde

Kép
gtünde

Szia, látom nagyon unatkozol

Kép
lara26

szia LARA mi a helyzet
gilingalang

ezeket a cuki sárga mozgokat honnan lehet betenni?
gilingalang

Giling
A netről szedtem le őket. De ha kell, mentsd el innen.

Lara
Ja, unatkoztamKép Ezért megnéztem egy filmet, most meg megyek vacsizni. Később benézek!
gtünde

Sziasztok!
Tündi-Bündi!Miért nem válaszolsz a mail-re???????Megsértödtél Rám???ühümmmm-ühümmmm akkor...
Jó hideg van!Kép-már lassan jöhetnek hozzánk is lakni a pingvinek!1hónap és hó is lesz....ha így megy!
na pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Hali!
Hétvégén már csak ez van. Pangás.
Én 37,2-vel keltem reggel ami jó, de már megint rózsaszínes a folyásom, ami nem tűnik túl jónak. Biztos a sok ásványvíztől meg joghurttól OOOOOOOOOOOOOOOlyan vastag a nyh-ám, hogy ez van...szivárog...hihihi.
Mellesleg én már szétaludtam magag...Ma du. megint aludtam két órát. Sok lesz már. Kép
Olyan éber vagyok , hogy mehetnénk bulizni...ha nem lennék már megint varacskosdisznó. Kép Na jó..."csak" két bazi nagy piros pötty van rajtam...egy fél tubus alapozó...és volt nincs. Kép
Na legyetek jók!
Pusz

Kép
vizkriszisback

Kandi-Bandi
Ne bánkódj! Nem sértődtem meg!! Majd írok, de ha erre a címemre írsz, akkor csak hétvégén tudom megnézni. A freemail-est meg bármikor.Kép

Kriszta
Pedig ez a hő nagyon jónak hangzikKép Nem tesztelsz egyet?
gtünde

Lányok, van itt valaki még rajtam kívül?!
gtünde

Tündi-B!
Írtam NekedKép,de ismét az ax-ra,arról írtál,már 4x...legelöszőr a freemail-ről....na most már ezt is tudom!
Na pusza,megyek fürcsizni!Kép
AndiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Ez a kedvenc képem....egy csöpp emberke egy nagy kézben....
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi-B
Én is írtam nekedKép Én meg megyek pihizni, kihalt a babanetKép
gtünde

Képegy remélhetően termékeny hónap csajszik...
Na mentem komolyan!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika
Asszem az Anne Geddes kép. Az www.annegeddes.com oldalon még háttérképet is letölthetsz, ha regisztrálsz. Az én hátterem onnan van.
gtünde

Akkor szép álmokat Neked!KépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Jujjjjjjj komolyan...nem tudtam!Köszike!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika
Neked is!Kép
gtünde

Kandi
Igen, van galéria is, ott nézegethetsz szép kis babókat!
gtünde

KépSzia-mia!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Kandi és Tündi!
Megint nem értem ide időben...Kép
Na majd hétfőn!

Kép
Kép
Kép
amica

Szisztok Csajok

Egy kis bekukk... Ma reggeli hőm: 37.1 (29. cn.), az a baj, hogy fogalmam sincs mikor volt pé-m. Meg ha két pé-m volt akkor honnan kell számolni a progi szakaszt? Na mindegy..maj szerdán megyek a dokuhoz, remélem jó az UH-ja, ha addig nem jön meg majd megmondja mi a manó.

TüncsikeKép
Veled mi a helyzet?KépHőd?

Kandika, AmicaKép
SziókaKép

KrisztaKépKép
Igen jó a hőd!Kép

Kép

KépKép
babcsi

már megint a dokuhoz akarok menniKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Tegnapi hőm: 36,9, a mai: 37. Hogyhogy nem tesztelsz?!?Kép
gtünde

Na jó reggelt babanet....
Mi van a tesztekkel?Babcsi 37,1 az jó....miért nem dobsz egy tesztet????
TündiMi újsi?Mesélj a mutatóról?Vagy majd késöbb?
Hihihi Én meg a 27.napon vagyok?Pazaroljak egy tesztet?Höm?????Ki tudja....34?
na pusza!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika
Milyen mutatóról?
gtünde

Kandi
Ilyen macis képeket meg a http://www.foreverfriends.co.uk/ oldalon találhatsz mégKép
gtünde

Sziasztok CsajokKép

Tüncsike, KandikaKép
Persze most meg milyenek vagytok mááááán?! Most teszteljek egyet a 29. napon? na pejsze! Most már azért is várok és kész! Vagy ne? hihihi...már csak egy qupido-m vanKép

TüncsikeKép
37. az nagyon jó!!!! Szerinted Szilva mér egyet nekünk hétfőn? Csak ne megint 42 fokot..Kép hihihi...

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Reggel teszteltem ám egyet.Kép Helyetted is. Lett egy halovány második csíkom. Ez jelent vmit, vagy vegyem negatívnak?
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?