A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi!

mennyi idős Heni?MÉg csak most elöször lettél fostos tőle?Hát nagy szerencséd vanKépNem hasmenés,hidd el nekem .Náluk ez normális!
És Zsanci jól beszélt UTrica ügyben!Nekem segített és Esztinek is.Ugye ESZTI?

Jucakibeteg
20170114224602

Fic, utána fogok nézni, de mostantól holnap estig dolgozom látástól mikulásig, és nem szabad olvasgatnom meg lazsálnom, jaaaj hogy fogom kibírni Kép a könyv: Homeopátiáról nőknek, és a Herbaházban vettem.

tejtermelés: szopi előtt kb 15 perccel egy bögre malátás tejeskávéval vagy egy finom teával, kakaóval, kinek mi tetszik, ledőlni az ágyra, és pihenni, és akkor minden rendben lesz.
tejmennyiség növelése: azt mondják az okosok, a fejéstől a köv. alkalomra kb 25%-al több lesz a tej.
Katus, miért akarsz több tejcsit? gondolod, hogy kevés?

BKriszta, Ákos nagyon szép, férfias jelenség! s nagyon tetszik a szeme színeKép
fütyijét ne húzogassátok, nekünk feltépte a doki, és napokig sebes volt szegénykének!!!!!!KépKépKépKép azóta se bántjuk, és minden oké. ráértek még evvel foglalkozni.

Bogárka, boldog 1000-est!

Oxi, lányod szuper csaj. hihetetlen, hogy mit kell kiállnia, és hogy mennyire jól viseli. de most már olyan jó lenne, ha meggyógyulna ez a drága pici lány.

votiv 8)
votiv

Jucuska! holnap lesz 2 hónapos. és most lettem először fosos, de eléggé befostam, mert hétvégén nekem volt hasmenésem, gyomorremegéssel együtt. úgyhogy azt hittem, hogy elkapta. de jobban megvizsgálva a pelenkát, gyanús lett, hogy hátul a krémkaki van Kép , míg elől fos. Amúgy, Jucus! te hogy csinálod ilyenkor? kiviszed a csap alá? én még nem tudom úgy beállítani a vizet, de félő, hogy papírtörlővel meg a nedvessel is főként csak maszatolom a kakát ilyenkor. Pannus szeme rendbe jött?

Asszem van ám másik homeos bogyó is tejtermelésre, lehet, hogy azt is ki kellett volna próbálnom, nem csak az Utricát. valamék újságban olvastam az összesről. Amúgy te is kúraszerűen szedted? mert én fogtam a csövet, aztán minden nap 2x5-öt benyaltam és kész.

ancsipancsi

ezt Neetnek küldöm, ha már úgyis tanul:
Kép
Don Rumsfeld is giving George W Bush his daily briefing and tells him that three Brazilian soldiers have been killed in Iraq. George says "that's absolutely terrible", is lost for words, and holds his head in his hands for several minutes. His staff are amazed at the response, and the whole room stays silent. Finally George lifts his head from the table and says "exactly how many is a brazillion?"

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi!

Utricat én napi sokszor vettem be ha úgy éreztem,hogy szükségem van rá.Jó tudományos mi?!Kép
Panna szeme jól van,köszi.

Fosás:Hát úgy kéne,de ha végig cipelem a dedet a lakáson akkor rosszabbul járok.Úgy hogy egy csomag seggtörlő elhasznál ,átötözés és minden kezdödhet elölről!KépDe nálunk már másmilyen kakákok vannak,amik még büdik is,szóval csak rosszabb lesz!Készülj!

Juc
20170114224602

Katus, ne haragudj, rosszul tudtam. Azt hittem a dozis is szamit, nem csak a potencial. De ezek szerint nem.

Jucus, en max. csak szeretnek gazdag lenni.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

JUCUS! mikortól lesz olyan másmilyen kaki? múltkor a miénk is nagyon-nagyon büdös volt, de most csak simán büdi Kép . majd mikor mindenféle kaját adok neki, akkortól rendes barna kakija lesz? (habár a széklet barnaságát a lép által feldolgozott döglött vérsejtek adják, és az már elméletileg most is van...)

ancsipancsi

Ancsi!

Elöször nem barna lesz a kaki hanem mindig az ebédet fogod viszontlátniKép

Juc
20170114224602

Oxi!
Küldtem mélt Kép

Köszönöm a gratulációkat!!! Kép

Igen, Manóka jól írja már nagyon cimbiznek a babák: nagyon édi volt, ahogy Lizi és Emma egymásbakapaszkodtak és vigyorogtak egymásra, aztán meg ahogy Emma dumált Iginek, Igi meg szégyenlősen elfordult, utána meg nagy komolyan figyelte Emma további mondandóját Kép

Ildi!
Igyekszem nem elfelejteni a nagybetűket! Kép Bár én már minden nap megnézem, legalább az elejét, mert ki tudja, mi van ha mégsem hívnak fel...

Jucus!
Esztivel mi van??? Úgy eltűnt Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Képzeljétek, kész az üléshuzat! Kép
Ilyen volt, ilyen lett:

Kép Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Itt volt Dóra és Kata, éééééééédes ez a kiscsajszi, nomeg az anyukáját is nagyon bírom. Kép Csak anyukája vállán v. karjában hajlandó aludni, de ott nagyon szépen tud. Egyébként meg pont úgy nyervog, mint Vincenzó. Kép

Neet,
igen, időnként kell belőle vágatni, mert törik is, meg hát KELL, h valami történjen, h ne váljék unalmassá, igaz? Neked meddig ér kibontva? Fested, v. színezed valamivel?

Oxi,
portáskutya Kép, Vincenzó megnyugodott, rövideket szunyókált is, meg egész jól eljátszik egyedül is a járókában 10-15 perceket, meg nagyokat vigyorgott Dórára, meg sétáltunk, és persze már tök kifáradtam a sok játéktól, pedig még van pár óra lefekvésig, de zapa már hazajött, majd megpróbálom bevonni. Tiéd Vikka lányzó nagyon ügyes!!!!!!!! Büszke is lehetsz rá! Mikor láthatom végre? Kép

Kriszta!
De jó, h itt vagy! Kép Ákos gyönyörű, és nagyon szépek a méretei! Gyakran eszembe jut, h én emléxem a könnyesszemű nagypocakú Krisztára a vajúdóban, amikor én nst-re mentem. De Te már biztosan el is felejtetted! Kép Gyere gyakrabban, ha tudsz! Kukit ne húzogasd szerintem se!

Jucus!
Nektek meg két fürdőszobátok van, úgyhogy ti is tök GAZDAGOK vagytok! Kép

Jucus + Bogárka = JÓ anyukák!!!

Manóka!
Nutella nyamszliság Kép

Bogárka!
Gratula az 1000-hez! Nem semmi két kőc mellett!!! Kép

Nagyon aranyosak lehettek a dedek a mayában, remélem, köv. alkalommal én is láthatom! Kép

Most kaptam egy pohár kólát citromkarikával rulez!

cupp,
fic.
ficánka

Votiv,
köszi előre is, és bocs, nem akartalak ám zaklatni, csináld csak a dolgodat. Kép Valahogy szert teszek erre a könyvre!

Proone,
GRATULA!!!!!! Nagyon ügyes vagy!

fic.
ficánka

Hello lányok!

Már meg is jöttem a suliból...ellógtam (hallod Neet Kép, mint Te a tanulást, igaz?)

Vagyok ám, csak letiltottam magamat a netről....tudjátok, a vizsgák....no persze nem tanultam ám, hanem főztem, mostam, takarítottam, nagybazibaba-autóval Mayáztam (Fic Kép).

Bogárka: grat. az ezredikhez, és nekünk is jól jönne az overall, de Oximamát egyszerűen nem lehet felülmúlni, meg megelőzni, ha ruháról van szó, szóval úgy tűnik, ez a vonat már csak a pöfékjét mutatja nekünk KépSebaj (szerintem a 68-74-es nekik egyébként kicsi lesz Kép és akkor ránk jó). Majd túrok Kép És kaptatok Petrára olyan kiskabátot, amit én is vettem Bogyónak ?

Maya: Emma gyönyörűséges nagy barna szemeivel bűvölte LH-t, majd rikoltozott Beetnek, miközben Lilla bebújt a bazinagybabakocsink kosarába, mindezt úgy, hogy Bogárka Donival a kezében cukorlopó Petrát kergette körbe-körbe és Igi hangosan szurkolt nekik (nem tudni, hogy kinek, anyának, vag ylányának). Kicsit eltúlozva ugyan, de így nézett ki a tali. És mindeközben én mit csináltam? Lepasszoltam Beetnek LH-t Képtortillát ettem és dumáltam.

Juc gyógyuljál meg, mert megint nem megyünk miattad Ringatóra Kép

Kriszta: Ákos tündéri...mekkorát nőtt...

Hopp, hivat a főnököm.

Csóka, Ada

(Bibiiiiii, megyünk IKEA-ba szombaton és veszünk étkezőasztalt székekkel, meg új függönyöket, amik nagyon menők http://www.ikea.com/ms/hu_HU/rooms_ideas/bedroommoods_window/index.html és persze azért, mert MI IS GAZDAGOK VAGYUNK)
ada007

Sziasztok!

No elaludtunk,kivancsi vagyok,meddigKép

ManokaKép
KoszonjukKépEmma yahoo-s albumat is megneztem es hat nagyon jo dolga lesz Akosomnak,mert csak gyonyoru kislanyok vennak a kornyezetebenKépKép

OxiKép
Ne haragudj,nem tudtam,hogy ilyen komplikalt-nehez voltKépEs ez esetben eltekintek a szulessztoritolKépKépEs szuper,hogy ennek ellenere ujbol belevagtok majd!!Ezzel en is igy vagyok.Szules utan ugy 1 honapig azt mondtam,tobb gyerek nem lesz,most meg mar alig varom,hogy pocakos legyekKépKép

VotivKép
En is imadom Bikkmakk szemet,az Apjatol orokolteKépKép
Szavazasoddal 3:1 az allas.
Olvastam,hogy mi tortent Isti kukijaval es orulok,hogy azota minden ok!!!Kép

ProoneKép
Nagyon szep lett az ules!!!uuuuuugy szeretnem,ha en is tudnek varrni!!!De sajna nem tudok,hat ez vanKép

FicankaKép
Dicseretet bezsebeltukKépKépKép:Hat bizony,en is emlekszem Rad!!Mikor meg Vincenzo pociban volt,volt a profilodban egy pocis kep Rolad,az alapjan "beugrottal".No nem tudnam megmondani,mi volt rajtad,de ar arcodra tisztan emlekszem.
Konnyes volt a szemem??Hmm...most is az,ahogy felremlik...
Es nem tudom,Ti hogy vagytok Vele,de en meg mindig,minden szerdan "ujraelem" a szulest,orarol orara eszembe jut,mikor mi tortent,mit ereztem.

Szep,2 hetig nem jovok aztan meg fos.om a szotKépKép

BealudtAkos es IhletevanazirasraKriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Emma ma összesen fél órát aludt, most meg elég nyügiKép
Sajnos apukám ma kórházba került, pontosabban bement vizsgálatra, de ott is tartották, rendetlenkedik a szíve. Meg még egy csomó más baja is van, de mint általában a férfiak, ő sem foglalkozott vele, csak amikor már nagy a gáz. De legalább most kivizsgálják rendesen, és remélem, hogy meg is gyógyítják, mert én most olyn de olyn szomorú vagyokKépKépKép

Kép
Kép
manoka11

Manóka: fel a fejjel, a kórházból egy gyógyult nagypapa lép majd ki
ada007

Es FicKép
Igy mar 4:1,asszem eldontottem a frankotKépKépKép

AdaKép
KosziKépKép
Ugye mondanom sem kell,hogy oriasigyonyoruszemu LH albumat is meg szoktam nezniKépKépMindig neznem a regebbi kepeket is,de soha nem sikerulKép

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Manoka!

Kuldok sok-sok drukkot,meg pozitiv energiat Apukadnak!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Manóka,
vígasztallak, most jó kezekben van, és meggyógyítják az apukádat! Kép

Kriszta,
azt már én sem tudom, h mi volt rajtam, de arra igen, h bent volt még a pociban Vincenzó, és én is vágyom arra a csodás érzésre megint. Kép Mi Réka Annát szeretnénk ketteskének. De majd kicsit később, most Vincenzóra és egymásra koncentrálunk! Kép

Nekem azért már ritkábban jut eszembe a szülés, két hetente kb., de a szülihónapoknál mindig végiggondolom én is. És néha álmodom, h szülök, meg h terhes vagyok. Kép

Ada Kép nagyon, hogy nem tudtunk Veletek tartani!

Szép estét Mindenkinek, megyek családi életet élni! Kép
ficánka

hahó,
ma talpalás,holnap suli....úúúúúúútálom a világot mert nem tudok babanetezniKép
de egyszer majd csak mi is gazdagok leszünk és nem kell majd dolgoznom és akkor egész nap itt fögok ülniKép
Vendég

párat visszaolvastam és úgy döntöttem bálint még nem álmosKépszóval akkor nem kóros hogy folyton szülhetnékem van.....Képde én durvábban nyomom,minden este úgy alszom el hogy felrémlik bennem hogy milyen jó volt és de jó lenne megint és hogy most is szülökKépde én nem akarom percről percre felidézni folyton,mert utána én nagyon depis leszek mert nagyon vágyom rá megint.ezt onnan tudom mert néha azért nem bírok magammal és tök részletesen felidézemKép
és bogárka olyan jól mondta hogy ki találta ki azt a marhaságot hogy szülni nem jó vagy valami ilyesmit írt......de tényleg....SZÜLNI JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja és még valami,most még tök jó mert tudom hogy 3 gyerekből egy van és még 2X átélhetem,de utána???????????megőrülök????????????????vagy azzal fog telni a napom hogy a 3 szülésem felidézem és ezzel már este is leszKép?

gigiakimindjártelmegyszülnivalamitKép
Vendég

Gigi!

3 gyerekkel örülsz majd ha lik lesz a senekeden,nem fogsz Te nosztalgiázniKép

Juc
20170114224602

Gigi!
Hahó! Ahogy Téged ismerlek, ha szupergazdagok lesztek, Te akkor is pörögni fogsz ezerrel. Kép Lehet, h még a 3 gyerekkel együtt is, bár igaza lehet Jucusnak, 3 az már feladatból és ajándékból is elég ahhoz, h kielégítse szülési vágyadat KépKépKép

És enyém gyerek egy angyal, úgy alszik az ágyában. Remélem jó sokáig, legalább fél 5-ig.
fic.
ficánka

Nah, Vikkababa alszik...

Kriszta: Ugyan, túl van rajta az ember Kép

Manóka: Ha ottartották, jól tették, akkor biztos rendbehozzák!

Ada: Persze, hogy lecsapok mindenre, innen olyan nehézkes turiba menni, meg ilyenek. De mivel Vikka olyannagyon nő, még lehet, hogy átadom majd Kép

Votiv: Hidd el, pillanatnyilag én sem vágyom semmire jobban, mint arra, hogy ne kelljen hallanom a lány szenvedését Kép

Most már nekem is el kell mennem egyszer a Majába! IrigyOxi vagyok! Hallod Fic? Egyszer csak találkozunk Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jah, új kép van a profilomban Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Kép szuper, pontosabban Vikkababa szuper, gyönyörűséges, és még mindig tiszta anyja! Kép Én is nagyon szeretném, ha teljesen rendbe jönne a leánykád! DRUKKDRUKKDRUKK És már azt is nagyon várom, h találkozzunk végre!
fic.
ficánka

Hahó,
megint sokat írtatok és nem tudtam rendesen visszaolvasni, ezért mindenkitől előre is bocsika.

Johi, most akkor lehet tőled rendelni prosikat kérni? Vagy nem? Én nem akarok belépni, csak valakitől megrendelni a cuccost.
Azért beleolvastam és látom mennyi gazdag ember van itt Kép Kép 2 fürdő???? utazás???? portaszolgálat?????

Manó: ha hazaérek Brúnóval játszom, igazából ha lefekszik akkor van időm tevékenykedni. Mondjuk engem nem zavar ha kicsit kupi van, inkább a gyerekkel töltöm az a pár órát este.

Munka: szeretem a munkám úgyhogy jóóóóóóó dolgozni, persze munkaundor néha van, de ezt leszámítva szeretem amit csinálok, szeretem a munkatársaimat. Na és most írok rögtön a mókusoknak is.
zsebi2004

Itt a Tompa u.-ban tényleg van egy csúcs turi, én épp 7főn hagytam ott egy kis vagyont, de szuper cuccokat vettem a srácomnak! Kislányoknak meg még sokkal több jó ruci van, mint fiúknak, nagyon jó overálanorákokat is láttam. Én is vettem kettőt. Majd ha lesz újra fényképezőgépünk, lefényképezem őket. Meg az új beépített szekrényt is Moosenak.

Én tök álmos vagyok, sztem ma extrakorai ágybabújásban részesítem kis testemet. Kép

cupp,
fic.
ficánka

Zsebi!
Mesélj kicsit, mit dolgozol, majd holnap megnézem! És az jó, ha szereted a munkád, és jól érzed magad, nem ciki ám, és ezért sztem nem jönnek a mókusok! Kép Én is szerettem a munkámat, meg a munkatársaimat is. És ne foglalkozz a kupival, igazad van, hancúrozzatok Brúnóval sokat! Ott van a 7vége, amikor több az időd, nomeg igénybe lehet venni segítséget is, de ezt csak zárójelben írom, mert lehet, h neked se jön be.
fic.
ficánka

Csak gyógyuljunk meg és kifosztom azt a csúcsturit végre Kép A csajom úgy nő, mint ha húznák, új ruhát lassan meg sem próbálok venni rá, majd ha lassul kicsit.

KépKép
oxigen
Györköny

Neet, a lenyeg, h: elni es elni hagyni! (ugye, Zsanci?) en meg igyekszem partatlan lenniKép

Kriszta, szepen novoget a sracodKép

Proone, baromi ugyes vagy!!! fantasztikus lett az ulesetek!

Oxi, Vikka tenyleg egy HOS! joggal lehetsz ra buszke!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsanci, Bogarka, Beet, nagytapasztalatu baba-usztatok, ti biztos tudjatok a (tegnap mar reszben feltett, de meg megvalaszolatlan) kerdeseimre a valaszt! szoval: a merulest azert kell megtanitani, mert erre epitve tanulnak meg valami mast is a babak, vagy csak a merulesert magaert? vagyis: van ertelme vagy annyira azert nincs? es a ti gyerkoitek hogyan alltak ehhez a dologhoz??? megtanultak? szerettek? vagy???
ne hagyjatok tudatlansagban!!!!

Coolio
recca

Recca!
merülés: csak magáért...
nekem egyik gyerek sem szerette, B a mai napig nem hajlandó viz alá menni. Hogy ezért e vagy sem, nem tom...
mi mindenesetre maradunk, nekünk most még megér ennyit a pancsizás, hiszen otthon nincs kád, pedig irtó gazdagok vagyunk...Kép én nem fogom viz alá nyomni...olyan érdekes az is, hogy itthon fekve tök jól lebegett a vizen, ma meg voltunk úszni (potyáztunk) és tök ki volt akadva, ha a hátára mertem foritani...lehet, h túl gyors volt, mert úszós bácsi volt, és ő kicsit kemény volt...Kép
Proone!
IRTÓ ÜGYI VAGY!!!!!!!! Ha még van időd, és elfogadsz egy javaslatot, akkor varrjál olyan kis izémicsodákat az övre, hogy ne vágja a kis vállacskáját majd az öv...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, jut eszembe!
Anyukák, akik már ismét nagylányok!
A dm-ben akcijós az ob tampon...egy 16 db-os doboz alapból 600 ft, most 3 doboz 1000 ft ért van... Vettem is rögtön 2 dobozzal!!! Egyébként, hogy vagytok megelégedve az új, műanyag boritású termékükkel???? Én ÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOM!!! most is a régi fajtából vettem. mert volt ilyen is, olyan is...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Kinevetsz?Én nem használok tampont,idegesít!

Juc
20170114224602

Proone!

Nagyon nagyon ügyi vagy és kreatívKép! Szuper lett az ülés!

Oxi!

Jó, hogy túlvagytok a vérvételen! Én is úgy izgultam, amikor Timitől vettek a kézfejéből! De ott is nagyon ügyik voltak a nővérkék, Timi sem sírt egyáltalán! Mikor lesz eredmény?

Bogárka!

Köszi!Kép Egyébként mostanában pont láttam párszor azt a műsort! Egész jó!

Votiv!

Szerintem jó, hogy ilyen öntudatos vagy a babaúszással kapcsolatban! Jó anyuka vagy!

Nekem is még mindig sokat eszembe jut a szülés, pedig már egyre távolabb van! Vagyis időszakaim vannak...amikor többször előjön!
De az a furcsa, hogy mostanában valahogy úgy kezdem érezni, hogy nehezebb volt a szülés, mint ahogy eddig gondoltam! És nem tudom, hogy miért gondolom ezt, és ez kicsit megijeszt!Kép Meg azon is elgondolkodtam, hogy a családban tőlem senki sem kérdezte meg, hogy milyen volt a szülés! KépÉs ettől olyan hiányérzetem van azóta is! Vagy ez normális? Vagy túl intim téma??? Egyedül anyukám kérdezte meg! De pl. a férjem családjából senki! Gondolom a párom elmondott mindent (bár nem tudom miket mesélt) és az elég volt nekik? És szerintem bennem maradt egy csomó minden!Kép
Vagy lehet, hogy csak depis kezdek lenni és azért filózom ilyen hülyeségeken? Remélem nem!
ildi76

Na szija Csajok!

Most sokáig read only voltam, de összeszedtem magam és írok.

Éljenek az új babákok! Jó egészséget nekik és az anyukájuknak.

Betegek mennek a pozitiv energiák, hogy gyógyuljatok!

Manóka!
Apukád jó kezekben van , reméljük ott tényleg vigyáznak rá!!!!

Maya: Klassz volt bár Lillának már több mozgástérre van igénye, úgyhogy egy idő után én már utána rohangáltam, hogy ne kapcsolja ki a sütis hűtőszekrényt és ne pasizzon be idegen csávókkal.
beetrix

Zsanci, koszi. akkor meg arra tudnal mondani nekem valamit, h tulkep. van valami vegcelja ennek az egesz uszas dolognak, vagy inkabb csak pancsizas jo sok csomagolopapirban eladva? (megjegyzem, h a pancsizassal nem lenne semmi bajom, mert B azt birja nagyon, es mashol nincsen ra lehetosegunk... csak epp eleg huzos ennyiertKép)
es hogy-hogy potyaztatok?Kép tokjo!!

Coolio
recca

Manó!
elküldtem ám az emilt megint!!!De ird meg lécci, hogy hova vigyük az ágyat, mert csak hétvégén tudunk autóval közlekedni (trükközni). Hét közben csak én használom, ilyenkor eléggé behatároltak a lehetőségeink...Kép XI. és XXII. és XII. kerület...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, abszolute egyetertunkKép

Coolio
recca

bar en a betetet is utalomKépKép hehe

Coolio
recca

Babaúszás: nos nálunk a KUszában nem is volt ilyen merüléses feladat, mint Votiv írt. Nekem pont az volt a szimpi a Hófehér Fóka suliban, hogy ha a tanító látta, hogy gyereknek nem fűlik hozzá a foga, akkor nem erőltették. Nekünk volt olyan, hogy azt mondták inkább menjünk ki a vízből és jöjjünk legközelebb, mert Lilla annyira rossz paszban volt. Azt az órá jóvá is írták nekünk. Egyébként Lilla a merülésből azt sajátította el, hogy ha víz alá megy nem vesz levegőt és ha feljön mint a felnőttek kifújja a vizet a szájából. Szerintem a merülésnek ez a lényege. Azt nem mondom, hogy imád merülni( nem sír azért, de tűri), de szerintem fontos, hogy megtanulta ha vízbe esne és lemerülne mi a teendő.
Nekünk szerencsénk volt talán ezzel az úszással. Kiváncsi vagyok most szombaton Manókáék is mennek. Reméljük ők is pozitivan élik majd meg az úszást.

Ez itt nem a reklám helye.
beetrix

Recca itt vagy még?
beetrix

Recca!
végcél: hogy a gyerek majd egyszer (4-5 évesen) megtanuljon úszni, addig meg jól összebarátkozzon a vizzel...Kép
Potyázás: B is oda jár úszni az ovival. És mivel ma nem jött az óvónéni (nem talált oda) ezért senki nem tudta volna fogni Igit, amig én bent vagyok B-vel. Mert oda ilyenkor még be kell menni vele, ha ő is akarja. És akarta. Igy bementünk, bár nem sok haszna volt belőlünk, mert segiteni érdemben nem tudtam neki...Szegény kicsi-nagy B!!!! Kép Mostanában folyton hátrányos helyzetű az öccséhez képest!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szerintem ennek az egész úszás dolognak az a lényege, hogy gyerek megszeresse a vizet, mint természetes közeget. Ne féljen ha nagyobb vízfelülettel találkozik, mint a fürdőkád. megtanulja, hogy ha mellette vagy a vízben biztonságban érezheti magát. Ezt fürdőkádban nehéz. Szerintem nem kell túlszofisztikálni, enniy az egész.
beetrix

Beet, itt vagyok. es ott hogyan tanitottatok oket merulni?

Coolio
recca

Proone!
Nagyon állat a húzat, amit vartál! Én azért ilyen komoly projektbe nem mernék belevágni, bár jártam Burda varróisolába, meg a patchwork is varrásról szól, de mégse. Talán önbizalom hiányban szenvedek, vagy csak lusta vagyok? Ezen még tünődnöm kell egy kicsitKép
beetrix

Juhú már nem kezdő felhasználó vagyok, mert nekem is megvan a 100üzenetemKép
beetrix

Zsanci,

Én is vettem ilyen akcijjós ob-t de nem figyeltem és az új fajtából sikeredett vennem és BORZALMAS.

Ja és képzeljétek, az új irodaházunkban a Béres Alexandra nyitott egy fitness centrumot és a dolgozól ingyen járhatnak. És megfűztem apát, hogyha rendeződtek a soraink akkor heti 2 este kapok kimenőt munka után és mehetek tornázni meg szaunázni.
zsebi2004

Szóval nálunk 2 féle merülés van :
1. magaddal szembe fogod a gyereket a hóna alatt és a víz alatt, mintha kis kancsót merítenél magadhoz húzod a gyereket. max 2 másodperc
2. A hasát meg a hátát fogod a gyereknek, tehát neked oldal van, kicsit előredöntöd és leviszed a medence aljára, elengeded, majd egyedül feljön.

Ez nem úgyan az, mint amit Votiv írt vagy tévedek?
beetrix

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?