Új privát üzeneted érkezett!

Valaki adott mar olyan nevet gyermekenek, amit Mo.n engedelyeztetni kellett? Ez hogy zajlik? Milyen neveket engednek es milyeneket nem?

Anna
 


Szia!
nalunk nem pont ez a helyzet, de pl. az en fiam András Hunor Sólyom es teljesen megvannak tobbenve az emberek, hogy hogyan lehet Solyom nevet adni a gyereknekKép Ez pl. egy osregi magyar nev es ebbe a honapba van a nevnapja, de megsem ismeri senki mint keresztnevKép
 
 


Szia!

Az en kislanyom Britany, mert mi kulfoldon elunk. Szerintem a Solyom szep magyar fiunev. En nem lepodtem meg rajta. Kép
 

 
 

Sziasztok!
Én úgy tudom, de nem esküszöm meg rá, hogy amikor nevet adsz a kórházban, van egy olyan rublika, hogy kisebbséghez tartoyol-e.
Ha azt beixeled, akkor olyan nevet adhatsz amilyet akarsz. Ha magayrnak vallod magad, akkor csak a magyar utónév szerinti megy simán.
Szerintem telefonálj be egy szülészetre, vagy ay önkormányzatra a biztos infóért.

V.

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár
 
 


Sziasztok!

Kislányomat Bodzának hívják. Engedélyeztetni kellett a nevet, mert nem volt az utónév könyvben. Így sajna nem is tudom, hogy hivatalosan mikor van a névnapja. Ha valakinek van infója erről, kérem írjátok meg.

Bea


ha külföldi a férjed és még nem kapott m.állampolgárságot,akkor bármilyen nevet adhatsz,amúgy nem.nekem szerencsém van,mert adhattam külföldi neveket a gyerekeimnek.

 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó