A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

nekem a 14 napnál ugrik fel 37 re.most akkor jókór sexeltünk?KépKépKépKépKép
gilingalang

Én úgy tudom,hőfelugrás előtt kell pár nappal(mondjuk ezt nem tudhatod pontosan),és hőfelugráskor.
Tudod mit,sex kétnaponta.Így nem tévesztitek el!!!
Mi is vhogy így csináltuk most,majd kiderül mennyire hatékonyan.Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!

Betti!
Gratulálok! Kép Kép Kép

Proone!
Zseniális vagy! A kanyarszalagot hivatalosan ferdepántnak hívják, de így érdekesebb! Kép

Nekem megvolt ma a vizsgám. Elvileg tuti az egyes, de legalább tudom, mit várjak legközelebb.
Azóta alszok, megviselt a koránkelés, a vonatozás, meg a vizsgadrukk.

Pussz mindenkinek!
Nőjetek nagyra!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

ÁÁÁÁÁÁ ,biztos nem lesz egyes!!
Aludj egy nagyot,és várunk vissza!

KépKép

KépKép
okr

okr drukkolok
gilingalang

Köszön,és viszont megy a Drukk++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Csak sejtéseim vannak, hogy nagyjából mikor lehetett a pé.-m. Ebben a hónapban nem hőmérőztem, a párom 1 hétig nem volt itthon (16. napon jött haza és utána nagyjából kétnaponta voltunk együtt), az előző ciklusom 31 napos volt. Ja és a legfontosabb, hogy 21. napi hüvelyi UH-n után azt mondta a doki, hogy valószínű, hogy volt már pé-m. Mivel a 45. napon vagyok és még nincs 6 hetes a baba, ezért tuti, hogy nem a 14. napon volt pé. Kép

Betti
betti73

sziasztok
nekem 42 napos a ciklusom(horror!!!) az orvos szerint tök ok, de képzelhetitek, míg más normális nő 12-szer addig én évente 8-szor eshetek teherbe. most kezdtük a baba projectet..van valakinek tippje mikor ovulálhatok? vagy bármilyen tanács?
kerekpocak

Üdv Kerekpocak!
Szerintem kezd hőmérővel.Minden reggel,mielőtt fölkelnél az ágyból hőmérő a nyelv alá 10 percig.
Följegyzed mindennap,kapsz egy görbét.
Abból ki fog derülni.
Fölteszed ide,vagy a hőmérős topikba,és segítünk!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Babagyártós jó éjszakát mindennkinek!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Lara akkot Te tök jól jártál az Elevittel a jelek szerint. LEeht nén is megkérdezem a dokimat ezügyben Kép

Szelivi egyáltalán nem biztos, hogy 1-es lett!Ne mondj ilyet!

Betti Gratula a picihez!!!LÁtom annak ellenére, hogy megijedtél nem lesz itthon a párod "középidőben" mégis sikerült! Ez annyi reményt ad szerintem mindenkinek!!!
MAjd mesélj ám, hogy milyen volt a "nyaralás". Párod ott maradt még?

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Megcsináltam reggel a tesztet:negatív.Kép
Most nem igazán értem a dolgot,mert még nem jött meg. 37.cn-n vagyok ma.A hőm:36,6C
A görbémet egyenlőre nem tudom felrakni,de próbálkozom.

Beuka
Ha jól láttam a táblán,te is hasonló napon vagy.
Van valami jó híred?
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Csak ilyen pirinyóban teszi fel.
Kép

KépKép

KépKép
okr

Betti!

De jó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legalább elindítottad a lavinát és ezáltal beindulnak a zebrák!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Beuka!

igen legalább nem kell annyi gyógyit beszednem.

Kép
lara26

Kriszti!
Szorítok neked!Kép
Azt olvastam. hogy az otthon végezhető tesztek nem megbízhatóak, úgyhogy ne csüggedj!!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Köszönöm,hogy drukkolsz nekem.
Én is olvastam,egy cikkben,hogy minden 7-8. esetben tévednek.
Remélem az enyém is egy ilyen.

KépKép

KépKép
okr

Itt vannak a díszek.
Kép

Kép
lara26

Lara
Nagyon szépek a díszek.Ügyi vagy.
Hogyan csináltad őket?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Lara nagyon ügyes vagy! Úgy irigyellek, hogy ilyeneket magad tudsz csinálni. Én olyan béna vagyok, no meg türelmem sincs hozzá, na jó, meg időm se Kép Nagyon szépek!

Kriszti addig míg nem jön meg bizakodhatsz!! Sok oka lehet ugye a - tesztnek. NAGYON SZORÍTOK!!!!
Nálam még semmi. A babának semmi jelét nem érzem, a mensinek, viszont igen. Annyiban, hogy tök pattanásos vagyok. A mensi előtt szoktak előjönni Kép
A görbém szerint 24. napon volt pé, így kb ma (a 38. napon) kellene megjönnie. Holnap már biztos okosabb leszek.
Olyan jó lenne, ha nem jönne meg...

itt a görbém:
Kép

Kép
Kép
beuka

Húúúú nagyon hasonló görbénk van! Figyelted?
Szorítok,hogy babás légy++++++++++++++++++++++++++++
Még nincs vonal alatt a hőd.Szerintem az bíztató!!!

KépKép

KépKép
okr

Hol van ez a táblázat? A módszert tudom, de a cuccot nem találom.
kerekpocak

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Kriszti tenyleg ne csuggedj el!Nem jelent semmit ez a negativ teszt!!!!!!!
Ha igy folytatom en is csinalok holnap egy -tesztet!Reggel mar azt hittem,hogy megjott,mert volt egy kis barnam,aztan furdesnel kijott egy kicsi valami,gondolom attol lettem foltos mert azota semmi.Mensi fajdalom mar multhet pentek ota van.Tortenhetne mar valami,dokihoz akarok menni!

Kép
Kép
ancsa81

Mindenkinek köszönöm a bíztatást!
Holnap meglátogatom a dokimat,talán mond vmi okosat.

Ancsa
Augustusban nekem is barnázással kezdődött a mensim,viszont mikor Adát vártam,akkor is volt ilyen hetekig.
Úgyhogy Te sem csüggedj!Csinálj egy tesztet reggel.Még bármi lehetséges!!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti! Ha elküldöm az jó?

Kép
lara26

En is koszi a biztatast!100% hogy negativ lesz a tesztem,de szeretnem magam megnyugtatni!Mar bevalt dolog nalam,hogy ha reggel megcsinalom a tesztet akkor du. megjon.Hatha most is bevalik!

Kép
Kép
ancsa81

Tökéletes!
Mail cím a profilomban

KépKép

KépKép
okr

Kriszta
megy

Kép
lara26

Köszönöm Lara!
Meg fogom csinálni!

KépKép

KépKép
okr

Szivesen

Kép
lara26

Valaki, erre?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Bea, ha megvan még a mulkori cím, amit mélben küldtem, akkor onnan töltsd le. Nem tudom miért csinálja, én is szenvedtem vagy egy órát vele mikor feltelepítettem az új Windowst.

Poone, nagyon extra ügyi vagy. Majd én is viszem hozzád a babadolgokat javításra Kép.

Ma fogok egy csomó képet feltenni nektek, csak le kell picit kicsinyítenem őket.

Már festünk ám a házikóban. Olyan gyönyörű az egész. Nem győztem bőgni hétvégén. Pláne amikor pakolásztam, a párom meg ezerrel szalad oda hozzám, hogy "Az nehéz, inkább én, hátha ott van a baba a pocakodban". Meg amikor közölte, hogy ha lesz gáz, akkor két hét és költözünk Kép. Szóval varázslatos dolgok törpéntek velünk. Folyamatosan csak vigyorgok (lehet hogy a festéktől?) Kép

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt LÁnyok!

Már ismét munkában! Kép Jó volt az egy hetes kikapcsolódás. Majd mesélek, csak még kicsit szétszórt vagyok. KépHÉtvégén visszaolvasgattam egy kicsit, próbálok képbe kerülni.

Betti
betti73

Õ a nappali:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

A konyha festés előtt:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

A fürdőszoba, végre feketében Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Konyha, nappali csendélet:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Lépcsőház WC ajtóval Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Először is köszi, hogy hiányoltatok.Kép

Másodszor,

Kata!Légyszi pottyants. Ma 4.cn.Kép
Szépen szabályosan a 27. napon megjött. Ömlött belőlem és a fájdalomtól megint összeestem a fürdőszobában. Addig ott feküdtem míg Atis be nem jött és be nem vitt a szobába. Olyan volt mintha két világ között lebegtem volna. Nagyon szar volt. Na mindegy.

Egy kissé összeszakadtam.

Nem is azért mert megjött, mert mikor megláttam a foltot, akkor annyit mondtam, hogy Na, ez is megvan. Kész. Nem is érdekelt, hanem még örültem is neki, hogy legalább a progimmal nincs gond, mert rögtön piros, és még pontos is volt a drágám.

Azt gondoltam, egy darabig nem jövök. Tegnap este egyedül voltam és nagyon komoly lelki válságot éltem át. Teljesen beborultam. Úgy éreztem el kell engednem ezt a témát. Igen, ez a legjobb szó. Elengedni. Nem görcsösen ragaszkodni, mint egy bolha.
Olyannak éreztem magam mint egy kutya, aki minden arra haladó szekeret megugat, hogy felvegyék, de egyik sem veszi fel. Akkor minek ugatni?

Belefáradtam.

nem hiszem, hogy ezt a hormonok teszik, mert tegnap már alig volt mensim és akkor gondolom a hormonok már helyreálltak.

Nem is tudom, mit kéne tennem.

Ráadásul péntek estig TELJESEN egyedül leszek.
Atis Budaörsön csinál egy bazi nagytetőt és fölköltözött. Ma reggel indult, és mikor elment megint zokogtam egy jót.
Szóval nem rózsás az életem. Mindegy. Valahogy majd lesz.

Móni!
Sajnálom, hogy megjött, de jó volt látni, hogy összeszedted magad. Küldesz nekem is mélt?

Zsazsóka!
neked is Kép, hogy megjött.

A többieknek meg szurkolok!
(Zsuzska, Beu, Ancsa, Hajni...)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Garázslejáró, bejárati ajtóval:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

A drága egyetlenem kedvenc képe Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Éjszaka, kintről, mosódott Hajnival Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Konyha festés után:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

És az uccccsó, közlekedő festés után Kép.

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na, most tényleg jól teleraktam a topikot képekkel Kép. Bocsi, ha valakit zavar.

Vica, fel a fejjel, lesz ez még ígyse. Nézd a jó dolgokat, biztos hogy vannak.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Hajni
Nagyon szép a házikótok.Rengeteg boldog évet kívánok hozzá/benne!

Vica!
Ne légy elkeseredve(könnyű ezt mondani)
Gondolj a mensire,mint egy újabb lehetőség kezdetére.
Hidd el sikerülni fog!!!!Miért ne sikerülne?
Fiatal,egészséges asszonyka vagy.
Lehet,stresszesebb vagy mostanában,azért várat magára a baba.De ez nem azt jelenti,hogy már nem jön,csak várakozik!
Mikor nem is számítasz rá,meglep majd a jelelétével!
Fel a fejjel!Ha most egyedül leszel otthon,kérlek gyere babanetezni!
Kitartás!!!!!!
Pussz:kriszti

KépKép

KépKép
okr

Hajni!

Gratula a házhoz! Kép Nagyon szupi! Ha hazajön a párocskám, mi is nekiállunk költözni. Kép

Vica!

Sajnálom, hogy ennyire összetörtél. Teljes szívemből megértelek. Igazad van, hogy el kell engedni!! Engedd el és meglátod, hogy utána fog meglepetés érni! KépNagyon nehéz, de ezt kell tenni.

Betti
betti73

Sziasztok!

Vica baby!Kép Ugye már nem vagy szomorú, én is szoktam sokat egyedül lenni akkor mindent végiggondolok mindent, és mikor hazajön a párom nagyon-nagyon tudok neki örülni.

Hajni-baby!Kép szuper a házatok, ugy emost már nem azt mondod hogy kimnetek a telekre dolgozni hanem egy csodálatos házikóba...Mikor költöztök??

Betti-baby!Nagyon örülök hogy jó telt a hét, és hogy jó vagytok!

Kriszti -babay!Kép neked most megjött??

Rólam akkor, semmi hír!Megvettem pénteken a tesztet One Step-et de még nem csináltam meg. Madj talán csüt-ön. Írtam hogy nagyon tudtam produkálni a terhesség jeleit, de miután megvettem a tesztet minden elmúlt...KépKép
Szóval abszolút nem bizom benne. Azton jár az agyam hogy miért jó hogy negatív lett a teszt. De eddig nem taáltam értékelhtő kifogást!

zsuzska80
Szombathely

Reméelm értitek a az utcsó mondatot! Még nem csináltam meg!!

zsuzska80
Szombathely

Köszönöm mindenkinek a gratulát. Aki csak a képeket nézte, annak mégegyszer. A párom szerint két héten belül költözünk, ha lesz gázunk. KépKép Nagyon bizakodom.

Betti, akkor bíztatni fog, hogy nem egyedül szenvedek az össze, majd szét pakolással Kép. Úgy várom,hogy kibontogathassam a rég összecsomagolt dobozokat Kép

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?